Vampieren afweren en lekker naar citroen ruiken.

Ik ben dol op citroen. Het ruikt lekker, het smaakt lekker, het doet me aan de zomer denken en het houdt muggen weg. Ik heb het niet over het type afwasgel/wc-verfrisser. Nee, het-watertandende-schijfje-in-je-cocktail-citroen natuurlijk! Vers, fris en heerlijk citroenig. In Parijs kocht ik van L’Occitane een aantal heerlijke Verbena producten.

Photobucket

Photobucket
Verbena? Ja, verbena of verveine, is een aromatische plant die ook wel citroenverbena wordt genoemd en dus heerlijk naar citroen ruikt. En o ja, gaat er toevallig een belletje rinkelen bij verveine? Juist, vervain! De plant die in The Vampire Diaries vampieren op een afstandje houdt. Ik kocht een Verbena Eau de Toilette, douche gel en body scrub.

Photobucket

Photobucket
De Verbena Eau de Toilette zit in een een grote, vrij simpele doorzichtige 100ML fles. Het parfum ruikt heerlijk naar citroen… en verder naar eigenlijk niets anders. Het voelt verfrissend en heerlijk zomers aan. Het parfum is niet storend, maar vrij licht, zacht en zoet aanwezig. De geur van citroen werkt bijna net zo ontspannend als een massage van Jean-Pierre.

Verbena Eau de Toilette 100ML €41,50

Photobucket

Photobucket
Ik kocht een bijpassende douche gel zodat de citroengeur extra goed blijft hangen en omdat ik citroen gewoon heerlijk vind. De douche gel zit in eenzelfde verpakking als de EdP, alleen is de fles groter (250ML), niet van glas maar van plastic en is de vloeistof geel in plaats van doorzichtig.

Goed detail: op de verpakkingen van L’Occitane producten staat ook in braille de naam.

Photobucket
Ik heb twee favorieten geuren voor in de badkamer: shea voor in de winter en citroen voor in de zomer. De douche gel schuimt makkelijk en de geur ruikt precies naar citroen. Heerlijk om in combinatie met het parfum en de scrub te gebruiken.

Verbena Douche Gel 250ML €13,00

Photobucket
De scrub heb ik nog niet gebruikt (de folie zit er zelfs nog op), omdat ik mijn winterse shea scrub eerst wil opmaken. In de winkel heb ik de Verbena Body Salt Scrub al wel geprobeerd. De scrub heeft een een vrij grove korrel en scrubt vrij grondig doordat er zeezout in zit. Toch is de scrub in een zekere zin ook juist zacht en laat hij subtiel een olie-achtig laagje achter. Erg fijn en het schepje wat erbij zit, vind ik er niet alleen heel schattig uitzien, maar is ook nog eens rete handig. Geen natte vingers meer in de scrub!

Verbena Body Salt Scrub 400g €27,00

Photobucket
Het is voor het eerst dat ik producten van L’Occitane heb gekocht en geprobeerd, maar ik moet zeggen dat ik echt tevreden ben. Ik vind het merk ontzettend leuk, met de vrij klassieke en romantische stijl. De producten zien er mooi uit, ruiken lekker en de ingrediënten zijn vaak organisch. De Verbena in deze producten is bijvoorbeeld ook organisch!

Ik vertelde in mijn shoplog van vorige week dat L’Occitane geen dierproeven op zowel de ingrediënten als het eindproduct doet, maar hier is toch wat onduidelijkheid over. Dit heeft te maken met het feit dat als je cosmetica in China wil verkopen, je dierproeven moet doen. Zo is MAC sinds kort ook niet meer dierproefvrij… Ik heb de lijst van Peta met merken die op dieren testen gecheckt en L’Occitane staat er helaas ook op. Een slechte zaak.

Klik hier voor L’Occitane verkooppunten.


Reacties

Door Fabienne op 3 juli 2012 22:17

Normaal loop ik altijd door als ik L’Occitane zie, maar volgende keer ga ik toch maar eens kijken ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 juli 2012 22:18

Aaaah ik ben de laatste tijd he-le-maal into The Vampire Diaries (seizoen 2 aan het kijken), nooit geweten dat verveine verbena is, weer wat geleerd!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juli 2012 om 23:25:

I loooove TVD! ^^)

[Beantwoorden]

Linda antwoordt op 4 juli 2012 om 11:58:

Haha geweldig! Ik kan niet wachten tot seizoen 4 komt in september (online)

[Beantwoorden]

.... antwoordt op 4 juli 2012 om 12:49:

seizoen vier begint in oktober, ze gaan nu minder tussentijdse pauzes houden dus begint het later.

