MAC Beautyblenders/make-up sponsjes

De roze spons, het roze ei: de Beautyblender. Waarschijnlijk ken je hem wel. Het roze eitje is heel populair en al door talloze merken gekopieerd. Zo ook door MAC! Vorig jaar kwam het merk met een roze, bol sponsje en een aantal maanden geleden nog eens met een zusje. Een roze, pijlvormig sponsje. Ik kocht ze allebei en heb ze ook allebei getest.


Mocht je hem nog niet kennen, dit is de Beautyblender. De sponsjes van MAC heten niet echt Beautyblenders, maar ik heb ze voor het gemak in de titel wel even zo genoemd. Want nee, dit zijn de Pro Performance Sponge en Softpoint Sponge Applicator. Speciaal voor het aanbrengen van foundation of andere vloeibare -en crème substanties. De sponsjes zijn te koop in de MAC Pro Store en online in de officiële webshop www.maccosmetics.com.

Pro Performance Sponge €16,50
Softpoint Sponge Applicator €12,00

Pro Performance Sponge

Dit is de grote, oudere spons van de twee. De big sis dus. Het is geen eitje, meer een soort tolletje. Bol van onder en met een mooi puntje boven. Je kunt hem in het midden makkelijk vastpakken, met de bolle kant foundation aanbrengen en met het puntje concealer verdelen.

Als je de Beautyblender nat maakt onder water, groeit hij. In deze spons van MAC komt geen beweging. De spons brengt zowel droog als vochtig foundation aan, maar ik zie niet veel verschil in resultaat. Wel merk ik dat de spons aardig wat foundation opzuigt, een minpunt. Maar het meest vervelende vind ik dat de spons vrij hard en stijf is. Hij veert niet mee, je ‘slaat’ er best wel mee tegen je gezicht. Ik krijg er een beetje hoofdpijn van…

Softpoint Sponge Applicator

Na het tolletje is er het raketje. Een sponsje in dezelfde kleur maar met een andere vorm. Deze vind ik een stuk fijner. In eerste instantie dacht ik dat hij alleen voor concealer handig zou zijn, maar ook voor foundation werkt de Softpoint Sponge Applicator prima. Ook dit sponsje is vrij stijf, maar ik heb er toch minder last van.

Wel denk ik dat als deze net als de andere spons wat zachter was geweest, foundation nog nét even wat mooier aangebracht zou worden. Nu moet ik toch wel goed opletten dat er geen strepen of vlekken op mijn gezicht zitten. Ik gebruik bij deze spons vooral het puntje en de bolle achterkant. Met het midden doe ik niks, daar houd ik hem alleen vast.

Het zijn geen kopieën van de Beautyblender, deze sponsjes van MAC. De Beautyblender is een stuk zachter, blendt net wat beter en zuigt minder product op. De kleinere Softpoint Sponge Applicator blijf ik zeker wel gebruiken, zeker voor concealer. Deze vind ik wel gewoon heel fijn. Maar de Pro Performance Sponge? Die is me echt te hard.

Goed om te weten: De sponsjes zijn latex vrij, en makkelijk te wassen met water en babyshampoo of een andere, milde shampoo. Je kunt ze ongeveer een jaar gebruiken en daarna zijn ze aan vervanging toe.

Waarmee breng jij foundation en concealer aan?


Reacties

Door Suzanne op 13 november 2012 07:01

Goeiemorgen vera! Superleuk artikeltje om mee wakker te worden! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 09:37:

Goedemorgen Suzanne!

[Beantwoorden]


Door Marijn op 13 november 2012 07:05

Ik heb geen beautyblender, maar gebruik ook niet zo vaak foundation of concealer. Alleen als ik er echt mooi uit wil zien voor een speciale bijeenkomst of zo iets. Het lijkt me wel heel handig om aan te brengen, maar de echte beautyblender klinkt dat toch wel beter moet ik zeggen! Vind jij dit beter dan kwasten?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 09:37:

Nee, het is anders. Niet perse beter of slechter :-)

[Beantwoorden]


Door beautypepper.blogspot.com op 13 november 2012 07:15

Goeiemorgen! leuk hgoor

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 13 november 2012 07:18

Ze lijken me echt fijn!

