Verjaardag foto’s

verjaardag0

Geen winter foto’s vandaag, maar verjaardag foto’s! Mijn blog dient vandaag even als een persoonlijk plakboek. Ik heb een hele leuke en lange verjaardag gehad. Het begon op donderdag, en was pas afgelopen op zondag. 6 februari werd ik 22 en ik heb zoveel mogelijk gefotografeerd. Het eten, de mensen, mijn verjaardagsmake-up en nog veel meer!

verjaardag01

De avond voor mijn verjaardag zette ik Netflix aan en keek ik een cabaretshow van Katt Williams. Ik ken Katt Williams al sinds het MTV programma’s Wild ’n Out van jaren geleden, waarin hij battlede tegen andere rappers. Ik moest heel erg lachen om zijn show.

verjaardag02

Het is mijn eerste verjaardag ‘alleen’, in mijn appartement in Amsterdam. Dat was wel even gek, maar ik vond het niet vervelend. Ook wel lekker juist, heel laat nog TV kijken en douchen terwijl ik naar buiten keek naar alle lichtjes die in de donkere gebouwen brandden. En toen was het opeens 00:00 uur! Ik werd onmiddelijk overspoeld door lieve berichtjes, tweest en Whatsapps en ik had zelfs de hashtag #verajaardag. Zie mijn moeie, blije hoofd!

verjaardag03

De ochtend stond ik op tijd op en at ik zoals elke dag kwark met cruesli. Mijn moeder vond het eigenlijk niet kunnen, dat ik zoiets gewoons op mijn verjaardag at, haha. Ik vond het wel prima.

verjaardag04

Aangekleed en opgemaakt ging ik op de fiets (nadat ik de voorband had opgepompt) opzoek na een bakkerij, die ik helaas niet vond. Uiteindelijk heb ik taart bij de Albert Heijn gehaald, die gelukkig ook lekker was.

verjaardag05

Rond 11 uur kwamen mijn ouders, die een prachtig boeket met roze en rode bloemen voor mij meenamen.

verjaardag05b

Mijn verjaardags make-uplook! De lipstick is van Flormar.

verjaardag06

Met roots in Limburg, is er niets zo lekker als vlaai.

verjaardag07

Na koffie met taart, gingen we naar het Eye filmmuseum. Ik was al tijden benieuwd naar dit museum sinds ik er een mooi artikel over las in de krant. Ik ben dol op films!

verjaardag08

Bij het gratis gedeelte van het museum kon je filmfragmenten bekijken en een quiz met Monique van de Ven doen. Hier zijn mijn moeder en ik bezig met de quiz.

verjaardag09

verjaardag10

Wat een prachtige locatie! Zo mooi ruim, licht en groot. Echt te gek!

verjaardag11

De lunch was er heerlijk. We zijn ook nog naar een expositie geweest, maar die vond ik minder leuk en dus waren we snel weer weg. Daarna hebben we nog even de auto gepakt en zijn we naar de Jordaan gereden om wat galleries met kunst te bekijken. Ik wil namelijk nog een mooi schilderij voor boven de eettafel kopen of lenen.

verjaardag12

Weer thuis met (ijs)thee en nog meer taart.

verjaardag18

Rond een uur of vijf kwam mijn broertje uit zijn werk naar Amsterdam en ging mee uiteten. Ik had gereserveerd bij Fifteen, een restaurant van Jamie Oliver waar mijn oom jaren geleden de eettafels voor heeft gemaakt. We hebben daar aan de tafels van mijn oom uitgebreid gegeten.

verjaardag19

verjaardag35

Eerlijk gezegd was het eten niet zo mijn ding. Gelukkig was het toetje wel heel erg lekker! Mijn moeder had gezegd dat ik jarig was en dus kreeg ik als verrassing van het restaurant een heerlijk dessert met van alles en nog wat. Én sterretjes!

verjaardag13

Mijn vader en broertje gingen na het eten weer naar huis, maar mijn moeder bleef gezellig slapen. Na Wie is de Mol? op uitzendinggemist gekeken te hebben gingen we naar bed, en ’s ochtends stonden we op met een ontbijt bestaande uit croissants en jus.

verjaardag14

De volgende dag zouden mijn vrienden komen, en dus moesten we boodschappen doen. Gebaksbordjes, grote schalen en drinkglazen kopen want die had ik nog niet (voldoende). Na een paar uur maakten we een stop bij Hema voor een broodje en ijskoffie.

verjaardag15

Lekkere dingetjes gekocht voor de volgende dag. Hartjes thema! Het voordeel van vlak voor valentijnsdag jarig zijn.

verjaardag16

Nieuwe schaaltjes van Xenos, ik vind ze zo leuk!

verjaardag17

De verjaardagsvideo die Sanne voor mij maakte heb ik inmiddels al vaker gezien dat ik me kan herinneren. Ik vond het zó lief!

verjaardag20

Like I said: hartjes! Niet alleen in het eten, maar ook in de slingers.

verjaardag21

De volgende ochtend maakte ik me klaar voor mijn vrienden die ’s middags zouden komen.

verjaardag22

Ik kreeg leuke pakketjes, waaronder één hele grote met mijn nieuwe prullenbak erin! De prullenbak die oorspronkelijk in de keuken stond bleek veel te klein. Ik besloot na lang tobben deze mooie van Wesco te bestellen, die ook bij mijn ronde broodtrommel past. Ik ben er super blij mee, ook al is het maar een prullenbak.

