Garnier BB Cream review

De nieuwste BB Cream van Garnier, de allereerste die te koop is bij de drogist, werd begin deze maand met best wat bombarie gepresenteerd. Overal op het internet kom ik de BB Cream tegen, en niet alleen ik, ook jullie hebben het product opgemerkt. Mijn mailbox loopt vol met vragen van jullie over het product. Halverwege augustus schreef ik deze blog met alle info over het product en nu zal ik -zoals beloofd- de BB Cream reviewen.

Photobucket

Photobucket
Om je geheugen even te verfrissen een korte samenvatting van wat BB Cream is. BB Cream, verzorgt, hydrateert, egaliseert, vervaagt oneffenheden en geeft je huid een egale en stralende teint. Het lijkt op een getinte dagcrème, maar is het niet. BB Cream is een verzorgingsproduct, die de huid hydrateert als een dagcrème maar ook de dekking geeft van foundation zonder de huid af te sluiten.

Aziatische BB Cream’s dekken vaak echt als een foundation, maar de BB Cream van Garnier zal een natuurlijkere dekking geven. Verwacht dus niet het resultaat wat je met foundation bereikt, deze BB Cream is veel subtieler.

Photobucket

Photobucket
Er zijn twee versies van de BB Cream. Er is er één voor de lichte huid, en die voor de getinte huid komt er volgens mij ook binnenkort aan. Ik heb de BB Cream voor de lichte huid, maar zoals je ziet lijkt de crème uit de tube toch vrij donker.

Photobucket
Maar schijn bedriegt! Want zodra ik hem uitsmeer geeft de BB Cream een hele natuurlijke en vrij transparante dekking.

Photobucket
Links zie je mijn huid helemaal naakt en rechts met twee laagjes BB Cream. Ik heb helaas niet de allermooiste huid, op dit moment heb ik vrij veel last van pukkeltjes en oneffenheden. De BB Cream bedekt deze niet, het is zelfs zo dat je het product nauwelijks ziet zitten. De Cream dekt dus niet als een foundation, maar laat een mooie glow achter waardoor mijn huid er daardoor een stuk gezonder een stralender uitziet.

Kijk wel uit voor vlekken, de crème is vrij dik en ik zie rechts van mijn grote moedervlek ondanks goed te hebben gesmeerd, toch een vlekje zitten.

Photobucket
De BB Cream van Garnier heeft een frisse geur en een zachte substantie. Het fijnst vind ik dat het geen make-upproduct, maar een verzorgingsproduct is. Slapen met foundation op is een no-go, maar met BB Cream is het volkomen legaal! Zoek je een crème die je huid net iets egaler maakt en een mooie glow geeft, dan is de BB Cream van Garnier een mooi product. Heb je echt foundation nodig voor een goede dekking nodig, dan voldoet de BB Cream niet. De dekking is heel minimaal, roodheden worden wel minder maar pukkeltjes en dergelijke zijn nog steeds goed te zien. Wanneer je voor het eerst een foundation wil proberen, maar nog niet gelijk een hele erge dekking wilt, denk ik dat de BB Cream wel een geschikt product is.

Wel moet ik erbij vermelden dat dat ook niet is wat de BB Cream van Garnier belooft. Het product belooft 1. De teint te egaliseren, 2. de huid te laten stralen, 3. de huid te hydrateren, 4. fijne lijntjes en roodheid te corrigeren en 5. met factor 15 te beschermen tegen UV-Straling. Deze belotes maakt Garnier wel waar. It’s not a miracle worker, maar een verfrissende creme die de huid iets egaler maakt, hydrateert en laat stralen.

Garnier BB Cream is te koop bij de drogist en heeft een verkoopadviesprijs van €13,99.