[Beantwoorden]


Door Charile op 13 november 2012 07:19

Klinkt erg goed!

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 13 november 2012 07:19

Hmm, nee. Deze skip ik, ze klinken niet heel geweldig, jammer. :( Het raketje geeft me nog wel een twijfel gevoel, maar ook die zal ik zonde van mijn geld vinden. Ze zien er wel leuk uit! Ook dat kleurtje – hou ik wel van, lekker roze en girly. :) Maar geef mij maar de beautyblender!

[Beantwoorden]


Door Nina op 13 november 2012 07:22

Ik breng mijn foundation met een stipling brush aan :)

[Beantwoorden]


Door Fien op 13 november 2012 07:25

Ah, wat zonde van je geld! Nu heb je ons wel geholpen door een miskoop te voorkomen :)

[Beantwoorden]


Door Ayla op 13 november 2012 07:26

Hmmmm te duur maar als ik wat meer geld had zou ik het zeker
kopen !!! Ze zien er wel schattig uit !

[Beantwoorden]


Door Allissa op 13 november 2012 07:27

Balen dat ie zo hard is. Ben zelf nog altijd opzoek naar een stippling brush die gewoon in de winkel te halen is.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 09:38:

Die bestaat niet… Teeez heeft wel een kleine, maar teeez is moeilijk te vinden. En MAC natuurlijk, maar dat is aardig wat €.

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 13 november 2012 om 20:34:

De stipling brush van Inglot is ook erg prettig en volgens mij iets goedkoper dan die van MAC, maar ook die blijft lastig te verkrijgen :(

[Beantwoorden]


Door Linda op 13 november 2012 07:39

Ik vind het maar gekke dingen, maar de kleur is te gek :) Ik breng concealer aan met een concealerkwast en m’n bb cream meestal met mijn vingers. Eigenlijk gebruik ik nooit foundation en ook bijna nooit concealer.

[Beantwoorden]


Door sophie op 13 november 2012 07:42

Wat jammer dat ze de foundation voor een deel opzuigen:( , en dat ze hard zijn. Ik dacht dat ze wel beter zouden zijn.

[Beantwoorden]


Door lily op 13 november 2012 07:49

dan blijft de beautyblender nog het fijnst denk ik, die is lekker zacht en zuigt tenminste geen product op.
jammer !

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 november 2012 07:49

was de beautyblender nou ook be sephora te koop? jammer dat deze zo hard zijn, dan ga ik toch liever voor de beautyblender!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 09:39:

Ben hem niet bij Sephora tegen gekomen.

[Beantwoorden]


Door Hester op 13 november 2012 08:04

Toch altijd wel jammer als je iets een keer zelf koopt, van MAC, en het valt tegen… Balen! (Van die ene dan)

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 13 november 2012 08:08

Ik denk dat ik toch bij mijn beautyblender blijf. Jammer want deze zijn toch net iets makkelijker te verkrijgen.

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 13 november 2012 08:16

Leuk zeg! Ik breng mijn foundation aan met een foundationkwast van Hema :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 13 november 2012 08:46

jammer dat die ene zo hard is >.< die laat ik dus ook mooi liggen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 november 2012 08:48

Ah jammer dat het tolletje niet zo goed bevalt. Die leek me van de twee juist het handigst toen je ze liet zien in je shoplog. Ik ben nog steeds op zoek naar een goede kwast voor mijn foundation. De stipling brush van Sigma die ik heb verhaart als een gek.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 09:39:

Verharen is super irritant, vooral met foundation :-(

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 november 2012 08:56

Als je de sponsjes nat maakt en (niet al te goed) uitknijpt, neemt hij minder foundation op. Je moet wel oppassen dat als hij te nat is, hij de foundation transparanter maakt.
Even een tip waardoor hij misschien minder foundation opzuigt. ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 09:39:

Maakte bij deze sponsjes niets uit. Ook vochtig zogen ze veel op.