Suzanna antwoordt op 5 juli 2012 om 09:46:

Nu je weet dat dat hetzelfde stofje is, zou je het toch juist niet gebruiken? Straks weer je allemaal heerlijke mannen zoals Stefan en Damon <3

[Beantwoorden]


Door Desirée op 3 juli 2012 22:19

Ik vind dit echt een heerlijk merk. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Nicolien op 3 juli 2012 22:20

Hoezo moet je dierproeven doen als je in China wilt verkopen? Dat vind ik echt een slechte ontwikkeling… Ik vind het wel heel goed dat de naam er ook in braille opstaat! Leuke producten en een leuk artikel. Ik hoop dat je snel weer een beetje beter bent!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juli 2012 om 23:25:

Dat is de regel daar, geen idee waarom. :/

[Beantwoorden]

Noah antwoordt op 4 juli 2012 om 17:01:

Ik wil niet racistisch doen ofzo, maar tja, het zijn aziaten, daar kun je het van verwachten.

[Beantwoorden]

Ella antwoordt op 5 juli 2012 om 10:55:

… :wtf:
Ik vind het ook een heel rare regel, maar om te zeggen dat het te verwachten is omdat het aziaten zijn… :no:

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 3 juli 2012 22:21

Ik heb hem donderdag ook geroken op een evenement. Zo lekker! Ik heb zelf de citrusversie uit de niet LE lijn.

[Beantwoorden]


Door My Linh op 3 juli 2012 22:21

Hahahaha het eerste waar ik aan dacht toen ik “verveine” zag, was Ian Sommerhalder <3 :P Ik houd echt van citroen; citroentaart, citroenkwark you name it ^^ Jammer dat deze niet in mijn buurt te halen zijn :(
En over die dierproeven.. tsja, als het in China verplicht is, kunnen ze daar weinig aan doen. Maar het is inderdaad echt zonde =/ Snap niet waarom er zo'n regel is. Er zijn ook prima andere manieren geloof ik..
Hoe dan ook, ik zie de producten wel zitten :D Thnx for sharing ^^

[Beantwoorden]

My Linh antwoordt op 3 juli 2012 om 22:22:

Ik bedoelde dus dat l’Occitane niet in mijn buurt verkrijgbaar is.. niet de citroentaart en citroenkwark ofcourse -___-“

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juli 2012 om 23:26:

Ze kunnen er wel wat aan doen, ze zijn niet verplicht hun producten in China te verkopen natuurlijk.
En Ian Somerhalder… I know what you’re talking about! ^^)

[Beantwoorden]

My Linh antwoordt op 4 juli 2012 om 10:27:

Ja dat is waar. Maar dat is natuurlijk wel lastig voor grote bedrijven denk ik.. Hopelijk gaan ze er wat aan doen ^^
Ian somerhalder… *drool* daar wil ik wel een beschuitje mee eten ;)

[Beantwoorden]

.... antwoordt op 4 juli 2012 om 12:51:

Lush verkoopt hierdoor ook niet in China omdat dierenproeven tegen hun principe is in tegenstelling tot urban decay die ook in China gaat verkopen terwijl ze altijd zo stellig tegen dierproeven waren.

My Linh antwoordt op 4 juli 2012 om 19:37:

Ja true hè.. wat bedrijven wel niet doen voor geld. Woorden zijn mooi, maar vaak als t om geld gaat vervagen de principes -___-


Door LottedeJ op 3 juli 2012 22:22

Citroen is ook echt héérlijk voor in de zomer, zo lekker verfrissend! Of ik het parfum lekker zou vinden weet ik niet, misschien is dat net iets té citroenig aangezien het nergens anders naar ruikt. Vooral de scrub en de douchegel lijken me lekker!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 3 juli 2012 22:25

ziet er lekker uit, ik wist trouwens niet dat muggen niet van citroen houden, toch maar eens een product met citroen kopen en in mijn kamer spuiten (of zo’n stokjes set met vloeistof) ik zit namelijk onder de muggenbulten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juli 2012 om 23:27:

Zet twee halve citroenen (met kruidnagel het liefst, hoeft niet) naast je bed!

