Tip! Lange taillerok bij H&M

Bij de outfitpost van vorige week werd hij al een paar keer aangeraden: de lange en rekbare taillerok van H&M. Vraag me niet hoe het kan, maar als vaste klant van Hennes en Mauritz was ik deze rok -die ik al heel lang zocht- nog nooit tegengekomen. Gelukkig had zaterdag de rok eindelijk in handen, en nu wil ik de tip ook graag met jullie delen!

Photobucket

Photobucket
Fact is, dat toen ik deze blog gister schreef de rok in vele kleuren (denk aan wijnrood en camel) ook nog eens online in de sale te koop was met 50% korting. Helaas kwam ik er vanochtend achter dat deze rokken inmiddels allemaal zijn uitverkocht. Of ze in de winkels nog wel te vinden zijn weet ik niet, ook niet of je dan ook de korting krijgt. Maar je kunt natuurlijk even gaan kijken!

Het model in effen zwart is er nog wel voor €9,95 per stuk. De rok vind je hier.

Photobucket

Photobucket
Door de lengte is de rok behalve gekleed ook nog eens lekker warm. Bovendien is de rok van twee lagen gemaakt wat voor nog meer extra warmte zorgt, helemaal winterproof dus. Ik heb de rok ook, maar moet wel heel eerlijk zeggen dat de lengte voor mij even wennen is.

Als ik hem in mijn taille draag komt de rok tot net boven de knie en ik heb het idee dat dat niet heel goed werkt voor mijn figuur (lees: het maakt me dikker). Misschien is het ook gewoon wennen hoor, dat mijn billen nu niet meer continu op de tocht staan. Maar voor nu voel ik me nog niet helemaal mezelf in deze lange rok. Je kunt zelf thuis even gaan meten; in maat M is de lengte 59 CM. Ik raad je aan de rok een maatje kleiner te nemen. Ik heb zelf een S gekocht en deze zit zelfs nog wat los in de taille, en dat terwijl ik normaal eerder een M/L draag, zeker wanneer het broeken/rokken betreft.

H&M taillerok (5% elastaan, 95% katoen) in het zwart kost €9,95 en te koop in de webshop en in filialen van H&M.

Twitter Facebook
Categorie: Mode | 7 december 2011 | 58 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door LottedeJ op 7 december 2011 10:09

Wow, dat is cheap! Ik heb nog nooit zo’n taillerok voor zo’n klein prijsje gezien. Ik vind hem erg mooi, ik heb de korte variant hiervan en die draag ik ook graag. Ik kan me goed voorstellen dat je even moet wennen aan de lengte, ik denk dat ik dat ook zal hebben!

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien op 7 december 2011 10:26

Ik denk dat de lange versie ook niet zoveel goeds voor mijn figuur doet. Korte taillerokjes vind ik wel enorm leuk en die heb ik in veel verschillende kleuren.

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 december 2011 10:37

Ik vind het model wel mooi, maar ik vind dat de rokken van de H&M altijd zo snel gaan lubberen als het van deze stof is gemaakt, en al helemaal met deze lengte :(

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 7 december 2011 om 11:06:

Ja helemaal mee eens, na een paar uur al. en dat staat niet zo mooi bij dit model

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 12:31:

Ze lubberen bij mij meestal na 1 of 2 dagen, valt best mee vind ik. Als ze na een paar uur al lubberen snap ik dat je ze niet snel koopt.

[Beantwoorden]


Door Tedje op 7 december 2011 10:40

Ik had hem al gezien in de shop inderdaad, ik weet niet of deze rok mij goed zou staan! Moet ik echt even passen!

[Beantwoorden]


Door Esther op 7 december 2011 10:53

Ik heb ‘m in de winkel gekocht, in de winkel hadden zie heir alleen zwart en paars! Nu heb ik gister nog een camel en donkerrode versie besteld voor 4,95, hehe.
Ook ik heb een S, ik kocht hem eerst in een L en die was véél te groot. S is perfect, alleen daarom vind ik ‘m al leuk :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 12:34:

Haha, omdat je maat S hebt ^^) . Size is just a letter!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 7 december 2011 10:54

Als ik hem tegen kom in de winkel neem ik hem zeker mee! Erg handig voor de feestdagen.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 7 december 2011 11:10

hmm ik vind denk ik zelf de kortere wat leuker, wel een handige tip;D

[Beantwoorden]


Door Samantha op 7 december 2011 11:13

Dat is goedkoop! Ik vind taillerokken heel erg mooi, maar ik ben een curvy dame en het zal me niet staan, dus ik trek het ook maar niet aan, hihi. Wil je een keer een outfit ermee laten zien? Ben wel benieuwd hoe die bij jou staat! (love)

[Beantwoorden]

Esther antwoordt op 7 december 2011 om 11:25:

Ik ben ook curvy, en ik vind dat ie mij wel staat, haha

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 7 december 2011 om 11:53:

Als je curvy bent vind ik het ook heel mooi staan hoor. Juist mooi toch met ronde vormen! Alleen beter geen truitje er in zoals de dame op deze foto maar een mooie blouse. Anders ziet het er inderdaad niet uit.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 12:35:

Ik denk dat het ook met de verhoudingen van je lichaam heeft te maken. Of je korte/lange benen hebt. een zichtbare taille of niet, etc. Je moet hem aanpassen om te kijken of je het mooi vindt :ja:

Ik ga mijn best doen voor een outfitpost met de rok!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 december 2011 11:42

Leuke rok, maar dit is voor mij te lang. Dan komt ie over mijn knie en dat is geen gezicht! Zeker niet met zo’n strakke rok. Ik heb zelf een zwarte kokerrok van de Zara van een paar jaar geleden die wel precies tot boven knie komt dus daar hou ik het gewoon bij.

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 december 2011 11:49

Voor mij iets te lang…

[Beantwoorden]


Door Nanda op 7 december 2011 11:51

kijk, ik wist wel dat ze bij de h&m waren!
Ik vind juist dat die korte rokjes jou dikker doen lijken dan je bent, denk dat deze langere jou heel mooi staan! Dus…. waar blijven de foto’s? ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 12:35:

Haha, ik ga proberen hem in een outfitpost te dragen! Working on it ^^)

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 7 december 2011 11:57

I HAVE IT!!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 7 december 2011 12:25

In mijn shopping bag! ben benieuwd..:)

[Beantwoorden]


Door hermina op 7 december 2011 12:46

ALs ik een S zou kopen dan rekt dat zo uit of zit het zo bol. Dat vind ik jammer aan de H&M dat al die kleine maten zo snel uitverkocht zijn ;(

[Beantwoorden]


Door Joanne op 7 december 2011 12:49

Ziet er leuk uit! Ze vallen inderdaad erg ruim. Ik heb normaal maat S en die was van deze dus te groot voor mij. Een XS hadden ze niet meer, maar ik ga binnenkort weer eens kijken of ze die nu wel hebben misschien. Het was al weer een tijdje geleden.
En dat lange is waarschijnlijk alleen even wennen, ik durf te wedden dat het je fantastisch staat!

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 7 december 2011 12:51

Heel mooi! Voor mijn kast een must have :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Janne op 7 december 2011 13:03

toevallig heb ik laatst deze rok ook besteld op de h&m site, maar toen ik deze paste vond ik hem toch niet mooi aansluiten beetje wijd en te lang dus ik heb deze gisteren geruild. als ik het had geweten dat ie in S beter zou zitten, had ik deze dan denk ik nog wel gepast. jammer.

[Beantwoorden]


Door janina op 7 december 2011 13:14

Bij vero moda heb je ook zoiets alleen dan voor €15 http://nl.bestseller.com/vero-moda/skirts/SCARLETHIGHWAISTEDSKIRT/10075438,nl_NL,pd.html?dwvar_10075438_colorPattern=10075438_BLACK

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 17:02:

Ziet er ook goed uit :ja:

[Beantwoorden]


Door Paola op 7 december 2011 13:47

Ik heb ze gezien en vind ze erg mooi, maar ik vind dat ik er te korte benen voor heb!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 7 december 2011 14:02

Lekker basic en classy!

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 december 2011 14:03

hij ziet er erg gaaf uit :D

[Beantwoorden]


Door Samantha op 7 december 2011 14:04

Je hebt hem gevonden! ^^) Ja ze vallen inderaad wat groot en omdat je hem nog eens in je taille draagt is het inderdaad niet erg om een maatje kleiner te nemen.

[Beantwoorden]


Door ownyourstylenow op 7 december 2011 14:09

Een tussenlengte zou perfect zijn! Vind deze toch wat te lang..

[Beantwoorden]


Door Josephine op 7 december 2011 14:10

Hmmm, ik vind hem iets te lang, hij mag van mij in het midden van mijn bovenbeen, zo ongeveer. Aaaah wijnrode kleur, ik wil! Ze zijn gelukkig niet zo duur en ik kan ze altijd een heel klein beetje in laten korten door mama. :)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 7 december 2011 14:48

Leuk ik zag hem zaterdag nog in de H&M, de zwarte. Alleen staan zulk soort rokken mij echt niet, laat het wel aan anderen over om hem te dragen (:

[Beantwoorden]


Door Evelien op 7 december 2011 14:48

Deze is toch iets te lang om mee te fietsen, vrees ik? Ook heeft mijn onderlichaam een maat groter dan mijn bovenlichaam, dus ik vrees dat ik er een ‘dikke poep’ in ga hebben ^^ Ik vind het wel schandalig dat ’t model zo gephotoshopped is. Je ziet er zo de fouten in (de duim van het hand ‘op’ de heup, haar gezicht,…)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 17:05:

Ik heb een lange jas en dan kan het prima. Stroop ik hem gewoon een stukje op, hij is elastisch dus dat gaat wel. Het model is volgens mij niet echt want ze heeft op alle foto’s de dezelfde rok aan maar dan in een andere kleur en ze ziet er dan compleet hetzelfde uit.

