Fan.

Ik ben fan. Met een grote glimlach, trillende handjes en wazige oogjes. Fan van muziek waardoor ik me euforisch kan voelen of juist in tranen wil uitbarsten. Fan van een make-upmerk, een tv-programma, een tijdschrift. Die personen en dingen vind ik zo leuk. Zó leuk. Als ik daarmee in aanraking kom, voel ik het door mijn hele lichaam. Het is een soort drang, dat ik wil schreeuwen. WETEN JULLIE WEL HOE LEUK DIT IS?!

Photobucket

Als fangirl/groupie wil ik mijn fanisme graag delen. Ik heb geen posters in mijn kamer hangen van de mensen waarvan ik fan ben, zoals je in het SBS 6 programma ‘Fans’ wel eens ziet. Nee, ik ben erger. Ik val anderen ermee lastig. Jullie, in dit geval.Pixiwoo

Wat een voorbeelden zijn de ‘Pixiwoo sisters’ voor mij. Als eerste viel ik voor hun Engelse accent (ik vind het vooral geweldig als ze weer eens ‘and what not’ zeggen), vervolgens voor hun prachtige gladde huidjes en als laatste voor hun ge-wel-dige make-up skills. Wow, wat zijn Sam en Nic góed. Ze hebben bakken ervaring, maken alle soorten looks en hebben de meest handige video’s. Ik krijg gelijk zin in scones en english tea.Community Channel

Ik kijk ook graag naar vloggers op YouTube. ‘Nat’ oftewel Community Channel vind ik geweldig. Ze is super grappig, origineel, monteert filmpjes vlot en hoewel ze soms máánden niets van zich laat horen, blijf ik een trouwe kijker. Ze doet het gewoon echt heel leuk!


Photobucket
Drake

Jaaa, weer Drake. Ik ben dol op deze rapper, die in zijn clips niet staat te dansen naast wat trillende blote billen en siliconen borsten, maar die echt anders is. Zijn teksten kunnen me heel diep raken, zodat ik het door mijn hele lichaam voel. Van zijn nieuwe liedje ‘Enough Said’ samen met Aaliyah, krijg ik elke keer weer kippenvel over mijn hele lichaam. Ik ben 1,5 jaar geleden naar een concert van hem geweest en heb toen onwijs genoten, hij brengt zijn passie voor muziek heel krachtig over. En mannen met passie (en spierballen), daar houd ik van.


Photobucket
Apple producten

Je haat of je houdt van Apple. De discussie Windows vs. OS X en Android vd. iOS ga ik niet beginnen. Ieder zijn ding toch? Ik ben enorm fan van Steve Jobs en alles wat hij in mijn leven heeft gebracht. Mijn iMac, iBook, Macbook, iPad, iPod, iPhone. Als echte fangirl kijk uit naar 12 september, want het schijnt dat de iPhone 5 dan eindelijk gepresenteerd gaat worden. Ik zit alvast klaar met een grote bak popcorn en king size glas cassis.

Photobucket
Friends

How YOU doin’? De laatste Friends aflevering werd alweer 8 jaar geleden opgenomen en ik ben dan ook al langer dan ik me kan herinneren dol op Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey en Ross. Ik kan hysterisch eng lachen als ik Friends kijk. Wordt er iemand vermoord? Is er een speenvarken in the house? Nee, Vera kijkt Friends. Ik heb al een paar jaar de DVD-box, één van de leukste kado’s die ik ooit heb gekregen. Ik draai de dvd’s grijs, vooral seizoen 8 is favoriet. En oh… We were on a break!

Photobucket
Tijdschrift LINDA.

De inspiratie voor dit artikel kwam toen ik mijn versgekochte LINDA. aan het lezen was. Vrouw, wat een geniaal tijdschrift! In elk nummer staan weer dingen waarvan ik denk ‘geniaal! Hoe verzinnen ze het?’. Alle soorten onderwerpen worden aangesneden, LINDA. leest lekker weg, is prettig vormgegeven en de cover is elke maand weer geniaal bedacht. Ik lees LINDA. elke keer weer van voor naar achter, en ben dolgelukkig als ik een nieuw exemplaar in mijn tas heb liggen.

Photobucket
Bobbi Brown make-up

Een make-upmerk kan natuurlijk niet in dit artikel ontbreken. Nou weet ik bijna wel zeker dat je niét had verwacht dat Bobbi Brown het merk zou zijn dat de lijst afsluit. Ik gebruik graag MAC, NYC, Chanel, Teeez, Dior, Essence… Maar Bobbi Brown heeft iets waardoor ik echt fan ben van het merk. Het is niet zozeer de kwaliteit van de producten als wel de vormgeving van de verpakkingen. Als opgeleid DTP’er ben ik echt een sucker voor mooie vormgeving. Bobbi Brown met de gelakte doosjes, minimalisme, zachte tinten, mooie boeken en filosofie vind ik geweldig. Ik vind Bobbi Brown echt een heel erg mooi merk.

Van wie/wat ben jij fan?

Bron foto’s: We heart it en Google


Reacties

Door Lisette op 25 augustus 2012 07:09

Leuk!
Op mijn ‘fanlijstje’ staan: ELLE, Cody Simpson (ben niet zo’n type dat keihard gaat gillen als ze zijn muziek ergens draaien, maar wel dat ik heb jeeej-gevoel haha), macbook
meer kan ik niet opkomen..

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 25 augustus 2012 07:38

Ik was vroeger echt een Belieber, haha je wilde me niet kennen joh! Echt erg. Ben er gelukkig overheen aangezien dat echt een kinderfase was. Inmiddels ben ik fan van mmm… Lauren Conrad en Beyoncé. Alhoewel ik ook heel erg op kijk tegen Demi Lovato omdat ze zo een vorobeeld is. Oh en do you know Janet Devlin?! Echt een Engeltje wat betreft zingen. En over die Apple iPhone, tja daar knik ik dus een beetje mee. 6 September word ik 13, en ben dan eindelijk jarig en heb heel lang een deel voor een iPhone gespaard en met mijn verjaardag willen me ouders een deel me betalen. Hoor ik dat 6 dagen later een nieuwe komt. Whuut?! ja. Ach, ik denk dat ik gewoon naat die iPhone 4 grijp hoor. :’) En wat betreft Pixiwoo vind ik hun echt leuk, het accent maakt het zooooveel leuker. Het liefst kijk ik ook altijd Engelse filmpjes, I mean: ik wil zo een accent lol.
Oké, excuzes moi voor de lange comment..

[Beantwoorden]

Jasmine antwoordt op 25 augustus 2012 om 19:00:

Maar ‘once a belieber always a belieber’, het kan niet alleen een kinderfase zijn, dus dan moet je er of nog niet overheen zijn, of je was gewoon een ontzettend enthousiaste fan (:

Dit is niet hatend bedoelt of zo. x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:18:

Leuke comments zijn leuk!
@Jasmine Ik snap het niet helemaal volgens mij…

[Beantwoorden]


Door Emilie op 25 augustus 2012 08:01

Ik ben ook apple- fan. :ja: Sinds ik mijn Iphone heb wil ik niets anders meer. Hoewel, een Ipad… ;-)
De LINDA heb ik nog nooit gelezen, misschien toch maar eens proberen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:18:

Ik snapte de iPad hype eerst niet (echt totaal niet, ik was een iPad hater), maar sinds ik er een heb ben ik echt totaal hooked…

[Beantwoorden]

Emilie antwoordt op 26 augustus 2012 om 14:05:

Haha, ik snapte het eerst ook niet. M’n broer overwoog om er één te kopen, en ik had zo iets van: “Wat moét je met zo een scherm?” :-P
Maar nu ben ik ook helemaal om. (love)

[Beantwoorden]


Door Charile op 25 augustus 2012 08:08

Wat een leuk artikel! Ik ben ook een Apple-fan!

