Nieuwe Lush haircare producten

Er zijn nieuwe Lush haircare producten in de Lush winkels, webshop, mijn badkamer en natuurlijk mijn haar te vinden. Verse, handgemaakte shampoo’s, conditioners en andere behandelingen in potjes, flesjes, blikjes en papier. Zodat je lokken oogverblindend kunnen glanzen als nooit te voren. Ik sopte, smeerde, waste en testte!

Photobucket

Photobucket
Er waren al meerdere Lush haarproducten te koop, maar de producten die ik je vandaag (deze ochtend, goedemorgen!) laat zien, zijn nieuw en sinds 18 september in de Lush webshop en winkels te vinden. Alle producten zijn met de hand gemaakt, niet op dieren getest en bevatten verse ingrediënten.

Nieuw zijn:
Blousey shampoo €34,95 – 240g
Fair Trade Honey shampoo €12,95 – 100g

Big Solid conditioner €15,95 – 100g
Happy Happy Joy Joy conditioner €16,95 – 100g

Roots hoofdhuidbehandeling €19,95 – 225g

Shine So Bright balsem €9,95 – 10g
Superbalm balsem €23,95 – 45g

Sea Mist haar mist €17,95 – 100g (heb ik niet)

Photobucket

Blousey shampoo


Bananen hoeven niet alleen in de fruitschaal te liggen, maar passen ook prima in de douchecabine. In Blousey shampoo zit banaan, wat verzachtend en versterkend werkt. Je ruikt het niet in de shampoo terug, want Blousey heeft de geur van een verse rozentuin.

Blousey schuimt niet echt, waardoor je al snel teveel gebruikt. Dat is echter niet nodig, een dun laagje van deze shampoo op je haren is voldoende. Blousey irriteert mijn hoofdhuid niet, is zacht en ideaal voor geverfd of gekleurd haar.

Blousey shampoo €34,95

Roots hoofdhuidbehandeling


In dezelfde pot als de Blousey shampoo, zit Roots hoofdhuidbehandeling. Speciaal voor dun en fijn haar, om het sterk en volumineus te maken. Ik heb zelf juist erg dik haar, dus ik kon dit product niet testen. Tip: Dit naar pepermuntgeurende product schijnt heel lekker ingemasseerd te kunnen worden…

Roots hoofdhuidbehandeling €19,95

Photobucket

Fair Trade Honey shampoo


Zoet als honing, dat is de Fair Trade Honey Shampoo. Maar liefst 50% van deze shampoo bestaat uit honing waar de bijen jaloers op zullen zijn. Daarnaast zit er ook nog 20% lijnzaadgel in om te hydrateren en je lokken te laten glanzen. Ik vind dit een erg lekkere shampoo, die mijn haar lekker zacht en gezond glanzend maakt en het mooi laat golven.

Fair Trade Honey shampoo €12,95

Happy Happy Joy Joy conditioner


Een haarparfum, dat is Happy Happy Joy Joy. Ja, het is ook een conditioner, maar vooral een haarparfum. Happy Happy Joy Joy laat je haar haar heerlijk heerlijk naar neroli en grapefruit ruiken. Ook moeten bestanddelen als jojoba-olie en amandelmelk je haar hydrateren en mooi laten glanzen, maar op mijn haar heeft deze conditioner weinig effect. Die leeuwenmanen van mij hebben iets krachtigers nodig.

Happy Happy Joy Joy conditioner €16,95

Photobucket
Big conditioner

De Big shampoo van Lush is een heel populair product. Nu is er ook de Big solid conditioner – verpakt als een pakje boter – voor ongetemd hollywood volume. In de conditioner zit zeezout om je haar volume te geven zonder het te verzwaren. Daarnaast bevat de conditioner ingrediënten als jojoba-olie en candelillawas om het te voeden en te laten glanzen. De Big conditioner ruikt erg lekker zoet (maar niet te sterk) naar vanille.

Samen met de Big shampoo zal de Big conditioner het beste effect geven, maar ik heb hem in combinatie met andere shampoo’s gebruikt. Mijn haar word er zeker wel wat voller van en heeft meer volume. Het krult iets outside the box wanneer ik de Big conditioner gebruik.

