Celebrity parfum cocktail review

Ze zingt, ze heeft minimaal één parfum uitgebracht… en dat dan 3 keer. Vandaag review ik niet zomaar drie celebrity parfums, maar de maaksters van de geuren zijn ook nog eens allemaal zangeres van beroep. Dames met vele hits op hun naam, die best wat teweeg hebben gebracht in de muziek wereld. Celine, Christina en Madonna: you’re on!

Photobucket

Photobucket
Op veel blogs zie je de laatste tijd ‘stapelreviews’ van parfum. Ik wilde niet de zoveelste zijn die dit ook gaat doen, maar met een heleboel geuren die klaarstaan om te reviewen is het wel zo praktisch om soms ook een review met meerdere geuren te doen. Hopelijk is dit voor jou ook leuker om te lezen, ookal is het wel minder uitgebreid en kan ik me minder uitleven met de fotografie ;-) Ik hoor graag je gedachten hierover! Cocktail reviews doe ik sinds kort, ik heb al eerder Cocktail lipstick en nagellak reviews geschreven, maar doe het deze keer dus ook met parfum.

Ik wil ook reviews gaan doen met alle soorten geuren door elkaar, net zoals ik met de nagellakjes en lipsticks ook heb gedaan. Echt een cocktail dus! Toevallig heb ik vandaag drie mooie celebrity geuren, dat is alsnog een fijne cocktail alleen met iets minder ingrediënten.

Photobucket


Photobucket
Celine Dion Signature

My heart will go on. Ik moet al huilen als ik alleen maar aan de soundtrack van de Titanic denk. I’ll never let go, Jack! Celine Dion dus, moeder van vele hits. Celine is niet heel hip en hetzelfde geldt voor haar nieuwste parfum Signature. Simpel flesje, veel goud en lichtgeel… Niet mijn smaak. Maar hoe is de geur?

Topnoten: mimosabloesem, Pink Lady-appel, fruitige aroma’s van guave fruit
Hartnoten: Indiaanse jasmijn, rozen, magnoliabloesem
Basisnoten: sensuele muskus, amberhout, sandelhout

Ik moet eerlijk zeggen dat ik Signature verrassend lekker vind. Zoet, sappig, fruitig. Ruikt goed! Celine Dion lijkt me niet echt de persoon waar je graag parfum van koopt, maar als je het zelf niet aandurft zal de geur waarschijnlijk ook wel lekker zijn voor je moeder of tante.


Photobucket
Christina Aguilera

Christina Aguilera scoort de laatste jaren niet heel veel hits meer (al heeft ze wel de moves als Jagger), maar qua parfums is ze de laatste jaren wel succesvol. Deze geur van miss Aguilera is erg populair, het curvy flesje met kanten bedrukking herken je waarschijnlijk snel.

Topmoten: pruimen en perzik
Hartnoten: jasmijn en meiklokjes
Basisnoten: sandelhout en witte muskus

Het parfum van Christina Aguilera heeft een fijne speelse, sexy en jonge geur. Het parfum is licht en bloemig. Toen ik 16 was had ik een vriendin die deze geur vaak droeg en ik weet nog hoe lekker ik hem bij haar vond ruiken. Nu ben ik 20, maar ik moet eerlijk zeggen dat de geur nog steeds lekker is. Het is een vrij makkelijk -maar niet saai- parfum. Ik denk dat hij bij veel meiden goed in de smaak zal vallen.


Photobucket
Madonna Truth Or Dare

Het kon niet anders dan dat Madonna ook een geur op de markt zou brengen. Eindelijk is het zo ver, Truth Or Dare is te koop. De flacon van het parfum vind ik prachtig, heel opvallend en uniek. Typisch Madonna. Ook zit de flacon in een mooie matgouden doos met daar overheen nog een extra hoesje met foto van (zo bescheiden als ze is) Madonna zelf.

Topnoten: rijke gardenia, romige tuberoos, oranjebloesem
Hartnoten: zinnelijke jasmijn, benzoëtranen, witte lelie
Basisnoten: vanille absoluut, gekaramelliseerd amber, sensueel muskus

Truth Or Dare is een pittige geur. Vrij zwaar, maar ook wel bloemig. Voor mij is het niets, maar ik ben dan ook niet de doelgroep. Als je van wat zwaardere geuren houdt en wellicht ook wat ouder bent, denk ik dat Truth Or Dare beter zal bevallen. Ik vind het parfum goed bij Madonna passen en ik krijg een luxe gevoel van de geur, terwijl hij vrij betaalbaar is. Good job! Voor de fans: Vind je de geur niet lekker, dan kan de fles gelukkig prima tentoongesteld worden.

