Teeez La Isla Chique

Ik zat al een tijdje te wachten op nieuwe producten van Teeez en eindelijk is het zo ver. Totaal ongepast, maar daarom wel vernieuwend en verrassend, komt het budget merk met een vrolijke, zomerse collectie: La Isla Chique. Bereid je voor op een heleboel hysterische kleuren en prints. Chique en klassiek? Nee joh, we willen fout en onvoorspelbaar! Doe mij onder de kerstboom maar een kokosnoot BH en een mannelijke Tarzan.


De doosjes alleen al vind ik super leuk. Wanneer ik er naar kijk krijg ik een instant happy gevoel. Teeez is een budget merk, maar is wel iets duurder. De prijzen liggen net iets hoger dan die van bijvoorbeeld Catrice. Teeez is te koop bij DIO, Etos filialen en op = op winkels.

De collectie is heel uitgebreid, dat komt omdat het een toevoeging is aan het vaste assortiment. Zo zijn er o.a maar liefst 10 kleuren lipstick, 8 tinten oogschaduw en 4 cream blushes. Ik ga je het volgende laten zien:

♥ Island Palette Eyeshadow Take a Dive €6,99
♥ Island Palette Eyeshadow Sweet Sins €6,99

♥ Easy On The Eyes Eye Pencil Black Deluxe €5,49
♥ Easy On The Eyes Eye Liner Black Deluxe €6,49

♥ Soft As Sin Cream Blush Soft Rose €7,99
♥ Soft As Sin Cream Blush Cheeky Red €7,99

♥ Paradise Perfect Lip Gloss €7,99

♥ Eve’s Ready To Wear Lipstick Cocktail Shock Pink €7,49
♥ Eve’s Ready To Wear Lipstick Lucky Chocolate €7,49

Island Palette Eyeshadow

Ik heb twee hele mooie, koele tinten oogschaduw: Take a Dive en Sweet Sins. Een blauwe tint en bruine tint met blauwe glans. De oogschaduws zijn erg zacht en extreem gepigmenteerd. Wanneer ik ze gebruik heb ik nauwelijks last van fall-out, ook al zijn de oogschaduws wel een beetje poederig. Prachtige kleuren met dito kwaliteit.

Island Palette Eyeshadow Take a Dive €6,99
Island Palette Eyeshadow Sweet Sins €6,99

Easy On The Eyes Eye Pencil & Eye Liner

Voor mooi omrande, smokey eyes zitten er in de collectie ook een oogpotlood en eyeliner. Beide producten zijn heel intens van kleur. Geen droog potlood of waterige eyeliner, maar romige en intense formules. Het oogpotlood is erg zacht en donker, en ook de eyeliner is erg fijn. De ‘filt tip’ is zacht en soepel, waardoor een eyeliner zetten zo gedaan is.

Bij de ooglook hierboven heb ik het oogpotlood op de waterlijn aangebracht en de eyeliner gebruikt voor een lijntje boven langs de wimperrand. De eyeliner blijft de hele dag zitten, het oogpotlood houdt het op de waterlijn minder lang vol. Dan gebruik ik toch liever een gelliner.

Easy On The Eyes Eye Pencil Black Deluxe €5,49
Easy On The Eyes Eye Liner Black Deluxe €6,49

Soft As Sin Cream Blush

Met deze cream blushes is het alvast even lente. Zachte, romantische tinten, die perfect matchen met het roségoud in de verpakking. Prachtig! Ik heb Soft Rose, wat een hele zachte tint is voor de lichtere huid, en Cheeky Red, die mooi zal staan op een getinte huid.

De Cream Blushes zijn erg zacht, maar wel een beetje olieachtig. Op de full-face foto’s in dit artikel draag ik Soft Rose, maar je ziet het nauwelijks. De Cream Blushes zijn erg subtiel en blijven lang zitten.

Soft As Sin Cream Blush Soft Rose €7,99
Soft As Sin Cream Blush Cheeky Red €7,99

Paradise Perfect Lipgloss

Tja. Transparante lipgloss. Het had van mij niet gehoeven. De Paradise Perfect Lip Gloss heeft een kleine glitter, maar die zie ik vrijwel niet op mijn lippen terug, en heel lang blijft ‘ie ook niet zitten…

Paradise Perfect Lip Gloss €7,99

Eve’s Ready To Wear Lipstick

In de City Trip collectie van afgelopen zomer zaten een aantal prachtige lipsticks, en ook met deze collectie flikt Teeez het weer. Ik heb een romige fuchsia en donkere chocolade tint. Vooral de roze kleur vind ik erg gaaf, ik hou van opvallende kleuren op mijn lippen. Bruin is minder mijn smaak, hoewel ik donkere lippen steeds vaker voorbij zie komen en het wel heel chique kan zijn. Toch voel ik me er nog wat te jong voor. Doe mij maar roze!

