Een maand op mezelf

een_maand_op_mezelf01

Waaat, ik woon alweer een maand op mezelf! Een maand is eigenlijk niets, want de planning is dat ik vanaf nu nooit meer terug naar mijn ouders ga, en wellicht worden er later misschien nog wel een man en kind(eren) toegevoegd, maar in ieder geval: ik ben dus eigenlijk voor altijd ‘op mezelf’. Maar toch, een maand! Het is zo enorm snel gegaan, maar hoe gaat het nu eigenlijk? Ben ik al helemaal gewend? En zit ik inmiddels onder de brandwonden, of kook ik 5 sterren gerechten?

een_maand_op_mezelf03

Mijn huis voelt al veel meer echt als mijn huis. Als ik thuis kom, kom ik ook wel echt thuis. Toch is er nog een kleine 20% die het niet helemaal bevat, maar dat kan ook heel goed komen omdat ik in het weekend naar Arnhem ga, mijn andere thuis. En in Arnhem voelt het vaak in het begin nog niet als thuis, maar na een dag vaak toch ook wel.

Ik heb ook regelmatig dat als ik wakker word, ik niet weet waar ik ben. Arnhem? Wat hoor ik daar voor gerommel? Oh ja, treinen. Ik ben in Amsterdam. Die gedachte heb ik 1 seconde en dan weet ik waar ik ben. Dat voelt trouwens heel ‘gewoon’ en niet als een teleurstelling ofzo.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik heel erg geniet. Dankzij het geweldige uitzicht, de super lekkere vloerverwarming, de mooie ronde ramen (waar jullie ook steeds over beginnen, haha ^^), de fijne omgeving, de supermarkt om de hoek, de aardige buren, mijn heerlijke bed, Gossip Girl en het leuke bezoek.

PicMonkey Collage

Ik krijg vaak de vraag of ik eenzaam ben. Natuurlijk woon ik hier nog maar een maand, maar ik heb me nog geen moment eenzaam gevoeld. Ik heb veel afspraken gehad, ben naar buiten geweest, maar heb ook hier veel mensen over de vloer gehad. Dat maakt de woning nog veel fijner, met de pepernootkruimels tussen de bank en de glazen waar Teske en Sanne uit gedronken hebben op het aanrecht.

Ik blog natuurlijk elke dag, en dat doe ik alleen. Maar ik blog niet alleen maar, er hoort meer bij het bloggen. Events, afspraken, die heb ik elke week wel. En natuurlijk vrienden die komen eten, werken of kletsen. En na een dag events, geklets, foto’s en drukte vind ik het juist wel weer heel lekker alleen op de bank te zitten.

een_maand_op_mezelf02

Het koken gaat wel oké. Ik heb mijn handen inmiddels 100 keer verbrand, het eten zelf ook verbrand, teveel eten gemaakt, te koud, of te heet, maar vooral ook te simpel eten gemaakt. Jullie weten inmiddels wel dat ik van het genre: pasta pesto, ovenfriet en pannenkoeken ben. Inmiddels heb ik wel besloten echt even wat gezonder te gaan eten. Er zijn genoeg dingen die heel lekker, gezond en niet super moeilijk om te maken zijn. Nee maar echt, ik móet gezonder gaan eten. Dat is deze week al wel iets beter gelukt, hoewel ik wel weer veel te veel eten maakte en het óók nog eens liet verbranden, haha. Oefening baart kunst?

De was doen is ook nog even wennen. Het hoeft niet heel vaak, want ik ben alleen en heb dus niet heel veel was, maar wat wel/niet in de droger mag en wat wel/niet bij elkaar moet is nog even uitvinden. Ik heb de wasmachine ook nog maar 2 weken, en heb dus ook nog maar een paar wasjes gedraaid. Komt wel goed.

een_maand_op_mezelf04

De fijnste momentjes vind ik het douchen of in bad gaan met de deur open zodat ik via mijn kantoor en slaapkamer naar buiten kan kijken en alle lichtjes van buiten kan zien branden. Dat geeft me echt een super goed gevoel. En daarna slapen met het raam op een kier, terwijl ik zachtjes nog wat treinen voorbij hoor boemelen.

Ook het wakker worden, met de zon die schijnt, een lekker ontbijt en leuke reacties op de blog om te lezen. En ’s avonds terwijl ik kook (kuch), met muziek en kaarsjes aan. Ik realiseer me nu dat ik dit schrijf met een grote lach op mijn gezicht.

De eerste maand is heel erg goed gegaan en ik ben benieuwd hoe het verder gaat verlopen. Helaas gaat het sinds vorige week met mijn oma niet zo goed, waardoor ik het soms lastig vind me te concentreren. Vanavond ga ik eindelijk naar haar toe. Zo sluit ik de blogpost een beetje droevig af, maar ik heb echt een hele fijne eerste maand gehad.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 8 november 2013 | 229 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Lisa deelt op 8 november 2013 15:02

Ik vind die eerste van jou zo leuk! Ik vind het super dapper dat je toch de stap hebt genomen om op jezelf te gaan wonen. Sterkte met je oma. Liefs

[Beantwoorden]

Lisa deelt antwoordt op 8 november 2013 om 15:03:

(eerste foto)

[Beantwoorden]


Door krommenacker op 8 november 2013 15:03

Fijn dat je het zo naar je zin hebt! :wave:
Leuk dat er zoveel vrienden langs komen, altijd gezellig :wave:

[Beantwoorden]


Door Nena op 8 november 2013 15:07

Ben heel erg blij voor je dat het zo goed loopt! Veel sterkte nog met je oma. <3

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 8 november 2013 15:07

Ik vind dit zo’n heerlijke post om te lezen! Ik was al benieuwd wanneer je zou laten weten hoe het je afgaat namelijk. Leuk om te horen dat je het zo naar je zin hebt! En die laatste 20% zal vast ook wel meekomen alleen dat duurt wat langer. Ik had dat zelf toen ook. Inmiddels woon ik 7 jaar op mijzelf (of met mijn man nu) maar als ik thuis kom bij mijn ouders dan is dat ook heel prettig en dat mag. En koken is echt een kwestie van oefening dus dat komt vast ook goed! Veel plezier met je mooie plekje meis!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 november 2013 15:08

Wel super fijn dat je het zo naar je zin hebt. Dat vind ik leuk om te lezen, ook al ken ik je niet persoonlijk (voelt wel een beetje zo).
Veel sterkte met je oma! Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:16:

Dankjewel Charlotte!

[Beantwoorden]


Door Imke op 8 november 2013 15:09

Ik herken het wel, dat wanneer je weer bij je ouders bent, het toch al snel als ‘thuis’ voelt. ;-) Ik heb dat in het begin (en nu ook soms nog steeds) heel vaak gehad. Ik woon nu sinds een jaartje samen met mijn vriend en in het begin ging ik zelfs met tegenzin eens naar mijn ouders toe (overigens ook een kilometer of 100 verderop), ondanks dat ik het niet slecht heb bij mijn ouders.
Je went aan je huisje; het is van jou en alleen van jou en dat is zo fijn eraan. ‘Thuis’ zijn kan niet fijner worden. :ja:

Dat koken, dat komt nog wel, als je het een beetje leuk vindt leer je het al snel! ^^)

[Beantwoorden]


Door charile op 8 november 2013 15:13

Wat fijn dat je het naar je zin hebt! Sterkte met je oma <3

[Beantwoorden]


Door Ilona op 8 november 2013 15:14

Ik ben blij voor je Vera, en veel sterkte met je oma.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Wendy op 8 november 2013 15:14

Ik ben heel blij om te lezen dat het goed gaat! Gelukkig heb je heel veel lieve mensen om je heen.
Heel veel sterkte met je oma! (love)

[Beantwoorden]


Door stacey op 8 november 2013 15:14

fijn om te horen dat het allemaal zo goed gaat :) Je hebt ook een prachtige appartement

[Beantwoorden]


Door Janneke op 8 november 2013 15:15

Super om te lezen dat je zo geniet! Dat koken komt vanzelf goed haha! Ik ben zelf ook echt bang dat als ik op mezelf ga ik de gezonde dingen die ik niet zo lekker vind gewoon niet meer ga eten..