Big Solid conditioner €15,95

Photobucket
Superbalm balsem

Heb je last van schilfers, haaruitval, eczeem en roos? Superbalm to the rescue! Het is een zalf die de geïrriteerde hoofdhuid kalmeert en hydrateert. Momenteel heb ik (gelukkig!) een rustige hoofdhuid, dus ik heb dit product niet kunnen testen.

Superbalm balsem €23,95

Shine So Bright

Haar moet goed verzorgd worden. Tot in de puntjes. Die puntjes van mij zijn vaak meer een soort aanhalingstekens. Shine So Bright is mijn nieuwe favoriete product om mijn haarpunten weer zacht en glanzend te maken. Het ruikt zoet en het kleine blikje gaat makkelijk mee in je tas. 10g lijkt niet veel, maar met een klein beetje van deze balsem kom je al een heel eind.

Shine So Bright balsem €9,95

Photobucket
Ik ben tevreden over de nieuwe Lush haircare producten. Vooral de Blousey shampoo, Honey Fair Trade shampoo, Big conditioner en Shine So Bright balsem gaan mijn badkamer voorlopig niet verlaten. Lush producten zijn niet goedkoop, maar zijn grotendeels wel heel natuurlijk, en alles is vers + vegetarisch.

In Fair Trade Honey shampoo, Roots hoofdhuidbehandeling en Happy Happy Joy Joy zit SLS, dus houd daar rekening mee als je een gevoelige hoofdhuid hebt. Ik heb zelf een hele gevoelige hoofdhuid tot dusver geen irritaties gehad, maar dat is persoonlijk.

Je vindt de nieuwe Lush haircare producten in de webshop en in Lush winkels.


Reacties

Door Lisette op 24 september 2012 07:02

Klinkt goed! helaas heb ik geen lush in de buurt:(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2012 om 09:40:

Je kunt online bestellen!

[Beantwoorden]

Rosa antwoordt op 24 september 2012 om 13:00:

Tip; bestel op de Engelse website:) nét wat goedkoper!

je moet alleen wel creditcard of paypal hebben..

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 24 september 2012 07:07

Mmmm, ik krijg nu gelijk zin om naar de Lush te gaan en daar alles te bekijken haha. Die Roots lijkt mij wel fijn voor mij en voor de rest zitten er echt wel wat dingen tussen die mij héérlijk lijken! Jammer genoeg is Lush inderdaad niet altijd de goedkoopste wat mij toch vaak weerhoud iets te kopen haha.

[Beantwoorden]


Door larissa op 24 september 2012 07:08

Klinkt inderdaad erg fijn! Jammer dat de producten best wel geprijsd zijn, maar toch wil ik ze graag hebben.

[Beantwoorden]


Door Une Belle Vie op 24 september 2012 07:25

Ik ben zo verliefd op LUSH spullen (love) Ik moet mezelf echt inhouden om niet de eerste en beste trein naar Haarlem te nemen (dichtsbijzijnde LUSH) als er nieuwe producten zijn. De spulletjes zijn ook enorm leuk om kado te geven, toch wel een beetje speciaal.
Ik ben zelf heel erg benieuwd naar de BIG Shampoo en conditioner. Dan toch maar een treintje pakken :$
Xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2012 om 09:41:

Ja, inderdaad leuk om kado te geven! Vooral de kerstproducten die er weer aankomen zijn super leuk onder de kerstboom :ja:

[Beantwoorden]


Door Irene op 24 september 2012 07:29

Aahh toen je zei dat er banaan in de Blousey shampoo zit werd ik helemaal wild! Beetje jammer dat je het uiteindelijk niet eens ruikt. :crazy:

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 september 2012 07:31

Oh LUSH maak toch niet steeds weer zulke lekkere producten, zo kan ik nooit sparen! I want everything!! Ik ben wel 1x in LUSH geweest ( jep, heel weinig) maar ik ben toch so in love met deze.winkel en de producten die ze verkopen (love) ook heel fijn dat ze ze niet op dieren testen en alleen maar natuurlijke ingredienten gebruiken!
xxx

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 24 september 2012 07:31

Lijkt me allemaal heerlijk! Je hebt er ook hele mooie foto`s van gemaakt, net of komt het uit een tijdschrift!