[Beantwoorden]


Door roxanne op 13 november 2012 08:59

Hmm, klinkt niet heel positief. Ik houd sowieso niet zo van beautyblenders aangezien ze de meerderheid van je product op zuigen.

[Beantwoorden]


Door Ilja op 13 november 2012 09:01

Zien er grappig uit, maar ik gebruik toch liever mijn kwasten.

[Beantwoorden]


Door Milou op 13 november 2012 09:04

Ik ben fan van de beautyblender! Dus als ik dit allemaal zo lees, kan ik deze wel overslaan :-)

[Beantwoorden]


Door wieneke op 13 november 2012 09:07

ik heb een beautyblender dupe op ebay besteld, zweer erbij! Ook al gebruik ik het niet dagelijks eerlijk gezegd.

[Beantwoorden]


Door Charlie op 13 november 2012 09:09

Jammer dat ze niet goed werken, en dat voor die prijs..Ik zou het er nooit aan besteden. Waarmee ik foundation aanbreng is met een stippling brush. Werkt voor mij prima ^^)

[Beantwoorden]


Door Linda op 13 november 2012 09:10

Jammer dat ze niet allebei fijn zijn! Had je toch wel mogen verwachten, van die prijs en zeker als je MAC leest… Maar er zijn toch ook al veel goedkopere knock-offs? heb je die al eens geprobeerd??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 09:40:

Nee, zijn gewoon niet te koop waar ik woon. Trekpleister had er eentje (er is hier geen trekpleister), net als DA (ook niet). Was trouwens wel tijdelijk.

[Beantwoorden]

Linda antwoordt op 13 november 2012 om 15:43:

En dat woont dan in een grote stad ;-)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 13 november 2012 09:20

nJammer dat ze zo hard zijn! Dit roze tolletje e het raketje zien er wel vrolijk uit, maar ik denk dat ik liever mijn kwasten gebruik :)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 13 november 2012 09:26

Dan probeer ik toch liever de Beautyblender nog een keertje. ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 november 2012 09:38

Jammer dat ze niet super fijn zijn! Ik moet altijd nog eens de beautyblender gaan proberen… Klinkt zo fijn

[Beantwoorden]


Door Caro op 13 november 2012 09:43

Dan ga ik toch voor de beautyblender!

[Beantwoorden]


Door ChantalAngel op 13 november 2012 09:50

ik heb ook een namaak beautyblender alleen dan bij beauty88.nl vandaan.
Die is ook lekker zacht, zuigt ook niet te veel foundation op (mac Pro Longwear) en ook makkelijk in het gebruik.
Maar was maar €8.50!!
Een tijdje geleden stond ik ook in de MAC counter te twijfelen om er 1 mee te nemen.
Ben nu toch wel blij dat ik voor die van Beauty88 heb gekozen.
Inmiddels gebruik ik ook de stippling brush van Real Techniques, vindt ik persoonlijk ook erg fijn

[Beantwoorden]


Door Yara op 13 november 2012 09:55

Het eerste wat ik dacht: Oeh, ziet er goed uit! Maar ik ben toch blij met mijn beautyblender.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 13 november 2012 10:04

Jammer dat ze toch niet vergelijkbaar zijn met de Beautyblender! Ik gebruik zelf eigenlijk altijd zo’n platte buffingkwast voor m’n foundation, heb zo’n fake beautyblender maar naar de kraan lopen enz is me teveel werk haha!

[Beantwoorden]


Door Rosanna op 13 november 2012 10:29

Jeutje, wel jammer dat je er dan zo veel geld aan hebt uitgegeven? Ik vind zelf mijn vingers nog altijd het prettigst werken. Maar dat kan ook komen omdat ik (nog) geen echt fijne kwast ben tegengekomen. Heeft er iemand tips voor een goede, niet al te dure kwast?

