Twitter Question #108

All I want for Christmas is the Chanel/Dior/Too Faced/Lush Christmas collection, baby. Wanneer de kerstman woensdag op donderdagnacht naar huis gaat, neemt hij ook de kerstcollecties mee. Ik heb er weer van genoten, van alle feestelijke producten. De glitters, dieprode lipsticks, prachtige highlighters en glanzende nagellakjes.Maar het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn, nee er zaten ook wat rotte gekarameliseerde appels tussen. De verrassing vond ik de Essence Fantasia collectie. De highlighter is erg mooi en de rhinestones die ik in de tutorial van donderdag gebruikte, komen ook goed van pas met de feestdagen. Iets minder gepast vond ik de Teeez La Isla Chique collectie. De collectie is erg zomers, maar de producten zijn geweldig, dus mij hoor je niet klagen.

De MAC Fabulousness collectie vond ik tegenvallen. Prachtige verpakkingen, met een minder mooie inhoud. Als mega MAC/kerst fan heb ik maar één item uit de collectie gekocht. De Glamour Daze collectie met de Multi Dimension producten was daarentegen prachtig. Ook het Sleek Sparkle 2 palette was niet zo mooi als het leek. Glitters in de verpakking, maar niet op je ogen.

Over Hema was ik dik tevreden. Prachtige, feestelijke en betaalbare producten. Uit het luxe segment maakte Guerlain mij erg blij. Vooral het oogschaduwdoosje en de prachtige highlighter balletjes gebruik ik veel. Kwalitatief prachtige producten in perfecte kleuren.

Essence Fantasia highligher – review
Teeez La Isla Chique – review
MAC Fabulousness – review
MAC Glamour Daze Extra Dimension – review
Sleek Sparkle 2 – review
Hema kerst (onderaan de review) – review
Guerlain Christmas – review

Welke kerst/feest make-up collecties van dit jaar vond je geweldig en welke vielen tegen?


Reacties

Door Beautydiamonds op 22 december 2012 16:18

Die van de Hema vond ik erg mooi! :$

[Beantwoorden]


Door Ellen op 22 december 2012 16:18

Ik vond ze eerlijk gezegd allemaal tegenvallen! Normaal haal ik altijd wel weer een prachtig kerstpalette in huis, maar dit keer dus niet. Ook al heb ik wel een prachtige blush gekocht van de Glamour Daze collectie, en ik wou zo graag die highlighter! maar die was natuurlijk meteen uitverkocht:(
Liefs, (love)

[Beantwoorden]


Door Benthe op 22 december 2012 16:20

Zo handig dit!
Idd die van de Hema is erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 december 2012 16:23

Die Teez collectie vind ik helemaal geweldig! Essence en Catrice vielen me een beetje tegen en die van Lush zien er sowieso altijd al erg geweldig uit! Verder ben ik er niet zo mee bezig geweest, dus zou ik het allemaal niet precies weten, laat staan er een mening over hebben ;) Leuke vraag!

[Beantwoorden]


Door Miladylike op 22 december 2012 16:24

Ik vond geen enkele collectie helemaal geweldig maar er viel er ook geen één echt heel erg tegen. Ze hadden allemaal wel leuke producten. Vooral de Etos glitter eyeliner bevalt me erg goed!

[Beantwoorden]


Door Ashley op 22 december 2012 16:26

Van de hema is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 22 december 2012 16:26

Die van hema is inderdaad heel erg leuk, maar de NEOnaturals van Catrice valt zwaar tegen: wat standaard lakken, en een nail art kwastje. Niet erg bijzonder.. Fantasia van essence vind ik wel heel erg mooi. Leuke vraag! Ik heb ook gereageerd, maar sta er niet bij, volgende keer gewoon weer, en anders niet toch?
Liefs!

[Beantwoorden]


Door kimberly op 22 december 2012 16:27

Met stip op nummero uno… Hema! Deze collectie is echt hemels en die van Etos trouwens ook. Vooral de baked blush vind ik awesome!

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 22 december 2012 16:28

Die van Guerlain was inderdaad to die for, en ook de Dior collectie vond ik erg mooi. Die van MAC was dan weer wel een tegenvaller.

[Beantwoorden]


Door Nina op 22 december 2012 16:30

Ik vond die van de hema inderdaad ook deels geweldig, en deels tegenvallen

[Beantwoorden]


Door Annelie op 22 december 2012 16:32

Die van de Hema vond ik het mooist! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lin op 22 december 2012 16:34

Ik vind de neo-naturals van Catrice zo vreemd als collectie om vlak voor de kerst uit te brengen… vreemde zaak!

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 22 december 2012 16:41

Leuk! De NeoNaturals van Catrice vind ik heel raar, maar uit de rest heb ik sowieso wel 1 favoriet!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 22 december 2012 16:46

Ik vond Too Faced er goed uitzien, maar ik heb niks gekocht omdat ik anders kleuren dubbel zou krijgen (behalve Return of Sexy, maar die was niet voor de kerst, toch?) En The Body Shop, fantastisch as always! Essence en Catrice vond ik juist tegenvallen, vooral Catrice omdat SpectaculArt nu al uit de schappen is (vond ik ook niet bijzonder denderend) en NEONaturals alles behalve kerstig is :( Lush was ook niet zo dit jaar, vooral door de prijzen. Prachtig hoor, die bubble bars die je vaker kan gebruiken, maar ik gebruik alle badspullen vaker, of er nou een stokje/lintje aanzit of niet.. :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 22 december 2012 16:53

Hema was echt prachtig, mac minder! Dior was ook echt prachtig, wel een beetje duur.