[Beantwoorden]


Door Arantxa op 8 november 2013 15:15

Lieve Vera, ik ben zo trots op je! Zoals je weet ben ik al jaren uit huis, maar heb ik nooit echt alleen gewoond. Jij doet nu alles alleen in de (volgens mij) engste stad van Nederland, ook zo ver van huis. Je kunt het! Het komt helemaal goed! Zodra ik terug ben, rol ik (samen met Jeffrey en Sanne?) langs Amsterdam om jou (-w appartement) te bewonderen. Roemeense kusjes! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:17:

Dankjewel Ara, super lief! Niet verwacht, zo vanuit het verre Roemenië. (love)

[Beantwoorden]


Door Martina op 8 november 2013 15:16

Fijn om een update te lezen! Bij mij ging het niet gelijk heel soepel allemaal al genoot ik van de vrijheid :) ik heb het al zoooooo vaak gezegd, maar het is echt leuk om te zien hoe mooi je eerste huisje is geworden! Ik wens je nig heel veel geluk en hoop dat de laatste 20% zich ook kiplekker gaat voelen :)

[Beantwoorden]


Door denise op 8 november 2013 15:17

Leuke foto’s vera en een super leuk huis!!! ben trots op je dat je het zo naar je zin hebt in je huisje!!!!

[Beantwoorden]


Door Lexi op 8 november 2013 15:17

Ik zou zo graag op mezelf willen! Al ben ik pas 13, haha. Ik zou al helemaal graag in zo’n prachtig huis als dat van jou willen wonen!

[Beantwoorden]


Door Jill op 8 november 2013 15:18

Superfijn dat het zo goed is gegaan, het klinkt zo geweldig en mooi om daar op jezelf te wonen. Heel veel beterschap aan je oma, komt goed :)

[Beantwoorden]


Door Anita op 8 november 2013 15:18

Fijn dat het zo goed bevalt! Ik woon eigenlijk ook op mezelf maar ik moet zeggen dat ik dat nog steeds erg lastig vind en daarom veel thuis ben hihi!

[Beantwoorden]


Door Jet op 8 november 2013 15:19

Wat fijn om te lezen Vera, je hebt een prachtig appartement waar je onwijs trots op mag zijn XX (love)

[Beantwoorden]


Door Eveliene op 8 november 2013 15:19

Fijn dat het steeds meer jou plekje word.
En dat gaat ook steeds meer worden, hoe langer je er woont. ;)
Maar het lijkt me heerlijk om gewoon je eigen gang te kunnen gaan!

sterkte met je oma (l)

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 8 november 2013 15:20

Fijn om te horen dat je het naar je zin hebt in je eigen woning ^^) Ik hoop dat je oma snel beter wordt! :-(

[Beantwoorden]


Door Dita op 8 november 2013 15:21

Wat fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt meid! Hopelijk komt het ook allemaal goed met je oma, sterkte er mee!

[Beantwoorden]


Door Monique op 8 november 2013 15:21

Super leuk dat je je al wat fijner voelt daar!
Het is natuurlijk altijd wel een tijdje wennen, een nieuw huis, en dan al helemaal als je op jezelf gaat wonen!
Maar hoe meer je jouw spulletjes in huis zet, hoe meer het eigen word.

Heel veel sterkte met je oma. x

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 november 2013 15:22

Super leuk om te lezen! Ik kan het mij nog goed herinneren mijn eerste maand echt op mijzelf, al was dat in een studentenhuis met meerdere en was het er bijna altijd feest. Haha Nu woon ik al samen en ben ik niet van plan dat te veranderen.

[Beantwoorden]


Door sparkles op 8 november 2013 15:23

Goed om te horen dat het zo goed gaat, had ook niet anders verwacht eerlijk gezegd ;) En dat wassen, verschrikkelijk. Ik woon inmiddels 2 jaar op kamers en al mn witte spullen hebben inmiddels een vaag roze gloed. Ik kan het gewoon niet. Gekrompen dingen, rare vlekken, ik ben gewoon niet goed met wassen hihi.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:18:

Haha ahhh! Het is ook lastig. En dan denk ik het te snappen: ‘ja maar….’ Neeeee!!!!!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 8 november 2013 15:23

Oh de was doen! Dat wordt voor mij ook een probleem. Handdoeken en ondergoed kan ik inmiddels wel aan :D

Leuk om te horen dat je je nu ook echt thuis voelt en dat het wel goed gaat zo :)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 8 november 2013 15:23

Het lijkt mij ook heerlijk om op mezelf te wonen :)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 8 november 2013 15:24

Leuk! Lijkt me heerlijk op mezelf te wonen. Hopelijk nog een jaartje en ik kan ook het ouderlijk nest verlaten. :D
Die spatel is kei leuk!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 8 november 2013 15:25

Leuk om te lezen dat het je goed bevalt! En ach, we worden niet allemaal als keukenprinsesjes geboren… ;)

[Beantwoorden]


Door LaurenGlitterss op 8 november 2013 15:27

Superleuk! Ik kan niet wachten tot ik ook alleen kan gaan wonen! :-) Veel beterschap voor je oma!

[Beantwoorden]


Door Nina op 8 november 2013 15:27

Een maand al! De tijd gaat best snel. Ik vind je appartement echt super mooi ^^)

[Beantwoorden]


Door Amy op 8 november 2013 15:28

wat ontzettend leuk dat je op jezelf woont.! de keukenprinses in jou moet gewoon nog ontwaken :smak: sterkte met je oma. xx

[Beantwoorden]


Door Cindy op 8 november 2013 15:29

Ach, koken. Het duurde niet lang voordat ik een vlam in de pan had (daarna niet meer gebeurd gelukkig). Wat nog een serieuze prestatie is, aangezien ik op inductie kook dus er was geen eens een open vlam…

Ik heb ook besloten weer wat gezonder te gaan koken, ik heb tenslotte gewoon een verwarming dus die wintervetjes heb ik eigenlijk heel niet nodig. We can do it. ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:18:

Wow, dat is inderdaad wel heel knap! :D

[Beantwoorden]


Door Marlous op 8 november 2013 15:31

Ik vind het jammer dat je nog meer in een blogpost schrijft over je eerste maand in je huis dan je vorige artikel over het beyonce parfum, omdat ik persoonlijk daar wel heel benieuwd naar was en zo’n korte beschrijving niet echt duidelijk was. Toch mooi dat het zo goed is gegaan en sterkte aan je oma!! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:19:

Wat zou je nog meer willen weten over het Beyoncé parfum?

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 8 november 2013 15:31

Wat fijn om te lezen dat je je het er fijn hebt en dat het allemaal wat meer is gaan wennen. Je hebt een prachtig paleis en dat koken dat wordt vanzelf wel beter! ;-)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 8 november 2013 15:33

Fijn dat je het zo naar je zin hebt!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 8 november 2013 15:34

Dat klinkt allemaal heel positief. Mijn moeder wil ook dat ik wat vaker ga koken, zodat ik het een beetje kan leren. Ik vind het echt verschrikkelijk. Ik heb er ook echt geen geduld voor. Ik vind trouwens borritos wel leuk om te maken. Het is echt heel snel klaar en best makkelijk

[Beantwoorden]


Door Fenna op 8 november 2013 15:34

leuk dat je het zo naar je zin hebt. Over het koken, als je boodschappen doet bij de albert heijn kan je daar een soort kaartjes pakken met gerechten. er staat precies op wat je moet doen en het is ook nog gezond en lekker. Je kan ook gewoon op de site kijken ;-)
xx Fenna

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:20:

Klopt, dat doe ik ook! Alleen is vrijwel alles voor 4 personen, dus dan moet ik het weer door 4 gaan delen en daar gaat het vaak al mis :D

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 8 november 2013 15:35

Heel fijn om te lezen dat het al zo als ‘thuis’ voelt! Nu krijg ik ook steeds meer zin om uit huis te gaan :)

[Beantwoorden]


Door ✼majsa✼ op 8 november 2013 15:41

Ahh heerlijk vera! En ook echt top dat je je nu zo goed voelt, je hebt helemaal geen man nodig om je compleet je laten voelen! Love YOURSELF :)

[Beantwoorden]


Door Robin op 8 november 2013 15:43

Wat fijn, lieve Vera! Wennen, maar je bent wel op je plekje. Heel trots op jou.

