Twitter Question #91

De zomer heeft iets magisch. De zon doet iets met ons, behalve dat we er bruin van (kunnen) worden, maken die zonnestralen ons ook heel gelukkig. Zomers zit er iets speciaals in de lucht, waardoor er nieuwe (tijdelijke?) liefde ontstaat, het gras net wat lekkerder ruikt, drankjes op terrasjes net wat beter smaken en de bittergarnituur er als sla in gaat, en je niet het gevoel hebt ook maar een grammetje aan te komen.

Photobucket

Photobucket
Officieel is de zomer nog niet afgelopen, maar omdat de meeste vakanties nu toch echt wel tot een einde lopen, vond ik dat ik deze vraag wel kon stellen. De zon is nog niet weg en de mooie ervaringen en momenten zijn nog vers.

Mijn geheugen is helaas net zo doorzichtig als mijn favoriete perzikkleurige see trough blouse, dus herinneringen ophalen is niet één van mijn sterkste punten. Mooie momenten van afgelopen zomer die me wel goed bijgebleven zijn: op de Amsterdams grachten bootje varen met YouTubers, afgelopen week op Nederland 3 op tv komen, buiten op warme zomeravonden met vriendinnen tapas eten en bier (cassis) drinken, mijn broertje die zijn VMBO diploma haalde.

Bedankt voor de mooie tweets. Sommige momenten waren groot, andere weer klein. Ik kreeg wel even een brok in mijn keel van een aantal berichtjes. Dan realiseer ik me maar weer even hoe verdomde veel geluk ik heb.


Wat was afgelopen zomer jouw mooiste moment?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 25 augustus 2012 | 153 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door claire op 25 augustus 2012 16:20

Dat mijn familie uit Frankrijk naar ons kwam. Ik heb daar nu ook 2 neefjes (baby+peuter) dus het was super hun weer te zien! <3

[Beantwoorden]


Door Alicia op 25 augustus 2012 16:21

Een combinatie van mezelf herontdekken, het laten staan van anti-depressieve middelen en gewoon leven.

Beste zomer ooit.

[Beantwoorden]


Door Amarens op 25 augustus 2012 16:21

Wauw mooie TQ! Mijn mooiste zomermoment was toch wel met mijn beste vriendin op vakantie gaan naar het buitenland, wat hebben wij een lol gehad haha! :)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 25 augustus 2012 16:21

Die van Zoë is echt heftig. Ik moest wel even slikken toen ik die las. Heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 25 augustus 2012 16:27

Er zitten echt mooie tussen. Mijn favoriete zomermoment dat ik ook ben geslaagd voor mijn VMBO (mavo, TL, whatever) en het diploma in ontvangst mocht nemen, ik een .nl domein aanschafte, dat ik jarig was.
Helaas was er ook een minder kant deze zomer, maarja :(

[Beantwoorden]

Yasmina antwoordt op 25 augustus 2012 om 16:31:

Nog gecondoleerd Esmay!

(L)

[Beantwoorden]

Esmee antwoordt op 25 augustus 2012 om 17:49:

Gecondoleerd met je oma, Esmay!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:41:

Gecondoleerd lieve Esmay <3

[Beantwoorden]

Esmay antwoordt op 26 augustus 2012 om 21:48:

Ahhh, ik zei het niet eens in de comment, maar dankjullie wel :kiss:

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 25 augustus 2012 16:32

Mijn mooiste moment is toen ik ontslag nam, en ik een weekje later werd aangenomen bij de Kruidvat!

Nu werk ik daar met véél plezier (L)

XX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:41:

Lijkt me helemaal niet vervelend om bij Kruidvat te werken! *denkt aan make-up*

[Beantwoorden]

gerrianne antwoordt op 26 augustus 2012 om 00:17:

Is het ook niet, Vera! ^^ Ik kwijl er soms tussen weg, alleen helaas is er weinig tijd om alles snel ondertussen te swatchen en door te snuffelen, hahaha. Yasmine, hay collega uit een ander filiaal, hih!

[Beantwoorden]


Door Karina op 25 augustus 2012 16:33

Mijn vader (en broer, oma, familie…) na een halfjaar weer gezien in brazilie <3 En besloten wat ik in de toekomst misschien wil doen :). Oh en last minute besloten dat we een 4e katje nemen (die morgen komt ahhh!!!!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:41:

Ahhhh, leuk! Veel plezier met je nieuwe katje ^^)

[Beantwoorden]


Door Summer op 25 augustus 2012 16:38

Nog 8 dagen en moet weer naar school. Phoeh!

[Beantwoorden]


Door Julia op 25 augustus 2012 16:40

Dat ik op vakantie ín een krater van een actieve vulkaan stond! Super gaaf!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 25 augustus 2012 16:42

Wat een mooie momenten staan er in de tweets!

[Beantwoorden]


Door Carmen op 25 augustus 2012 16:47

Mijn mooiste moment van deze zomer moet eigenlijk (hopelijk) nog komen: binnen 3 weken heb ik normaal m’n masterdiploma rechten in handen. Al komt het tekenen van het contract voor een job 3 maanden voor m’n afstuderen daar wel heel dicht bij in de buurt.
De zomer die m’n leven veranderde.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:46:

Wow, gefeliciteerd!

