Oui, Paris!

Geloof het of niet, maar ik ga op vakantie! Ik ga 5 dagen lang bijten in baguettes, rijden in de metro en dansen onder de Eiffeltoren. Oui, ik ga naar Paris! Omdat mijn moeder 50 wordt willen we dat zo leuk mogelijk vieren en dus hebben we 5 dagen in de stad van de liefde, een hotelletje middenin het centrum geboekt.

Photobucket

Waar ik heen?
Naar Parijs!

En wanneer?
Morgenochtend al *spannend*

Wat ga ik zien?
De Eiffeltoren (by night)
Het Louvre
Galleries Lafayette
Quartier Latien
Sacre Coeur
Arc de Triomphe
Meer leuke bezienswaardigheden, restaurant tips, of wat dan ook zijn welkom!

Hoe kom ik er?
We gaan met de auto. 6 uur lang rijden, dat is best te doen. Ik vermaak me wel, want sinds kort heb ik een iPad en die is al goedgevuld met leuke boeken en apps. Daarover volgt ook nog een aparte blogpost.

Waar verblijf ik?
Een hotel in hartje Parijs

Photobucket

Wanneer kom ik terug?
Maandag 25 juni.

Wishlist?
Ik ben niet alleen in deze reis en wordt het dus geen 5 dagen lang shopping fiesta. Wel gaan we een dagje winkelen en heb ik dus een klein wensenlijstje samengesteld.
♡ NARS Orgasm blush
♡ NARS Laguna bronzer
♡ Kiko make-up
Verder laat ik me verrassen! Hopelijk kom ik wel een grote Sephora of een andere parfumerie tegen waar ze NARS en andere merken verkopen die we niet in NL hebben.

Ontbijt?
Un pain au chocolat, s’il vous plaît

Spreek ik Frans?
Nee.

Photobucket

Neem ik jullie mee?
Natuurlijk! Ik ga vloggen en proberen iedere avond de beelden in de iMovie app op mijn iPad te bewerken en te uploaden (er is Wifi in het hotel). Maar pin me er niet op vast, Wifi is er niet onbeperkt beschikbaar en ik heb mijn computer niet bij me, dus er kan nog van alles misgaan.

Komen er gewoon blogposts online?
Natuurlijk! Als het uploaden van vlogs goed lukt, staan er iedere dag (behalve zondag en donderdag, dan alleen filmpje) 2 verse stukjes van mijn hand online.

Kan ik gewoon blijven reageren?
De reacties blijven gewoon open staan, maar ik zal een stuk minder actief comments beantwoorden. Ik ben bovendien wijn aan het drinken en kaas aan het eten. Heb je een dringende vraag, stel die dan over 5 dagen!

Photobucket
Een filmpje van wat ik in mijn koffer meeneem komt nog, deze plaats ik morgen.

Ik heb onwijs veel zin in Parijs. Ik ga niet heel regelmatig op vakantie (de laatste keer was 2 jaar geleden), dus ik kijk er naar uit weer eens in het buitenland te zijn, cultuur op te snuiven en te ontspannen. Vakantie! Ik vind het door mijn stomme angststoornis wel spannend, maar heb er alsnog veel zin in.

Tot volgende week, mes amis!


Bron foto’s: Weheartit.com

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 20 juni 2012 | 241 reacties

Reacties

Door Marieke op 20 juni 2012 16:18

Veel plezier! :) J’adore Paris.

[Beantwoorden]


Door Puck op 20 juni 2012 16:19

Leukkk! Ik ben echt jaloers, ik wil ook naar Parijs! Mijn zusje was dit weekend ook al naar Parijs geweest. Veeeeel plezier, Vera!! <3

[Beantwoorden]


Door Marloes op 20 juni 2012 16:19

Veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 20 juni 2012 16:19

leukleuk! heel veel plezier!
1 ding: is het wel zo slim om de hele wereld te vertellen dat je met je familie weg bent en je huis dus leeg staat…?

[Beantwoorden]

m antwoordt op 20 juni 2012 om 16:26:

Ja idd, dat vroeg ik me ook al af. Of gaat Vera alleen met haar moeder en zijn dus haar vader en broertje thuis?

[Beantwoorden]

Renée antwoordt op 20 juni 2012 om 16:32:

Niemand die dit leest weet toch haar adres, wat maakt het dan uit? Veel plezier vera! :D

[Beantwoorden]

Benthe antwoordt op 20 juni 2012 om 16:56:

Heel veel mensen vergeten hoe makkelijk een adres achter te halen is, het wordt dan ook sterk afgeraden om te melden wanneer je op vakantie bent behalve als er iemand thuis blijft om op het huis te passen. Hopelijk heeft Vera hier ook aan gedacht, maar tijdens de vakantieperiodes wordt er sterk op dit soort dingen gelet en veel ingebroken. Iedereen weet bijvoorbeeld dat Vera een hele mooie iMac heeft staan..

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:34:

Huis is niet leeg en iMac wordt weggehaald. Dat is wel fijn aan iMacs, het is alleen een scherm (geen kast) en 2 snoeren.

Kim antwoordt op 20 juni 2012 om 17:09:

Er zullen vast wel buren of familie leden het huis even komen checken? Dat doen wij ten minste wel als we weg gaan. :) Dan komt er elke dag wel even iemand langs die we vertrouwen die even de planten water komt geven, post checken etc. En misschien is er bij Vera thuis wel een complete alarm set met alles erop and eraan geïnstalleerd ;-)

[Beantwoorden]

do antwoordt op 20 juni 2012 om 17:31:

overdag komen kijken is niet genoeg
ooit een inbreker overdag te werk zien gaan?
no ik nie

ieeeedereen weet dat je super makkelijk erachter kan komen waar iemand woont..

maar ach, ik hoop voor je dat je huis niet leeg gejat word en dat je het super leuk hebt in parijs!

androgynes antwoordt op 20 juni 2012 om 19:05:

weet je? tegenwoordig wordt er vaker ingebroken overdag dan in de nacht.

Ingetjoi antwoordt op 20 juni 2012 om 16:31:

Maar de hele wereld weet toch niet waar Vera woont?

[Beantwoorden]

Ysabelle antwoordt op 20 juni 2012 om 17:34:

Misschien heb jij daar geen verstand van maar de menesen die daar actief in zijn kunnen er zo achter komen waar iemand woont! Kijk alsjeblieft uit met dingen op internet zetten! Ik spreek uit ervaring!

[Beantwoorden]

Melene antwoordt op 20 juni 2012 om 18:16:

Ben het met Ysabelle en de andere meiden eens dat het niet zo slim is en mensen die erop reageren ‘dat niet heel de wereld weet waar zij woont’, diegenen die haar waarschuwen bedoelen het alleen maar goed :)

Chantal antwoordt op 20 juni 2012 om 16:32:

Joh Flint blijft vast thuis, die eet alle boeven op.
Amusez-vous Vera!

[Beantwoorden]

femke antwoordt op 20 juni 2012 om 19:21:

Ik moest lachen om deze reactie :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:32:

Ons huis staat niet leeg, dus no worries about that :-) Vond het wel zo netjes jullie te informeren.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 20 juni 2012 16:20

Leuk!
Veel plezier in parijs
-xoxo-

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 20 juni 2012 16:22

Heel veel plezier in Paris! Het is mijn favoriete stad! Ken het ook beter dan A’dam :) Er zit een hele grote Sephora op de Champs-Elysees, dichtbij de Arc de Triomphe.
Tip: een Paris Visite kopen voor de metro, zo kun je onbeperkt in hartje Parijs reizen met de metro.