Sterkte met je oma <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door janneke op 8 november 2013 15:44

Hey Vera, fijn dat het zo goed gaat in je nieuwe huisje. Wat betreft het teveel koken. Dat kan ook heel handig zijn. Maak bijvoorbeeld:
– stampotten
– pasta
– nasi / bami

Daarna kan je dit verdelen over verschillende bakjes, voor 1 persoonsgerechten. En dit gooi in de vriezer. Dit is goedkoop, gezond en heel gemakkelijk. Even de avond van te voren eruit halen wat je de volgende dag wil eten en dan kun je de dag erna zo aanschuiven.

Ik volg je op de voet, ga zo door.

Liefs een trouwe lezeres

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:20:

Dankjewel Janneke! Heb laatst bami gemaakt en dat ook ingevroren. Ging prima ^^)

[Beantwoorden]


Door Steffi op 8 november 2013 15:46

Fijn dat je het zo naar je zin hebt! Sterkte met je oma (love)

[Beantwoorden]


Door Céline op 8 november 2013 15:48

Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt in je huisje! Het ziet er ook prachtig uit en wat het koken betreft, dat komt allemaal wel goed ;-)

Wel heel erg vervelend dat het nu niet zo goed gaat met je oma. Heel veel sterkte!! -xxx-

[Beantwoorden]


Door Brenda (kookt) op 8 november 2013 15:49

Hi Vera, je uitzicht is echt ongelooflijk. Zou willen dat ik dat hier in het dorp had ;-)
En qua koken baart oefening zeker kunst. Je zult merken dat je steeds meer gaat proberen en combineren. Zo is het bij mij ook gegaan, en nu kan ik echt niet meer zonder zoals je weet. En hé er zijn ook genoeg makkelijke en gezonde gerechten. (foodblogs staan er vol mee ;-))
De was blijft een van mijn vervelendste klusjes in het huis. Maarja, als dat alles is…

[Beantwoorden]


Door Savannah op 8 november 2013 15:50

Ahw leuk om te lezen dat je het zo fijn hebt daar!

Veel sterkte met je oma.. <3

[Beantwoorden]


Door Maxine op 8 november 2013 15:53

:wave:
Haha ik vind dat je echt heeel goed kunt schrijven! Vooral met die dingetjes zoals achter koken ‘(kuch)’. Hihi!
En oh ja, heel veel beterschap aan je oma :-) jammer dat het niet goed met haar gaat, komt vast wel goed!
:wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:21:

Dankjewel Maxine!

[Beantwoorden]


Door Tjuly op 8 november 2013 15:54

Erg leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 8 november 2013 15:58

Echt heel fijn om te horen dat je het daar naar je zin hebt en dat je het ook echt je thuis noemt!
Heel veel sterkte met je oma, ik hoop dat alles goed komt <3

[Beantwoorden]


Door Esmay op 8 november 2013 16:00

Klinkt allemaal super goed, fijn dat het echt meer je huis begint te worden! En zucht, in bad met prachtig uitzicht. <3
En veel sterkte/beterschap met je oma!

[Beantwoorden]


Door Nina op 8 november 2013 16:02

Ah, als ik jouw verhaal zo lees wil ik zelf op kamers gaan voor mijn studie!
Ik ben blij dat je je zo op je gemak voelt thuis, zoals het natuurlijk hoort.
Jammer dat het even niet goed gaat met je oma, maar het komt vast allemaal goed!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 8 november 2013 16:06

Wat leuk om te lezen dat het zo goed met je gaat en dat je het zo naar je zin hebt in je woning. En ik heb geen idee wie die jongen is , maar jullie zien er samen leuk uit :$ Wat vervelend dat het minder gaat met je oma. Sterkte!

[Beantwoorden]


Door Marlijn op 8 november 2013 16:08

Leuk om te lezen dat het zo goed gaat! En sterkte met je oma.

[Beantwoorden]


Door Robin op 8 november 2013 16:08

Gaaf Vera!!
Ben stiekem een beetje jaloers, maar je hebt er dan ook heel hard voor gewerkt =)
Voor het gezonde eten; misschien moet je eens een kijkje nemen bij BodieBoost.
Dit is gezond eten, makkelijk ingedeeld, betaalbaar en helemaal gericht op jonge vrouwen =D
Ik volg het zelf ook omdat ik gezonder wilde eten en het is echt super super super!!
En ik heb er door leren koken haha, dus ik dacht misschien ook wat voor jou ;)
Het kookboek komt over een week uit, met daarna makkelijke en gezonde recepten en de meeste binnen een half uur klaar! =D

[Beantwoorden]


Door Liesel op 8 november 2013 16:09

sterkte met je oma!!!!

[Beantwoorden]


Door Claire op 8 november 2013 16:11

Roomtour? :yes:

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 8 november 2013 16:12

klinkt super je doet het vast ook allemaal erg goed!
Vind het knap omdat bloggen ook een fulltime job is
en dat heb jij nog meer dan ik..
ik vind van mezelf gewoon dat ik elke dag wat moet posten
en bij jou met zoveeeel followers is dat ook zo belangrijk om te doen!
maar het lukt jou heel goed !

liefs

[Beantwoorden]


Door Janneke op 8 november 2013 16:14

“Ik heb ook regelmatig dat als ik wakker wordt”.

Ik word is met een d! Dat weet je toch ook wel?! :P

Verder heel leuke update! Nog veel plezier in je mooie huisje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:21:

Dat weet ik wel, maar kan toch eens gebeuren :-)

[Beantwoorden]


Door Minke op 8 november 2013 16:16

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Eveline op 8 november 2013 16:19

Wat leuk om te lezen! Ik heb sinds gister ook een eigen kamer in Amsterdam en ik snap hoe jij je gevoeld zal moeten hebben. Dat ga ik nu allemaal krijgen! Ik vind je posts elke keer opnieuw heel inspirerend en ik hoop dat je dit nog lang blijft doen! Ik heb al meerdere malen je shoplogs voor je appartement gekeken en ik vind ze zo leuk! Helaas ligt mijn budget een stuk lager, maar het is alleen al heel inspirerend!
Ik hoop dat je nog een waardige en mooie tijd met je oma zult hebben.

[Beantwoorden]


Door ella schutte op 8 november 2013 16:22

wanneer komt er weer eens een filmpje??????
<3 <3 <3 <3 (: (: (: (:

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 8 november 2013 16:23

Wat leuk om te elzen dat je een fijne maand hebt gehad en alles steeds meer went! Sterkte nog met je oma.

[Beantwoorden]


Door Youssra op 8 november 2013 16:25

Waneer laat je een home tour zien ik ben benieuwd :crazy:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:21:

Als het af is!

[Beantwoorden]


Door Ayla op 8 november 2013 16:27

Wat fijn om te lezen dat alles goed gaat! Beterschap voor je oma <3

[Beantwoorden]


Door EllaNola op 8 november 2013 16:28

Fijn dat je het naar je zin hebt in Amsterdam! Ik vind de inrichting van je huis ook mega gaaf!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 8 november 2013 16:37

Ik ben blij dat het je zo goed afgaat! Dat koken dat komt ook allemaal wel. Ik denk dat ik ook niet gelijk met aardappels en groente op tafel sta haha.

Sterkte met je oma! En geniet maar lekker van je eigen stekkie! (love)

[Beantwoorden]


Door Melle op 8 november 2013 16:38

Super om te lezen! Wat fijn dat je het goed bevalt. En inderdaad, een maand alweer! Zo snel gegaan!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 november 2013 16:39

Wat fijn om te lezen dat je je toch al thuis voelt in Amsterdam. Ik vond op mezelf gaan zo moeilijk, en ik ging nog samenwonen ook! Het duurde bij mij echt langer dan een maand voordat ik er ook maar een beetje van kon genieten.