[Beantwoorden]

Carmen antwoordt op 26 augustus 2012 om 12:16:

Dankjewel :)

[Beantwoorden]


Door Lisette op 25 augustus 2012 16:48

waauw, mooie reacties! mijn mooiste momenten waren toch wel de avonden met mijn lieve vrienden en de mini vakantie met mijn ouders en broertjes(: oja, en mijn verjaardag ;p

[Beantwoorden]


Door Marieke op 25 augustus 2012 16:54

Ik ben eindelijk weer op vakantie geweest! Vorig jaar en het jaar daarvoor ging ik niet omdat ik te veel last had van mijn angststoornis. Nu heb ik echt weer een topvakantie gehad :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:47:

Goed van je! Ik weet hoe moeilijk het is als je zo bang bent, toch op vakantie te gaan. Heb het dit jaar ook gedaan en het voelt zó goed als je vakantie dan geweldig is ^^)

[Beantwoorden]


Door Alise op 25 augustus 2012 16:57

De zomeravonden met lieve vrienden of mijn ouders, en de leuke vakantie in Groningen ^^)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 25 augustus 2012 17:01

SZIGET!!!! 10 dagen (inclusief heen- en terugreis in de party-trein) feesten met geweldig lieve mensen in de mooie stad Boedapest (love)
Het festival zelf duurt 7 dagen, en kost niks vergeleken met Nederlandse festivals!
Daarnaast ben je automatisch ook op citytrip in Boedapest, een supermooie stad waar uitgaan ook erg leuk is.
Mooi weer, gemiddeld 30 graden, eten is heel gevarieerd en erg goedkoop.
Eigenlijk is de sfeer nog het aller aller beste; mensen vanuit de hele wereld komen bij elkaar om te genieten en te feesten en iedereen is vriendelijk tegen elkaar.
Muziek dit jaar(wat ik heb gezien); Placebo, Sum41, Anti-Flag, Korn, LMFAO, Snoop Dogg, The Killers, Chef’Special, Flux Pavilion, Borgore, Dope D.O.D., Dirtyphonics, Jungle By Night, Rizzle Kicks….

Heb echt de tijd van m’n leven gehad!

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 25 augustus 2012 om 17:06:

Nu ik de rest heb gelezen lijkt dat van mij een stuk minder mooi…
Iedereen veel sterkte met de zware momenten die zijn geweest/komen!

Maar mooi om te lezen hoe zulke kleine dingen zo’n impact op een mens kan hebben

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:48:

Probeer het er niet teveel mee te vergelijken. Voor iedereen is een andere moment weer mooi. Kan me heel goed voorstellen dat zo’n geweldige vakantie je heel gelukkig maakt!

[Beantwoorden]


Door Beautyxkusjex op 25 augustus 2012 17:05

Lekker veeeeell zwemmen! Shoppen, etc.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 25 augustus 2012 17:13

mooiste moment? toen mijn papa en mama nadat ze 5 jaar gescheiden waren elkaar weer het ja-woord hebben gegeven. perfect.

[Beantwoorden]

Esmee antwoordt op 25 augustus 2012 om 17:47:

Awh wat leuk! Gefeliciteerd! :$

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 25 augustus 2012 om 17:51:

Kippenvel

[Beantwoorden]

margot antwoordt op 25 augustus 2012 om 19:08:

GEFELICITEERD !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:48:

Wauw, wat bijzonder! Gefeliciteerd! ^^)

[Beantwoorden]


Door anouk op 25 augustus 2012 17:27

mijn mooiste moment? verliefd worden op iemand die ik eerder alleen maar zag als vriend. Zo zie je maar, als je elkaar vaak ziet kom je erachter dat je beste vriend toch best leuk is.

[Beantwoorden]


Door Lise op 25 augustus 2012 17:28

De eerste eigen vakantie met mijn vriend (love)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 25 augustus 2012 17:28

Mooie antwoorden zeg!

[Beantwoorden]


Door Zoë op 25 augustus 2012 17:30

Vera,
Ontzettend bedankt dat je mijn tweet hebt gebruikt. Het betekent veel voor me, bedankt.

X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:50:

Lieve Zoë, graag gedaan. Je tweet sprong er echt uit en ik vind het heel dapper wat je gedaan hebt. Kus!

[Beantwoorden]


Door eileen op 25 augustus 2012 17:30

Toen ik mijn schoolspullen ging verbranden met mn bff xd

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 25 augustus 2012 17:33

Eindelijk, na veel twijfels, kiezen voor mezelf en stoppen met mijn studie. Het kostte me zoveel moeite om gemotiveerd te blijven en opleiding deed niks om mij te helpen. Nu een jaar werken en tot rust komen. Ben wel van plan om weer te gaan studeren daarna.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:50:

Ik weet hoe moeilijk het is, super knap dat je de stap hebt gemaakt!

[Beantwoorden]

Anouck antwoordt op 26 augustus 2012 om 10:06:

Wat bizar, heb exact hetzelfde gedaan deze zomer om dezelfde reden. Voel me tien kilo lichter, al die negatitviteit van me afgeschud. Succes!

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 26 augustus 2012 om 11:15:

Thanks! Jij ook!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 25 augustus 2012 17:34

Wat een mooie gebeurtenissen zijn er!
Leuk onderdeel van je site!

