Twitter Question #68

Soms denk ik dat ik het wel een beetje gezien heb. Een lipstick is een lipstick, een blush een blush. Ben ik er niet ondertussen een beetje klaar mee? Ah, iedereen voelt zich wel eens een keertje ‘niet lekker’ en is dan lichtelijk make-upziek. Vaak na mijn beautykast even met rust te hebben gelaten, ga ik de volgende dag er weer met veel pret tegenaan. Make-up blijft me verbazen, inspireren en natuurlijk mooi maken! Maar van welke producten was ik eerst niet onder de indruk en dacht ik, ‘een lipstick is een lipstick’ en draaide ik achteraf toch bij?

Photobucket

Photobucket
Na de BB Cream van Garnier getest te hebben, geloofde ik niet echt meer in de werking van het goedje. Ik vond deze BB Cream namelijk erg tegenvallen. Hij deed niet veel, dekte nauwelijks en nou ja: het was gewoon niets voor mij. Toen ik de Skin 79 BB Cream ontving was ik dan ook erg sceptisch. Gelukkig zag de verpakking er zo tof uit, dat ik de crème vrij snel probeerde. Zoals jullie weten is de Skin 79 BB Cream nu een favoriet van mij!

MAC Vera, de collectie van MAC die vanaf vandaag te koop is. Eerst wilde ik heel graag een Face Powder kopen, want mijn naam Vera staat erin! Maar na een paar dagen – zo wispelturig als ik ben – veranderde ik van gedachten. Ik vond de poeder maar een suf patroontje hebben. Alleen je raad het al… Toen ik vandaag in de MAC counter stond en de poeder swatchte werd ik verrast. Hij is prachtig! En ja, ik heb hem dan ook gekocht.

Met bronzer heb ik ook een moeilijke relatie. Ik gebruikte bronzer eerder dan dat ik blush gebruikte (ik bracht het wel aan op mijn jukbeenderen als blush), maar gebruikte het daarna ook een hele tijd niet. Te oranje, te donker… Ik wist ook gewoon niet goed hoe ik het aan moest brengen. Het is ook best lastig als je zo bleek bent als ik. Nu gebruik ik bronzer bijna elke dag, want ik ben van mening dat als je de juiste tint gevonden hebt, dat het dan een geweldig product is.


Is er een beautyproduct wat je eerst niet fijn vond,
of waarvan je niet onder de indruk was, maar wat je nu graag gebruikt?


Reacties

Door Maaike op 10 maart 2012 16:32

De Lenghty Lashes mascara van de HEMA. Eerst vond ik hem echt niet fijn, hij klonterde veel enzo, maar nu gebruik ik hem elke dag!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 10 maart 2012 16:33

Ik had het met de Haute & Naughty Lash Mascara van MAC. In eerste instantie vond ik hem vreselijk en maakte hij mijn wimpers klonterig, maar na een tijdje had ik door hoe ik deze mascara kon gebruiken en inmiddels is ‘ie helaas op.

[Beantwoorden]


Door Janne op 10 maart 2012 16:34

Bij mij is dit het wenkbrauwpotlood van de Hema geworden (:

[Beantwoorden]


Door Sanne op 10 maart 2012 16:36

Essence i love volume mascara.
Ik kocht hem en vond hem vreselijk, gaf hem aan me moeder.
Toen had ik een keer haast en deed ik snel even wat pakken uit mijn moeder tas die in de gang stond.
Ik had geen idee welke ik pakte, maar ik vond hem geweldig!
Ik heb geruild tegen een andere, die ik juist eerst fijn vond en toen bagger :p

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 10 maart 2012 16:37

Ik had het met een blush van Mac, maar nu kan ik niet zonder!

[Beantwoorden]


Door Siska op 10 maart 2012 16:37

Bij mij ook het wenkbrauwpotlood van de hema… Gaf eerst bijna geen kleur af, maar na even geslepen te hebben, was ie juist supergoed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 19:41:

Ik gebruik het wenkbrauwpotlood van Hema ook iedere dag!

[Beantwoorden]


Door Ise op 10 maart 2012 16:38

Droogshampoo van syoss, alleen het geurtje bevalt me nog niet echt

[Beantwoorden]


Door Dita op 10 maart 2012 16:40

Heej, wat leuk de comments zo.. :) soms heb ik ook echt zo’n dag dat ik geen zin in make up heb. Ook niet om er mee te werken, op te doen, expirimenteren etc..mja wat je zegt, de dag erna is het weer ok :) Waar ik nu van onder de indruk ben is lipstick. Eerst vond ik het niets, maar nu echt wel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 19:41:

Ben blij dat je het leuk vond, maar alles stond per ongeluk dikt gedrukt haha. Nu is het weer gewoon :D

[Beantwoorden]


Door Cherel op 10 maart 2012 16:41

Leuk artikel! ik had dat met de mascara van de action.