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2012 om 09:41:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 24 september 2012 07:38

Alles klinkt zo goed! Ben alleen nog best wel benieuwd of die superbalm balsem werkt

[Beantwoorden]


Door Jessica op 24 september 2012 07:41

Oh Lush wat doe je me aan.. Ik was net begonnen met bezuinigen.. Grrrr

[Beantwoorden]


Door roxanne op 24 september 2012 07:43

Wat een fijn artikel. Ben heel benieuwd naar de haar balsem!

[Beantwoorden]


Door Charile op 24 september 2012 08:00

Dat klinkt goed zeg!

[Beantwoorden]


Door Sara op 24 september 2012 08:14

Ik ben er benieuwd naar. Helaas hebben we hier in het hoge noorden helaas geen lush! :(

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 september 2012 08:14

De shampoo met honing klinkt lekker zeg. Ik moet binnenkort mijn lush stash weer eens aanvullen dus dan ga ik hier zeker even naar kijken.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 24 september 2012 08:32

Klinkt goed maar ik vind Lush toch vaak te duur.. :X

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 24 september 2012 08:43

Oeh ze klinken allemaal eigenlijk wel fijn! Heb nog nooit een haarproduct van Lush geprobeerd, moet ik maar eens doen!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 24 september 2012 08:44

Leuk zo’n vrolijke vroege post! ^^) Fijn om reviews te lezen van de verschillende nieuwe producten. Ik zelf ben wel erg nieuwsgierig naar happy happy joy joy, jammer dat dit product voor jou niet werkte. Ik heb niet zoveel haar op mijn hoofd, misschien dat ze voor mij wel voldoende verzorging bied!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 24 september 2012 08:53

Wat leuk zeg :) Ik hou van Lush! Bijna alles ruikt daar zo lekker.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2012 om 09:42:

LUSH winkels ruik je vaak al van ver ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 24 september 2012 08:57

Die Blousey lijkt me fijn, maar ik vind ’t stiekem wel een beetje prijzig als andere producten voor mij ook werken (a)

[Beantwoorden]


Door Nadine op 24 september 2012 09:15

Die solid conditioner is leuk, grappig dat het zo als een boterblokje verpakt zit en nu krijg ik trek in een lekker plakje ontbijtkoek met boter. :crazy:

[Beantwoorden]


Door Daphne op 24 september 2012 09:16

Ik wil shine so bright graag proberen! Ik heb zulke droge punten en ik wil de kapper het liefst nog even uitstellen!

[Beantwoorden]


Door ann. op 24 september 2012 09:17

het lijken me fijne producten!
ik heb al eens eerder haarproducten van lush gebruikt, maar daar zat (veel) SLS in, en mijn haar ging er heel erg van uitvallen..
deze producten zijn wel redelijk prijzig..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2012 om 09:43:

Ai, dat is niet best :-( Altijd even checken op SLS dus.

[Beantwoorden]


Door yourMFL op 24 september 2012 09:29

Heerlijke producten lijken het me. Jammer genoeg vind ik de prijskaartjes wel weer wat te hoog. Ach, de feestdagen komen er binnenkort ook weer aan!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 september 2012 09:29

I loooove Lush! Ik wil de Superbalm echt onwijs graag uitproberen, maar ik wacht liever even wat reviews af aangezien het een prijzig product is.

[Beantwoorden]


Door Eva op 24 september 2012 09:41

Oh my (love) Ik hou van de Lush producten. Toch jammer dat ze soms ook wel ietwat prijzig zijn.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 september 2012 09:45

i loveee lush!

[Beantwoorden]


Door debora op 24 september 2012 09:56

Mmmm, ik krijg spontaan zin om in bad te gaan!
De Lush ruik je altijd al van een paar meter afstand als je door de stad loopt, loveit haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2012 om 10:53:

Ja, mijn kamer ruikt momenteel naar Lush kerst spulletjes ^^)

[Beantwoorden]


Door Céline op 24 september 2012 10:00

Ik wordt zo hebberig van die heerlijke lush producten!
En inderdaad fijn dat er in de meeste producten geen agressieve, chemische dingen zitten.

[Beantwoorden]


Door Silke op 24 september 2012 10:13

ooohhh ik wil naar lush!

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 24 september 2012 10:36

super post met super producten dank je wel !

