Met mij mee onder de douche

Hey, psst… Ga jij gezellig met mij mee onder de douche? Even lekker warm worden onder de hitte van de hete douchestraal, jezelf goed schoon boenen met douche gel, scrub en daarna lekker insmeren met body butter. Deze producten houden mij gezelschap in de douche cabine. Ze zijn zoet, zacht en maken me heerlijk schoon.


Dit zijn bijna alle producten die ik gebruik. Ik hou er niet van om tig flessen en potten open te hebben. Ik raak daar een beetje van in de stress, want ik krijg ze nooit allemaal op en straks is het niet meer goed?! Dus daarom heb ik van alles 1, en soms 2 exemplaren open.

Het zijn vrij zomerse producten, dat vind ik gewoon het allerlekkerst. Ik waan me in de badkamer graag tussen de stukjes perzik en citroenboompjes.

L’Occitane Bath & Shower Gel Cherry Blossom

Van deze bad- en douchegel zat er een klein formaat in de Glossybox, die ik deze zomer meenam naar Parijs. Hij beviel zo goed, dat ik bij L’Occitane in Parijs een full-size kocht. Ik wilde eerst een andere douchegel op maken, dus ik heb deze nog maar één keer gebruikt (op de mini na dan, die is al lang op). Cherry Blossom is een heerlijke zachte, zoete geur. Heel lief en comfortabel. Lekker voor onder de douche en in bad. De Bath & Shower Gel is namelijk ook heerlijk voor in een warm bad. Hij schuimt goed en maakt mijn huid heerlijk zacht.

L’Occitane Verbena Body Salt Scrub

Over de Verbena producten van L’Occitane schreef ik eerder al dit artikel. Citroen producten voor onder de douche vind ik erg fijn. De scrub is vrij grof, maar verzorgend. Citroen scrub laat een vettig laagje achter, net zoals sheaboter scrub dat ook vaak doet. Het schepje heb ik nog niet gebruikt, ik vind dat toch niet heel handig.

Lush Blousey Shampoo

Dit vind ik een prima shampoo. Hij irriteert mijn hoofdhuid niet en maakt mijn haar schoon. Prima! Voor de prijs zou ik hem niet (nog een keer) kopen. Het is geen wondermiddel, gewoon een fijne shampoo en daar zijn er wel meer van voor een lager bedrag. Lees hier mijn review over de nieuwe Lush haircare producten.

Lush Big Conditioner

Dit vind ik een hele fijne conditioner. Mijn haar krult meer wanneer ik deze gebruik en zit wat luchtiger en voller. Ook verzorgt hij mijn haar prima, hoewel ik er nog wel een haarolie, en soms een masker bij gebruik.

The Body Shop Body Butter Peach

Deze body butter vind ik zó lekker, maar helaas is hij niet meer te koop. Ik scoorde hem dan ook in de sale voor €5, een tijdje geleden. Ik geniet echt als ik deze body butter gebruikt. Ik vind de geur heerlijk, zo zoet. Ik zou wel een lik uit de pot kunnen nemen. Body butters gebruik ik het hele jaar door, maar vooral nu het kouder is zijn het voor mij echte must haves. Ze voeden een stuk beter dan lotions, zodat ik niet met jeukende benen hoef te lopen.

Met welke producten ga jij onder de douche?


Reacties

Door Paulien op 30 oktober 2012 16:18

Die bodyshop body butter heb ik zelf ook! echt heerlijk! (love)

[Beantwoorden]


Door Milou op 30 oktober 2012 16:19

Volgens mij heb ik de peach body butter laatst nog gezien bij de bodyshop, maar dan met een nieuwe verpakking :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:42:

Ja, er is nu een iets andere variant. Heb daar wel een douche gel en scrub van *gelukkig* ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 30 oktober 2012 16:19

Ik geloof dat TBS nu weer perzik producten uitgebracht heeft. Ik meen daar iets over gelezen te hebben op een andere blog. Verder ben ik ook niet van de 100 verschillende producten open hebben staan. Ik heb een shampoo en conditioner in de douche staan, een scrub en twee douche gels (eentje voor overdag en eentje voor ’s avonds), 2 Lush zeepjes en gezichtsreiniger en that’s it.