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 10 maart 2012 om 17:44:

ik ook! (A)

[Beantwoorden]


Door Milou op 10 maart 2012 16:45

Ha wat leuk is dit! Ik heb dat ook heel vaak met MAC producten. Als ik de nieuwste collectie zie denk ik: JAAA!! maar dan bedenk ik me, ‘want ik heb al genoeg’. Maar wanneer ik dan bij de counter sta.. te laat! Dan gaat het toch echt mee naar huis, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 19:42:

Haha jaaaa!! dat heb ik ook elke keer.

[Beantwoorden]


Door Uschi op 10 maart 2012 16:45

Ik had een bodylotion gekregen van Dove (ben de naam even kwijt) , van mijn moeder. In het begin vond ik hem niet fijn en hem niet lekker ruiken. Nu gebruik ik hem bijna dagelijks:)

[Beantwoorden]


Door Eva op 10 maart 2012 16:46

Dat had ik met de blushes van de Action en de mascara van Essence. Hé de comments zijn ineens dikgedrukt. Minder goed leesbaar, vind ik, maar goed dat je experimenteert! XxX

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 10 maart 2012 om 17:05:

Bij mij zijn de comments helemaal niet dikgedrukt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 19:43:

Dat was een foutje! Heb het inmiddels aangepast, maar ze waren inderdaad even dik gedrukt (A)

[Beantwoorden]


Door Yara op 10 maart 2012 16:47

Leuk om weer te lezen!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 10 maart 2012 16:47

Ik vond in het begin vloeibare eyeliner helemaal verschrikkelijk, en nu is het een grote favoriet!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 10 maart 2012 16:59

Leuk om ook de andere antwoorden te lezen! Ik vind de twitterquestion altijd leuk trouwens.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 19:44:

Leuk om te horen!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 10 maart 2012 17:03

Ah, wat leuk dat je de MAC face powder hebt gekocht, die zijn zo mooi. Ik kan mij nog herinneren dat ik het onzin vond om mascara te gebruiken (aan het begin van mijn blogcarrière) en liep vrolijk met een hele look.. zonder mascara. Wat zag dat er niet uit zeg, ik ben blij dat ik mascara gebruik!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 19:44:

Dat weet ik ook nog! Vond het wel lief :$ We hebben allemaal dat soort dingen gehad!

[Beantwoorden]


Door Charile op 10 maart 2012 17:06

Leuk artikel! Ik had het bij een mascara van maxfactor.
x

[Beantwoorden]


Door Esmay op 10 maart 2012 17:08

Too Faced Shadow Insurance. Ik dacht echt: “Is dit het nou?” Want je betaalt toch wel 15 euro voor “maar” een oogschaduwbasis. Maar nu kan ik écht niet zonder meer. Ik had ‘m een keer vergeten. Ik heb ’t geweten, wat zag m’n oogschaduw eruit!
Die MAC Vera blush vind ik ook zoo mooi! :( Maar geen MAC in de buurt. :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 19:45:

Heel herkenbaar! Had ik ook de eerste keer toen ik oogschaduwbasis gebruikte.

MAC kan je ook online bestellen op debijenkorf.nl he!

[Beantwoorden]

Isa antwoordt op 11 oktober 2013 om 16:34:

Hoe duur is MAC ongeveer daar dan??

[Beantwoorden]


Door Noelle op 10 maart 2012 17:13

Cover All Mix van Make Up Store. Het werd me een beetje aangesmeerd door de verkoper maar ik kon er niks mee. Nu weet ik hoe ik het moet gebruiken en vind ik het geweldig!

[Beantwoorden]


Door Denice op 10 maart 2012 17:14

MAC Allthatglitters.
Ik wist eerst niet hoe ik hem moest dragen maar nu ik de perfecte manier gevonden heb kan ik niet meer zonder!

