De Beautyblender. Wat vind ik van deze make-upspons?

Nog nooit heb ik zoveel positiefs gehoord en gelezen over een roze ei. Excuses: een make-upspons in de vorm van een roze ei. Leuk voor op je wastafel, maar volgens menig beautyfreak ook een geweldige spons die *hou je vast* ál je kwasten vervangt.

De beautyblender is voornamelijk gemaakt om vloeibare foundation en concealer op een mooie en makkelijke manier aan te brengen. Maar hij is ook geschikt creamblushes en poeders. Ik heb een starterskit met de blender en de speciale cleanser van Enchantra, deze kost €24.95. Maar je kunt ook kits met 2 blenders, alleen de cleanser of alleen de blender kopen. De Beautyblender kost los €12.99

Image Hosted by ImageShack.us De spons heeft al een vrolijke fluoriserende kleur, maar van de verpakking van de Beautyblender krijg ik ook een heel happy gevoel.

Goed, je betaalt dus bijna 13 euro voor een spons. Maar waarom, wat is er zo bijzonder aan deze spons? Als eerst: de vorm. Dat lijkt me duidelijk. De Beautyblender is zo gemaakt dat je heel makkelijk alle vormen van je gezicht bereikt. Met de onderkant bedek je grote oppervlaktes, en met het puntje kleine plekjes. De BB belooft foundation op een makkelijke manier aan te brengen en een geairbrusht effect te geven. Ook zal deze spons geen foundation opzuigen, en kun je hem behalve voor foundation en concealer ook voor creamblushes en poeders gebruiken.

Image Hosted by ImageShack.us Makkelijk in gebruik is de BB het aan het begin niet. Ik moest echt heel erg wennen aan de spons, en veel manieren proberen voordat ik wist hoe ik zo makkelijk en mooi mogelijk mijn foundation met de blender aan kan brengen.

Het beste kun je de spons eerst een beetje vochtig maken, hij wordt dan veel groter en zal minder product opnemen. Hierna stip je met je vingers foundation op je gezicht aan verdeel je deze deppend – niet wrijven! – over je gezicht met de blender. Hoeveel foundation je moet gebruiken ligt aan de soort foundation en de hoeveelheid dekking die je wilt. Het duurt even voordat je daar achter bent, maar daarna zit je foundation er heel mooi en natuurlijk op. Concealer kun je met het puntje van de blender heel mooi en nauwkeurig onder je ogen en langs je neus aanbrengen.

De Beautyblender brengt foundation en concealer echt heel mooi egaal aan. Ook werkt de blender echt heel snel, veel sneller dan wanneer je foundation met een kwast aanbrengt. Een klein nadeel is wel, dat de blender toch wel een beetje product ‘opzuigt’. Met sponzen is dat vrijwel niet te vermijden, en ook de BB doet het.

Image Hosted by ImageShack.us In de starterskit zit een fles cleanser van 150 ML. Deze cleanser maakt de blender goed schoon, maar is ook geschikt om andere make-upkwasten mee te reinigen.

Image Hosted by ImageShack.us De cleanser heeft een heel handig popje. Druk de Blender op het pompje om er een beetje vloeistof uit te krijgen. Wrijf de cleanser goed in, en was de spons daarna met water. Herhaal dit totdat je blender weer schoon is. Het is flink boenen voordat je de Beauty Blender schoon krijgt, dat moet ik toegeven. De cleanser werkt best fijn, maar heeft wel een hele sterke lavendel-geur waar ik aan moet wennen.

Image Hosted by ImageShack.us Vervangt de Beautyblender al mijn kwasten?. Nee, maar een groot deel wel. Ik ben er totaal geen fan van om foundation met een kwast aan te brengen, maar met de blender gaat het zo snel en is het resultaat zo mooi, dat ik hem wel gebruik. De BB brengt creamblush ook echt schitterend aan, heel natuurlijk. Wat wel een nadeel is, is dat je eigenlijk een heleboel van deze roze eieren nodig hebt. Want wanneer je met de BB blush hebt aangebracht, kun je er daarna geen foundation meer mee aanbrengen. Je kunt hem wel schoonmaken, maar dat duurt hiervoor wel te lang.

In de post van vanochtend heb ik mijn L’oreal foundation en NYX Creamblush in Natural aangebracht met de Beautyblender. Klik hier om die post te kijken, de foto staat onderaan.