De lipsticks zijn allebei erg romig, waardoor ze een subtiele glossy glans hebben. Hierdoor vervagen ze wel redelijk snel. Na een uurtje of twee ben je wel weer toe aan een touch-up. Door de romigheid voelen de lipsticks wel comfortabel aan en drogen ze je lippen niet uit.


Ready To Wear Lipstick Cocktail Shock Pink €7,49


Ready To Wear Lipstick Lucky Chocolate €7,49

Ik vind de La Isla Chique collectie van Teeez erg gaaf. De prints op de verpakkingen met flamingo’s, bloemen, appels en foute blingbling zijn lekker kitsch, vrolijk en hysterisch. Het is risicovol voor zulke verpakkingen te kiezen, het kan er heel goedkoop uit komen te zien. Ik vind dat Teeez het goed gedaan heeft, zeker omdat alles kwalitatief wel stevig aanvoelt en het roségoud wat er ook in verwerkt zit, de verpakkingen toch een klein chique tintje geeft.

Ook over de producten zelf ben ik weer heel erg te spreken. Vooral de oogschaduws, lipsticks en het oogpotlood + de eyeliner vind ik super fijn. Mooie en goede producten die ik zeker nog vaak zal gaan gebruiken.

Teeez oogschaduwkwasten – review
Teeez oogschaduw duo’s – review
Teeez City Trip collectie – review


Reacties

Door Velaija op 14 december 2012 07:01

Oh wat leuk! Ik vind winter/kerstmake-up echt prachtig, maar door zo’n vrolijke zomercollectie wordt ik toch weer een stuk vrolijker!

[Beantwoorden]


Door Susan op 14 december 2012 07:04

Die blauwe oogschaduw! Supermooi en hij staat je super! (zeker met je dip dye!) Ik hou ook echt van de verpakkingen van Teez (love)

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 december 2012 07:18

Erg mooie producten, de oogschaduw lijken mij erg mooi. De verpakkingen lijken net vuurwerk verpakkingen ;)

[Beantwoorden]


Door Ayla op 14 december 2012 07:20

Cooool ^^)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 14 december 2012 07:23

Wauw, wat een mooie producten! Vanaf wanneer ligt deze collectie in de winkel?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2012 om 07:40:

Is al te koop :-)

[Beantwoorden]

Tinkaa antwoordt op 14 december 2012 om 20:52:

waar kun je teez eigenlijk kopen?
ik heb het nog nooit in de winkel zien liggen

[Beantwoorden]


Door Rieke op 14 december 2012 07:27

Wauw, de producten zijn weer eens zó mooi, die oogschaduws, like wauw. De lippenstift vind ik je trouwens, zoals altijd, weer eens super leuk staan. Aah, Teeez is gewoon zo mooi en leuk en goed en en en (:

[Beantwoorden]


Door irene op 14 december 2012 07:30

hihi je blik bij de donkere lipstick. ;-)

leuke producten maar helaas niet bij mij in de buurt te koop.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2012 om 07:41:

De blik ging niet expres :-P

[Beantwoorden]


Door kirsten op 14 december 2012 07:31

Mooie producten! De verpakkingen vind ik ook zo vrolijk!

[Beantwoorden]


Door Dita op 14 december 2012 07:40

Erg mooie producten!

[Beantwoorden]


Door lin op 14 december 2012 07:48

Wat een supertoffe collectie zeg! Wauw! Dat wordt een tripje naar de DA binnenkort :)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 14 december 2012 07:49

Wat een prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Lisa- Une Belle Vie op 14 december 2012 07:50

Wauw, mooie producten ! Die oogschaduws (love) . Zo jammer dat de winkels in de buurt het niet verkopen… Als ik het een keertje tegen kom zal ik denk ik dan ook flink inslaan ;)
xxx

[Beantwoorden]


Door Taraaaa op 14 december 2012 07:54

die chocolade lipstcik is echt mooi! Ik vind hem eiegenlijk meer donkerrood dan bruin :x

[Beantwoorden]


Door Louise op 14 december 2012 07:56

Mooie producten, ik vind de verpakkingen van dit merk ook altijd super gaaf!

[Beantwoorden]


Door Trâm op 14 december 2012 07:57

Ik vind de lipsticks zo mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 december 2012 08:01

Die roze lipstick staat heel goed bij je roze dip-dye! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2012 om 08:56:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Charile op 14 december 2012 08:09

Wauw, wat een prachtige producten! Ik wil al zo lang iets van Teeez, maar helaas hebben ze bij ons alleen de lakjes.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 december 2012 08:10

Die verpakking vind ik niks om heel eerlijk te zijn. Maar die roze lipstick oogschaduw met blauwe glans en de rode blush zien er geweldig uit zeg.