[Beantwoorden]


Door Danilla op 25 augustus 2012 08:12

Leuk artikel Vera! Ik ben fan van Gaga en Ed Sheeran(beide concerten komen nog dit jaar:)) Sandra brown omdat ze van die geweldige boeken schrijft, Psychologie magazine omdat ik hier heel erg geïnteresseerd in ben en dit magazine zeer fijn wegleest, en vast van nog veel meer :-)

[Beantwoorden]


Door rosalie op 25 augustus 2012 08:13

Echt leuk, ik ben fan van harry potter, Chanel, de glamour, taylor swift, en echt nog heel veel.dingen waar ik nu niet op kan komen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:19:

Harry Potter vind ik zo tof! De boeken en films, love it both.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 25 augustus 2012 08:22

Aah Natalie Tran, love her! Zo grappig! Het is zo jammer dat ze niet meer upload maar goede sketches verzinnen kost ook tijd natuurlijk. :) En Pixiwoo vind ik ook leuk. Ik denk vaak: of even naar het eindresultaat kijken want heb weinig tijd en dan ben ik uiteindelijk het hele filmpje aan het zien en nog 3 die aanderaden werden :$ Al vind ik Nicole wel leuker dan Samantha. Die komt vriendelijker over vind ik. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:20:

Ik vind Sam juist leuker!

[Beantwoorden]


Door Femke op 25 augustus 2012 08:34

Wauww Vera!! Superleuk om te lezen.
Mijn fanlijstje is:
1. Catrice Make-up
2. Muziek Taylor swift. Maar ook Justin Bieber. ( I know iedereen haat hem maar ik niet :D )
3 Mijn favo film is 10 things i hate about you.
3. Ik houd van mijn ipod maar ook van mijn TE oude nokia.
4. en tot slot ben ik erg fan van winkelen. En dan vooral schoenen en tassen!!!

xxxxxxxxxx Femke
p.s Wauw vera je was gewoon op TV!!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:20:

10 things i hate about you is ook zo leuk! <3 Heath Ledger
Ps: Ja, echt zo gaaf! Ben nog steeds flabbergasted.

[Beantwoorden]


Door Annelies op 25 augustus 2012 08:38

Ik ben fan van de boeken van Nicholas Sparks, Channing Tatum, het tijdschrift Historia, de Action en nog zoveel meer!

[Beantwoorden]


Door Hester op 25 augustus 2012 08:41

Je bent fan van leuke dingen! In de LINDA. staan ook altijd van die leuke columns, haha.
En, uhh…. What about E’cc’ence (laatste alinea)? :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:21:

Eccence, het bekende merk… *oeps* ik pas het aan.

[Beantwoorden]


Door larissa op 25 augustus 2012 08:49

Super leuk artikel! Ik vind het blad de linda ook erg leuk om te lezen.
en ook drake vind ik een goede rapper.

[Beantwoorden]


Door Zanka op 25 augustus 2012 08:49

Ik weet niet of je mij een fan kan noemen, maar ik ben altijd ontzettend onder de indruk van een vriendin van mij die altijd haar doelen bereikt. Ze is zo sterk en gelooft zo veel in haarzelf. Dat wil ik ook!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 25 augustus 2012 08:54

Wat een leuk artikel :)

[Beantwoorden]


Door Veerle op 25 augustus 2012 08:56

– Gabriel Medina (surfer<3)
– adams tonka (mijn surfboard… iemand hier is eenzijdig bezig)
– Lanzarote en alle Canarische eilanden
– Mijn beste vriendin
– Mijn nieuwe bikini
– O'Neill
– mooi weer:)
superleuk artikel!!

[Beantwoorden]

Veerle antwoordt op 25 augustus 2012 om 08:58:

o wacht, hij heeft een paar dingetjes niet goed gepakt:) iig, verder nog:
– goede golven
– kassia meador en malia manuel
– alles wat met surfen te maken heeft:)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 25 augustus 2012 09:07

Ah de Pixiwoo’s! Ik krijg dan geen zin in scones en English Tea, maar eerder om zelf ook aan de slag te gaan met make-up. Net als Lisa Eldridge. :)
En de Linda. Hmm, misschien moet ik die ook maar eens gaan halen × lezen, want ik vind Linda echt een geweldige vrouw, en haar boek met columns vond ik ook geniaal! :D
Tof artikel. Al weet ik niet zo goed waar ik écht fan van ben.

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 25 augustus 2012 09:09

Super leuk artikel! De Linda heeft mij echt verrast, wat leest dat inderdaad lekker weg en ze komen met originele dingen. :)

[Beantwoorden]


Door Anotherfashionlover op 25 augustus 2012 09:11

hihi, ik heb dat ook altijd dat ik iedereen wil laten weten HOE LEUK iets wel niet is! Ik ben ook fan van Apple en ik ben al heel lang geabonneerd op de Linda, echt geweldige interviews en fotoreportages staan erin en de vormgeving vind ik ook prachtig. Ik luister het liefste naar The Weeknd, Frank Ocean & Rock City maar Drake is af en toe ook wel fijn :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:23:

The Weeknd en Frank Ocean vind ik ook heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 25 augustus 2012 09:12

OMy gosh ik hou van Nat!! :O Haar filmpje van ‘We just touched’ laat me elke keer weer lachen!! Zo leuk dat ze nu weer filmt. Voor de rest ben ik echt van van the vampire Diaries en HEMA =]

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:23:

Ah, die ga ik gelijk even opzoeken.

[Beantwoorden]


Door aniek op 25 augustus 2012 09:13

wauw als ik alles moet schrijven waar ik fan van ben ben ik nog wel even bezig haha! een paar dingetjes:
-NEW YORK ja ik ben fan van een stad. Niet een stad, DE stad!
-series: Vampire diaries, Glee, pretty little liars, the lying games, gossip girl.. geef mij een laptop met een serie en ik zit daar tot er geen aflevering meer over is!
– Blogs :D
– chord overstreet
– lea michele
– blake lively

en nog veel meer :D

[Beantwoorden]


Door Elize op 25 augustus 2012 09:13

Echt een super leuk artikel! De Linda vind ik ook echt ontzettend leuk! En pixiwoo is natuurlijk helemaal geweldig!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 25 augustus 2012 09:15

Wat een leuk artikel, je schrijfstijl is zo vrolijk! Zelf ben ik niet zo’n fangirl, of ik kan er nu niet echt opkomen

[Beantwoorden]


Door Anneke op 25 augustus 2012 09:21

Ik mag maandag mijn abonnement verlengen en ik heb continu de discussie met mezelf: maandag al de iPhone 4S of wachten tot de iPhone 5 (die waarschijnlijk veel te duur voor me is)? Ik kom er niet uit. Maar ik moet en zal een iPhone. En het liefst een MacBook. En een… ;)

Verder vind ik Lauren Conrad heel erg leuk. Ik kijk uit naar haar nieuwe boek ‘Beauty’.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:24:

Ohhh, moeilijk! De 4 is ook heel fijn, i’ve got to admit.