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 30 oktober 2012 16:19

Leuk om te lezen, lijken me erg fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Tim op 30 oktober 2012 16:20

Wat gebruik jij heerlijke producten zeg! Dit is wat ik nu gebruik:

Snow Fairy van Lush
Shampoo van Cattier Paris
Scrub (Patchouli Lavendel Vanille) van Sabon
Conditioner van Dove Color Care
Een keer per week de Microdelivery Peel van Philosophy

Maar ik wissel wel heel vaak haha! Vooral met showergel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:42:

Snow Fairy heb ik vorig jaar gehad. Super lekker (love)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 30 oktober 2012 16:20

Wat een fijne producten zeg! Jammer dat die body butter niet meer in ’t assortiment is, hij lijkt me erg fijn! :-P

[Beantwoorden]


Door Lisa - Une Belle Vie op 30 oktober 2012 16:23

Mhhh wat een heerlijke producten gebruik je! Ik gebruik zelf Rituals, Lush en Kneipp (love) De Lush shampoo’s en conditioners lijken me erg fijn en goed. Als ik bij Lush ben dan toch maar even in dat hoekje kijken :)
xxx

[Beantwoorden]


Door Miranda op 30 oktober 2012 16:24

De body butter van TBS zijn zoo fijn :D

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 30 oktober 2012 16:25

Die producten lijken me heel fijn, vooral de douchegel! Zelf gebruik ik meestal dove douchegel(s) en Head&Shoulders/Andrélon/Syoss shampoo en/of conditioner ^^ Die bodybutter lijkt me trouwens ook heerlijk! Zelf heb ik er ook een maar dan de kokos versie, hmm… ^^

[Beantwoorden]


Door Sacha op 30 oktober 2012 16:26

Leuk om te lezen. Lijken mij ook hele fijne producten. Zelf gebruik ik niet zo heel veel bijzonders onder de douche, maar wel een lekkere bodybutter, ook van de Bodyshop, in Citroen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:42:

Die heb ik net opgemaakt, vind citroen zomers heel lekker!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 30 oktober 2012 16:27

Leuk artikel ! Ik gebruik altijd:
– Shampoo van ‘palmolive’
– conditioner van ‘Gliss Cur’
– douchgel van de body fruit collectie van Kruidvat (kokos!)
– bodybutter & lotion van body fruit van Kruidvat (ook kokos!)
– en af en toe een scrub ook van body fruit (andere geur ;p de roze)

xx

[Beantwoorden]


Door Josephine op 30 oktober 2012 16:27

Body butter, gimme! Ik hou van de kokosvariant <3

[Beantwoorden]


Door Eline op 30 oktober 2012 16:27

Leuke post! Ik gebruik doucheschuim en scrub van Rituals en voor mijn haar gebruik ik Dove haircare producten, en dat bevalt me allemaal goed :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 30 oktober 2012 16:29

Leuk om te zien! Ik gebruik op het moment onder andere een appeldouchegel van The Body Shop en die vind ik zooooo lekker!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:44:

Appel :O Ik ben ook dol op appel geur!

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 30 oktober 2012 16:29

Mooie producten, ik ben vooral fan van de big shampoo van Lush, de conditioner heb ik nog niet geprobeerd, maar klinkt inderdaad wel fijn.

[Beantwoorden]


Door Claire op 30 oktober 2012 16:30

leuk artikel. Een tijd terug ben ik begonnen met mijn grote ‘ik maak al mijn douche/bad producten op’ schoonmaak. En nu alles op is kan ik weer nieuwe dingen kopen. :D Ik ben van plan om lush bath ballistics te kopen. Die ruiken zóóóó lekker (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:44:

Lekkerrr, geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Michaela op 30 oktober 2012 16:30

De scrub van L’Occitane ziet er zo schattig uit! Ook lijkt mij de Big Conditioner heel fijn, die shampoo heb ik al wel getest en die is echt geweldig :)

[Beantwoorden]


Door Emilia op 30 oktober 2012 16:32

Die zoutscrub lijkt me echt heerlijk. Ik ben sowieso wel fan van zoutscrubs, krijg je altijd zo’n lekker kuuroordgevoel van :-)
En die bodybutter van TBS met perzikgeur lijkt me heerlijk! Jammer dat die niet meer verkocht wordt. X

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 30 oktober 2012 16:33

Die blogtitel…. zo fout! Hahaha! Ik moest even lachen, wel heel leuk om te zien. Die conditioner en body butter lijken me echt zaaalig. :D Op de een of andere manier vindt ik perzik perfect bij jou passen – don’t ask me why, ik denk je tintje of zo, haha! Die scrub ziet er trouwens heeeel cute uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:44:

Fout? Ik snap niet wat je bedoelt :cool:

[Beantwoorden]

Lytje antwoordt op 31 oktober 2012 om 17:28:

Met mij mee onder de douche, gaan alle lezers van dit artikel gezellig met je samen douchen? :roll:

[Beantwoorden]


Door Femke op 30 oktober 2012 16:34

JIj gebruikt heerlijke producten onder de douche, ik hoor -uh lees- het al! Die body butter lijkt me zoooo lekker, ik hou echt van perzik! Jammer dat ‘ie niet meer te koop is… En oh ja, de scrub van L’Occitane spreekt me ook heel erg aan, en wat ziet die er leuk uit! Dat schepje lijkt me inderdaad niet heel erg fijn om te gebruiken, maar het staat wel schattig :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 oktober 2012 16:37

Echt jammer dat die body butter niet meer in het assortiment zit, ik vind perzik echt superlekker!
En nog een vraagje, die conditioner ziet eruit als een stuk zeep, hoe werkt dat precies?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:45:

Je wrijft het over je haar en daarna leg je het in een uitlek bakje.

[Beantwoorden]


Door laura op 30 oktober 2012 16:38

Ik gebruik nu snowcake van lush als doucheschuim, jumping juniper (ook van lush) als shampoo, kruidvat conditioner en dat was het. Ik hou van lush het is elke keer weer genieten!

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 30 oktober 2012 16:39

Lush haarproducten zijn inderdaad vrij prijzig, dat is eigenlijk dan ook de enige reden waarom ik het niet zo snel zou aanschaffen, want ik neem aan dat ze wel werken. Maar je hebt gelijk, je hebt betere dingen voor dat geld…

[Beantwoorden]


Door martina op 30 oktober 2012 16:43

ik ben ook gek op die body butters

[Beantwoorden]


Door Esmay op 30 oktober 2012 16:47

Leuke producten! Op dit moment gebruik ik soms Dove, soms I love … en soms Kneipp! Van alles wat :D

[Beantwoorden]


Door anoniempje op 30 oktober 2012 16:49

AANDACHT AANDACHT AANDACHT : D ie perzik body butters zijn nog steeds te koop in TBS ze hebben alleen een andere verpakking! ehttp://www.thebodyshop.com.sg/en/TempImages/Vineyard%20Peach%20Body%20Butter_16699_3_263_zlarge.jpgen ! Als ik jou was ren ik nu gelijk naar de winkel xD

[Beantwoorden]

anoniempje antwoordt op 30 oktober 2012 om 16:49:

http://www.thebodyshop.com.sg/en/TempImages/Vineyard%20Peach%20Body%20Butter_16699_3_263_zlarge.jpg OOPS verkeerd linkje

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:46:

Ahhh, gelukkig!

[Beantwoorden]


Door Eva op 30 oktober 2012 16:50

Wauuww, fijne spulletjes! Ik ben dol op LUSH en The Bodyshop. L’Occitane heeft ook heerlijke producten!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 oktober 2012 16:54

Heerlijke producten! Ik krijg zin om te douchen :)

[Beantwoorden]


Door Fien op 30 oktober 2012 17:01

Jouw schrijfstijl is zoooo leuk! Die intro, echt zoooo goed! Ik zie jou zo over een paar jaar een eigen tijdschrift runnen! Wow!
Liefs! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:46:

Wow, Fien! Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Kelly te Winkel op 30 oktober 2012 17:05

Lijken me hele fijne producten, en l’occitane is een heerlijk merk!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 30 oktober 2012 17:10

Ik wil zo graag die body butter ruikt heerlijk maar kan hem nergens meer vinden :shit:

[Beantwoorden]


Door Louise op 30 oktober 2012 17:10

Ik vind het altijd zo grappig op shampoo’s in een potje te zien
en conditioners in een soort van blokje, hihih.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:46:

Er zijn ook blokjes shampoo’s :ja: Heb ik gehad!

[Beantwoorden]


Door Jacquelien op 30 oktober 2012 17:11

Awh , die producten zien er goed uit! Ik gebruik de bodyshop aardbei scrub die is echt goedd!

[Beantwoorden]


Door Lara op 30 oktober 2012 17:21

Ik vind de oude perzik body butter en de nieuwe vineyard peach echt heel veel op elkaar lijken :) Daarom heb ik ook niet de nieuwe gekocht, omdat ik nog zo’n oude heb. Misschien moet je het zelf eens gaan vergelijken!

