Catrice Translucent Loose Powder

Gevonden in één van de make-upschappen in Kruidvat: een verdacht bakje wit poeder. Voor mijn make-up tutorials was ik opzoek naar een fijne poeder om de zaak mee af te poederen, te setten en te matteren. Van een lezeres kreeg ik de Prime And Fine Translucent Loose Powder van Catrice als tip, en dus kocht ik vorige week een bakje wit poeder.


De poeder is in de verpakking wit, maar transparant wanneer je hem aanbrengt. Geen gedoe met de verkeerde kleur dus, perfect! Ik heb al vaak genoeg een budget gezichtspoeder geprobeerd die de juiste kleur leek te hebben, maar wanneer ik hem gebruikt had, donkere vlekken op mijn gezicht zag.

Catrice Prime And Fine Translucent Loose Powder € 5,59

Wit poeder associeer ik snel met talc, en daar zit er dan ook aardig wat van in de poeder. Talk absorbeert vet en matteert je make-up mooi, maar het effect is vaak van korte duur. Je moet dus regelmatig even ‘bijpoederen’. Opzich geen probleem, alleen omdat de poeder los is, wel een stuk vervelender. Als je de poeder meeneemt in je tas, gaat het door de hele verpakking heen zitten.

Ingrediënten: ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, TALC, DISODIUM EDTA, SODIUM DEHYDROACETATE, ETHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN.

Als ik de poeder van Catrice gebruik, wordt mijn make-up op een subtiele manier mat en voelt mijn gezicht aaibaar zacht aan. Na een paar uur heb ik een touch-up nodig en ga ik weer even met een beetje van de poeder op mijn make-upkwast, over de t-zone heen. Ik ben geen fan van losse poeders, maar als ik deze losse poeder naast mijn Make Up Store blothing powder leg (hetzelfde effect in vaste vorm) en naar het prijsverschil kijk, snap ik dat je toch voor Catrice kiest.

Voor onderweg is de poeder dus niet zo handig, maar verder vind ik het een prima poeder om mijn make-up mee te setten. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik erg goed. Nog een tipje: De poeder is transparant, maar als je teveel aanbrengt kan hij wel degelijk wit uitslaan. Hou daar dus rekening mee.

Make Up Store Blothing Powder – review
Catrice mascara’s Glamour Doll + The Giant – review
Catrice Prime And Fine Highlighting Powder – review

Catrice Prime And Fine Translucent Loose Powder is voor € 5,59 te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 16 oktober 2012 | 118 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Eline - Une Belle Vie op 16 oktober 2012 16:18

Dat ziet er uit als een prima poeder, de volgende keer als ik bij de Kruidvat ben ga ik er even naar kijken, bedankt voor de tip want ik heb nog poeder nodig!
Je hebt weer erg mooie foto’s gemaakt Vera, jouw productfoto’s vind ik altijd mooi :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:51:

Dankjewel Eline!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 oktober 2012 16:21

deze heb ik ook, wanneer hij er eenmaal op zit vind ik hem erg mooi, maar ik kan echt niet met losse poeder overweg.. na gebruik is mijn zwarte burea wit :P

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 16 oktober 2012 16:25

Hahahahah, het zal wat zijn als je opeens teveel poeder hebt – je het niet door hebt en je wat witte vlekken op je gezicht hebt. Voor de rest klinkt hij op zich wel fijn, maar ik ben niet echt een expert wat betreft losse poeder. Hij ziet er wel mooi uit! Niet verkeerd..

[Beantwoorden]

Milou / LounaBeauty antwoordt op 17 oktober 2012 om 21:39:

Hahaha,, ik krijg nu meteen zo’n beeld voor me!! Oepsie!!! Fail. :)

[Beantwoorden]


Door Vicky op 16 oktober 2012 16:28

Ziet er goed uit! Ik zag dat Essence ook zo’n poeder heeft, maar wel in vaste vorm (volgens mij een LE die nu te koop is)

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 16 oktober 2012 om 17:07:

Klopt, maar ze hebben hem volgens mij ook in de losse vorm. Teminste die heb ik. In een grijs doosje met paarse letters.