[Beantwoorden]

Bianca antwoordt op 4 juli 2012 om 09:22:

Bedankt voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 3 juli 2012 22:29

Haha! Ik moest ook meteen denken aan The Vampire Diaries toen je het over vervain had! Heerlijk, die producten citroen!!

[Beantwoorden]


Door Anne-Marie op 3 juli 2012 22:31

Mijn absolute favoriet: verbena – vind de geur echt heerlijk! De shampoo & conditioner zijn niet echt aan te raden – althans mijn hoofdhuid en haar (droog) knappen er niet echt van op.

[Beantwoorden]


Door Susan op 3 juli 2012 22:32

Jammer van de dierproeven.. Is het zo’n mooi merk en dan verpest dit het wel een beetje.

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 3 juli 2012 22:37

Die klinkt lekker, I likeeee.. alleen trek ik Robert Pattinson dan niet aan, lol. Dat is dan weer een nadeel. =( Wel zonde van die dierproeven..

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 3 juli 2012 22:38

Ik zou het alleen al kopen omdat er vervain inzit, nouja Damon zou ik wel dichterbij laten komen =]

[Beantwoorden]


Door Nadine op 3 juli 2012 22:39

Klinkt goed! Citroen hmmmmm, de zon is er dan misschien nog niet.. Maar met citroen geur heb ik het zomerse gevoel al een stukje dichterbij! :star:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juli 2012 om 23:28:

De zon is er niet? Hier heeft hij veel geschenen vandaag! *stuurt wat zon*

[Beantwoorden]


Door Zusjes in Paradijs op 3 juli 2012 22:40

Ooooh wat lijken me dit HEERLIJKE producten… Citroen, gotta love the smell :love: Zelf heb ik een sample van een body wash van l’Occitane en die vond ik erg fijn. Misschien moet ik me daarom eens trakteren op die lekkere scrub.. :yes:

[Beantwoorden]


Door Renée op 3 juli 2012 22:41

Oeh ik hou van citroen! Wel slecht dat ze op dieren testen, ik kan daar echt niet tegen :@ . Ik heb ook een jaar of meer geen producten gebruikt die op dieren getest zijn

[Beantwoorden]


Door Jessica op 3 juli 2012 22:42

Lijken me fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Lovely Little Voice op 3 juli 2012 22:44

Haha, geweldige title ook echt! <3

[Beantwoorden]


Door Martine op 3 juli 2012 22:46

Ik snap zelf nooit zo goed waarom het testen op dieren zo slecht is. Het is echt super zielig voor die diertjes maar kan iemand mij vertellen hoe het dan anders kan om er zeker van te zijn hoe een product reageert?

[Beantwoorden]

Simone antwoordt op 3 juli 2012 om 22:48:

Helemaal mee eens !

[Beantwoorden]

Daisyt1982 antwoordt op 3 juli 2012 om 23:34:

Mensen! En tegenwoordig hebben ze ook een “fake” huid waarop ze kunnen testen in laboratoria. De meeste cosmetica bedrijven gebruiken dat al.

Maar China stelt gewoon nog steeds de vereiste dat een product op een dier gestest moet zijn.

Dit wil overigens niet zeggen dat jouw product op dieren is getest, het gaat dan om enkel die producten die in China verkocht worden. Ik heb ook verhalen gehoord dat de cosmetica bedrijven dat zelf niet doen maar dat het door een derde partij in China word gedaan alvorens het daar wordt verkocht (dus buiten het productieproces om).

[Beantwoorden]

Alexandra antwoordt op 3 juli 2012 om 23:19:

Ik snap wat je bedoelt, maar dit soort producten kunnen best
Op mensen getest worden. Ik weet namelijk van Dermalogica dat ze dat door eigen werknemers laten testen. Maar met bijvoorbeeld andere dingen als medicijnen ben ik het volledig met je eens. Het is triest, maar soms is het nodig.

[Beantwoorden]

Janneke antwoordt op 3 juli 2012 om 23:24:

Voor medicijnen en de wetenschap vind ik het een begrijpelijke zaak maar voor een (en laten we nou even eerlijk wezen) in principe overbodig product als cosmetica vind ik het niet goed. Zoals Alexandra zegt vind ik het terecht als een bedrijf zijn werknemers zelf laat testen of daar proefpersonen voor inhuurt. Ik weet zeker dat er genoeg mensen zouden zijn die dat willen doen!