[Beantwoorden]

LovelyLife antwoordt op 13 november 2012 om 10:39:

Ik weet niet of je de mogelijkheid hebt om via internet te bestellen, maar ik vind die van ELF best redelijk voor 1 euro. Ik kan hier waarschijnlijk geen link plaatsen, maar als je elf cosmetics even googled zul je vast de site wel vinden. Vind de schuine oogschaduwkwast en blush kwast ook fijn daarvan! Ze worden na een tijdje wel wat stugger (mijne na 2 jaar) maar voor die euro hoor je mij daar niet zo over klagen haha. De verzendkosten liggen trouwens wel iets hoger (rond de 7 euro dacht ik), maar misschien dat je samen met iemand kan bestellen en de verzendkosten kan delen.

In de winkel kopen heb ik geen ervaring mee, ik koop mijn kwasten altijd online.

Succes met het vinden van een goede kwast!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 11:09:

Is niet erg hoor Rosanna, heb ze vooral gekocht om te reviewen :-) Ik ken zelf geen goede, goedkope kwast uit de winkel en ook niet online. Maar misschien kun je LovelyLife’s tip gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Nora op 13 november 2012 10:35

Goeie review zou ze dan ook niet kopen.. eigenlijks!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 november 2012 10:42

Ik heb geen beauty blender dus zou niet weten hoe het ongeveer is ^^ Lijkt me apart aanbrengen ^^ ik gebruik gewoon een platte foundation kwast. :)

[Beantwoorden]


Door Ines op 13 november 2012 10:44

Raar dat ze zo hard zijn..
Ik zelf gebruik een buffer kwast
Het werkt best wel fijn maar ik wil toch een keer de beautyblender proberen!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 13 november 2012 10:45

grappig hoor, jammer alleen dat ze zo duur zijn

[Beantwoorden]


Door Mayaa Esther op 13 november 2012 10:48

Ik heb ook zo een sponsje, ik vind hem beter dan de beauty blender.

[Beantwoorden]


Door Annemeisj op 13 november 2012 10:55

Voel me nu best wel simpel. Ik breng foundation/bb cream aan met mijn handen… En concealer uit mijn pallette met een kwast en dan bewerken met mijn vinger. Mijn andere concealers ook gwn met mijn vingers..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 11:08:

Heb ik ook jaren zo gedaan en gaat ook prima hoor. Je hoeft ook helemaal geen tools te gebruiken als je dat niet fijn vindt, ik vind het persoonlijk wel prettiger, maar dat is voor iedereen verschillend! :-)

[Beantwoorden]


Door Beautygeek30 op 13 november 2012 11:01

Is het ook niet zo dat juist doordat de spons wat harder is, de foundation beter in je huid geblend wordt? Ik heb laatst namelijk een keer weer de beautyblender gebruikt en vond dat de foundation een beetje op mn huid bleef liggen. In tegenstelling als dat ik het met de kwast doe. Dan wordt het beter in de huid gewerkt. Misschien dat juist het sponsje van MAC wat harder is waardoor dat beter gaat?? Tenminste… dat dat het idee erachter is? Want ik vond het mega snel gaan met de beautyblender, maar heb daarna wel de kwast gepakt om het beter in te blenden en dat zag er wel mooier uit…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 11:08:

Nee, ik merk juist dat ik veel meer moet blenden en beter moet opletten dan met de beautyblender. Ik vind juist het effect van de beautyblender heel natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 13 november 2012 11:04

Leuke review! Jammer dat mac een net-niet product op de markt heeft gebracht, zeker omdat het een visagistenmerk is. Snap ook niet waarom je iets op de markt brengt wat lijkt op de beautyblender, bijna dezelfde kleur heeft, maar dan net niet de goede kwaliteit. Meh :no:

[Beantwoorden]


Door Josephine op 13 november 2012 11:07

De vormen vind ik apart, maar ziet er tof uit. Wat jammer, ze klinken niet echt goed, al lijkt de Softpoint Sponge Applicator mij wel fijn.

