Beyoncé Pulse

Ik wist al een tijdje dat hij eraan zat te komen, maar toen ik hem ook eindelijk in handen had, slaakte ik (als groot fan van Beyoncé) toch wel even gilletje uit van blijdschap. Pulse, haar nieuwste parfum zal binnenkort eindelijk te koop zijn. Waren de voorgangers Heat en Heat Rush zwoele en sensuele geuren, met Pulse zet beyoncé een heel krachtig parfum neer met een heerlijke citrusgeur.

Photobucket

Photobucket
“I like to believe that my music makes women feel very strong. Pulse is all about finding that power inside.” Met een powersong als bijvoorbeeld Run The World kan ik niet anders dan dat begrijpen. Pulse is een sprankelend parfum met veel frisse noten, maar bevat ook een aantal warmen geuren. Het zorgt voor een verrassende combinatie die je energiek, zelfverzekerd en sophisticated moet laten voelen. Feel the power!

Topnoten: Perenbloesem, blue Caracao en bergamot
Hartnoten: Bluebird-orchidee, pioenroos en jasmijn
Basisnoten: Madagascarvanille, muskus en verschillende houtgeuren

Photobucket

Photobucket
Geïnspireerd op de kleding die Beyoncé op het podium draagt, is de chromen kap ontwikkeld. Wanneer je deze van het parfum afhaalt houd je een hele simpele glazen fles over. Doe de kap, die als dop dient, na gebruik weer op het parfum en zet hem met de verstuiver beneden neer. Eigenlijk staat het parfum dus op de kop, maar het voegt ook wel wat extra’s toe waardoor hij nog specialer aanvoelt.

Photobucket


Achter de schermen bij het schieten van de Pulse commercial.

Photobucket
Pulse is heel anders dan Heat en Heat Rush, maar voor mij is het een welkome afwisseling. Het derde parfum van Beyoncé zit ook weer in een mooi en opvallend flacon. De chromen kap voelt wel wat plastic aan, maar het parfum is dan ook niet duur. Dat er daardoor gebruik is gemaakt van goedkopere materialen lijkt me wel logisch.

De geur vind ik heerlijk. Fris dankzij de citrusgeuren, maar toch ook warm door de noten van vanille en muskus. Pulse is absoluut een fijn parfum, en de gedachten erachter om je kracht te vinden met behulp van de geur vind ik mooi. Dat zou wellicht ook goed werken als het parfum lang op je huid bleef hangen. De geur is enkel in eau de parfum verkrijgbaar, maar desondanks vervliegt hij erg snel. Na een uur ruik je niets meer en dat is wat mij betreft toch wel een groot minpunt.

Eau de Parfum 15 ML €17,50
Eau de Parfum 30 ML €26,00
Eau de Parfum 50 ML €36,00
Shower Gel €12,50
Body Cream €12,50


Pulse is verkrijgbaar bij de drogist en parfumerie vanaf eind januari 2012
. “To me, fragrance is kinda like putting on my stilettos, it’s an everyday essential.”

Lees hier de parfum review van Heat en hier die van Heat Rush.

Twitter Facebook
Categorie: Celeb's Parfum | 7 december 2011 | 73 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Josephine op 7 december 2011 15:38

Beyonce doet het goed zich met alle parfums! Deze ziet er echt totaal anders uit dan de anderen, maar ik vind deze verpakking echt heel gaaf, vooral met die kap. Ik vind haar in de commercial (nog niet gezien, alleen behind the scenes dus) echt een mooie jurk aanhebben, past echt helemaal bij Pulse. Vind Behind of the Scenes ook superleuk om te kijken! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 17:06:

Vind ik ook! De set met de blauw lampen passen er ook mooi bij :ja:

[Beantwoorden]


Door maria op 7 december 2011 15:40

Door Samantha op 7 december 2011 15:41

Oeh, lijkt me lekker! :D Ik wil hem zeker weten besnuffen!

[Beantwoorden]


Door Blondie op 7 december 2011 15:45

Wow, wat een mooie verpakking zeg! Staat mooi op mijn beautytafel :)

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 7 december 2011 15:47

die MOET ik even ruiken! Klinkt heel erg lekker! Yummy! En het flesje is lekker apart.