Veel sterkte met je oma,

X

[Beantwoorden]


Door essiemee op 8 november 2013 16:46

super fijn dat het goed gaat!!! ik ben echt super jaloers op je ik wil ook op me zelf wonen :yes: alleen ben nog een beetje te jong :-( :-( :-P :-P sterkte met je oma
xxx esmee

[Beantwoorden]


Door Romee op 8 november 2013 16:54

Super leuk! Veel geluk nog in je huis ^^)
Heel veel sterkte met je oma, ik heb t ook gehad!

[Beantwoorden]


Door Es op 8 november 2013 16:59

Hey Vera,
Ik liep gisteren langs je woning en toen heb ik echt naar elke raam gekeken met de vraag welke van jou zou kunnen zijn. Je woont echt prachtig en je hebt alweer een onwijs goed artikel getypt! Erg leuk om te lezen
& Sterkte met je oma.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:22:

Haha ahh, dankjewel Es!

[Beantwoorden]


Door yile op 8 november 2013 17:00

wat fijn dat je huis meer als je thuis voelt :) wanneer komt er een house tour als ik vragen mag ? ik ben heel benieuwd naar hoe het er uiteindelijk uit gaat zien haha

[Beantwoorden]


Door Anna op 8 november 2013 17:03

Fijn dat het zo goed met je gaat! Ben echt blij voor je. :)

[Beantwoorden]


Door hannah op 8 november 2013 17:04

super leuk! heel veel sterkte met je oma. nog een tip met eten: een maaltijdsalade is ook heel lekker en makkelijk! veel succes <3

[Beantwoorden]


Door Miranda op 8 november 2013 17:10

Wat leuk om te lezen. En natuurlijk fijn dat je je nu meer thuis voelt. Sterkte met je oma<3

[Beantwoorden]


Door Josanne op 8 november 2013 17:11

:wave: Heel heel goed hee! Ben ook super benieuwd naar een hometour nu… :) (love)

[Beantwoorden]


Door Hilde op 8 november 2013 17:11

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je huisje, ben oprecht blij voor je :)

Ik wens je (en je familie) heel veel sterkte toe met je oma! Hoop dat vanavond niet te zwaar is en dat jullie nog zo lang mogelijk van elkaar mogen genieten!

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 8 november 2013 17:11

Ik ben blij dat het goed met je gaat in je eigen huisje! Wat moet het toch leuk zijn om in Amsterdam te wonen!

[Beantwoorden]


Door Elize op 8 november 2013 17:11

Je hebt echt zo’n mooi huis, wauw! En sterkte met je oma ♥ Liefs

[Beantwoorden]


Door Steph op 8 november 2013 17:15

Hoi Vera,

Wat leuk om te lezen dat het je zo goed bevalt.
Ik ben afgelopen weekend ook verhuisd, ik woon nu samen met mijn vriend. Het is inderdaad op sommige vlakken echt wel even wennen, maar het voelt goed om een plekje voor jezelf te hebben :)

Heel veel sterkte met je oma lieve meid! <3

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 november 2013 17:16

Je mag trots zijn dat je dit allemaal hebt weten te bereiken met je blog! You go girl! Sterkte met je oma…

[Beantwoorden]


Door Gaia op 8 november 2013 17:17

Wat leuk dat het goed gaat in je huis! En sterkte met je oma. x

[Beantwoorden]


Door A op 8 november 2013 17:22

Wauw, wat een mooi artikel ik vind je manier van schrijven zo mooi en je foto’s! Als ik dit artikel lees dan heb ik overal weer zin in! Gek eigenlijk maar het gebeurde gewoon! Je huis is echt prachtig de stijl vind ik ook heel mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:22:

Dankjewel, wat een compliment!

[Beantwoorden]


Door Silvia op 8 november 2013 17:24

Wat leuk om te lezen, dat het goed met je gaat!
Ik herken mezelf in jouw verhaal, ik ben namelijk ook paar keer verhuisd.
Geniet van je paleisje!

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 8 november 2013 17:31

Ziet er goed uit, ik ben blij dat je je fijn voelt! En hopelijk komt alles goed met je oma! Wens d’r beterschap van de lezers!x x x

[Beantwoorden]


Door Paola op 8 november 2013 17:33

Ik ben blij dat je je steeds meer op je plek gaar voelen! Over een tijdje is alles helemaal normaal voor je en kun je er helemaal van genieten!

[Beantwoorden]


Door mieke op 8 november 2013 17:33

Wat gaaf dat je het zo naar je zin hebt. Je hebt wel een gigantische stap gemaakt. Ik weet nog wel dat ik drie jaar geleden samen met mijn vriend ons huis kocht. Heeft bij mij een jaar geduurt voordat ik het echt als mijn huis zag. Voordeel was dat ik wel gewoon in de zelfde plaats bleef wonen.

En ik kook na 3 jaar nog veel te veel. Maar dan stop ik het in de diepvries en dan kan ik of mijn vriend het eten als we een keer apart eten.

Maar je moet in de winkel ook vragen of ze geen kleine verpakkingen hebben. Dat scheelt ook. Anders moet je vaak de helft weggooien.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 8 november 2013 17:37

Zo leuk dat je ons laat meekijken en -lezen. Ik geniet elke keer weer van de posts, ook omdat het soms zo’n wereld van herkenning is toen ik voor het eerst op mezelf ging.

Fijn te lezen dat je je thuis voelt! Je hebt ook een prachtig huisje en wanneer er steeds meer geleefd wordt zal het meer en meer ‘jij’ worden. En dat Arnhem nog thuis is, is logisch. Dat blijft Zutphen voor mij ook nog altijd, ook na 7 jaar.

[Beantwoorden]


Door Kyra op 8 november 2013 17:38

Lieve Vera, wat heb je dit mooi geschreven! Door jouw enthousiastme verheug ik me echt op het moment dat ik straks ook op mezelf woon. Geniet van je mooie tijd!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:23:

Dankjewel Kyra, doe ik zeker!

[Beantwoorden]


Door olga op 8 november 2013 17:42

Ik word gewoon vrolijk van die eerste foto van jou zo leuk! Leuk als je die foto in een lijstje in je huis zet! Ben nog veel te jong om op mezelf te wonen, maar als ik jouw er zo over joor praten, krijg ik er toch wel heel veel zin in! xx

[Beantwoorden]


Door Iris op 8 november 2013 17:43

Leuk om te lezen dat het zo goed gaat. Het lijkt me ook een heel gezellig appartement om in te wonen :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 november 2013 17:43

op jezelf gaan is altijd leuk :D wel beter dat het nu goed gaat!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 november 2013 17:46

Wat fijn dat het al beter als je thuis voelt. Ook gezellig dat er leuke mensen bij je op bezoek komen! Sterkte met je oma!
Liefs, Suzanne. (love)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 8 november 2013 17:50

Jeeeh! Gefeliciteerd met je eerste maand! Je hebt het overleefd :)
Je hebt echt een mooi huisje en als je net voor het eerst alleen woont is het ook even wennen. Zeker in een grote stad als Amsterdam.
Droevig bericht van je oma dus ik wens je veel sterkte toe!

[Beantwoorden]


Door Femke op 8 november 2013 17:50

Wat leuk om te lezen dat het je zo goed bevalt! Maar ik had eerlijk gezegd ook niet anders verwacht met zo’n dream crib ;-) Sowieso gaat het meer als ‘thuis’ voelen als je tussendoor niet meer naar je ouderlijk huis toe gaat. Dat wordt gewoon je ouders vaker over de vloer vragen ^^)

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 november 2013 17:53

Ik vind het leuk om te lezen dat je het zo fijn hebt daar, maar dat mag wel ook met zo’n stulpje! Leuke foto’s heb je gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Ruth op 8 november 2013 17:55

Ah, klinkt allemaal ontzettend leuk. Ik word helemaal vrolijk van dit artikel! ^^ Echt heel goed dat je deze stap genomen hebt, en ik hoop dat je nog heel veel plezier zult beleven aan je mooie huisje. Geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 8 november 2013 18:00

wat goed zeg dat het allemaal zo goed gaat… en er komen vast nog wel momenten dat je je eenzaam voeld maar daar kom je snel doorheen dat geloof ik vast! lekker genieten. En sterkte met je oma…

[Beantwoorden]


Door Jessica op 8 november 2013 18:00

Wow, zelfs ik vind een maand al lang klinken :D Maar dat komt natuurlijk doordat je je lezers echt betrekt in het hele proces.

