Nieuwe celeb parfums: Christina Aguilera Red Sin + Beyoncé Midnight Heat

Dezelfde geur als je favoriete celeb dragen, wie wil dat nu niet? Miss Aguilera en miss Knowles hebben al meerdere succesvolle geuren op hun naam staan en daar zijn nu twee nieuwe varianten aan toegevoegd. Het is tijd voor wat Red Sin en Midnight Heat…

Photobucket

Photobucket
Het zijn twee best verschillende geuren, hoewel ik ze allebei heel geschikt vind voor de nazomer/herfst. Midnight Heat zou ik alleen eerder ’s avonds of naar een feestje dragen, terwijl ik Red Sin lekker vind voor boswandelingen en eikels pellen overdag. Qua uiterlijk hebben de flacons allebei een krachtige kleur, en dezelfde curvy zandloper vorm.

Christina Aguilera Red Sin Eau de Parfum 50 ml €37,00
Beyoncé Midnight Heat Eau de Parfum 50 ml €36,00

Photobucket

Photobucket
De eerdere parfums die Christina Aguilera uitbracht kende je misschien al wel. Christina Aguilera, By Night, Royal Desire, Secret Potion en Inspire zijn de voorgangers van Red Sin. De flacons lijken (op Inspire na) allemaal op elkaar qua vorm en kanten patroon.

Christina Aguilera – review


Ook Beyoncé bracht al een paar keer eerder een geur uit. Heat, Heat Rush en Pulse. Dit is dus het vierde parfum in totaal, maar de derde Heat variant voor Be.

Heat – review
Heat Rush – review
Pulse – review

Photobucket

Photobucket
Christina Aguilera Red Sin

Er zit niet alleen veel rood in de flacon van het parfum verwerkt, maar ook in de geur zelf. Ik vind de uitstraling van het flesje heel goed bij Christina passen. Sexy met rood en het kanten printje, maar toch ook lief met het strikje en de bloemen die je in het patroon terug ziet.

Topnoten: rode appel en kaneel
Hartnoten: rode cyclaam
Basisnoten: musk, sandelhout en rode gember

De geur ‘Christina Aguilera’ had ik al en die vond ik verrassend lekker. Ook Red Sin bevalt me goed. Er zitten opvallende noten in, maar het parfum is goed draagbaar. Red Sin ruikt zoet naar rode appel, maar heeft toch iets warms van de kaneel. Het is een lieve, maar toch ook vertrouwde en sensuele geur.

Photobucket

Photobucket
Beyoncé Midgnight Heat

Midnight Heat van Beyoncé ziet er exact hetzelfde uit als de vorige Heat geuren, alleen is de flacon deze keer paars en niet rood of oranje. In Midnight Heat zitten veel zwoele en warme noten. Het past goed bij de sensuele uitstraling van het parfum.

Topnoten: pitaya, stervrucht en abrikoos
Hartnoten: Mokara orchidee, zwarte tulp en paarse pioenroos
Basisnoten: warme amber, patchoeli en sandelhout

Midnight Heat is niet zo zwaar en aanwezig als Heat en Heat Rush. Het parfum is iets zoeter, minder sterk. Wat ze wel met haar voorgangers gemeen heeft is dat één keer sprayen genoeg is om de hele dag goed naar het parfum te ruiken. Midnight Heat is een fijne avondgeur die niet ouwelijk of te zwaar is, maar zoet, fruitig en sensueel ruikt.

Photobucket

Christina Aguilera Red Sin

Eau de Parfum 15 ml €18,50
Eau de Parfum 30 ml €27,00
Eau de Parfum 50 ml €37,00
Vanaf oktober 2012 te koop

Beyoncé Midgnight Heat

Eau de Parfum 15 ml €16,00
Eau de Parfum 30 ml €26,00
Eau de Parfum 50 ml €36,00
Vanaf augustus 2012 te koop

Photobucket
Van de twee parfums is Red Sin van Christina Aguilera bij mij het meest favoriet, hoewel ik ook Midnight Heat zeker niet verkeerd vind. Wel blijft Red Sin iets minder goed hangen dan de geur van haar concurrent, dus die moet je halverwege de dag nog even bijwerken.

Red Sin is net wat zoeter, liever en frisser. Midnight Heat is iets warmer en sensueler, hoewel er ook zeker fruitige en zoete noten in zitten. Het zijn allebei heerlijke geuren voor dit najaar. Ik kan lekker ruikend de bossen in, tussen de blaadjes dansen en van de herfstzon genieten.