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Siska op 7 december 2011 15:50

Oeehh lekkerr! Alleen jammer dat hij snel vervliegt. Maar de verpakking is heeell leuk!
5 december kreeg ik Wild Rose van Avri Lavigne, en die blijft heel lang hangen. Na een dag regen, wind en gym ruik ik hem nog steeds. Mijn moeder deed hem even op haar vingers, en die roken na een dag en een nacht, inclusief douchen, nog steeds naar het parfum.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 17:06:

Die is ook lekker!

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 december 2011 15:52

wat een gave flacon :D

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 7 december 2011 16:02

Dat filmpje is zó leuk! Beyoncé is echt een geweldige, sterke vrouw. Deze week had ik genoeg geld bij elkaar gesprokkeld om Heat en Heat Rush te kopen ( ook al zijn ze inmiddels van middelbare leeftijd) maar nu zit ik te twijfelen om te wachten tot Pulse ook uit is. Hmm, we’ll see.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 17:07:

Heat en Heat Rush zijn nog niet zo oud hoor! Valt heel erg mee, 1 tot 1,5 jaar misschien. Maar ik ben het met je eens, een heerlijk filmpje, Beyoncé is echt een voorbeeld :)

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 7 december 2011 16:02

Ik heb de geur ook en vind ‘m heeeeeerlijk!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 7 december 2011 16:03

Wauw dat is echt een mooi flesje! Hij lijk me wel lekker ruiken, maar wel jammer dat je het zo snel al niet meer ruikt :(

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 7 december 2011 16:08

Aaargh, dit parfum lijkt me zo lekker, ik heb gelijk zin om ‘m te gaan ruiken! Het flesje ziet er ook geweldig uit, helemaal mijn ding.

[Beantwoorden]


Door Nicky op 7 december 2011 16:16

De flacon ziet er op de foto alleszins heel duur uit! Ik vind dit echt het mooiste design dat ik sinds lange tijd heb gezien. Ik ben best benieuwd naar de geur!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 7 december 2011 16:16

Die moet ik echt hebben! Die lijkt me echt heerlijk. Maar eerst dan maar ’s even ruiken in de winkel natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 7 december 2011 16:18

Oh, het lijkt mij een heerlijk parfum! Ik ben gek op citrus, vanille en musk. Ik wil gelijk gaat ruiken! :)

[Beantwoorden]


Door Nanda op 7 december 2011 16:43

Ik ben niet echt fan van Beyonce, maar ik ben wel fan van parfum! Haar 2 vorige geuren vond ik niet echt geweldig, maar de notes die hierin zitten klinken als muziek in mijn oren :D
Dus ik ga zeker even ruiken als ie te koop is.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 17:07:

Zou heel goed kunnen, dit parfum is weer heel anders.

[Beantwoorden]


Door NellemiekeD op 7 december 2011 16:44

Omg die wil ik! ik ben echt fan <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door Miranda op 7 december 2011 16:47

Ohh lijkt me echt een heerlijk geurtje!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 7 december 2011 16:47

btw, ruik jij niets meer na een uur omdat je misschien aan de geur gewend bent en ruiken anderen m wel? Of ruiken anderen de geur ook niet meer bij jou?

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 7 december 2011 om 16:57:

Niemand ruikt um nog, anders zou het geen minpunt zijn.

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 7 december 2011 om 20:36:

ik vind het anders ook een minpunt als ik de geur zélf niet meer ruik hoor :D Ik draag namelijk een geur omdat ík die zo lekker vind, en niet voor mijn omgeving :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 17:08:

Vanaf dag 1 rook ik hem, en de mensen om mij heen hem niet meer. Dat heb ik natuurlijk wel even goed getest )

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 7 december 2011 om 20:34:

okay, dat is wel erg jammer dan inderdaad.

(ik vraag het omdat ik soms met lichte geuren heb dat ik deze zelf niet meer ruik, zoals daisy van marc jacobs, terwijl anderen de geur nog wel bij mij ruiken)

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 7 december 2011 16:52

wat een leuk flesjee!!!!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 7 december 2011 16:55

Er zit een klein foutje in je stuk: ‘Met nummers als Run The World kan ik niet anders dan dat begrijpen’. Je gaat een meervoud aan voorbeelden geven (met nummers als) en dan komt er maar één. Je kan het als volgt doen: ‘Met nummers als Run The World en Single Ladies…’ etc, of ‘Met een nummer als Run The Word’.