Photobucket

Celine Dion Signature
Eau de Toilette 15ML €15,00
Eau de Toilette 30ML €22,00
Verkrijgbaar bij de drogist

Christina Aguilera
Eau de Parfum 15ML €17,75
Eau de Parfum 30ML €26,08
Eau de Parfum 50ML €36,51
Verkrijgbaar bij de drogist

Madonna Truth Or Dare
Eau de Parfum 30ML €29,00
Eau de Parfum 50ML €39,00
Eau de Parfum 75ML €59,00
Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL


Welke geur spreekt jou het meest aan?


Reacties

Door Marianne op 14 mei 2012 07:21

Parfum reviews vind ik altijd wel leuk om naar te kijken, je foto’s zijn vaak heel mooi! Maar het leesgedeelte sla ik vaak over. Ik heb nou eenmaal geen geurcomputer en zie ook vaak het nut niet van die reviews in. Wel heb ik vaak dat als ik weet dat een bepaalde geur jou lievelingsgeur is en ik zie hem in de winkel, dat ik het niet kan laten om toch even te ruiken haha.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 mei 2012 07:22

Oooh die Madonna geur klinkt goed. Ik hou wel van dat zware. En dat Christina Aguilera parfum is het enige parfum wat ik ooit opgemaakt heb! Lekker joh. Ik zit er nog steeds over te denken om hem opnieuw te kopen, maar tot nu toe nog niet gedaan. Ik heb teveel andere geuren op mijn wishlist staan.

[Beantwoorden]


Door Ilja op 14 mei 2012 07:34

Signature van Celine Dion vond ik zelf ook wel een verrassing. Aan de verpakking had ik niet durven zeggen dat ik het lekkere geur zou vinden :-) Wat ze zeggen: don’t judge the book by it’s cover (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 mei 2012 om 09:07:

Ja, helemaal waar! Ik heb hem ‘blind’ geroken tijdens een persdag en was aangenaam verrast.

[Beantwoorden]


Door emma op 14 mei 2012 07:52

Ik vind de parfumartikelen van jou altijd een feestje, zeker door de mooie foto’s ^^) En deze manier van reviewen is wel lekker compact, zo heb je snel een overzichtje van verschillende parfums en het verschil ertussen, dus dat vind ik wel fijn!
Ik hoor trouwens wel heel veel enthousiaste verhalen over het parfum van christina aguilera, dus die ga ik zeker even testen als ik in een drogist ben! Die van Madonna spreekt me niet zo veel aan, maar dat doet de muziek van haar ook al niet, haha.
Ik trouwens niet wachten tot het parfum van Nicki Minaj op de markt komt :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 mei 2012 om 09:08:

Dankjewel voor de input, Emma! En inderdaad, ben ook super benieuwd naar Nicki’s geur ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 14 mei 2012 08:00

Ik heb dat luchtje van Christina Aguilera ooit gekregen en verwachtte er niet zoveel van. Uiteindelijk draag ik ‘m super vaak! Op de een of andere manier matcht-ie goed met m’n huid. Daardoor draag ik ‘m vaker dan m’n dure Burberry parfum:)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 14 mei 2012 08:01

die van celine dion wil ik wel eens proberen !

[Beantwoorden]


Door Joyce op 14 mei 2012 08:02

Fijne review en wat een mooie foto’s! Ik vind zelf die van Christina Aguilera heel erg lekker, maar door jouw review ben ik ook erg nieuwsgierig geworden naar die van Celine Dion! Binnenkort maar eventjes aan ruiken :D

[Beantwoorden]


Door Desirée op 14 mei 2012 08:40

Ik vond Signature ook verrassend lekker en Truth or Dare vind ik echt heerlijk, ècht een geur voor mij (love)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 14 mei 2012 08:49

Toch een leuke review! Die laatste foto vind ik tof, met je CD’s!
Christina Aguilera is sowieso lekker, die kende ik al langer ( al haar parfums zijn lekker ) . Celine Dion lijkt me ook wel lekker, al vind ik ’t flesje een beetje saai. Al is dat figuur erin wel leuk. Madonna lijkt me dan weer wat te zwaar voor mijn leeftijd. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 mei 2012 om 09:09:

Thanks! :D Ben ook benieuwd naar de andere parfums van Christina.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 14 mei 2012 09:02

Wat een mooie foto’s heb je erbij gemaakt zeg! Ik vind zelf die van Christina erg lekker! :)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 14 mei 2012 09:18

Ik denk dat ik de eerste geur het lekkerste zal vinden. Leuk zo’n stapelreview!

[Beantwoorden]


Door Helen op 14 mei 2012 09:44

Oh wauw ik vind de verpakking van de geur van Madonna echt top! Die ga ik even ruiken in de winkel.. want misschien vind ik hem te zwaar zeker in de zomer..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 mei 2012 om 12:32:

Ja, ik vind de flacon er ook verrassend mooi uitzien :-)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 14 mei 2012 09:57

Christina aguilera is de enige die ik hiervan ken, maar die vind ik wel lekker ruiken!!