[Beantwoorden]


Door Sara op 20 juni 2012 16:23

OMG ik ben er ook geweest, het van echt geweldig! Je moet daar echt een creme brulee eten, die zijn daar zó lekker! veel plezier! xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:34:

Ohhh dat moet ik wel doen ja ^^)

[Beantwoorden]


Door shauni op 20 juni 2012 16:24

heb je al eens DKNY RED DELICIEUS geroken ? die is mijn all time favo !! als je die ruikt denk ik gelijk aan de lollys die wij op de kermis krijgen !

[Beantwoorden]


Door femke op 20 juni 2012 16:25

Heel erg veel plezier vera!!! Ik schrok al neeee 5 dagen geen blogpost of filmpjes meer….. maar gelukkig is dat niet het geval haha (love)
Parijs is de mooiste en romantischte stad van de wereld!!
duss… HAVE FUN!!! of terwijl: amusez-vous
xxxx

[Beantwoorden]


Door Elien op 20 juni 2012 16:26

How cool! Fijne bday-vakantie! =D and don’t forget to eat some delicious macarons!! <3

[Beantwoorden]


Door claire op 20 juni 2012 16:26

oooow, parijs… (love)
ben ik ook een keer een vakantie geweest, even een kleine tip.
tegenove de eiffeltoren zijn trappen enzo, als je die op bent heb je super mooi uitizicht op de eiffeltoren, én….
daar zitten mensen met hele kleden vol tassen en sieraden die je maar voor heel weinig kan kopen! (wel ff afdingen) ^^)
veel plezier! het is een shop paradijs!!!!

[Beantwoorden]


Door Kevser op 20 juni 2012 16:27

Heeeeeel veel plezier dan van je welverdiende vakantie!:) geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Femke op 20 juni 2012 16:27

Wat leuk zeg, heel veel plezier en geniet er maar van! ;)

[Beantwoorden]


Door Angelique op 20 juni 2012 16:28

Er zit een MEGA grote sephora op de champs elysees, met nars en allerlei ander moois :) Er vlak naast zit een waanzinnige boutique van Guerlain. MAC opent er ook binnenkort, maar dat is denk ik pas in het najaar. Als het goed is hebben ze bij die Sephora ook die gekke crackle van OPI, die alleen in Frankrijk te koop is!

Must buy: macarons (zoete koekjes met vulling) van Laduree (schuin aan de overkant van sephora op de CE). Goddelijk lekker.

Ga bij de Sacre Coeur ook zeker naar binnen. En loop erachter door naar Mont Martre, superleuk!

En mocht je nog wat tijd hebben? Zoek dan een Korres winkel op, of laat je eigen parfum maken!

Ohhhh j’adore Paris ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:35:

Dankjewel Angelique! Goede tips ^^)

[Beantwoorden]

Irene antwoordt op 20 juni 2012 om 19:32:

De Sephora op de Champs-Elysées is inderdaad enorm, maar je betaalt wel iets meer overal voor (vanwege de locatie denk ik). Een potje O.P.I. lak was er 15,- en in Nl 14,-

[Beantwoorden]

Alexandra antwoordt op 20 juni 2012 om 20:58:

Ja! Als je korres tegen komt. Sla je slag! Dit is een grieks natuurlijk merk. De body butters in pompflesjes zijn goddelijk en net zo dik en fluffy als hun broeders in potten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 21:57:

Oeh, dankje! ^^)


Door Desirée op 20 juni 2012 16:29

Have fun lady, geniet ervan! X

[Beantwoorden]


Door Laura op 20 juni 2012 16:30

Leuk! :wave: Veel plezier! In de zomervakantie gaan we ook naar Frankrijk, maar niet naar Parijs :-(

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 juni 2012 16:31

Veel plezier in Parijs! Het is echt een leuke stad, al kunnen de Parisien wel eens nors zijn. In Forum Des Halles heb je een onwijs shopping mall met mega Sephora. Is ook een stop met de metro dus kan niet missen. Verder kun je vlakbij het Louvre gratuit naar Monet’s vijver schilderijen loeren (is aan het begin in de Jardin de Tuileries). Verder is een echte Franse kaasfondue erg lekker en gezellig. In de buurt van de Arc de Triomph heb je genoeg van die restaurantjes. Ook heb je in Parijs een keten genaamd Planet Sushi. Als je trek hebt in Sushi kan ik je die van harte aanbevelen.

[Beantwoorden]


Door Eljah op 20 juni 2012 16:32

Heel veel plezier, Parijs is GE-WEL-DIG!
Ik was er vorig jaar in de herfstvakantie en ik had het zeker goed naar m’n zin. Les halles is een erg leuk overdekt winkelcentrum met een H&M, Sephora, Kiko, Starbucks. En natuurlijk moet je ook op de Champs d’elysees geweest zijn. Daar heb je echt de tofste winkels (wel duur, maar natuurlijk altijd leuk om te kijken).
Ik weet zeker dat je het geweldig gaat vinden en ik kijk uit naar je vlogs. Have Fun :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 juni 2012 16:32

Heel veel plezier in parijs! Ik ben er een keer een dagje met school geweest, veel gezien en vooral heeeeel veel gelopen.
Heel veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 20 juni 2012 16:32

Aaah zo leuk, heel veel plezier!! :love: Ik heb niet echt tips voor je (ben alleen twee keer in de Alpen geweest om te skiën) – maar de beste tip die ik heb is: GENIET! ^__^ (love)

[Beantwoorden]


Door Marielle op 20 juni 2012 16:33

Een hele fijne vakantie! Enjoy!

[Beantwoorden]


Door Ingetjoi op 20 juni 2012 16:33

Vijf dagen, wat heerlijk! Een fijne tijd gewenst. Als ik mensen over Parijs hoor krijg ik er ook altijd zo’n zin in. En als de Thalys voorbij raast ben ik altijd enorm jaloers. :wave:

[Beantwoorden]


Door Elise op 20 juni 2012 16:34

Veel plezier! Ik ben heel erg benieuwd naar al je vlogs!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 20 juni 2012 16:34

Super Leuk :)
ik ging in de meivakantie naar Parijs en het was echt super leuk :)

[Beantwoorden]


Door Anoe op 20 juni 2012 16:34

Veel pleziel!! Wel een tip, ben laatst op vakantie in Parijs beroofd. Op weg naar ons hotel, terug van de Eiffeltoren werden we beroofd van de tas van mijn moeder waarin onze ID’s en telefoons in zaten. De tas lag vooraan op de grond bij m’n moeder en we hadden al een beetje in de gaten dat iemand op de motor naast ons reed en bij ons in de auto aan het kijken was. Bij de stoplichten werd een raam kapotgeslagen en de tas gestolen. Later bij de politie aangekomen zeiden ze dat ze dit nog nooit eerder hadden meegemaakt. Al het geld (2000) etc zaten in die tas dus we moesten overnachten in de auto met z’n vijven. Later toen we eindelijk naar huis mochten zagen we andere auto’s ( ongeveer 15 ) met een ingeslagen raam (ook rechts van de bestuurder) Dus wees voorzichtig!! En houd je tassen etc in de kofferbak als je ergens heen reist met de auto.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:36:

Jemig wat vreselijk! :-( Ik zal extra goed opletten.

[Beantwoorden]


Door Judith op 20 juni 2012 16:35

Hee! Wat leuk parijs en vooral toevallig, Ik had dit kunnen schrijven ;) Ik ga in Juli voor 4 dagen naar parijs en vind het ook spannend (ook angstsaanavallen…) Geniet ervan meid ondanks dat het je spannend vind Xxje

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:36:

Dankjewel Judith! Jij ook alvast heel veel plezier.

[Beantwoorden]


Door Nagini op 20 juni 2012 16:35

Leeeeuk! Ik wil ook. In Parijs heb je echt goede skincare bij de apotheken, heerlijk voor je lichaam en gezicht. Alleen al daarvoor zou ik naar Parijs willen haha.

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 20 juni 2012 16:36

suuuuper super suuuuper veel plezier!!