[Beantwoorden]

Daniëlle antwoordt op 16 oktober 2012 om 21:01:

Inderdaad! Grijs/zilvere verpakking met paarse letters. Ook een aanrader! Al is Catrice misschien wel wat beter, dat weet ik verder niet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:50:

Hier ligt in Arnhem de oude collectie nog :-(


Door Lisa op 16 oktober 2012 16:39

Ik twijfel er al een tijdje over of ik hem moet kopen of niet, denk dat ik hem voor dat prijsje toch maar even moet meenemen ^^)

[Beantwoorden]


Door marijke op 16 oktober 2012 16:40

Het ingredient ” PROPYLPARABEN” droogt de huid zeer sterk uit! Ik weet niet of dit de bedoeling is? Toevallig heb ik dit onderwerp op mijn kappers/visagie opleiding!

Helaas worden deze agressieve stoffen vaak in beautyproducten verwerkt, terwijl je huid hier sterk op achteruit gaat! Kies gelieve voor een product zonder deze toevoegingen, je betaald wel meer maar dat is om dat je dan gewoon geen agressieve stoffen op je huid smeert!

En als je al last hebt van een droge huid, dan zou ik als tip meegeven hier echt goed op te letten, want als je huid van nature rood is valt hier niets aan te veranderen, maar je droge huidje moet je met respect behandelen :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:52:

Goed dat je het zegt, ik ga in de gaten houden wat er gebeurt!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 16 oktober 2012 16:41

Ik denk dat je met losse poeder vooral, ook omdat deze wit is, moet uitkijken bij je neus haha!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 16 oktober 2012 16:41

Een hele tijd terug had ik er een van Essence, maar die viel ook wit uit. Echt niet mooi, dus vandaar dat ik het nooit meer heb gebruikt. Deze lijkt me wel fijn :)

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 16 oktober 2012 16:42

Het proberen waard!

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 oktober 2012 16:43

Deze wil ik ook nog eens testen, want hij lijkt me zo fijn! Goede review ook :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 oktober 2012 16:43

Aah, ik háát losse poeders haha! Ik heb het een paar keer gehad, maar toen ik eenmaal een vaste poeder had wil ik niet meer terug. Maar dit klinkt oh zo verleidelijk. Ook omdat deze vaak word vergeleken met MAC”s losse poeder! Lastig …

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:52:

Ja, ik snap het wel, maar misschien is het ook een beetje gewennung.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 16 oktober 2012 16:44

Ben al een tijdje echt benieuwd hiernaar! Handige review :). Denk dat ik hem wel koop zodra m’n huidige poeder op is (wat niet lang meer duurt haha).

[Beantwoorden]


Door Jessica op 16 oktober 2012 16:46

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Sophie (mademoisellesophistique.wordpress.com) op 16 oktober 2012 16:49

Ik geef toch de voorkeur aan mac prep + prime, de losse voor thuis, de vaste versie voor mee te nemen. Superspul is dat.

[Beantwoorden]


Door Vera op 16 oktober 2012 16:56

Jammer dat hij voor onderweg niet zo heel handig is, maar het lijkt me verder een erg fijne poeder! :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 16 oktober 2012 16:57

Klinkt wel oké, alleen ik gebruik het niet haha. Je foto’s zien er weer mooi uit! Nog even een typefoutje, ‘Wit poeder associeer ik snel met talc’ dat moet talK zijn ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:53:

Ik dacht toch echt talc…

[Beantwoorden]


Door Soesja op 16 oktober 2012 16:58

Klinkt als een prima product! Ben alleen net als jij niet zo’n fan van losse poeders, ze zitten altijd echt overal :P

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 oktober 2012 16:59

Klinkt op zich goed. Weet je ook hoe het eruit ziet als je met flits foto’s maakt? Sommige ‘transparante’ poeders kunnen dan ineens oplichten waardoor je een hele rare look krijgt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:53:

Nee, geen last van gehad!