Ook een nadeel is dat de spons volgens de beschrijving slechts 3 maanden meegaat. Gelukkig heb ik op fora gelezen dat veel meiden hem al veel langer hebben, regelmatig gebruiken en dat de blender nog steeds in goede staat is. Als mijn blender over een paar maanden toch kapot is, koop ik zeker een nieuwe. Het is even wennen, en aan het begin vond ik de blender echt totaal niet fijn, maar soms moet liefde even groeien, en moet je een spons beter leren kennen.

Beautyblender €12.99 of Beautyblender starterskit met cleanser €24.95 bij Enchantra.


Reacties

Door Myca op 25 januari 2011 15:38

aaah, hier ben ik al z’n lange tijd benieuwd naar. maar durf het steeds niet ben zo verliefd op me kwasten.

wel een super fijn review, ik ga er toch nog even over na denken hihi
x

[Beantwoorden]

Brendalee antwoordt op 25 januari 2011 om 16:18:

gewoon kopen meis, hij is gewoon super. Als je hem eenmaal heb kan je niet meer zonder en vraag je je af hoe je ooit zonder heb kunnen make uppen.

[Beantwoorden]

Brendalee antwoordt op 25 januari 2011 om 16:31:

Oh en je krijgt tot 31 januari 20% korting met de code WEREBACK bij Enchantra!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2011 om 19:43:

goede tip van die code! En inderdaad Myca, bestel hem. Hij is echt heel fijn!


Door Aranka op 25 januari 2011 15:40

Klinkt goed, als ik foundation aan breng ziet het er meestal als een koek op mijn gezicht uit, misschien als ik een BB aanschaf dat het er wel mooi natuurlijk uit ziet! Je hebt mij overtuigd!

[Beantwoorden]

Tasja antwoordt op 25 januari 2011 om 18:08:

Het zuigt foundation wel op als een gek ~.~

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2011 om 19:44:

Valt heel erg mee vind ik.

[Beantwoorden]


Door Elodie op 25 januari 2011 15:41

Lijkt me een handig ding.. staat op mijn “te overwegen”-lijstje.

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 januari 2011 15:52

Ik lees overal zulke positieve dingen over dit ei en ik kan me er dus niks bij voorstellen. Ik ga hem maar voor mijn verjaardag vragen denk ik.

[Beantwoorden]


Door Milady op 25 januari 2011 15:57

Ik vraag me al een paar weken af wat ik me voor moet stellen bij een beautyblender, haha! Nu weet ik het, maar ik weet nog niet helemaal wat ik erover moet denken. In ieder geval thnx voor je review!

[Beantwoorden]


Door Ariska op 25 januari 2011 15:58

Klinkt wel erg goed, maar stiekem vind ik het helemaal niet erg om met mijn kwasten te werken, en ben ik wel een beetje aan ze gehecht :)

[Beantwoorden]


Door Susan op 25 januari 2011 15:59

Leuke en duidelijke review, had graag resultaat gezien van een laagje foundation op je gezicht met behulp van de beautyblender! Ik twijfel erg tussen zo’n ei of een stippling brush.. wat vind jij mooier aanbrengen?

[Beantwoorden]

greta antwoordt op 25 januari 2011 om 16:01:

Ja idd, ik had ook graag het resultaat willen zien met foundation op je gezicht die is aangebracht met de BB.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2011 om 16:09:

Je ziet niet een heel duidelijk verschil, maar ik heb de post aangepast en er een link naar het artikel van vanochtend in geplaatst, want op de laatste foto heb ik mijn foundation en blush met de blender aangebracht.

http://veracamilla.nl/2011/01/oh-na-na-whats-my-name/

[Beantwoorden]


Door Shari op 25 januari 2011 16:04

Ik ben zelf zo neiuwschierig naar dit ei, toch koop ik hem altijd weer net niet XD

[Beantwoorden]


Door hannah op 25 januari 2011 16:06

lijkt me echt superhandig.
Heb je deze gebruikt op de foto van je naamketting? want daar zit je foundation echt mooi
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2011 om 19:44:

Yep!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 25 januari 2011 16:09

Fijn review weer :) Ik breng persoonlijk foundation én concealer het liefste met mijn vingers aan, maar deze spons wil ik zeker weten nog een keer gaan proberen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2011 om 19:45:

Dat deed ik eert ook het liefst met mijn vingers, maar deze spons is echt heaven!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 25 januari 2011 16:17

Klinkt wel goed, maar ik zou er niet eentje hoeven, omdat ik eigenlijk nooit foundation gebruik ;)

[Beantwoorden]


Door Karin op 25 januari 2011 16:17

Ik heb dit ei nu bijna 2 maanden en ik vind het geweldig!! Het werkt alleen bij vloeibare foundations. Dat dan weer wel. Ik heb hem ook uitgeprobeerd met mijn MAC studio sculpt, maar dan gaat er zoveel product in de spons zitten, dat het niet meer goed op mn gezicht komt. Nu heb ik een hele vloeibare foundation van Lancome en met de BB komt dat zo ontzettend mooi geblend en natuurlijk op mn gezicht. Kan geen kwast tegenop als je het mij vraagt. Het gaat met dit ei ook vele malen sneller. Ik gebruik ook vloeibare concealer op mijn wangen en ook die doe ik er met de BB op. Werkt perfect. En je kunt er idd ook de cream blushes mee aanbrengen (al moet ik daar nog ff mn draai bij vinden eerlijk gezegd). Ik hou van dit ei!! Ik zou het iedereen aanraden. Koop gewoon de starterskit een keertje, want die cleanser heb je toch gewoon nodig. Hij werkt ook echt heel goed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2011 om 19:47:

De creamblush dep ik er ook gewoon op, geeft echt een heel mooi effect.

[Beantwoorden]

Karin antwoordt op 25 januari 2011 om 20:25:

Met de dikke kant? Of juist met het puntje?? Daar worstel ik altijd mee…

[Beantwoorden]


Door Sharon op 25 januari 2011 16:26

Ik heb deze ook gehad, maar hij is nu weg (lang verhaal haha). Ik moet hem echt weer opnieuw kopen, vond ‘m ook superfijn en een mooi resultaat geven :)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 25 januari 2011 16:26

Hm, ik weet niet of dit wel iets voor mij is. Ik vind het toch wel raar, met zo’n ei. :P En ik gebruik meestal mousse-foundation, dus dan werkt de BB niet.

[Beantwoorden]


Door Kathy op 25 januari 2011 16:27

Ik weet zeker dat ik er te onhandig voor ben. Vind handen en kwasten toch iets fijner

[Beantwoorden]

Karin antwoordt op 25 januari 2011 om 20:26:

Onhandig? Nou dat moet je hem helemaal proberen. Ik ben ook helemaal niet handig met make-up en foundation aanbrengen is juist iets wat gewoon goed en mooi moet gebeuren, aangezien het de basis is voor de rest. En juist door het gebruik van de BB gaat het allemaal ineens veel beter. Helemaal niet onhandig. Dit kan je niet fout doen. Gewoon deppen met de dikke kant en dat ei blendt alles vanzelf. Dat is het mooie! Niemand kan een fout maken met de BB.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 25 januari 2011 16:32

Is die cleanser echt zo bijzonder dat een milde shampoo niet even goed is? want ik vind 12 euro best veel voor zo een productje.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2011 om 19:48:

Hij werkt beter voor de blender dan mijn MAC brush cleanser. Je krijgt die foundation echt niet 123 uit de blender helaas

[Beantwoorden]


Door Sabine op 25 januari 2011 16:34

Ik ben echt ENORM aan het twijfelen. Ik breng mijn foundation nu altijd met mijn handen aan. Ben namelijk niet fan van mijn foundationkwast. Nu ben ik al weken aan het bedenken of ik zal gaan voor de BB of voor een stippling brush…. :-/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2011 om 19:50:

Ik zou voor een BB gaan! ik heb ook een stipplong brush maar gebruik hem nooit voor foundation, dat duurt veel te lang.

[Beantwoorden]


Door Silva op 25 januari 2011 16:36

Ik heb al zoveel goede dingen over de BB gehoord, maar ik durf het nog steeds eigenlijk niet te kopen…straks gebruik ik hem nooit. Ik vind sponzen namelijk niet fijn.

[Beantwoorden]


Door Todays Fashion Couture op 25 januari 2011 16:43

Ik vind dat ding er schattig uit zien haha ;)

Maar ik houd het toch bij mijn kwasten.

xoxox

[Beantwoorden]


Door Samira op 25 januari 2011 16:49

Lijkt leuk !!!!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 25 januari 2011 16:50

Ik heb er laatst eentje gewonnen en hoop hem snel binnen te krijgen, ben er heel nieuwsgierig naar :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2011 om 19:50:

Oeeeeh, tof. Je gaat hem vast geweldig vidnen.