[Beantwoorden]


Door Minka op 25 augustus 2012 17:36

Toen ik hoorde dat de kanker van een dierbare vriend toch nog te behandelen is! (Typisch geval van oeps foutje, je blijft toch leven, hij heeft 2 weken gedacht dat hij binnen een maand dood zou zijn…afgrijselijk.)

Mooiste moment van deze zomer ‘by far’ en dat moment maakte voor mij mogelijk dat je weer stilstaat bij de vergankelijkheid van het leven en hoe fijn het is om te realiseren wat je WEL hebt i.p.v. wat niet…

Anyway, enjoy the rest of the summer! ;) <3

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 25 augustus 2012 om 19:14:

Wow, dat moet toch (hoe raar het ook eigenlijk klinkt) het beste nieuws van je leven zijn… hopelijk komt hij er snel boven op :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:51:

Wow, wat bizar lijkt me dat. Hele mooie reactie Minka <3

[Beantwoorden]

Julia antwoordt op 27 augustus 2012 om 13:57:

Wow, de tranen springen in m’n ogen. Heel mooi om te horen en veel succes en sterkte met de behandelingen!

[Beantwoorden]


Door Caitlin op 25 augustus 2012 17:38

Mooiste moment was zeker weten toen ik te horen kreeg dat ik over was naar de 3de klas. Ik was echt slecht begonnen dit jaar, maar aan het einde keihard gewerkt! Het resultaat was ik dus blij mee.

xxxx
ps. Je blog is superleuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:52:

Super goed van je!

[Beantwoorden]


Door Erika op 25 augustus 2012 17:43

Dat ik op vakantie door mijn vriend ten huwelijk ben gevraagd!

[Beantwoorden]

Esmee antwoordt op 25 augustus 2012 om 17:47:

Gefeliciteerd!

[Beantwoorden]

Barbara antwoordt op 25 augustus 2012 om 18:37:

Ahh wat ontzettend leuk, veel geluk gewenst!

[Beantwoorden]

Silke antwoordt op 25 augustus 2012 om 18:39:

Gefeliciteerd :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:51:

Gefeliciteerd! ^^)

[Beantwoorden]


Door femkeliss_ op 25 augustus 2012 17:44

Toen eind mei m’n zusje een jaar geleden is gestorven en ik voor mezelf alle mooie momenten met haar heb opgeschreven en daarbij zijn veel tranen gevallen, maar ook zovaak een glimlach. Ik heb het gevoel dat ze bij me is. <3

[Beantwoorden]

Esmee antwoordt op 25 augustus 2012 om 17:48:

Gecondoleerd meid, sterkte. :-(

[Beantwoorden]

Silke antwoordt op 25 augustus 2012 om 18:41:

Gecondoleert. Veel sterkte ermee <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:52:

Je zusje… Gecondoleerd en heel veel sterkte, Femke. <3

[Beantwoorden]


Door Chantal van Hoekelen op 25 augustus 2012 17:48

Mijn mooiste moment was in de vakantie. Ik heb vorig jaar stagegelopen in het Dolfinarium toen Morgan de Orka er nog was en heb daar af en toe met trainingen enzo geholpen en gekeken. In me vrije tijd ging ik bij der langs gewoon om te kijken, vooral voor openingstijd vond ik het geweldig om ff bij me grote zwart witte vriendin langs te gaan. Dit jaar ben ik met me ouders naar Tenerife gegaan. Ik ben een dagje naar het Loro Parque geweest waar Morgan op dit moment woont en blijft. Zo mooi om er met soortgenoten te zien en in een mooi groot verblijf te zien zwemmen. het deed me heel veel en heb best wel een paar traantjes weggepinkt tijdens de show..

[Beantwoorden]


Door Esmee op 25 augustus 2012 17:50

Mooie antwoorden deze keer, wauw.
Mijn mooiste moment?
Dat ik me fijn en vrij voelde, niet meer met mezelf in de knoop zitten, gewoon… waauw.
(love)

[Beantwoorden]


Door Milou / LounaBeauty op 25 augustus 2012 17:53

Wat een mooie momenten zeg. WOW.. van sommige word ik gewoon helemaal stil!

[Beantwoorden]


Door Inge op 25 augustus 2012 17:57

hier wordt ik even stil van..

[Beantwoorden]


Door Charile op 25 augustus 2012 18:04

Hele mooie momenten! Ik sluit me aan bij Laine :) Ik ben deze vakantie heel anders gaan denken en dingen goed gaan beseffen. Dit was een leerzame vakantie voor mij!