[Beantwoorden]


Door laura op 16 oktober 2012 17:01

goede review. Ik gebruik momenteel een poeder van Catrice met kleur, maar die uiteindelijk ook eigenlijk kleurloos aanbrengt. Met die moet ik ook na een paar uur weer even bij poederen (ook bij de T-zone) Ik ben altijd bang met losse poeders dat ik te veel pak + Dat ik hem uit mijn handen laat kletteren en de dop er af vliegt :’) komt mijn ma binnen: Laura, wat is al dat witte spul daar op de grond? :’)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 16 oktober 2012 17:04

Ik vind hem zelf ook heel erg fijn. Misschien een tip. Als je de verpakking dicht hebt moet je hem even 1 keer op de kop doen. Dan doe je hem open en dan zit er (vaak) genoeg product in de deksel. Ben benieuwd naar de tutorial.

[Beantwoorden]


Door Fien op 16 oktober 2012 17:08

Ik gebruik deze bijna elke dag! Ik vind het een hele fijne poeder!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Maud op 16 oktober 2012 17:08

Ik vind deze best fijn! Ik gebruik ‘em om onder mijn ogen concealer te setten, dat doet ‘ie erg goed :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 oktober 2012 17:08

Deze is echt zo fijn. Poeders met kleur doen het vaak wat vreemd bij mij en het blijft niet lang mooi, dus ik gebruik al een hele tijd transparante poeder. Deze steekt met kop en schouders uit boven alles wat ik tot nu toe gebruikt heb, wat betreft prijs-kwaliteit verhouding. Ja, er zit veel talc in, maar blijkbaar werkt dat voor mij want het is een van de weinige producten waar mijn huid niet slecht op reageert. Toppertje! :yes:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:54:

Goed om te horen!

[Beantwoorden]


Door Irene op 16 oktober 2012 17:10

Ik heb nog nooit een translucent poeder geprobeerd, maar deze lijkt me fijn en ga ik binnenkort kopen!!

[Beantwoorden]


Door beautyxkusjex op 16 oktober 2012 17:11

Ziet er goed uit, alleen ik kan nooit omgaan met losse poeders, alles zit altijd onder, of ik hoest een keer en tja… dan is het foute boel.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 16 oktober 2012 17:13

Transparante poeder vind ik zo fijn! Ik heb er nu een van essence, ook in poedervorm maar dat vind ik zo irritant. Vandaar ook dat ik nu die van class of 2013 heb in vaste vorm, dat lijkt mij fijner.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 16 oktober 2012 17:13

Goede review! :) Lijkt me wel het proberen waard, heb nog nooit zo’n translucent poeder gebruikt. Ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Maud op 16 oktober 2012 17:18

Klinkt goed, mijn enige problem is dat ik geen kwast heb om het mee aan te brengen. Iemand goede budget tips?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:54:

Essence en Catrice hebben allebei en prima poeder kwast!

[Beantwoorden]

Renske antwoordt op 16 oktober 2012 om 23:32:

Ik gebruik een poederkwast van de hema. Met een wit en kort handvat en de uiteinden van de witte haartjes zijn zwart. En hij is heel lekker zacht haha! Werkt goed bij mij. X

[Beantwoorden]


Door Geanne op 16 oktober 2012 17:20

Hihi, erg dit; Ik moet eigenlijk leren voor m’n toetsweek maar ik heb gisteren jouw site ontdekt en ben sindsdien hooked. Gisteren hele middag je reviews en filmpjes bekeken en ben nu alweer op je site beland. Oeps. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:55:

Oooh, wel goed leren he! In de pauze mijn site bezoeken is natuurlijk wel oké (A)

[Beantwoorden]

Geanne antwoordt op 18 oktober 2012 om 16:16:

Helaas is logeert mijn telefoon met internet bij de reparateur dus ben ik aangewezen op een internetloze nokia van 100 jaar terug. :p Maar toetsweek is voorbij dus kan nu volop je site bekijken zonder me schuldig te voelen, haha!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 16 oktober 2012 17:21