[Beantwoorden]


Door silke op 25 januari 2011 16:51

het klinkt heel goed maar ik ben eigenlijk wel tevreden met de kwasten die ik heb :)

[Beantwoorden]


Door Merel op 25 januari 2011 16:53

Ik dou het toch maar bij mijn buffer kwast

[Beantwoorden]


Door marijke op 25 januari 2011 17:21

hi;),

Na 3 maanden zou ik hem sowieso wel vervangen wel zo hygiënisch, een borstel vervang je ook wel na een maand je of 3 !

Wel grappig, maar ik vind een kwast net wat mooier en lijkt me beter dan zo’n ei!

kusjes…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2011 om 19:51:

Ja maar je maakt hem vaak heel grondig schoon… Net als je kwasten, die gooi je ook niet na een paar maanden weg.

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 25 januari 2011 17:30

Dat klinkt redelijk goed ;D

[Beantwoorden]


Door Carmen op 25 januari 2011 17:33

Hmm, ik ben er eigenlijk nog steeds een beetje negatief over. Hoe kan zo’n sponsje nou beter zijn dan een kwast x)? Nouja, ik vind het in ieder geval te duur voor een spons die je steeds moet schoonmaken.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 25 januari 2011 17:34

Ik heb ook een Beautyblender en ben er zo ontzettend blij mee! Enige nadeel is denk ik dat je em niet heel makkelijk kan schoon maken, maar dat is slechts een detail ;)

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 25 januari 2011 om 18:27:

ik heb daar geen last van met het schoon maken.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 25 januari 2011 17:37

Vind de beautyblender er echt heel leuk uit zien en de verpakking natuurlijk. Ik weet niet of ik het zelf heel erg handig vind. Ik gebruik zelf een mousse foundation…kan die ook gebruikt worden met de BB? Vind het een leuk artikel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2011 om 19:52:

Yep, dat kan ook!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 25 januari 2011 17:39

Oja, die spons die ze op boozyshop.nl verkopen :P

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 25 januari 2011 18:20

Ik vind het toch te duur voor een spons & ben bang dat het schoonmaken voor mij teveel gedoe gaat worden. Het effect is inderdaad erg mooi & naturlijk, maar ja, toch nog wel erg duur voor 3 maanden. Ik wacht denk ik maar tot er een budget versie komt, dan durf ik het er wel op te wagen, maar nu gebruik ik nog maar gewoon mijn vingers, dat werkt goed genoeg. Moet ik ook na gebruik elke keer wassen, maar dat gaat gewoon met zeep van de Aldi ;-)

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 25 januari 2011 om 18:26:

nou ik heb hem al ruim een half jaar en hij is nog net zo goed als de 1e dag, dus hij is echt het proberen waard hoor.
En ik gebruik mac brushes, maar de beautyblender is zo fijn

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 januari 2011 18:21

ik wilde eigenlijk nog wat voor foundation, dus toch maar deze een keer proberen dan?

[Beantwoorden]


Door Anna op 25 januari 2011 18:25

Ja de beautyblender is zo fijn..
Ik heb hem al ruim een half jaar en gebruik hem dagelijks.
Hij is net nog net zo goed als toen ik hem voor het eerst gebruikte hoor.
Maar ik heb er twee, in het begin gebruikte ik ook 1 voor dagcreme/oogcreme enzo fijn voor de hygiene, maar dat doe ik nu niet meer.
Dus 1 voor foundation en die andere af en toe blush of bronzer
Erg fijn zal hem zeker weer kopen als hij ooit af gaat

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 25 januari 2011 18:26

Ik blijf maar twijfelen of ik hem zou bestellen… 15 euro voor een roze spons? Ach, septisch zijn mag :)

[Beantwoorden]


Door Bibi op 25 januari 2011 18:27

Ik wil deze ook al ZOOO lang maar ik vind het te duur heb ik wil hem wel ik ben echt aan het twijfelen xd

[Beantwoorden]


Door Lies op 25 januari 2011 18:53

Echt superleuk sponsje!