[Beantwoorden]


Door Eliza op 25 augustus 2012 09:23

Vooral een muziek en merken fan, oh god ik kan er uren over praten. (love)

[Beantwoorden]


Door Amber op 25 augustus 2012 09:24

Wat een mooi artikel. Ik ben ook fan… van jou! Liefs, Amber

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:25:

Dankjewel Amber :$

[Beantwoorden]


Door Claire op 25 augustus 2012 09:33

Fan van LMFAO en chefspecial vind ik ook leuk ;DD

[Beantwoorden]


Door Céline op 25 augustus 2012 09:35

Ik ben fan van … JOU!! En ook wel van Michelle Phan xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:25:

Dankjewel Céline, lief :$

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 25 augustus 2012 09:37

Leuk zo’n post! :) Ik ben fan van clothrsencounter een meisje die fashion filmpjes maakt en frmheadtotoe en nog meer ^^

[Beantwoorden]


Door Joelle op 25 augustus 2012 09:38

ik ben fan van ONE DIRECTION!!!! en van jou natuurlijk.
kus.

[Beantwoorden]


Door Femke op 25 augustus 2012 09:38

Echt een heel gaaf artikel! Ik ben ook fan, van heel veel dingen. En net zoals jou: van Apple. Geweldig merk! En verder nog van Lauren Conrad ofcourse! ;)

[Beantwoorden]


Door Adjara op 25 augustus 2012 09:41

Hoi Vera! Wat een tof artikel! ^^)
Ik ben in het algemeen een fan van beautyblog-sites, dus ook van jou. Daarnaast hou ik ook veel van boeken, serie’s, films & muziek.
Daar ga ik niet veel over vertellen, want ik heb er zoveel favorieten.
Ook hou ik van looks van de jaren ’50, ’60 en ’70.

Ga zo door met blogsposts maken, want dat doe je echt heel leuk!
Groetjes ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:25:

Dankjewel Adjara! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 augustus 2012 09:42

Ik ben heeeel lang fan geweest van de Backstreet Boys. In mijn tienerjaren met posters aan de muur en flauwvallen bij concerten. Later verdwenen de posters, maar door internet bleef ik met mensen in contact komen die ook fan waren en dan ging ik naar meerdere concerten zodat ik hen allemaal kon zien. Inmiddels is het vuur aardig gedoofd, maar ze zijn weer in de studio en gaan weer wat uitbrengen dus wie weet wat er dan gebeurt? Concert in Nederland sowieso!

Verder ben ik fan van gossmakeupartist op youtube, Urban Outfitters en stiekem toch ook wel Robert Pattinson.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:26:

Ahhh, ik was net te jong voor de hele BSB gekte! Hoewel ik toch wel aardig wat liedjes kan meezingen :D

[Beantwoorden]


Door Mirte op 25 augustus 2012 09:42

Ik ben echt heel erg van van One Direction! En nee, ik ben geen 10 jarig meisje ofzo. Ik weet niet, hun teksten raken me soms gewoon echt! Het gaat ergens over, en niet over clubben en sex en hoeren en noem maar op (waar veel liedjes in deze tijd over gaan). En behalve van hun muziek ben ik ook fan van hun persoonlijkheden. Ze zijn gewoon zó grappig en leuk. Gewoon het totaalplaatje, ik ben verkocht haha :)
Liefs!

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 25 augustus 2012 09:46

Ik ben ook enorm fan van Apple en heb al meerdere mensen in mijn omgeving er mee aangestoken ;-) net als dat ik groot fan ben van nail art en Suits. Wat een fantastische serie is Suits, je moet het echt gaan kijken! (love)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 25 augustus 2012 09:52

Mijn idool is P!nk. She’s awesome. Mega fan ben ik. Daarnaast ben jk ook van van Queen. Geniale band en Freddie Mercury was echt zo’ goede zanger (love)

[Beantwoorden]


Door Debora op 25 augustus 2012 09:55

FRIENDS ! haha vind ik zo leuk he !

[Beantwoorden]


Door dita op 25 augustus 2012 09:58

Wat een leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Fleur op 25 augustus 2012 10:03

One direction, me mobiel en op mijn paardje!

[Beantwoorden]


Door Dewi op 25 augustus 2012 10:06

Een echte die-hard twilight boeken fan. <3

[Beantwoorden]


Door My Linh op 25 augustus 2012 10:12

Leuk om te zien waar jij fan van bent ^^ ik ben fan m’n iphone, van koreaanse drama’s, van photoshop, allerlei muziek en eigenlijk nog veel meer xD

[Beantwoorden]


Door Danielle op 25 augustus 2012 10:14

Wat een leuk artikel! De LINDA. lees ik zelf ook heel graag. Daarnaast ben ik ook helemaal weg van de VT Wonen. Ook ben ik behoorlijk fan van Engelse Young Adult boeken, echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 25 augustus 2012 10:16

The Hunger Games fan hiero (:
Verder ben ik fan van Chef’special!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 25 augustus 2012 10:17

Ik ben fan….
Fan van….. BEAUTYBLOGGERSS (love) oh en teske, ookal is ze niet meer echt een beautyblogger :)

Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:27:

Ik ben ook een beetje fan van Tes! :$

[Beantwoorden]


Door Sammy op 25 augustus 2012 10:19

ik ben echt enorm fan van JOU,
Jij heb je tot inspiratie gebracht om te gaan vlogen ;)
Ik ben ook fan van Apple producten, tassen (friss&company en cowboybags) en make-up ;)
Xx

[Beantwoorden]


Door Vera op 25 augustus 2012 10:20

Ik ben fan van jou! :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:27:

Dankjewel naamgenootje! :$

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 augustus 2012 10:22

Wow jij hebt echt veel producten van apple! Zelf gebruik ik ook al jaren apple en ik vind het erg fijn werken, soms is het wel lastig omdat ik niet zo goed weet hoe ik met windows om moet gaan.

Ik ben fan van Demi Lovato, ik vind dat ze geweldig zingt en buiten dat vind ik het heel knap dat ze zo open is over haar problemen (hebben jullie de mtv documentaire ‘Stay Strong’ gezien?). Ook ben ik fan van het youtube account cutepolish, zij laat zoveel leuke nail-arts zien!

[Beantwoorden]


Door Kim op 25 augustus 2012 10:24

Green day/ Studs / Essence/ Chi / Biosilk/ Tattoo’s

[Beantwoorden]


Door Summer op 25 augustus 2012 10:27

Volgens mij wist iedereen al dat je fan bent van Drake en Apple ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:27:

Neeeee, denk je? :D haha!

[Beantwoorden]


Door Eva op 25 augustus 2012 10:27

Ik ben echt fan van die oude bands, weetjewel, zoals Beatles, Rolling Stones, Pink Floyd, Queen. Man, ik zou echt dolgraag een keer naar een soort reunieconcert van een van deze bands willen..
En voor de rest ben ik fan van Catrice. En de Sephora, met al die geweldige merken zoals Too Faced, Urban Decay, Benefti…
En Hunger Games boeken vind ik ook echt geweldig…
En…en..:)

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 25 augustus 2012 10:28

Ik ben ook fan!
Ik ben fan van Beyoncé
Ik ben fan van Chocolade
Ik ben fan van het make-upmerk MAC
Ik ben fan van acteur Johnny Depp
Ik ben fan van de tijdschriften Elle en Vogue
Ik ben fan van acteur Gerard Butler

[Beantwoorden]


Door Naomi op 25 augustus 2012 10:35

Leuk artikel !!
Ik ben fan van MAC, Apple, Louis Vuitton en Glee. :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 25 augustus 2012 10:40

Leuk artikel! Ik ben ook fan van Pixiwoo en Friends. Verder ben ik fan van Pretty Little Liars, wat een geweldige show is dat toch. En stiekem (want iedereen lacht me altijd uit) ben ik ook fan van Mariah Carey.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:28:

Aaaaa Maria Kerrie! :D leuk! Ik hou wel van mensen die lekker leuk vinden wat ze leuk vinden, ookal is het niet cool.