Heel veel sterkte toegewenst met je oma! Ik kan me voorstellen dat dit heel moeilijk wordt. Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 8 november 2013 18:00

Volgens mij kom jij net als ik ook uit een heel hecht gezin en het daarom op het begin moeilijk vond als je ouders je ”achterlieten” in Amsterdam. Ik kan me daar echt helemaal in verplaatsen haha. Vind het dan ook echt super voor je dat je het nu zo naar je zin hebt in je woning! Hoop dat ik tegen de tijd dat ik op mezelf ga wonen, het ook zo fijn en leuk uiteindelijk vind. Je mag zeker trots zijn dat je in zo’n mooie woning in Amsterdam woont, je verdient het!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:24:

Klopt, daarom is afscheid nog steeds elke keer een beetje moeilijk. Dankjewel Sophie!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 8 november 2013 18:06

Echt superleuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt en dat je het wel echt leuk vindt. Ik kijk ook echt uit naar de home-tour. Heel veel sterkte met je oma, ik hoop voor je dat het goed komt.
ps: kijk uit met rubberen spatels enz… bij een pan, laat ze niet op de rand liggen dan smelten ze. :-) :-)

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 8 november 2013 18:14

Klinkt allemaal zo leuk :D

[Beantwoorden]


Door Axelle op 8 november 2013 18:16

echt fijn dat het daar zo goed met je gaat, hopelijk wordt je oma snel beter!

[Beantwoorden]


Door Littlebeetime op 8 november 2013 18:24

Je doet het goed voor je eerste maand ! Sterkte met je oma.

[Beantwoorden]


Door Malou op 8 november 2013 18:29

Hee Vera! Goed om te horen dat het je goed gaat =) Ik kon ook niet koken toen ik uit huis ging, maar nu (een paar jaar later) vind ik het heerlijk om in de keuken te staan en verbaas ik mezelf iedere keer weer met wat ik maak en hoe het smaakt! Hihi. Komt vanzelf! Oh en met de was doen: ik gooi altijd gewoon alles door elkaar ;D haha. Gaat prima!

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 8 november 2013 18:30

Och….. wat vervelend van je oma…..
Heel erg veel sterkte…..

Je woont zo mooi en wat is de maand toch snel voorbij gegaan.
Je hoeft je in ieder geval nooit te vervelen, je hebt genoeg te doen en gezellig als er vrienden langskomen. Heerlijk om zo te ontspannen met muziek etc..
Ik hoop dat het goed gaat met kleding wassen en drogen.
Woon je trouwens vlakbij het cs omdat je op het spoor uitzicht hebt. dan weet ik nl. al waar je woont….

Fijn weekend……

[Beantwoorden]


Door Mireille op 8 november 2013 18:42

heel leuk zo’n update en wat goed dat het al zo vertrouwd en niet eenzaam voelt! Zoals jij slapen/ wakker worden beschrijft wil ik gewoon ook een keer in jouw huisje slapen, het klinkt echt heerlijk!

liefs Mireille

[Beantwoorden]


Door Roos op 8 november 2013 18:43

Ik ben zwaar jaloers op je huis, ik zou willen dat we in mijn stad zulke huizen hadden haha.

Mijn grote tip nu ik op mezelf woon qua boodschappen en gezond eten, ga naar de markt! Mij lukt dat niet altijd vanwege school, maar ik bespaar er zo veel op. Ik koop altijd een tas van 5 euro vol met fruit, meer dan genoeg voor de hele week! Zulke tassen zijn er ook met groentes. Ideaal en super lekker, lekkerder dan van de supermarkt.

[Beantwoorden]


Door Jet op 8 november 2013 18:44

Wat fijn dat het zo goed gaat! Alleen wat vervelend van je oma.. Het komt vast allemaal goed Veer ♥

[Beantwoorden]


Door José op 8 november 2013 18:50

Je mag je in ieder geval in je handjes knijpen met zo’n mooi appartement. Ik benijd je een beetje, maar ik begrijp dat jij een inkomen hebt en ik alleen maar stufi (snik), dus ik moet nog even zien te overleven in mijn studentenkamertje met veel te dunne muren en mijn huisgenootje die DJ is.

Oh, daarmee wilde ik subtiel naar mijn tip toe werken: kook een studentenkookboek. Ik heb er een paar en ik haal er zulke gezonde snelle nmakkelijke gerechten uit :) en verder, als geld een issue is: koop niet bij de Albert Heijn naar bij de aldi of de Nettorama of gewoon bij de Turk. Bespaart je bakken met geld en zo houd je meer over voor make-up. En maak zo nu en dan je koelkast schoon. Hihi..

xxxx en succes nog :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:25:

Dankjewel José! Ik ben er onwijs blij mee en voel me gezegend, dat absoluut :-)

Goede tip van het studentenkookboek! Dankjewel! :D

[Beantwoorden]


Door Anouk op 8 november 2013 18:53

Wat fijn dat het zo goed met je gaat in je prachtige huisje, ben blij voor je! Jammer dat het minder goed gaat met je oma, hopen dat ze weer wat opkrabbelt.

[Beantwoorden]


Door Britt op 8 november 2013 18:54

Leuke blogpost en veel sterkte met je oma!

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 8 november 2013 18:58

Knuffel voor je oma!

[Beantwoorden]


Door Hesteranne op 8 november 2013 19:12

Leuk om te horen dat het zo goed met je gaat. Je mag echt dankbaar zijn dat je zo’n appartement hebt, op zo’n mooie locatie. Gaat helemaal goed komen in Amsterdam :D

[Beantwoorden]


Door Mariette op 8 november 2013 19:25

Wauw een maand alweer! Tijd gaat zo snel.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Floortje op 8 november 2013 19:26

Hoiii lieve Vera,
Ik vind jou filmpjes en reviews heel erg leuk om te kijken/lezen.
Ik hoop dat je het heel erg naar je zin hebt in Amsterdam!
De eerste foto vind ik heeeeel erg leuk!
Misschien kan je eens een filmpje maken hoe je kookt?

Liefs Floortje xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:25:

Hoe ik kook… Hmmm :D

[Beantwoorden]


Door Nadia op 8 november 2013 19:29

Ik ben blij voor je Vera!

[Beantwoorden]


Door Femke op 8 november 2013 19:37

Wat fijn dat je je steeds iets beter thuis voelt! Sterkte met je oma!

[Beantwoorden]


Door Vera op 8 november 2013 19:38

Super fijn dat je het zo leuk vindt in je nieuwe woning! :)
heel veel sterkte met je oma. Voordat mijn opa een halfjaar geleden overleed was ik ook heel moe en ongeconcentreerd en toen hij overleed was ik heel lamg een beetje ongelukkig maar je komt er wel overheen. Ik ben nu weer helemaal happy! :)

[Beantwoorden]


Door Kikki op 8 november 2013 19:46

Klinkt super leuk allemaal!
Ik vind het super dat je er zo positief en leuk over schrijft, heel veel plezier nog van je huisje! Liefs

[Beantwoorden]


Door Estrella op 8 november 2013 19:58

Leuk artikel! Ik vind het echt leuk om te lezen hoe het op jezelf wonen bevalt en je appartement is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Jana op 8 november 2013 20:03

Dat klinkt erg leuk :) hopelijk gaat alles goed met je oma :) x

[Beantwoorden]


Door Isabel op 8 november 2013 20:05

Fijn dat het zo goed gaat! Veel sterkte voor je oma!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 8 november 2013 20:09

Echt knap hoor Vera! Je hebt ook een hele fijne plek!