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 september 2012 11:05

Het ziet er ook altijd mooi uit!, ook zo puur,
Trouwens weer complimenten voor je product-fotografie!, erg mooi en duidelijk!
x :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2012 om 12:23:

Dankjewel Maaike! ^^)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 24 september 2012 11:28

Het lijken me heerlijke producten maar de prijs staat me erg tegen.

[Beantwoorden]


Door Nicky op 24 september 2012 11:37

Mmm ik moet dringend nog eens langs Lush… Ik heb wel een vraagje, hoe gebruik jij die Big conditioner dan? Want ik dacht dat je conditioner normaal gezien alleen op de onderste helft van je haar moet gebruiken, en je wil toch net volume aan je haarwortels?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2012 om 12:24:

Klopt, ik gebruik het ook alleen aan de onderkant. Het werkt gek genoeg wel, hoewel je volume producten inderdaad normaal bij de wortels worden aangebracht.

[Beantwoorden]

Alexandra antwoordt op 24 september 2012 om 14:20:

Het maakt je haar heel luchtig, waardoor het niet zwaar is.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 24 september 2012 11:37

ik vind Happy Happy Joy Joy echt een leuke naam! Alleen jammer dat die niet zo heel goed werkt.

[Beantwoorden]


Door Arja op 24 september 2012 11:57

Ziet er weer goed uit, ben benieuwd ga snel eens iets halen van Lush.
(love)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 24 september 2012 12:30

Super leuke producten, denk dat ik binnenkort maar weer eens wat productjes moet gaan kopen <3

[Beantwoorden]


Door Anne (van de sportschool ;) op 24 september 2012 12:30

Hey Vera!

Ik vraag me altijd af, als ik iets gebruik met honing zoals die shampoo, maar er was ooit ook een make up lijn van The Body Shop, komen daar dan geen wespen en bijen op af? Ik ben daar echt als de dood voor, ben in de zomer ook geneigd om om diezelfde reden geen parfum te dragen : S

Hopelijk heb ik het mis!
Liefs,
Anne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2012 om 19:34:

Ik denk het niet, vooral omdat deze shampoo niet naar honing ruikt!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 24 september 2012 12:58

Ik ben echt benieuwd naar deze producten, zeker na jouw mooie foto’s gezien te hebben (love) Moet maar snel naar een winkel gaan om ze allemaal te ruiken :D

[Beantwoorden]


Door Dainty Little Moonbeams op 24 september 2012 13:23

Ik vind de Lush haarproducten zo leuk! (En gewoon de hele winkel is zo optimistisch en vrolijk).

De Big conditioner wil ik echt wel eens gebruiken!
Wat ik ook goed vind zijn hun vaste shampoos
(heb er zelf al iets over geschreven op http://www.daintylittlemoonbeams.tk)
moet je echt eens proberen want ze gaan super lang mee :D!

Ik heb altijd de neiging om aan alles te willen ruiken in Lush winkels haha :) ben zo benieuwd naar deze producten!

[Beantwoorden]


Door Yara op 24 september 2012 13:38

Ziet er echt prima uit!!

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 24 september 2012 14:20

Lush is fijn!

[Beantwoorden]


Door Irene op 24 september 2012 14:40

Ik ben dol op de producten van Lush! Ik denk dat ik de Fair Trade Honey shampoo ga proberen!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 24 september 2012 14:41

klinkt allemaal erg fijn

[Beantwoorden]


Door Kelly te Winkel op 24 september 2012 14:44

Heerlijk lijkt de shampoo met honing mij, en gewoon 50 % honing, goddelijk!

[Beantwoorden]


Door Eline op 24 september 2012 14:54

De fair trade honey shampoo ga ik zeker even kopen wanneer ik weer bij lush ben. Ik heb afgelopen zomer in london voor het eerst lush producten gekocht en ik was er heel tevreden over, helaas zijn ze allemaal op nu behalve de honey i washed the kids zeep :)

[Beantwoorden]


Door Suus op 24 september 2012 15:11

Klinkt goed! Misschien moet ik het toch gewoon eens proberen, het ziet er namelijk altijd een beetje als een expiriment uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2012 om 19:54:

Once you go Lush…

[Beantwoorden]


Door martina op 24 september 2012 16:07

die lush fair trade honey komt zeker weten op mijn lijstje !
ik ben gek op lush !

