Kruidvat Droog Shampoo

Je kent het vast wel: je hebt je weer eens verslapen voor school of werk. Snel wil je je haar borstelen en je make-up doen, hopend dat je toch nog een beetje redelijk voor de dag komt. Maar één blik op de spiegel, en je weet al genoeg. That’s not gonna happen. Je bent vergeten gister je haren te wassen en nu is het vet! Ik was mijn haar 2 tot 3 keer per week, maar soms vergis ik me een dagje en word ik de volgende ochtend met een redelijk vette coupe wakker.

Image Hosted by ImageShack.us Gelukkig is er zoiets als droog shampoo. Een shampoo die je op je vette (niet natte) haar spuit, zodat je haar er weer fris uitziet. Bij Kruidvat kocht ik een grote bus 200 ML droog shampoo van het eigen merk voor €1.99.

Ik heb een fotostrip (met een knipoog) gemaakt, over het gebruik van de droog shampoo.
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Spray van ongeveer 20 cm afstand een laagje droog shampoo op je vette haar. Er zal een witte waas op je haar tevoorschijn komen. Spray wel voorzichtig, want de straal is vrij hard. Laat nu de shampoo 1 tot 2 minuten intrekken.

Image Hosted by ImageShack.us Daarna kam je de droog shampoo eruit, maar het duurt even voordat de witte waas verdwenen is. Wanneer je blond haar hebt zie je het witte al snel niet meer, voor brunettes is dat lastiger. Er zijn ook droog shampoos speciaal voor donker haar, maar deze zijn er niet van het Kruidvat eigen merk.

Image Hosted by ImageShack.us Wanneer de droog shampoo uit je haar gekamd is, voelt je haar weer droog aan en ziet het er niet meer vet uit. De geur van de droog shampoo is vrij sterk, maar ik vind hem niet storend. De droog shampoo ruikt een beetje naar haarspray, of in ieder geval is het zo’n typisch geurtje wat in meer haarproducten zit. of Het werkt heel goed, en is ook heel handig voor onderweg of wanneer je op vakantie gaat. Gebruik de droog shampoo niet te vaak want het kan je hoofdhuid uitdrogen.

Ook is het even uitproberen hoeveel je op je haar moet sprayen. Dit ligt aan je soort en hoeveelheid haar. De deeltjes die op je haar verschijnen absorberen het vet in je haar, waardoor je haar er weer schoon uit komt te zien, en ook zo voelt. Ik raad je echter aan niet de droog shampoo te gebruiken wanneer je haar heel erg vet is. Dus wanneer het niet alleen bovenop je hoofdhuid, maar ook halverwege je haar vet is (oftewel: Je had het twee dagen geleden al moeten wassen ;-)). Wanneer je dan de droog shampoo gebruikt kan je haar heel stroef gaan aanvoelen, en wordt het ook moeilijker de shampoo eruit te kammen.

Kruidvat Droog Shampoo €1.99.

Twitter Facebook
Categorie: Haar | 11 februari 2011 | 105 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Nicky op 11 februari 2011 16:06

Ik heb hem ook en ben er echt tevreden mee ^^)

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 11 februari 2011 om 16:24:

Ik ook! Maar wat Vera al zegt, hij is er niet voor brunettes, dus ik moet hem heel lang uitborstelen. :ja:

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 11 februari 2011 16:09

Ik heb nu de droogshampoo van Schwarzkopf, maar ik vind ‘m niet echt de moeite waard. Ik ga eens kijken of dit een goed alternatief is :D

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 februari 2011 16:12

haha leuk gedaan met die foto’s zo :D

[Beantwoorden]


Door Aranka op 11 februari 2011 16:12

Wat leuk dat je het in een strip doet zeg! Ik heb nog nooit een droogshampoo geprobeerd, maar misschien moet ik het eens gaan gebruiken, want ik heb echt elke dag vet haar dus was het elke ochtend. Misschien moet ik het een dag wassen en dan een dag droogshampoo zodat ik het kan opbouwen om niet meer elke dag mijn haar te wassen!