Gebruik hem iedere dag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 19:46:

All That Glitters is een hele fijne basickleur! Ik draag hem graag met een matte paars in de arcadeboog (love)

[Beantwoorden]


Door Renee op 10 maart 2012 17:20

Dat had ik dus met lipstick in het algemeen. Mijn eerste ervaring met lipsticks was sowieso niet positief :lol: Ik weet nog dat ik als twaalf jarige ofzo toen ik beetje interesse in make-up begon te tonen, dat ik eens in mijn moeder’s make-up bakje graaide en er een knalrose lipstick uitpakte, opdeed en nog geen twee minuten later al weer verwijderde van mijn lippen, want het voelde niet lekker aan, droogde mijn lippen uit, you name it. Daar ben ik sinds een paar maanden op teruggekomen, toen ik de lipsticks van MAC ontdekte! Mijn eerste mac lipstick voelt zoooo fijn aan op mijn lippen, droogt niet uit en ik ben er gewoon helemaal verliefd op. (love) Sindsdien ben ik mijn lipstick collectie langzaam aan het uitbreiden:) Helaas moet ik me heel erg inhouden met make-up aankopen, dus mac lipsticks kopen zit er voorlopig niet inx)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 19:46:

Ik ben ook dol op MAC lipstick, heerlijk romig inderdaad!

[Beantwoorden]


Door henrieke op 10 maart 2012 17:35

Hmm ik heb niet echt zulke producten. Ik heb juist andersom dan ben ik eerst helemaal in love met een product en dan gebruik ik het vaker en dan vind ik het opeens verschrikkelijk.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 10 maart 2012 17:41

De fixeerspray, in het begin dacht ik, whut, heb ik zoveel geld uitgeven aan een beetje water? Maar na mate ik hem meer begon te gebruiken, merkte ik het ineens op. WOOP. It’s amazing! De fixeerspray is ook echt één van mijn favorieten + musthaves. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 19:47:

Daar sta ik dus nog wel heel sceptisch tegenover! Maar toch… ik wil hem wel een keer proberen. Hoewel ik niet geloof dat mijn make-up dan de hele dag flawless zit :D

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 10 maart 2012 17:42

Een mascara van the body shop, eerst dacht ik wauw, toen had ik hem toen dacht ik umm wat moet ik ermee. Daarom een hele lange tijd weggelegd en nu gebruik ik hem dagelijks met alle liefde ^^)

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 10 maart 2012 17:42

Over het algemeen: kwasten,
Ik dacht dat kwasten nutteloos waren want ” je kon het ook wel met je vingers aanbrengen” maar nu ik kwasten gebruik, kan ik niet meer zonder !

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 10 maart 2012 17:44

Blush. Ik vond het in het begin maar raar, maar nu kan ik niet meer zonder!

[Beantwoorden]


Door Mariette op 10 maart 2012 17:49

Hmm, ik heb dat eigenlijk nog nergens mee!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 10 maart 2012 17:54

Ik had t met wenkbrauwpotlood/poeder. Moest daarbij altijd denken aan die meiden die hun brows afscheren en dan zo’n afschuwelijk lijntje tekenen, of komma-wenkbrauwen maken haha.

Ff wat anders. Is M.A.C. Een btj rommelijk met hun release data in de persberichten? Ik las namelijk overal dat de Marcel Wanders collectie vanaf vandaag verkrijgbaar zou zijn, maar hij stond gister al online. Ook was de Vera collectie gister al online te bestellen, maar wel pas vanaf vandaag bij de counters, ik was gister bij de pro-store en daar was hij nog niet (wel een hoop andere leuke dingetjes en heb nogal schandalig veel ingeslagen hahahah)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 19:48:

Ieeeek! haha, dat begrijp ik helemaal!

Wat vreemd van MAC, soms verschuiven data wel en natuurlijk is de webshop ook heel nieuw dus misschien dat ze daar ook nog hun weg in moeten vinden.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 10 maart 2012 17:56

Eyeliner! Eerst vond ik het te heftig en ook nog een crime om aan te brengen. Nu kan ik echt niet meer zonder.

[Beantwoorden]


Door Paola op 10 maart 2012 18:14

Wat en leuke vraag en antwoorden! Ik kan zelf nergens opkomen

[Beantwoorden]


Door Marieke op 10 maart 2012 18:15

Die reactie van Priscilla, geniaal! Ik heb zulke ervaringen niet echt.. maar ik koop eigenlijk dingen ook niet als ik eraan twijfel.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 10 maart 2012 18:21

Hmm ik zit nu heel hard na te denken haha, meestal als ik iets echt niet goed vind dan komt dat nooit meer goed. Ik vond eerst mijn UDPP niet zo heel fijn, en nu kan ik niet meer zonder. En wenkbrauwgel vond ik ook onnodig maar nu gebruik ik het toch haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 19:49:

Ik heb helaas te borstelige wenkbrauwen voor browgel (A)

[Beantwoorden]


Door Vera op 10 maart 2012 18:21

Leuke tq!
Dit heb ik met alle make-up soorten gehad, ik gebruikte niks, het enige wat ik deed was een beetje mascara. Nu gebruik ik echt heel veel! Niet dat het er met dikke klontjes op zit, maar ik heb gewoon veel producten, ik hou nou eenmaal van experimenteren van make-up dankzij Vera Camilla ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 19:49:

Yay voor experimenteren! ^^)

[Beantwoorden]


Door Saar op 10 maart 2012 18:21

bodybutters! En de scrub van collistar, eerst had daar proefjes van die superchill waren, toen kocht ik de pot en vond ik hem bagger, maar nu vind ik hem wel weer fijn en is hij helaas peanutbutter bijna op..