[Beantwoorden]


Door Sophie (mademoisellesophistique.wordpress.com) op 24 september 2012 16:09

Dat wordt weer afzakken richting antwerpen voor de lush winkel te plunderen

[Beantwoorden]


Door Zoë op 24 september 2012 16:11

Ik wil ze allemaal! Jammer dat ze vrij duur zijn, dat kan mijn arme studenten portemonnee niet aan :(

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 24 september 2012 16:14

klinkt erg fijn, ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door lot op 24 september 2012 16:56

Ah ik wil het zo graag uitproberen. Alleen de prijs :-( .
Trouwens in de Fair Trade Honey Shampoo en Roots zit wel SLS.

[Beantwoorden]


Door lianne op 24 september 2012 17:00

leeeukk!

maar waar zitten de lush winkels eigenlijk?

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 september 2012 om 20:02:

Klik op de link onderin de review :-) Heel makkelijk op de site te vinden.

[Beantwoorden]


Door beautyxkusjex op 24 september 2012 17:09

Wauw, lijken me erg goede producten!

[Beantwoorden]


Door My Linh op 24 september 2012 17:45

Hmmm ik rook bijna de Lush winkel, terwijl ik je artikel las! De producten lijken mij erg fijn. Vooral Shine So Bright wil ik graag proberen ^^ Zo jammer dat de Lush zo ver weg is voor mij T___T

[Beantwoorden]


Door larissa op 24 september 2012 18:34

Lijken me erg fijne producten :)

[Beantwoorden]


Door Annelies op 24 september 2012 18:59

Ik wil de Big conditioner! :O

[Beantwoorden]


Door jana op 24 september 2012 19:02

Ik wil Big conditioner wel eens proberen :D x

[Beantwoorden]


Door Amanda op 24 september 2012 19:12

Ik ben benieuwd naar de geur van Happy Joy Joy!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 24 september 2012 19:19

Honingshampoo lijkt me heerlijk!! <3

[Beantwoorden]


Door Melissa op 24 september 2012 19:28

Dit klinkt ZO goed allemaal! Ik denk dat ik me niet kan beheersen als ik bij Lush ben, vooral die ‘big’ producten lijken me wel wat! En ik heb nogal last van haaruitval dus die Superbalm balsem lijkt me wel wat.

[Beantwoorden]


Door Sofia op 24 september 2012 19:38

Ik ben echt gek op de Lush, iloveit! Als ik in Utrecht of Amsterdam ben kan ik het echt niet maken om niet even de Lush in te duiken, in Pisa kwam ik hem ook tegen maar toen was helaas net de winkel dicht! Vooral je kamer en de badkamer ruiken heel lekker, ik ben fan!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 24 september 2012 20:00

Ik vind dat spul van Lush ervaak zo vies uit zien (die superbalm, iegh), maar toch wil ik het zó graag proberen omdat iedereen zo positief is over Lush! Maar gauw even langs een filiaal ^^)

[Beantwoorden]


Door Dita op 25 september 2012 08:42

Klinkt fijn!

[Beantwoorden]


Door Jara op 25 september 2012 22:09

Tip voor meiden die hun haar sneller willen laten groeien! Shampoo met pepermunt (en soms ook eucalyptus) laat je haar sneller groeien als je het goed inmasseert in je hoofdhuid! Ohja, en honing in je haar maakt je haar lichter (en heel zacht ;))

[Beantwoorden]


Door Daphne op 26 september 2012 13:04

Ooo wat leuk!

Ik ben enorm fan van de zeepjes van Lush, maar eerlijk gezegd ben ik nog niet zo weg van de shampoo’s! Ik vind ze best duur en de geuren liggen mij niet echt (te sterk naar mijn idee, je ruikt het 3 dagen daarna nog en ik vind het dan ook net geen lekkere geur).

Maar dat is natuurlijk allemaal persoonlijk! Ik heb wel is een tester gehad van een paar shampoo’s en opzich werken ze wel :) Dus stiekem houd ik alsnog van Lush <3

[Beantwoorden]


Door kirsten op 12 oktober 2012 23:34

Ziet er allemaal best goed uit, ik kan wel zo’n producten gebruiken voor mijn haar haha :D

[Beantwoorden]