[Beantwoorden]


Door Allissa op 14 december 2012 08:14

oh waaaauw die lipsticks! zitten echt prachtige producten bij.

[Beantwoorden]


Door Yara op 14 december 2012 08:16

Ik vind teeez zo mooi, maar ik heb helaas nog nooit een product ervan gehad! :-(

[Beantwoorden]


Door Meral op 14 december 2012 08:20

Die kleuren zien er zooo mooi uit. (love) Ik heb eens gekeken in de Etos en in het op=op filliaal, maar ik zag ze werkelijk nergens staan. Of ik kijk niet goed, of ik woon gewoon in een armoedig dorpje dat zich de hoofdstad noemt van Flevoland. :-P

Maar goed, tip voor de mensen: in de Sense bij Batavia Stad verkopen ze een ‘aantal’ (met de nadruk op ‘aantal’) producten van Teeez, maar niet zó veel haha.

Leuke review! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2012 om 08:57:

Het is zo moeilijk te vinden… Ontzettend jammer :(

[Beantwoorden]

Debbie antwoordt op 14 december 2012 om 10:51:

In Breda zit een kappersbenodigdheden zaak op de Baliendijk, die heeft een hele molen staan!!! Dus voor de mensen in de buurt van Breda……….

[Beantwoorden]

leonie antwoordt op 14 december 2012 om 13:53:

Dankjewel !! mijn vader woont in breda dus dan ga ik zeker even kijken :D


Door Paola op 14 december 2012 08:28

Wat een super mooie producten! Helaas heb ik het merk nog nooit in het echt gezien.. Heb wel het een en ander wat ik zelf zou willen hebben!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 14 december 2012 08:30

Wat een mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 14 december 2012 08:34

Moooi! Die bruine oogschaduw zou ik wel echt willen hebben, maar sh-t, waar is Teeez nog te koop? Bij onze DA was het eerst te koop, maar sinds de verbouwing verkopen ze het niet meer geloof ik :<

[Beantwoorden]


Door Josephine op 14 december 2012 08:45

Oh WAUW, het zijn echt prachtige producten! Ik vind vooral de blauwe oogschaduw mooi en de eyeliner lijkt mij fijn. Lucky me dat ik die ook heb mogen ontvangen. De lipsticks zijn ook supermooi, vooral de roze!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 14 december 2012 08:46

Oh dat ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 14 december 2012 08:54

Wat een vrolijke collectie! Toch staat mijn hoofd er nog niet naar, ik wil voor nu toch echt meer warme en diepe kleuren haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2012 om 08:58:

Snap ik, gelukkig is het een toevoeging aan het vaste assortiment, dus als je er over een paar maanden wel aan toe bent zijn de producten nog steeds te koop ^^)

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 14 december 2012 08:54

Wauw, mooie producten zeg :-)

[Beantwoorden]


Door NiceNailArts op 14 december 2012 09:01

Wow echt hele leuke producten!! :)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 14 december 2012 09:04

Die oogschaduws, de eyeliner en oogpotlood aahhhh ik ben gisteren voorbij een schap gelopen met heel erg veel teeeez, maar het merk heeft mij nooit zo erg aangesproken. Wiij hadden het ook in onze kruidvat en daar vond ik het ook nooit interessant, maar nu heb ik wil spijt dat ik geen oogschaduws heb meegenomen en de eyeliner en oogpotlood :(

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 december 2012 09:04

Ik vind het wel een leuke collectie! Vooral de lipsticks zien er gorgeous uit :D

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 14 december 2012 09:11

Ziet er weer heel goed uit! Vooral de oogschaduws, toffe look heb je gemaakt :).

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 14 december 2012 09:16

ik vind de rosegold verpakkingen heel erg leuk, en wat een prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Linda op 14 december 2012 09:27

Jeetje wat staan die beide lipsticks je goed! Ik vind de ooglook ook heel mooi. Leuke producten weer van Teez.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 14 december 2012 09:28

ik vind die roze lipstick weer echt geweldig, lekker zuurstok! de oogschaduws zien er ook goed uit!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 december 2012 09:30

Mooie producten! Ik heb ze nog nooit gespot bij de Etos hier in Arnhem.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2012 om 09:35:

Teeez is helaas ook niet te koop in Arnhem (centrum).

[Beantwoorden]


Door Emma op 14 december 2012 09:31

Wauw ziet er super uit! Alleen ik heb bij ons nog niet een winkel gevonden die teeez verkoopt helaas..

