12 things that make me :)

Dingen die me aan het glimlachen maken, soms gepaard met een traan of juist een harde lach. Even een reminder omdat ik met deze droevige herfstdagen het liefst depri in bed wil liggen, of achter de geraniums wil zitten. Nee! De herfst is niet het einde van de wereld. Ik heb genoeg redenen om te lachen en dat blijf ik doen. 12 things that make me :)

1. Pepernoten
Hoewel ik ze nog niet heb gegeten dit jaar, maken pepernoten me toch blij. De optie om pepernoten te eten is er, en dat vind ik fijn. Bovendien vind ik de Sinterklaas tijd heel gezellig. Het hangt in de lucht!

2. De Kerstcollecties
Make-upmerken doen op de kerstcollecties extra hun best. Er wordt gestrooid met goud en glitter, niets is te gek. Kom vanmiddag nog maar eens terug, want in het VC beauty nieuws zal je een aantal jaw dropping collecties zien.

3. Dit filmpje

Als je hem niet snapt:

4. Warme chocomelk drinken met vriendinnen
Dat heb ik de afgelopen week gelukkig drie keer mogen doen.

5. The Hunger Games
Mijn nieuwe verslaving na Harry Potter.

6. Een lege mailbox
Een heerlijk rustig gevoel. Als mijn mailbox leeg is zet ik hem gauw uit, want ik wil hem niet weer vol zien lopen.

7. Lenny Kravitz
Die stem. Dat visnetje. Die piercings. Hij is oud, maar toch… zo leuk.

8. Wakker worden met een lief SMSje
Of leuke Twitter mentions, Facebook berichtjes… Wanneer ik ’s ochtends het slaap uit mijn ogen wrijvend in bed mijn telefoon check, word ik blij als ik zie dat terwijl ik lag te dromen over warme chocomelk (oké, eigenlijk over Lenny Kravitz), er iemand was die aan me dacht.

Bron foto: weheartit.com

9. De nieuwe CD van Double G
Vrijdag kocht ik hem tijdens de release party in Tivoli, en wat is het een heerlijke plaat! Georgious – of zoals ik hem altijd noem: Gorgeous, jullie weten hoe goed mijn uitspraak is – heeft echt een eigen sound en de nummers Ouzo en Nightmare krijg ik niet meer uit mijn hoofd. Luister hier naar zijn album op Spotify.

10. Jip uit Over Mijn Lijk
Maar wel met veel tranen. Jip heeft me heel erg geïnspireerd. Je zou het misschien niet denken, maar ik ben vrij gesloten van mezelf. Ik ben erg gevoelig en bang om gekwetst te worden (ik geef toe: eigenlijk ben ik gewoon een beetje een mietje), maar Jip was juist heel erg open. Hij zei ook in één van de laatste Over Mijn Lijk afleveringen dat je je moet openstellen, zodat de wereld zich ook voor jou open stelt. Prachtig.

11. iMovie
Ik probeer nu met Final Cut Pro X mijn filmpjes professioneler te bewerken, maar ik word veel blijer van het simpele iMovie.

12. Warme sjaals
Ze staan leuk en houden me warm. Ik hou van sjaals! En als ik me niet op mijn gemak voel in een bepaalde situatie, kan ik altijd nog een beetje in mijn sjaal duiken.Wat zijn de dingen die jou aan het :) maken?


Reacties

Door Ellen op 17 oktober 2012 07:19

hahah dat filmpje is van community channel toch?:) één van mijn favoriete youtubers, ik kan altijd zo om haar lachen ^^) Wat mij blij maakt is mijn warmste sokken aantrekken, en lekker op de bank een filmpje kijken met een dekentje Hééérlijk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:14:

Ja, ik HOU van Community Channel ^^)

[Beantwoorden]


Door Charile op 17 oktober 2012 07:22

Wat een leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 17 oktober 2012 07:22

Leuk artikel! Mij maak je met heel veel dingen blij!
-Wakker worden doordat de zon fel door mijn ramen schijnt (en de vogels fluiten.
– Een vrije dag waarop ik heerlijk aan mijn blog kan werken
– Nieuwe jurkjes
– Het ontvangen van pakketjes en dat de inhoud nog een verassing is.
– Pizza, ik hou zo van pizza!
– strand, vakantie spanje
– Een heerlijke herfstdag en lekker films kijken op de bank onder een dekentje met een kop groene thee!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Lisa- Une Belle Vie op 17 oktober 2012 07:22

Jaa van pepernoten en chocomel word ik ook altijd happy! Vooral als het tijdens een film avondje met m’n vriendinnen is ^^ .
Leuke gedaan!
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:14:

Jaaa, lekker knus op de bank :ja:

[Beantwoorden]


Door Mariette op 17 oktober 2012 07:23

Ik herken heel wat punten!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Eva op 17 oktober 2012 07:24

Pepernoten! Hihi. En dat filmpje is zo grappig!

[Beantwoorden]


Door Sacha op 17 oktober 2012 07:25

Haha die parody op de chanel reclame. Ik word zelf ook altijd heel vrolijk als het weer een beetje meewerkt, van lieve complimentjes en als ik lekker op de bank zit met een van mn favoriete series, met een dekentje en warme chocomelk. Heerlijk vind ik dat :)

[Beantwoorden]


Door Emilia op 17 oktober 2012 07:26

Ah leuk om te lezen, hier nog iemand die vrolijk wordt van pepernoten ^^)
The Hunger Games moet ik nog steeds gaan lezen (en zien), lijkt me een gaaf verhaal!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:17:

Vond de film erg spannend! Ik zat 2 uur lang gekluisterd aan de buis.