[Beantwoorden]


Door Dewy op 25 augustus 2012 18:10

Dat ik 4 maanden lang op Kos heb gewoont en daar mijn stage in de reisleiding heb gehaald. Ondanks alles wat er is gebeurd het seizoen, was het een top zomer en ben ik blij dat ik het heb gehaald :)

[Beantwoorden]


Door Fien op 25 augustus 2012 18:13

Wow, wat een mooie momenten. Ik heb zoveel mooie momenten, dat ik niet kan kiezen. Dagje utrecht met lieve vriendinnen, met mijn bootje varen met vriendinnen, op vakantie zijn in Sicilie en mijn beste vriendin die mee mocht…<3
Liefs

[Beantwoorden]


Door Tess op 25 augustus 2012 18:13

De lieve woorden horen “wil je mijn vriendin zijn?” van een jonge waar ik al een tijd mijn gedachte bij had (en dan spreek ik over een paar jaar). Dacht dat de hoop weg was aangezien ik daarvoor even had gescharreld met zijn oudere broer.. Alleen toen besefte ik: ‘waar ben ik mee bezig?! .. ik vind zijn broertje leuk’. Maar toch zijn we bij elkaar gekomen en kon mijn dag niet meer stuk toen ik ook nog eens hoorde dat die jonge mij ook al lang zag zitten. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:54:

Ahhh, gefeliciteerd! ^^)

[Beantwoorden]


Door Bobbie-lee op 25 augustus 2012 18:13

YAY! ik sta ertussen! Heel mooi, zeker nadat ik vandaag uit het ziekenhuis ben ontslagen na een geslaagde operatie! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:54:

Wat goed om te horen, gefeliciteerd! Heel veel succes met je bedrijfje! <3

[Beantwoorden]


Door Malou op 25 augustus 2012 18:14

Wauw, ik krijg echt kippenvel van sommige comments <3
Mijn mooiste herinnering aan deze zomer was mijn vakantie op Buitenkunst in Drenthe waar ik geweldige, insprirende, liefdevolle mensen heb ontmoet die ik nooit zal vergeten en hoop gauw weer te zien!

[Beantwoorden]


Door Hester op 25 augustus 2012 18:20

Mijn opa overleed, dus dat was minder, maar voor de rest was het wel een mooie zomer. Dat ik ging zwemmen (of nouja, ik ging het water niet in hoor) met mijn vakantiehondjes was echt top. <3
Mooie antwoorden heb je gekregen!

[Beantwoorden]

Zoë antwoordt op 25 augustus 2012 om 18:24:

Gecondoleerd. <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:55:

Gecondoleerd Hester <3

[Beantwoorden]


Door femketje op 25 augustus 2012 18:32

ik heb niet echt een fijne zomer gehad dus kan ook zo snel niet een beste moment noemen >.<

[Beantwoorden]

Silke antwoordt op 25 augustus 2012 om 18:38:

De zomer is nog niet over <3

[Beantwoorden]


Door Britt op 25 augustus 2012 18:36

Bijna 3 weken lang op het strand liggen en helemaal relaxen :D en s’avonds lekker uit eten gaan.

[Beantwoorden]


Door Silke op 25 augustus 2012 18:38

Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar bobbielee der bedrijf!

Mijn mooiste moment was mijn geverfde haar, echt ik word nog steeds wakker van woah. Soms is jezelf opschonen echt een boost voor je zelfvertouwen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:55:

Dit is d’r bedrijf als ik het goed heb: http://www.verkoopmijnpaard.nl/hip-pix.html

[Beantwoorden]

Bobbie-lee antwoordt op 26 augustus 2012 om 12:44:

Ja http://www.hip-pix.nl is van mijzelf en ik heb samen met mijn moeder http://www.verkoopmijnpaard.nl opgezet! ^^)

[Beantwoorden]


Door Puck op 25 augustus 2012 18:38

Ik heb eigenlijk echt een rotzomer gehad, die bestond uit niks doen en wachten tot ik naar bed kon. Het enige wat oke was, was die paar keer dat ik met mijn beste vriendin heb afgesproken, maar ze was heel lang op vakantie.

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 25 augustus 2012 18:43

De tweets zijn prachtig! Mijn mooiste moment verbleekt er een beetje naast.

[Beantwoorden]


Door Ise op 25 augustus 2012 18:49

Leuk om al die tweets te lezen. Zitten heel veel mooie verhalen tussen!

[Beantwoorden]


Door Danilla op 25 augustus 2012 18:56

Mijn mooiste moment deze was het feit dat ik er achter kwam dat ik zo gelukkig ben, ondanks dat ik niet samen ben met iemand waar ik van hou. Daarnaast is het geluk me tegemoet gekomen, Amerika,Parijs, nieuwe auto, veel mooi weer en komende maand lekker school beginnen, en 28 september naar Armin van Buuren in Disney. Een zomer die ik niet meer vergeet, omdat ik mezelf heb bewezen dat ik hardstikke sterk ben!!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 25 augustus 2012 19:22

Suikerfeest, tijd bij familie xx

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 25 augustus 2012 19:25

Ik heb tot nu toe fijne momenten gehad deze zomer, maar als het goed is krijg ik mijn fijnste zomer moment nog. Ik wordt binnenkort namelijk voor de 2e keer tante ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 25 augustus 2012 19:28

Mijn mooiste moment moet nog komen haha. Aanstaande maandag zijn mijn vriend en ik 3 jaar samen. :) Ben ondertussen wel stil geworden van alle andere reacties hier. Mooie maar heftige verhalen staan er tussen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:56:

Alvast gefeliciteerd! 3 jaar, lang hey! ^^)

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 26 augustus 2012 om 13:16:

Dankjewel Vera! ^^)

[Beantwoorden]


Door Claire op 25 augustus 2012 19:46

Het meemaken van de Olympische Spelen en het Holland Heineken House en natuurlijk ook zwemmen mt dolfijnen :love:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:56:

Aaaah, vet! Ik ben jaloers ^^)

[Beantwoorden]


Door Margje op 25 augustus 2012 19:53

Net als Michelle ben ik dit jaar ook naar Sziget geweest. Drie weken Boedapest zorgden voor heel veel mooie momenten. Sowieso was die hele reis speciaal, omdat het de eerste vakantie van mij en mijn vriend was naar het ‘Echte Grote Buitenland’ en we net vijf jaar samen waren.