[Beantwoorden]


Door Danique op 30 oktober 2012 17:24

Love it (love)

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 30 oktober 2012 17:24

Wat gebruik je fijne producten!

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 30 oktober 2012 17:25

Klinkt allemaal heel erg lekker!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Joyce op 30 oktober 2012 17:28

haha, dat gestress over te veel open potten ken ik! heb ik ook altijd last van! die body butter lijkt me hemels!

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 30 oktober 2012 17:29

De bodybutter perzik verkopen ze wel weer. Die heeft mijn zusje zaterdag nog gekocht! ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:46:

Ik las het al, foutje!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 30 oktober 2012 17:31

Hmm, wat een heerlijke producten! Die body butter van TBS lijkt me vooral erg lekker, jammer dat ie niet meer in de winkels ligt :’)

[Beantwoorden]


Door Meike op 30 oktober 2012 17:31

Leuk artikel Vera! Vooral jouw intro’s zijn altijd zo leuk!
Voor mij zijn de body butters van the body butters ook onmisbaar, ze zijn zó lekker! Mijn favoriet is de Moringa, die lekker naar lieve bloemetjes ruikt, aanrader!

Verder douche ik met een Lush zeepje (the godmother), Andrelon Glad & Steil shampoo en Herbel Essences conditioner. :) me like!

xxx

[Beantwoorden]


Door Sabine op 30 oktober 2012 17:41

Wat een leuk artikel! De mango body butter van the body shop is ook een aanrader, ruikt heer-lijk naar mango! Douchegel, mmm… meestal gebruik ik de fa cocos douchegel ruikt lekker naar cocos. Dat vind ik ook zo lekker voor onder de douche.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:47:

Mango vind ik ook zoooo lekker (love)

[Beantwoorden]


Door Bente op 30 oktober 2012 17:42

je schrijfstijl en je foto’s zijn zo leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Saskia op 30 oktober 2012 17:46

Ik hou van douchen! Ik heb vaak shampoo van pantene of dove. Dove ruikt zooo lekker en van pantene word mijn haar mooi sterk en glanzend! Ik heb nu een lekkere lavendel douchegel van kruidvat naturels maar hou ook heel erg van de rituals douchecreme..
Scrub van therme; zen white Lotus en bodybutter van tbs met sheabutter. Producten van therme met de geur lomi lomi vind ik ook heerlijk! Lush wil ik graag een keer proberen maar lijkt me zo lastig, bijvoorbeeld zo’n blok conditioner; een fles is toch veel handiger?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:47:

Dat zou je denken, maar valt heel erg mee! Je wrijft hem over je vochtige haar en daarna leg je hem in een bakje. Klaar! Niets moeilijks aan.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 30 oktober 2012 17:50

Die eerste vind ik echt super lekker! Hij is alleen een beetje duur. Daarom gebruik ik hem alleen als ik in bad ga, zodat ik er extra lang kan van genieten. Verder wil ik ook nog steeds een Body Butter kopen bij de Body Shop. Die ruiken zo lekker, maar soms vind ik ze duur. Maar telkens als ik er kom, ga ik wel even lekker snuffelen aan alle body butters :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 30 oktober 2012 17:54

Die perzik bodybutters zijn dacht ik wel weer te koop, maar dan met een andere verpakking :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 30 oktober 2012 18:02

Wat een fijne producten! Ik zit hier echt te kleumen van de kou. Nu heb ik echt vet zin in een warme douche, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:48:

Doen! Of een lekker warm bad nemen, ook fijn.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 30 oktober 2012 18:07

Oeehh, lijken me fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Sacha op 30 oktober 2012 18:09

lol alleen mn Andrélon shampoo voor gekleurd haar en een douchegel. Soms neem ik mn bodyshop bodyscrub mee, maar ik vind het altijd zo’n gedoe, ik douche het liefst gewoon zo snel mogelijk.