Mijn vaders commentaar bij deze foto: ‘En dan nog de plastic zakken gewoon op de grond gooien zie ik?’ Haha.

verjaardag23

Ik kon nog even lekker aan het werk. Dat miste ik wel echt na twee dagen. Ik nam de Essence en Catrice unboxing video op en schreef de review van MAC Viva Glam Rihanna.

verjaardag24

Alles klaar zetten!

verjaardag25

Sanne en Jeffrey hadden voor mij speciaal een t-shirt met een ananas erop gekocht en aangetrokken. Te leuk!

verjaardag26

Proost! Met lieve Laura.

verjaardag27

Koude pasta die ik had gemaakt, samen met een broccolitaart die helaas niet helemaal lukte zoals ik wilde.

verjaardag28

Iedereen op mijn bank!

verjaardag29

Ik voel me echt ontzettend gezegend met zulke lieve mensen om me heen. Ik kan er gewoon een beetje emotioneel van worden. Toen ik jong was heb ik het best moeilijk gehad met vriendinnen maken. En nu heb ik zoveel lieve vrienden! Het maakt me intens gelukkig.

verjaardag32

Het was ontzettend warm in mijn woning, ook al had ik de verwarming uitgezet. Voordat ik ging slapen zette ik daarom nog even de ramen open. Silke en Laura bleven slapen, en zo hebben we met dekens op de slaapbank voor het open raam nog even nagekletst.

verjaardag30

Rond 4 uur lag ik in bed. Het was een geslaagd feestje! Achteraf ben ik na een verjaardag altijd wel onzeker of het eten wel echt lekker en voldoende was (ook leuk: in bed beseffen dat je nog van alles vergeten bent te serveren) en was het wel gezellig, deed ik niet stom? Dat probeer ik gauw van me af te zetten, en anders heb ik volgend jaar weer een kans!

verjaardag33

De volgende ochtend. Smile!

verjaardag31

De salontafel ziet er nu wel even anders uit. Na een ontbijt, nog meer geklets en een paar afleveringen Awkward gingen Laura en Silke weer naar huis. Ik was een beetje bang dat mijn vriendinnen uit Arnhem niet zouden komen, maar dat deden ze wel, en hoe! Zowel Sil als Lau die ook bleven slapen, maar ook lieve Suzanne en Merel die kwamen.

verjaardag34

Dit hoort er niet echt bij, maar wil ik toch even delen: Tuschinski! Nadat Silke en Laura weer naar huis waren ging ik me douchen, omkleden en opmaken en toen stonden Jeffrey en Sanne alweer op de stoep. We gingen lekker sushi eten (alweeeer, haha) en daarna naar de Wolf of Wallstreet in Tuschinski. Wat een geweldige bioscoop is dat, echt super mooi! Mijn moeder wil er ook al heel lang een keer heen, dus ik ga snel eens met haar daar een film kijken. De Wolf was trouwens erg gaaf, super goede film!

Bedankt voor alle lieve felicitaties! Zowel hier, als op Twitter en Instagram. Het waren er ontelbaar veel! Ook bedankt voor alle lieve foto’s die ik kreeg, van mij bewerkt met Drake en ananassen (erg om gelachen, dankjewel!) stukjes taart die jullie aten en nog veel meer liefs. Dankjulliewel!


Reacties

Door Budgetproof.nl op 11 februari 2014 06:04

Wat een vrolijk en leuk fotoverslag. Klinkt als een heerlijke verjaardag! Wat een ontzettend leuke cadeaus heb je ook gehad :)

[Beantwoorden]


Door kim op 11 februari 2014 06:08

Fijn dat je zo’n leuk feestje heb gehad <3!

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 februari 2014 06:09

Wat een super verjaardag heb je gehad! Lieve mensen en lekker eten, fijn om te zien! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 11 februari 2014 06:14

Wauw, die lipstickkleur op je verjaardagsmake-upfoto staat je echt fantastisch ^-^. Volgens mij heb je echt een heerlijke verjaardag gehad!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 10:10:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 11 februari 2014 06:19

Aan de foto’s te zien heb je een super leuke verjaardag gehad, volgens mij! Wat een vrolijke foto’s ^^)

[Beantwoorden]


Door Emilia op 11 februari 2014 06:20

Het ziet eruit alsof je een heerlijke verjaardag hebt gehad met alle leuke mensen om je heen. ^^) Leuk om te zien! Al die roze hapjes en hartjes zien er uit superschattig uit bij elkaar.
Die foto waar je je toetje met sterretjes krijgt, vind ik trouwens echt heel leuk, zo vrolijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 10:10:

Ik vond het ook echt leuk! Ik houd van dat soort verrassingen ^^)

[Beantwoorden]


Door Lidewij op 11 februari 2014 06:40

Wow, dat ziet er echt uit als een topverjaardag! Ik vind het heel tof dat je die mooie foto’s met ons deelt, maar ook dat je ons ‘gewoon’ vertelt hoe je je voelt. Wat ben je een sterke vrouw geworden, daar mag je echt trots op zijn! Dat heb je van niemand cadeau gekregen :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 11 februari 2014 06:42

Ah, wat superleuk om te zien! Ik heb het met veel plezier gelezen. Wat een lieve vrienden heb je toch! En dat hartjesthema, aaaah (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 februari 2014 06:43

Ziet er uit als een enorm toffe verjaardag! Leuk dat je het zo hebt vastgelegd!

[Beantwoorden]


Door Dailynailsart op 11 februari 2014 06:45

Zo te zien erg leuke en gezellige dagen gehad.

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 11 februari 2014 06:50

Wat een fantastisch leuke foto’s, zo te zien heb je een geweldige verjaardag gehad! Heel leuk dat je er zoveel foto’s van hebt gemaakt, daar ga je later (en nu ook) nog heel veel plezier van hebben. (love)

[Beantwoorden]


Door mirjam op 11 februari 2014 06:52

Met roots in Limburg zal een vlaai van de appie wel tegen vallen haha. Niks tegen de appie hoor, maar vla van een echte limburgse bakker is natuurlijk het lekkerst.
Leuk om de rest van de foto’s te zien!! Nog gefeliciteerd!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 10:11:

Een echte Limburgse vlaai is het aller lekkerst! Altijd wanneer ik er ben eet ik vlaai ^^)

[Beantwoorden]


Door pamela op 11 februari 2014 06:53

wat een super leuke foto’s!!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 11 februari 2014 07:04

Wat een leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Dita op 11 februari 2014 07:06

Leuk om te zien, en ja dat van dingen vergeten te serveren… Heel herkenbaar

[Beantwoorden]


Door Ayla op 11 februari 2014 07:07

Klinkt als een geslaagd feestje! Ziet er leuk uit :) Op naar de 23 #verajaardag :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 februari 2014 07:25

Wat fijn dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad! Dat verdien je ook echt :) x

[Beantwoorden]


Door Eva op 11 februari 2014 07:27

Zo te zien heb je een hele leuke dag gehad! Op naar je volgende verjaardag! ;-) X

[Beantwoorden]


Door Martina op 11 februari 2014 07:28

Ik vergeet ook altijd van alles te serveren en ben altijd bang dat mensen niet genoeg hebben… Komt omdat je ineens zelf gastvrouw en jarige bent op hetzelfde moment. Ik vergat dan door het geregel om lekker te genieten maar dat is natuurlijk ook niet goed. Kortom lekker loslaten :)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 11 februari 2014 07:39

Dat is nog eens heel goed je verjaardag vieren, ontzettend leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door sofie op 11 februari 2014 07:40

Het zag er echt heel gezellig uit! Superlief dat Suz een video voor je maakte :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 10:12:

Heeft Sanne gedaan, maar dan met allemaal vriendinnen zoals Suz erin ^^) Daarom zie je haar op de foto.

[Beantwoorden]


Door Noor op 11 februari 2014 07:41

Ziet er naar uit dat je een geweldige verjaardag hebt gehad!

xx
http://everybodylovesicecream.blogspot.be

[Beantwoorden]


Door Carien op 11 februari 2014 07:42

Wat een leuke foto’s! Zag er allemaal heel gezellig uit!

[Beantwoorden]


Door Tineke op 11 februari 2014 07:46

Wat een leuke foto`s, ziet er gezellig uit! Ik heb helemaal gemist dat je jarig was, nog van harte gefeliciteerd!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 11 februari 2014 07:47

Wat een leuke verjaardag heb je gehad. Je zag er ook heel mooi uit die twee dagen. Echt weer een boel foto’s en dat museum zag er ook wel tof uit trouwens.

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 11 februari 2014 07:49

Ik vind dat vlechtje in je haar zo leuk staan :)
xx Julie

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 10:12:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Lahin op 11 februari 2014 07:52

Wat leuk en gezellig allemaal :!:

[Beantwoorden]


Door Hilde op 11 februari 2014 07:52

Wat ontzettend leuk dat je meteen om 00:00 werd overspoeld met felicitaties! ^^ Ben blij voor je dat je zo’n leuke en gezellige verjaardag hebt gehad! :)

[Beantwoorden]


Door Nena op 11 februari 2014 08:03

Je verjaardag ziet er leuk uit! Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad :)

[Beantwoorden]


Door Tara op 11 februari 2014 08:06

Oh dat ziet eruit als een heerlijke verjaardag! Leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door DIonne op 11 februari 2014 08:29

Wat een super leuke verjaardagen foto’s!