Het mooiste zomermoment tot nu toe was mijn sollicitatie/kennismakingsgesprek op mijn nieuwe stagelocatie. Ik had niet zulke goede ervaringen met dat soort gesprekken en er viel een enorme last van me af toen ik merkte hoe hartelijk iedereen was. Ik voelde me echt welkom en gewaardeerd.

Een ander mooi moment dat er bijna aan zit te komen is het inleveren van mijn masterscriptie! Na twee jaar eraan te hebben gewerkt, gaat dat echt een enorme opluchting zijn.

(Oké, dit zijn heel veel momenten, maar voor mijn gevoel hangen ze allemaal samen)

[Beantwoorden]


Door Nanda op 25 augustus 2012 19:56

ik moet zeggen, zulke zomers als ik had toen ik nog naar school ging heb ik niet meer. Ik werk full time en heb de hele zomer ook door gewerkt, want alle collega’s gingen al op vakantie dus ja ik kon geen vrij krijgen. Dus eigenlijk heb ik weinig van de zomer gemerkt. Ik werk in een ziekenhuis, dus ook vaak de weekenden. Dus ook al geen weekenden met vrienden op stap of naar het strand. Maar ik vind het wel altijd fijn dat het zo lekker lang licht is en daardoor de dagen 2 x zo lang lijken. Ik heb een aantal keer lopend naar het winkelcentrum gekund met dit mooie weer (30 a 40 minuten lopen) wat ik normaal met de auto doe.

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 25 augustus 2012 20:11

Mijn mooiste moment was om mijn nichtje, die ik een jaar niet heb gezien, weer gezien te hebben. Het was echt een fantastische week met haar!

[Beantwoorden]


Door Roos op 25 augustus 2012 20:32

Ik kan me niets herinneren. Ik had niet zo’n leuke zomer en vroeg me iedere dag af hoe ik die dag weer door ging komen. Maar ik moet niet zeuren want ik lees dat sommige een moeder/zusje zijn verloren en dat is 10 x erger dan gewoon met jezelf in de knoop zitten. Sterkte allemaal <3

[Beantwoorden]


Door s op 25 augustus 2012 20:34

Hoi

toen ik voor het eerst op vakantie ging vond ik erg leuk!

doeeg

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 25 augustus 2012 20:45

Die van Laine V. is echt gorgeous, prachtwijf is het. Wat klinkt wijf toch eigenlijk ubergrof. :’) Mooie dingen, vele hebben echt iets waarvan ik denk, oh wauw! Ondanks dat ik deze zomer iemand verloor, heb ik wel weer ingezien dat je echt van de kleinste dingen moet genieten, waardoor ik echt overal nu wel wat wil uithalen. Lowlands, jaaa alweer.. -.- Was voor mij echt geweldig, kleine familie reünie, gezellig met een kleine club weer bij elkaar. Hing echt een geweldige sfeer. :)

[Beantwoorden]


Door Emilie op 25 augustus 2012 20:46

Mijn mooiste moment was het moment dat ik weer een middag kon shoppen, na een periode van extreme vermoeidheid & andere lichamelijke klachten, is dat toch al een hele vooruitgang. :ja:
Nu heb ik weer wat hoop voor komend schooljaar, dat het wel beter kan worden dan de afgelopen twee schooljaren.
& mijn vakantie was, ondanks dat ik nog altijd niet heel fit ben, ook heel geslaagd.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 augustus 2012 20:56

Ik kreeg kippenvel van deze post.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 25 augustus 2012 21:24

Ik hoop dat mijn mooiste moment van de zomer nog mag komen; horen dat ik mijn Nederlands heb gehaald en ik door mag met havo.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 25 augustus 2012 21:30

Echt ontzettend mooie tweets en comments! Ik heb zelf een saaie zomer gehad, helaas.

[Beantwoorden]


Door Resy op 25 augustus 2012 21:32

Er zitten erg mooie momenten tussen!
Mijne was toen ik op vakantie met vier vriendinnen was op Terschelling en toen heb ik een leuke jongen ontmoet. Op mijn laatste avond hebben we samen naar de sterren zitten kijken en afscheid van elkaar moeten nemen, dat is was dan wel jammer

[Beantwoorden]


Door cora op 25 augustus 2012 21:54

die moet nog komen……14 september trouwen met mn liefje! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 augustus 2012 om 00:00:

Wauw! Alvast gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door sita op 25 augustus 2012 22:19