Ben wel nieuwschierig naar hoe je daarmee je foundation doet.
Misschien is het wel leuk om daar een filmpje over te maken.

[Beantwoorden]


Door An op 25 januari 2011 19:49

het is toch ‘Menig’ ipv mening

[Beantwoorden]


Door Josephine op 25 januari 2011 19:59

Hij ziet er echt superleuk uit, ik ben eigenlijk heel benieuwd naar dit sponsje. Maar om hem aan te schaffen? Nee, daarvoor vind ik hem te duur en ik gebruik niet zoveel foundation, dus geen must. Hele mooie foto’s en een goede review!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2011 om 20:08:

Als je niet vaak foundation gebruikt is het inderdaad geen must.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 25 januari 2011 19:59

Hier ben ik zo benieuwd naar! Ik denk dat ik hem binnenkort ook is bestel!

[Beantwoorden]


Door flore op 25 januari 2011 20:02

hee, wil je weer eens een shoplog doen? Vind ik altijd leuk om te zien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2011 om 20:08:

Onder de naam lorraine laat je niet bepaald aardige comments acher, maar nu wil je opeens wel een shoplog zien? Hmmm…

[Beantwoorden]

Abs antwoordt op 29 juni 2015 om 21:51:

oeehh :O

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 25 januari 2011 20:32

Ik ben best wel benieuwd naar de beautyblender..
Misschien moet ik hem toch een kans geven.

[Beantwoorden]


Door Ikram op 25 januari 2011 20:33

waar kan je die kopen/bestellen ik ben er wel nieuwschierig naar

wil je me trouwens followen op twitter :D iloveikram <is de naam:)

[Beantwoorden]


Door Femke op 25 januari 2011 20:39

Goede review!

[Beantwoorden]


Door Camilla op 25 januari 2011 20:47

Het lijkt mij helemaal niks! Ik kan me ook niet voorstellen dat het er met zo’n sponje geairbrusht uitziet, dus ben wel heel benieuwd naar je foto’s!
Ik spaar liever even door voor nog meer goeie kwasten! ;)

xxx Camilla

[Beantwoorden]


Door Linda op 25 januari 2011 21:25

Ik weet ’t niet hoor… Heb je ook foto’s bijvoorbeeld van je huid met foundation aangebracht met de kwast en een met de blender? Ik ben niet zo’n foundationmens, dus ik vraag me af of ik hem nodig heb. Dat ik hem wíl staat buiten kijf. Die kleur!

PS: wat schattig, je hebt zelfs meisjes die vragen of je ze wilt volgen! Hoe zoet is dat :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2011 om 22:10:

Of je het nodig hebt? Dat is echt persoonlijk. En die foto’s, daar is het echt niet duidelijk op helaas…

Als je iets zoekt om foundation mee aan te brengen, ga dan hiervoor! that’s all can say to you.

[Beantwoorden]


Door Kim op 25 januari 2011 21:27

Ik ga van de week foundation kopen en dan bestel ik gelijk de beautyblender.

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 25 januari 2011 21:41

Ik gebruik al jaren een ‘spons’ voor mijn foundation en poeder. Eigenlijk sinds ik in het theater sta. Heel fijn en vrijwel vlekkeloos :)

[Beantwoorden]


Door marijke op 25 januari 2011 22:12

Oké:)!

Misschien kun je hem wel uitkoken? Ik weet niet zeg maar wat haha!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 25 januari 2011 23:06

Lijkt me een top product!

[Beantwoorden]


Door A op 26 januari 2011 10:27

Haha, wat een leuk, vrolijk product!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 26 januari 2011 11:16

Ik wilde deze set ook kopen, maar nu ik weet dat die cleanser naar lavendel ruikt hoef ik die niet meer. Ik neem wel gewoon alleen de beautyblender want ik HAAT lavendel haha

[Beantwoorden]


Door Esmay op 26 januari 2011 15:24

Ik wil hem zo graag zelf proberen omdat er veel goede reviews over te vinden zijn! Maar iets houd me tegen!