Welk parfum spreekt jou het meest aan?


Reacties

Door beautybysandra op 15 september 2012 07:35

Ik ben echt benieuwd naar de nieuwe heat. De normale vind ik namelijk erg lekker :)

[Beantwoorden]


Door Charile op 15 september 2012 07:42

Klinken beide erg lekker :)

[Beantwoorden]


Door roxanne op 15 september 2012 07:42

Die eerste van beyonce vond ik een beetje tegen vallen.. maar ik ben heel. Benieuwd naar deze!

[Beantwoorden]


Door Céline op 15 september 2012 07:59

Wauw die van Christina is echt een mooi flesje!
Die wil ik!!! Alleen ik vind het altijd te duur om zo’n luchtje te kopen, want ik heb niet zo veel inkomen…

I love your blogs!! <3

Liefs Céline

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 september 2012 om 11:31:

Misschien een idee voor je verjaardag of kerst/sinterklaas als je dat viert? :-)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 15 september 2012 08:04

Ik heb gisteren Red sin al gezien en geroken in de kruidvat. Echt lekker maar niet zo fris, hij is wat zoeter. Wel raar dat hij vanaf oktober verkijgbaar kan zijn als hij gisteren al in de kruidvat stond, haha! x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 september 2012 om 11:31:

Is wel vaker zo. Ik gebruik de persinformatie die ik krijg, maar het klopt helaas niet altijd helemaal…

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 september 2012 08:06

Ik ben echt benieuwd naar die van Christina Aguilera.
Ruikt die een beetje hetzelfde als de originele (witte fles met zwart kant)?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 september 2012 om 11:32:

Jawel. Ze hebben wel dezelfde sfeer :ja:

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 15 september 2012 08:10

Die van Christina spreekt me het meest aan! Maar ze lijken me beide indd heel erg lekker!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Joyce op 15 september 2012 08:14

ze lijken me allebij ontzettend lekker!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 15 september 2012 08:24

Ik heb Midnight Heat geroken in de winkel, maar het geurtje deed me heel erg denken aan een kinderparfum van vroeger, dus niet echt iets om echt te dragen, haha.

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 15 september 2012 08:43

Ik ben wel benieuwd geworden naar die van christina!

[Beantwoorden]


Door Lisette op 15 september 2012 08:43

Ben heel benieuwt naar red skin! maar ook midnight heat lijkt me erg lekker.

[Beantwoorden]


Door Femke op 15 september 2012 09:12

Ze spreken mij allebei erg aan eigenlijk! Ik vind wel dat ze er beide heel leuk uitzien, gewoon een mooie, rustige ‘verpakking’. Maar als ik uit eentje moest kiezen ga ik denk ik toch voor Red Skin, die lijkt me nog het lekkerst ruiken! ;)

[Beantwoorden]


Door Nora op 15 september 2012 09:16

Ze spreken me allebei wel aan! vind die red skin mooier!

[Beantwoorden]


Door Elke op 15 september 2012 09:27

Red skin spreekt me het meeste aan, ook vind ik die verpakking stiekem vele toffer. :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 september 2012 09:33

Ik hou van Christina Aguilera geuren. Het enige flesje wat bij mij ooit helemaal op is gegaan is de originele geur uit de lijn. Inspire was ik van de een of de andere dag beu en heb ik aan mn moeder gegeven. Ben erg benieuwd dus naar deze.

[Beantwoorden]


Door Rose op 15 september 2012 09:42

Ik heb de heat midnight ook, wat een heerlijke geur! Er is ook een limited edition van pulse!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 september 2012 om 11:33:

Daar heb ik inderdaad ook wel wat van gehoord… Ben helaas niet zo weg van Pulse. Blijft bij mij erg slecht hangen :-(

[Beantwoorden]


Door sophie op 15 september 2012 09:47

Ik ben echt benieuwd naar red sin, lijkt me echt een lekker geurtje!

[Beantwoorden]


Door Diede op 15 september 2012 09:47

Grappig dat Christina Aguilera steeds 1 eurootje meer kost, you go Beyoncé!