[Beantwoorden]


Door samantha op 8 november 2013 20:31

Heel veel sterkte met je oma! als je leuke maar makkelijke recepten wil zien kijk dan op youtube naar foodgloss zij werkt samen met mascha :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 8 november 2013 20:37

Veel sterkte met je oma! In ieder geval wel heel fijn dat je je al thuis voelt in je huisje en dat het zo goed gaat verder!

[Beantwoorden]


Door Anne op 8 november 2013 20:52

Leuk om te horen dat het op jezelf wonen zo goed bevalt! En heel veel sterkte met je oma!

[Beantwoorden]


Door demi op 8 november 2013 20:52

Leuk artikel! Echt super mooi huis en je buy super leuk :d (love)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 8 november 2013 20:55

Leuk! Sterkte met je oma!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 november 2013 20:57

Wat fijn en leuk om te lezen dat je het zo leuk hebt daar.
Je huisje is prachtig en het lijkt me geweldig om daar te wonen :)
Leuk, al dat bezoek!
Wel jammer van je oma… wow. Heel veel sterkte <3

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 8 november 2013 20:57

Super leuk Vera, volgens mij gaat het heel goed met je! Sterkte met je oma. (love)

[Beantwoorden]


Door lauraxx op 8 november 2013 21:06

Leuk! Wil je misschien een keer een video makrn hoe je huis er nu uit ziet met alles ingericht enzo?
X

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 8 november 2013 21:06

Leuk om deze update te lezen en dat je het zo naar je zin hebt. Maar niet leuk van je oma, heel veel sterkte!

[Beantwoorden]


Door Carien op 8 november 2013 21:17

Wat leuk om te horen dat het je zo bevalt! Geniet ervan en veel sterkte met je oma!

[Beantwoorden]


Door Tess op 8 november 2013 21:25

Beste Vera,

ik plaats eigenlijk nooit reacties maar op deze blogpost moet ik reageren! Ik woon nu alweer 3 jaar op mijzelf en herken je kook problemen. Een tip: Nigella lawson! Op haar website staan super leuke kleine simpele makkelijke recepten! Zowel gezond als ongezond. Zo word koken leuk! ook al is het maar voor jezelf. Ik ben inmiddels in het bezit van een paar kookboeken van haar en kook al bijna 5 sterren gerechten ;)

kookze ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:26:

Dankjewel Tess! Nu heb ik wel hele hoge verwachtingen ;-)

[Beantwoorden]


Door Shannon op 8 november 2013 21:32

Leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt! En veel sterkte met je oma!
xx

[Beantwoorden]


Door Hester op 8 november 2013 21:44

Ik vind op mezelf wonen heel fijn! Sterktje met je oma verder!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 8 november 2013 21:48

Waaaah, een maand al? De tijd vliegt voorbij! Fijn om deze update te lezen, het ziet ernaar uit dat je er nu veel meer thuis voelt en dat is goed. Fijn ook dat je niet alleen bent en de fijne momentjes zijn tof. Wat vervelend van je oma, sterkte lieve Veer! *hug*

[Beantwoorden]


Door Soesja op 8 november 2013 21:54

Vera, wat een heerlijk artikel en wat fijn om te horen dat het zo goed met je gaat en dat je het zo fijn hebt in je eigen huisje! Ik twijfel nog steeds over of ik, als ik op mezelf ga, echt alleen wil wonen of met huisgenoten in een soort studentenhuis zou willen. Na het lezen van dit artikel denk ik dat er toch wel heel veel te zeggen is voor een eigen appartement/studio. Wat klinkt dit heerlijk zeg! Heel veel sterkte met je oma en nog hele mooie tijden in je huisje gewenst!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:27:

Als je studeert is het in een studentenhuis misschien ook wel heel erg gezellig! Het is ook maar net met wie je in zo’n huis zit en wat je zelf voor type bent.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 november 2013 22:08

Wat fijn om te lezen dat het zo goed bevalt! :)

[Beantwoorden]


Door Hanne op 8 november 2013 22:16

Echt leuk om te horen dat het zo goed me je gaat! Alleen spijtig van je oma, veel beterschap gewenst xoxo

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 november 2013 22:17

Heel veel sterkte met je oma! Ik hoop dat het wat beter met haar zal gaan, ik zal aan jullie denken.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 november 2013 22:19

Je huisje is ook zo mooi! Niet veel mensen op jou leeftijd hebben al zo’n mooi appartement. Wat de was betreft misschien een paar tips (ik flikker altijd alles bij elkaar): witte was apart houden, en zolang je het op 30 graden wast kan het niet krimpen, en ik doe eigenlijk alleen maar ondergoed enzo in de droger dus geen broeken en shirts etc. Dan zit je denk ik altijd wel goed haha.

[Beantwoorden]


Door Celien op 8 november 2013 22:30

Wat leuk! Weet je, door alles te zien van jouw verhuis en door deze update heb ik zelf enorm veel zin gekregen om alleen te gaan wonen. Jammer genoeg kan ik ’t qua budget nog niet echt doen. Dus nog even sparen, maar dat heeft ook zo z’n voordelen natuurlijk.
En veel sterkte met je oma, begrijpelijk dat je je niet zo goed kan concentreren enzo.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 november 2013 23:06

Je hebt een super leuk huisje Vera! En je moet gewoon even wennen. Dat zul je nog wel even houden dat je soms niet weet waar je bent. Dat heb ik nog steeds wel eens en ik woon al meer dan 11 jaar op mezelf :-).

[Beantwoorden]


Door Lotte op 8 november 2013 23:16

Wat leuk om een update te lezen! Lijkt me zo gek om opeens alles zelf te moeten doen. En wat gezellig dat er al zoveel vrienden langs zijn gekomen! Ik vind het goed dat je toegeeft dat het echt niet allemaal rozengeur en maneschijn is om op jezelf te wonen. Maar weetje, zoals je zelf al zegt; oefening baart kunst wat het eten en wassen betreft en verder zul je gewoon even moeten wennen. Fijn om te lezen dat het al meer als thuis voelt, dat lijkt me toch wel prettig. En qua gezond eten kan je misschien wat inspiratie opdoen uit de AH Allerhande, daar staan vaak gezonde, niet te moeilijke recepten in. Al weet ik dan weer niet of die ook geschikt zijn voor als je in je eentje bent. Ach, je vindt er vanzelf je draai wel in, denk ik.

Sterkte met je oma!

[Beantwoorden]


Door Lianne op 8 november 2013 23:23

Dit komt me zo bekend voor. Ik woon deze maand 6 maandjes op mezelf, ik vond het de eerste paar dagen heel erg wennen maar het is zo fijn nu. Helaas is het koken bij mij iets minder maar dan komt waarschijnlijk omdat ik er echt een hekel aan heb. Maar ik denk dat iedereen wel heeft meegemaakt dat ze te veel, te weinig, te kook, te warm, verbrand of niet gaar eten hebben gemaakt haha.Ik ben zelf ook van het lekker makkelijk een pannekoek maken en ja eigenlijk meot ik ook gezonder gaan doen. Of in ieder geval meer variatie, ik kies al snel voor ‘dan maar weer pasta’ omdat het zo lekker makkelijk is.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:27:

Heeel herkenbaar :D

[Beantwoorden]


Door Linda op 8 november 2013 23:43

Leuk om te lezen :-)
Ik wens je alle geluk van de wereld toe!

[Beantwoorden]


Door Knijster op 9 november 2013 00:29

wauw wat fijn voor je dat je je er zo goed bij voelt! Ik zit ongeveer in hetzelfde scheutje, alleen loop ik dan een maandje achter. Dit is de laatste nacht dat ik onder mijn ouders dak slaap! :O
Heb je nog tips? Ik vind het stiekem best wel spannend..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:28:

Ahh! Hoe is het gegaan? Gewoon lekker je emoties laten komen, het is ook heel spannend.