[Beantwoorden]


Door Hester op 22 december 2012 16:58

Ik heb ze niet allemaal meer in mijn hoofd, maar die van HEMA vond ik toch wel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Marion op 22 december 2012 17:02

Die van de Hema waren mooi! Die van Essence .. mwoa.. mwoa

[Beantwoorden]


Door Nanda op 22 december 2012 17:04

de Hema-blush. Alle glitterlakjes en decoraties voor op je nagels, de kleding met glittters, het sleek sparkle 2 palette, snow fairy van lush.

De lakjes van Rimmel vond ik prachtig maar chipten dezelfde dag nog :(

[Beantwoorden]


Door Marieke op 22 december 2012 17:10

Ik ben helemaal in mijn nopjes met mijn Sleek sparkle 2. Ik vind het echt heel mooi. Bijna matte oogschaduw met lieve kleine glittertjes. Bij mij zie je ze wel!

[Beantwoorden]


Door ChantalAngel op 22 december 2012 17:46

Ik ben helemaal weg van de Essence Fantasia Highlighter..
Elke dag gebruik ik hem, en elke dag ga ik er een beetje meer van houden.
Ook de Bronzer van de etos vindt ik heel mooi.

[Beantwoorden]


Door sophie op 22 december 2012 17:56

Ik vond de Hema producten erg mooi!

[Beantwoorden]


Door danique op 22 december 2012 18:10

jammer dat de collectie van MAC tegenviel,hij zag er zo mooi uit !

[Beantwoorden]


Door Femke op 22 december 2012 18:13

Leeeuk! De highlighter van Essence (Fantasia) vind ik zelf wel heel erg tof, en ook de collectie van Teeez!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 22 december 2012 18:53

Ik vond Hema leuk en Etos vond ik ook mooi. Bronzer was misschien ietwat zomers, maar wel erg mooi.
En inderdaad, Teez viel tegen maar dan vooral omdat het zo zomers is.

[Beantwoorden]


Door Makeupxaholics op 22 december 2012 18:53

ik vond catrice spectaculart erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 22 december 2012 18:55

de hema collectie is prachtig vind ik!

[Beantwoorden]


Door Tessel op 22 december 2012 19:44

Ik ben juist blij als kerst voorbij is! I (love) Sale!

[Beantwoorden]


Door Nina op 22 december 2012 19:55

De Hema collectie, wauw!

x
watermeloentjes.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 22 december 2012 20:03

Die van Hema vond ik heel erg mooi dit jaar, er zaten prachtige producten bij!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 22 december 2012 20:08

Die van Etos vond ik erg mooi, en die van Mac inderdaad! Helaas niks van gekocht, geen geld voor haha

[Beantwoorden]


Door Natasja op 22 december 2012 20:41

Die van Guerlain vond ik ook prachtig. :) De Catrice Spectaculart collectie vond ik ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 22 december 2012 21:09

Ben het met je eens, die van MAC leek amaaaazing! Jammer genoeg was de inhoud iets berdroefder.. De collectie van Hema vond ik erg goed, vooral die zilveren glitters waren heel mooi en die blushes. Pretty! Oja en de glitters van het Sleek palette waren inderdaad balen, verwachtte zelf wel iets beters. :(

[Beantwoorden]


Door Sophie op 22 december 2012 21:31

ik vind alle kerstcollecties eigenlijk wel lekker feestelijk en mooi haha

[Beantwoorden]


Door Axelle op 22 december 2012 22:06

Ik vond vooral de hema feestcollectie erg mooi ! er was niet echts iets wat me speciaal tegengevallen was :) xoxo

[Beantwoorden]


Door eilish op 22 december 2012 23:38

Ik vind de kerstcolectie van de etos, hema heel leuk en betaalbaar

[Beantwoorden]


Door Ester op 23 december 2012 02:35

Oei! Lastige vraag. Ik heb eigenlijk niet zo heel goed opgelet welke merken allemaal kerstcollecties hadden en ook niks gekocht. Ik vond die van Etos en HEMA beiden leuk, maar niets van gekocht, misschien dat ik die van HEMA nog wel leuker en iets aparter vond. Verder heb ik geen kerstcollecties gezien dus lastig om daar een mening over te vormen. Als ik dan toch moet antwoorden zeg ik HEMA, sowieso één van m’n favoriete winkels.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 23 december 2012 12:45

Eigenlijk ben ik het wel met jou eens. Essence had inderdaad een mooie collectie.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 23 december 2012 13:06

vooral die van de Hema vond ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Suzanna op 23 december 2012 14:15

Ik vind het Sleek sparkle 2 palette geweldig!

[Beantwoorden]


Door Martina op 23 december 2012 17:20

Mac vond ik mooi!

[Beantwoorden]