[Beantwoorden]

Mo antwoordt op 4 juli 2012 om 01:14:

Tja, er zijn inmiddels gelukkig genoeg bedrijven die bewijzen dat proefdiervrije cosmetica wel mogelijk (en helemaal prima) is. Ik heb begrepen dat dit vaak te maken heeft met de ingrediënten: er is een heel arsenaal aan ingrediënten bekend waarvan men weet dat het veilig is; echter, veel bedrijven zijn alsnog bezig om alsmaar betere ingrediënten te ontwikkelen (dit is natuurlijk ook kostbaar, daarom zijn het vaak ook de wat ‘luxere’ merken die proeven uitvoeren). En die moeten natuurlijk wel getest worden, omdat men de effecten ervan nog niet kent. Proefdiervrije cosmetica maakt daarentegen juist meestal gebruik van de al bekende ingediënten, waardoor extra onderzoeken niet nodig zijn :)

[Beantwoorden]

.... antwoordt op 4 juli 2012 om 12:58:

ehh der zijn zoveel bedrijven die niet op dieren testen, het is helemaal nergens voor nodig want de technologie is tegenwoordig ver genoeg dat het testen op dieren overbodig is. Het is gewoon luiheid en hebzucht van bedrijven!

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 juli 2012 22:53

Lieve Vera, je mag trots zijn op je werk en je resultaten daarvan. Zoals gewoonlijk weer een super artikel. Je bent een groot voorbeeld voor mij. X Femke (12 jaar)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juli 2012 om 23:29:

Dankjewel Femke <3

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 3 juli 2012 23:00

Ah super mooie verpakkingen zeg! En het lijkt me ook allemaal heerlijk ruiken :D

[Beantwoorden]


Door claire op 3 juli 2012 23:18

lijkt me lekker! en nog steeds beterschap Vera. (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juli 2012 om 23:29:

Dankjewel Claire :-)

[Beantwoorden]


Door Marielle op 3 juli 2012 23:18

Citroennnn, i like.

[Beantwoorden]


Door Tasja op 3 juli 2012 23:21

Ik hou van L’Occitane! Ben er echter sinds begin lente niet meer geweest, toch maar een bezoekje wagen om deze producten eens te ruiken. Je klinkt er ontzettend positief over!
(Beterschap nog ;))

[Beantwoorden]


Door therese op 3 juli 2012 23:24

je blijft me telkens weer verbazen over je productfoto’s, echt waar. prachtig! très bien! en wat lijken mij die geuren verschrikkelijk lekker…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juli 2012 om 23:29:

Dankjewel Therese :$

[Beantwoorden]


Door Whitney op 3 juli 2012 23:33

Het is toch ‘Het smaakt lekker’ ipv ‘Het proeft lekker’?

[Beantwoorden]


Door Lady L op 3 juli 2012 23:39

Waarom de vampiers willen wegjagen? Dat zijn net de mooiste jongens! Ik zal wel een geurtje dragen die ze net aantrekken ^^)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 3 juli 2012 23:46

Ik ben ook dol op citroen! Dit klinkt ook erg goed allemaal moet ik zeggen…

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 juli 2012 23:49

Leuk dat je nog zo s’avonds een artikel plaatst! Hopelijk ben je snel weer helemaal beter. ^^)
Wel jammer van de dierproeven, dat vind ik meestal toch wel een afknapper :( Diertjes zullen altijd boven producten staan voor mij <3
Gelukkig zijn er nog wel heel wat andere proefdier vrije producten. Hopelijk word op een dag alles proefdier vrij. :yes:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2012 om 09:58:

Nog niet helemaal beter helaas, maar voel me al wel iets beter :-)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 4 juli 2012 01:58

Ik kreeg echt dorst bij het lezen van het woord cocktail. :’) Wauw, wat gaaf dat het er in braille opstaat, dat is echt amazing. Dat voegt ook wel iets toe aan het merk, vind ik zelf. Mooie verpakkingen ook, volgens mij is hij echt goddelijk, god-de-lijk. :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 4 juli 2012 06:55

Dit lijken me ideale producten voor mij! Ik HOU van all things lemony. Lemony flutter, douchegel met citroen, drinken met citroen, cupcakes met citroen. Citroen, citroen, citroen. <3

[Beantwoorden]


Door Bo op 4 juli 2012 07:48

Ze lijken me echt heerlijk! Ik heb zelf ook een citroenbodybutter van Weleda, ik vind de geur echt lekker!