[Beantwoorden]


Door Christie op 9 november 2013 04:24

Als je terwijl je staat te douchen naar buiten kan kijken, kunnen er waarschijnlijk ook mensen naar binnen kijken.. XD

[Beantwoorden]


Door Nikki op 9 november 2013 07:20

Ik ben echt jaloers! Wat een mooi huisje!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 9 november 2013 07:58

Wat heerlijk dat je het zo naar je zin hebt! Na een tijdje kook je de gezondste 5 sterren maaltijden die nooit meer aanbranden hihi! Oefening baart kunst zeggen ze altijd. Wat heerlijk trouwens dat je lekker in bad kunt terwijl je met de deur open naar buiten kunt kijken, wat lijkt me dat heerlijk zeg! Dat wil ik later ook! Heel veel sterkte ook met je oma lieve Vera! Ik hoop dat het goed komt!

[Beantwoorden]


Door Griet op 9 november 2013 08:26

Leuk om te horen :) Je nieuwe stoelen zijn trouwens erg mooi!
Veel beterschap aan je oma

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 9 november 2013 08:26

Wat fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt en je je al behoorlijk goed thuisvoelt. Je hebt een prachtig appartement! Veel sterkte met je oma.

[Beantwoorden]


Door Jill op 9 november 2013 09:53

Super fijn dat je het naar je zin hebt! En dat koken komt nog wel hahah x

[Beantwoorden]


Door Carine op 9 november 2013 09:55

Koken moet je leren. Pasta is altijd goed en wil je wat anders dan is een roerbakmix in woksaus of ketjap bakken met wat rijst en stukjes vlees/tofu/vega (wat je lekker vindt, kan ook zonder) altijd een makkelijke en lekkere optie. Je hebt tegenwoordig ook roerbakrijst ;) en wat je over hebt in een bakje.
Of gewoon een simpel kookboekje kopen. En… Het gaat wel eens mis. Na zes jaar op mezelf nog steeds haha.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 9 november 2013 10:12

Leuk artikel!! ^^) Heel veel sterkte met je oma (love)

[Beantwoorden]


Door Summer op 9 november 2013 11:15

Wat leuk! Ik kan echt lezen dat je heel erg gelukkig bent! :)
Sterkte met je oma!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door joell93 op 9 november 2013 11:21

Wat heerlijk om te lezen dat je het zo fijn hebt!

En wat klinkt alles toch lekker herkenbaar.. :-P

[Beantwoorden]


Door Jik op 9 november 2013 11:31

Mooie blogpost (:. Veel sterkte met je oma <3

[Beantwoorden]


Door Marieke op 9 november 2013 11:40

Wat leuk om te lezen dat het zo goed gaat!
je huis is echt geweldig (love)

[Beantwoorden]


Door Tjitske op 9 november 2013 11:53

Veel sterkte met je oma Vera! <3

[Beantwoorden]


Door Moosz op 9 november 2013 12:25

Fijn dat je huis zo goed bevalt! En sterkte met je oma <3

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 november 2013 12:36

Ik vind het fantastisch dat je je zo open en kwetsbaar opstelt tegenover ons, Vera! Daar heb ik zoveel respect voor!
Heel veel sterkte met je oma
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:28:

Dankjewel Laura :-)

[Beantwoorden]


Door Luana op 9 november 2013 12:37

Ohh ik vind dit zo leuk om te lezen he! ^^) ik woon nu zelf al bijna 2,5 maand op kamers, en ik moet zeggen dat het begint te wennen. Maar ik ga ook nog steeds elk weekend naar huis, en ben van plan om dat zo lang mogelijk nog te blijven doen!! (Amsterdam ga je snel missen ;) )
Sterkte met je oma trouwens!

[Beantwoorden]


Door Aimée op 9 november 2013 12:38

Ik word gewoon jaloers wanneer ik dit lees!
Ik wil óók zo’n geweldig mooi appartement voor mezelf!
Heel veel sterkte met je Oma en geniet van de mooie momenten met haar en in je appartement!
xxx

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 9 november 2013 13:02

Wat heerlijk dat het zo goed met je gaat! En ik hoop dat het goed komt met je oma ! :(

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 november 2013 14:20

fijn om dit te lezen! Ik was me laatst nog aan het afvragen hoe het je ondertussen nog beviel op je appartement :) Veel sterkte met je oma!

[Beantwoorden]


Door Hester op 9 november 2013 14:39

Oh wat naar van je oma, sterkte! Verder klinkt je eerste maand echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 november 2013 15:04

super leuk artikel, wordt er helemaal blij van als ik het lees :0 veel geluk met je nieuwe gezellige huisje :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 november 2013 16:09

Heel fijn voor je Vera! Elke keer als ik zoiets van je lees voelt het helemaal alsof ik met je meeleef ofzo haha. Ik hoop dat het straks nog steeds zo goed met je gaat, en sterkte met je oma x

[Beantwoorden]


Door Josephine op 9 november 2013 16:45

Hoi, fijn te horen dat het op jezelf wonen goed bevalt :)
Weet niet of het al gezegd is, maar wraps maken is ook makkelijk en redelijk gezond ook ;)
dag dag , enne sterkte met je oma hè…

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 november 2013 17:06

Hoi Vera, mag ik weten waar jij ongeveer woont in Amsterdam? Je hebt een prachtig appartement namelijk. Nog iets brutaals: betaal jij huur per maand of heb je dit gekocht? En betaal jij het helemaal zelf? Ik zoek erg lang een kamer/appartement/studio in Amsterdam namelijk en was erg benieuwd hoe je dit had geregeld.

X Eva

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:29:

Hoi Eva, ik wil niet vertellen waar ik woon, maar ik heb het appartement gevonden via Funda. Ik betaal huur elke maand, en dat doe ik zelf :-)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 november 2013 18:06

Fijn om te lezen dat het zo goed gaat! Sterkte met je oma. <3

[Beantwoorden]


Door Geanne op 9 november 2013 19:12

Leuk om je update te lezen! En het wennen aan de was en koken dat gaat allemaal vanzelf! Geniet van alles en hopelijk gaat het snel beter met je oma

[Beantwoorden]


Door Galaxy Teens op 9 november 2013 19:24

Super om te lezen dat het goed met je gaat. Heel veel sterkte met je oma! (love)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 9 november 2013 19:46

Echt leuk om te lezen dat je je al wat meer thuis voelt en dat je het naar je zin hebt! En sterkte met je oma Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Lara op 9 november 2013 20:49

Je had een before filmpje voor je huis.. Maar ik ben zo benieuwd naar de after wil je pleas een after filmpje laten zien dankje x

[Beantwoorden]


Door Nina op 9 november 2013 21:06

Aaaaaahw, heerlijk om te lezen! Ik ben zelf ook gossipgirl-addict! Heb de serie al een keer helemaal gezien, en ben ‘m nu weer helemaal opnieuw aan het kijken! Bij welke aflevering ben je nu?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:29:

Ik ga vandaag beginnen aan aflevering 1 van seizoen 5!

[Beantwoorden]


Door aida op 9 november 2013 21:12

Super dat het zo goed gaat! Alles went. :) Geloof me maar. Sterkte met je oma! Knuffel maar fijn met haar!!

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 9 november 2013 23:17

Mooi dat het zo goed gaat met het op jezelf wonen! En met het koken komt het ook nog wel goed hoor en anders kom ik een keertje voor je koken (A) Sterkte met je oma!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 10 november 2013 02:16

Mooi om te lezen dat het nu als thuis voelt :) Sterkte met je oma!

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 10 november 2013 10:10

Wauw wat een mooie post, fijn om te lezen dat je nieuwe huis ook steeds meer je echte thuis gaat voelen. Je doet het super! Veel sterkte met je oma, ik hoop dat ze gauw weer zal herstellen. Veel liefs en op naar de volgende maand!

[Beantwoorden]


Door Yasmine op 10 november 2013 14:47

Je hebt een huis om trots op te zijn! Sterkte met je oma!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 10 november 2013 15:07

Fijn dat het zo goed bevalt!
En respect voor je doorzettingsvermogen!