[Beantwoorden]


Door Gewoon op 20 juni 2012 16:36

Parijs, erg leuk, heel veel plezier!
Zelf ben ik half Frans en wat ook erg leuk is om te bezoeken is de grote markt. Als je dit aan iemand vraagt daar, weet hij gelijk waar je het over hebt!

Tu t’amuseras bien,
bisou.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:37:

Merci ^^)

[Beantwoorden]


Door Chérie op 20 juni 2012 16:39

ooh wij gaan ook je weer je moet egt naar Galerij de Fafayette ´Galeries Lafayette´ het is een groot mooi gebouw met op de begaande grond heel veel make/up en hele dure merken, leuk om gezien te hebben je kunt er ook op het dak en dan heb je uitzicht op de Eifeltoren
Zeker een aanrader dus!
veeel plezieeeer x

[Beantwoorden]


Door shauni op 20 juni 2012 16:39

Tour de montparnasse is een aanrader als het donker is, the city of lights op zn’ best!

[Beantwoorden]


Door CaptureBeauty op 20 juni 2012 16:39

Wat leuk! En wat een heerlijk vrolijk artikel!! Word er helemaal blij van , veel plezier xxx

[Beantwoorden]


Door Debbie op 20 juni 2012 16:39

Veel plezier Vera !
Op de Champs Elysées zit een hele grote Sephora !

(love)

[Beantwoorden]


Door Simone op 20 juni 2012 16:40

Heel veel plezier :D

[Beantwoorden]


Door Tess op 20 juni 2012 16:40

Ik was er 2 jaar geleden, en het was geweldig! Heeel veel plezier en geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Sara op 20 juni 2012 16:40

Oh wat leuk! Ik hoop er zelf dit jaar ook nog te geraken *fingers crossed*
En, no offence, maar het is “mes amis” ;)
Veel plezier!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:37:

Ah boe, doe ik het alsnog verkeerd! haha, ik kan dus écht geen Frans. Maar thanks, ik pas het aan :-)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 20 juni 2012 16:40

Heerlijk! ik ging ook misschien met een vriendin gaan, als we geen herexamens hebben. Ik vrees wel dat ik deze ochtend en vorige week samen er al twee of drie geboekt heb..; balen. Ik hoop dat je er leuke producten leert kennen! en ik kijk al uit naar filmpjes.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 20 juni 2012 16:41

Oh wat leuk! Ontzettend veel plezier , geniet ervan! :D

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 20 juni 2012 16:43

Waaah, tof! Heel veel plezier, je zult het vast ontzettend naar je zin hebben met je familie :) Geniet ervan! En ik kijk uit naar de vlogs.

[Beantwoorden]


Door Charile op 20 juni 2012 16:43

Heel veel plezier <3

[Beantwoorden]


Door Marijke op 20 juni 2012 16:44

Wear awesome mustache!!! Have fun!

[Beantwoorden]


Door Eline op 20 juni 2012 16:45

Leeeuk, ik ben vorig jaar een paar dag en naar parijs gegaan!
Ik heb daar echt in een te schatting restaurantje gegeten, waar ze allemaal quiches en taarten verkopen, het heet ‘la maison des tartes’ en is op de rue Mouffetard, echt een aanrader !

Veel plezieer ! ^^

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 20 juni 2012 16:47

Héél veel plezier in Parijs, ik hoop dat je een leuke tijd hebt!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 20 juni 2012 16:47

Ah tof dat je gaat vloggen :D Enne je hebt ook een Orgasm + Laguna duo, weet niet of je daar al over hebt gedacht maar is misschien ook wel handig ^^ Have fun!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:38:

Oh nee, dat wist ik niet! Thanks Sharon ^^)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 20 juni 2012 16:47

Wat leuk! Veel plezier in het prachtige Paris!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 20 juni 2012 16:48

Wat leuk, parijs is zo mooi! Veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 20 juni 2012 16:48

Ohh zo leuk! wil je alsjeblieft laten weten waar je naar toe bent geweest? ik ga volgende week ook naar parijs en wil graag weten wat/waar de hotspots zijn! x Vanessa v

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:39:

Ik zal kijken of dat lukt, maar in de volgs wil ik sowies wel alles laten zien :-)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 20 juni 2012 16:48

Wat leuk!! Je moet zeker in Parijs langs de Seine wandelen ´s nachts, dat is echt prachtig! Veel plezier.

[Beantwoorden]


Door Diede op 20 juni 2012 16:48

Super! Geniet ervan. Je verdient het :-)

[Beantwoorden]


Door Pamela op 20 juni 2012 16:50

Wat super leuk!
Ik wil ook nog een keer naar Parijs, maar ik ga over een paar weken wel naar Londen! Ik wil dan ook graag van nars dingetjes gaan kopen.

[Beantwoorden]


Door Jen op 20 juni 2012 16:52

Vera, amuse-toi bien à Paris! :wave:

[Beantwoorden]


Door Nadine op 20 juni 2012 16:52

Super leuk! Ik ben er vorige week heen geweest en hang een slotje aan een brug bij de Seine. Bij die bruggen zie je pas echt dat Parijs de stad van de liefde is! Al die mensen die slotjes op hingen samen. Zo schattig! (love)

[Beantwoorden]


Door Daisyt1982 op 20 juni 2012 16:53

Ik ben al vaak naar Parijs geweest, ik kom er ieder half jaar wel. De Notre Dame is ook een aanrader en bovendien gratis! Het Louvre kan je het beste verdelen over 2 dagen, het is zo groot dat je bijna onmogelijk alles in een paar uurtjes gezien kan hebben. En ga niet naar dieren winkels als je niet tegen dierenleed kan ( fout die ik heb gemaakt) ze gaan in Frankrijk heel anders met dieren om dan dat wij in NL doen, je komt daar kleine puppies in van die mini aquariums tegen en dat wil je echt niet zien!
Ik wens je een hele leuke vakantie toe!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:40:

Bedankt voor de tip Daisy! Geen dieren winkels voor mij… Dan ga ik Flint nog erger missen.

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 20 juni 2012 16:54

oee, super leuk! :D Ben vorig jaar met school er heen geweest, was zo super leuk zeg! Ergens voor dat bij de trappen van sacre coeur zit een tata een soort van Franse action ;). Ooit tip gekregen van Franse vriendin, maar we mochten toen jammer niet winkelen we moesten direcht naar de Sacre coeur lopen >,<. Bij Les Halles(zo heette volgens mij de metro/tramstation) heb je erg leuke winkels + daar tegen over zit een winkelcentrum met MAC en Kiko ;). Ging niet daar de kiko omdat ik de merk niet kende en zag er zo duur uit. Maar kleren shoppen daar is goedkoop. -we moesten vanuit daar namelijk helemaal naar de louvre lopen, wat nog best wel een eindje was. Maar het was wel te doen te voet-

Koop geen souvenirs in winkels, daar zijn de prijzen zoveel duurder dan de straatverkopers :').

ps: het is mes amies :$

[Beantwoorden]


Door Daphne op 20 juni 2012 16:54

ooh wat leuk! wat ik erg leuk vond om te doen, ik was met school, was fietsen door parijs met een gids! zo zie je erg veel in korte tijd en bij lekker weer is het ook nog eens superleuk/gezellig! de parijssleutelhangers kun je het beste kopen bij de mensen die daar rondlopen, ‘zwart’ zeg maar! Andere souvenirtjes kun je ook kopen op montmarte en daar heb je volgens mij ook het cafetje van de film Amelie! Veel plezier, parijs is super (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Merel op 20 juni 2012 16:55

Aaawh wat leuk! ^^) Parijs is zo’n leuke stad! Veel plezier :wave:

[Beantwoorden]


Door Dirkje op 20 juni 2012 16:56

Superleuk dat je naar Parijs gaat! Op de Champs Lycee hebben ze echt een heeele grote adidas shop, waar ze ook gewone kleren verkopen. Die echt heel mooi! Wat ook grappig is dat je gewoon een soort etalage kan tegenkomen met auto’s. Veel plezier in Parijs!