Hij klinkt erg goed en voor € 1,99 is het proberen waard! :blink:

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 12 februari 2011 om 23:32:

Ik wou inderdaad net zeggen, was je je haar omdat het elke dag vet is, of is het elke dag vet omdat je je haar elke dag wast? Haha. Ik heb zelf ook echt heeeeel lang mn haar elke dag gewassen, vond t een kleine moeite tijdens het douchen (en het was dus elke ochtend vet). Maar 2 weken geleden ben ik begonnen met minder wassen, en nu word het pas na 2 dagen vet! Echt fijn, zeker als je ergens je haar een week niet kan wassen…….. :eww: (denk; introductiekampen/ontgroeningen (x) )

[Beantwoorden]


Door brecht op 11 februari 2011 16:13

ik wil hem ook ! ik ben overtuigd! :hearts:

[Beantwoorden]


Door judith op 11 februari 2011 16:13

Haha, vet grappig stripje :P

Ik heb ooit eens een droogshampoo gehad, moet misschien toch maar eens een nieuwe kopen!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 11 februari 2011 16:14

Dat lijkt me wel wat voor als ik 4 dagen naar london ga aangezien we dan 1 douche per etage hebben haha.

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2011 om 20:46:

London, gaaf! 1 douche per etalage? minder gaaf ;) maar ik denk idd dat een droog shampoo dan wel heel handig is om mee te nemen.

[Beantwoorden]


Door Liesanne op 11 februari 2011 16:16

Haha, leuke strip! (A)
Ik wil hem al een tijdje proberen, maar hier hebben ze hem niet, morgen dan maar in Enschede kijken :hearts:

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 11 februari 2011 16:20

oh ik moet dit echt proberen! ik heb vaak geen tijd om te wassen dan lijkt me dit ideaal. en ook helemaal niet duur! vet grappig gedaan ook, met die foto’s:P

[Beantwoorden]


Door Silva op 11 februari 2011 16:23

Leuk XD Droogshampoo klinkt zo fijn! Moet het eigenlijk wel in huis hebben :)

[Beantwoorden]


Door Juudith op 11 februari 2011 16:25

Klinkt goed en natuurlijk handig!!

[Beantwoorden]


Door Selina op 11 februari 2011 16:25

Leuke strip! En ik ga binnenkort deze droogshampoo kopen want ik kan het wel gebruiken :)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 11 februari 2011 16:27

Hahaha, ik had het vorige week ook, ik heb heel snel vet haar, en borstelen, borstelen, maar kreeg die witte waas niet meer uit m’n haar, en ik moest weg. Iedereen vroeg of ik grijs was :omg:

[Beantwoorden]

Natasja antwoordt op 11 februari 2011 om 17:46:

Het helpt als je er met een handdoek overheen wrijft! Gaat veel beter dan borstelen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2011 om 20:47:

Goede tip Nastasja, ga ik ook nog ‘ns proberen.

[Beantwoorden]


Door Ariska op 11 februari 2011 16:28

Haha, leuk gedaan!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 11 februari 2011 16:33

Ik heb zelf de vorige versie gehad van de kruidvat ,deze beviel mij ook heel erg goed. Nu heb ik toevallig ook deze (omdat de vorige dus op was) maar zo te zien werkt hij net zo goed als de vorige :)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 11 februari 2011 16:34

Heel erg leuk gedaan! En toch ben ik nog niet om om het eens zelf te gaan proberen haha xx

[Beantwoorden]


Door lin op 11 februari 2011 16:35

Ik heb ‘m ook en bij mij helpt het niet (gek he?) al helemaal niet op je pony. Ook vind ik de geur véél te sterk.

[Beantwoorden]


Door Myca op 11 februari 2011 16:38

Ik gebruik deze zelf ook, en hij is zo super fijn he. alleen vind ik de geur echt te vies voor worden stik er altijd bijna in, maar agh beter dan vette haren (A)

[Beantwoorden]


Door Emilie op 11 februari 2011 16:48

Ik heb nog de oude variant vh kruidvat, die werkt ook goed. Wat bij mij helpt om de witte waas eruit te krijgen is ipv een kam of borstel gebruik te maken van een schoon washandje. Misschien werkt het voor jou ook?

[Beantwoorden]


Door Kim op 11 februari 2011 16:51

Weet je, die droogshampoo is bij ons zelfs maar 1,-!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2011 om 20:49:

Wow, dat is al helemaal goedkoop!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 11 februari 2011 17:03

Haha die fotostrip is echt ontzettend leuk gedaan, je hebt acteertalent joh ;) Anyway, dit is geen product voor mij. Ik heb krullen en mijn haar wordt juist heerlijk droog en pluizig als ik het niet was, hoera (x) Ik was mijn haar ook iedere dag, anders is het gewoon geen doen meer. Doorkammen is dan ook niet echt meer mogelijk, dus nee, dit is niks voor mij!