[Beantwoorden]


Door BeautybySunseeree op 14 december 2012 09:34

Wow die donkere lipstick is echt prachtig en die eyeliners lijken me ook handig :D !

[Beantwoorden]


Door Milou op 14 december 2012 09:36

Oh wow, die producten zien er goed uit zeg! Wat een prachtige foto’s :-)

[Beantwoorden]


Door Simone op 14 december 2012 09:39

Erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Souraya Nadine op 14 december 2012 09:54

Prachtige verpakkingen! Kan niet wachten om het zelf uit te proberen.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 14 december 2012 09:57

Wow, die roze lipstick staat echt mooi bij je roze haren :D

[Beantwoorden]


Door Natasja op 14 december 2012 10:05

Prachtige foto’s en producten! Die lipsticks, wauw! (love)

[Beantwoorden]


Door s op 14 december 2012 10:10

In rotterdam wordt het ook verkocht! Er staat een complete meubel + kwasten bij parfumerie la bourse. Alleen het filiaal op de meent echter. X

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 14 december 2012 10:10

Ik vind het een geweldige collectie, vooral de lipsticks vind ik super! :D

[Beantwoorden]


Door N op 14 december 2012 10:12

Weet iemand een locatie in AMSTERDAM waar Teeez zeker verkocht wordt?

[Beantwoorden]

Floor antwoordt op 15 december 2012 om 17:33:

In de DA in de Bilderdijkstraat (of ergens anders) verkopen ze het zeker! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:26:

De grote voordeel DA!

[Beantwoorden]


Door Miss Sentinelli op 14 december 2012 10:23

Leuke producten :)!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 december 2012 10:25

Die Ready To Wear Lipstick Lucky Chocolate is echt heel erg leuk! :)

[Beantwoorden]


Door debby op 14 december 2012 10:40

Pigmentatie op en top! Prachtige producten en wauw die donkere lipstick!! yes i like

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 december 2012 10:43

Ik vind die hele donkere lipstick bij jou ook hartstikke mooi staan!! Lekker swoel ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:26:

:cool:

[Beantwoorden]


Door Charlot op 14 december 2012 10:51

Wauw, met zo’n verpakking kan het bijna niet meer mis gaan!!
Echt hele mooi producten zeg.. Ik kende Teeez nog niet!
Vind de lippenstift kleurtjes heel erg mooi.. Waar kan je dit merk kopen?

X Charlot

[Beantwoorden]


Door ChantalAngel op 14 december 2012 10:53

Wauw heel mooi, en wat een gave verpakkinge.
De roze lipstick is heeel gaaf. En de bruine misstaat je zeker ook niet hoor

[Beantwoorden]


Door Monique op 14 december 2012 11:11

Wat een prachtige producten ik ben vooral fan van die super mooie kleuren lipsticks, helaas is hier in de buurt het nog niet te verkrijgen, misschien maar goed ook, anders gaat mijn salaris op aan deze producten ;)

[Beantwoorden]


Door Amber op 14 december 2012 11:24

Wat een mooie dingetjes allemaal! Vooral de creamblushes lijken mjj erg mooi, alhoewel ik nooit zo goed weet hoe ik ze het beste aan kan brengen? Moet dit met een kwast ofzo? Haha, ik heb al meerdere keren met zo’n blush in mijn handen gestaan, maar omdat ik dus echt niet weet wat ik ermee aan moet, kies ik vaak voor een poeder blush!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:26:

Ik stip meestal een paar puntjes aan op mijn jukbeenderen en wrijf die dan uit :-) Gaat best makkelijk!

[Beantwoorden]


Door ashley op 14 december 2012 11:26

Prachtige foto’s heb je gemaakt echt zo mooi! En wat een mooie producten en de prijs valt reuze mee! Ik houd van die blushes, wat een mooie dingen zijn dat! Te mooi!

[Beantwoorden]


Door Madelaine op 14 december 2012 11:45

You lost me at ‘Tarzan onder de boom’. Gelukkig dat er nog ‘mannelijke’ bij stond haha.

Wauw die lipsticks, zien er uit als boter op je lippen. Prachtig! En de oogschaduw ook, wat een prachtige blauwe kleur en hij staat je fabuleus!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:27:

Haha! I know, ik had eerst alleen Tarzan… Maar bedacht me dat dat wel een verkeerd begrepen kon worden :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 december 2012 11:59

Die lichte lipstick is moooi <3

[Beantwoorden]


Door Chiara op 14 december 2012 12:01

Wat een prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Maud op 14 december 2012 12:01

Mooie producten zeg! De doosjes vind ik alleen al super leuk. Die knalroze lipstick staat je super mooi!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 14 december 2012 12:14

Wat een prachtige producten zeg en wat zijn die lipsticks mooi zeg.