[Beantwoorden]


Door Amy & Laura op 30 oktober 2012 18:10

Ik ben dol op TBS en de Lush, het zijn zulke heerlijke producten zonder rommel erin. Ik vroeg me alleen iets af. Voelt je haar niet heel stroef aan als je Big conditioner gebruikt?
xoxo

[Beantwoorden]


Door Amanda op 30 oktober 2012 18:14

Ik ga het liefst onder de douche met Lush, Rituals en The Body Shop. Ik gebruik vaak een combinatie van een Lush zeep & een douchegel van TBS of Rituals en na afloop smeer ik me in met een heerlijke bodybutter van TBS. Hmmmm <3

[Beantwoorden]


Door Nienke op 30 oktober 2012 18:14

Leuke post! Ik gebruik zelf meestal nivea voor beschadigd haar dat is ook een heel fijn product en mijn dode punten zijn ook weg. Maar super leuke post!! <3

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 30 oktober 2012 18:20

Wat een heerlijk producten!
Ik gebruik als shampoo J Beverly Hills en als douchegels gebruik ik verschillende van LUSH. Oa. de Rockstar soap, Honey I Washed the kids & North Pole!! Allemaal super lekker :)

[Beantwoorden]


Door Sara op 30 oktober 2012 18:30

De body butter van de Bodyshop wil ik ontzettend graag hebben. Ik heb hem heerlijk ruiken! Zelf gebruik ik niet één bepaald merk als ik onder de douche stap, elke keer gebruik ik wel wat anders. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:48:

Ja, ik wissel ook graag af :ja:

[Beantwoorden]


Door Lotte op 30 oktober 2012 18:35

Body butters zijn inderdaad écht musthaves nu het weer kouder wordt. Ik heb er nog twee staan van de vorige sale (ik koop ze eigenlijk alleen in de sale omdat ik 15 euro wel echt duur vind voor zo’n pot). De doucheproducten van L’Occitane lijken me ook heerlijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:48:

Ik ook! €5 euro, ka-ching :D

[Beantwoorden]


Door Merel op 30 oktober 2012 18:43

Hmmm, die bodybutter van The Body Shop lijkt me echt super lekker.
Ik gebruik zelf Head and Shoulders classic als shampoo en de mint-eucalyptus douchegel van Kneipp. Heerlijk voor als je een verstopte neus hebt, hihi.

[Beantwoorden]


Door Marii op 30 oktober 2012 18:46

nice :) ik gebruik ook het liefst body butters :D

[Beantwoorden]


Door Marloes op 30 oktober 2012 18:47

Ik denk dat die perzik body butter misschien nog wel terug komt in de sale. Er is trouwens een nieuwe perzik lijn aan het vaste assortiment van The Body Shop toegevoegd (wist je ongetwijfeld al… ;)).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:49:

Ja, ik hoorde in een andere verpakking! En ik heb al een aantal nieuwe perzik producten natuurlijk, haha ^^) Leuk dat je reageert, favoriete TBS verkoopster!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 30 oktober 2012 18:52

Leuk artikel, er zitten zeker fijne producten tussen vooral die body butter.

[Beantwoorden]


Door Mariette op 30 oktober 2012 18:59

Ik gebruik altijd Glad & Stijl van Andrélon en verschillende douchegels :).

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Rianne op 30 oktober 2012 19:06

Ik gebruik Zensation foaming mousse van Rituals, heeerlijk! Ik wil graag ook binnenkort die Lush dingetjes proberen (love)

[Beantwoorden]


Door Sari op 30 oktober 2012 19:07

Allemaal heerlijke producten! Ik gebruik het liefst Nivea douchegel, Dove shampoo en Herbal conditioner.

[Beantwoorden]


Door Suus op 30 oktober 2012 19:08

Sinds ik een bodyshopkaart heb móet ik alles daar kopen (stempels sparen!), en sindsdien ben ik doucheminimalist: een shampoo, een conditioner (beide uit de fairtrade/rainforest lijn), een douchegel (soms een extra voor mijn vriendin, die van wat stoerdere geurtjes houdt – hoewel…zie verderop), een facewash, een scrub en een bodybutter. Mijn favo scrubs zijn de olijf en shea scrubs, en ik hou ook van de olijf bodybutter. Mijn lief zocht laatst de vitamine e butter uit (“die ruikt zo lekker naar oma!” – maf mens, normaal gaat ze voor Axe Motorpowerwash of zoiets), die is ook heel lekker!

Ik kwijl altijd bij Lush, maar moet me tegenwoordig noodgedwongen (CRISIS!) bij één dure zeepjes habit houden. Onder protest, overigens. Maar die Lush conditioner is wel moeilijk te weerstaan… Is dat wat voor krullend haar (zeg maar soort van viesblond schapenvachtje-achtig)?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:50:

Ahhh, die stempels werken verslavend… I know. Die ruikt zo lekker naar oma, haah! ^^) De Lush conditioner is voor meer volume, maar mijn haar gaat er ook wat meer van krullen.