[Beantwoorden]


Door Claudia op 10 maart 2012 18:32

Mijn essence oogschaduwbasis ^^)

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 10 maart 2012 om 20:32:

Die heb ik vandaag gekocht, vind hem fijn.

[Beantwoorden]


Door amanda op 10 maart 2012 18:42

Nagelverharder het hielp nooit totdat ik de ultra strong nail harderen van Essence ontdekte. Nu kan ik niet meer zonder!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 10 maart 2012 18:44

Dat had ik met blush in het algemeen, mijn wangen worden van zichzelf ook snel rood als ik het warm heb.. en dit zag er dan raar uit als ik ook blush droeg (ook als ik gewoon foundation droeg).
Maar begin het steeds meer te waarderen :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 10 maart 2012 18:44

Niet echt een beautyproduct, maar een beautytool maar toch: mijn Hema blendingskwast vond ik in het begin echt niét fijn! Ik gebruikte altijd eentje van Essence uit een LE, deze blendde als een gek de harde lijntjes weg, maar de kleur was wel veel minder goed zichtbaar.. Nu heb ik de Hema kwast herontdekt, want een minder geblende crease kan ik nu veel meer waarderen :)

Leuke vraag & leuk om al die comments van de rest tezien ! :ja:

[Beantwoorden]


Door Tessa op 10 maart 2012 19:01

De msf’s van mac. Zag het steeds maar voorbijkomen op blogs en dacht altijd ‘ja, mooie glansjes’. Zag het nut er niet zo van in, voor die prijs. Inmiddels drie stuks in huis, ben verslaafd!!! Ze geven zo’n mooie subtiele gloed/glans op je wangen, krijg er ook best vaak opmerkingen over.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 19:50:

MSF’s zijn ook zoooo mooi!

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 10 maart 2012 19:04

De bodybutters van the body shop! Eerst vond ik ze ontzettend vies, plakkerig en ze trokken traag ik. Nu gebruik ik de papaya bodybutter ELKE avond op mijn onderbenen, echt heeeeerlijk!

[Beantwoorden]


Door Carmen op 10 maart 2012 19:34

Rimmel Londen volume accelerator,
eerst vond ik hem ontzettend slecht en klonterig.
Hij is nu nog steeds klonterig, maar ik veeg het borsteltje gewoon even aan dat randje af & dan zijn de klontjes weg.
Maar I..L.O.V.E..I.T !♥

[Beantwoorden]


Door Fleur op 10 maart 2012 20:31

Max Factor Double lash effect en waterproof van de Action. Normaal gebruikte ik hem niet echt maar nu vaak over een laagje volume mascara.

[Beantwoorden]


Door Avery op 10 maart 2012 20:56

Een soort olie voor in je haar van schwarzkopf, eerst gebruikte ik het nooit en vond ik het een waardeloos product, nu doe ik het elke keer als ik heb gedoucht in mijn haar :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 10 maart 2012 21:17

Ik heb dat met blush in het algemeen. Eerst gebruikte ik het nooit of heel af en toe, maar nu echt elke dag!

[Beantwoorden]


Door Bo op 10 maart 2012 21:19

Ik ben het zó met je eens wat betreft die BB cream van Garnier. Ik kon hem voor een spotprijsje (8,35) krijgen door de kruidvat extravoordeelkaart, maar wat een tegenvaller. De dekking is echt triest, ik gebruik er ook altijd een foundation (de essence mousse foundation) overheen. Enige pluspunt: ik vind hem wel lekker ruiken.

wat betreft een product dat ik vroeger nooit echt interessant vond en nu MOET hebben: dagcrème met spf, ik hoorde namelijk hoeveel voordelen een crème met SPF heeft. (denk: minder rimpels en ouderdomsvlekjes..!)