[Beantwoorden]


Door Larissa op 13 november 2012 11:48

ik gebruik gewoon een foundation kwast :)

[Beantwoorden]


Door showmesomestyle op 13 november 2012 12:03

Ziet er fijn uit, het werkt denk ik veel nauwkeuriger dan de originele beautyblenders…/

[Beantwoorden]


Door Sarah op 13 november 2012 12:11

Wat jammer dat ze je foundation opslurpen, en niet zwellen met water.
dat geeft juist het mooiste resultaat, Ik blijf bij men beautyblender die werkt nog altijd even fijn :D

[Beantwoorden]


Door Fashionique op 13 november 2012 12:43

Dit klinkt heel goed!

[Beantwoorden]


Door hannah op 13 november 2012 12:55

mm lijkt me wel handig :D

[Beantwoorden]


Door laura op 13 november 2012 13:04

grappig! ik vond de pro performance spons ook echt een miskoop!

[Beantwoorden]


Door Sari op 13 november 2012 13:04

Ze zien er zo mooi uit! Jammer dat ze niet goed werken!

[Beantwoorden]


Door Lin op 13 november 2012 13:14

Jammer dat ie zo hard is, de tol. Ik heb er een van Ebay die ook aan de harde kant is. Jammer!
Ik blijf maar braaf bij de beautyblender :)

[Beantwoorden]


Door Amber op 13 november 2012 13:52

Leuk en eerlijk artikel! Ik heb bij andere bloggers soms het gevoel dat als ze iets over Mac (of ander high end/populair merk) schrijven, ze het altijd geweldige producten vinden omdat het bijv. van mac is, haha. Het is fijn dat jij dat niet doet en elke keer met een soort frisse blik naar producten kijkt! Ik hoop dat je snapt wat ik bedoel, haha want het is een compliment!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 18:01:

Dankjewel Amber! Snap wel wat je bedoelt :-)

[Beantwoorden]


Door Nadine op 13 november 2012 14:19

Jammer zeg … Maar die andere voor concealer lijkt me wel fijn, ik ‘dep’ dat meestal gewoon met mijn hand. Haha weet je wat ik zou doen als zo’n spons op m’n bureau lag of ergens in de buurt, er de hele tijd in knijpen, oh oh zenuwtrekjes. :-P

[Beantwoorden]


Door Martina op 13 november 2012 14:26

Ik blijf bij de beautyblender :)

[Beantwoorden]


Door laura op 13 november 2012 14:27

I love my fingers!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 13 november 2012 14:41

Mweh, jammer dat ze een beetje hard zijn en niet zo fijn mee bouncen met je gezicht. Ik heb nog nooit BB geprobeerd, maar ik denk dat ik eerder daarvoor ga, dan voor deze MAC sponzen!

[Beantwoorden]


Door faye op 13 november 2012 15:03

jammer dat deze hun werk niet zo goed doen. Ik ben zelf nog heel benieuwd naar de fountool, een beautyblender dupe. Hij schijnt te koop te zijn bij etos en DA,maar ben hem zelf nog niet tegengekomen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 18:01:

Daar ben ik ook al tijden benieuwd naar, maar nog nooit bij Etos tegen gekomen :-(

[Beantwoorden]


Door Vera op 13 november 2012 15:13

heey
ik zou het leuk vinden als je meer filmpjes zou willen ik vind het super leuk wat je allemaal zegt over make up enzo haha
p.s ik heb de zelfde naam als jou!!! haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 18:01:

Donderdag komt er weer een filmpje! ^^)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 13 november 2012 15:19

Ik gebruik een beautyblender dupe van eBay. Hij is erg fijn en zuigt bijna niks van de foundation op. Goedkoop en fijn :)