Twitter Facebook
Categorie: Verzorging | 31 oktober 2011 | 123 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Nadia op 31 oktober 2011 10:09

Hmm inderdaad niet wat ik er van verwachte! Jammer, maar ziet er alsnog wel leuk uit :)

[Beantwoorden]


Door Yara op 31 oktober 2011 10:17

Ik vind hem echt héél fijn! :-) Ik heb weinig oneffenheden en een lichte huid.. Een vriendinnetje van mij heeft een gebruinde huid, en bij haar kan de BB-cream zelfs! Het lijkt wel alsof hij in je huid trekt, heeeel fijn. Ik vind het een aanrader.

[Beantwoorden]


Door Nikita op 31 oktober 2011 10:26

De geur is niets voor mij … Maar misschien is het anders bij mij omdat ik staaltjes heb

[Beantwoorden]


Door sofiexx op 31 oktober 2011 10:27

Ik ga hem ook eens halen denk ik :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 oktober 2011 10:33

Ik ben wel beetje benieuwd!!

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 31 oktober 2011 10:44

Bwaa, ik ga deze overslaan denk ik. Het spreekt me niet zo aan.Ik ben wel benieuwd naar de BB cream van Mac, die ga ik mss eens aanschaffen. Ik weet niet als ie al in België te koop is, heb hem wel al in Frankrijk gezien.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 12:02:

BB Cream van MAC? Daar ben ik ook wel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Monique op 31 oktober 2011 10:44

Jammer dat het bijna niet dekt.. meer een dag creme dan een foundation dus?

[Beantwoorden]


Door Gerjanne op 31 oktober 2011 10:45

Maakt de creme de huid niet vet? Mijn huid neigt wat vettig te worden zo nu en dan. Verder zou deze creme wel geschikt voor mij zijn! ;)

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 31 oktober 2011 om 10:51:

Mijn huid maakt hij in ieder geval niet vet. Ik heb vaak dat mn voorhoofd en kin gaan glimmen, maar dat maakt deze creme gelukkig niet erger. De creme voorkomt het ook niet, maar met een poeder is dat goed op te lossen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 12:03:

Hij maakt mijn huid ook niet vet, terwijl ik ook vaak last heb van een vettige t-zone.

[Beantwoorden]


Door Karin op 31 oktober 2011 10:46

Ik heb hem ook, maar het is absoluut niet te vergelijken met de Aziatische BB creams inderdaad. Deze kunnen als vervanger van foundation werken, maar die van Garnier absoluut niet. Hij doet eigenlijk niets anders dan hydrateren en een mooie glow geven. Ik gebruik hem onder mijn foundation (ik heb een hele erge droge huid). Zo wordt mijn huid en foundation in de wat koudere maanden minder snel droog. Daar werkt hij wel heel goed voor moet ik zeggen.

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 31 oktober 2011 10:47

@vera. Ik heb gister aan het eind van de middag voor het eerst deze bb cream opgedaan, omdat ik ff snel de deur uit moest en geen zin had in foundation. Toen leek de creme goed. Vanochtend deed ik hem weer op, maar toen leek hij juist weer iets te donker voor mn huid (en heb ik hem er maar weer afgehaald).
Mijn huid is denk ik even licht als die van jou dus hoe is is de creme bij jou? Is hij ook iets te donker voor je huid?

Het voelt wel lekker aan trouwens, veel natuurlijker dan foundation. En over kleine plekjes kan je alsnog een btj concealer doen, maar je heb dan iig geen dikke plamuurlaag op je gezicht :)
Ik wil sowieso voor dagen dat mn huid er goed uitziet, een bb cream gebruiken. Als deze t toch niet blijkt te zijn voor mij, zal ik zeker op zoek gaan naar een andere bb cream. Weet er iemand nog een goede?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 12:04:

Hij is iets te donker, maar dat is helaas vrijwel elke foundation voor mij ^^) Ik zou als ik jou was heel weinig aanbrengen en als je iets meer dekking wilt het opbouwen in laagjes.