Ik hoop dat je het niet vervelend vindt dat ik je verbeter. Ik heb deze fout zelf een keer gemaakt in een recensie, tijdens een workshop. Toen hoorde ik dat het fout is, anders had ik het zelf ook niet geweten ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 17:09:

Dankjewel! Vind het fijn juist, vooral dat je reden erbij geeft. Leer ik weer van :) Ik pas het aan.

[Beantwoorden]


Door Eva op 7 december 2011 16:56

Wow dat flesje is superleuk!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 7 december 2011 16:56

Wauw, dit is toch wel een van de uniekste flacons die ik heb gezien. Hij is echt gorgeous, ik ben benieuwd naar de geur. :)

[Beantwoorden]


Door Annet op 7 december 2011 16:57

deze ga ik toch wel even opzoeken en ruiken, klinkt wel als een parfum voor mij.. en WAUW die flacon.. zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Anne op 7 december 2011 17:00

ziet er echt zooo mooi uit!

[Beantwoorden]


Door charile op 7 december 2011 17:03

Klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Jorna op 7 december 2011 17:06

Ik zat hier al een tijdje op te wachten! Ben ook fan van de andere twee Beyoncé geuren, dus ga deze zeker ook even snuffen!

[Beantwoorden]


Door Jolet op 7 december 2011 17:35

‘Ben benieuwd naar de geur!

[Beantwoorden]


Door Renate op 7 december 2011 17:39

Ben benieuwd, want ik heb beide geurtjes van haar! En vind ze allebei heerlijk kijken of dat ik deze ook lekker vind.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 december 2011 17:56

Wel super leuk flesje !
Dat kapje kun je later ook voor andere dingen gebruiken =D
Heat en Heat Rush vind ik zelf alleen absoluut niet lekker..
Maar wel respect voor haar, dat ze een derde succesvolle parfum uitbrengt !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 23:04:

Andere dingen, zoals? :D

[Beantwoorden]


Door Jill op 7 december 2011 18:09

Wooww mooie fles! Ik ben echt benieuwd hoe die ruikt!!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 7 december 2011 18:54

hoeveel ml is joun flesje?

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 23:05:

30 ML.

[Beantwoorden]


Door valeria op 7 december 2011 19:03

waauw, mooi flesje! ben benieuwd naar de geur ^^)

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 7 december 2011 19:07

Ik ga hem eens ruiken :) Dat flesje alleen is al geweldig!

[Beantwoorden]


Door Paola op 7 december 2011 19:07

Wat een geweldig flesje! (love) Hij lijkt me ook zalig ruiken!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 7 december 2011 19:17

Naar dit parfum ben ik erg benieuwd! Ik heb er al veel goede dingen over gelezen, en nu ook jij positief bent wil ik er echt even aan snuffelen. De verpakking vind ik niet geweldig, ik ben meer van het meisjesachtige, haha. Maar als de geur echt lekker is, kijk ik zo door de flacon heen! :)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 7 december 2011 19:24

Oh, dat flesje ziet er cool uit! Ik heb Heat en Heat Rush ook en ben erg benieuwd naar deze!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 7 december 2011 19:31

ik kreeg meteen weer zin om ff lekker Beyoncé te draaien :)
ik was ook echt helemaal weg van heat en heat rush, dus ik ben echt superbenieuwd naar deze :D

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 7 december 2011 19:55

die noten klinken zo heerlijk =D
Ik ga zeker even ruiken =)

xx

[Beantwoorden]


Door Merel op 7 december 2011 20:21

Ik was bijna helemaal overtuigd, maar die laatste zin laat mij toch sterk twijfelen. Ik ben niet iemand die even tussendoor parfum opspuit (net zoals ik het ook niet fijn vind om lipgloss bij te werken in het openbaar)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 23:06:

Ja, dat snap ik wel. Herken ik ook bij mezelf. Heel jammer vind ik het, anders was de geur echt een topper geweest.