Ikzelf ben op 3 augustus jarig.. en ik woon voor een jaar ergens anders vanwegen gewichtsproblemen.Ik ben doordeweeks bij de groep en in de weekend thuis.In de vakantie moest ik een week thuis een week op de groep.Op mn verjaardag wat op een vrijdag viel mocht ik naar huis.Mn familie had een suprise party gemaakt, en leuk dat het was!Echt, een van de mooiste verjaardag van mn leven.We hadden zoveel lol we hadden gedanst gelachen grapjes gemaakt foto’s gemaakt.Toen ik in bed lach op 5 uur s’ nachts had ik egt een binnenpretje als ik ff terug dacht aan paar uurtjes geleden.Twas egt gezellig!Ik mis mn ouders en mn familie heel erg en heb een hele erge moeilijke periode achter de rug.. en ik vond het zo mooi om te zien dat ze buiten in de achtertuin een hele grote tent hadden neer gezet met een dj en allemaal hapjes. goshh kon ik de tijd maar terug draaien D: en iemand die ik leuk vind was ook op mn verjaardag.Ik ken hem al heel erg lang, en we hadden veel gelachen met elkaar veel gedanst :)
sorry voor het lange verhaal xDD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 augustus 2012 om 00:00:

Ah, ik voel de blijdschap echt door je reactie heen ^^)

[Beantwoorden]


Door Patricia op 25 augustus 2012 22:36

Mijn mooiste zomermoment is dat ik mijn HAVO-diploma hebt gehaald en dat ik nu een leuke opleiding ga doen en dat ik sinds een paar dagen een blog heb. Ik vind het heerlijk om kwijt te kunnen wat ik wil op het internet, en ik hoop er nog lang mee door te gaan. En de kleine momentjes tussendoor natuurlijk, met vriendinnen en familie (love)

[Beantwoorden]


Door Lies op 25 augustus 2012 23:18

Ik heb toch wel lang na moeten denken over wat mijn mooiste moment was. Ik heb de afgelopen zomer erge last gehad van terugvallen met mijn angststoornis. Daardoor is mijn zomer niet echt top geweest met alle paniekaanvallen, straatvrees en andere angsten. Op een gegeven moment was ik er klaar mee en wou gewoon weer genieten van alles. Ik heb dus de kracht weer gevonden om er keihard tegenaan te gaan en merk nu telkens dat ik sterker ben dan ik zelf denk. Dat is daarom ook mijn mooiste moment dat ik weer leer te genieten van leuke dingen in plaats van ze te zien als iets wat mij angstig maakt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2012 om 23:59:

Aii… Ik weet hoe het is. Heb zelf ook een angststoornis en regelmatig paniekaanvallen. Zit je in therapie? Dat helpt mij heel goed, hoewel het natuurlijk met ups en downs gaat.

[Beantwoorden]

Lies antwoordt op 26 augustus 2012 om 17:44:

Wat vervelend dat jij er zelf ook last van heb. Inderdaad de ups and downs zijn heel herkenbaar. Ik heb er helaas (nog) geen therapie voor. Ik ben nog steeds zoekende naar wat voor mij zal gaan werken, want de meeste opties waar mijn arts mee kwam zaten teveel eigen kosten aan vast en dat laat mijn portomonee helaas niet toe. Wel lees ik er boeken over die mij helpen en heb ik 2 familieleden die hetzelfde hebben gehad, dus ook daar heb ik steun aan.

[Beantwoorden]


Door BeautyShades op 25 augustus 2012 23:40

Mijn mooiste moment was denk ik mijn verjaardag, wat ook de dag was dat mn vriend en ik voor het eerste gezoend hadden. Nu zijn we bijna 11maanden samen en nog steeds gaat het goed (love)

[Beantwoorden]


Door LN.S op 26 augustus 2012 00:05

Dat ik voor het eerst na 8 jaar het graf van mijn oma kon zien in Indonesie

[Beantwoorden]


Door Marlous op 26 augustus 2012 00:09

Krijg alleen al een brok in m’n keel door alle reacties te lezen!

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 26 augustus 2012 00:24

Mijn tweet, ai – klinkt net als een verslaving. Niet de bedoeling, maar ’t is héérlijk om nu zelf te bepalen wat je koopt, aangezien m’n ouders niet alles meer kunnen betalen, ghighi! Dacht alleen meteen aan dat moment, wat ben ik los gegaan, hahah. Tof van je, dat je ‘m er neer zet, want er waren nog zoveel andere mooie tweet’s + nu de comment’s…. Ik zit echt alles aandachtig door te lezen en te denken; wat is het leven toch eigenlijk bijzonder , mooi! Wauw.

[Beantwoorden]


Door Elna op 26 augustus 2012 00:41

Ik heb een hele leuke tijd gehad met vriendinnen, ben van kamer veranderd en heb een geweldige vakantie gehad in Zuid-Afrika met mijn ouders en twee oudere broers. Waarschijnlijk de laatste keer dat we met ons alle op vakantie gaan, dus dat was wel bijzonder.

Maar mijn mooiste zomermoment is dat ik sinds een week, na 7 jaar, weer contact heb met mijn nichtje. Er zijn veel dingen gebeurd waardoor contact verbroken was, en ik kon niet blijer zijn toen ze contact opnam. Ze verteld vol enthausiasme over haar eerste dagen op de middelbare school en allerlei andere dingen. Hopelijk krijg ik haar na al die jaren nog eens te zien..