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 17 oktober 2012 07:27

Hey Vera, je blog is heel tof! En het blijft heeeerlijk om de dag ermee te beginnen. (hopelijk slaap je nu nog, en lees je dit als je net wakker bent. Geen lief smsje of mention, maar een comment!)
Heel veel dingen zijn toch wel heel herkenbaar, maar ieh die Lenny is niet echt mijn ding, beetje oude man. :’) I

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:17:

Ahhh dankjewel Jiami :$

[Beantwoorden]


Door Hester op 17 oktober 2012 07:30

Awh, die banana is zo cute :D De rest van je loves ook. Dat filmpje snapte ik eerst niet, maar nu wel, haha.

[Beantwoorden]


Door Paola op 17 oktober 2012 07:32

Leuke vrolijke dingen! Ik wordt ook blij van warme chocolademelk met slagroom en mijn twee vrolijke zusjes!

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 17 oktober 2012 07:36

Ooooh, Vera, die banaan! Instant smile! :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:17:

Yes! :D

[Beantwoorden]


Door Joyce op 17 oktober 2012 07:39

dit laat ij ook :) ‘en!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:18:

Fijn om te horen :$

[Beantwoorden]


Door Bianca op 17 oktober 2012 07:42

Heel erg leuk! It makes me :) haha

[Beantwoorden]


Door Amarens op 17 oktober 2012 07:55

Woh de foto van header (dat heet toch zo…? :$) is meteen iets waar ik heel gelukkig van word, haha! Gossip girl! (love) Superleuk artikel weer Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:18:

Ed Westwick! (love) Makes me smile too!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 17 oktober 2012 08:06

Yeah the hungergames! Ik ben ook helemaal fan!

Vandaag ren ik naar de winkel voor het nieuwe boek van Rowling!

Ik word heel blij van de decembermaand!

[Beantwoorden]


Door dita op 17 oktober 2012 08:10

Door Roseary op 17 oktober 2012 08:11

Erg leuk artikel :) Het is goed om naar de positieve kanten van het leven te kijken ;)!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 oktober 2012 08:16

Ahw :) Herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 17 oktober 2012 08:18

Chocolademelk, sjaals en inderdaad Jip! Wat was dat een bijzondere jongen met een geweldig mooie boodschap. :ja:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:18:

Pfoe, wauw he! Ben nog steeds onder de indruk van Jip. Je gaat gewoon hartstikke dood en hij bleef maar positief… Ongelooflijk.

[Beantwoorden]


Door Anni op 17 oktober 2012 08:23

ik word ^^) als ik :
* met vriendinnen naar een leuke film in de bioscoop ga (H)
* ergens goeie zelfgemaakte ijskoffie drink in de zomer
* iets gezellige doe met een paar aardige mensen

[Beantwoorden]


Door Lara op 17 oktober 2012 08:26

Wat mij blij maakt;
1. Mijn lieve pony, die er altijd voor me is (:
2. Film ; How the grinch stole cristmas hah (:
3. Winter / sneeuw
4. Kerst <3

[Beantwoorden]


Door abcd op 17 oktober 2012 08:29

wauw Jip.. mooi dat je die erbij noemt, wat een inspirerende jongen was dat. Daar zouden er meer van moeten zijn. Heerlijk om naar te kijken en te luisteren.

[Beantwoorden]


Door Amanda92love op 17 oktober 2012 08:31

De mooie kleding kwa kleuren :) en de blaadjes die verkleuren :)

[Beantwoorden]


Door abcd op 17 oktober 2012 08:32

Maar om ook even een rijtje te maken:
– Mijn vriendinnen en familie
– Winkelen
– Vakantie en op vakantie gaan
– Mooi weer / terrassen <3333333
– Zondagmiddag pyjama dag ;)
– Uiteten gaan
– Uitstapjes maken
– New York <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:19:

Ik ga waarschijnlijk volgend jaar naar NY… super spannend!

[Beantwoorden]

abcd antwoordt op 17 oktober 2012 om 14:09:

Gaaf! Ik ben dit jaar geweest, echt een dikke vette aanrader! Ik ben er helemaal verliefd op geworden, haha!

[Beantwoorden]


Door Irene op 17 oktober 2012 08:34

Hahahaha communitychanel is ge-ni-aal. Oh en ik ben het helemaal met je eens over Lenny Kravtiz :cool:

[Beantwoorden]


Door Esther op 17 oktober 2012 08:41

stuk voor stuk leuke dingen (: ik moest ook al lachen door dat plaatje van die banaan haha

[Beantwoorden]


Door Resy op 17 oktober 2012 08:43

Erg leuk lijstje!
Zelf kan ik nu heel erg blij worden van als ik uit school kom en geen of iig weinig huiswerk heb waardoor ik onder mijn deken een filmpje kan kijken. Ook lieve smsjes kunnen mij erg blij maken

[Beantwoorden]


Door Chantal op 17 oktober 2012 08:49

Erg leuk artikel. Ik zelf word blij van een lekkere kop chocomelk en mijn vrienden.

[Beantwoorden]


Door Sara op 17 oktober 2012 08:57

Haha, Lenny Kravitz had ik totaal niet verwacht. Chocolade melk of thee drinken met vriendinnen of klasgenoten vind ik ook heel erg leuk. Uitslapen hoort ook zeker in mijn rijtje. Van shoppen en leuke kleding kopen wordt ik ook ontzettend blij. Mario Balotelli, gewoon om het persoon dat hij is. En nog veel meer dingen die mij maken ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:20:

Is Mario Balotelli niet die hele agressieve voetballer? :+

[Beantwoorden]


Door Siss op 17 oktober 2012 09:02

Ik heb ook zo lopen huilen door Jip. Goeie post dit, Vera!

[Beantwoorden]


Door Imke op 17 oktober 2012 09:06

whihi dat filmpjee!! haha

Leuk artikel!!