[Beantwoorden]

Annelie antwoordt op 13 november 2012 om 15:29:

Ik heb er ook een van Ebay, erg fijn ja ^^)

[Beantwoorden]

Louise antwoordt op 14 november 2012 om 21:18:

Ja ik heb er ook een van Ebay voor nog iets minder dan een euro plus gratis verzendkosten :D. Volgensmij heb ik die van mij al bijna een jaar, dus misschien maar eens een nieuwe kopen, ben namelijk super tevreden met deze. Een nadeel, je moet er wel een paar week op wachten tot je het in huis hebt.

[Beantwoorden]


Door Sacha op 13 november 2012 15:31

Wat jammer dat vooral de bovenste niet erg fijn werkt..
Ik zou denk ik liever de Beautyblender hebben, hoewel deze sponsjes van MAC wel wat goedkoper zijn. Dilemma…

[Beantwoorden]


Door My life as Merel op 13 november 2012 15:48

Jammer dat ze zo tegen vallen.. Dat had ik echt niet verwacht! Zelf heb ik geen ervaring met de beautyblender, maar ik hoor er wel vaak over dat hij erg fijn is.
Zelf gebruik ik geen foundation, maar wel getinte dagcréme. Die breng ik gewoon aan met mijn vingers. En ook mijn concealer breng ik aan met mijn vingers, maar als hulpmiddel gebruik ik vaak een kleine foundation kwast.

[Beantwoorden]


Door Sara op 13 november 2012 15:52

Ik heb ook sponsjes gekocht, bij de kruidvat volgens mij.
Werken prima als ik foundation aanbreng. Ze zijn wel heel zacht maar werken opzich goed!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 13 november 2012 15:52

Ik zou dan toch voor de beautyblender gaan!

[Beantwoorden]


Door TimeForBlues op 13 november 2012 15:58

Ik gebruik geen foundation en dergelijke, maar het zal vast fijn werken.
Ik schrok trouwens wel van de prijs joh! haha ;)
Leuke post! x

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 november 2012 16:00

Handig artikel! Ik denk dat ik liever voor de echte beautyblender ga kijken als ‘ie veel zachter is:)

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 november 2012 16:12

Mmm nee, ze lijken mij inderdaad niet echt heel fijn, als ik het zo lees. Het ‘raketje’ lijkt mij dan nog wel wat fijner, want zo’n harde spons is echt niks nee! Dan maar de Beautyblender nemen ;)

[Beantwoorden]


Door Roos op 13 november 2012 16:18

Best wel zonde van je geld, al hoewel je ons nu wel allemaal even hebt kunnen waarschuwen. Niet dat ze heel slecht zijn maar ze zijn naar mijn mening, gebaseerd op jouw review, echt het geld niet waard.

Ik wilde trouwens nog even zeggen dat ik mezelf er bijna elke dag op betrap dat ik het hele rijtje blogs dat ik volg af ga en dat ik jouw blog dan altijd als laatste in type omdat ik het leukste voor het laatste bewaar, haha! Wel vind ik het jammer dat het tweede artikel altijd pas om 5 uur komt, 4 uur zou ik eigenlijk veel prettiger vinden. Hope you don’t mind, dat ik dit zeg.

Beetje lange comment dit geloof ik. Ach ja!! XXX

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 13 november 2012 om 16:52:

Sorry, even corecctie; 4 uur en ik zou 3 uur fijner vinden bedoel ik!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 18:02:

Nee hoor, fijn juist dat je het zegt! Kan ik wat mee :ja: Ik ga er over nadenken.