[Beantwoorden]


Door Marissa op 11 februari 2014 08:31

Super leuk om te zien! Je hebt volgens mij een hele leuke verjaardag gehad!

[Beantwoorden]


Door Malou op 11 februari 2014 08:33

Wat een leuke dagen heb je gehad! En niet te onzeker doen, je bent een gaaf wijf!!!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 11 februari 2014 08:40

Lekker veel foto’s zeg. Je verjaardag(en) zagen er heel erg gezellig uit!

[Beantwoorden]


Door Xan op 11 februari 2014 08:54

Mooie foto’s; ziet er allemaal gezellig uit. Goed te zien dat je top dagen hebt gehad. :)
Love,

[Beantwoorden]


Door Shannon op 11 februari 2014 08:56

Ziet er superleuk uit!

[Beantwoorden]


Door Jitske op 11 februari 2014 09:01

Wat een leuke foto’s, ik word er helemaal vrolijk van!!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 11 februari 2014 09:06

Leuke foto’s! Klinkt als een leuke verjaardag. :yay:

[Beantwoorden]


Door vanessa op 11 februari 2014 09:13

Wow, jij hebt een uitgebreide verjaardag gehad. Heel leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Amy op 11 februari 2014 09:23

Wow wat heb je een leuke verjaardag gehad! Ik was de dag voor jou jarig en ik heb het eigenlijk helemaal niet gevierd :P

[Beantwoorden]


Door Kim / Vintage & Beauty op 11 februari 2014 09:51

Wat een superfijne vrienden en fam. heb je! Klinkt als een geweldige verjaardag! :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 11 februari 2014 09:52

Volgens mij had je echt een ontzettend leuke en fijne verjaardag! Leuk om te zien :D

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 februari 2014 09:54

super leuk die video :D

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 11 februari 2014 09:57

Super leuke foto’s! Ziet er naar uit dat je een onwijs leuke verjaardag hebt gehad!

[Beantwoorden]


Door Manon op 11 februari 2014 09:57

Wat een heerlijke verjaardag Vera! Wat je zelf al zegt: je boft met zulke lieve en leuke mensen om je heen, zo fijn.
Ik heb dat ook altijd: is het eten wel lekker, doe ik het wel “goed” als gastvrouw, maar mensen klagen nooit als ze maar WAT te eten en IETS te drinken krijgen, het hoeft heus niet een 5 sterren maaltje te zijn. Op naar een prachtig jaar (A)

[Beantwoorden]


Door Soof op 11 februari 2014 10:02

Wat een leuke foto’s! Zo te zien heb je een super verjaardag gehad. En erg fijn dat ook je vriendinnen uit Arnhem bereid waren om voor jou naar Amsterdam te komen, echte vrienden! :-)
Daarnaast heb ik nog een vraag. Mijn vriend wil ook graag zo’n prullenbak van Wesco. Heb jij deze prullenbak op internet besteld? Zo ja, mag ik misschien weten op welke site? Alvast bedankt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 10:13:

Ja, besteld bij Fonq.nl! Was voordelig en hij was super snel in huis. ’s Avonds rond acht uur besteld en de volgende ochtend was hij er al.

[Beantwoorden]

Soof antwoordt op 11 februari 2014 om 11:59:

Ah super, ik zat er aan te denken om ook bij die site te bestellen maar ik las ook allemaal enge spookverhalen op internet over neppe Wesco prullenbak (dat ging wel over andere sites). Fijn dat Fonq.nl wel een betrouwbare site is! Dank je voor je reactie :-)

[Beantwoorden]


Door Floor op 11 februari 2014 10:13

Heerlijk om te lezen! Volgens mij heb je hele leuke daagjes gehad! Maak er een mooi jaartje van:)

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 11 februari 2014 10:16

Klinkt als een geweldige verjaardag!!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 11 februari 2014 10:23

Wat leuk om te zien! Het lijkt me een heerlijke verjaardag!

[Beantwoorden]


Door Naniek op 11 februari 2014 10:25

Niet zo onzeker zijn Vera! Nee, je deed vast niet stom! Moet je zien wat een leuke gezellige vrienden je hebt!:)

Hmm, ik was zondag met mijn date naar the wolf of wall street, vond hem niet zo, nogal langdradig, miste wat spanning.. Misschien dus toch zelf nog maar een keertje kijken;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 13:57:

Ik was met Sanne en Jeffrey, en Sanne vond hem ook niet leuk. Smaken kunnen verschillen natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Patty op 11 februari 2014 10:31

Zo te zien heb je 4 geweldige verjaardagen gehad. Leuk om te zien:-)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 11 februari 2014 10:54

Wat een superleuke foto’s! Fijn dat je zo’n leuke verjaardag gehad hebt met familie en vriendinnen. Sterretjes zijn altijd leuk! :D lekker die lunch en dat andere eten. Die verjaardags video is zo lief en leuk, daar mag je echt heel trots en blij mee zijn.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 februari 2014 11:16

Das het voordeel van ergens anders wonen: twee keer je verjaardag kunnen vieren. Ik vier mijn verjaardag voor familie in Brabant en met vrienden waar ik nu woon. Dit jaar voor het laatst alweer aangezien ook best wel hectisch is en ik precies jarig ben in een periode dat het super druk is op mijn werk.