[Beantwoorden]


Door yaysonjahere op 11 februari 2011 17:15

Haha superleuk!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 11 februari 2011 17:15

Leuk gedaan Vera!
Ik heb hem zelf ook, maar heb hem nog maar 1x uitgeprobeerd. Natuurlijk was ik te ongeduldig en ben ik te snel gaan uitborstelen, maar ga het vanavond toch nog een keer proberen.
Ben zelf donkerblond dus ben benieuwd hoe het gaat met die witte waas :’)

[Beantwoorden]


Door Helena op 11 februari 2011 17:20

Ik ben echt al heel lang verslaafd aan dit product (A)

[Beantwoorden]


Door Angela op 11 februari 2011 17:21

Hier was ik zelf heel benieuwd naar! Thanks :)

[Beantwoorden]


Door Inez op 11 februari 2011 17:28

Leuk gedaan zo met die foto’s!

[Beantwoorden]


Door Brenna op 11 februari 2011 17:30

ik heb die shampoo ook ik vind de shampoo wel goed me haar glansde er wel van alleen heb ik een vraagje als je een half jaar oorbellen hebt en ze niet durft te verwisselen :shit: wat moet je dan doen? groetjes mij (!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2011 om 20:50:

Ik ga je mail beantwoorden! (want dit heb je me ook gemaild ;))

[Beantwoorden]


Door Natasja op 11 februari 2011 17:43

Ik vind droogshampoo ook echt de ontdekking van het jaar voor mij! Alleen vind ik dat die van Kruidvat zo sterk ruikt, dat ruik ik de hele dag nog… beetje overdreven bloemengeur. Die van Batiste is dan wel echt fijner. Die sprayed ook fijner vind ik.

Voor het uitkammen en donker haar: ik heb zelf heel donker haar en als het kammen niet gaat, wrijf ik er met een handdoek overheen! Werkt veel sneller en beter! Mss een tip voor de rest. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2011 om 20:52:

Bloemengeur? die ruik ik echt totaal niet! gewoon zo’n typische haarproducten geur juist :P

[Beantwoorden]


Door Sharon op 11 februari 2011 17:45

Klinkt heel goed en dat voor een fijn prijsje! Ik moet echt nog een keer zo’n bus in de kast hebben staan, gewoon voor het geval dat :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 11 februari 2011 17:46

HAHHAHAA Geweldige fotostrip! Woow witte waas! Hmmpf echt stom dat de witte waas er na een tijdje pas uit is, laat staan bij mij, ik heb zwart haar -_-Haha die laatste foto, echt zo’n commercial foto! Als je dat potje recht had gehouden en je duim en dan een fake lach dan was het een echte commercial! Ik wil echt droogshampoo maar ik ga die van Batiste denk ik proberen :)

[Beantwoorden]


Door joel op 11 februari 2011 17:48

Leuk hoor, die foto strip (:
Ik waste eerst m’n haar ook altijd om de dag, maar ik WIL nu gewoon echt elke dag. Ookal weet ik dat ’t slecht is!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 11 februari 2011 17:50

Bij mij zal dat nooit werken, ik heb krullen en als ik die droog kam krijg ik een rimboe coupe :|

[Beantwoorden]


Door Ilja op 11 februari 2011 17:56

Ik betaalde er bij onze kruidvat maar 1 euro voor zelfs! Ik vind hem alleen niet zo lekker ruiken.. :eww:

[Beantwoorden]


Door Cindy op 11 februari 2011 18:03

De kruidvat droogshampoo werkt voor geen meter voor mij, die van batiste veel beter!

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 11 februari 2011 18:04

Haha, leuk met die foto’s zo!

[Beantwoorden]


Door Karen op 11 februari 2011 18:07

Echt superleuk gedaan met die foto’s. Droogshampoo lijkt me echt heel handig

[Beantwoorden]


Door Desiree op 11 februari 2011 18:11

Leuk gedaan, dit artikel! Ik wil nog altijd eens droogshampoo proberen.