Ik heb ook een transparante poeder gehad van Essence (was een LE) helaas is hij op gegaan en heb ik weer een nieuwe gekocht van Essence, maar die vind ik totaal niet fijn. Ten eerste al de verpakking , overal witte poeder en je hoeft al helemaal niet veel op je kwast te hebben , maar je ziet wel een witte waas over je gezicht. Erg jammer, omdat de LE van Essence erg fijn was (verpakking en poeder waren fijn ) Deze van Catrice lijkt mij opzich wat fijner. Volgens mij was/is er ook een LE van Essence die transparante poeder in vaste vorm heeft, misschien inderdaad wel wat prettiger. Je review vind ik erg duidelijk , fijn:D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 16 oktober 2012 17:22

Ik vind zulke poeders wel erg fijn, als de mijne op is ga ik deze van Catrice eens proberen. Wel onhandig voor onderweg inderdaad, even bijpoederen gaat zo een stuk minder makkelijk.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 16 oktober 2012 17:25

Zelf heb ik ook een translucent poeder gehad van Catrice, niet deze maar de Skin Finish Compact Powder en dan de kleurloze versie. Naja, kleurloos .. Ook deze bleek wit af te geven. Maar in het begin had ik het niet door totdat een vriendin aan me vroeg: ‘Heb je gesnoven ofzo?’ Bleek er dus een soort wit laagje rond mijn neus te zitten.

[Beantwoorden]


Door Dian op 16 oktober 2012 17:37

Bij de essence limited edition van class of 2013 zit een transparante poeder in vaste vorm, maar ik weet niet of die in alle kruidvat filialen er zijn

[Beantwoorden]


Door Rose op 16 oktober 2012 17:40

Ik heb hem ook en ben helemaal fan! Er is een vaste transparante poeder uit van essence, die ga ik maar even bekijken want dat zou dan een handige ‘mee neem’ verpakking zijn!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 16 oktober 2012 17:41

Hmm ik ben wel benieuwd naar deze.

[Beantwoorden]


Door Charile op 16 oktober 2012 17:43

Lijkt me fijn :)

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 16 oktober 2012 17:44

Ik heb hem ook, vind hem prima maar zal hem waarschijnlijk toch niet opnieuw aanschaffen omdat, zoals je zegt, het wel nodig is om bij te poederen gedurende de dag.

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 16 oktober 2012 17:44

Hij klinkt goed, wel jammer dat je steeds moet bijpoederen maar voor de prijs mag dat wel =]

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 16 oktober 2012 17:44

Mijne is almost op, maar ik gebruik nu de MAC poeder weer en merk pas hoe erg ik die heb gemist. Op zich is hij perfect, maar ik gebruik altijd teveel van de losse poeder, echt terrible. Je weet dus al wat er gebeurt naast dat ik wit ben, alles gaat creasen en een poederhoofd. :’) Maaaar, hij is echt goed!

[Beantwoorden]


Door Elise op 16 oktober 2012 17:50

LOVE. THIS. Echt waar! Ik ben al bezig met mijn tweede doosje. Ik kocht de poeder de eerste keer net voor de zomervakantie. Ik ben afgelopen zomer bij de Efteling gaan werken, en daar heb ik soms weleens diensten in de horeca van 10-11 uur. En mijn grootste angst was dat mijn gezicht extreem zou gaan glimmen en dat mijn foundation van mijn gezicht zou glijden. Maar dankzij dit poeder hield mijn make-up het helemaal vol tot sluitingstijd. Even bijpoederen in de pauze, en ik kon er weer tegenaan. Ik ben er echt zo blij mee!

[Beantwoorden]

Elise antwoordt op 16 oktober 2012 om 17:54:

Oh ja, een tip om te voorkomen dat alles onder het poeder zit: laat het plasticje zitten, en knip er maar een klein stukje uit! Zorg ervoor dat er maar door 1 gaatje poeder kan, want dit is genoeg! Ik neem het doosje altijd mee in mijn tas, en ik heb op deze manier nooit ergens last van gehad.

[Beantwoorden]

Stella antwoordt op 16 oktober 2012 om 19:39:

Wat een goede tip!,……maar te laat voor mij.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:55:

Wel een slimme! Voor de volgende keer?