[Beantwoorden]


Door Nicky op 30 oktober 2012 19:14

Ik gebruik de Lemon & Honey douchegel van TBS, de blauwe soapbar van Lush (ik weet de naam niet!), de gouden conditioner van Dove en een variatie aan body butters van TBS! Overigens heb ik nog wel producten, maar dit zijn mijn go-to’s. Ik heb trouwens ook maar 1 vaste douchegel in mijn douche staan, de rest zet ik in de kast en gebruik ik oftewel uitzonderlijk eens, oftewel als de vorige op is. Ik ben ook meer van het principe van eerst iets op te maken en dan pas het volgende, maar niet zo streng :)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 30 oktober 2012 19:17

hmmm ik hou van the body shop!

[Beantwoorden]


Door Safannah op 30 oktober 2012 19:27

Oeeeh wat een heerlijke verwennerij. (love)

[Beantwoorden]


Door Janouk op 30 oktober 2012 19:30

mmmmmmmm ziet er heerlijk uit!

[Beantwoorden]


Door Elke op 30 oktober 2012 19:31

Zien er allemaal hele goed en lekker ruikende producten uit. :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 30 oktober 2012 19:34

Dat lijken me heerlijke producten :)

[Beantwoorden]


Door Luus op 30 oktober 2012 19:37

De peach bodyproducten van body shop zijn terug! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2012 om 19:50:

Ik hoorde het! Loop ik weer verkeerde dingen te verkondigen :boo:

[Beantwoorden]


Door Lies op 30 oktober 2012 19:38

Lijken mij allemaal hele fijne producten die jij gebruikt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze zelf nog geen van allen geprobeerd heb haha. Wat ik gebruik is vaak een douchegel van Dove, Kruidvat Super Shine Shampoo+Conditioner en een scrub en body butter van de Kruidvat Body Fruit lijn.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 30 oktober 2012 19:38

Ik gebruik altijd Dove shampoo, cremespoeling van Elvive (intens glad) en een masker heb ik staan van Nivea.

Douchegel is altijd anders, maar op dit moment heb ik de olie van Nivea. En de bodylotion van Nivea voor onder de douche. ^^) Heb ook een mini scrub van Vogue.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 30 oktober 2012 19:40

leeeuk artikel xx

[Beantwoorden]


Door Maud op 30 oktober 2012 19:44

Hoi, probeer eens de body-butter mango, die is nieuw. Ik liet hem aan mijn moeder ruiken en zij dacht dat het perzik was. Dus misschien lijkt hij een beetje op de perzik die ze niet meer verkopen.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 30 oktober 2012 20:04

De bodybutters van the body shop zijn super! hoeveel kosten ze normaal ? xxx

[Beantwoorden]


Door Malou op 30 oktober 2012 20:14

Wat een fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Céline op 30 oktober 2012 20:22

Die body butter ziet er zeker lekker uit! Het ziet er allemaal lekker uit! Zeer fijne producten :love:

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 oktober 2012 20:22

Haha, het begin van deze post is echt heel grappig :’) Je gebruikt heeerlijke producten onder de douche :) Ik gebruik nu een hele lekkere douchegel van Rituals, blijft lekker ruiken!

[Beantwoorden]


Door Ester op 30 oktober 2012 20:29

Leuk om te zien wat voor producten je allemaal gebruikt, daar steek ik wat bleekjes bij af :) Mijn doucherekje staat vooral vol met tig flessen shampoo met elk een ander doel. Om mezelf te wassen gebruik ik gewoon een lekkere douchegel en zomers een scrub, maar van bodybutters en lotions ben ik geen fan. Ik heb een bodybutter van de HEMA en een lotion van Dove, maar die blijven meestal op hun plek liggen, ik ben nooit een grote fan geweest van smeersels en omdat ik ook geen enorm resultaat merk of ik nou wel of niet aan het smeren ga, laat ik het meestal maar liever achterwege.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 30 oktober 2012 20:37

die bodybutter is volgens mij in Hoofddorp nog te koop maar dat weet ik niet zeker :yay:

[Beantwoorden]


Door Enya op 30 oktober 2012 20:43

Ik had ook een keer die perzik bodybutter gekocht in de uitverkoop bij the Bodyshop alleen vond ik hem echt heel vies ruiken. Ik denk dat ie oudbakken was ofzo? kan dat? :/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2012 om 08:28:

Ew :/ Zou niet goed zijn!