[Beantwoorden]


Door Inz op 11 februari 2011 18:12

Ik heb hem ook echt supeer fijn!
Toevallig heb ik hem gister en vandaag nog gebruikt. Als je hem 1 a 2x per week gebruikt is dat dna tevaak?
xInz.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2011 om 20:53:

Nee, ik denk dat prima kan. Ik gebruik hem zelf ook ongeveer 1 keer per week, en heb nog nergens last van gehad :)

[Beantwoorden]


Door kim op 11 februari 2011 18:13

ik kom dus net van de kruidvat af en hem het gekocht, en nu zie ik je artikel erover haha

[Beantwoorden]


Door silke op 11 februari 2011 18:18

Haha wat grappig in strip vorm :D

[Beantwoorden]


Door Ellen op 11 februari 2011 18:23

ik wil hem nu ook gaan kopen ^^
trouwens leuk adidasvest staat je mooi ;)
x

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 11 februari 2011 18:44

Ziet er goed uit! ^^) Die fotostrip maakt het ook heel tof. ;)

[Beantwoorden]


Door Marriex op 11 februari 2011 18:48

yeaah een review thanks!
klinkt wel handig en voor 2 euro is het wel het proberen waard vind ik!
danku! xxx

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 februari 2011 18:59

hahaha wat tof gedaan :D

[Beantwoorden]


Door Sarah op 11 februari 2011 19:06

Leuk artikel ;)

In de zin :
‘Ik was mijn haar 2 tot 3 keer per week, maar soms vergis ik me een dagje en wordt ik de volgende ochtend met een redelijk vette coupe wakker.’

moet ‘wordt’ toch ‘word’ zijn of heb ik het nou mis?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2011 om 20:53:

Ja, dat moet word zijn! ff aanpassen :$

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 februari 2011 19:08

Leuk gedaan Vera! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 11 februari 2011 19:08

Diezelfde heb ik ook en was er ook wel blij mee, tot ik hem een week later weer wilde gebruiken en het gas er (op de eenofandere manier) uitgelopen was en ik m dus niet meer kon gebruiken. Ja, en toen moest ik nog even heel snel douchen -_-‘

Daarvoor had ik de batiste droogshampoo en daarbij had ik het probleem niet, dus dan koop die denk ik de volgende keer weer..

Leuke fotostrip trouwens :)

[Beantwoorden]


Door Lies op 11 februari 2011 19:08

I LOVE DROOGSHAMPOO :)

Gebruik het best wel regelmatig dus ben heel blij met deze uitvinding :)

Liefs, Lies

[Beantwoorden]


Door Mandy op 11 februari 2011 19:13

Klinkt goed! ik heb droogshamppo van een ander merk (geen idee welke)

[Beantwoorden]


Door Elodie op 11 februari 2011 19:31

Leuke review met een originele insteek! Ik wrijf er altijd met een handdoek over om het wit weg te krijgen, werkt ook goed.
Je ooglook is mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 11 februari 2011 19:50

Haha leuk die fotostrip! Bij mij werkt deze droogshampoo niet zo goed :( m’n haar wordt erg snel vet en is dan na een dag blijkbaar al te vet hiervoor, dan is m’n haar erna zo weer vet! En vind de geur niet zo :p

[Beantwoorden]


Door missy op 11 februari 2011 19:58

droog droger droogst.. ik was liever me haartjes, hou niet zo van die onnatuurlijke dingen in me haar.. x|

[Beantwoorden]


Door Linda op 11 februari 2011 19:59

Wat heb je dit leuk gemaakt zeg! Love your hair en je trainingsjasje! On topic dan: ik heb de droogshampoo van Schwarzkopf en die vind ik wat fijner dan die van Kruidvat. De geur is minder sterk (en dus stik ik niet meer half als ik het nu gebruik) en de straal minder hard.
Ik heb de mazzel dat ik met mijn lichtblonde haar eigenlijk de perfecte kleur heb voor droogshampoo.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 11 februari 2011 20:33

Zo leuk! :wow:
Op sommige dagen is mijn droogshampoo echt wel mijn reddende engel ja (A)

[Beantwoorden]


Door Bertine op 11 februari 2011 21:08

Haha wat een super leuke en grappige foto’s! geniaal:)

[Beantwoorden]


Door glamourista op 11 februari 2011 21:22

Hahahaha Vera, wat een superleuk artikel!! Heel leuk gedaan enne… dit blondje is ook fan van de droogshampoo :)

[Beantwoorden]


Door audrey op 11 februari 2011 21:23

Ik was vorige week ff in de stad en was van plan om droogshampoo te halen, gewoon om te proberen. Maar er was er nog meer 1 van de Kruidvat zelf, maar die dop was er helemaal kapot van dus had ik een ander merk gepakt. Met een felroze bus en een bloementje erpp (de naam weet ik ff niet) en die werkt echt supergoed! Eerst schrok ik toen het een beetje wit werd, maar op de verpakking staat dat ik het eerst nog moet inmasseren met mijn vingertoppen, dan bleef het beter zitten en trok het een beetje in de hoofdhuid. Maar het is net een wondermiddeltje en ik ben er echt ontzettend tevreden over hihi!
<3