Xx

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 20 juni 2012 16:56

Ik ben drie weken geleden een weekend met mn vriend geweest en wil nu alweer terug.. Zo leuk! Maar heb dus goede tips.

Als je een mega sephora wilt zien die niet ophoudt, ga naar de Champs Elysees. Daar zit een leuke winkel, NAFNAF, een Frans merk.
Iets duurder dan h&m, maar niemand heeft deze kleren hier.
Voor shoppen is Rue de Rivoli ook perfect, ook een sephora die maar niet ophoudt en gewone winkels. Galeries Lafayette moet je even gehad hebben maar ernaast, Printemps is een warenhuis naast Galeries Lafayette(de ingang waar je veel woon artikelen kan kopen) moet je naar het dakterras. Dat is echt geweldig!! Het mooiste uitzicht over heel Parijs. En ook daar tegenover Lafayette zit een mooie Sephora. Waarschijnlijk ga je niet zo veel shoppen maar ja, wel leuke tips in ieder geval.

en ik zie de Notre Dame niet in je lijstje van bezienswaardigheden. Dat moet je echt gezien hebben… Mooiste kerk die ik ooit gezien heb! Je kan ook een rondvaart doen, opstappen bij de eiffeltoren. Dan vaar je rond de Notredame en zie je de Eiffeltoren als je geluk hebt ’s avonds mooi knipperen.

Genoeg gepraat.. Haha! :) Super veel plezier, geniet ervan!!

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 20 juni 2012 om 16:57:

Ohja, in Les Halles (vlak bij Rue de Rivoli) zit ook een KIKO. En MAC is overal te vinden.

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 20 juni 2012 om 16:59:

NAFNAF werd vroeger wel in NL verkocht. In de jaren 90 was dat HET hippe preppy merk samen met Oilily. Ik weet nog wel dat de meisjes in mijn klas altijd van die paisley print dingen aan hadden van NAFNAF en Oilily en dat het super duur was in die tijd. Weet dus niet of ze het hier nog steeds verkopen, maar het was hier wel ooit verkrijgbaar.

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 20 juni 2012 om 22:02:

Volgensmij wordt het niet meer verkocht, maar in de jaren ’90 ben ik geboren dus daar weet ik niet veel meer van :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:41:

Bedankt Kirsten! ^^)

[Beantwoorden]


Door yasmin op 20 juni 2012 16:56

Komt er ook nog een shoplog online

[Beantwoorden]


Door Joyce op 20 juni 2012 17:01

parijs, mijn grote liefde.. het is écht een prachtige stad, geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 20 juni 2012 17:03

Aaah, Vera wat leuk! Ik ben twee jaar gelden met mijn ouders en mijn broertje naar Parijs geweest en dat was zo leuk! Het is prachtig daar, je wilt niet meer weg. Heel veel plezier, en geniet van het lekkere eten daar! :)

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 20 juni 2012 17:03

Wat leuk ! Have fun ! Parijs is een héérlijke stad ! Er zit trouwens een ginormous Sephora op de Champs Elysées, kan je niet missen !

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 20 juni 2012 17:03

Haha briljant artikel, leuk! Heel veel plezier in Parijs!

[Beantwoorden]


Door Romina op 20 juni 2012 17:03

heee.
ik ben ook vorige week met school geweest
van maandag tm donderdag
het is daar super!
ik dat Galleries Lafayette moet je genoeg geld meenemen
echt merken zoals chanel enzo ;p
ik was daar ik had rond 50 euro bij mijn maar das echt te weinig voor daar
heb 1 ts-hirt gekocht van 30 euro echt een wonder!
maar het is in parijs echt prachtig!
en veel anders dan nedeland,
ik wens je heel veel plezier
en pas op je spullen want die kunnen zomaar weg zijn.
xxx

[Beantwoorden]


Door Daaanielle op 20 juni 2012 17:08

Heel veel plezier! Ik ben zelf al 3x in Parijs geweest en ik ben er echt gek op, terwijl grote steden mijn hart normaal absoluut niet weten te bekoren. Om de een of andere reden vind ik de sfeer in Parijs fantastisch, ook al kunnen Parijzenaren nogal arrogant zijn. Ik zou wel goed oppassen in de metro! Alle 3 de keren dat ik er geweest ben ging er wel iets mis. Of mijn tas werd ineens opengeritst door een klein meisje (gelukkig niets gestolen, ik merkte het op tijd!), of mijn been kwam bijna tussen de deuren van de al wegrijdende metro. Geniet ervan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:42:

Opletten in de metro: staat genoteerd. Dankjewel Danielle!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 20 juni 2012 17:08

aaaah heel erg veel plezier parijs is een geweldige stad !

[Beantwoorden]


Door xenia op 20 juni 2012 17:08

Leuke tip:
Champs elysee ofzoiets
en dan de abercrombie & fitch winkel. Grote gouden poort is het. Je mag met superknappe jongens op de foto. Tis alleen al leuk om gewoon even door die winkel te lopen!!!
(love)
Verderop zit ook een mega-sephora!

veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Kim op 20 juni 2012 17:10

Leuk hoor, Parijs!! Heel veel plezier en shop ze ^^)

[Beantwoorden]


Door Joni op 20 juni 2012 17:13

Wat leuk! Echt zo grappig mijn moeder die wordt ook 50 (28 juni) en daarvoor gaan we in de zomervakantie naar Amerika (Florida,Maimi)
Veel plezier in Frankrijk!!! (love)

Groetjes,

Joni

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:43:

Waaauw, gaaf! Alvast heel veel plezier ^^) Mijn moeder verjaart de 23ste.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 juni 2012 17:16

Le Maret is een mooie wijk! Dat is een joodse wijk in Parijs.
Natuurlijk is Monmartre ook een hele mooie wijk.
Les Halles is een leuk winkelcentrum:)

Veel plezier! :)

[Beantwoorden]


Door Esther - Blosh Blog op 20 juni 2012 17:21

Wat leuk! Heel veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Beachgirls1802 op 20 juni 2012 17:22

Oh, jij bofkont! Heel veel plezier in Parijs, geniet ervan en shop ze. Volgens mij moet dat wel lukken ^^)
xoxo

[Beantwoorden]


Door Marieke op 20 juni 2012 17:24

Aan de Champs d’Elysees zit een gigantische Sephora en een gigantische H&M die sowieso één, misschien twee collecties op ons voorloopt. Wat hier nieuw is, hing daar al in de kortingsrekken.

Ik vond Musee d’Orsay heel mooi en de Saint Chapel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:43:

OEH! goed om te weten van H&M ^^)

[Beantwoorden]


Door Helene op 20 juni 2012 17:25

Wow die twee NARS producten staan ook hoog op mijn verlanglijstje! Ik hoop heel erg dat je ze kan vinden en kijk nu al uit naar je review! Veel plezier in parijs

[Beantwoorden]


Door Nannick op 20 juni 2012 17:25

Super leuk! Heel erg veel plezier :wave:

[Beantwoorden]


Door Daphne op 20 juni 2012 17:26

tof dat je naar parijs gaat! gekke vraag, maar wat voor angststoornis heb je?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:44:

Ik heb een gegeneraliseerde angststoornis :-)

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 25 juni 2012 om 21:13:

ik hoop dat je er uit komt met je psycholoog en dat je je tripje er niet door laat beinvloeden!

[Beantwoorden]


Door Laurence op 20 juni 2012 17:28

Oh zo leuk! Profiteer er goed van! Effe om te muggenziften, het is ‘mes ami(e)s’ in het meervoud en mon ami(e) in het enkelvoud :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:44:

Heb het al aangepast :D

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 20 juni 2012 17:29

Ahhh wat tof, super veel plezier! Ik zou zo meewillen in je koffer, haha!