[Beantwoorden]


Door Rani op 30 oktober 2012 20:54

wow leuke producten zeg :-)
ik zal wel eentje uitzoeken om te proberen leuk om te lezen !!!
alzeker die L’Occitane Bath & Shower Gel Cherry Blossom ga ik zeker gaan kopen, ik hou van wat schuim in bad hihihihi :-)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 oktober 2012 21:07

Gezellig hoor met jou mee onder de douche. Je neemt een heleboel leuke en heerlijke dingen mee onder de douche. Ik ben ook dol op de perzik bodybutters, overigens zijn er genoeg heerlijke bodybutters van de tbs. Op dit moment neem ik graag Snowfairy mee en mijn haarproducten van Aussie.

[Beantwoorden]


Door Allissa op 30 oktober 2012 21:23

Sounds gooood. En inderdaad, de peach body butter is heavenn <3

[Beantwoorden]


Door linda op 30 oktober 2012 21:36

:wave: :wave: :wave: :wave:
die bodybutter is nog in amsterdam 100% cker te koop
heb gister nog 2 gescoord voor 3 eurotjes ( de kleintjes)
de andre seizes waren er nog ook
:wave: :wave: :wave: :wave:

[Beantwoorden]


Door Paola op 30 oktober 2012 21:51

Wat een leuk artikel! Zo te zien gebruik je lekkere producten.. Ik had verwacht dat je juist heel veel open zou hebben! Wel fijn om eerst wat op te maken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2012 om 08:29:

Neeee, kan ik totaal niet tegen :D

[Beantwoorden]


Door Nannick op 30 oktober 2012 22:00

Jij hebt echt mooie en, voor mij, nog al dure en luxe producten. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door sofie op 30 oktober 2012 22:14

Ik gebruik baby douchegel odat ik een heel gevoelige huid heb

[Beantwoorden]


Door Beautiefull op 30 oktober 2012 22:20

Hmmmmm de peach body butter. Echt héeel jammer dat deze er niet meer is verdorie.

[Beantwoorden]


Door Fun op 30 oktober 2012 22:36

I heb die bodybutter die jij ook hebt van de bodyshop met de kokosnootgeur/smaak destijds ook gekocht voor 5euro. Heerlijk zijn die bodybutters inderdaad, om er een lik van uit te nemen haha!

[Beantwoorden]


Door Malou op 30 oktober 2012 23:21

Ik ben echt grooot fan van de bodybutters van de Body Shop, hmm wat zijn die toch heerlijk!!

[Beantwoorden]


Door romy op 30 oktober 2012 23:39

Hee vera, even een kort vraagje. Welke tafel/bureau gebruik jij eigenlijk? Want ik vind de producten er heel mooi uitzien met die achtergrond.
^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2012 om 08:29:

Ik heb een glazen bureau van Ikea :-)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 30 oktober 2012 23:52

Leuk artikel!
Moet er nog wel aan wennen dat je conditioner eruitziet als een stuk zeep haha!

xo
MariekeMaria.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Angelique op 30 oktober 2012 23:53

Stuk voor stuk heerlijke producten <3

[Beantwoorden]


Door C op 31 oktober 2012 01:37

Hmm, die showergel van l’Occitane heeft echt een hele leuke verpakking! Had ik niet verwacht toen ik de mini in mijn Glossybox kreeg.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 31 oktober 2012 06:41

Wat de peach body butter is niet meer verkrijgbaar? Zonde!!

[Beantwoorden]


Door Trâm op 31 oktober 2012 07:39

Die Shower Gel lijkt mij echt heerlijk.

[Beantwoorden]


Door dita op 31 oktober 2012 07:46

Door Linda op 31 oktober 2012 09:21

Leuk artikel en héérlijke producten lijkt me!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Esther - Mango Sorbetto op 31 oktober 2012 11:51

Ik hou ook van lekkere zoete en zomerse geuren onder de douche! Heb nu een douchegel van Yves Rocher met arganolie en zonder SLS/SLES alleen hij ruikt een beetje naar zo’n antimuggenkaars haha

[Beantwoorden]


Door BeautyByTS op 31 oktober 2012 12:26

De bodybutter van TBS vind ik heerlijk!!!!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 31 oktober 2012 13:21

Whaaat?! Is die body butter weg?!! Ik heb er een tester van en ik vind hem zo fijn dat ik eindelijk besloten had om hem te kopen! :love:

[Beantwoorden]


Door Natasja op 31 oktober 2012 16:00

Lekkerrrr. Die bodybutters van TBS, zwijmel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 31 oktober 2012 16:10

Lekker ik ben benieuwd naar die Lush Conditioner bar! Leuke titel trouwens haha.