[Beantwoorden]


Door Britt op 25 augustus 2012 10:47

Ik ben fan van Lauren Conrad, Adele, One Direction, Pretty Little Liars & de bodybutters van TBS (:

[Beantwoorden]


Door Michelle op 25 augustus 2012 10:55

hahaha ik had echt gedacht dat je het zou afsluiten met MAC!

[Beantwoorden]


Door Anna-Beau. op 25 augustus 2012 11:03

Ik ben ook een grote fan van de LINDA.

[Beantwoorden]


Door M op 25 augustus 2012 11:06

Rammstein & Jacques Brel!

[Beantwoorden]


Door Shelly op 25 augustus 2012 11:08

Leuk artikel!
Ik ben enorm fan van een Franse tweeling, ook wel ‘Les Twins’. Het zijn hiphop/new style dansers en elke keer als ze dansen heb ik een ‘big smile’ op mijn gezicht! :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=VYWcpOWUEL8

[Beantwoorden]


Door Isabel op 25 augustus 2012 11:15

Ik vind Apple ook geweldig haha, ookal moet ik het doen met (nog) alleen mijn iPod. En ik ben fan van Amerika, als je dat zo kan zeggen.

[Beantwoorden]


Door Verena op 25 augustus 2012 11:23

Ik ben ook fan!
Fan van Ralf Mackenbach (love)
Fan van Yiruma/Lee Ru Ma zijn muziek, zóóoo mooi! (love)
Fan van mijn dwarsfluit (love)
Fan van Vera Camilla, ik weet niet of je haar kent maar ze is echt geweldig! (love)
Fan van Mascha Feoktistova (love)
Fan van boeken! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:30:

Haha, lief! Dankje! :$

[Beantwoorden]


Door Lisa op 25 augustus 2012 11:29

Ik ben ook fan! Fan van The Doors, Jimi Hendrix, The Police, Essie, MAC, Jotie T’Hooft, boeken, … Jaa, zo kan ik nog wel even doorgaan hoor ^^

[Beantwoorden]


Door Verena op 25 augustus 2012 11:32

Ik ben een andere Verena en ik ben fan van:

One Direction
Rihanna
Chris Brown
Nicki Minaj
Bruno Mars
Beauty blogs
Ik ben ook nagellak fan/verslaafd, haha.

[Beantwoorden]


Door Anne-Floor op 25 augustus 2012 11:39

– One Direction
– Pretty Little Liars
– Michael Jackson’s muziek
– Tumblr
– Muziek
– Instagram
– Beautyblogs
– Het Spaanse voetbalteam (naast dat ze goed kunnen voetballen, zien ze er ook behoorlijk goed uit – vooral Fernando Torres ;-) )

[Beantwoorden]


Door Bosje op 25 augustus 2012 11:39

Leuk artikel! Ik ben fan van Arnon Grunberg, Lady Gaga, Moleskine, Sony en Kipling :)

[Beantwoorden]


Door Jannee op 25 augustus 2012 11:42

Waar ik fan van ben:
The Hunger Games
Josh Hutcherson en Jennifer Lawrence
Twilight
Kristen Stewart en Robert Pattinson
Ja, daar heb ik een obsessie voor

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 25 augustus 2012 11:44

Leuke post ! Drake is zo’n heerlijke artiest ! Ik ben fan van Apple, alles van Mac, Madonna, de Verenigde Staten en van jou natuurlijk !

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 25 augustus 2012 11:45

Omg ja, communitychannel, ik kijk haar filmpjes echt al zo lang haha ik vind haar echt zo grappig. Alleen jammer dat ze de laatste tijd zo afwezig is. En pixiwoo is echt geweldig, ik had echt een fangirl momentje toen een van de 2 opeens een tweet naar mij stuurde, in het Nederlands!

Verder ben ik fan van Mary-Kate Olsen (maar niet van Ashley), Kristen Stewart (maar niet van Twilight) en The Hunger Games. Ik schaam me er soms wel een beetje voor haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:31:

In het Nederlands?! *valt flauw* wat tweette ze? :O Super tof!

[Beantwoorden]

Jamilla antwoordt op 26 augustus 2012 om 13:52:

Nja, ik praatte met Lotte over pixiwoo (zonder mention!) en ze zei opeens “bedankt! x” en daarna “ik begreep” haha, ze zei ook dat ze vaak in Amsterdam komt en een beetje Nederlands kan verstaan.

[Beantwoorden]


Door Amarens op 25 augustus 2012 11:52

Leuk artikel! Ik ben compleet verslaafd aan alles wat met amerikaanse of engelse series te maken heeft.. zo heb ik gossip girl 2x helemaal gekeken (in een paar maanden :$) en zit ik nu de dagen af te tellen tot het nieuwe seizoen komt en spam ik ondertussen tumblr helemaal vol ^^ tumblr, ook een verslaving waar ik blij van wordt :)

[Beantwoorden]


Door Mariette op 25 augustus 2012 11:54

Echt heel erg leuk geschreven!
Ik ben fan van: Apple, bloggen, twilight, the hunger games en Gone :).

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Jessika op 25 augustus 2012 11:55

Leuke post! Ik ben fan van:
– Tokio Hotel
– Pretty Little Liars
– en ook Pixiwoo (love)

[Beantwoorden]


Door Patricia op 25 augustus 2012 11:58

Ik ben ook echt dol op Friends. Ik heb alle seizoenen echt te vaak gezien en ik krijg er ook geen genoeg van. Jammer genoeg ben ik één van de weinigen in mijn omgeving die er echt fan van is haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:32:

Ik ken verder ook niemand in mijn omgeving die het kijkt! En dat terwijl het zo’n ge-wel-di-ge serie is.

[Beantwoorden]


Door Sabine op 25 augustus 2012 11:58

^^) ^^) ^^) ^^) ^^) ^^) ^^) ^^) ^^) ^^) sorry maar toch echt Justin Bieber hihi

[Beantwoorden]


Door Danique op 25 augustus 2012 12:02

Super leuk! :D :roll:

[Beantwoorden]


Door Marli op 25 augustus 2012 12:02

Ik ben een enorme fan van Jeroen van kOningsbrugge en Dennis van de ven! Ze hebben samen een band Jurk! Ik heb ze ontmoet en sta met ze op de foto! Ik vind het geweldige gasten! Ik ben iet meer fan van Jeroen , ik vind het echt GEWELDIG!! Veel mensen vinden dat ik doorsla! Ik kijk naar alles waar ze inzitten op tv, ik ga naar alle concerten en ik koop alle cd’s dvd’s. Maar dat boeit me echt niet xD

Xxxx

[Beantwoorden]


Door Angel op 25 augustus 2012 12:04

Leuk artikel! Zelf ben ik geen fan van iemand. Ik ben dan weer fan van Pretty Little Liars. Van een tv-serie. Yup.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 25 augustus 2012 12:19

Slaapfilmpjes op youtube .. (love) echt heerlijk vind ik dat.
Dexter, Apple producten .. <3

[Beantwoorden]


Door Franca op 25 augustus 2012 12:25

Ik ben gek op tv-series en amerikaanse tijdschriften, zoals US Weekly, People, Voque noem maar op, maar vooral die series… One Tree Hill, Supernatural, Third Watch, The O.C, SATC, Lipstick Jungles, Alias NOEM MAAR OP!

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 25 augustus 2012 12:41

Ik deel de passie voor FRIENDS, het is vrij oud maar toch blijft het grappig ook al heb ik de aflevering al 20x gezien. Het tijdschrift LINDA. lees ik zelden tot nooit, ik dacht dat het voor oude vrouwen was? Misschien dus even proberen. (:
Ik ben groot fan van Vans, Monki, CosmoGirl! en Milka Daim en kersencola haha. ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:32:

Ja er staan wel dingen in ‘voor je kinderen’ enzo, maar die skip ik gewoon. Verder echt een heel fijn blad!