[Beantwoorden]


Door marissa op 26 augustus 2012 00:48

Toen mijn vriend me eindelijk officieel verkering vroeg! (love)

[Beantwoorden]


Door Anne op 26 augustus 2012 00:59

Na anderhalf jaar problemen met school en 3 scripties verder heb ik in juli eindelijk mijn HBO diploma gehaald. In juli was ik ook nog jarig en deze 2 gebeurtenissen wilde ik groots gaan vieren, maar wegens geldgebrek werd het toch gewoon een feestje in de tuin. Ondanks dat veel mensen niet reageerden op mij uitnodiging werd het een hele gezellige avond en waren de allerliefste mensen er allemaal (zelfs speciaal uit Amsterdam en Rotterdam voor mij naar Zeeland afgereisd) <3

Daarnaast heb ik sinds een tijdje kriebels in mijn buik vanwege een hele leuke jongen, na jaren gescharreld te hebben met mijn overspelige, arrogante, gladde teamgenoot die eigenlijk alleen maar heel slecht voor me was. De jongen die ik nu leuk vind is een topper en -in tegenstelling tot die scharrel- een goedzak in hart en nieren. Helaas heeft hij weer flinke reis plannen en zie ik het niet uitgroeien tot iets moois tussen ons, maar ik geniet wel van onze terrasdates, de leuke smsjes en zijn vrolijke hoofd ^^)

Mijn mooiste momenten zijn niet zo bijzonder, spectaculair of mooi als die van anderen, maar wel belangrijk voor mij!

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 26 augustus 2012 om 01:00:

Woeps, lang verhaal voor zo’n niet-spectaculair moment! Sorry!

[Beantwoorden]


Door Catelijne op 26 augustus 2012 01:26

Met m’n Franse lover vallende sterren kijken en de zon op zien komen

[Beantwoorden]


Door dita op 26 augustus 2012 07:59

Weekendjes weg met de boot samen met mn vriend

[Beantwoorden]


Door Nienke op 26 augustus 2012 09:25

Toen er iemand was die tegen me zei dat het allemaal wel goed zou komen… X

[Beantwoorden]


Door Danique op 26 augustus 2012 09:55

Ben ik serieus de enige die echt allemaal saaie dingen deed in de vakantie XD :?:

[Beantwoorden]

sita antwoordt op 26 augustus 2012 om 10:01:

Nou,, im gonna be honest.Op mn verjaardag na.. was mn vakantie best saai.. xdd.Wel veel gechilt en veel gebbq’t was ut wel saai.. maarja.. ik heb lkkr kunnen genieten van mn vakantie d;

[Beantwoorden]


Door Elles op 26 augustus 2012 10:39

Mijn mooiste moment moet nog komen, vandaag is een vriend uit Duitsland overgevlogen naar Nederland, om mij weer eens op te komen zoeken. Heb hem ontmoet met een reis vanuit school. Ik heb toen een hele bijzondere week gehad, in die tijd dat ik met hem doorbracht, is hij 1 van mijn beste vrienden geworden! Ik zie hem vandaag eindelijk weer na 3 maanden!

[Beantwoorden]


Door Céline op 26 augustus 2012 10:53

Dat mn zus langs kwam en dat ze vertelde dat ze zwanger was en dat zelfs haar zoontje al kon vertellen dat mama een baby in dr buik had :)

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 26 augustus 2012 11:09

Dat m’n zus zwanger is en ik tante wordt! :D En mijn eerste keer volledig losgaan bij Primark vond ik ook vrij memorabel haha. ^^

[Beantwoorden]


Door Susan op 26 augustus 2012 11:37

Zonder twijfel het moment waarop ik hoorde dat ik was geslaagd, nog nooit zo blij geweest, echt met een big smile gefietst: blikken van voorbijgangers boeiden me niets x)

[Beantwoorden]


Door Jose op 26 augustus 2012 11:50

de positieve zwangerschaps test :)

[Beantwoorden]


Door bianca op 26 augustus 2012 12:17

Mijn mooiste moment was dat ik m’n relatie heb beindigd, en ik nu weer helemaal mijzelf ben! ( Was niet zo’n fijne relatie!)

[Beantwoorden]


Door Girl from Arnhem op 26 augustus 2012 12:20

Ik was deze zomer precies een jaar samen met mijn vriend, en ik kreeg een hele mooie bos bloemen (love)

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 26 augustus 2012 12:23

De kamelentocht die ik gemaakt heb door de Sahara, nooit weer vergeten momentje.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 26 augustus 2012 12:50

Ik zag voor het eerst van m’n leven een vallende ster, twee zelfs!
Ik was samen met mijn zusje en twee andere meiden in Italië, en heb genoten van die laatste avond. En dat alleen maar door wat gezelligheid en een paar sterren.
Kleine dingen maken gelukkig, dat blijkt!

[Beantwoorden]


Door Nisrine op 26 augustus 2012 15:32

Mooiste herrinering van deze zomer? Toch weer na twee jaar weer in Marokko te zijn. De eerste zonnestralen op je lichaam voelen, bruin worden, relaxen op het strand en niet te vergeten: zonsopgang op het strand. :) meerdere momenten dus! <3

[Beantwoorden]


Door Susanne op 26 augustus 2012 15:48

Mijn mooiste moment was dat ik de geweldigste jongen ooit heb ontmoet in Frankrijk. Hij is Frans en woont in Parijs, maar helaas spreek ik hem nu niet meer :( Heb echt geweldige dagen met hem gehad en dat zal ik nooit meer vergeten <3

[Beantwoorden]


Door Monique op 26 augustus 2012 16:31

Wat is het leuk om al die comments te lezen! zoveel leuke dingen.
Mijn mooiste moment was dat ik eindelijk de sleutel van mijn kamertje kreeg, heerlijk interior shoppen met vriendinnen en daarna uiteraard goed terassen!