[Beantwoorden]


Door Inez op 14 mei 2012 10:14

Die van Celine Dion lijkt me wel wat na jouw beschrijving ervan. Die ga ik maar eens even ruiken in een parfumerie!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 14 mei 2012 10:21

Die geur van Christina heb ik al een paar jaar, ik vind m erg lekker!
Ik, als grote Madonna fan, ben enorm nieuwsgierig naar haar parfum. Ik hou eigenlijk niet zo van zware geuren maar ik ga m toch even sniffen als ik een parfumerie in stap.

[Beantwoorden]


Door Alicia op 14 mei 2012 10:53

Ik vind Celine Dion juist altijd heerlijke, ‘klassieke’ (voor zover je dat van een parfum kunt zeggen) geuren hebben. Met een parfum van haar zit je bij mij altijd goed.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 mei 2012 10:54

Die van madonna lijkt me niet handig, je kunt niet zien hoeveel er nog in zit… btw wel leuk dat jij het niet zo standaard stapreview noemt maar juist leuk dat je het dan cocktail noemt :D

[Beantwoorden]


Door Make Up For Women op 14 mei 2012 11:12

Die van Celine Dion moet ik dan toch eens gaan ‘besnuffelen’ heb er al een paar goede comments over gehoord

xoxo

[Beantwoorden]


Door Savannah op 14 mei 2012 11:13

Wat ziet het luchtje van madonna er leuk uit! Ik heb het luchtje van christina en die vind ikzelf erg lekker ruiken. Leuk artikel.

Liefs

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 14 mei 2012 12:05

Ik ben zelf echt dol op de geuren van Christina Aguilera! Ze zijn zo lekker jong, zoet en fruitig. Ik heb zelf Inspire al helemaal opgemaakt, dat is één van haar andere parfums. Die heb ik vaak boven mijn Chanel Chance parfum verkozen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 mei 2012 om 12:34:

Wow, boven Chance! Dan ben ik wel benieuwd ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 mei 2012 12:35

Die van Madonna doet me denken aan een doodskist, brr Enniewee,…vaker een mix artikel hoor; vind ik leuk!

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 14 mei 2012 13:16

Ik vind het flesje van Madonna er mooi uitzien zeg!

[Beantwoorden]


Door marielle op 14 mei 2012 13:22

jaaa de inspire is idd. lekker zoals LottedeJ ook zegt en Royal Desire van Christina Aguilera die is lekker !!! die fles van 50 ml is bijna op dus binnenkort weer een nieuwe halen ^^)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 14 mei 2012 14:13

Ik heb alleen Christina’s geuren wel eens in mijn bezit gehad. De andere twee zou ik niet zo snel kopen. Ook al ben ik door jouw review van die van Celine wel nieuwsgierig hoe die ruikt.

[Beantwoorden]


Door Monique op 14 mei 2012 14:17

prachtige flesjes ook :)

[Beantwoorden]


Door Trix op 14 mei 2012 14:40

Ik vind het flesje van Truth or dare zoooo gaaf!
die zou ik wel in mijn collectie willen hebben!
toch blijft mijn favoriete celebrity geurtje van beyonce! (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 mei 2012 om 21:32:

Heat? Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Sanja op 14 mei 2012 14:49

wauw die flesjes zijn al mooi genoeg! die van Christina is lekker!

[Beantwoorden]


Door Merel op 14 mei 2012 14:52

Ik heb zelf de parfum van Christina Aquilera (2x zelfs) en die vind ik ook wel lekker. Alleen ben ik een beetje verbaasd over de geurnoten die hier staan want als ik zo aan het flesje ruik dan ruik ik niet echt die dingen die daar staan, haha.

[Beantwoorden]


Door charile op 14 mei 2012 15:07

Wat een mooie flesjes!

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 14 mei 2012 15:24

Mooie foto’s! Ze lijken me allemaal erg lekker. Vooral die van Madonna. Die van Christina Aguilera heb ik al een keer geroken in de winkel en vond ‘m best lekker.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 mei 2012 om 21:32:

Thanks :-)

[Beantwoorden]


Door do op 14 mei 2012 15:39

van de christina aguilera parfum heb ik ondertussen het 3e (en dit keer een groter) flesje!

erggg lekker issie

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 14 mei 2012 15:42

Die van madonna spreekt me wel aan. Klinkt erg sensueel :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Claire op 14 mei 2012 15:44

die van christina aquilera =)

[Beantwoorden]


Door famke op 14 mei 2012 15:50

Ze lijken me allemaal wel lekker ! Ik vind die parfums van christina sowieso ook erg lekker en de flesjes zien er ook zo leuk uit. Die van madonna vind ik er ook gaaf uitzien, die van celine niet zo..