-x- Bo’tje

[Beantwoorden]


Door Axelle op 10 maart 2012 22:24

weer leuke vraag ! een wimperkruller bij mij ik dacht eerst wat een marteltuig maar nu kan ik ook niet zonder !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2012 om 23:56:

Ahhh ik weet nog zo goed, de eerste keer dat ik een wimperkruller zag… Wat voor een martelding was dat wel niet? (A)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 10 maart 2012 22:38

Ik had het met Lipsticks! Totdat ik knalrode lippen wilde, gewoon omdat ik daar zin in had, maar mijn lipglossen waren niet ”knallend genoeg” dus gebruikte ik lipstick.. en nu I’m in Love! Als ik rode lipstick zie dan begint mijn hartje stiekem toch wel sneller te kloppen!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 11 maart 2012 00:27

Leuk dat m’n tweet erbij staat! :D

[Beantwoorden]


Door Sanja op 11 maart 2012 00:34

Ghooo, ik heb dat met véél beautystuff!

Onlangs heb ik blush ontdekt. Ik dacht eerst: ‘Hé waarom zou ik blush nodig hebben? Het is gewoon wat poeder…’ En toen probeerde ik eens de blush van een vriendin en jà hoor, dat verschil zie je toch wel! Zeker als je op een foto staat.

Ik dacht vaak: ‘Een eyeliner is een eyeliner’, maar toen ik voor kerst een eyeliner van MAC kreeg, zag ik een openbarend verschil met die van GOSH… Sindsdien is een eyeliner toch niet zomaar een eyeliner ;D

[Beantwoorden]


Door Mariska op 11 maart 2012 09:33

Ik kan zelf niet goed overweg met het nagellakmerk Trind. Hier zitten stoffen in verwerkt die letterlijk mijn nagels hebben verziekt. Maar als ik de lente collectie zie krijg ik toch wel de kriebels om het te proberen.
Inmiddels was het de verzorgingslijn waar mijn nagels kapot door zijn gegaan maar misschien is de nagellak zelf anders

[Beantwoorden]


Door fije op 11 maart 2012 11:17

Mijn bronzer, eerste gebruikte ik hem nooit maar sinds een tijdje ben ik er weer helemaal gek op!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 11 maart 2012 11:33

Ik vond eerst eyeliner niet zo interessant. Ik zag de prachtigste looks voorbij komen met eyeliner en ik vond het nooit zo nodig. Ik vond dat het mijn ogen nog kleiner maken dan dat ze al zijn. Nu kan ik ook niet meer zonder, het maakt echt je ooglook af vind ik!

[Beantwoorden]


Door amy op 11 maart 2012 11:40

Ik heb het eigenlijk met mac MSF’s, eerst vond ik ze te duur en ook te glitterig maar ik kan ze nu voor een stuk minder krijgen en ik heb gewoon altijd de verkeerde gekocht, want je hebt hele mooie msf’s met een mooie glans maar je hebt ook de wat korreligere/ chunky glitter msf’s! Gewoon goed van te voren reviews en swatches opzoeken!

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 11 maart 2012 13:34

Zeker en vast de “they are real” mascare van Benefit. Samen met Diorshow mijn favoriete mascara’s; maar zo duur.

[Beantwoorden]


Door partykleding op 11 maart 2012 14:42

Bodymilk met een beetje bruin zonder zon erin van Dove. Duurt even maar na een paar keer gebruiken heerlijk! Love it!

[Beantwoorden]


Door Niva op 11 maart 2012 15:09

Blush. Eerst vond ik het niks maar nu heeft mijn bete vriendin me aangestoken met haar blushcerslaving en vind ik het prachtig!

[Beantwoorden]


Door Martina op 11 maart 2012 17:57

Eyeliner vond ik eerst vreselijk, wat een gedoe en het lukte me nooit goed! Uiteindelijk heb ik eens rustig wat dingen geprobeerd en nu gebruik ik het bijna dagelijks! (A)

[Beantwoorden]


Door Sheela op 11 maart 2012 20:26

basecoat :), eerst gebruikte ik het nooit, nu doe ik dat altijd! x

[Beantwoorden]


Door Nikita op 11 maart 2012 21:54

Voor mij is dat de They’re Real mascara van Benefit. Ik kon er eerst helemaal niks mee en nu ben ik er erg blij mee.

[Beantwoorden]


Door Patriecia op 13 maart 2012 14:44

Voor mij was dat toch echt oogschaduwbasis, of eigenlijk basissen in het algemeen.. Ik had een beetje zo’n dagcreme is enough mentaliteit.. I was wrooong hihi! Kan niet meer zonder! love it! (love)

Ik denk trouwens dat ik nog steeds niet goed met bronzer om kan gaan, want dat is nog steeds zo’n product waar ik liever aan voorbij loop! :boo: :ahh:

[Beantwoorden]