[Beantwoorden]


Door evelien op 15 september 2012 09:57

ik ga binnenkort zeker een keer red sin ruiken, lijkt me heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 15 september 2012 10:00

Het lijken me beide lekkere geuren maar die van Christina wint het dan toch. Mijn zus heeft ze allemaal (behalve Inspire) en ik weet zeker dat ze ook weer deze gaat kopen. Dus dan kan ik zo nu en dan een spraytje meepikken – gnagna – hihi! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 september 2012 om 11:33:

Fijn, zo’n zus ^^)

[Beantwoorden]


Door Elize op 15 september 2012 10:28

Ik wil ze allebei wel hebben, haha. Ze lijken me heerlijk! Prachtige foto’s!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 september 2012 om 11:34:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 15 september 2012 10:40

Ik ben weg van de Midnight Heat, maar ben nu wel benieuwd naar Red Sin.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 15 september 2012 10:41

Ze lijken me allebei heel erg lekker! Mooie foto’s heb je gemaakt Vera! :yay:

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 15 september 2012 10:49

Red sin maakt me erg nieuwschierig! Ik ben daar echt benieuwd naar. Midnight heat heb ik laatst geroken in de winkel en die vond ik erg lekker!

[Beantwoorden]


Door martina op 15 september 2012 11:00

ik hou niet zo heel erg van celeb parfums….

[Beantwoorden]


Door Irene op 15 september 2012 11:01

Ik hou van Beyoncés geuren! Heb ze allemaal gehad behalve deze, dus ik ben erg benieuwd :P

[Beantwoorden]


Door Aranka op 15 september 2012 11:08

Ik ben erg benieuwd naar die van Christina, ik heb al andere luchtjes van haar en die zijn erg lekker!

[Beantwoorden]


Door jana op 15 september 2012 11:22

Lijken me allebei heerlijke geurtjes :D x

[Beantwoorden]


Door Annelies op 15 september 2012 11:27

OH dat flesje van Christina is wel erg mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Roos op 15 september 2012 11:34

Heb aan beide gesnuffeld in het kruidvat ( ze zijn bij ons allebei al te koop ) en mijn voorkeur gaat toch echt uit naar Midnight Heat! Alle heat-parfums vind ik heerlijk, gewoon echt mijn geurtje.

[Beantwoorden]


Door Janique op 15 september 2012 11:38

Ben van allebei de voorgangers fan, dus deze zullen ook wel weer erg lekker zijn (love)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 15 september 2012 11:44

Ze lijken me allebei heel erg lekker! Ik vind de geuren van zowel Beyoncé en Christina allemaal heel prettig ruiken, ik heb zelf Heat en Inspire in huis en dat zijn echt twee favorieten.

[Beantwoorden]


Door Jana op 15 september 2012 11:44

Het zijn zulke mooie falcons, dat ik ze al gewoon volr et flesje wil kopen :D

Ik heb trouwens nog een vraagje: is het echt nodig om na het reinigen van je huid met een milk en een tonic een dag of nachtcrème te gebruiken?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 september 2012 om 14:59:

Ja, want die verzorgen je huid. Dat is juist super belangrijk :ja: De milk en tonic maken het alleen schoon.

[Beantwoorden]

Jana antwoordt op 15 september 2012 om 15:40:

Dankje! <3

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 15 september 2012 11:45

Lijken me heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 15 september 2012 11:57

Hmmm die van Christina Aguilera lijkt me wel lekker!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 15 september 2012 12:09

Beide lijken mij heerlijk! Vooral de geuren van Beyonce ruiken onwijs lekker :-)

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 15 september 2012 12:16

Ik ben benieuwd naar allebei de parfums, maar vooral naar die van Beyoncé dus ik ga die maar eens aanschaffen hihi

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 15 september 2012 12:37

Wauw ze lijken me allebei super lekker, en ben bijna jarig ik weet weer een leuk cadeau erbij haha :ja:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 september 2012 om 15:00:

*ziet b’day wishlist groeien*

[Beantwoorden]


Door Fleur op 15 september 2012 13:03

De midnight heat spreekt mij wel aan, maar ik moet het altijd eerst een dagje goed testen (even op sprayen dus) en dan pas daarna als ik echt heel laaiend enthousiast ben, koop ik het een nieuw luchtje. Ik heb er al best veel… dus het moet echt heel goed bij me passen en redelijk uniek zijn wil ik het echt kopen =) Fijne review Vera!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 september 2012 13:13

ben heel benieuwd naar red sin! de geurnoten klinken erg lekker :)

die van beyonce heb ik al een keer geroken in de winkel, maar ws toch niet echt mijn smaak..