[Beantwoorden]


Door Julia op 11 februari 2014 11:16

Wat een super foto’s! Erg leuk idee om alles zo vast te leggen. Ik ben volgende week jarig en vier het ook het hele weekend. Ben ook van plan om zoveel mogelijk foto’s te maken!

[Beantwoorden]


Door Josanne op 11 februari 2014 11:19

Ziet er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Charile op 11 februari 2014 11:19

Leuke foto’s :D

[Beantwoorden]


Door Amy op 11 februari 2014 11:22

Ahhhhh volgens mij heb je echt een geweldige verjaardag gehad! Ik moest ook enorm lachen om dat filmpje, wat super lief gedaan!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 11 februari 2014 11:31

Leuk, het zag er heel gezellig uit! En Tuschinski <3

[Beantwoorden]


Door Gaby op 11 februari 2014 11:32

Dat ziet er echt heel gezellig uit! Fijn dat je zo’n heerlijke verjaardag hebt gehad met lieve mensen om je heen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jessie op 11 februari 2014 11:41

Een (late) gelukkige verjaardag! Van je foto’s kan ik afleiden dat je er ontzettend van genoten hebt met je familie en vrienden. Je moeder had trouwens gelijk; cruesli is niet voor een verjaardagsmorgen Vera! Had toch lekker wat pancakes of zo gegeten ;-) nu ja, het is ten slotte jouw verjaardag dus jij mag dan lekker zelf kiezen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 13:57:

Ah, volgend jaar weer een kans! ^^)

[Beantwoorden]


Door Renate op 11 februari 2014 11:43

Leuke foto’s! en zo te zien had je een geslaagde verjaardag! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nena op 11 februari 2014 11:45

Wat een lieve video hebben ze voor je gemaakt!

xxx

[Beantwoorden]


Door Mandy op 11 februari 2014 11:57

Zo te zien heb je een superleuke verjaardag gehad! En alsnog gefeliciteerd! (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 februari 2014 12:22

Wat een toffe foto’s! En wat leuk om te lezen dat het je allemaal zo gelukkig maakt! Daar word ik ook blij van ^^) Alsnog gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 11 februari 2014 12:44

Ik word helemaal vrolijk van je foto’s! Ik vind de video die ze voor je hebben gemaakt ook zo lief en leuk!!: D

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 11 februari 2014 12:56

Superleuke foto’s! Gelukkige verjaardga nogmaals. Dat soort vlaai dat je daar toont is trouwens mijn favoriete soort taart :-) Op een goeie (slechte?) dag kan ik zo wel vier of vijf stukken op!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 13:58:

Jaaa lekker! ^^)

[Beantwoorden]


Door Saskia op 11 februari 2014 13:11

Wow ziet er super leuk en gezellig uit allemaal!! net als jij heb ik vroeger ook moeite gehad met vrienden maken en nu heb ik veel leuke vrienden en vriendinnen en voel me ook heel gezegend en beschouw dat dan ook niet als vanzelfsprekend!! vriendschappen zijn bijzonder! Ik wil je even een compliment geven!! je bent een ontzettend leuke meid! heel spontaan, vrolijk en je blog is heel leuk om te volgen, zeker omdat je af en toe stukjes van je verleden deelt en daarbij ook gewoon hoe je je daarbij voelt maakt het dat ik af en toe wil roepen, GO Vera dat is Girlpower!! Ik heb er bewondering voor en vind jou een voorbeeld voor jonge meiden die nu in “onze” vroegere situatie zitten!!
Liefs en nog een verjaardags knuffel van mij!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 13:58:

Dankjewel Saskia! Ik ben ook super blij met al mijn lieve vrienden (love) Dankjewel voor je lieve woorden!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 11 februari 2014 13:52

Hee Vera,
Zo te zien heb je een leuke verjaardag gehad!
Zou je een video op willen nemen met je birthday presents ?

Liefs Lisannee ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 13:58:

Ga ik NU opnemen!

[Beantwoorden]


Door Maxime op 11 februari 2014 13:55

Vera! Op het rembrandtplein heb je naast Tuschinski patisserie van kwekkeboom (van die kroketten ) en daar verkopen ze héérlijke taarten en gebakjes, chocolade etc (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 13:59:

Dankjewel voor de tip! Ook lekkere kroketten dus?

[Beantwoorden]

Maxime antwoordt op 13 februari 2014 om 08:13:

Jaa zeker lekkere kroketten! Alles wordt daar bereid, verser en lekkerdere kroketten (en gebak) vind je niet in Amsterdam! :yes:

[Beantwoorden]


Door Jildou op 11 februari 2014 14:02

Nog van harte gefeliciteerd! Wat een geweldige verjaardag heb je gehad zeg!