[Beantwoorden]


Door Lieke op 11 februari 2011 21:29

het lijkt mij superhandig! :)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 11 februari 2011 21:49

Haha! Wat goed gevonden met die strip ^^)
Leuk! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Vera op 11 februari 2011 23:05

Wat een leuke strip!! En je ooglook is mooooooi :hearts:

[Beantwoorden]


Door nono op 11 februari 2011 23:23

Idd erg handig product. Ik heb deze ook. Hiervoor had ik er 1 van lee stafford en die is echt veel meer geschikt voor brunettes. Geen witte waas en ruikt ook echt super lekker.

[Beantwoorden]


Door Lindappelsap op 12 februari 2011 00:10

het is echt nice dat het ook op geverft haar kan :hearts:
want ik had het gekocht en dacht shitttt ik heb rood haar dadelijk gaat het eruit! maar nee t helpt echt(: en omg ik spoot het smorgens op en ik kwam savonds op me kamer ik rook het nog steeds en de hele dag door een haarlak geur :’) i guess i used a litttttle bit to much XD

& idd het is erg leuk gedaan met je stripje! (A)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 12 februari 2011 01:10

Haha, erg leuk gedaan met die fotostrip :D On to topic, het klinkt goed, maar ik hou het bij de Batiste :D

[Beantwoorden]


Door Milady op 12 februari 2011 09:49

N.a.v. je filmpje met favorieten heb ik deze vorige week aangeschaft, ben er ook wel tevreden over! Het is inderdaad nog even aftasten hoeveel je erop moet doen enzo, maar hij werkt wel goed :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 12 februari 2011 12:32

Van de ene kant wil ik hem graag kopen, het lijkt me super handig! Maar ik ben een brunette en ben dus bang dat ik er een uur over doe om het eruit te kammen, en dan kom je met wit haar op school en dat heb ik liever niet haha.

[Beantwoorden]


Door Myrrr op 12 februari 2011 12:32

Haha ik moest echt lachen om die fotostrip!
Ik heb m ook gehad maar hij was op dus ik moet vanmiddag maar ff een nieuwe kopen! :yay:

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 12 februari 2011 12:41

Haha, leuk gedaan zo in stripvorm :P Lijkt me handig, die kopo ik de volgende keer bij het kruidvat!

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 12 februari 2011 14:08

Handig! Maar denk niet dat je het zo vaak moet gebruiken, ’t lijkt me niet echt zo geweldig voor je haar…

[Beantwoorden]

paulien antwoordt op 12 februari 2011 om 19:51:

vaak wassen ook niet…

[Beantwoorden]


Door Miranda op 12 februari 2011 16:03

Wat een leuk stripje :lol: waar stond die droog shampoo dan in het vak want als ik het hier moet vragen weten ze het toch niet is me al zovaak gebeurt dat ze hun eigen producten niet weten te staan of zeggen dat het niet meer verkocht word terwijl ik het de volgende keer dat ik er ben wel vind :S

[Beantwoorden]


Door laura op 12 februari 2011 17:36

Haha, toevallig heb ik vanmiddag de droogshampoo van etos eigen merk gekocht!
werkt ook goed! :)

[Beantwoorden]


Door paulien op 12 februari 2011 19:50

ik heb die ook! hij is heel fijn en goedkoop. wat een leuk artikel, super grappig!!

[Beantwoorden]


Door Linda op 12 februari 2011 22:42

Tipje: wrijf met een handdoek over je hoofd. Werkt net zo goed als kammen alleen dan veel sneller. Het werkt dan nog steeds alleen de witte waas is veel sneller weg.

[Beantwoorden]


Door hannah op 13 februari 2011 08:51

ik gebruik gewooon talkpoeeder absorbeert het vet oook <3

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 februari 2011 09:39

dit ga ik me ook eens aanschaffen, altijd wel handig!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 13 februari 2011 12:04

Ik heb ook zo’n fles thuis staan, alleen dan van de Etos geloof ik. Handig spul!