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 25 augustus 2012 12:42

Oh ja, en Gossip Girl. Oh my, dat ik dat vergeet..

[Beantwoorden]


Door Lisan op 25 augustus 2012 12:48

Wat schrijf jij toch altijd zo leuk :)

[Beantwoorden]


Door isabel op 25 augustus 2012 12:50

Ik ben zo’n enorme fan van Friends, ik kan alles afleveren in mijn hoofd meezeggen, en het blijft gewoon geweldug! :P
En van Jang Geun Seuk, al verwacht ik niet van andere mensen dat ze hem kennen :P
x

[Beantwoorden]


Door Jolien op 25 augustus 2012 12:54

Ik ben ook een grote fan van apple en ga zeker sparen voor een iphone 5! Want het scherm van mijn ipod is helemaal kapot :( ( sryy ik dwaal weer af ;D) verder ben ik nog fan van: the vampire diaries ( echt verslaafd), pretty little liars, londen, nagelak kopen, Hunter Hayes & Hedley (bijna niemand kent hun maar de muziek is echt zalig!)…
Ik volg je blog al meer dan een jaar en dit is eigelijk ook een beetje een verslaving geworden ;D I <3 veracamilla, doe zo verder! xx (ng is srry voor het te lange bericht :))

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:33:

Dankjewel Jolien! En lange comments zijn hartstikke welkom hoor ^^)

[Beantwoorden]


Door Beautyxkusjex op 25 augustus 2012 12:57

I lovee apple!

[Beantwoorden]


Door Nina op 25 augustus 2012 12:59

Echt raar maar als ik s’avonds pixiewoo kijk val ik in slaap, haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:33:

Geen fan dus? :-P

[Beantwoorden]

Nina antwoordt op 26 augustus 2012 om 01:02:

Jawel, dat wel! Ik vind ze heel leuk en ik leer veel van ze maar op de een of andere manier gebeurt dat, heeel raar.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 25 augustus 2012 13:26

doctor who,
superveel youtubers (vooral engels youtubers hun accenten zijn gewoon geweldig, maar andere niet engelse youtubers zoals communitychannel vind ik ook super)
bands bands bands te veel om op te noemen,
pretty little liars
ik snap gewoon niet hoe mensen niet fan kunnen zijn van iets.

[Beantwoorden]


Door Stella op 25 augustus 2012 13:44

Ik ben een Swiftie! (Taylor Swift fan) Ik houd van haar en alles wat ze doet. Ik kan niet wachten tot 22 oktober, dan komt haar nieuwe album uit (love)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 25 augustus 2012 13:53

Ik ben ook heel erg fan van Friends!:D

[Beantwoorden]


Door Fien op 25 augustus 2012 14:00

Leuk! Ik ben fan van….Adele, chocolade, gooische vrouwen, sex and the city, boeken, mijn kat en mijn lieve vriendinnen.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Mathilde op 25 augustus 2012 14:18

Ik ben ook heel erg fan van friends! Ook van that 70’s show, legend of korra, owl city en taylor swift :)

[Beantwoorden]


Door Riot op 25 augustus 2012 14:49

12 september al! Waar ik fan van ben? Hmm. Nagellak, frank ocean, FILMS. Maakt niet uit welk genre. Alhoewel ik niet zo van die oude films kijk á la rtl 7/8. Verder nog avatar – geweldige serie, mentalist en castle. En als laatste de winter! Ook omdat ik winterkleding mooier bij mij vind.

[Beantwoorden]


Door Riot op 25 augustus 2012 14:52

En van *tromgeroffel* Veracamilla natuurlijk :)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:34:

Hahah :$

[Beantwoorden]


Door Sara op 25 augustus 2012 15:02

FRIENDS!! Ik hou van die serie, ik heb ALLE seizoenen thuis!:)

[Beantwoorden]


Door Milou / LounaBeauty op 25 augustus 2012 15:03

Haha leuk beschreven Vera! Hate it or love it inderdaad! Super.. xx

[Beantwoorden]


Door Mouse op 25 augustus 2012 15:06

Ik ben een fan van de tvserie Awkward op MTV, echt helemaal geweldig! En echt een hele grote fan van de haarproducten van Tigi, die mn haar van een bosje stro naar mooi en gezond haar hebben gebracht (love)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 25 augustus 2012 16:06

Ik ga door van die fangirl fases heen. De ene keer ben ik een paar maanden he-le-maal weg van een youtuber, dan weer van een acteur of zanger(es). Op dit moment dit ik in mijn One Direction tijdperk. En dat terwijl ik van die justin bieber-one direction meisjes altijd heel irritant vond. Nu ben ik ook niet iemand die zal staan huilen bij een concert, maar ik zoek wel echt alles over ze op en ik luister nonstop naar hun muziek ;p.

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 25 augustus 2012 16:14

Echt leuk geschreven Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:35:

Dankjewel Julie Joanne! (mooie naam!)

[Beantwoorden]


Door Renee op 25 augustus 2012 16:23

Ik ben fan van muziek, niet van een specifiek iemand, maar ik houd van diepgaande teksten. Zoals die van Drake. Vaak horen mensen muziek, maar luisteren ze niet.. Ik ben ook fan van de Linda. Ik heb meegedaan met Lindalijnt (de afval actie) en nu ben ik uitgekozen om op de cover van het novembernummer te komen, samen met Linda én 99 andere dames. Het is het 100ste nr, vandaar.. Ik wordt dus as woensdag in de styling en visagie gezet. Krijg een Little Black Dress en supermooie heels aan (ik hoop op Louboutins haha!) Ik vind het superspannend! Verder kan ik in trance door de MAC lopen en ik volg altijd programma’s zoals The voice. ;-)

[Beantwoorden]


Door Beautyraiseplace op 25 augustus 2012 16:25

Leuk vera! ik ben fan van uhh gigi ,lieke (van gtst) en van muziek ik hou zoveel van muziek ;)

[Beantwoorden]


Door daydreamers op 25 augustus 2012 16:27

Ik ben fan van HIM, Paramore en Rammstein. En ik ben fan van het blad glamour. En ik ben helemaal fan vanalles wat doodskopjes heeft.

[Beantwoorden]


Door Janique op 25 augustus 2012 16:48

Ik ben fan vaaannnn
Rihanna (en dan vooral liedjes die niemand kent als firebomb en the last song)
De Glamour
Mooie make-up
Ben Howard
En natuuuuuurlijk van Friends :D
:$

[Beantwoorden]


Door Alise op 25 augustus 2012 17:02

Ik ben fan van Robert Pattinson, The Hunger Games, nagellak, een paar tv-programma’s (gtst, tvoh…) en internet. (oeps)

[Beantwoorden]


Door sarahh op 25 augustus 2012 17:14

Ik ben fan van :
One Direction, nagellak, hitkrant, twitter, apple producten

[Beantwoorden]


Door Senna op 25 augustus 2012 17:21

Leuk artikel!
Zelf ben ik fan van: Big Time Rush, Tokidoki, Vans en Harajuku Lovers :) x

[Beantwoorden]


Door Demi op 25 augustus 2012 17:26

Ik ben vooral fan van heel veel muziek;

Avril Lavigne, Sum41, Taylor Swift, Demi Lovato
Die laatste eigenlijk gewoon omdat ze zó sterk is..
Qua kleding is het vooral Lauren Conrad..