[Beantwoorden]


Door Femke op 20 juni 2012 17:29

Heeel veel plezier in Parijs ! ^^)
en lekker winkelen daar !

[Beantwoorden]


Door Lissa op 20 juni 2012 17:30

Geniet van je vakantie! En een gelukkige verjaardag aan je moeder!

[Beantwoorden]


Door Merel op 20 juni 2012 17:32

Leuk joh, naar Parijs! Ik ben jaloerssss! Heel misschien ga ik ook nog deze zomervakantie met mijn moeder naar Parijs. Maar dan moeten we een goedkoop reisje kunnen vinden. Je hebt echt een super leuke blog joh! Heel erg veel plezier in Parijs!
lots of love,
Merel

[Beantwoorden]


Door Anne op 20 juni 2012 17:33

Misschien neem ik het nu iets te serieus, maar zei je nou wijn drinken? Ik dacht dat jij geen alcohol drinkt, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:44:

Heb ik dat echt geschreven? :X Ik drink inderdaad geen alcohol, haha.

[Beantwoorden]


Door loulou op 20 juni 2012 17:33

heeeeel veel plezier vera, je verdient het ! (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Linda op 20 juni 2012 17:33

Veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Nina op 20 juni 2012 17:33

Veel plezier Vera!
Ik ga dinsdag naar Parijs, dus de tips uit de comments kan ik goed gebruiken :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:45:

Tof! veel plezier alvast :-)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 20 juni 2012 17:40

Wat leuk ! veel plezier en doe de felicitaties en groetjes aan je moeder ! ;-) nog een tip: je moet zeker naar la fayette gaan! een enorm warenhuis vol met designer kleding en make-up (love)
(gelukkig stond het al op je lijstje maar het heeft daar een vrij hoge *oooohhh en aaahh* factor ^^)
Have fun in paris!
xoxo

[Beantwoorden]


Door Ivi op 20 juni 2012 17:41

OMG ik ga morgen ook na Parijs maar dan met school , ik hoop dat ik je zie !!!!!!!!!!! Xx

[Beantwoorden]


Door Esmay op 20 juni 2012 17:41

Supergaaf :D Tof om zo de 50stige verjaardag van je mams te vieren!
En denk even niet aan je angst, just have fun ( ook al is het dan moeilijk! ) :D

[Beantwoorden]


Door Soesja op 20 juni 2012 17:45

Ah heerlijk! Parijs is zó mooi, echt waar. En als je op zoek bent naar een grote Sephora slaag je zéker op de Champs-Élysées! Dat ding is HUGE! Geniet er van he :)

[Beantwoorden]


Door Merel op 20 juni 2012 17:47

Ga je wijn drinken :p (‘Ik ben bovendien wijn aan het drinken en kaas aan het eten.’) Ik dacht dat jij geen alcohol dronk? In ieder geval heel veel plezier!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:45:

Nee, en ik houd ook niet van Franse kaas (H)

[Beantwoorden]


Door Jeanne op 20 juni 2012 17:47

Mag ik met je mee? Ik kom net terug uit Parijs, vorige week vier dagen lang genoten van de mooie gebouwen, bezienswaardigheden, de taal en natuurlijk de winkels!

De Sephora zit zo’n beetje op elke hoek van de straat, het is als Starbucks in NYC, gok ik. ;-) Dus je zult Orgasm en Laguna vast en zeker gaan tegenkomen! Kiko zit o.a. in Passage du Havre, een winkelcentrum in het centrum (metrostation Saint-Lazare) en in winkelcentrum Forum des Halles (metrostation Les Halles). En in beide winkelcentra uiteraard ook weer een Sephora, haha.

Wat ik echt te gek vond was Tour Montparnasse, samen met de Eiffeltoren het hoogste gebouw van Parijs. ’s Avonds als het donker wordt is het het mooist, dan gaan alle lichtjes aan en zie je de lichtshow van de Eiffeltoren. Waanzinnig mooi! Als je hier geen zin in hebt (kan ik me bijna niet voorstellen) is het ook leuk om de lichtshow van de Eiffeltoren van vlakbij te bekijken.

Over de Eiffeltoren gesproken, ga optijd! De rij voor de lift naar de top is om half tien ’s ochtends echt al gigantisch lang! Wij schrokken daar nogal van, dus zijn we per trap naar de tweede verdieping gegaan, honderdtwintig meter! Hallo zere benen! ;o Het is te doen, maar niet aan te raden, de volgende dag zul je je benen zeker weten voelen, haha!

Montmartre (de kunstenaarswijk nabij de Sacre Coeur) is ook een must see! Leuk om langs de kunstenaars te wandelen, die je allemaal aanbieden een tekening van je te maken! De sfeer daar is ook heel fijn.

Het Louvre is wel echt groot, houd er rekening mee dat je niet álles kunt bekijken. De Mona Lisa is wel echt een schilderij dat je gezien moet hebben, dus ga daar zeker even langs. ;-) En het winkelcentrum bij het Louvre is ook erg leuk, je vind daar onder andere Fragonard!

Ga met de metro! Dat is de beste tip die ik je kan geven. Koop een kaartje voor vijf dagen, dat is het voordeligst. En dan kun je de hele stad verkennen! Binnen tien minuten verplaats je je van de Eiffeltoren naar de Sacre Coeur, zo handig!

En trouwens, de Notre Dame is ook prachtig! Waanzinnig mooi en een echte aanrader!

Ja, ik kan wel een boek schrijven over Parijs, het is ook zo’n mooie en leuke stad!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:47:

Thanks Jeanne! Mona Lisa heb ik al eens eerder mogen bewonderen (ben ook al eerder in Parijs geweest, maar kan me er niet veel van herinneren), maar wil haar nog eens zien. Bedankt voor je mega comment met tips!

[Beantwoorden]


Door margotje op 20 juni 2012 17:48

Chanceuse ! Ik ben in Parijs geboren en ik raad je echt aan om gewoon kriskras door de stad te lopen (en niet zozeer naar plekken te gaan van de reisgids). Ik vind zelf de Marais een hele leuke wijk, daar heb je allemaal kleine boetiekjes en lekker goedkope restaurantjes.
Er is echt een superlekker restaurant dat heet : le taxi jaune. Dat ligt daar ook in de buurt. Ga naar de Louvres ’s ochtends vroeg op zondag, dan is het uitgestorven :D

xx Veel plezier !!! (oftewel : beaucoup de chance, de plaisir et de douceur car après tout : qui n’aime pas Paris?)

PS : koop aub geen fake Vuitton’s enzo, die worden gebruikt om het drug en wapenkartel te bevoorraden… Niet leuk :/)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:45:

Dankjewel Margotje! En nee, geen fake voor mij!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 20 juni 2012 17:49

Heel veel plezier Vera!

[Beantwoorden]


Door Fien op 20 juni 2012 17:50

Leuk! Heel veel plezier, je hebt het verdient! Ik verheug me op de video wat je meeneemt!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 20 juni 2012 17:52

Heel veel plezier in Frankrijk, Vera! Natuurlijk willen we wel je shoplogs zien, als je terug bent! :) Veel plezier, en maak er wat leuks van! xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:48:

Als ik heb geshopt, komen er zeker shoplogs ^^)

[Beantwoorden]


Door Lizz op 20 juni 2012 17:56

Achh joh! Parijs is geen 6 uur rijden, als je geen file heb en lekker doorrijd dan ben je ruim 4 uur later in Parijs! ;)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 20 juni 2012 17:58

Nog een tip: naar La Defense! Superleuk winkelcentrum met een pull&bear en een pimkie.
Echt, ik heb daar mijn hele bankrekening leeggeshopt. De Pull&Bear is daar echt veeel leuker dan hier in Nederland.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 20 juni 2012 18:00

ik was in parijs laats met school. het is prachtig. vooral de eifeltoren in de nacht. je moet wel heel erg oppassen bij de metro want er word zo gestolen, mijn jas was gestolen, 30 euro van een jongen en iemand wou de mobiel uit een meisje haar broekzak vissen !