-als ik nog slaap en mijn beste vriendin komt me wakker maken
-film kijken
– veracamilla.nl lezen
-SHOPPEN
-als er een nieuwe glee/vampire diaries/pretty little liars/gossip girl online staat
-een opgeruimde kamer
-een opgeruimd bed

[Beantwoorden]


Door Imke op 17 oktober 2012 09:07

whihi dat filmpjee!! haha
Leuk artikel!!
-als ik nog slaap en mijn beste vriendin komt me wakker maken
-film kijken
– veracamilla.nl lezen
-SHOPPEN
-als er een nieuwe glee/vampire diaries/pretty little liars/gossip girl online staat
-een opgeruimde kamer
-een opgemaakt bed

[Beantwoorden]


Door Sophie (mademoisellesophistique.wordpress.com) op 17 oktober 2012 09:11

leuk artikel, ik hou er ook van gezellig met vriendinnen chocomelk te drinken :)

[Beantwoorden]


Door Mayara Esther op 17 oktober 2012 09:13

Wat mij blij maakt is als ik mijn moeder gelukkig zie. :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 17 oktober 2012 09:14

Ja warme sjaals! Is zo heerlijk om ’s ochtends vroeg als ik weg sta te bibberen op het station me verstoppen in een sjaal haha! Leuke post!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:21:

Jaaa, fijn he!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 17 oktober 2012 09:17

Echt een leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 oktober 2012 09:21

Altijd leuk. Ik wordt ook blij van pepernoten, van een goede workout en daarna lekker douchen, een schoon bed en dan lekker uitslapen, warme chocomel, een goed boek, een lekker nummer en een warme wollen wintertrui.

[Beantwoorden]


Door Bahar op 17 oktober 2012 09:23

Dat ik vandaag Jarig ben hihi (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:21:

Ah!! Gefeliciteerd Bahar! (love)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 17 oktober 2012 09:24

Fijne momenten met mijn man, onze huisdieren, lieve vriendinnen en familie, of lekker in m’n eentje cocoonen op de bank met een pot thee, chocolaatjes en fijne magazines (Happinez, Flow, Psychologie Magazine etc.) of een wandeling door de prachtige natuur. Daar kan niks anders tegenop!

[Beantwoorden]


Door Di op 17 oktober 2012 09:24

Jip vond ik ook echt zo inspirerend! Sjaals zijn ook echt mijn ding.. en verder toch ook jouw blog hoor vera!
Leuke post!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 17 oktober 2012 09:25

Pepernoten , yummeh! En kerscollecties, jaaa! :D
Leuke happy things!

[Beantwoorden]


Door Milou0207 op 17 oktober 2012 09:30

Ik heb ook alle boeken van harry potter en de films gezien
Ook van the hunger games ;) jammer dat er alleen van het eerste deel een film is
Leuk om zien wat jij leuk vind

Xxx milou

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:22:

Van de andere boeken komen ook nog films!

[Beantwoorden]

Eileen antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:44:

Er komen nog drie films catching fire, mokingyay, mokingyay part 2. Ze zijn nu catching fire aan het filmen. Ik ben Super fan van the hunger games en Harry Potter.

[Beantwoorden]


Door joanydvv op 17 oktober 2012 09:32

Wat een leuke happy things :) Mijn happy things zijn:
– Mijn man en onze diertjes
– Op de bank kruipen met een goed boek
– Het volhouden van een uitdaging die ik mezelf heb gegeven
– Winnen met zeeslag :P
– enz
– enz
– enz

[Beantwoorden]


Door laura op 17 oktober 2012 09:38

leuke blogpost! The hunger games heb ik gister nog gekeken. Ik vond het wel heel zielig dat, dat kleine meisje (drew?) dood ging. ik word blij van?
-shoppen
-bloggen
-lekker eten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:22:

Ja, toen moest ik ook echt huilen! :-(

[Beantwoorden]


Door Vera op 17 oktober 2012 09:43

Wat mij aan het :) maakt is om s’ochtends wakker te worden, even blijven liggen en dan op je site kijken. Heeerlijk. (H)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:22:

:$ <3

[Beantwoorden]


Door beautyxkusjex op 17 oktober 2012 09:52

Veel dingen herken ik ook bij mezelf hierin, maar die lenny is niet mijn favoriet.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 17 oktober 2012 09:59

Nummer 10! Ik moest huilen toen hij dat zei.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 oktober 2012 10:04

Leuk lijstje! Dat Brad Pitt filmpje, hahaha. En Jip… ach, hij heeft mijn hart gebroken toen hij stierf. Zo’n leuke jongen met een prachtige persoonlijkheid. Echt zo’n jongen waar ik verliefd op zou zijn geworden als ik hem had ontmoet. Zijn woorden raakten me echt, en ook mij heeft hij geïnspireerd om meer open te zijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:24:

Precies dat. Ik wist al dat hij gestorven was (hij woonde in Wageningen, we kenden een aantal van dezelfde mensen) dus ik wist al toen ik zag wat voor leuke jongen het was op TV, hij mijn hart ging breken. Ik snap de dood echt niet.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 17 oktober 2012 10:07

Aaw echt leuke dingen!

[Beantwoorden]


Door janine op 17 oktober 2012 10:08

:wow: wat een grappig artikel!!!ik volg je al een tijdje en heb al je artikels beken! echt gaaf :wow:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:24:

Allemaal?! :O

[Beantwoorden]


Door Kris op 17 oktober 2012 10:09

Wat bijzonder dat je Jip noemt.. Hij was voor míj ook erg inspirerend. Wat een posititeit straalde hij uit. Heel bijzonder.
Via de website van over mijn lijk kun je zijn ‘boek’ downloaden. Erg mooi om te lezen..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:24:

Ja, echt iets waar veel mensen van kunnen leren denk ik. En ik hoorde al van zijn boek, ik ga hem snel eens downloaden voor op mijn iPad.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 oktober 2012 10:13

Wat een leuke post! Ik word altijd erg blij van lekker eten, shoppen, mijn bed na een lange dag, enzovoort.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 17 oktober 2012 10:13

Oeh warme sjaals, ja!