[Beantwoorden]


Door therese op 14 mei 2012 16:04

ze lijken me allemaal erg lekker, maar die van christina aguilera vind ik denk ik toch het lekkerst! :smak:

[Beantwoorden]


Door Michaela op 14 mei 2012 16:26

Ik heb laatst het flesje van christina aguilera opgemaakt! Het was trouwens mijn eerste parfum. Ruikt super lekker en de prijs is ook fijn. Ik zal hem zeker weten opnieuw kopen haha =)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 mei 2012 16:28

Ik vind het flesje van de parfum van Christina erg mooi. Die van Madonna doet me aan een doodskist denken! :o

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 mei 2012 om 21:33:

Ah, ook niet echt vrolijk :O maar ik snap het wel!

[Beantwoorden]


Door Ise op 14 mei 2012 17:15

Die van Christina blijf toch wel mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 14 mei 2012 17:43

Lijken me alle drie wel lekker!

[Beantwoorden]


Door iris op 14 mei 2012 17:51

IK heb Christina Aguilera zo lekker is die! :love:
^^)

[Beantwoorden]


Door melanie op 14 mei 2012 17:51

ben benieuwd, ze lijken me wel lekker!
ik heb zelf eentje van britney spears, fantasy. niet omdat ik fan van haar ben, maar omdat ie zo heeeerlijk ruikt :$

[Beantwoorden]


Door Marielle op 14 mei 2012 18:03

Ik vind de geuren van Celine Dion over het algemeen wel lekker, ze zijn ook heel vrouwelijk!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 14 mei 2012 19:03

ik ben grote fan van christina aguilera!

[Beantwoorden]


Door stylebybo op 14 mei 2012 19:05

Leuke revieuw!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 14 mei 2012 19:23

Ik vind die flacon van de Madonna-geur juist niet zo mooi, ik vind het mooier als ze doorzichtig zijn. De Celine Dion geur lijkt me wel heel lekker, die geurnoten klinken goed :) En dat ik dan geen fan ben van Celine Dion maakt me niet zoveel uit, als de geur maar lekker is!!

[Beantwoorden]


Door Nena op 14 mei 2012 19:46

Ongetwijfeld die van Christina

[Beantwoorden]

Nena antwoordt op 14 mei 2012 om 19:47:

Oei ik was nog niet klaar! Het flesje alleen is echt al supermooi!

[Beantwoorden]


Door emma op 14 mei 2012 20:38

Hey Vera, weet jij of die artiesten zelf wel hun geurtje maken? Wie weet is het gewoon iemand anders, of kiezen echt zelf wat er in zit en waarnaar het ruikt? X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 mei 2012 om 21:33:

Ze hebben wel mensen die hun daarbij helpen natuurlijk :-)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 mei 2012 21:11

Christina vind ik zo’n goddelijk parfum! Echt een aanrader!
Klopt het trouwens Vera, dat jij vanmiddag rond vier uur op station Duivendrecht stond? Ik wou nog naar je toekomen maar je was spontaan verdwenen toen ik weer naar m’n spoor liep haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 mei 2012 om 21:33:

Ja, klopt! :D

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 14 mei 2012 21:18

Oh, I like de laatste foto! :) De parfum van Christina Aguilera is echt goddelijk, wist niet dat er pruimen in zaten en dat die zo lekker konden ruiken. xD Mooie parfumflacons om te zien, ook die van Madonna!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 14 mei 2012 21:39

Ik hou van Christina Aguilera geurtjes! <3

[Beantwoorden]


Door Miranda op 14 mei 2012 21:43

Christina Aguilera heb ik 3 jaar geleden(?) ook gehad en nog vind ik hem lekker ruiken;D

[Beantwoorden]


Door Lisa op 15 mei 2012 00:21

Die van Christina Aguilera heb ik eens gehad en vond die echt lekker ruiken, nu nog waarschijnlijk :-)

[Beantwoorden]


Door Julia... op 15 mei 2012 02:28

Ik ben heel benieuwd naar de geur van Madonna, helaas geen ici paris in de buurt…

[Beantwoorden]


Door Esmée op 17 mei 2012 17:28

Where’s Beyoncé? :O
Wel leuke review. :)

[Beantwoorden]


Door Amber op 23 mei 2012 21:43

bij de geur van Christina Aguilera heb je topmoten geschreven in plaats van topnoten ^^) <3

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 15 september 2012 07:01

[…] Aguilera – review Ook Beyoncé bracht al een paar keer eerder een geur uit. Heat, Heat Rush en Pulse. Dit is dus het […]


Door Iris op 15 september 2012 09:25

bij christina, staat topmoten i.p.v topnoten ,

welleukereviewweer!
liefsx <3

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 21 oktober 2012 14:15

[…] Low-budget parfum cocktail review Celebrity parfum cocktail review […]