[Beantwoorden]


Door Zazie op 11 februari 2014 14:25

Ziet er uit als een geweldige verjaardag! De Flormar lipstick staat je prachtig ^^)

[Beantwoorden]


Door Samira op 11 februari 2014 14:32

Zo grappig. Jij bent van Nederlandse afkomst, ik van de Marokkaanse. We hebben een totaal verschillende achtergrond en toch kan ik me met heel veel van jouw persoonlijke eigenschappen identificeren. De angststoornis, het perfectionistische (na het organiseren van een etentje kan ik vaak ’s nachts moeilijk slapen omdat ik denk ‘ohh is het wel goed gegaan allemaal’). Tijdens je verhuizing herkende ik ook zoveel dingen. Ik ben anderhalf jaar geleden ook op mezelf gaan wonen en mijn inrichting lijkt erg op die van jou. Zo grappig om te zien!

Dat je bang bent voor de dood is ook iets waar ik me zo in herken. Iedereen zal wel een beetje bang zijn voor de dood maar bij mij ging het soms echt ver. Ik kon niet slapen omdat ik dan een heel helder moment kreeg van de dood. Als we dood zijn, zijn we er gewoon niet meer.. en van dat idee kreeg ik gewoon hartkloppingen. Of het idee dat er iets zal gebeuren met de mensen van wie je zoveel houdt. Nogmaals, dat zal iedereen wel hebben maar bij mij ging het net een stap te ver. Het ging zo ver dat ik er gewoon ziek van kon worden.

Gelukkig gaat het nu beter!

Goed om te zien dat je veel met je angststoornis doet. Bij mij ging het een tijdje minder goed. Ik had mijn rijbewijs gehaald maar ik durfde niet meer te rijden. Vliegen was een ramp en soms bleef ik liever gewoon zo veel mogelijk thuis. Gelukkig heb ik een soort van knop omgezet en met mezelf afgesproken dat ik alles wat ik eng vind vanaf nu gewoon doe. Ik heb onlangs een autootje gekocht en ik ben niet meer te stoppen haha.

Liefs,
Samira

[Beantwoorden]

Samira antwoordt op 11 februari 2014 om 14:48:

Nog gefeliciteerd met je verjaardag by the way! Hope you enjoyed your day(s). (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 17:14:

Wat je zegt over de dood: ik heb dat precies zo! Vreselijk, het kan me ontzettend bang maken met lichamelijke klachten van dien. Door die hartkloppingen ga ik weer denken dat er van alles mis is, dus dat schiet ook niet op.

Bij mij is het een tijd ook slecht gegaan, maar ik heb nu gelukkig een goede therapeut die me helpt. Autorijden durf ik ook niet, daarom heb ik geen rijbewijs ookal zou ik dat heel graag willen. Hopelijk lukt het me in de toekomst wel :-)

Dankjewel voor je bericht Samira! Leuk (of nou ja, leuk… die angsten zijn natuurlijk niet leuk) om te horen dat ik als kaaskop zoveel gemeen kan hebben met iemand met een totaal andere achtergrond en cultuur.

[Beantwoorden]

Samira antwoordt op 11 februari 2014 om 21:09:

Zóóó herkenbaar. Echt vreselijk wanneer ik een paniekaanval krijg midden in de nacht omdat ik weer te lang heb lopen malen over de dood. Ik krijg ook last van mijn hart op dat soort momenten. Alsof echt mijn hart er elk moment mee op kan houden, zo vervelend.

Goed dat je bij een therapeut loopt, heb ik ook een tijdje gedaan en ik kan zeggen dat het me veel nieuwe inzichten heeft gegeven. In principe is het ‘gewoon doen’ wat mensen je vaak aanraden maar jij en ik weten allebei dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is. Als de angst er goed in zit.. dan is dat niet zomaar weg te krijgen.

Wat betreft autorijden vond ik het zo erg dat ik mijn rijbewijs zo lang had en er niets mee deed. Ik durfde voor geen goud te rijden. Vond het zo eng! Ik moest altijd aan vriendinnen of zussen vragen om mij ergens naartoe te rijden, believe me.. dat is ook geen pretje. Ik heb op een dag gewoon de knoop doorgehakt en gewoon een auto gekocht. Ik maakte iedere dag kleine ritjes (naar de supermarkt of naar mijn ouders). Op die manier kwam ik beetje bij beetje van de angst af.

Iedere keer als ik iets herkenbaars tegenkom in je blogpost denk ik ‘hey wat grappig!’. Het is heel apart om te zien dat we inderdaad van hele andere achtergronden komen en toch qua persoonlijkheid op elkaar kunnen lijken. Mooi om te zien!

PS: even iets héél anders. Ik vind Drake persoonlijk ook te vet voor woorden.. maar ken je Jhene Aiko toevallig ook? Ik vind haar muziek echt zo gaaf. Ze heeft twee nummers die gewoon verslavend zijn:

http://www.youtube.com/watch?v=BBBmI_-gscs
http://www.youtube.com/watch?v=6dvp6gVpA9A

Vreemd genoeg las ik een paar dagen geleden dat Jhene Aiko twee maanden zwanger zou zijn van Drake.. :wtf: !