[Beantwoorden]


Door Diede op 17 oktober 2012 10:16

Jip heeft mij ook zo geïnspireerd! Wat een gozer, die positiviteit en die kracht. Ik heb er geen woorden voor, ik snap dat je hem noemt!

De dingen die mij blij maken:
– Shoppen
– Warme chocolademelk met gevulde speculaas
– Warme truien en vesten
– Mijn inspiratie kwijt kunnen in mijn lyrics
– De zon op een frisse dag
– Rode lipstick :3
– Met familie en vrienden leuke dingen doen
– Knuffelen met mijn katten
en het gaat maar door en door en door.. Hahaha!

[Beantwoorden]


Door Eva op 17 oktober 2012 10:16

Oooh dat filmpje van Brad Pitt is zoooo irritant ja! Superleuke parody hahahha! Ik vond Jip ook geweldig :O
Verder word ik blij van New Girl, nieuwe schoenen, herfstzonnetje, pingpongen, Insomnia van Faithless (mijn favo nummer ever, god weet waarom, dat kan me aan het lachen en huilen maken op ALLE momenten) Terugdenken aan mooie concerten, nostalgie in het algemeen, lekkere cocktails met vriendinnen, bloemen, body butter van TBS en natuurlijk bastogne koekennnnn

[Beantwoorden]


Door Fleur op 17 oktober 2012 10:17

Paardrijden, nagellak, make-up!

[Beantwoorden]


Door Amina op 17 oktober 2012 10:24

haha ‘someone needs to fix this light’ die was leuk. En wat mij blij maakt is, thuis komen na een lange dag, me comfy pak aantrekken, warme chocolade melk pakken en dan op me bed liggen en een serie kijken zonder enige andere verantwoordelijkheden, heeeeerlijk! (love) en het zien van een knappe man maakt me ook wel blij haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 10:25:

Daar moest ik ook echt om lachen :D ik hou van Natalie!

[Beantwoorden]

Amina antwoordt op 17 oktober 2012 om 17:47:

Love droge humor!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 17 oktober 2012 10:43

Hahaha, ik vind sommige filmpjes van Community Channel heel leuk, anderen weer minder. Deze vond ik erg leuk! Maar ik hou van Brad Pitt :( Het kan me ook inderdaad geen ruk schelen wat ‘ie zegt want hij is gewoon lekker om naar te kijken. Zo’n woeste, verwilderde kop met die mooie ogen en schattig neusje. Alleen dat haar mag wel weer wat korter en frisser. Oké, ik stop al.

Leuk artikel! Ik hou van dit soort stukjes, ik word er zelf vrolijk van.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 17 oktober 2012 10:54

Pepernoten, I love it! HAHA, DAT FILMPJE. Warme chocolademelk is ook zo yummy. En the Hunger Games zijn inderdaad leuk, jaaaa!

[Beantwoorden]


Door Barbara op 17 oktober 2012 11:05

Ahh ja Jip inderdaad, hij heeft me ook echt ontroerd. Heb echt bewondering voor hoe hij er in stond, ik zou.. ja, ik weet het eigenlijk niet. In ieder geval zou ik er niet zo down to earth en positief over kunnen zijn, meer doodsbang in m’n bed gaan liggen of zo iets.

Waar ik echt blij van word is iets wat elke ochtend gebeurt; Ik word wakker, zie Jerry (mijn kat) naast me liggen, hij ziet dat ik wakker word en geeft dan kopjes (omg zo lief he) en dan rent ie naar de keuken en kijkt ie af en toe om of ik ‘m volg om vervolgens luid te miauwen tot zijn eten klaar staat en als hij het op heeft komt ie weer bij me en gaat ie op mn schoot liggen snurken. Heel stom, maar zulke kleine dingetjes word ik blij van! :)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 17 oktober 2012 11:07

Leuk artikel :)

[Beantwoorden]


Door Malou op 17 oktober 2012 11:10

Ik heb ook flink wat tranen gelaten om de prachtige Jip uit Over mijn lijk. Sjonge wat heeft hij me geinspireerd, heb echt ontzettend veel respect voor hoe hij in het leven stond, wauw.

Verder, wat maakt mij blij: dat ik vakantie heb en heel veel oude en nieuwe vrienden heb gezien en zie deze week! Dat ik lekker veel heb gewerkt zodat ik straks lekker veel geld heb jeej! dat ik zulke lieve mensen om mij heen heb, dat Expeditie Robinson weer bezig is, dat ik lekker heb geshopt met mijn zusje en naar Wicked ben geweest. Ja. Jeeeeeej.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 17 oktober 2012 11:10

Even iets anders: Misschien heb je er al van gehoord, maar Nivea heeft nu ook een BB Cream. Misschien lijkt het je leuk om die te testen? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 12:29:

Ja, al gehoord! Maar weet nu al dat die te donker voor me zal zijn…

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 oktober 2012 11:11

Ik word er altijd blij van als ik na een lange koude regenachtige dag in bad een boekje kan lezen :) Of wanneer er weer een nieuwe aflevering van mijn favoriete serie te downloaden is!