[Beantwoorden]


Door Therese op 13 november 2012 16:33

Met mijn handen breng ik bb-cream aan. Meer doe ik niet…

[Beantwoorden]


Door Trâm op 13 november 2012 16:43

Hmm ik had er wel wat meer van verwacht.. Nja ze zien er leuk uit :)

[Beantwoorden]


Door Nina op 13 november 2012 16:53

Hey,

Ik heb nog niet zo lang een beautyblog.=) Willen jullie eens een kijkje nemen? Watermeloentjes.blogspot.nl :yay:

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 18:02:

Niet spammen!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 13 november 2012 17:10

Hmm, ik vind het wel duur voor gewone sponsjes! Aangezien ze nogal stijf zijn lijken het me ook niet zo’n fijne dingetjes haha. Het vormpje is wel apart en cute en de kleur ook. Maar toch, nee, ik voel me er niet tot aangetrokken! Dan breng ik liever met m’n handen aan, verbruikt ook minder (A) Ik wil trouwens echt wel eens een beautyblender uitproberen, heb er nu al zoveel over gehoord. ^^)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 13 november 2012 17:18

Wohj, hoofdpijn? Meh, ik vind de eerste foto trouwens echt amazing gefotografeerd. Het lijkt net alsof de sponsjes erop zijn geplakt, zo’n mooi contrast. Jammer dat ze niet zo zacht zijn, misschien na een tijdje? Het raketje lijkt mij ook wel amazing. :)

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 13 november 2012 17:47

Als ik het zo lees had ik er toch wat meer van verwacht. Fijne review ^^)

[Beantwoorden]


Door xxfashionlove op 13 november 2012 17:48

Ik breng mijn bbcream op met een ‘beautyblender’ van eprit bij kruidvat. Echt een superfijne spons!

[Beantwoorden]


Door paulien op 13 november 2012 17:53

een tijdje geleden hadden ze nep beautyblenders bij de trekpleister. ik gebruik hem nog steeds elke dag.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 13 november 2012 17:58

Ik wil heel graag een beautyblender, dat lijkt me toch iets fijner om vast te houden en om mee te werken. Weet jij misschien nog een winkel waar ze ‘budgetproof’ beautyblenders hebben?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2012 om 18:03:

Trekpleister en DA, maar niet alle filialen… They’re hard to find.

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 13 november 2012 18:06

Hoi :wave: ,
Hahaha heel leuk die sponsjes ik heb ze in je shoplog gezien. Zelf gebruik ik nooit foundation maar ik ben het wel van plan te gaan gebruiken. wat vind jij de beste (betaalbare) foundation? Btw ben dol op je blog!!! Heb door jou eindelijk een goeie eyeliner kunnen opbrengen haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2012 om 09:10:

Zowel Essence als Catrice en NYC hebben goede foundations :ja:

[Beantwoorden]


Door amanda92love op 13 november 2012 18:23

Ik heb de beautyblender en wil niks anders meer echt geweldig ding maar vindt het hoe dan ook van Mac na aaperij dit omdat het idee het zelfde is en omdat die de zelfde kleur heeft doe dan op zijn minst een andere kleur. Makeup store heeft ook van die beautyblendertjes sinds kort heb ik er eentje in den haag superrrr blijjjjj :)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 13 november 2012 18:33

Ik breng sinds kort mijn concealer en foundation aan met de echte beauty blender en wil niet meer terug!

[Beantwoorden]


Door Dita op 13 november 2012 19:35

Zezijn zo fijn!

[Beantwoorden]


Door Anne-Floor op 13 november 2012 19:38

Ik moest best een beetje lachen om ‘ik krijg er een beetje hoofdpijn van”, hihi, oeps!

[Beantwoorden]


Door jana op 13 november 2012 20:01

Hmm.. Ik ben niet zo overtuigd :) x

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 13 november 2012 20:03

niet kopen dus

[Beantwoorden]


Door lovehimm! op 13 november 2012 20:30

heeeey vera!
superleuk idee ik heb ook acc op youtube waarbij ik een filmpje heb gemaakt waarin je dat zelf kan maken! het heet : zelf foundation sponsjes maken. dan zie je hem vanzelf boven aan !
hoop dat je we wat aan hebt!