Groetjes! :wave:

[Beantwoorden]


Door Rianne op 11 februari 2014 14:55

Volgens mij heb je een heerlijke verjaardag gehad :) Leuk dat hartjesthema!

[Beantwoorden]


Door Manon op 11 februari 2014 14:59

Klinkt als een hele leuke verjaardag!

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 11 februari 2014 15:04

Het ziet er uit als een super leuke verjaardag. :)

[Beantwoorden]


Door Loes op 11 februari 2014 15:30

Heei Vera,
Superleuke foto’s!! Ik ben vorig jaar in de meivakantie ook naar fifteen geweest en ik heb toen echt iets heel bijzonders meegemaakt. Ik kwam namelijk Harry Styles tegen, omdat One Direction de volgende dag een concert in Amsterdam gaf! Ik was eigenlijk helemaal geen grote fan van One Direction, maar op dat moment was het toch wel heel erg gaaf!!

Groetjes
Loes X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 17:07:

Wooow, dat is wel heel cool!

[Beantwoorden]

Loes antwoordt op 11 februari 2014 om 19:59:

Jaaa idd!!
Superleuk dat je reageert!! xx <3

[Beantwoorden]


Door Gerlinde op 11 februari 2014 15:44

Hey Vera! Fijn dat jr een leuke verjaardag hebt gehad :) verdien je. Wil je misschien een video maken waarin je laat zien wat voor cadeautjes je hebt gekregen? Dat is zo leuk :3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 17:07:

Dankjewel! En die heb ik net opgenomen :-)

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 februari 2014 16:05

Superleuke foto’s! Die prullenbak van Wesco hebben wij ook in het oranje! ^^)

[Beantwoorden]


Door ghislaine op 11 februari 2014 16:09

Is jeffrey sanne’s vriend?

[Beantwoorden]


Door Debora op 11 februari 2014 16:17

Hele leuke foto’s!
Is jeffrey de vriend van sanne?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 17:07:

Thanks! En nee, zijn gewoon vrienden :-)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 11 februari 2014 16:36

Leuke foto’s! Zo te zien heb je super verjaardagen (:P) gehad ;)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 11 februari 2014 16:49

Leuke foto’s en nogmaals gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door joy op 11 februari 2014 16:55

Ik vraag me oprecht af hoe het in HEMELSNAAM mogelijk is dat je in centrum amsterdam geen bakker kan vinden, ik kan er uit mn hoofd al 15 opnoemen en ik kom nooit bij een bakker :lol: Wel hele leuke foto’s , zo te zien heb je het erg leuk gehad!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2014 om 17:06:

Ik woon niet in het centrum ;-)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 11 februari 2014 16:56

Wat ontzettend leuk om de foto’s te zien en te lezen wat je allemaal hebt gedaan. ^^)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 11 februari 2014 17:01

ahh superleuke foto’s, ook leuk dat je een hartjesthema had!

[Beantwoorden]


Door victoria op 11 februari 2014 17:34

Ontzettend leuke foto’s, ziet er allemaal heel gezellig uit!

[Beantwoorden]


Door joy op 11 februari 2014 18:23

Heey vera gefeliciteerd, en komt er nog een keer zoon verjaardagcadeautjes filmpje waarin je laat zien wat je allemaal gekregen hebt??????

[Beantwoorden]


Door Summer op 11 februari 2014 19:24

Leuke foto’s! Nog een late gefeliciteerd. :)

[Beantwoorden]


Door Sidy op 11 februari 2014 19:46

De lipstick die je op je verjaardag zelf droeg van flormar is écht heel mooi! Ziet er wel uit als een hele toffe verjaardag, en oooh wat is die verjaardagsvideo leuk en een lief initiatief!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 11 februari 2014 19:47

Wat heerlijk om te zien/lezen dat je zo’n fijne verjaardag hebt gehad!

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 11 februari 2014 20:02

Ziet er super gezellig uit !! Weet me toevallig waar Sanne en Jeffrey die super gave t-shirts vandaan hebben ??? X :smak:

[Beantwoorden]


Door Jana op 11 februari 2014 20:05

Wat een superleuke foto’s :D x

[Beantwoorden]


Door Helen - ilovemyinterior op 11 februari 2014 20:23

Hele gave foto’s! ziet er echt super leuk uit :) X

[Beantwoorden]


Door Hester op 11 februari 2014 20:27

Superleuk om je verjaardag zo weer te geven in foto’s! Ziet er allemaal heel leuk, lekker en gezellig uit, fijn dat je zoveel lieve vrienden om je heen hebt! Maar wat vond je niet lekker aan Fifteen, haha? Ben er nog nooit geweest maar lijkt me wel balen. :P

[Beantwoorden]


Door Bianca op 11 februari 2014 20:50

Met de sterretjes zou ik me al helemaal jarig voelen haha, leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 11 februari 2014 21:01

Superleuk, nog heel erg gefeliciteerd met je verjaardag!