[Beantwoorden]

Monique antwoordt op 31 oktober 2011 om 18:05:

Je kunt de Aziatische versies op http://www.bbcreamshop.eu/ kopen. Je kunt hier ook mini-tubetjes kopen, om uit te proberen. Ik heb de “Skin79 Hot Pink Super Plus Beblesh Balm” gekocht, was vrij snel binnen en ik vind ‘m heel fijn. Deze is vrij licht, precies goed voor mij.

[Beantwoorden]


Door Noëlle op 31 oktober 2011 10:52

Hmm die ga ik misschien wel kopen als hij ook voor de getinte huid komt. Ik heb namelijk geen foundation nodig, maar wil wel een stralend huidje.

[Beantwoorden]


Door Jill op 31 oktober 2011 10:57

ik zie niet heeel erg veel verschil, maar idd die glow is wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Velaija op 31 oktober 2011 10:58

Ik ben toch wel een beetje beneiuwd, maar het lijkt me geen product voor mensen met flinke oneffenheden.

[Beantwoorden]


Door Amber op 31 oktober 2011 11:05

De glow vind ik mooi. Ik wil ‘m toch wel proberen, omdat ik er zo benieuwd naar ben.

[Beantwoorden]


Door maria op 31 oktober 2011 11:06

hmm, dit is niks voor mij. Beetje raar dat ze het een BB cream gaan noemen als dat het dus in feite niet is. En ik vind de prijs ook wel erg duur voor wat je er voor krijgt…

[Beantwoorden]


Door Kelly op 31 oktober 2011 11:18

Ik vind hem er wel heel erg natuurlijk uitzien, maar voor een BB cream verwacht je dat hij wat dekkender is. Ik denk dat het product voor iemand die niet van een te dekkende foundation houd, weinig oneffenheden in het gezicht heeft wel echt een ideaal product kan zijn.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 31 oktober 2011 11:23

De ‘echte’ bb creams zijn veel fijner vind ik persoonlijk. Dit omdat ze echt goed dekken en daarbij de voordelen hebben van spf en anti rimpel en vermindert de roodheid.

[Beantwoorden]


Door Tess op 31 oktober 2011 11:29

Ik vind hem super fijn maar ik heb dan ook een egale huid, hij is idd niet geschikt voor meiden met puistjes of oneffenheden, dan is een foundation de betere optie xx

[Beantwoorden]


Door Tamara op 31 oktober 2011 11:31

Ik heb hem ook. Hij is voor mij perfect, heb geen dekking nodig maar wil wel een beetje een egalere huid. Helaas is de kleur veel te donker voor me.. :(

[Beantwoorden]


Door roos op 31 oktober 2011 11:38

Dit is denk ik wel echt iets voor mij. Ik heb namelijk een best goede huid, vrijwel nooit puistjes enzo. Ik draag foundation om wat roodheden weg te werken en mijn huid er toch een beetje frisser uit te laten zien. Maar eigenlijk heb ik geen foundation nodig. Dus misschien is dit wel wat voor mij, ik wil het in ieder geval wel een keer proberen! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 12:07:

Lucky you! En ik denk inderdaad dat het wel een geschikt product voor je is.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 31 oktober 2011 11:39

Mijn foundation vervangt hij totaal niet, maar hij geeft wel een mooie glow, bevat een SPF en hydrateert goed dus toch fijn als dagcrème : )

[Beantwoorden]


Door Esmay op 31 oktober 2011 11:43

Het geeft voor mijn gevoel (met wat ik zie op foto’s) dat het “alleen” een mooie, gezonde glans achterlaat. Verder zie ik eigenlijk niet zoveel. Ik zei eerst dat ik ‘m toch wel zou kopen, maar dat doe ik bij nader inzien toch niet. Ik vind ‘m ’t geld toch niet waard.