[Beantwoorden]


Door Simone op 4 juli 2012 08:16

Bedoel je niet dat de product naam er in reliëf op staat? Braille schrift zijn stipjes.. Verder een super artikel! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2012 om 09:59:

Het zijn ook stipjes :ja:

[Beantwoorden]

Simone antwoordt op 5 juli 2012 om 08:22:

Oke wat goed! Op de foto’s kon ik dat niet zien.. Sorry ik wilde niet vervelend doen.. :)

[Beantwoorden]


Door Charile op 4 juli 2012 08:35

Lijken me heerlijke producten!

[Beantwoorden]


Door Joy op 4 juli 2012 08:46

lijken me fijne producten zeg!

[Beantwoorden]


Door Diede op 4 juli 2012 08:55

Ah citroen, I love it (love)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 4 juli 2012 09:00

Echt walgelijk dat in China alles op dieren getest moet zijn. Er komen veel Chinezen groot inkopen bij The Body Shop en nemen dat mee naar China omdat het daar dus niet verkocht wordt vanwege die regel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2012 om 13:47:

Wel heel goed van TBS dat ze er niet in meegaan :ja:

[Beantwoorden]


Door Dita op 4 juli 2012 09:03

Mooie producten :)

[Beantwoorden]


Door Helen op 4 juli 2012 10:01

Klinkt heerlijk je hebt me helemaal nieuwsgierig gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 4 juli 2012 10:02

Lijkt me heerlijk, maar ben vooral verliefd op de verpakking (love) (love)

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 4 juli 2012 10:05

Ik vind het een mooi merk, citroen zou ik zelf niet snel voor kiezen maar het ziet er iig prachtig uit! Jammer dat ze wel op dieren testen :-(

[Beantwoorden]


Door Keziah op 4 juli 2012 10:43

Wat een geweldig artikel. Ik vind jouw blog steeds leuker en leuker worden. En je artikelen gaan er ook op vooruit. Volgens mij ga jij de top drie beautyblogs van Nederland heel snel benaderen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2012 om 13:48:

Nou dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door isabel op 4 juli 2012 10:53

Ik kende het merk nog niet ^^
Maar ik ga het zeker een keertje proberen nu!
x

[Beantwoorden]


Door Esther - Blosh Time op 4 juli 2012 11:03

Wat een leuke producten. Ik ben ook gek op alles met citroengeur en smaak (sorbetijs mjam!) maar ik heb mijn twijfels bij een parfum met die geur… Misschien is het wel heel erg lekker, ben best wel benieuwd!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2012 om 13:48:

Ja, citroenijs! Heerlijk :hmm:

[Beantwoorden]


Door kim op 4 juli 2012 11:34

leuk! ik hou van de citroen geur zeker in de zomer met de muggen enzo, dan net voordat ik slapen ga even een kaarsje aansteken. Nom (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 juli 2012 11:44

Jammer van die dierproeven..Slechte zaak. Geen L’Occitane voor mij dus.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 4 juli 2012 12:16

<3 spa citron wel lekker ctroentjes

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 juli 2012 12:17

Het lijken me heerlijke producten,zeker voor in de zomer! Alleen heel jammer dat ze op dieren testen.. :S

[Beantwoorden]


Door Sophie op 4 juli 2012 13:32

Ooh, dit lijken me heerlijke producten! Citroen ruikt echt zo lekker! (love)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 4 juli 2012 13:42

klinkt erg lekker ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 juli 2012 13:44

Haha, citroen is ook mijn zomergeur en shea mijn wintergeur. Vind het beide echt heeerlijk, citroen is lekker fris en shea is een beetje warm ofzo..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2012 om 13:47:

Exactly ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 4 juli 2012 14:06

Ik ben deze vakantie begonnen met kijken naar The vampire diaries, het belletje rinkelde direct. Ik vind het zo’n leuk woordje. Wel verschrikkelijk wat de vervein doet met de vampieren in de serie. Maar wat ruikt het lekker naar citroen. Ik ga het ongetwijfeld halen als ik terug in Antwerpen ben. De laatste keer twijfelde ik een beetje omwille van de prijs, maar goede producten kosten toch altijd wel ietsje meer dan de supermarkt producten.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 4 juli 2012 15:07

oeh dat klinkt erg goed !
(love)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 4 juli 2012 16:17