[Beantwoorden]


Door Dhini op 11 februari 2014 21:13

Happy Birthday

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 11 februari 2014 22:09

Klinkt als een hele leuke dag :)

[Beantwoorden]


Door Melissa Charlotte op 11 februari 2014 22:23

Wat fijn dat je zoveel foto’s hebt van een onwijs leuke verjaardag. Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Suzan op 11 februari 2014 22:37

Wat ontzettend leuk dat je zo’n toffe verjaardag hebt gehad! je hebt het meer dan verdiend.

[Beantwoorden]


Door Claire op 11 februari 2014 22:42

Nog van harte gefeliciteerd Vera! Ok…. Een b-tje laat maarrrr beter laat dan helemaal niet…. :roll: Wat een schitterende prullenbak overigens, I hartje Wesco…. (love)

[Beantwoorden]


Door Inge op 11 februari 2014 22:52

Wauw, wat een leuk fotoverslag van je verjaardag!!
Je had het duidelijk naar je zin, op alle momenten en met iedereen rondom je heen!!
Echt leuk om zien!!
Greetz, Inge.

[Beantwoorden]


Door Esther op 11 februari 2014 23:20

aaaagh dat je onzeker bent na een fantastisch feestje, probeer je niet te druk te maken! Ik ken het gevoel, het is je ook echt gegund

[Beantwoorden]


Door Joni op 12 februari 2014 01:27

Die lipstick van Flormar <3 Ziet eruit alsof je een geweldige verjaardag hebt gehad, Vera!

[Beantwoorden]


Door Danai Vorgia op 12 februari 2014 08:24

Super leuk verhaal!

En beetje laat, maar nog gefeliciteerd!

Xx

http://www.blogspot.nl

[Beantwoorden]


Door heleen op 12 februari 2014 09:17

Holtkamp in de Vijzelstraat is een hele goede banketbakker. Kwekkeboom is bekend van zijn kroketten maar ik hou er niet zo van want er zitten van die grote brokken vlees in. Maar smaken verschillen. En er zal toch wel in de buurt waar je woont een bakker zijn. Misschien een goed idee om eens op de fiets met mooi weer een soort speurtocht te doen naar van de lekkere winkeltjes. Wie weet wat je nog tegenkomt. Maar leuke verjaardagsfoto’s Vera. En Tuschinsi is heel mooi. En als Amsterdamse wil ik je nog vertellen dat Winston Ger…. van RTL Boulevard zijn grootvader een van de oprichters was van deze bioscoop.

[Beantwoorden]


Door Layla op 12 februari 2014 17:39

Heel gezellig allemaal!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 12 februari 2014 19:55

Wil je nog een filmpje maken van je verjaardagscadeautje?

[Beantwoorden]


Door Estrella op 12 februari 2014 21:02

Heel leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 12 februari 2014 22:31

Erg laat maar alsnog gefeliciteerd! Aan de foto’s te zien heb je een leuke verjaardag gehad. Ik kom uit Limburg en voor ons is vlaai heel gewoon en eten we het soms wel wekelijks, gek dat het in het noorden niet zo bekend is.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 12 februari 2014 23:10

Super leuk verslag!

[Beantwoorden]


Door laura op 13 februari 2014 15:53

wat een super leuke foto’s! en wat een super leuke cadeaus.
ik had een vraagje waar heb je die super super leuke hartjes slingers/vlaggetjes vandaan? ^^) ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Annebelle op 14 februari 2014 18:47

Ziet er uit als een super verjaardag :)

[Beantwoorden]


Door Jacquelien op 15 februari 2014 14:00

Het leek me echt een super leuke & gezellige verjaardag! Nog gefeliciteerd en ik vind je echt een top vrouw xxx (love)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 17 februari 2014 18:47

Haha, die foto van de prullenbak. Wat zag je er trouwens mooi uit met dat vlechtje!

[Beantwoorden]


Door Rosann op 18 februari 2014 12:28

Wat een leuke en vrolijke foto’s!
Wat fijn om te zien dat je het zo gezellig hebt:D

1 tip alleen, bij de foto onder de fiets staat:
”Aangekleed en opgemaakt ging ik op de fiets (nadat ik de voorband had opgepompt) opzoek na een bakkerij, die ik helaas niet vond. Uiteindelijk heb ik taart bij de Albert Heijn gehaald, die gelukkig ook lekker was.”

Het is geloof ik, naar een bakkerij ipv na een bakkerij.
Correct me if i’m wrong!
Maar dacht van wel:)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Winter foto’s #4 op 24 februari 2014 15:00

[…] foto’s #2014 Winter foto’s #3 Winter foto’s #2 Winter foto’s […]


Door veracamilla.nl | Lente foto’s #1 op 4 april 2014 10:01

[…] Winter foto’s #5 Winter foto’s #4 Verjaardags foto’s #2014 […]


Door Johna22 op 24 juni 2014 05:05

Hello my family member! I want to say that this article is amazing, great written and come with almost all significant infos. Id like to peer extra posts like this . kfkabaeecacd

[Beantwoorden]