[Beantwoorden]


Door Helena op 26 januari 2011 22:20

Maak me wel een beetje zorgen over de hygiëne hierbij..
Heb last van acne en dus is het erg belangrijk dat het goed schoon is..
Lijkt me toch lastiger reinigen…

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 3 februari 2011 12:31

[…] Review van de Beautyblender Review van de Pieces nagellak Review van de Seche Vite Review van het Sugarpill palette Review van de Catrice Urban Baroque Illuminating Powder […]


Door Manon op 22 februari 2011 20:07

Als je nog van de lavendel geur af wil… ik heb zojuist mijn beautyblender met de donkere was meegewassen in de wasmachine (30 graden) en de blender is nog nooit zoooooo schoon geweest (behalve dan toen ik ‘m kocht) en ruikt niet sterk naar wasmiddel of wat dan ook. Dit ga ik nu zeker elke keer doen als ik mijn was doe. Ben zo blij met deze uitvinding.. super!

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 19 mei 2011 16:57

zo knap dat je een hele pagina vol kunt schrijven met een verhaal over een doodnormale spons………………….
dit is niet sarcastisch bedoeld! :P ik vind het écht knap! als ik dit moest doen, zou ik schrijven: ”het is een spons in de vorm van een ei en in het begin is het aanbrengen wel even wennen, maar na een tijdje is hij echt heel fijn!”

mijn diepe respect voor je sponsverhaal! :D

[Beantwoorden]


Door Erlinde op 28 juni 2011 00:52

Wat leuk een heel stuk en vele reacties over de beautyblender te lezen! Om nog maar even mijn mening over dit geweldige roze ei te geven:

Ook ik gebruik de beautyblender a.k.a. roze ei en vind ‘m echt super! Ik ben Make-up Artist en heb met een aantal verschillende sponsjes en kwasten foundation aangebracht, maar mijn voorkeur gaat zeker wel uit naar het ei!
Aangezien professionele make-up door zijn hoge pigmentatie aardig aan de prijs is, is de beautyblender echt super, omdat als je hem goed gebruikt hij inderdaad weinig opzuigt. Zijn vorm is super omdat je hem voor zowel grote oppervlakten als kleine hoekjes kan gebruiken. Ook kan hij een heel tijdje mee, zeker als je hem na gebruik iedere keer goed schoonmaakt. Dit hoeft niet persée met de genoemde cleanser, maar ook gewoon met wat water en zeep. Goed uitspoelen en hij is weer schoon! Wel in de open lucht laten drogen, maar als het goed is spoel je hem nogmaals helemaal uit en laat ‘m helemaal opzwellen als je hem opnieuw gaat gebruiken.

Al met al, ik vind het roze ei echt een super uitvinding! :D

[Beantwoorden]


Door Tessa P op 22 juli 2011 11:30

Kun je hem ook ergens in een winkel kopen? Ik wil dat soort dingen toch altijd eerst kunnen vasthouden.

[Beantwoorden]


Door nina op 4 augustus 2011 19:48

wil de beautyblender al best lang kopen maar ik vind het erg veel geld voor een spons.
ben nog maar 13 en heb niet zo veel geld te besteden maar het lijkt me wel lekker snel om me foundation mee aan te brengen.

moet er nog maar eens goed over na denken!

xxxx

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 13 december 2011 15:30

[…] buiten het feit dat ‘ie er wat smoezelig uitziet werkt hij nog steeds fantastisch. Lees hier de uitgebreide review. Sigma F84, Ecotools Blush brush, Sigma […]


Door Chantal op 19 februari 2012 20:28

Is het de bedoeling dat de BB na elk gebruik uitgewassen wordt of bijv. eenmaal in de zoveel dagen?

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 13 november 2012 07:00

[…] je hem nog niet kennen, dit is de Beautyblender. De sponsjes van MAC heten niet echt Beautyblenders, maar ik heb ze voor het […]


Door veracamilla.nl op 4 februari 2013 17:46

[…] – review MAC Beautyblender dupes – review Mijn favoriete kwast voor foundation – […]


Door Wendy op 14 februari 2013 16:01

Hoe lang duurt het ongeveer voordat je het binnen hebt?
Ik koop echt nooooit online!

[Beantwoorden]


Door marlijn op 12 mei 2013 09:58

(love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love)
i love it so (love)
alleen weet je misschien een goedkope dube die net zo fijn is?

[Beantwoorden]


Door Larissa op 22 september 2014 12:37

hallo iedereen,

ik woon in belgië en ik zou ook graag zo een beauty blender hebben. Ik heb gekeken op de site van enchanta maar deze is buitengebruik. Weten jullie waar ik deze geweldige spons kan krijgen.

Alvast bedankt x
Larissa

[Beantwoorden]