[Beantwoorden]

lisa-alexandra antwoordt op 9 december 2011 om 12:02:

Ja stond juist in de krant bij ons, dat de modellen niet echt zijn, dat het gezicht er gewoon is ‘opgeplakt’

[Beantwoorden]


Door Anne-Linde op 7 december 2011 15:03

Je kunt de rok in je taille ook dubbel doen, als het ware iets naar binnen vouwen. Dan wordt de rok net wat korter.

[Beantwoorden]


Door Brenda op 7 december 2011 15:25

Haha ik zag deze inderdaad al in de sale folder en moest meteen aan je stukje denken dat je langere rokken wou dragen! maar je had hem zelf ook al gevonden ^^)

[Beantwoorden]


Door jennifer op 7 december 2011 15:32

volgens mij heb ik deze rok dan gister per ongeluk gekocht haha! ik wou een onderrokje, dus ik ging naar de h&m maar hij is wel heel lang. maar hij kostte maar 5 euro. dus ik ben gewoon klein.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 7 december 2011 15:52

Wauw, wat een mooie rok. :)

[Beantwoorden]


Door jessica op 7 december 2011 16:08

Je moet vroeg in de ochtend kijken, rond 8 uur, dan vullen ze (bijna) alle dingen bij! ik heb al vaak rond dat tijdstip leuke dingen gescoord!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 7 december 2011 16:14

Ah ik vind dit soort rokjes altijd echt prachtig maar helaas zorgen mijn brede heupen ervoor dat de taille-mode een no-go is voor mij :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 7 december 2011 16:17

Mweh, jammer dat ie zo lang is. Neem ik liever een korte dat mijn ass in de tocht staat haha!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 7 december 2011 16:55

Mmm, niet heel mooi eigenlijk $
eerder voor oudere vrouwen, je hebt mooie benen vera! zo’n kort rokje kan best wel!
Of je vouwt dit rokje gewoon een beetje dubbel.. wordt ie iets korter..

[Beantwoorden]


Door saar op 7 december 2011 17:05

Ik vind deze rok net ietsje té lang. Een middelmaat zou perfect zijn voor jou! Zelf draag ik het liefst de kortere versie van de Zara. Die van de h&m lubberen zo uit.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 december 2011 om 23:08:

Ben ik wel met je eens, ik wil een middelmaat. H&M, fix me one please (A)

[Beantwoorden]


Door charile op 7 december 2011 17:20

Ziet er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 december 2011 18:01

Moooi !
Je moet er alleen we mooi dun voor zijn, wat ik niet bepaald ben :(
Ik heb wel een rok, soort als deze, van de Mexx.
Hij maakt me buik en achterwerk dunner, dus dat is dan fijn !
deze was wel een stuk duurder, 40 euro

[Beantwoorden]


Door rabiya op 7 december 2011 19:44

kan je misschien het aantrekken en dan foto maken of outfit of de day maken

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 december 2011 19:57

balen dat die andere zijn uitverkocht! ik wilde ze eigenlijk ook :(

[Beantwoorden]


Door Anna op 7 december 2011 20:39

brr niks voor mij haha

[Beantwoorden]


Door Laura. op 7 december 2011 20:50

Hej!
Zou jij mij willen volgen via Bloglovin’? http://www.bloglovin.com/en/blog/3209267/laura/follow
omdat GFC weggaat.

Ik volg jou vanaf nu ook via Bloglovin’ .xx

[Beantwoorden]


Door Ariane op 7 december 2011 22:17

Ik hou het liever bij de wat kortere rokjes, mede omdat zo’n lange rok me niet fijn lijkt bij het fietsen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 december 2011 02:05

Oh, die zien er wel leuk uit :D

[Beantwoorden]


Door Jorna op 8 december 2011 11:25

Goede tip! Zien er ook nog eens comfy uit!

[Beantwoorden]


Door emmaly op 8 december 2011 14:58

die korte vind ik wat zomers, dit ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 9 december 2011 15:50

Ik ben meer voor zo’n kortere rokjes (:

[Beantwoorden]


Door Zarina op 10 december 2011 16:07

Het is een hele mooie rok, maar niet voor mijn figuur.. Mijn kont lijkt nog platter in zo’n rok en het lijkt ook nog eens 2x breeder…

[Beantwoorden]