Door Angelique op 16 oktober 2012 18:25

Prima poedertje al ben ik meer fan van mijn Make-up studio poeder:-)

[Beantwoorden]


Door Laartje op 16 oktober 2012 18:26

Essence heeft in de class of 2013 LE ook een translucent powder. Is die fijn?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:56:

Die heb ik niet getest! De collectie ben ik nog niet tegen gekomen.

[Beantwoorden]


Door Laura! op 16 oktober 2012 18:30

ik zou het heel leuk vinden om een budget lipbalsems/butters/verzorging post te zien! Mijn lippen worden zo droog van dit weer maar geld voor een dure balsem heb ik niet :-(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:56:

Die komt eraan! Staat al op de planning :ja:

[Beantwoorden]


Door noa op 16 oktober 2012 18:31

Heeeey deze heb ik vandaag nog gekocht!!
Wat is eigenlijk het vershil tussen zo’n witte losse poeder en gewoon een huidskleurige poeder??
Echt mooie foto’s!

Xxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:56:

Deze heeft geen kleur en zo’n andere poeder wel. Dankjewel Noa!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 16 oktober 2012 18:51

ik heb ook zo’n poeder, maar dan van essence – echt een lifesaver! ik vind het ontzettend fijn spul :)!

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 16 oktober 2012 18:52

Deze wil ik al heel lang uitproberen, maar ik koop hem steeds niet. Geen idee waarom :p Nu jij er ook positief over bent is de kans toch groter dat ik hem ooit koop, haha :D Hoewel, dat hij niet heel lang goed blijft zitten is natuurlijk wel een minpunt!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 16 oktober 2012 18:55

klinkt erg goed !
momenteel heb ik de mattifying powder van catrice ,
in de op 1 na lichtste kleur;
Bevalt me wel goed , maar ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen om te ontdekken ! :)

xoxo

[Beantwoorden]


Door Bodi op 16 oktober 2012 18:58

Die lijkt me erg fijn, ik denk dat ik hem de volgende keer als ik in het Kruidvat ben meeneem!

[Beantwoorden]


Door Kelly te Winkel op 16 oktober 2012 18:59

Hij lijkt mij fijn, een fijn prijsje en handig dat hij transparant is. Snel maar eens proberen dus.

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 16 oktober 2012 19:05

Ik heb hem ook. Heb hem nog niet heel vaak gebruikt, maar ben er tot nu toe tevreden over!

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 oktober 2012 19:07

ik ben zelf niet zo fan van de losse poeders maar deze klinkt wel goed :D

[Beantwoorden]


Door Anne-Fleur op 16 oktober 2012 19:14

Heee:D
Dit heeft niet echt wat met dit artikel te maken, maar ik hoop dat je alsnog wilt antwoorden :$
Ik ben sinds een tijdje met make-up aan het experimenteren en uitbreiden, en ik zoek een low-budget (very low budget:$) foundation, maar wel een goeie. Heb jij nog aanbevelingen?
Ik vind je blog echt super, en ik leer er veel van haha:D
Liefs, Anne-Fleur :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:57:

Essence, Catrice en NYC hebben allemaal prima foundations! Clear & Matte van Essence heb ik lang gebruikt.

[Beantwoorden]

Anne-Fleur antwoordt op 17 oktober 2012 om 15:43:

Bedankt! Dan zal ik daar kijken :D
(love)

[Beantwoorden]


Door Ester op 16 oktober 2012 19:16

Ik ben een beetje huiverig van dit soort poeders, omdat het losse poeder is en omdat het wit is, ik ben bang dat ik ga lopen knoeien en dat je misschien nog witte vegen zit ofzo als je een stukje misschien niet goed uitgewerkt heb. Ik gebruik eigenlijk altijd een minerale poeder om af te poederen.

[Beantwoorden]


Door Anne op 16 oktober 2012 19:17

Ik zal er zeker eens naar kijken lijkt me goeie poeder ^^)

[Beantwoorden]


Door Siska op 16 oktober 2012 19:18

Volgens mij heeft Essence ook zoiets, maar daar zit, voor zover ik kan zien, geen talk in?

Dit zijn de ingrediënten: ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, POLYETHYLENE, DISODIUM EDTA, SODIUM DEHYDROACETATE,
BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN.