[Beantwoorden]


Door Caro op 14 december 2012 12:20

Wat zijn die verpakkingen mooi zeg! Je zou helemaal niet zeggen dat het van een goedkoop merk is. ;-)

[Beantwoorden]


Door Anna (happyannanas) op 14 december 2012 12:23

Wauw, die eyeshadowsss! Georgeous. Ook heel mooi vind ik de shocking pink lipstick, wauw wat een geweldige kleur!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Xaviera op 14 december 2012 12:24

Wauw wat een mooie producten! Vooral die eyeshadows <3

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 14 december 2012 12:28

Wat een geweldige collectie! Op de cream blushes en transparante lipgloas na zou ik het allemaal wel willen! Bij mijn oude school zat een winkel wat het verkocht, maar verder kan ok geen plekken bedenken. Jammer dat het nog niet zo goed verkrijgbaar is. Zou goed lopen als het nou in elke etos te koop was denk ik!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:27:

Vind ik nou ook! Ik ga Teeez er toch eens over mailen.

[Beantwoorden]


Door Ellen op 14 december 2012 12:32

Ooooh, wat mooi! Die lipsticks! Wauw! Ik loop zeker eens even een van de genoemde winkels in, om naar de producten te kijken! ^^)

[Beantwoorden]


Door Daisy op 14 december 2012 12:48

ook mooi gepigmenteerd! Moooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Make Up For Women op 14 december 2012 12:49

Wat een heerlijke collectie! Als het goed is mag ik deze collectie binnenkort ook zelf uittesten! (love) Liefs xoxo

[Beantwoorden]


Door Inclassable op 14 december 2012 12:51

wat een mooie producten, ik vind dat Lucky Chocolate je heel erg mooi staat.. :)

[Beantwoorden]


Door LounaBeauty op 14 december 2012 12:54

WAUW! Prachtig, zelf heb ik het nog nooit in een winkel kunnen vinden. Misschien moet ik in Den Haag eens alles gaan afstruinen. :) Die lippenstiften ,,, wat een prachtige kleuren! Vind die roze kleur je super staan, die bruine maakt je wat streng. ;-) hihi

Die Eye Pencil en Eye Liner wil ik heem graag, ze zien er goed uit en makkelijk hanteerbaar. Ik ben natuurlijk een beginner met deze producten hihi.

Heb jij nog verkooppunten die je weet of misschien waar we die kunnen vinden? Liefs xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:28:

Nee, het is echt heel slecht verkrijgbaar :-( ben het tot nu toe 1 keer tegen gekomen (voordeel DA in Amsterdam).

[Beantwoorden]


Door Axelle op 14 december 2012 13:06

Wauw wat een mooie producten , vooral de eyeliner & die roze lipstick zien er echt heel goed uit ! xoxo

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 14 december 2012 13:21

Mooie producten zeg! Heel toffe verpakkingen ook.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 14 december 2012 13:22

Gelukkig wordt Teeez bij ons verkocht bij Dirx, dus dat scheelt :) Toch laat ik de producten nog even liggen (no-buy)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 14 december 2012 13:38

Die oogschaduws en lipsticks verbazen mij echt. Ze zijn zo mooi! Vind Teeez echt een leuk budget merk!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 14 december 2012 13:47

De oogschaduws en de lipsticks, ik ben verkocht!

[Beantwoorden]


Door BeautyFrique op 14 december 2012 13:48

Die bruine lipstick staat je juist erg goed!
De collectie is inderdaad lekker ongepast zomers ;), maar er zitten mooie producten tussen.
Ik ben erg benieuwd naar de eye liner pen…

[Beantwoorden]


Door danique op 14 december 2012 14:09

wauw,teez heeft mij ook zeer verast zeg,supermooie producten (love)
vooral de eyeliner lijkt me heel fijn,en de kleuren van de lipsticks : geweldig !
die donkere lipstick staat je trouwens echt prachtig vera !
xoxo

[Beantwoorden]


Door Bo op 14 december 2012 14:13

Wauw die roze lippenstift!

[Beantwoorden]


Door Rose op 14 december 2012 14:14

wauwieee alleen al voor de verpakkingen zeg ik wanna havee!

[Beantwoorden]


Door Bo op 14 december 2012 14:18

Heeeele mooie oogschaduws wauw! Waar kun je dit kopen als ik vragen mag :$

[Beantwoorden]


Door sophie op 14 december 2012 14:19

Wauw wat een prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Marisa op 14 december 2012 14:22

Wat een mooie producten! Ik ben echt weg van die blauwe oogschaduw en beide lippenstiften. Jammer dat ik het nog nooit in Arnhem en Nijmegen tegen ben gekomen.