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 oktober 2012 11:26

Haha, dat filmpje! En door die eerste foto van Ed en Leighton kreeg ik al een lach op mijn gezicht :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 17 oktober 2012 11:26

Wat een heerlijk artikeltje! Eigenlijk heeft elk seizoen wel iets leuks! Een boswandeling en daarna lekker thuis opwarmen met een leuke film is ook altijd erg fijn!
Leuke site heb je trouwens!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Rose op 17 oktober 2012 11:34

Hahahahahah dat filmje van Brad pitt! Maakt me zeker aan het :)!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 17 oktober 2012 11:41

Heel leuk artikel!!!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 17 oktober 2012 11:52

Ik heb over mijn lijk ook gekeken en ik ben het echt eens met je verhaal over Jip. Kerstcollecties zijn inderdaad erg leuk om te bekijken en natuurlijk ook om er wat van te kopen(a)

[Beantwoorden]


Door N op 17 oktober 2012 12:04

Wat fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die zo over Jip denkt. Ik werd al een beetje bang van mezelf dat ik zoo onder de indruk van iemand kon zijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 12:29:

Nee hoor, je bent zeker niet de enige!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 17 oktober 2012 12:07

Oh jip, inderdaad! Ik heb zo hard gehuild om die jongen. Verder leuke lijst Vera!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 17 oktober 2012 12:21

Heel veel zijn herkenbaar, behalve de pepernoten haha. Daar houd ik niet zo van. Jip is inderdaad een inspiratie zeg, ik heb ook wel een beetje moeten huilen bij Over Mijn Lijk. Oh en ik ben ook echt dol op sjaals!

[Beantwoorden]


Door kyra op 17 oktober 2012 12:40

hoeveel kost het instaleren van imovie?
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 16:56:

Het is alleen voor iMac, maar prijzen etc. vind je in de App Store :-)

[Beantwoorden]


Door Kelly te Winkel op 17 oktober 2012 12:40

Heel leuk artikel! Ik word ook altijd blij als ik in de ochtend een lief berichtje van iemand heb ontvangen op mijn gsm. Ook pepernoten en marsepein maken mij blij!

[Beantwoorden]


Door ChantalAngel op 17 oktober 2012 12:46

Wauw wat open weer Vera!!
Ik vindt dat het openstellen je heel goed afgaat als je bedenkt hoeveel mensen dit lezen.
Ik herken heel erg het “depri in je bed willen liggen” gevoel, ik heb dat ook vaak gehad en nog wel eens, opzoek naar gelukkig zijn.
Een paar jaar geleden heb ik geleerd dat het Ultieme geluk niet bestaat, maar dat je je geluk uit de kleine dingen van het dagelijkse leven moet halen zoals:
Een zonnenstraal die warm op je gezicht schijnt als je wakker word.
De hond die je even een knuffel komt geven.
De kaarsjes en geurtjes die je huis/kamer verwarmen…
.
Dat onderstreep jij ook heel duidelijk met de 12 dingen die je beschrijft!!!
Heel mooi Vera

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 16:57:

Ja, die dingen zijn ook het mooist! Kan heel erg van die kleine dingen genieten. En openstellen is lastig, maar wat Jip zei is wel waar :ja: Dankjewel Chantal!

[Beantwoorden]


Door Esther op 17 oktober 2012 12:52

Wat leuk vera! Erg leuk om te weten waar jij blij van word en wat je leuk vindt. Je blog is super, en jij ook.
Liefs, esther.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 16:57:

Dankjewel Esther <3

[Beantwoorden]


Door Sophie op 17 oktober 2012 13:09

ahw, ik heb ook zoveel respect voor Jip. & je hebt weer een leuk artikel! xxxx

[Beantwoorden]


Door Pleun op 17 oktober 2012 13:16

Ow ik snap je helemaal met Jip. Nog nooit zóveel gehuild, pfft.

[Beantwoorden]


Door Imke op 17 oktober 2012 13:25

Jip heeft mij ook zo geraakt! Wat een ongelooflijk mooi, lief, open & positief persoon. Hij heeft mij inderdaad ook geïnspireerd om meet open te zijn tegenover andere mensen. Voor de rest maak je mij heel blij met verrassingen, in bijna elke variant!
Xoxo

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 17 oktober 2012 13:37

Ooohh.. Ik ben ook dol op sinterklaas! :D
Vroeger vond ik pakjesavond echt superleuk en zette ook altijd mijn schoen. Ik weet nog wel dat ik ooit eens mijn schoen zette en op mijn kamer wakker bleef omdat ik Sinterklaas en Zwarte Piet wilde horen hoe ze mijn huis binnen kwamen ^^)
Ook keek ik altijd naar het Sinterklaasjournaal, de Club van Sinterklaas en natuurlijk het feest met Ernst & Bobbie ^^
Nou ben ik dan 17 (Zaterdag 18) en mijn ouders en ik doen natuurlijk niks meer met cadeautjes (In plaats daarvan gaan we altijd uiteten)
Maar ik ben nog wel dol op het feest! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 16:58:

Ik ook! Ik deed ook al die dingen. Als ik ’s ochtends ging kijken wat er in mijn schoen zat, keek ik eerst nog even door de brievenbus of ik toevallig sinterklaas zag weglopen :D

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 17 oktober 2012 13:39

Dat youtube filmpje is echt lachen, reclames zijn soms zo raar =]!! Wat me nog aan het lachen maakt zijn van die kleine nieuwjaarsterretjes, zo lschattig formaat en mooi!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 17 oktober 2012 13:46

Leuk leuk artikel!
Al was ik helemaal afgeleid door Chuck Bass die bovenaan stond… hahaha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 16:55:

(love)

[Beantwoorden]


Door Adjara op 17 oktober 2012 13:53

Liefde, omdat ik zonder liefde gewoon niet leven kan. Een dag zonder liefde een dag niet geleefd! <3 (:

[Beantwoorden]


Door Roos op 17 oktober 2012 13:57

Heel leuk en positief artikel. Me lovesss warme chocomel ( met slagroom! ) en dikke sjaals. En o ja, Jip. Wat een top top top gast. Hij is echt een voorbeeld voor vele mensen, ook voor mij. Positief en open zijn, dat is belangrijk. Met een beetje humor, dat wel. Hilarisch dat hij het geweldig vond dat hij, toen hij nog maar een maandje of 2 te leven had, een Iphone abonnement voor 2 jaar had afgesloten, haha.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 17 oktober 2012 14:01