En ik ben ook fan van Iphone 4 hahaha :yay:

[Beantwoorden]


Door Merel op 25 augustus 2012 17:31

Leuk artikel! (:

[Beantwoorden]


Door Jobke op 25 augustus 2012 17:33

Ik ben heel erg fan van (romantische) kostuumdrama’s zoals the Pride and de Predjudice (1995 – met Colin Firth) (love)
Ik ben ook fan van de H&M en van Ham-kaas croissants :)

[Beantwoorden]


Door Caitlin op 25 augustus 2012 17:35

Justin Bieber, lekker eten (ECHT lekker eten, geen mcdonalds, ookal vind ik dat ook wel eens lekker haha), boeken-series (harry potter, divergent, the hunger games), muziek en twitter. Ik ben niet perse FAN van deze dingen, ze maken me wel heel blij en met sommige dingen ben ik obsessed! Hahaha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:35:

Jaaaa, lekker eten! (love) Goeie!

[Beantwoorden]

zwaan antwoordt op 26 augustus 2012 om 22:02:

Ik zat de comments door te lezen en ik zie opeens ‘lekker eten (ECHT lekker eten)’ staan. Couldn’t agree more!

[Beantwoorden]


Door tes op 25 augustus 2012 17:36

IK BEN FAN VAN JOU, TESKE, SCHATTEKE &&&&& ONE DIRECTIOON. <3<3

[Beantwoorden]


Door sammy op 25 augustus 2012 17:51

ik ben een enorme fan van JOU,
ik check elke dag als ik internet heb jouw website..
ik ben ook fan van apple en chanel make-up :)
xx

[Beantwoorden]


Door Allisha op 25 augustus 2012 17:52

normaal reageer ik nooit echt op blogs enzo, maar zon buitenkansje kan ik natuurlijk niet laten liggen. even jullie vervelen met mijn ‘verslavingen’, ja noem het maar gerust verslavingen, iedereen wordt er gek van dat ik het er alsmaar over heb, haha. Het vervelende is wel dat ik over sommige dingen gewoon te lang blijf denken, en er daarom dus ook zoveel over praat, maarja. niet zon heel lang lijstje maar :
– bones
– rizzoli & isles
– nail art
– eigenlijk gewoon in het algemeen (moord)series
– films (vooral van die voorspelbare romantische films)
– demi lovato (ik heb echt zoveel respect voor haar he!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:36:

Leuk dat je hebt gereageerd!

[Beantwoorden]


Door Julia op 25 augustus 2012 18:19

Ik ben sinds niet zo’n lange tijd VERSLAAFD aan de hongerspelen.
Ik heb gister de dvd gekocht (met drie uur durende bonusdvd) echt ik kon wel janken van blijdschap. En oja, ik ben voor de derde x begonnen met de boeken.. Terwijl ik ze pas 2maanden heb. En ik wil ze ook nog in het engels lezen.
En ik ben echt suuuperfan van Josh Hutcherson (die gast die Peeta speelt) hij is echt zo’n lekkerding.
Hihi ^_^

[Beantwoorden]


Door Nietbelangrijk op 25 augustus 2012 18:34

Lady Gaga, omdat zij mijn leven heeft veranderd. (:

[Beantwoorden]


Door kirsten op 25 augustus 2012 18:34

Dit vind ik echt een leuk artikel om te lezen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Puck op 25 augustus 2012 18:42

Ik ben fan van: Supernatural (tvserie), The Avengers, Andrew Garfield, Harry Potter (jup, nog steeds, ‘after all this time,) en mijn nieuwste verslaving (oeps hier schaam ik me voor, ik vind de muziek niet eens leuk maar vooral zoveel fanfiction en ship-mogelijkheden omg), One Direction. Ook ben ik fan van tumblr (heeft me echt geholpen), mijn vriendinnen, en van jou, Vera, want jij bent echt mijn voorbeeld :)

[Beantwoorden]


Door Jannamarie op 25 augustus 2012 19:34

Superleuke post!
Ik ben fan van MAC, Camilla Ackley (Into the Fold), jou ^^) , Vogue, Rizzle Kicks, One Direction, Instagram en last but not least Apple producten(:

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 25 augustus 2012 19:47

Ik ben fan van: Rihanna.
Ik ben fan van: Drake.
Ik ben fan van: Beyoncé.
Ik ben fan van: Nicki Minaj.
Ik ben fan van: Chris Brown.

[Beantwoorden]


Door eline op 25 augustus 2012 19:51

Avril Lavigne
Flashpoint
Teen mom

(:

[Beantwoorden]


Door samantha op 25 augustus 2012 19:56

Heee,

Leuk artikel weer!

xoxo

[Beantwoorden]


Door Joyce op 25 augustus 2012 20:00

Hey Vera!

Ik reageer normaal gesproken echt nooit op blogpost, maar dan ook echt nooit (daar ben ik simpelweg te lui voor, haha). Ik wilde alleen even zeggen dat je echt ontzettend leuk kunt schrijven (en dan heb ik het nog niet eens over de informatie die je daarbij overbrengt, echt top!). Heel vlot met een vleugje humor, niet van die onorginele schrijfstijl die veel blogs wel hanteren. Ik was vroeger echt een make-up gek, nu is dat wel iets minder geworden en toch blijf ik je blog volgen! Ik heb door jou heel veel geleerd, ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik het meeste van beauty afweet dan mijn vriendinnen, gewoon door je blog te lezen! Ik zou zeggen, keep the good work going :D Ik weet zeker dat je op een dag nog verder zult zijn dan je nu bent.

En om deze comment op een ‘echte’ comment te laten lijken: ik ben het zeker met je eens wat betreft Apple.

Groetjes, Joyce vanaf haar brand new MacBook Air haha :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:38:

Dankjewel Joyce, wat een geweldig lieve comment! :$ Heel veel plezier met je nieuwe MacBook Air!

[Beantwoorden]


Door Merel op 25 augustus 2012 20:02

Ik ben vooral heel erg fan van adele qua muziek dan.
En van mooi weer. :yes:
Van een mooie nieuwe kleren en van stroopwafels.
En ik ben fan van een mooie dag!
En fan van jou (:
Omdat je altijd van die super artikelen maakt!

Xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:38:

<3

[Beantwoorden]


Door ineke op 25 augustus 2012 20:30

ik ben super super fan van one direction !!!
ONE DIRECTION
ONE DIRECTION
ONE DIRECTION
ik krijg telkens opnieuw zo’n super happy feeling als ik harry zie love him so much <33333

[Beantwoorden]


Door Jana op 25 augustus 2012 20:32

Leuk om te zien :D x

[Beantwoorden]


Door Romanza op 25 augustus 2012 20:32

Rihanna
Nicki Minaj
Beyonce
Jessie J
Sia
Eva Simons
Apple producten
Fashionista
Guess seductive i ‘m yours
Chanel mademoiselle
Kiko
Lauren Conrad boeken!

[Beantwoorden]


Door Iman op 25 augustus 2012 20:37

Ik ben fan van FC Barcelona. Ze zijn het beste wat me is overkomen en ik hou van de spelers <33 ik ben dol op ze, weet precies hun acties als ze scoren gewoon alles over hen <333 seriously, I love them and I will always do love them.
Visca el Barca y Visca Catalunya! ♥♥

[Beantwoorden]


Door Esmee op 25 augustus 2012 20:39

ik ben fan van beautyblogs, make-up, fashion, jou, teske, shoppen, mooi weer, en qua muziek one direction ! haha (love)

[Beantwoorden]


Door Ise op 25 augustus 2012 20:41

Ik ben nu ook naar Drake aan het luisteren haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:38:

Dat hoor ik graag! Haha :D

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 25 augustus 2012 21:01

Ik ben al jaren fan van Nightwish, en heb ze dit jaar eindelijk live kunnen zien :)

Ook ben ik fan van k-pop, nagellak, en Ferrero Rochers. (zo lekker (love) )

Je hebt trouwens echt een hele fijne schrijfstijl! Ik comment zelden op je site, maar wilde het je toch even laten weten ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:39:

Dankjewel Marjolein :$

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 25 augustus 2012 21:24

Wat leuk om te lezen zeg. Heerlijk als je zo blij en gelukkig kunt worden van iets of iemand! Ik ben, hoe knullig het ook klinkt, heel erg fan van mijn fiets! Ja, ik geniet enorm als ik een fietstochtje maak. De wind door mijn haren, de zon op mijn gezicht en ondertussen genieten van het landschap. Ook ben ik een grote fan aan het worden van Inglot. Wat vind ik dat een prachtig merk. Ik gebruik mijn eigen palette non-stop, heerlijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:39:

Dat snap ik wel! Ik kan ook heel happy worden van fietsen.