Ik zag je trouwens vanochtend lopen! Mijn trein naar Nijmegen reed niet en ik hoopte op een bus, wat hem ook niet werd. Ik zag ineens blond met roze haar en ik dacht ‘wauw!’. En toen zag ik dat jij het was, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:29:

Ik ook niet! En ja, dat ben ik geweest ^^)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 14 december 2012 14:32

Ik vind de look echt prachtig. Maar op de een of andere manier vind ik dat blauwe niet echt bij je haar passen. :X
Die bordeaux rode lipstick staat je echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Ester op 14 december 2012 14:54

Ziet er luxe uit!

[Beantwoorden]


Door MissPrettyNails op 14 december 2012 14:56

Ik vind die blauwe oogschaduw echt pretty, maar staat me helaas niet :( :-|

[Beantwoorden]


Door quinn op 14 december 2012 14:56

het lijken me echt mooie producten! vooral die twee lipsticks, aah!! (love)
ze staan je ook beide heel mooi! :) xx quinn

[Beantwoorden]


Door Meer op 14 december 2012 14:59

Heb het laatst al in de winkel gezien en een lipstick in soort potlood vorm meegenomen, is helaas toch wat droog :(. Oogschaduws zien er top uit!!

[Beantwoorden]


Door Nina op 14 december 2012 15:02

ziet er mooi uit! die eyeliner vind ik er fijn uitzien, en mooie lipkleuren ook! x

[Beantwoorden]


Door Isabel op 14 december 2012 15:02

Die verpakkingen zijn super leuk!

[Beantwoorden]


Door Simone op 14 december 2012 15:09

Wat een fijne reviews maak jij toch altijd! Teeez is zo’n leuk merk, raar eigenlijk dat het nog niet echt “bekend” is zoals bijvoorbeeld L’Oréal Paris. Ik vind de lipsticks persoonlijk echt prachtig, en de oogschaduws. En wat heb je er een geweldige ooglook mee gemaakt! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:30:

Dankjewel Simone! ^^)

[Beantwoorden]


Door Alette op 14 december 2012 15:15

Hysterisch is wel een goed woord voor deze collectie inderdaad… ;) Maar wel op een leuke manier! Helaas heb ik Teeez hier ook nog nooit gezien. Ik vind blauwe en vooral turqoise (hoe schrijf je dat) kleuren altijd erg mooi, maar vind het eigenlijk nooit mooi staan bij mijn groene ogen helaas.
De roze lipstick vind ik erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Laurien op 14 december 2012 15:18

Die oogschaduw is mooi! Je hebt er weer een prachtige look mee gemaakt. Ik vind die roze lipstick lekker knallen!! Die donkere is iets te heftig wat mij betreft… moet altijd aan mijn gothic tijd denken haha

[Beantwoorden]


Door Femke op 14 december 2012 15:28

Leuke producten zijn het! En ik blijf het maar zeggen hoor, maar ook dit keer weer schitterende foto’s!!

[Beantwoorden]


Door Chicks About Fashion op 14 december 2012 15:34

Mooie lippenstift!

[Beantwoorden]


Door eva op 14 december 2012 15:35

wauw die ooglook!
ik vind allebei de lipsticks je echt prachtig staan by the way!

xxx

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 14 december 2012 15:35

Ik vind dit echt een mooie, knallende collectie! Die oogschaduws zijn echt heel erg mooi, en de eyeliners lijken me ook heel fijn. Maar de roze lipstick vind ik verweg het mooiste, punt. Want oooooh, die ziet er ZO mooi uit hè! <3 Staat je ook heel erg mooi Vera! Die bruine vind ik net wat minder, een beetje gothic achtig.

[Beantwoorden]


Door Roos op 14 december 2012 15:38

Weet iemand of teeez ook te koop is in assen?

[Beantwoorden]


Door Floor op 14 december 2012 15:40

Ik vind Teeez echt een geweldig merk! Helaas is het bij vrijwel geen een winkel bij mij in de buurt te koop. Super jammer, want ik wil nog heel veel lipsticks van ze proberen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 december 2012 15:46

Ik zag een paar van deze producten ook al op het blog van Teske. Die lichtroze blush ziet er leuk uit! (:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 14 december 2012 15:54

Wauw, wat een toffe producten! mooie kleuren en goed gepigmenteerd, eigenlijk hoe we wel gewend zijn van Teeez! Die blauwe oogschaduw vind ik gorgeous! Mooie look heb je ook gemaakt :D

[Beantwoorden]


Door Elegantic op 14 december 2012 16:12

Supermooie producten!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 14 december 2012 16:27

oeeh ik ben nu echt verliefd op,de teez producten, helll :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 14 december 2012 16:42

De oogschaduws zijn mooi zeg, wauw! Ook de roze lipstick vind ik prachtig en de eyeliner + oogpotlood zien er goed uit. De lipgloss is minder, terwijl ik juist ook hele fijne glossjes van Teeez heb!