[Beantwoorden]


Door Elly op 31 oktober 2011 11:44

Als ik je foto’s bekijk vind ik het er toch wel mooi uitzien, al had het inderdaad iets meer dekking mogen geven. Misschien een kleine aanpassing in de formule en het wordt een hit! ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 12:39:

Ja, als de dekking als een foundation zou zijn vind ik het product geweldig :)

[Beantwoorden]

mayz antwoordt op 11 november 2011 om 14:52:

Hee! Ik ben juist heel blij dat het niet dekt als een foundation. Ik heb een heel lichte huid van mezelf maar wel met rode wangen en sproeten, waar ik blij mee ben, dat wil ik ook nier onder een foundation stoppen. Ook heb ik geen puistjes ofzo en eigenlijk geen oneffenheden. Ik gebruik de bb cream juist alleen om er iets ‘gezonder’ uit te zien en daar issie perfect voor! :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 31 oktober 2011 11:44

mwahh. ik mix liever mn dagcreme met een beetje foundation. ;p

[Beantwoorden]


Door Aranka op 31 oktober 2011 12:07

Ik heb een BB Cream van Skin79 in Hot Orange en die is echt heaven! :D

[Beantwoorden]


Door Annelien op 31 oktober 2011 12:30

In Duitsland kost dit product gewoon 4/5 euro minder… vind het wel een heel fijn product overigens (:

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 oktober 2011 12:32

ik vind hem wel fijn, alleen iets aan de donkere kant inderdaad. Hij lijkt mijn gezichtshuid wel te ‘plumpen’ (klinkt misschien raar). Ik hoop toch dat ze met wat meer tinten komen.

[Beantwoorden]


Door Chiara op 31 oktober 2011 12:33

Ik zou dit spul er toch echt wel afhalen voor je gaat slapen hoor. Het is wel een getinte dagverzorging, dus dat moet er gewoon af.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 12:40:

Nee, het is geen getinte dagverzorging. Het is echt een verzorgingsproduct.

[Beantwoorden]

Niels antwoordt op 3 mei 2012 om 23:17:

Nee ..

Het is idd een verzorgingsproduct, maar ik heb ooit over deze Garnier Bb Cream gelezen: Het heeft kenmerken van een dagcreme en een foundation in 1.
Het is met een vleugje foundation, wat het effect zou geven van een babyhuidje.

[Beantwoorden]


Door Germa op 31 oktober 2011 12:44

Ik had qua dekking er toch meer van verwacht. Goede review.

[Beantwoorden]


Door Milady op 31 oktober 2011 13:01

Het klinkt toch wel goed voor mij, ik zal eens gaan kijken in de winkel!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 31 oktober 2011 13:11

Ik heb er al diverse malen mee in mijn handen gestaan, maar ik weet het niet… Hoor er niet al te beste verhalen over en weet ook niet of ik het echt zal gaan gebruiken..

[Beantwoorden]


Door Ariane op 31 oktober 2011 13:19

Mooi, deze zou ik graag uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Femke op 31 oktober 2011 13:55

Ik was echt op zoek naar een goed (eerlijk!) artikel over de BB creme. Dankje Vera, voor het schrijven hiervan ^^) Mij lijkt deze creme wel fijn als basis, dus ik ga ‘m zeker ook proberen :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 16:01:

Graag gedaan Femke! :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 oktober 2011 14:29

Ik weet het niet… Het ziet er zo belovend uit maar anderzijds weet ik niet of ik het zou gebruiken :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 31 oktober 2011 14:58

Kun je eens een blog maken over foundations van budgetmerken?

[Beantwoorden]


Door lena op 31 oktober 2011 15:02

Nou wat een blunder :( ik had echt verwacht dat zoiets supergoed zou dekken!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 31 oktober 2011 15:09

Dit wil ik wel eens proberen! Wat me steeds tegenhield was de kleur, maar ik ben denk ik even licht als jou dus ik ga hem toch maar eens halen als hij in de aanbieding is!

[Beantwoorden]

Mirjam antwoordt op 31 oktober 2011 om 15:11:

Ik had nog een vraag, kan je deze creme in plaats van een dagcreme gebruiken? Of is het beter als je allebei gebruikt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 16:02:

In principe kan je hem in plaats van een dagcreme gebruiken, maar je moet zelf even kijken of je hem verzorgend genoeg vindt!