[Beantwoorden]


Door paulien op 26 augustus 2012 17:43

leuk om te lezen, deze moet je elk jaar laten terugkomen!!!

[Beantwoorden]


Door Floor op 26 augustus 2012 18:19

Dat mijn beste vriend mijn vriendje werd ^^

[Beantwoorden]


Door loulou op 26 augustus 2012 18:35

zomer 2012 was ’s werelds beste zomer (love).
buiten het feit dat ”vaste” dingen die ik normaal niet leuk vond, dit jaar opeens leuk waren (zonder reden??), ging ik maar liefst 2x op vakantie (1x met mijn ouders en 1x met mijn beste vriendin) EN werd mijn beste vriend mijn vriendje. :)

[Beantwoorden]


Door Sanja op 26 augustus 2012 19:33

Terug samen met mijn vriend (love)

[Beantwoorden]


Door Tinneke op 26 augustus 2012 19:54

Toen ik de twitterquestion op twitter zag wou ik antwoorden maar ik kon geen antwoord bedenken..
Mijn oma heeft de hele vakantie in het ziekenhuis gelegen en ik heb bijna elke dag van mijn vakantie bij haar in het ziekenhuis gezeten..
Uiteindelijk is ze een week geleden overleden en was gisteren de begrafenis. Punt is dus dat ik de hele vakantie bij mijn oma wou zijn en ik verder niet zo veel gedaan heb. Ik kan wel zeggen dat ik blij ben dat ik die tijd gespendeerd heb met mijn oma!!

[Beantwoorden]

Elna antwoordt op 26 augustus 2012 om 20:49:

Wauw, mooi om te lezen dat je zoveel tijd met haar hebt doorgebracht.
Gecondoleerd en heel erg veel sterkte toegewenst! <3

[Beantwoorden]

Tinneke antwoordt op 27 augustus 2012 om 21:13:

Bedankt! <3

[Beantwoorden]


Door Dominique op 26 augustus 2012 20:57

Dat ik na ruim 8 maanden, nu met één kruk mag gaan lopen :D

[Beantwoorden]


Door Jona op 26 augustus 2012 22:12

Wow, sommige berichten… // Toen een jongen me een ijsje gaf :D

[Beantwoorden]


Door E. op 27 augustus 2012 01:16

alle momenten met mijn lieve vriend die straks een jaar aan de andere kant van de wereld is.

[Beantwoorden]


Door Francien op 27 augustus 2012 11:57

ik heb met een groep van de camping de hele nacht vallende sterren gekeken op een zandverstuiving met kampvuur enz, dat was echt geweldig :)

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 27 augustus 2012 18:00

Leuke TQ

[Beantwoorden]


Door Marloes op 27 augustus 2012 19:07

Toen mijn ouders na een jaar eindelijk mijn vriend de kans gaven en hem de beschuldigingen van loverboy kwijtscholden :)

[Beantwoorden]


Door suzan op 28 augustus 2012 15:09

Mijn mooiste vakantie moment was in frankrijk in het gras kijken na de helderen sterren hemel met een jongen die ik daar had leren kennen. dat was mijn mooiste zomer moment

[Beantwoorden]


Door Jobke op 28 augustus 2012 17:11

Toen ik op vakantie de slappe lach had met mijn nichtje die ik heel weinig zie :-)

En dat ik na veel twijfelen eindelijk mijn baan heb opgezegd. het klinkt misschien niet echt als een hoogtepunt, maar ik heb het er echt niet meer naar mijn zin. Ik vond het erg moeilijk om ermee te stoppen, maar nu ik het heb gedaan ben ik trots op mezelf.
’t Is tijd voor een nieuwe uitdaging.

[Beantwoorden]


Door Merel op 30 augustus 2012 00:31

Toen mijn pony, die ik nu ruim een halfjaar heb, voor het eerst naar me hinnikte. Zij maakt me weer vrolijk wanneer ik alweer niet lekker in mijn vel zit. Ik kan minutenlang tegen haar aan staan, maakt d’r niks uit, haar geduld is eindeloos. Ik heb het zo goed getroffen met die pony. Ze laat zien dat geluk in hele kleine dingen zit.

[Beantwoorden]


Door Marielle op 2 september 2012 13:49

Mijn mooiste moment van deze zomer was dat mijn vriendje mij op een hele lieve manier vroeg of ik zijn vriendin wilde worden. Inmiddels hebben we al bijna 2 maanden verkering en zijn we super gelukkig samen! (love)

[Beantwoorden]


Door Fenna op 3 september 2012 12:19

Wat een leuke reacties allemaal!! Heb een groot deel gelezen haha, zo verschillend. Mijn hele zomer was prachtig, ik heb van 15 juli t/m 25 augustus in Málaga gezeten om daar halve dagen naar school te gaan om Spaans te leren en voor de rest leuke dingen te doen. Héél veel leuke mensen leren kennen, zelfs echt vrienden gemaakt. Veel uitgegaan, veel lekker gegeten, veel op het strand gelegen, veel geshopt. Veel beter wordt het voor mij niet.

[Beantwoorden]