[Beantwoorden]


Door Raiesa op 25 augustus 2012 21:40

Fan van Trey Songz! Z’n nieuwe album Chapter V is echt geweldig (L)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 25 augustus 2012 22:18

Haaaa, true! Ik ben een Packerfan, football. God. I. Love. It. Over een week spelen ze weer, of nouja, volgende week donderdag, kijk de wedstrijd tot zes uur in de ochtend, heb er echt alles voor over. :’) De passie die zij voor de game hebben is gewoon amazing. Ik houd van Amerika, echt een geweldig land, alleen al om de NFL, maar ook al die make-up merken daaro en Ellen! En het eten. :x Maar football is gewoon echt .. ik word gewoon happy als ik daar aan denken, maar vooral heel enthousiast!

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 augustus 2012 22:28

DEMI LOVATO (A) haha

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 25 augustus 2012 om 22:30:

Omdat ze mn leven heeft gered :ja:

[Beantwoorden]


Door Sanne op 25 augustus 2012 22:36

Zullen we het bij Beyoncé, Drake en Beauty houden? :love:

[Beantwoorden]


Door Directioner op 25 augustus 2012 22:43

Het is al vaker langs gekomen maar ik ben a directioner. Ik ben een enorme fan, ik kan soms huilen om ze. Vroeger vond ik het maar raar: hoe kun je ooit zo obsessed op je idool? Maar hun lach maakt mijn dag gewoon anders: mooier, beter, liefdevoller!
Normaal reageer ik nooit op je blogspots maar dit kon ik niet laten! Ik hoop dat er meer directioners bij de reacties zullen staan!
Lots of love!

[Beantwoorden]


Door amber op 25 augustus 2012 23:18

I love justin bieber ik ben echt al bijna 4 jaar belieber en hou echt van hem ben ook naar zn concert geweest en ga ook volgend jaar weer verder ben ik ook al 2 jaar lid van de girlz waar ik je trouwens een tijd geleden in zag staan xxxxx amber :wave: :wave: :lol:

[Beantwoorden]


Door Lies op 25 augustus 2012 23:42

Leuk artikel! Waar ik fan van ben kunnen de meeste niet echt waarderen haha. Ik ben namelijk nog steeds fan van Boyzone en Ronan Keating. Op mijn 10e is dat al begonnen en nu inmiddels 15 jaar later nog steeds. Eind deze maand komt er ook weer een CD uit van Ronan Keating waar ik alweer een tijd met smacht op zit te wachten haha.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 25 augustus 2012 23:57

Een woord: GLEE ! Ik hou zo veel van dit programma, lekker meezingen met de muziek, lachen, wegzwijmelen als chord overstreet weer op je scherm verschijnt! AWESOME.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 26 augustus 2012 00:58

– Mijn laptop!! (kan niet meer zonder)
– Tumblr, zit er nu al bijna 2 jaar op en het blijft leuk!
– One Direction (ik ben geen diehard, maar ze zijn allemaal zo leuk haha, en hun liedjes blijven de hele dag in je hoofd hangen! Oh en het accent haha love it)
– Cher Lloyd
– Ed Sheeran
– Mijn gel eyeliner van Maybelline
– Lindt chocola

[Beantwoorden]


Door Scha op 26 augustus 2012 03:31

Ik ben een fan van Mindless Behavior & Drake! :)

[Beantwoorden]


Door Lara op 26 augustus 2012 09:38

Ik vind Only7Left egt heel erg leuk en ook OneDirection (love) maar eigelijk ben ik wel vann de boybands en ik ben natuurlijk fan van jou ^^)

[Beantwoorden]


Door Juliënne op 26 augustus 2012 10:21

Ik ben qua beauty-channel echt fan van audfaced. Ook al maakt ze niet echt normale tutorials, ik vind haar echt geweldig. Daarnaast ben ik echt mega fan van Ryan Higa. Ik vind hem zo te gek. Echt. Als ik een filmpje kijk en ik lig helemaal in een deuk dan moet ik het aan iedereen laten zien. En als ze dan zeggen, maar .. wat is hier zo grappig aan. Dan kimkiel ze echt aan van, dit is toch HET grappigste. Mijn favoriete artiesten zijn Eminem en Chris Brown. Aw, i love them. (love) Mijn alllll time favorite serie is House MD <3 en of course mijn favoriete make-up merk is by far YSL. Wauw, wat een prachtig merk. [: Vera, qua Nederlands beaty guru's ben jij de beste en de echtste. Je bent een prachtige meid om te zien en ik wou echt dat ik irl gezellig met jou een keertje een avondje friends kon kijken ofzo, haha!

[Beantwoorden]


Door Elaine op 26 augustus 2012 12:09

ik ben een belieber heel erg :$ maar ik hou van make-up vooral van de merken- Maybelline New York- Catrice- essence. ik ben compleet verslaafd aan shoppen vooral aan het kopen van tassen, en ik heb een obsessie voor het kopen van hoesjes voor me mobiel :crazy:
met me beste vriendin zijn we super goed in het spotte van leuke jongens ^^)

xxx E

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 26 augustus 2012 12:17

Heel leuk artikel!!

[Beantwoorden]


Door Robin op 26 augustus 2012 18:05

Ik ben heel erge fan van Lady Gaga, een echte ‘stan’ zoals men mij omschrijft ik volg en weet alles van haar, heb haar ook in Amsterdam afgelopen week ontmoet!

[Beantwoorden]


Door Kim op 26 augustus 2012 18:59

Ha, Friends blijft geniaal!
WE WERE ON A BREAK en U-N-I-sex shirts! :)

[Beantwoorden]


Door suus op 26 augustus 2012 20:24

drake drake + drake !

ik heb ook een artikel geschreven over drake, mischien wil je die lezen? x

[Beantwoorden]


Door Marit op 26 augustus 2012 21:10

One Direction. omygod , wat zijn Harry, Louis, Niall, Zayn en Liam knap en leuk. yep, ik ben een Directioner! <3 Ik kan uren kijken naar hun filmpjes, uren luisteren naar hun liedjes en uren kijken naar hun foto's . Jammer dat het illegaal is om met 5 jongens te trouwen, want anders …. ^^

[Beantwoorden]


Door zwaan op 26 augustus 2012 21:59

Qua tv-series, charmed en Mcleod’s daughters. Die zijn al lang niet meer op tv, maar oh my god wat houd ik van deze twee. Ik ben geen fan van 1 artiest of band, maar ik vind Frank Ocean wel heel erg goed/leuk. Verder ben ik fan van eten. Lekker, gezond eten. Daar geniet ik zo van! Ik krijg de kriebels bij het zien/lezen van lekkere recepten en ik kocht laatst ook een kooktijdschrift bomvol met heerlijke gerechten er in. (Ik houd ook heel erg van lezen en volg allerlei verschillende blogs en youtubers. )

[Beantwoorden]

zwaan antwoordt op 26 augustus 2012 om 22:13:

Weet je, eigenlijk vind ik nog veel meer heel leuk. J cole, Lianne La Havas, tijdschriften (NIET Privé), The Vampire diaries, Game of thrones, True blood (hoewel ik dit seizoen een beetje matig vind), Greys anatomy en gave muziek. Denk aan ‘Cesaria Evora’ (heerlijk portugees) en solomun burke (ik weet niet of ik die laatste goed gespeld heb).