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 15 september 2012 13:22

Ik houd van de foto’s die jij van parfum maakt! :) Ik vind de geuren zelf niet heel interessant (lijken me niet iets voor mij), maar de foto’s ervan maken dit artikel toch meer dan de moeite waard! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 september 2012 om 15:00:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Janne op 15 september 2012 14:09

Lijken me hele lekker geurtjes! Mooie foto’s ook! ^^)

[Beantwoorden]


Door Milou / LounaBeauty op 15 september 2012 14:20

Ik wil er echt lekker aan snuffelen, ben er wel benieuwd naar! :) hoorde wel over het luchtje van Beyonce dat die een beetje tegenvalt. Geen idee ik heb hem nog niet geroken. :)

[Beantwoorden]


Door Irene op 15 september 2012 14:27

Mmm! Ik ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Dita op 15 september 2012 14:34

Lijkt me lekker!! :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 15 september 2012 14:48

Wat een leuke parfums, en helemaal niet zo duur!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 september 2012 om 11:20:

Dat is wel fijn aan celeb parfums: ze zijn bijna altijd redelijk goed betaalbaar :ja:

[Beantwoorden]


Door Rachel op 15 september 2012 15:14

Ik ben altijd al fan geweest van Christina Aguilera haar luchtjes, dus Red Sin spreekt mij zeker aan! Ik ben een groot van Miss. B herself maar ik heb nog nooit 1 van haar luchtjes geroken. Ik ben heel benieuwd, snel even naar de parfemurie zaak! hihi

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 september 2012 15:31

Heb zelf nog nooit een parfum van een celeb gekocht. Misschien in de toekomst die van Lady gaga… :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 september 2012 om 11:20:

Die heb ik gister binnen gekregen! Mooi flesje en ruikt ook lekker…

[Beantwoorden]


Door Panajotta op 15 september 2012 15:48

Beide lijken me super lekker!!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 15 september 2012 15:50

Vorige week had ik die nieuwe van Beyonce geroken bij de kruidvat. Heat vond ik eerlijk gezegd wat tegenvallen. Die geur had ik namelijk al eens eerder geroken maar haar nieuwe vind ik best lekker. En het kan aan mij liggen maar ik vind die van Christina Aguilera best sterk.
Als ik parfums van een celeb moet kiezen ga ik voor die parfums van Avril Lagvine. Die vind ik echt lekker ruiken!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 15 september 2012 16:26

Ik ben erg benieuwd naar die van Christina! ^^) Beyonce geurtjes vind ik meestal niet zo lekker.

[Beantwoorden]


Door Beautyxkusjex op 15 september 2012 17:05

Hmmmm, christina aguilera!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 15 september 2012 17:41

Red Sin vind ik het lekkerste klinken! Heb Christina Aguilera ook, al best lang, en die vind ik ook nog steeds lekker ruiken!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 15 september 2012 17:44

Amber, sandelhout, abrikoos … de nieuwe Heat geur moet echt mijn ding zijn! Zeker omdat je zegt dat hij niet té aanwezig is, want ik hou wel van subtiel. Vind de verpakking van Red Sin niet erg mooi en zou daarom niet gelijk aan de geur ruiken in de winkel, maar na je review zou ik dat misschien toch wel eens willen doen – het klinkt als een speciale, maar lekkere parfum! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 september 2012 om 11:21:

Nou echt subtiel zou ik hem ook niet noemen, maar hij is niet zo overheersend als de andere Heat geuren.

[Beantwoorden]


Door LiveAsLisa op 15 september 2012 18:16

Wauw! Ik was echt benieuwd naar deze parfums. Nu heb ik er een beetje een ideetje van. Ik ga snel naar de drogisterij, en dan ga ik ze eventjes ruiken :)

[Beantwoorden]


Door Paula op 15 september 2012 18:54

Wow, die prijzen vallen best wel mee! Beter.

Ik heb zelf de oudere versie’s van de parfums. De ‘By Heat’ van Beyonce in het rode flacon en die van Christina Aguilera, de oude versie heb ik ook. Met zwart/wit kant. Beide heel erg lekker, dus deze zullen vast ook niet tegenvallen! (A)

[Beantwoorden]


Door Sanja op 15 september 2012 21:08

Ik ben wel benieuwd naar de geuren. Blijkbaar heb ik iets met parfum van bekenden.