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 14 december 2012 16:43

zo jammer dat ze hier geen teeez meer verkopen :L. In de op = op shop hadden ze wel eerst zo’n teeez stand en nu niet meer. Zulke leuke producten!

[Beantwoorden]


Door Merel op 14 december 2012 16:48

Wat een prachtige collectie! <3

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 14 december 2012 16:49

De cream blushes vind ik prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 14 december 2012 16:51

ik vind Teez echt zo´n leuk merk! vooral die felroze lipstich vind ik geweldig

[Beantwoorden]


Door Shelly op 14 december 2012 17:04

Wauw, die donkerrode lipstick accentueert je rode haarkleur echt goed! :wow:

[Beantwoorden]


Door Linda op 14 december 2012 17:18

Ik vind beide lipsticks erg leuk bij je staan! In mijn omgeving is Teeez ook te koop bij de DA.

[Beantwoorden]


Door Merel op 14 december 2012 17:23

Waar haal jij Teeez producten, Vera? Want ik woon ook in de buurt van Arnhem, maar ik ben het merk nog nooit tegengekomen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:31:

Ik krijg het opgestuurd, in Arnhem ben ik het ook nog niet tegen gekomen :-(

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 14 december 2012 17:49

Dikke wauw voor die blauwe ooglook op jou! :wave:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 14 december 2012 18:10

Wat een prachtige collectie is dit toch weer van Teeez! Heerlijk zo’n uitgebreide review zien als ik thuis kom van het werk (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 december 2012 18:33

Teeez word trouwens ook verkocht bij sommige filialen van de DA drogist.

De donkere lippenstift is echt prachtig <3

[Beantwoorden]


Door Vera op 14 december 2012 18:38

Ik was tijdens het lezen van het artikel aan het proberen te bedenken en onthouden wat mijn favorieten waren om in een comment te zetten, maar ik kon het niet allemaal onthouden, want ik vind echt bijna elk product super mooi! Wat een mooie look heb je ook gemaakt zeg!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:31:

Haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Sabina op 14 december 2012 19:02

Waar kan je Teeez kopen? ^^)

[Beantwoorden]


Door Gitte op 14 december 2012 19:26

Complimenten voor de foto’s!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:31:

Dankjewel Gitte!

[Beantwoorden]


Door Makeupxaholics op 14 december 2012 19:35

Wat een mooie producten! Ik ben teeez alleen nog nooit tegen gekomen in een winkel, in welke steden is het verkrijgbaar bij de etos dan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:32:

Ja, maar in een beperkt aantal filialen…

[Beantwoorden]


Door wojis op 14 december 2012 20:03

Wat een prachtige kleuren en wat een leuk product, daar wordt je blij van, ik zal er eens naar uit kijken bij onze Etos. thanks.

[Beantwoorden]


Door Eva op 14 december 2012 20:12

Waauww, deze collectie is echt super! Ik vind de felroze lipstick, de oogschaduws (dat pigment, waaaauuuw!) en de cream blushes vooral mooi.

[Beantwoorden]


Door Julia op 14 december 2012 20:20

Waauw, Super mooie producenten! :-)

[Beantwoorden]


Door Julia op 14 december 2012 20:21

Waauw, super mooie produceten! :-)
Ik vind het echt jammer dat er bij mij in de buurt geen Teeez word verkocht..

[Beantwoorden]


Door Tedje op 14 december 2012 20:35

wauw ik vind je foto’s echt prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:32:

Dankjewel Tedje!

[Beantwoorden]


Door jana op 14 december 2012 20:41

Het zijn prachtige producten vooral die blush :D x

[Beantwoorden]


Door Miladylike op 14 december 2012 21:06

Ik hou normaal niet zo van donkere lipsticks maar deze staat je erg goed, zeker in combinatie met je haar.

[Beantwoorden]


Door Hester op 14 december 2012 21:25

Wat een onwijs mooie collectie! Die verpakkingen, heerlijk. En de producten zijn ook super mooi! En ik vind jouw foto’s toch altijd zooo mooi, echt genieten om die te bekijken ^^) Je look is ook weer erg mooi. Die chocoladebruine lipstick geeft je gezicht gelijk een totaal andere uitstraling!