[Beantwoorden]


Door Isabel op 27 augustus 2012 00:52

Hai, ik ben fan van The Hungergames. Ik heb alle boeken gelezen en de eerste film was al super. Helaas laten de andere films nog evn op zich wachten… :'(
Ook ben ik fan van shoppen, maargoed welk meisje is dat niet :). En ik ben fan van YouTube en alle (beauty)bloggers! Oh ja, en ik vind whatsapp ook wel een redeijk fijne uitvinding! :D
lLeuk artikel! xoxo

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 27 augustus 2012 10:15

Drake, de Linda (zo heet mijn moeder ook hihi) en Apple love <3

[Beantwoorden]


Door Marijne op 27 augustus 2012 11:41

Ik ben ook een enorme fangirl. Ik heb altijd iets om obsessed over te zijn.

Ik ben vooral heel erg fan van The Vampire Diaries, met heel de cast (vooral Ian Somerhalder (love) ). Ik draai de dvd helemaal plat en ik heb nu al zin in season 4!

Verder met ik ook fan van Demi Lovato (ze is mijn voorbeeld) en ben ik fan van Harry Potter en The Hunger Games ^^)

[Beantwoorden]


Door Fien op 27 augustus 2012 12:47

Ik ben fan van nagellak en rihanna op iets anderd kan ik evne niet komen :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 27 augustus 2012 13:23

Vampire diaries,
Gossip girl,
Dure make up die je jezelf koopt en er zo tevreden mee zijn,
Alles uit een goedkoop make up product halen
Dansen
Zingen (wanneer niemand het hoort)
Bikini in de tuin
Vera’s leuke make up filmpjes
een goede coctail
Het vinden van het perfecte kleedje

[Beantwoorden]


Door djamila op 27 augustus 2012 15:11

Ik ben sinds een tijdje een Directioner (One Direction), ik vind de band echt geweldig, daarnaast ben ik ook fan van Taylor Swift :)

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 27 augustus 2012 15:24

Ik ben fan van Black Veil Brides,
Ik ben fan van JOU!
Ik ben fan van Hello Kitty :)
en euhm nog meer XD

[Beantwoorden]


Door Annick op 27 augustus 2012 15:41

– One Direction (ik ben niet zo’n gillende fan, maar ik vind ze wel super leuk/grappig en ze kunnen super zingen. Ik vind vooral Harry leuk!)
– The Hungergames
– Harry Potter

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 augustus 2012 17:10

Miss Montreal, al bijna 4 jaar lang die-hard fan! (love)

[Beantwoorden]


Door Annelot op 27 augustus 2012 20:18

ik ben ontzettend fan van bella thorne en leighton meester, daarnaast ook van Gossip Girl, 90210 en friends! En ik ben fan van miranda kerr! Ik heb daarom ook een fantwitter aangemaakt, zodat ik met mensen kan fangirlen haha! https://twitter.com/iheartbelleigh

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 augustus 2012 21:09

Aaaah CommunityChannel! Ik ben zo blij dat ze weer video’s maakt. Hopelijk verdwijnt ze binnenkort niet weer van de aardbodem.

[Beantwoorden]


Door Fien op 27 augustus 2012 22:34

Leuk artikel! Ik ben nu meteen even een liedje van Drake aan het luisteren!

Ik ben fan van One Direction, The Wanted, The Hunger Games (de boeken vind ik echt prachtig), Twilight en hmmmm volgensmij was dat het wel zo’n beetje ;-)

Liefs

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 augustus 2012 17:10

Ik ben fan van One Direction, The Vampire Diaries, Apple en mijn oma <3

[Beantwoorden]


Door Iris op 28 augustus 2012 20:58

– MAC, ik kan echt niet stoppen met het kopen van de geweldige producten!
– Marilyn Manson, het woord ‘fan’ kan hier beter plaatst maken voor ‘obsessed’
– instagram, daar kan ik dag en nacht opzitten
– filmpjes van Pewdiepie (:
Dat was het wel zo’n beetje haha
xx

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 29 augustus 2012 22:27

Heej Vera,

Zelfgemaakte cappuccino met een smaakje. Enya. Emma Hewitt.
Het bos. Lezen. Thee drinken bij je beste vriend en niet doorhebben dat het al na middernacht is. Kip kluiven.
Een dag met schoonzus. Brabant (even voor de goede orde: ik ben een NoordHollander). Evanescence.
Casual/zakelijk en dus je donkerblauwe skinny beschouwen als de enige spijkerbroek die je draagt. Met iets deftigs erop en hakjes (of zoals mijn moeder ze liefkozend noemt: Katrien Duck-schoenen) eronder, haar op zolder en gezicht strak in de naturel-makeup.
La Puerto de Cielo van Enigma. Voor de whole family koken – in stijl natuurlijk.
Dromen en zingen als niemand luistert.
Oude kaas met witte zoutkristallen. Een ‘vers’ huis inrichten. Met de juiste mensen over het leven filosoferen en vooral over dat wat daarbuiten is. Pilates. Poezenbeesten.
Payday. Above and Beyond, Dash Berlin, Cerf-Mitiska-Jaren.
Een avond doorbrengen bij een ooit verloren liefde die achteraf bekeken toch niet zo verloren bleek te zijn. Gedichten schrijven en jezelf er helemaal in verliezen of nog beter- mensen ermee raken en troosten.
Fairytales. Versgekookt eitje op zondagochtend en op een dag niet meer naar je werk hoeven omdat je geld genoeg hebt om relaxed van te leven. Daarvoor keihard gewerkt hebben. Iemand die oprecht hard om je moet lachen, terwijl je altijd dacht dat jullie niet op één lijn zaten. Gedroogde bananenschijfjes bij de notenbar in de supermarkt. Zelf verschillende bloemen uitzoeken en daarna je moeder er blij mee maken.
Lentezon, zomeravonden, herfstboswandelingen en in de winter op een ochtend lekker onder de warme wol blijven terwijl het buiten hard vriest. Er zijn zoveel mooie dingen in het leven….

Groetjes Ingrid

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 augustus 2012 16:10

Ik ben fan van One Direction, maar ik ben niet zo’n gil meisje hoor, die alleen maar over hun praat ^^)

[Beantwoorden]


Door Emma op 30 augustus 2012 16:43

Sinds kort bekijk ik je filmpjes, en check ik je site. Supervet! Weer een nieuw blog erbij yeah. Ik ben ontzettend fan van Marina and the Diamonds.

:sexy:

[Beantwoorden]


Door Sabine op 31 augustus 2012 12:34

super leuk artikel!
omg ik hou ook echt heel erg van friends!
en ik weet niet of je how i met your mother kent maar dat is echt ook super leuk en als je het niet kent het is echt een aanrader!!
xxx Sabine

[Beantwoorden]


Door Sheetal op 1 september 2012 23:03

Hoi Vera!

Ik vind het zo leuk om te tien dat je zo leuk op comments reageert. Ik vind echt dat je een hele leuke persoonlijkheid hebt.
Ik ben zelf fan van One Direction, Twilight & Pretty little liars.

Succes met alles!
xx

[Beantwoorden]