[Beantwoorden]


Door Kiki op 20 juni 2012 18:02

heel veel plezier en komt er nog een filmpje over pesten want ok kan wel wat tips gebruiken

[Beantwoorden]


Door Tine op 20 juni 2012 18:02

Enkele tips:
-les tuileries: park vlakbij het Louvre, heerlijk om even uit te blazen, zeker als het lekker weer is
-Montmartre: de buurt waar de Sacré Coeur staat is een heel gezellige kunstenaarsbuurt, zeer leuk
-Centre Pompidou: museum, gebouw is zeer modern en uniek, en dat alleen al is de moeite waard (zeker even googlen)
-verder heb je op vele plaatsen straatartiesten die karikaturen maken, ook een aanrader! kijk wel even rond en vergelijk, want ze zijn niet allemaal even goed (en goedkoop)
-la defense: het zakencentrum, denk the city in Londen, totaal anders dan de rest van Parijs
-Arc de triomphe: op de Champs Elysee: gigantische triomfboog op het bekendste ronde punt van West-Europa. De Champs Elysee is trouwens de “hoofdstraat van Parijs”, waar de bekende eindspurt van de Tour de France ieder jaar plaats vindt.
-…….

Verder te veel om op te noemen eigenlijk, geniet er gewoon van :)

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 20 juni 2012 18:08

Je moet echt naar la colete gaan, een superleuke gadget winkel, waar ze ook exclusieve kleding verkopen. Is écht een aanrader!
http://www.colette.fr/

[Beantwoorden]


Door CreaBeaBlog op 20 juni 2012 18:13

Oh heerrrrrrrrrlijk! Ik ben op de Eiffeltoren ten huwelijk gevraagd :-))))

[Beantwoorden]

Malou antwoordt op 20 juni 2012 om 18:28:

Ah wat romantisch! :kiss:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:48:

Aaahhh, (love)

[Beantwoorden]


Door Marcella op 20 juni 2012 18:17

aaah… paris! Parijs is echt m’n lievelingsstad al heb ik niet superveel originele tips moet je toch echt naar de megasephora op de Champs elysees! De sephora is heel anders dan anders en over het algemeen is het personeel op tafels aan het dansen ;)

[Beantwoorden]


Door Gitte op 20 juni 2012 18:21

MES amies (;

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 20 juni 2012 18:25

super gaaf zeg, geniet ervan :D

[Beantwoorden]


Door Malou op 20 juni 2012 18:27

Heeeel veel plezier, Parijs is geweldig! <3

[Beantwoorden]


Door Anneke op 20 juni 2012 18:28

Heel veeeeel plezier!!!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 20 juni 2012 18:29

Ontzettend veel plezier!!! :wave:

[Beantwoorden]


Door Ise op 20 juni 2012 18:35

Heel veel plezier! :)

[Beantwoorden]


Door Puck op 20 juni 2012 18:37

Heeeeeeeeeeeeel erg veel plezier in Parijs, Vera! Geniet van je welverdiende vakantie en rust lekker uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:49:

Dankjewel Puck! Ik ga mijn best doen :-)

[Beantwoorden]


Door Mara op 20 juni 2012 18:37

Ik ben er ook eens geweest, is een leuke stad (al spreken london en wenen me meer aan, maar dat is persoonlijk)

Wel een tipje voor souvenirs bij straatverkopers: afdingen!
En flink, net doen of het je niet intresseert. Want 5 eiffeltorentjes voor €2,- kan makkelijk haha.

[Beantwoorden]


Door Laura op 20 juni 2012 18:37

Heel veel plezier Vera! De nars laguna bronzer is trouwens echt een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Simone op 20 juni 2012 18:47

Super leuk! Ik hoop dat je het enorm naar je zin zult hebben : ) Mijn tip is om ook even een bezoekje te brengen aan begraafplaats ‘Père Lachaise’ .. Ik vond het echt super indrukwekkend! Het is zo enorm groot, oud en er liggen ook echt verschrikkelijk veel (bekende) mensen begraven! Je kan er super simpel met de metro naar toe, maar het is wel even zoeken naar de ingang : ) Gelukkig zijn er touristen zat!

Have fun! XO

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 18:49:

Ook een goede tip, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door April op 20 juni 2012 18:54

Aan de Champs – Élysées zit een enorme Sephora! Volgens mij is het de grootste van Europa … Veel plezier in Parijs!

[Beantwoorden]


Door Elise op 20 juni 2012 18:54

Ik dacht ook een keer dat ik wifi had op mn hotelkamer maar dt was echt wifi dat om de twee seonden uitviel lol.

[Beantwoorden]


Door Tanja op 20 juni 2012 18:54

Leuk!

Ik vind Buffalo Grill een heel leuk en lekker restaurant. Het is niet echt typisch frans maar ze hebben er zulke lekkere dingen :) http://www.buffalo-grill.fr/
Hij zit precies tegenover Gare du Nord, dus ook wel makkelijk te vinden :)
Veel plezier!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 21:58:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 20 juni 2012 18:54

Bon voyage!

[Beantwoorden]


Door Marielle op 20 juni 2012 18:56

Gefeliciteerd!!
en heel veel plezier in Parijs! Parijs is zo’n mooie stad. Geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 20 juni 2012 18:56

Veel plezier Vera! :)

[Beantwoorden]


Door lin op 20 juni 2012 18:58

Wat vervelend dat je een angststoornis hebt Vera :( dat wist ik niet, ook al ben ik een trouwe volger. Heb je daar wel eens over geschreven?

Anyways, hele fijne vakantie! J’aime Paris! Heeerlijk, geniet ervan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 21:59:

Ja, ik heb het één keer eerder kort genoemd, in de Let’s Get Very Personal tag. Ik ga er nog een keer uitgebreid over schrijven om het uit te leggen. En dankjewel Lin!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 20 juni 2012 19:03

Oh my gosh i’m so jealous :o
Maar ik hoef het eig niet te zijn, want ik ga in augustus ook naar Parijs.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 20 juni 2012 19:03

Heel veel plezier! Geniet ervan, Parijs lijkt me echt een hele leuke stad. ben dr zelf ook nog nooit naar toe geweest maar lijkt me echt geweldig!
xx

[Beantwoorden]


Door Jacky op 20 juni 2012 19:03

De Arc de Triomph beklim je, dus trek fijne schoenen aan. Eigenlijk is heel Parijs vooral geschikt voor plat schroeisel, beetje Amsterdammerig. Leuk voor je ouders; onder de 23 (of 25?) is veel gratis; bezienswaardigenheden en musea. Dus informeer altijd bij de kassa en neem je ID mee!