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 15 september 2012 21:25

Yeeee, ik ben heel blij met deze reviews! Naar beide parfums was heel erg benieuwd. Ik houd wel van frisse en licht zoete geuren. De van Béyonce is denk ik te zwaar naar mijn smaak, maar die van Christina Aguilera lijkt mij wel lekker. Ik ga eens ruiken! :)

[Beantwoorden]


Door Nena op 15 september 2012 21:39

Lijken mij lekkere parfums! De flesjes zijn trouwens bijna identiek, qua vorm dan toch! xx

[Beantwoorden]


Door Marloes op 15 september 2012 22:24

Ze lijken me beide erg lekker ruiken!

[Beantwoorden]


Door Lies op 16 september 2012 00:06

Ik ben wel heel benieuwd naar de parfum van Christina Aguilera. Ik heb namelijk ook andere parfums van haar en ik vind ze allemaal erg lekker.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 september 2012 om 11:23:

Ik denk dat deze je dan ook wel bevalt!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 16 september 2012 03:01

Ah, zodra ik de parfum van Christina zie, moet ik op één of andere manier meteen aan kerstmis denken en aan mijn zus! Volgens mij kreeg zij hem toen, spoot ze hem die dagen op, dus associeer je meteen zoiets met dat toch? Gorgeous parfumflacons, ook die van Beyonce!

[Beantwoorden]


Door Sandy op 16 september 2012 10:20

Wat een mooie flesjes zeg! Alleen al vanwege die flesjes zou ik ze allebei wel willen hebben.. :roll:

[Beantwoorden]


Door Merel op 16 september 2012 11:27

Ik ben erg benieuwd naar de beide parfums. Alleen door de flacon zou ik ze al kopen. Zo mooi!

[Beantwoorden]


Door yourMFL op 16 september 2012 12:25

Ik ben benieuwd geworden naar deze parfums. Ik had hiervoor ook al Heat en Heat Rush van Beyonce, Dus misschien koop ik deze ook nog wel van haar ! :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 september 2012 12:25

Bij de kruidvat zijn ze nu al te koop, in elk geval in Assen wel

[Beantwoorden]


Door Bushra op 16 september 2012 14:49

ben benieuwd naar Midnight Heat. Ik heb alle parfums van Beyoncé al gehad, en wil deze ook heeeeel graag ^^)

[Beantwoorden]


Door Pearl Squirrel op 16 september 2012 15:04

Mij lijken ze beide wel lekker, ik hou van warme kruidige zwoele parfums. Ik ben momenteel mijn parfumcollectie aan het uitbreiden nu ik niet meer meteen migraine krijg van nieuwe geuren, en ga deze volgende keer toch eens testen als ik er aan denk :)

[Beantwoorden]


Door JustGurll op 17 september 2012 10:50

:love: Die nieuwe Heat is goddelijk!! Ik had de Heat Rush echt net op.. en toen kwam ik deze tegen bij de Kruidvat, tester geroken, ik was meteen verkocht! Meteen 15 ml meegenomen! Heerlijk!!

[Beantwoorden]


Door Eline op 17 september 2012 13:27

De orginele heat van beyonce heb ik al en ben ik erg tevreden over, misschien als die opraakt dat ik dan deze koop!

[Beantwoorden]


Door LynSelStyle op 17 september 2012 14:32

Ben erg benieuwd naar beide geuren! Binnenkort eens ruiken in de winkel <3

[Beantwoorden]


Door Danielle op 17 september 2012 14:56

Is het niet hardstikke moeilijk om een review van een parfum te schrijven?! Ben wel benieuwd naar de luchtjes. Vind die van Christina meestal wel erg lekker!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 17 september 2012 18:59

Die van Christina Aguilera lijkt me heerlijk! <3

[Beantwoorden]


Door Wendy Pasveer op 18 september 2012 08:16

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de Beyonce echt heerlijk is ! De geuren zijn kwalitatief echt super ! En het kost vrij weinig !

[Beantwoorden]


Door Nannick op 21 september 2012 19:49

Aah jouw foto’s (love)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 5 oktober 2012 20:33

Ik ben wel benieuwd naar de nieuwe van Béyonce! :D

[Beantwoorden]