[Beantwoorden]


Door Lytje op 31 oktober 2012 17:23

Ziet er goed uit. Maar die bodybutter? Ik heb hem zelf niet, maar eergisteren was ik in The Body Shop, had eraan geroken en vond hem echt vreselijk! Smaken (eigenlijk neuzen) verschillen.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 31 oktober 2012 18:41

De mango body butter van body shop is ook echt heeeeerlijk!

[Beantwoorden]


Door Hester op 31 oktober 2012 19:03

Leuk om te zien! Vind het toch wel ‘apart’ dat je niet gewoon shampoo enzo van Andrélon ofzo hebt, maarja je bent niet voor niets een beautyblogger! De verpakking van de L’Occitane Bath & Shower Gel Cherry Blossom vind ik heel mooi, en die body butter lijkt me zoo lekker. :D

[Beantwoorden]


Door jana op 31 oktober 2012 20:08

Leuk om te zien :D x

[Beantwoorden]


Door Tessabd op 1 november 2012 12:13

Tip omdat ik zie dat je van perzik houdt: Hearts & Daggers parfum van Ed Hardy..whaaa nog nooit zo’n lekkere zoete en fruity parfum geroken, stootte er perongeluk op bij Douglas

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 november 2012 13:40

Mmmm, ik ben ook dol op perzik, is die body butter niet meer te koop in de outlet in Roermond? Ik weet het het is ver weg, maar ze zijn wel lekker goedkoop meestal! Ik ga zoo graag naar Roermond alleen al voor the body shop!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 november 2012 20:21

Ik gebruik altijd rituals doucheschuim en een random shampoo. Fine with me, ik ben ook niet echt van het urenlang onder de douche staan.

[Beantwoorden]


Door L’Occitane | Journal 'Ordinary Girl ' op 1 november 2012 21:48

[…] merk ergens van maar kon het niet precies meer plaatsen tot ik een artikel las van Vera Camilla ( link ). Ik herinnerde me door haar blog dat er een klein formaat van een bad- douche gel van […]


Door kirsten op 3 november 2012 20:04

Hmmm heerlijke producten ^^)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 6 november 2012 16:15

[…] mij mee onder de douche – link Fruit in een flesje voor je lichaam – link Nieuwe LUSH haircare producten – […]


Door L ‘ Occitane | Ordinary Girl op 6 november 2012 17:29

[…] merk ergens van maar kon het niet precies meer plaatsen tot ik een artikel las van Vera Camilla ( link ). Ik herinnerde me door haar blog dat er een klein formaat van een bad- douche gel van […]


Door Ayla op 7 november 2012 20:59

Bodyshop producten ( vooral bodybutter (love) ) zijn echt lekker!
Ik heb nu chocola&iets met rozen :idee: in elk geval zalig!!!

[Beantwoorden]


Door judith op 8 december 2012 08:00

Heey ik gebruik Andrelon shampoo en Action coconut conditioner douchegel van vogue en een body butter van Vaseline

[Beantwoorden]


Door Yasmıne op 22 december 2012 20:39

Voor wat gebruik je scrub eigenlijk

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 31 december 2012 07:01

[…] mij mee onder de douche – link L’Occitane Verbena producten – review Mijn favoriete producten voor de droge (winter) […]


Door Claudia op 31 december 2012 13:07

Ik lees je artikels eigenlijk best vaak opnieuw, haha. Maar ik gebruik op dit moment mijn overheerlijke Watermeloen bodylotion ook van the body shop (love)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 11 januari 2013 19:48

Ja, die peach body butter is goddelijk! En gelukkig nog wel te koop bij de body shop, want heb hem vorige week aangeschaft. <3

[Beantwoorden]


Door Megan op 28 maart 2013 18:09

Ik gebruik de Andrelon shampoo en conditioner Glans & Care, met douchegels wissel ik af maar meestal gebruik ik de dove Beauty blossom (limited edition), of de Therme seacare douchegel, of de douchegel van THe Body Shop in kokos geur. Als laatste gebruik ik de dove Beauty blossom body butter, of een 24 hour moisterizing body serum van Therme Seacare. En dan een body splash van Victorias Secret in de geur Love Spell. Ik borstel mijn haar dan met de Tangle Teaser uit Londen. Ik föhn dan mijn haar met de Braun beauty life föhn. En dan ben ik klaar xxxsies.

[Beantwoorden]