[Beantwoorden]


Door Resy op 10 november 2013 18:27

Erg leuk en fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt in je eigen huisje! En heel veel sterkte met je oma!!

[Beantwoorden]


Door Melissa093 op 10 november 2013 19:24

Hoi Vera,

Wat naar voor je dat het niet zo goed gaat met je oma. Ik kan me voorstellen dat je daar verdrietig van bent. Ik vind het echt stoer van je dat je de stap hebt genomen en op jezelf bent gaan wonen.
Als het gaat om eten koken heb ik als tip:
1. Haal recepten van internet of kijk hoe anderen hun eten maken op youtube.
2. Koop pakken van knorr wereldgerechten. Dat is natuurlijk te veel voor jou alleen, maar ik ben van het invriezen. Als je dan een keer laat thuis komt van een event of een andere afspraak buiten de deur hoef je het alleen nog maar op te warmen in de magnetron.

Koken ga je echt leuk vinden naarmate je vaker gerechten hebt gemaakt die zijn gelukt en ook nog eens lekker zijn, dus lekker blijven oefenen hihi. Succes iig met koken en sterkte voor alle moeilijke momentjes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:31:

Ik denk dat je gelijk hebt, met lekkere dingen die goed gelukt zijn. Laten we het hopen ^^) Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door amychevira op 10 november 2013 23:15

hoihoi!
Echt super leuk om te lezen dit, het zal je vast wel allemaal goed gaan!
ik ben heel, maar echt ontzettend jong op mezelf gaan wonen. Op mijn 16e woonde ik al op me zelf, klinkt ongeloofwaardig maar echt haha! ben nu een anderhalf jaar verder en het bevalt me prima!

groetjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2013 om 10:32:

Wat onwijs knap! Respect.

[Beantwoorden]

amychevira antwoordt op 11 november 2013 om 21:02:

echt, dankjewel!

Ik vind het echt super tof dat je dit allemaal doet,
door omstandigheden heb ik geen contact meer met mijn familie of zusje, dat mag niet meer van mijn moeder.
vandaar dat ik op mijzelf woon, door heel veel tijd over ben ik dan toch een blog begonnen, en wil graag meiden/jong volwassen vrouwen helpen met er er toch leuk uit zien als je eigenlijk geen cent te makken hebt!
dit is totaal niet om zielig te doen, het is mijn streven met mijn blog!

groetjes Amy!
vind het ook echt super leuk dat je even hebt gereageerd!
brengt me motivatie weer helemaal bij hahaha

[Beantwoorden]


Door Savannah op 11 november 2013 00:07

Wat fijn om te horen dat het zo goed met je gaat, wel rot van je oma. Sterkte. (love)

[Beantwoorden]


Door xx-A op 11 november 2013 00:20

Leuk om te horen dat je huisje (je soort van nieuw leventje) je goed bevalt. Ben blij voor je, ook leuk om te lezen en nog veel succes in je huisje, komt helemaal goed!

xxx

[Beantwoorden]


Door Margot op 11 november 2013 00:31

Hopelijk komt het goed met je oma, sterkte!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 11 november 2013 11:41

Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt en je al goed aan het wennen bent. Dat verhaal over als je weer bij je ouders thuis bent en het niet helemaal als thuis voelt maar ook weer wel herken ik wel heel erg. Vreemd is het vooral de eerste periode. Wat vervelend van je oma, heel veel sterkte!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 11 november 2013 13:24

Aww veer wat goed om te lezen dit! Fijn dat je zo happy bent daar :) you deserve it!

[Beantwoorden]


Door Renate op 11 november 2013 16:49

Wow 1 maand al? het voelt alsof ik 3 dagen geleden je post las dat je er was gaan wonen haha – de tijd vliegt gewoon té snel! Ik begin weer over je prachtige ramen, want ze zijn echt gorgeous! Ik snap wel dat het daar heerlijk wakker worden is! Ik vind ook je huisje echt heel mooi geworden en het is leuk om te lezen dat je het er naar je zin hebt! Ik vind het trouwens ook heel knap dat je alleen durft te wonen, want ik twijfel er ook ooit over na, maar ik zou het nog niet durven haha! ( ik ben dan ook wel wat jaartjes jonger, maar toch ) en natuurlijk heel veel sterkte met je oma (love).

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 11 november 2013 19:47

Ik wil dat ook zooooooo graag

Leuke baan (zoals wat jij doet)
School afgerond
Elke dag iets anders
Een eigen huis (ook nog eens in A’dam)

Ik kan daar uren over dromen. Maar ik beging er toch nooit aan om blogger te worden.

Ik ben echt jaloers.
Kusjes mij
Xoxo

[Beantwoorden]


Door Inna op 11 november 2013 23:53

Jah super leuk :) heerlijk hè om gewoon lekker thuis te zijn. Je eigen plekje waar je tot rust kan komen ;)

[Beantwoorden]


Door romy op 12 november 2013 18:41

Veel sterkte met je oma !,
dikke kuss x

[Beantwoorden]


Door Sanneke op 13 november 2013 00:23

Goed om te lezen :D je mag trots zijn. Je huisje is prachtig
Veel sterkte met je oma <3 x

[Beantwoorden]


Door Joyce op 14 november 2013 21:06

Wat fijn om te lezen dat je je meer en een meer thuis en gelukkig voelt op je nieuwe plekje lieve Vera! (love) Ik moet zeggen dat ik mijn glimlach bij het lezen van je tevreden stukje (op de brandwonden na – koop een paar kitschy keukenhandschoenen, die hebben mij al vaak gered!) ook echt niet niet kon bedwingen. Je maakt in ieder geval stappen vooruit en ik ben blij dat je je nog geen moment alleen hebt gevoeld. Dat geeft alleen maar aan dat je de juiste beslissing gemaakt hebt! Blijf er dan ook vooral van genieten. Dit ‘geluk’ is allemaal voor jou, omdat jij er hard voor gewerkt hebt en daar mag je best trots op zijn! Wel naar om te horen dat het minder gaat met je oma! Ik zal vanavond nog even een kaarsje voor haar aansteken. Dikke knuffel van mij!!

[Beantwoorden]


Door Marielle op 15 november 2013 19:14

Wat leuk dat je op jezelf woont Vera en dat je het heel erg naar je zin hebt in je nieuwe huisje! Ik word nu in december 22 jaar en woon nog altijd thuis ik zou ook heel erg graag een eigen huis hebben en er samen met mijn vriend gaan wonen maar bij mij is het de thuis situatie dat dit niet toelaat moeder die manisch depressief is en mijn vader die heel onstabiel is. Ook heb ik er nog niet het geld voor.

Thuis doe ik zo goed als alle taken van mijn moeder behakve koken en dat is een probleem dat kan ik niet. Ik denk dat ik het nooit zal kunnen. De rest gaat allemaal vooral wassen dat is kinder spel.

[Beantwoorden]


Door Jill op 18 november 2013 19:57

Mijn hersenen lopen over na een drukke dag. Klap mijn laptop open en open je site.
Lees deze blogpost en mijn dag is weer helemaal goed. ^^)

Heerlijk hoe jij schrijft en ons een kijkje in je leven laat nemen.
Ga zo door meid! Ik ben al meer dan een jaar een hele grote fan!

heeeel veel kusjes

(veel sterkte met je oma meid!)

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn de Birk op 20 november 2013 22:36

Hoi Vera,

Vind het fijn om te lezen dat je het zo leuk hebt in je huisje. Moest bij sommige stukjes gewoon mijn tranen in houden. Ik reageer eigenlijk nooit op je blogs, maar nu dacht ik ik doe het gewoon! Vind het droevig om te lezen over je oma. Heel veel sterkte. Hoop dat je nog veel leuke dingen mee mag maken in je huisje. Don’t give up.

X

[Beantwoorden]


[…] Een maand op mezelf ~Vera Camilla vertelt hoe ze de afgelopen maand – de eerste maand dat ze op zichzelf woont – ervaren heeft. […]