Dwaal vooral door kleine straatjes en neem alles in je op als je een mooi parkje tegen komt :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:00:

Dankjewel voor de 23/25 jaar tip, Jacky! top :D

[Beantwoorden]


Door Deborah op 20 juni 2012 19:03

Parijs is GE-WEL-DIS! Ga je ook nog langs Disneyland Parijs? :)
Wel wil ik je even waarschuwen dat ze bij de trappen van de Sacre Coeur je nog wel allerlei dingen proberen te verkopen.. Tenminste dat was bij mij zo.. toen ik niets wilde vond die man het nodig om aan mijn arm te trekken.. totdat hij merkte dat ik daar niet van gediend ben.. Niet dat ik je wil bangmaken ofzo.. Ik heb me iig goed vermaakt in Le Paris! :) Veel plezier! xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:00:

Dankjewel Deborah, ik ga erop letten! En nee niet naar Disney, hoewel ik daar ook echct nog wel een keer heen wil!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 20 juni 2012 19:04

Heel veel plezier Vera! Geniet er maar lekker van :)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 20 juni 2012 19:05

laatst ging ik met school naar parijs en toen we de Sacre Coeur bezochten vond ik daar in de buurt een super schattig winkeltje met allemaal juweeltjes (:
de winkel heet Diwali en zit op 5 rue Norvins (montmartre)
zeker de moeite waard ^^)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 20 juni 2012 19:05

Heel veel plezier in Parijs! En probeer die (akelige) angststoornis even opzij te drukken. Geniet er van en think positive! Niet als ik daar naartoe ga dan gebeurt er dit en dat en bladiebla. Maar: JE KAN ALLES! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:02:

Ik doe heel erg mijn best, ik moet zeggen dat jullie lieve reacties en tips me wel echt goed doen. Dankjewel Marleen, ik hoop echt dat het lukt!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 20 juni 2012 19:14

Super tof! Geniet ervan! Ik ben er in februari geweest!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 20 juni 2012 19:19

Au revoir, veel plezier! :D

[Beantwoorden]


Door Marieke op 20 juni 2012 19:27

Heeeel veel plezier gewenst! En misschien kun je ook nog even de Paul & Joe store binnenhoppen? Ik kwijl altijd bij hun cosmetica.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:02:

Zij hebben die grappige lipsticks met kattenhoofden toch? :D oh jongens, volgens mij ga ik echt teveel shoppen…

[Beantwoorden]


Door Jenny op 20 juni 2012 19:31

de Champs Elysees moet je gezien hebben,al is het alleen maar om te window shoppen <3 have fun meis!

[Beantwoorden]


Door katia op 20 juni 2012 19:33

Ik ga ook! lafayette is gewoon een stukje hemel!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 20 juni 2012 19:35

Veel plezier in Parijs!
Ik ben al een keer in Berlijn geweest en toen hadden we echt een goed idee tegen zakkenrollers. Als je een tas hebt met van die hengsels die je ervan af kan halen moet je eerst het hengsel losmaken aan de kant waar de rits eindigt. Dat haakje wat je dan kan openmaken schuif je dan door het lipje van de ritssluiting en deze maak je dan weer vast aan de haak waar normaal het hengsel aan vast zit. Zo is het dubbel zo moeilijk om even snel de rits open te maken! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:03:

Dankjewel voor de tip, zo’n tas heb ik bij me!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 20 juni 2012 19:35

Als je een Sephora moet uitkiezen neem dan die op de Champs Elysees! Het is de hemel!!!

[Beantwoorden]


Door shauni op 20 juni 2012 19:35

ik verwacht een shoplog XD :hiya:

[Beantwoorden]


Door Arnela op 20 juni 2012 19:38

Wat leuk haha, ik ga vrijdagochtend naar Parijs met vriendinnen! Wie weet kom ik je wel tegen, lol ;) Heeeeeeeeel veel plezier en gewoon genieten, Parijs is een prachtige stad (ben er in maart dit jaar al een keer geweest) en probeer nergens aan te denken! Familytime! X !

[Beantwoorden]


Door Mariette op 20 juni 2012 19:38

Heel veel plezier! Parijs is een prachtige stad.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Denise op 20 juni 2012 19:40

Heel veel plezier in Parijs! ^^) ik kijk nu al uit naar je vlogs ;-)

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 20 juni 2012 19:44

Ontzettend gaaf! Parijs schijnt een hele mooie stad te zijn. Héél veel plezier! :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 20 juni 2012 19:47

heel veel plezier in parijs! (love)
ik heb zin in al je vlogs die je daar gaat maken!

en gefeliciteerd met je moeder haar 50e verjaardag! :ja:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:03:

Thanks! Ze is zaterdag jarig, de kadootjes zijn al ingepakt ^^)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 juni 2012 19:54

Ah leuk! Ik hoop dat je je daar even lekker kan ontspannen! Heel veel plezier toegewenst!

[Beantwoorden]


Door Merel op 20 juni 2012 19:56

Super leuk, veel plezier! :)

[Beantwoorden]


Door pretty beauty land op 20 juni 2012 19:56

heel veel plezier in paris!

[Beantwoorden]


Door daydreamers op 20 juni 2012 20:14

wat leuk, Parijs is echt zo’n leuke stad!
Veel plezier!
Liefs,

[Beantwoorden]


Door Nena op 20 juni 2012 20:16

Ooh ik ga ook naar Parijs, maar wel pas in de vakantie! Ga je er ook een shoplog van laten zien? Dan heb ik ook wat ideetjes van wat ik kan kopen! XX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:05:

Natuurlijk wel als ik heb geshopt! Ik wil ook (stiekem) filmen in de winkels :D

[Beantwoorden]


Door Claire op 20 juni 2012 20:17

Parijs is geweldig! Have fun! :wave:

[Beantwoorden]


Door Irenka op 20 juni 2012 20:18

Ja huu, niet alles leegkopen hoor! Ik ga volgende week donderdag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:05:

Haha, ik zal wat voor je over laten! ^^)

[Beantwoorden]


Door Paola op 20 juni 2012 20:18

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nu toch echt een beetje boel jaloers ben! :yes:

[Beantwoorden]


Door Jana op 20 juni 2012 20:21

Veel plezier :D x

[Beantwoorden]


Door Jill op 20 juni 2012 20:21

Lieve Vera, geen angst hoor over je vlogs of iets anders. We wensen voornamelijk dat je je vermaakt in Parijs. Hebt je verdient.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:05:

<3

[Beantwoorden]


Door Resy op 20 juni 2012 20:42

Super leuk dat je naar Parijs gaat, heel veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Karlien op 20 juni 2012 20:44

Je moet zeker naar het Montmartre gaan , echt super mooie oude kerk en met een geweldig uitzicht over Parijs !

& Als je opzoek bent naar winkels, moet je naar het Centre Pompidou daarrond vind je heeeel veel winkels en een ONDERGRONDS SHOPPINGCENTER ! Doen ! (met oa. Kiko cosmetics en sephora, …)
Veel plezier ! :wave:

[Beantwoorden]


Door Romy op 20 juni 2012 20:45

DE restaurant tip die ik je voor Parijs kan geven is: ga naar de buddha bar!

8 Rue Boissy-d Anglas, Parijs.
http://www.buddha-bar.com/

[Beantwoorden]


Door Zoë op 20 juni 2012 20:45

Galleries Lafeyette is echt prachtig! Mag je niet missen, veel plezier in Parijs!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 20 juni 2012 20:49

ah zo gaaf!
Ik heb een paar tips voor je:

Om te shoppen moet je echt naar Galleries Lafayette gaan, deze kan je vinden in OPERA. Waar trouwens ook het prachtige Opera gebouw staat ;-)

Les Halles – hier kun je een heel groot binnen winkel centrum vinden met o.a MAC en KIKO.

En natuurlijk Champs Elysees. :)

Voor een goede (pizza, pasta) restaurant ga je naar PINO deze kun je vinden op de Champs Elysees vlak bij de Renault winkel.

Als je toevallig bij Gare du Nord komt, tegen over het station zit het restaurant ZINC DU NORD. Hier kun je geweldig eten!

Ik ben zelf erg gék op parijs, ik ga ieder jaar wel naar Parijs. Vorig jaar twee keer op een jaar zelfs! :)

Ik weet zeker dat je ook heel veel inspiratie qua beauty en mode gebied kunt vinden in Parijs.

Heel veel plezier en geniet ervan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:06:

Ahhh geweldige tips, Kimberley! Dankje!