Zelfgemaakte kruidnoten zijn zoooo lekker! Vooral als ze nog een beetje warm zijn (love)

[Beantwoorden]


Door Nora op 17 oktober 2012 14:04

Wat een heerlijke post, Vera. Goed trouwens dat je me aan Over mijn lijk hebt herinnerd, ik wist niet dat er een “nieuw” seizoen van was begonnen (woon in het buitenland).
Dingen waar ik instant gelukmomentjes van krijg:
– Het vinden van iets waar ik niet bewust naar zocht, maar ik al langer kwijt was
– Ceremonials (cd) van Florence + the Machine, en zo heel veel andere muziek (Souvlaki van Slowdive vooral)
– Ontbijt al klaar op tafel vinden, met een warme mok thee. Ik sta normaal gesproken als eerste op thuis (kut universiteit!) en vind het heerlijk wanneer het eens anders is!
– Een ochtend in m’n eentje door de stad kunnen dwalen, wanneer het nog rustig is
– Zitplekken in de bus of metro
– Wanneer mijn favoriete webcomic uitkomt in de vroege ochtend
– Een belletje of sms’je van iemand die ik al een poosje niet spreek

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 16:59:

Dit seizoen is erg mooi van OVML, je gaat het niet droog houden. En yesss, thank god voor zitplekken in de trein!

[Beantwoorden]


Door Lana op 17 oktober 2012 14:08

Hahahaha die chanel parody is echt grappig! En ik hou ook zo van sjaals en warme chocomelk. :)
Zou je trouwens (als je tijd en zin hebt) eens een kijkje willen nemen op mijn blog? Jij inspireert me namelijk heel erg, ik kijk dan ook elke dag op je blog en op een dag wil ik graag net zoals jou mijn eigen blog als beroep hebben, dus ik zou het echt een hele eer vinden als je eens zou willen kijken en zeggen wat je ervan vindt en of je eventueel wat tips hebt. De link: http://a-pretty-world.blogspot.com.
Alvast heel erg bedankt, en ik begrijp het wel als je geen tijd hebt hoor. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 16:59:

Natuurlijk! Ik ga kijken :-)

[Beantwoorden]

Lana antwoordt op 18 oktober 2012 om 20:54:

Oke, heel erg bedankt!! :)

[Beantwoorden]


Door Elis op 17 oktober 2012 14:11

communitychannel!
ik ben zooo blij dat ze alweer terug is!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 17:00:

Afkloppen! Voordat je het weet blijft Nat weer maanden weg :-(

[Beantwoorden]


Door Laila op 17 oktober 2012 14:20

Geweldig dat je Jip noemt! heb zelf ook met veel bewondering naar over mijn lijk gekeken en Jip is me erg bijgebleven. Hij was zo open en positief over het leven. Dat maakt mij inderdaad ook erg blij. Ik hoop eigenlijk dat iedereen een beetje wordt zoals Jip. Dat maakt de wereld een stukje beter!

[Beantwoorden]


Door C op 17 oktober 2012 14:27

Jaaaaa community channel! Ik had het filmpje al gezien en ik moest nu al lachen toen ik alleen nog maar de tumbnail in dit artikel zag… wat een heldin.

[Beantwoorden]


Door Beautyraiseplace op 17 oktober 2012 14:32

Chocolade melk drinken met vriendinnen!<3
Leuk artikel Vera, :) Liefs, Nina

[Beantwoorden]


Door Lies op 17 oktober 2012 14:50

Leuk artikel! Waar ik momenteel een smile van krijg ik toch wel dat ik weet dat de Kerst eraan komt. Ik ben er nu al mee bezig op de manier van Kerstkaarten maken en leuke versieringen haken. Chocolademelk kan mij ook zeker een smile geven. Alleen ben ik een chocolademelk verslaving aan het ontwikkelen haha.

[Beantwoorden]


Door Soesja op 17 oktober 2012 15:02

Ik vind dit echt een hele goede, mooie post! Je blijheid is aanstekelijk :) Ik word op dit moment blijft van Ed Sheeran, hardlopen, lekker veel warme kopjes thee drinken en of course ook pepernoten :D

[Beantwoorden]


Door Chantal op 17 oktober 2012 15:10

Het meeste van dit lijstje kan mij ook wel bekoren, behalve pepernoten brr.. kruidnoten FTW

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 17:00:

Pepernoten, kruidnoten… IK WIL HET ALLEMAAL :D

[Beantwoorden]


Door martina op 17 oktober 2012 15:10

superleuk artikel !
^^)

[Beantwoorden]


Door Deborahschrijft op 17 oktober 2012 15:19

Ik kreeg een smile op mijn gezicht door de foto van Ed en Leighton bovenaan het artikel! Love Ed Westwick!! :D

Groetjes
Deborah

[Beantwoorden]


Door Annemeisj op 17 oktober 2012 15:26

Ik word happy van:
– de gedachten dat mijn vriend bijna weer terug komt uit het buitenland na een te lange tijd.
– Zon zon en nog meer zon.
– Wetende dat als ik als laatste opsta en als enige thuis ben, de hond helemaal verliefd op mij is.
– Mijn fleecedekentje als ik lekker op de bank film zit te kijken met een kop thee.
– Als ik een keer ’s ochtends lekker veel tijd heb om mij langzaam en relaxt klaar te maken voor een dag vol colleges

[Beantwoorden]


Door serberry op 17 oktober 2012 15:39

Ben ik nou de enige die Chuck Bass woest aantrekkelijk op de foto? Ik zag niet eens dat hij met blair (Leighton Meester) op de foto stond. Ik zag alleen Chuck (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2012 om 17:01:

Blair wie? Chuck <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door Emma op 17 oktober 2012 16:15

Heeeeel veeeeel schoenen!! (love)

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 17 oktober 2012 16:16

Jip is echt een enorme inspiratie. Ik heb destijds een artikel over hem geschreven, met video met de inspirerende woorden van Jip. Heb het al 100 keer geluisterd en ga het nooit meer vergeten!