Ik weet niet of talk ook wel eens anders wordt genoemd, maar ik dacht: dat weet jij vast wel?

[Beantwoorden]


Door Chantal op 16 oktober 2012 19:19

Ik kreeg als tip om maizena als poeder te gebruiken. Werkt bij mij echt heel goed. :)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 16 oktober 2012 19:20

ik heb ook een witte poeder van essence back to school class 13 ofzo geen idee zoiets? een the limited edition.
maar van catrice had ik hem nog nooit gezien eigenlijk! :$.
xx

[Beantwoorden]


Door Eva op 16 oktober 2012 19:40

Mooi, alleen vind ik die van Essence toch beter.. En ik gebruik deze voor mijn poeder en na mijn huidverzorging, zo ‘vervliegt’ hij niet zo snel.

[Beantwoorden]


Door Diana op 16 oktober 2012 19:48

Ik had zo een van Essence. Mygod.. die was slecht. Die was eigelijk wit! Bleef allemaal wit poeder op de drogere plekjes zitten.. Mijn vriend vroeg zelfs; Eh heb je coke gehad ofzo? xD echt awkward.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:58:

Haha ai, dat klinkt niet al te best.

[Beantwoorden]


Door Beautyraiseplace op 16 oktober 2012 19:58

Klinkt goed:)

[Beantwoorden]


Door Dita op 16 oktober 2012 20:07

ziet er goed uit, ben dol op catrice!

[Beantwoorden]


Door jana op 16 oktober 2012 20:16

Klinkt best goed voor een budget poeder :) x

[Beantwoorden]


Door Lana op 16 oktober 2012 20:19

Handig voor als je voor de eerste keer een primer koopt! :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 16 oktober 2012 20:33

Ik vind deze poeder zoooo fijn en je doet er ook echt lang mee!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 16 oktober 2012 20:37

Ik heb dit poeder ook en gebruik het iedere dag. Superfijn!

[Beantwoorden]


Door Michelle. op 16 oktober 2012 20:38

Ziet er goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 16 oktober 2012 20:48

Blijft een fijn poedertje dit, grijp er zelf ook regelmatig naar :)

[Beantwoorden]


Door Paola op 16 oktober 2012 20:55

Hij lijkt me erg fijn, maar ben ook mega blij met die van Essence, dus eerst die opmaken!

[Beantwoorden]


Door Marieke Maria op 16 oktober 2012 21:01

Ziet er mooi uit & Leuk geschreven ook!
Ben benieuwd!

xo

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 oktober 2012 21:11

Ik vind losse poeders juist wel fijn (vaste ook hoor). Misschien dat ik deze eens ga proberen wanneer mijn huidige op is :)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 16 oktober 2012 21:14

Heey,

Zou je die van essence misschien ook eens willen revieuwen?

xxxxxx

-Je schrijft super leuk! Keep going!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:58:

Ik ga kijken of dat kan!

[Beantwoorden]


Door amel op 16 oktober 2012 21:29

vera waar kun je die ene coverstick van nyc kopen die je laats op je site had gezet??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2012 om 22:58:

Bij Kruidvat :-)

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 16 oktober 2012 21:33

Ik hou ook niet van losse poeders , maar wie weet vind ik deze wel fijn in gebruik. Ik schrijf hem op mijn lijstje.

Liefs Miss Mags

[Beantwoorden]


Door Amanda92love op 16 oktober 2012 22:02

Ik heb hem van de week van essence meegenomen misschien leuk om mee te vergelijken?! De prijs is wel stukje goedkoper ga hem van de week ff uitproberen ben er benieuwd naar het lijkt namelijk net poedersuiker haha

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 16 oktober 2012 22:15

Leuk ik heb hem ook! Alleen hoef ik hem juist niet vaker bij te werken, en aan het eind van de schooldag is mijn t-zone nog steeds mat (:

[Beantwoorden]


Door maaike op 16 oktober 2012 23:01

hi vera,
superleuke revieuw, ben erg benieuwd of die goed en ook lang blijft zitten na het aanbrengen! Ik ga er zeker even naar kijken als ik bij de kruidvat ben. Super bedankt!