Xx~mij~

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2012 om 09:10:

Ik ga eens kijken!

[Beantwoorden]


Door Esther op 13 november 2012 20:36

jammer dat het tolletje niet bevalt… hij ziet er zo handig uit!

[Beantwoorden]


Door Nina op 13 november 2012 20:48

Jammer dat ze niet zo bevallen! Het lijkt me persoonlijker fijner om met een kwast te doen. =)

Sorry voor mijn eerdere spamacties, zo was het niet de bedoeling. 0=)

[Beantwoorden]


Door Charlot op 13 november 2012 20:50

Ik gebruik geen foundation…
Vind de sponsjes er echt wel geinig uit zien!
Leuke review… Als ik een foudationgebruiker zou zijn zou ik ze uitproberen hoor!! :) (fijn om te weten hè? haha)

leuke review!

X Charlot

[Beantwoorden]


Door Denice op 13 november 2012 20:58

Wat een fijn artikel Vera!

Ik gebruik zelf ook al een lange tijd de beautyblender, alleen gebruik ik sinds een tijdje zelf ook een dupe hiervan, de zogenoemde beauty blending sponge, en ik moet zeggen ik ben echt zeer tevreden hierover. Ik maak hem nat en knijp hem goed uit en dan is die echt zacht!

Ik vind hem eigenlijk net zo goed als de beautyblender dus ik zou daar eens eventueel naar kijken, ook voor mensen die de beautyblender te duur vinden. Deze kost namelijk maar 6 euro, kun je vinden op deze website: wellness-reviews.nl

[Beantwoorden]


Door Bianca op 13 november 2012 21:28

Hmm nee, ik denk niet dat het iets is voor mij. De BB ook niet trouwens, breng foundation log het liefst aan met mijn handen eigenlijk :)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 13 november 2012 21:30

Hoewel ik al 22 ben en toch beter zou moeten, kan ik het niet laten een klein beetje te giechelen naar aanleiding van de vorm van de ene -lange- spons :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2012 om 09:11:

Hahaha! :D

[Beantwoorden]


Door Esther - Mango Sorbetto op 13 november 2012 22:40

Oh wat jammer dat ze zo stijf zijn! Toch maar een ander sponsje kopen.

[Beantwoorden]


Door Angelique op 14 november 2012 07:09

Hmm voor die prijs pak ik dan toch liever de beautyblender:-) thanks voor je review!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 14 november 2012 10:26

Klinkt niet erg fijn, dan zou ik toch liever voor de beautyblender gaan

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 november 2012 12:00

ik wil even zeggen dat ik die eerste foto dus echt geniaal gephotoshopt vindt. dat MOET je me ook leren (in ruil voor pepernoten ghehe!)

[Beantwoorden]


Door Eva op 14 november 2012 17:20

Jammer… Ik wil echt zoo graag een beautyblender!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 14 november 2012 19:33

Hoii Vera,

leuk artikel weer! Genoten met lezen, wilde eerst de beautyblenders van MAC gaan kopen, maar nu betwijfel ik het wel! Denk toch maar van niet! Heb wel gekeken op de MAC site, en wat een mooie een prachtige make-upjes! Ben op zoek naar een pallet, denk dat ik die daar wel kan vinden!

xx Tessa!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 7 december 2012 15:33

Ik breng mijn foundation met een gewone foundationkwast van de Hema aan, maar dit lijkt me erg fijn zo’n sponsje, ik denk dat ik er zo is eentje ga aanschaffen! ^^)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 19 december 2012 10:17

[…] Techniques make-upkwasten – review MAC Beautyblenders – review 3 manieren om je make-upkwasten te reinigen – […]


Door veracamilla.nl op 21 januari 2013 16:00

[…] – review MAC Beautyblender dupes – review Mijn favoriete kwast voor foundation – […]


Door Anonymous op 14 september 2013 11:58

:hey: Leuk artikeltje.

[Beantwoorden]