[Beantwoorden]


Door xAmber op 31 oktober 2011 15:15

ik heb een sample aangevraagd, ben er erg benieuwd naar. ik heb wel puistjes maar die zitten voornamelijk op mijn neus en vallen niet heel erg op. misschien goed genoeg dus voor mij

[Beantwoorden]


Door Loes op 31 oktober 2011 15:16

Goede review, hier hebben we wat aan;)
Maar geeft het nou meer of minder dekking dan een getinte dagcrème?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 16:03:

Ik heb zelf geen getinte dagcrème, dus dat durf ik je niet te zeggen.

[Beantwoorden]


Door Leontien op 31 oktober 2011 15:18

Goede review!
Nu weet ik zeker dat ik hem niet ga kopen.
Ik heb al meer negatieve verhalen gehoord.
En ik vind 14 euro veel te veel voor een creme die alleen een glansje achterlaat.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 31 oktober 2011 15:18

Jammer dat de dekking niet zo best is, anders zou het echt een fijn product zijn geweest! Ik laat deze denk ik liggen. Wel echt jammer, het had zo leuk kunnen zijn haha!

[Beantwoorden]


Door Deniseee op 31 oktober 2011 15:40

Klinkt wel goed! Jammer dat hij niet zo dekt maar zoals je al zegt is dat ook niet echt wat er wordt beloofd :-P Ik kende het een beetje van die reclame waarin ze heel de tijd zeggen: BB, BB, BB die reclame is best wel irritant haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 16:03:

Heb de reclame nog niet gezien! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sacha op 31 oktober 2011 15:41

Mij valt het een beetje tegen. Ik had er meer van verwacht eerlijk gezegd..

[Beantwoorden]


Door Sharon op 31 oktober 2011 15:52

Hmm ik vond ‘m zelf niet zo geweldig! Opzich geeft hij wel een mooie glow inderdaad, maar hij ziet er zo geel uit op m’n gezicht.

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 31 oktober 2011 15:59

ik verwachten wel iets meer. maar voor mensen met een mooie huid van zichzelf is dit just heel handig!

[Beantwoorden]


Door Valérie op 31 oktober 2011 15:59

heee!
voor iedereen die hem wil testen: via facebook kun je een gratis sample aanvragen! ik heb dat zelf ook gedaan, echt top!

xxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 16:03:

Goede tip!

[Beantwoorden]

nina antwoordt op 31 oktober 2011 om 16:18:

Kun je een link sturen van de facebook pagina waar dat kan? Dat zou echt geweldig zijn! X

[Beantwoorden]


Door Susan op 31 oktober 2011 16:01

Jammer dat het niet zo dekkend is, had er wel wat meer van verwacht eigenlijk. Ik vind je review is erg goed trouwens, heel duidelijk en eerlijk. :-)

Ik ben trouwens wel benieuwd naar je skincare routine op dit moment, doe je iets speciaals voor je huid?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 16:04:

Dankjewel! Wat mijn skincare betreft hou ik het heel rustig, aangezien ik heel allergisch ben :( Ik gebruik nu de Benefit producten en daar ben ik erg tevreden over!

[Beantwoorden]


Door Merel op 31 oktober 2011 16:02

Ik denk wel dat ik hem ga kopen, ik heb eerst een gratis proefmoster aangevraagt. Soms heb ik gewoon geen zin in heel veel dekking, dan is deze mooi geschikt (: En anders kun je ook altijd nog plaatselijk foundation aanbrengen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 31 oktober 2011 16:06

Dit is dus echt wat voor mij! Ik vind foundation altijd zo zwaar en vind mijn huid mooi genoeg zoals ie is. Daarnaast krijg ik van dagcreme altijd zo’n zweterig gevoel op mijn gezicht dus om er dan ook nog foundation over te smeren wordt dan te veel. Dit is dus ideaal: toch verzorging EN een heel subtiel kleurtje! Toch maar eens gaan halen van de week!