Lijkt me heerlijk ruiken! Ik snap opzich wel dat ze voor die plant hebben gekozen in The Vampire Diaries want citroengeur houdt ook muggen weg en dat zijn eigenlijk ook vampiers haha ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2012 om 18:28:

Ja, ze zuigen allebei bloed natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Judith op 4 juli 2012 17:26

Ik vind het toch allemaal wat aan de prijzige kant aangezien ik het vergelijk met Yves rocher en Lush. Of is het écht zo geweldig dat het deze andere merken enorm overtreft?

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 4 juli 2012 18:03

Misschien is het nu van, dat de overheid dan de producten op dieren gaan testen ipv l’occitane zelf? Wel een beetje jammer dat ze op dieren gaan testen. Nooit geweten dat vervaine naar citroen ruikt, haha :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2012 om 18:27:

Je kunt er ook voor kiezen dan niet in China je merk te verkopen (zoals Lush). Dan hoeven die dierproeven niet.

[Beantwoorden]


Door Linda op 4 juli 2012 18:26

Die titel! Echt leuk! haha!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 4 juli 2012 18:43

Heb hier is mini’s van gehad! Héérlijke geur!

[Beantwoorden]


Door Jana op 4 juli 2012 20:19

Lijkt me heerlijk (: x

[Beantwoorden]


Door Lise op 4 juli 2012 23:18

Ik vind het echt heel erg classy uitzien! Zal vast en zeker ook heerlijk ruiken, als ik iets er van zie zal ik het zeker ruiken de volgende keer!

[Beantwoorden]


Door E. op 5 juli 2012 12:44

Dit is echt mijn Italië geur. Toen ik nog veel jonger was kocht mijn moeder altijd voor we naar Italië gingen zo’n citroen pakket van l’occitane. Iedere dag daarmee douchen, insmeren en en spayetje parfum. (ik was als kind al obsessed met cosmetica maar ook super allergisch dus mijn moeder zocht altijd dingen die ik dan mocht gebruiken)

Super leuk dus om er nu weer over te lezen op je site!

[Beantwoorden]


Door Tugce op 5 juli 2012 14:35

mooie producten! ik hou van citroengeur <3

[Beantwoorden]


Door Puck op 5 juli 2012 16:24

WOOW echt heel grappig ik heb van die gel hele kleine, ooit is een keertje gekregen bij een hotel in potugal! heb er meteen meer gepakt bij de schoonmaker :ss

[Beantwoorden]


Door Anna op 5 juli 2012 16:34

Citroen is lekker! Ik neem vaak een citroen mee naar school om te eten. Slecht voor je tanden maar zoo lekker! Ik ben benieuwd naar jouw citroenproducten, wil weten hoe ze ruiken ^^)

[Beantwoorden]


Door Denise op 5 juli 2012 23:16

oh heerlijk, en dit is ook zóóó handig voor op vakantie om de muggen weg te jagen (:
weet iemand of deze link ook deze parfum is en of deze site een beetje betrouwbaar is? http://www.ebay.nl/itm/LOCCITANE-LIMITED-EDITION-SUN-VERBENA-EAU-DE-TOILETTE-100ML-3-4-FL-OZ-/300737023346?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP&hash=item460552cd72#ht_2856wt_1139

[Beantwoorden]


Door kirsten op 13 juli 2012 19:29

Ziet er allemaal erg fris uit voor de zomer :-P

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 27 juli 2012 16:00

[…] Rocher en de body milk van Make Up Store vind ik heerlijk, maar ook gebruik ik momenteel graag mijn citroen producten van L’Occitane. Wat mij betreft kan er niet genoeg fruit in de badkamer liggen! Met welk […]


Door veracamilla.nl op 30 oktober 2012 16:15

[…] de Verbena producten van L’Occitane schreef ik eerder al dit artikel. Citroen producten voor onder de douche vind ik erg fijn. De scrub is vrij grof, maar […]


Door Issa op 13 april 2014 23:21

Weet iemand welk soort verbena/verveine word gebruikt in Vampire Diaries?

[Beantwoorden]