[Beantwoorden]


Door Christel op 7 december 2011 22:01

Alleen het flesje schreeuwt al hebben. Ik ben erg benieuwd hoe hij ruikt.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 7 december 2011 22:02

Ik heb hem zelf ook en vind hem heerlijk door de jasmijn, vanille en muskus. (love)

[Beantwoorden]


Door Elly op 7 december 2011 22:10

Wat een supercoole fles!

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 december 2011 22:16

Wauw wat een mooi potje!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 7 december 2011 22:26

HEBBEN!!!!!!!!!!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 7 december 2011 23:31

Prachtig ontwerp! Denk dat ik hem voor mezelf te zoet vind maar ik ga eerdaags toch eens snuffelen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 december 2011 01:48

Oh, die parfum klinkt echt wel wat voor mij want die vorige waren een beetje te sterk voor mij denk ik maar als nog wel OK :) Ik vind de flacon echt mooi van deze :) Bedankt voor de review! ^_^

[Beantwoorden]


Door Tedje op 8 december 2011 09:48

IK WIL HEM!!!!

[Beantwoorden]


Door Jody op 8 december 2011 10:27

Wat een leuke verpakking!

[Beantwoorden]


Door Emmaly op 8 december 2011 10:39

Heel jammer dat hij niet lang blijft hangen..

[Beantwoorden]


Door lin op 8 december 2011 11:06

Ik vind Beyonce ook echt een voorbeeld, tot ik erachter kwam dat ze wel heel erg veel bont draagt. Zij weet echt wel wat er in de bontindustrie gebeurd (PETA informatie o.a.), op youtube zie je dat ‘fans’ vragen waarom ze bont draagt. Ze negeert ze en kijkt arrogant. Oke, ze waren opdringerig, maar beargumenteer in ieder geval jouw mening erover. Ik vind het gewoon jammer dat ze niks om dieren geeft. Verder wel een lekker parfum, denk ik.

[Beantwoorden]


Door Helen op 8 december 2011 11:34

Lijkt me een erg lekker geurtje, ga zeker even snuffelen in de winkel!
Vind vooral de verpakking érg gaaf!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 8 december 2011 17:22

I love Beyonce!! (love) Ik ben een heeeeel groot fan van Beyonce en ben ook op dezelfde dag jarig(niet geboren, zij is 17 jaar ouder!)!! Ik ga deze echt kopen zodra hij in de winkels ligt!!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 8 december 2011 17:34

Lijkt me een heerlijk parfum. Beyonce vind ik zowiezo echt heel goed!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 9 december 2011 15:53

Mooie parfum, ben er benieuwd naar hoe die ruikt ^^)
& leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door liesbeth op 9 december 2011 16:45

Waar heb jij hem dan van?? Of is het je opgestuurd?

[Beantwoorden]


Door Doris op 28 december 2011 17:12

Ik ben zo ontzettend benieuwd hoe het ruikt! ruikt het ook zoet, zoals haar 2 andere? Ik ga het meteen ruiken als het verkrijgbaar is! Nog even geduld dus…

[Beantwoorden]


Door fyeahilovenails op 10 januari 2012 21:23

Deze ruikt echt zo onwijs lekker! Normaal koop ik nooit parfum, maar ik denk dat ik deze toch ga kopen. Zo lekker vind ik ‘m :)

[Beantwoorden]


Door fyeahilovenails op 10 januari 2012 21:28

Trouwens, ik rook ‘m uren later nog. Daarom wil ik ‘m hebben! :)

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 15 februari 2012 19:14

Ik rook hem wel heel lang bij mij. Gek is dat toch hè? Vind het ook een bijzondere parfum!!

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Chantal op 19 februari 2012 13:36

Wat ik zo jammer vind is dat Beyonce zelf allergisch is voor parfum, maar wel allemaal parfums uitbrengt. Ze is dan puur en alleen het gezicht er van. Wat eigenlijk ook niet uit maakt als het lekker ruikt, maar toch vind ik het ergens best vreemd :/

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 24 november 2012 07:00

[…] hem ook in verwikkeling laten zitten en gebruiken. Het deed me een beetje aan de Beyoncé’s Pulse denken. De fles sluit met twee gouden randen waar teksten als ‘Justin Bieber’ en […]