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 16 oktober 2012 23:30

Door Lies op 16 oktober 2012 23:34

Lijkt mij wel een hele fijne poeder, dus die wil ik zeker wel een keer gaan proberen. Zelf heb ik momenteel de Translucent powder van Essence uit de Class of 2013 LE en dat is er 1 in vaste vorm.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 17 oktober 2012 08:47

Lijkt me een fijne poeder, misschien toch maar gaan halen als ik weer in de Kruidvat ben

[Beantwoorden]


Door Sabine op 17 oktober 2012 11:06

Mooie poeder, ik zal er eens een keer naar kijken in het Kruidvat.

[Beantwoorden]


Door Adjara op 17 oktober 2012 12:54

Ik heb die van Essence, heel handig! Hij matteert echt goed en ik heb er geen probleem mee gehad. Geen elk plekje van mijn t-zone is gaan glimmen dankzij dat spul ^^)

[Beantwoorden]


Door Lauren op 17 oktober 2012 17:17

Ik wil deze heel graag uitproberen, maar heb een donkere huid. Zie je dan de “witte poeder” er niet heel erg door?

[Beantwoorden]


Door Gabrielle op 17 oktober 2012 18:22

Hey Vera, probeer anders is de Class Of 2013 Translucent Powder van Essence! Ik vind hem erg fijn en dat is gewone poeder, (pressed powder?) en hij is ook budget ofcourse. Ik heb al een paar keer bijna deze losse poeder van Catrice gekocht, maar deed het niet juist omdat hij los is. Dus toen ik zag dat Essence ook een transparante poeder had maar dan gewoon was ik dolblij! ^^)

[Beantwoorden]


Door Chanel op 17 oktober 2012 20:02

hee,

wist je dat je die poeder ook kan gebruiken voor meer volume in je haar? dan moet je een beetje bij de haarwortels doen en voila!
x

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 17 oktober 2012 20:19

ik heb hem ook en gebruik hem dagelijks..!

[Beantwoorden]


Door Armande op 17 oktober 2012 20:24

Dank voor de tip. Ik ga hem proberen want ik heb vaak last van ongewenste “beglimming”.

[Beantwoorden]


Door Lorin op 17 oktober 2012 23:41

wauw wat heb je weer super mooie foto’s gemaakt Vera!
ik gebruik zelf nu ook al tijdje losse poeder (hema), en werd er in het begin ook helemaal gek van dat alles onder zat. daarom plak ik voortaan bijna alle gaatjes dicht met tape (of plakband) behalve een stuk of 2 waar ik het poeder uitlaat tikken op dekseltje. en komt er niet teveel uit en je kan hem dan ook beter meenemen.

[Beantwoorden]


Door Roos op 18 oktober 2012 01:23

Ik heb ‘m ook, ik vind hem erg fijn. Ik heb ook vaak dat de kleuren van poeders te donker zijn dus dit is voor mij een hele goede oplossing, bijpoederen doe ik eigen toch nooit.

[Beantwoorden]


Door Annelies op 18 oktober 2012 14:26

Ik heb deze ook en ben er ook tevreden over! Hij matteert echt goed!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 18 oktober 2012 16:19

Ik heb die van Essence, die is PRE-CIES hetzelfde.
Essence en Catrice komen toch van hetzelfde concern, en misschien zelfs uit dezelfde fabriek?
Dus wil je geld besparen en meer product krijgen (in de bakjes van essence zit meer poeder!), dan zou ik voor die van essence gaan.
Als je teveel aanbrengt krijg je inderdaad een witte waas, vooral op je neus! :-P Maar dat trekt vanzelf weg ;-)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 18 oktober 2012 20:30

Wel leuk dat dit een goede transparante losse poeder is voor een budget merk ^^)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 22 november 2012 15:06

[…] Wear Foundation MAC Pro Longwear Concealer – review Catrice Translucent Loose Powder – review Essence I Love Stage Eyeshadow Base – review MAC Omega Anastacia Brow Pencil Ash Blonde/Taupe […]


Door sophia dobbel op 10 februari 2013 13:28

KANKERHOER

[Beantwoorden]