[Beantwoorden]


Door Maritte op 14 december 2012 21:40

Oehhh die blauwe oogschaduw is echt fantastisch! :D
Ik heb zelf drie oogschaduws van Teeez waar ik echt heel blij mee ben. Ze zijn super goed gepigmenteerd!

Ik wil je trouwens ook even een complimentje geven voor je productfoto’s. Je fotografeert de producten altijd zo mooi! :)

[Beantwoorden]


Door L op 14 december 2012 21:48

Ten eerste jou website is awesome! ik kijk er elke dag op hihi
maar helaas ik heb overal Teeez gezocht alleen ik kan het nergens vinden bij de Etos waar ik kom of ben geweest hadden ze het niet
ik woon in de buurt van Nijmegen……
Kan iemand mij zeggen waar ze wel Teeez verkopen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:33:

Dankjewel L! Helaas is het heel onduidelijk waar Teeez te koop is :-( Ben het zelf nog maar 1 keer tegen gekomen

[Beantwoorden]


Door Jolijn op 14 december 2012 22:40

Aaaah leuk artikel!!! Jeeeh heb laatst gezien dat teeez bij ons in de drogisterij te koop! (love) Jeah xxxx jolijn

[Beantwoorden]


Door Daphne op 14 december 2012 23:16

Het lijken mij hele mooie producten! Mooie productfoto’s heb je gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Angelique op 14 december 2012 23:57

wauw wat een prachtige producten! Dat word een tripje langs de winkel met teeez haha

[Beantwoorden]


Door Jessica op 15 december 2012 01:52

Ik vind deze collectie echt mooi! Alleen jammer dat ik nog geen Teeez in de buurt heb kunnen vinden.

[Beantwoorden]


Door Jerney op 15 december 2012 09:31

Teeeez te koop in de etos? :O ik dacht van niet… of het is n het kleine armoedige dorpje Castricum niet zo…
Vind de ogenschaduws en roze lipstick helemaal geweldig!

Liefs, jerney

[Beantwoorden]


Door Jasemin op 15 december 2012 09:45

Wauw, die oogschaduws zijn echt heel mooi, waar koop je teeez?

[Beantwoorden]


Door Annika op 15 december 2012 11:30

Ziet er erg mooi uit! <3

[Beantwoorden]


Door hannah op 15 december 2012 12:01

Ik vind alles prachtig, ook zeker je ooglook. Behalve de lipsticks, die zijn echt te hard voor je. ;)

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 15 december 2012 14:41

die laatste lipstick is eh, niet jouw kleur. maar dat had je vast wel door ;)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 15 december 2012 17:13

Wauw, alleen de verpakkingen al! Mijn favorieten zijn de cream blushes en de lipsticks (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 15 december 2012 20:29

Prachtige producten, ik ben dol op de verpakkingen van Teeez! Helaas hebben ze bij onze drogist altijd alleen de ‘standaard’ collectie van Teeez, die LE’s hebben zo nooit :( En ik ben nog geen andere winkel tegengekomen die het verkoopt. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Wing op 15 december 2012 22:19

Loveeeeeeee Teeez. Deze collectie is echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Valerie op 16 december 2012 14:01

Wat een prachtige spulletjes! Normaal heb ik niks met Teez, maar dit vind ik heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Helene op 16 december 2012 19:33

Heb ik even mazzel, in hoofddorp verkopen ze het bij de Dirx drogist (onderdeel van dirk vd broek)

Dus, tip, ga daar even kijken, wij hebben daar een hele molen staan!

[Beantwoorden]


Door afra op 16 december 2012 20:26

hey sorry maar ik vind die donkere lip ding ni9e zoo mooi :O sorry

:) :p :q afra

[Beantwoorden]


Door kirsten op 16 december 2012 20:54

De blushes zijn mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 17 december 2012 01:06

Prachtige producten, maar die verpakkingen, wauw!

[Beantwoorden]


Door NiceNailArts op 17 december 2012 08:59

Die oogschaduws zijn echt heel mooi! :) En de rest ook eigenlijk :P

[Beantwoorden]


Door Nannick op 17 december 2012 14:58

Aah wat een leuke producten en verpakkingen, Teeez weet het altijd maar voor elkaar te krijgen. Ook al komen ze met zomer make- up in hartje winter. En die foto van je ooglook, wauw wauw wauw!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 19 december 2012 17:04

Lovely producten van TEEEZ, vooral de donkere lipstick. Oké, de roze mag er ook wezen, maar die andere is gewoon echt kerst-geschikt!

[Beantwoorden]


Door Sophia op 30 december 2012 17:20

Zo jammer dat teeez wat moeilijk verkrijgbaar is! Die eyelinerpen en die oogschaduws lijken me wel wat! :D

[Beantwoorden]