[Beantwoorden]


Door Ester op 17 oktober 2012 16:24

Wat een leuk lijstje!

[Beantwoorden]


Door Femke op 17 oktober 2012 16:37

Ah wat een leuk artikel! Pepernoten en chocolademelk maken bij ook aan het :)-en, ik hou ervan!

[Beantwoorden]


Door Bodi op 17 oktober 2012 17:13

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Jeike op 17 oktober 2012 17:16

Echt een super artikel! Ik herken me echt in dingen, zoals met Jip. Hij lijkt/leek me echt een geweldige jongen! Ik ben iemand die niet huilt om films/series maar van hem kreeg ik echt de tranen in mijn ogen!

[Beantwoorden]


Door Lana op 17 oktober 2012 17:31

Ja Jip. Tranen met tuiten heb ik gehuild. Zo positief was hij, klinkt misschien stom maar kan je iemand missen die je niet kende?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2012 om 09:59:

Ja hoor, dat kan wel. Als je heel erg meeleeft is dat helemaal niet zo gek :no:

[Beantwoorden]


Door Lana op 17 oktober 2012 17:33

dat van Jip had ik ook..
ik voelde me zo aangetrokken tot hem, was nog net niet verliefd haha. ook al kon ik hem enkel van de tv.
ik voelde me ook ontzettend rot toen ze vertelden dat hij was overleden, al maanden geleden. dus toen ik hem leerde kennen via de tv dan, was hij eigenlijk al overleden…
ik baal er van, hij is echt een goede gast, een positieve denker. zouden meer mensen moeten doen eigenlijk.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 17 oktober 2012 17:49

klinkt heel leuk allemaal !
xoxo

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 17 oktober 2012 18:04

Ahh van artikels als deze word ik echt heel vrolijk!

[Beantwoorden]


Door Winnie op 17 oktober 2012 18:19

Het verbaast me dat er geen rode lippenstift tussen staat!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2012 om 09:59:

Aahh dat weten we ondertussen wel denk ik ^^)

[Beantwoorden]


Door Lois op 17 oktober 2012 18:28

Leuk artikel!
Jaaaa omg die reclame! Ik keek gister tv, en ineens zag ik brad pitt heel serieus praten. Ik zacht echt dat er spontaan een horror film was begonnen! Alsof hij elk moment vermoord kon worden.. Kwam ineens het Chanel flesje in beeld, ik ging helemaal stuk! :)
xxxxxx

[Beantwoorden]


Door lisanne op 17 oktober 2012 18:33

ja voor dat stomme clipje van chanel heeft hij wel even 14 miljoen gekregen…

[Beantwoorden]


Door Katja op 17 oktober 2012 18:41

Lol, dat filmpje van Chanel 05 XD
En warme sjaals staat ook wel bij mij op het lijstje nu, buh wat is het de laatste tijden koud, vooral in de ochtend :(

[Beantwoorden]


Door Gabriëlla op 17 oktober 2012 18:47

Zo als altijd weer een leuke artikel ^^)
Maar ik zag ook nog een klein foutje, niet dat ik daar zo kritisch naar kijk maar er stond: Make-upmermerken inplaats van make-upmerken..
xx Gabriëlla <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2012 om 10:00:

Fijn dat je het zegt! Ik pas het aan.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 17 oktober 2012 19:09

Wanneer ik zie dat je een nieuw filmpje hebt geüpload of een nieuw artikel hebt geplaatst, ja dat maakt mij aan het :)

[Beantwoorden]


Door Silje op 17 oktober 2012 19:28

Leuk blogpost!
ohhh pepernoeten, hebben we niet in Finland :(

[Beantwoorden]


Door Kim op 17 oktober 2012 19:28

Hahaha dat filmpje van communitychannel xD geniaal! Oh en Jip <3 geweldig hoeveel positiviteit hij in zich had en wat heb ik gejankt toen ie zo plots dood was :( Zo'n leuke jongen vond ik t! Onbegrijpelijk dat zijn vriendin hem heeft laten gaan toen hij ziek werd :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2012 om 10:01:

Ja, bizar he! We weten natuurlijk niet echt hoe het is in om zo’n situatie te zitten, maar ik kan me niet goed voorstellen dat je die keuze maakt.

[Beantwoorden]


Door Lana op 17 oktober 2012 20:04

Hee Vera!
haha 2e reactie maar las ik dat nou goed dat je die jip hebt gekend in het echt? kus

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2012 om 10:01:

Nee, maar ik ken mensen die hem kenden.

[Beantwoorden]


Door lotte op 17 oktober 2012 20:56

5 maakt mij ook blij.

[Beantwoorden]


Door Sanneke op 17 oktober 2012 21:16

Ben ik t allemaal mee eens! Vooral wakker worden met berichtjes. Tenminste, tweets. Elke ochtend wakker worden van een trillend kussen ben ik ondertussen wel een beetje zat, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2012 om 10:02:

Daar slaap ik altijd doorheen gelukkig :D

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 17 oktober 2012 21:45

Ik moest echt zo hard lachen bij het filmpje van Brad Pitt, so true. Het gaat echt zo, ook de dingen zie zij zegt met dat baardje erbij. :’) Gekke opmerkingen en lieve rijmpjes van Meneer E. en Aaron Rodgers. He is handsome, no joke. He really is. Football. Muzieknummers met herinneringen en crazy pictures.