[Beantwoorden]


Door Rosa op 13 februari 2011 12:52

hihi, leuk die foto’s!
x

[Beantwoorden]


Door Iris op 13 februari 2011 18:18

He ik zat gister nog te twijfelen welke ik zou kopen, heb uiteindelijk die van Batiste gekocht (van 4 euro) want ik wist niet of kruidvat eigen merk goed was.. Maar leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 13 februari 2011 21:14

super handige tip, het werkt echt, thank god nooit meer s’ochtends opstaan met vet haar! :love:

[Beantwoorden]


Door lisa op 15 februari 2011 14:50

heeel erg bedankt voor deze tip !
ik heb ‘m meteen gekocht en het werkt echt super.
alleen was die bij onze kruidvat geen €1.99 maar €2.29
nouja. die 30 cent doet ’t ‘m niet ofzo.

xxx

[Beantwoorden]


Door Zhiiaa op 1 maart 2011 17:56

Heeejh

Niet gemeen bedoelt ofzoow maar als je je Adidas vestje helemaal dichtdoet dan lijkt het alsof je hele erge hangtieten hebt 8)

Als je hem open doet tot net onder je tieten dan ziet dat er echt super leuk uit !

Xx x|

[Beantwoorden]


Door Sanne op 9 maart 2011 19:10

oohh dat heb ik ook echt verschrikkelijk om met vet haar wakker te worden!
ik probeer het dan altijd maar te verberen om m’n haar dan in een staart of knot te doen, maar ik wil dit wel eens proberen!
1 vraagje: maakt het je haar dan niet pluizig??
ik heb zelf namelijk pluizig en droog haar, maar als ik dat koop ben ik bang dat het dan erger wordt :&
een leuk filmpje trouwens :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 9 maart 2011 19:13

oohh dat heb ik ook echt verschrikkelijk om met vet haar wakker te worden! ik probeer het dan altijd maar te verberen om m’n haar dan in een staart of knot te doen. 1 vraagje: maakt het je haar dan niet pluizig?? ik heb zelf namelijk pluizig en droog haar, maar als ik dat soort dinggen gebruik ben ik bang dat het dan erger wordt.
weet je of het mijn haartype pluiziger maakt?

[Beantwoorden]


Door Superwomen. op 29 mei 2011 10:09

Krijg je daar geen roos van, want k krijg super snel roos.
Zelf gebruik k head & shouders, maar hoor dat dat ook niet goed is voor je hoofdhuid?

Help me! :?:

[Beantwoorden]


Door Superwomen. op 29 mei 2011 10:10

Krijg je daar geen roos van, want k krijg super snel roos.
Zelf gebruik k head & shouders, maar hoor dat dat ook niet goed is voor je hoofdhuid?

Help me!

[Beantwoorden]


Door Talitha op 25 juni 2011 21:14

Ik ga maar eens op zoek naar droogshampoo voor bruin haar :smak:

En idd.. krijg je er roos van?

[Beantwoorden]


Door Simone op 19 juli 2011 21:18

Talkpoeder werkt ook erg goed ;p Je doet het in je haar, fhönt en borstelt het eruit en doet dan bijv. schuim in je haar of iets dergelijks [:

[Beantwoorden]


Door Jessyy op 29 oktober 2011 22:43

Hahah,de strip is leuk!
Je hebt toch ook droogshampoo niet in het wit maar donkerbruin? zodat het minder opvalt als je donkerder haar hebt?

[Beantwoorden]


Door Chantal op 23 februari 2012 22:33

I loveee de Kruidvat droogshampoo! Ik was m’n haar om de twee dagen en soms moet ik dan toch even tussendoor een klein spuitje hiervan gebruiken, ideaal!

[Beantwoorden]


Door sacha op 23 december 2013 20:19

Super handig zo’n droog shampoo :!:
Vooral als je het per ongeluk even vergeten bent :!: (love) :$ <3 ^^) :love: :cool: :D :-) :$ (love) (H) (A) (:

[Beantwoorden]


[…] ik aan de slag met droogshampoo! Van Andrélon, Batiste of gewoon Kruidvat huismerk. Herinner je je deze ‘strip’ nog die ik 3 jaar geleden […]


Door Mandy op 12 maart 2014 18:32

Is het waar dat je hier door roos (Schilvers ) krijgt anders zal ik hem graag halen

[Beantwoorden]


Door Mandy op 12 maart 2014 18:38

Hey leuk gedaan haha!! ik ben een blondie dus ik haal hem wel hihi veel vrienden hebben er positieve reacties over dus LETS GOO!!

[Beantwoorden]


Door saskia op 12 maart 2014 22:44

Je haar zit hier inderdaad mooi!

[Beantwoorden]


Door lieke op 13 maart 2014 11:06

OMG staat je PRACHTIG deze kleur haar

[Beantwoorden]