[Beantwoorden]


Door lissa op 20 juni 2012 20:51

Ik geef je één tip;
ga alsjeblief niet veel met de metro! Het stinkt, is vies, en als je niet snel genoeg op de metro staat dan heb je pech en kan je wachten op de volgende! Het maakt ook ontzettend veel lawaai! Dat is eigelijk het enige nadeel aan Parijs, verwacht ook niet TE veel van de Eiffeltoren :D Blijf zeker lang genoeg in Galleries Lafeyette! Beneden staan allemaal standjes met make up en parfum dat je kan uittesten! Echt geweldig! Have fun!

[Beantwoorden]


Door famke op 20 juni 2012 21:00

Oeeeh gezellig ! Heel veel plezier Vera !

[Beantwoorden]

famke antwoordt op 20 juni 2012 om 21:00:

En (alvast) gefeliciteerd met je moeder !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:06:

Dankjewel en dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Elis op 20 juni 2012 21:04

ja ga jij maar lekker naar Parijs en dan maak ik morgen mijn examen frans #jaloers
maar veel plezier!! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:07:

Heel veel succes met je eamen!

[Beantwoorden]


Door Ann op 20 juni 2012 21:04

Super veel plezier in Parijs! Ben er zelf ook paar ja geleden geweest, het is er echt leuk:).
Geniet ervan meid.

[Beantwoorden]


Door Siham op 20 juni 2012 21:17

GA NAAR DE SEPHORA IN DE CHAMPS ELYSEES! Zo dat moest er even uit, ze verkopen daar echt alles. Zoals Nars, Bobbi Brown, Mac etc etc. Echt alles! Het is super groot en echt de place to be voor mensen die van beauty houden, het scijnt 1 van de grootste Sephora’s te zijn in Europa!!! Ook zul je je verbazen over hoeveel MAC counters je tegen zult komen! Ik wens je heel veel plezier!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:07:

Ik kan niet wachten ^^)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 20 juni 2012 21:18

Geniet van je welverdiende vakantie, Vera!
Heerlijk! Hoop dat het weer een beetje mee zit! ^^)

Ps Leuke bezienswaardigheid: Franse mannen.

x!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:07:

Hahah! ^^)

[Beantwoorden]


Door Chiara op 20 juni 2012 21:20

Mijn eerste tip als iemand die een half jaar in Parijs heeft gewoond : Verwacht er niet te-veel van! Parijs is een prachtige stad, maar Parijs heeft ook absoluut zijn mindere kanten. Over het algemeen word je er als toerist érg arrogant behandeld, Parisiens haten toeristen en zien hen dan ook enkel en alleen als een bron van inkomsten. Als je ergens iets wil gaan drinken, let er dan op dat je exact de prijs betaald die op de kaart vermeld staat (obers willen hier wel eens munt uit slaan). Als je de metro neemt, hou altijd je handtas in het oog! Last but not least: Parisiens zijn als het op vrouwelijk schoon aankomt nogal vrijpostig. Dat is natuurlijk erg flatterend, maar na een tijdje gaat het wel vervelen omdat ze vriendelijk teruglachen ook echt als een signaal beschouwen dat ze kunnen scoren.

Maar goed, mijn persoonlijke hotspots !
– Onterecht het minder bekende zusje van het Louvre: het musée d’Orsay! De wachtijden zijn er 5 keer kleiner, toegangsprijzen minder duur en de collectie is om bij weg te smelten.
– Uitgaansbuurt waar vooral Parisiens komen : Rue Mouffetard en Place d’Italie. Gezellige, niet al te dure restaurantjes waar je een ‘plat du jour’ eet en veel kleine, lichtjes obscure cafés die ty-pisch Parijs zijn.
– Les Jardins du Luxembourg zijn een beetje het Central Park van Parijs. ’s Ochtends vind je er vooral joggers en tai chi groepklassen, ’s middags zie je er veel studenten die in de open lucht studeren.
– De buurt Le Marais, waar de esprit bohémien nog lééft. Schattige (prijzige) boetiekjes en vintage winkels wisselen elkaar af. In deze buurt vind je soms ook 19e eeuwse huizen die,zomaar, opengesteld zijn voor het publiek en waar je gratis een kijkje kan nemen.

Ik hoop echt dat je er iets aan hebt en veel plezier!

[Beantwoorden]

Chiara antwoordt op 20 juni 2012 om 21:43:

Nog even wat handige woordenschat!

– Pourrais-je aller aux toilettes s.v.p?
Mag ik de w.c gebruiken?
– On voudrait prendre le métro à … Saviez-vous quel ligne va à ….?
We zouden de metro willen nemen naar .. Welke lijn gaat naar …?
– Saviez-vous à quel arrêt on doit descendre?
Welke halte moeten we uitstappen?
– On a arraché mon sac!
Mijn tas is gestolen!
-Foutez-moi la paix!
Loop naar de maan!

Typisch franse voc
Un mec (een jongen), une mof (een meisje), beauf (kakkerig),
un féca (koffie), une nana (een meisje), un Jules (een vast vriendje) en ook ‘putain’ (lett. hoer maar het wordt gebruikt zoals het engelse ‘fuck’) zul je héél erg vaak horen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2012 om 22:09:

Wauw wauw wauw, dankjewel Chiara! Hier kan ik wat mee!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 20 juni 2012 21:34

Oh wow veel plezier! hopenlijk heeft je moeder een fijne verjaardag, maar dat kan niet anders in parijs he, geniet ervan! ^^)

[Beantwoorden]


Door Tamára op 20 juni 2012 21:36

Parijs, wat leuk! Heel veel plezier (H).

[Beantwoorden]


Door Denise op 20 juni 2012 21:47

Op de champs elysees zit een grote sephora! ;)

[Beantwoorden]


Door Ester op 20 juni 2012 21:58

Gaaf joh! Veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 20 juni 2012 22:02

Oh my, amazing! Geniet ervan en hopelijk heeft je mommay een leuke verjaardag, vast wel. :D Veel plezier in Parijs! Woop, cant wait tot je filmpjes en anders wel de foto’s!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 20 juni 2012 22:09

Heel veel plezier en geniet ervan! Parijs is een erg mooie stad!

[Beantwoorden]


Door Cleo op 20 juni 2012 22:12

Oooh leuk!
Ik ga in de zomervakantie ook naar Parijs, ben er al één keer eerder geweest, en kijk er ook ontzettend naar uit.
Ik zal zeker je berichten lezen zodat ik misschien nog wat dingen tegenkom die ik echt niet mag missen :D

Veel plezier in het mooie parijs (en gefeliciteerd aan je moeder)

Liefs,

[Beantwoorden]


Door Wendy op 20 juni 2012 22:15

Heel veel plezier daar!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 20 juni 2012 22:29

Ah supertof, have fun hè! :D

[Beantwoorden]


Door Dhini op 20 juni 2012 22:32

Heel veel plezier. Graag wil ik ook naar Parijs.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 20 juni 2012 22:32

Heel veel plezier! Geniet, want parijs is echt ontzettend mooi!
Ben er afgelopen weekend nog geweest! :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 20 juni 2012 22:47

Ahh leuk, geniet ervan! Ik moet nog 1,5 maand wachten en dan ga ik ook een paar heerlijke dagen doorbrengen in Parijs! :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 20 juni 2012 22:52

Super leuk dat je naar Paris <3 gaat!!
Hopelijk heb je het superrrr leuk ^^)
Heel heel veel plezier :!:

[Beantwoorden]


Door Sofie op 20 juni 2012 23:07

Ohh, ik ben jaloers!
Héél veel plezier, Vera, amusez-vous (:

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 28 juni 2012 00:55

Ik heb ook een angststoornis, maar ga ook naar Parijs!
Komt wel goed hoop ik :)
Ik ga trouwens niet aankomende dinsdag ,maar die dinsdag erop :)

[Beantwoorden]