[Beantwoorden]


Door Miriam op 17 oktober 2012 22:09

Me super super lieve vriendinnetjes die me altijd helpen!!!!

[Beantwoorden]


Door Iva op 17 oktober 2012 23:43

Berichtjes hebben als je wakker wordt is idd zoo leuk! Dat geeft echt veel energie.

– Thee en chocolade
– Je favoriete kledingstuk van het moment dragen
– Jurkjes
– Een geweldig opgebouwde yoga class

[Beantwoorden]


Door Nanda Love op 17 oktober 2012 23:59

Daaaaaaaaaaar gaan we dan :wave:

– Rustig wakker worden zonder ‘gezeur’ aan m’n hoofd.
– Als er Leerdammerkaas + Calvé mosterd in huis is :yes:
– Muziek aan
– Mijn Blackberry geen kuren heeft
– Alles een beetje mee zit op een dag waardoor ik niet in de stress schiet :crazy:

– Leuke mailtjes / smsjes / whatsapp berichtjes
– Liefde / gezelligheid van vrienden + familie
– Als t goed gaat op ’t werk :D

– Dat ik t gevoel heb ‘niet stil te staan’ maar lekker door ga met het leven, zeg maar.

(love)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 oktober 2012 01:52

Ik werd al blij toen ik Leighton Meester en Ed Westwick in je hoofdplaatje zag, haha, love that photo :)

Hmmm, what makes me :) is muziek van Ed Sheeran, Nina Nesbitt, Passenger, mijn kat, dieren, de zonneschijn, het strand, de zee, concerten en vanalles en nog wat :)

[Beantwoorden]


Door Esther op 18 oktober 2012 02:23

Ik zie Jip staan en je stukje erachter en de tranen schieten weer in m’n ogen! Die jongen is en was zo inspirerend, daarvan moeten er echt meer zijn op deze wereld!

[Beantwoorden]


Door Bo op 18 oktober 2012 12:32

Hunger games! Echt verslavend!

[Beantwoorden]


Door Myrte op 18 oktober 2012 15:45

is dit een soort tag? mag ik het ook op mijn blog zetten ..? kusx

[Beantwoorden]


Door Soraya op 18 oktober 2012 18:03

nr 10 jaaa Jip! Hij inspireert mij zo erg en door zijn boodschap en gewoon zijn hele instelling heb ik de afgelopen weken al zoveel dingen anders aangepakt in m’n leven. Het klinkt misschien heel raar maar ik wist tot nu toe altijd wel dat positief en open zijn goed voor je was. En ik probeerde er ook naar te leven maar ik voelde me nooit echt geinspireerd en bleef eigenlijk altijd wel redelijk pessimistisch en gesloten. Sinds ik Jip heb meegekregen in over mijn lijk heb ik echt een held erbij die mij continue inspireert. Ik heb zo erg gehuild om z’n overlijden. Ik vind het ook wel jammer dat ik ‘m niet persoonlijk heb leren kennen en heb kunnen bedanken voor de verandering die hij bij me teweeg heeft gebracht.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 18 oktober 2012 18:10

Lovee The Hunger Gamess!! (love)
Ik ben nu bezig in het derde deel van de boekenserie, de film heb ik in de bios gezien,, Nu nog wachten tot Kerstmis zodat ik hem op dvd kan vragen! :yay:

[Beantwoorden]


Door Debby op 18 oktober 2012 18:46

Jip ja die heeft mij ook geraakt en hoe.
Heb je zijn ebook gelezen?
phoe die is heavy staan veel mooie uitspraken van hem in je kan hem vinden op de site van over mijn lijk.

Trouwens je site is top ;)

[Beantwoorden]


Door Mariëtte op 18 oktober 2012 19:17

Ah ja, Jip.. Wat een prachtmens was dat!

[Beantwoorden]


Door lotte op 18 oktober 2012 21:16

OEHHH, zal je een keertje een The hunger games inspired make up tutorial maken, zoals Katniss of Primrose?

[Beantwoorden]


Door Eva op 18 oktober 2012 23:29

Wat mooi dat je Jip erin hebt gezet! R.I.P Jip!

[Beantwoorden]


Door robin op 19 oktober 2012 18:04

Ik had precies het zelfde bij dat filmpje van Jip!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 19 oktober 2012 21:48

Twilight maakt mij mij :) Dat is mijn nieuwe verslaving en niet te vergeten The Vampire Diaries!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 20 oktober 2012 10:17

leuke dingen zeg :)

[Beantwoorden]


Door anne op 20 oktober 2012 20:27

Toen ik ‘Jip’ las wist ik gelijk over wie je het had, en daar denk ik precies hetzelfde over.
Ik volg over mijn lijk pas sinds een paar weken, maar je gaat vanzelf heel erg meeleven met de mensen die erin zitten. Jip was echt degene van het programma die me het meest inspireerde. Nu inspireerd hij me nog steeds!
Toen hij iets wilde meegeven aan de kijkers van OverMijnLijk zat ik met tranen in mijn ogen, en bij de uitvaart kon ik het niet meer binnenhouden. Hoe hij zijn uitvaart voorbereid had, ‘met een lach en een traan’ vind ik een super mooie gedachte.

In de rest van je 12 dingen kan ik me ook heel goed vinden! ;)
Liefss,
ann.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 25 oktober 2012 21:18

Wat toevallig!! Ik heb dat fragment van Jip ook zo intens tot me door laten dringen. Na een heftige scheiding ben ik ook veel meer gesloten. En ik begin nu langzaam te voelen dat dat niet de oplossing gaat zijn…. open stellen….. wat Jip zei, dat is het antwoord :-)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 1 november 2012 18:46

Leuk artikel (:

[Beantwoorden]