[Beantwoorden]


Door charile op 31 oktober 2011 16:07

Jammer dat hij niet zo goed dekt.
x

[Beantwoorden]


Door Victoria op 31 oktober 2011 16:09

Jammer, als je kijkt naar hoe het op de reclames, eigenlijk bijna heel media, gepresenteerd wordt, móet het gewoon echt een wonder middel zijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 18:03:

Worden niet alle producten een beetje als wondermiddel in reclames gepresenteerd? :( Ze worden gemaakt om jouw die ‘mascara die je wimpers 10 keer zo lang maakt’ te laten kopen.

[Beantwoorden]


Door Kashmira op 31 oktober 2011 16:13

Ik ben hier ook hele erg benieuwd na, ik ga hem sowieso wel testen denk ik!

Ik heb ook nog een vraag: hoe heet dat lettertype waarin je “garnier” geschreven hebt op de eerste foto?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 18:03:

Dat is Scriptina :)

[Beantwoorden]

Kashmira antwoordt op 31 oktober 2011 om 20:06:

Oeh dankjewel! ik was er echt al eeuwen naar op zoek, hihi! ^^)

[Beantwoorden]


Door nina op 31 oktober 2011 16:14

deze lijkt me wel iets voor mij, maar als ik dan nog wat extra dekking wil, kan ik er dan nog wat foundation overheen doen? of is dat heel raar.. en geeft het alleen glans? of heb je dan echt zo’n glimmend hoofd? X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 oktober 2011 om 18:04:

Nee hoor, dat kan wel! De BB Cream geeft een subtiele glans, geen discobal effect ;-)

[Beantwoorden]

Nina antwoordt op 1 november 2011 om 20:22:

Oke thanks! X

[Beantwoorden]


Door Fien op 31 oktober 2011 16:21

Leuke review! Ik heb geen puistjes of plekjes in mijn gezicht, maar om mijn wallen een beetje te bedekken zou ik dit misschien kunnen gebruiken, om mijn huid er net wat mooier uit te laten zien. een klein typefoutje; Deze belotes maakt Garnier wel waar;
moet beloftes zijn denk ik zo ;)
Leifs

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 31 oktober 2011 16:22

Bij mij dekt ie best oke. Maar ik heb geen last van puistjes… Ik vind hem fijn

[Beantwoorden]


Door Lindaaa op 31 oktober 2011 16:24

ik vind het er best goed uitzien hoor, ik heb niet zoveel last van puistjes op dit moment, dus bij mij zou het wel kunnen.
ik heb een sample via facebook aangevraagd, dus die komt binnekort binnen. 14 euro vind ik toch een beetje veel.

[Beantwoorden]


Door Nadine1986@live.nl op 31 oktober 2011 16:26

Ik vind de BB creme echt super! Misschien is het omdat ik op dit moment niet veel oneffenheden heb maar bij mij dekt ie echt super. Ik poeder hem wel nog even af want anders vind ik hem iets teveel glanzen.

Ik ben er heel blij mee :D

[Beantwoorden]


Door Miranda op 31 oktober 2011 16:33

Jammer van de dekking ,anders had ik hem denk ik gekocht:)

[Beantwoorden]


Door Gabriella op 31 oktober 2011 17:18

Ik had hem getest in de winkel en vond hem echt onwijs vettig aanvoelen. Hij ruikt wel fris, maar ik vond het een beetje sterk! Vond overigens ook niet dat hij doet wat hij belooft…

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 31 oktober 2011 17:26

Oeh, I want! Ik gebruik nooit foundation omdat ik dat vaak ook nep vind staan enzo, maar deze ga ik zeker uitproberen! Ik heb wel last van puistjes enzo maar daar doe ik dan gewoon concealer op, haha :)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 31 oktober 2011 18:09

Klinkt wel fijn. Maar ik vind het wel jammer dat ze niet zo goed dekken als je aziatische bb creams. ;)

[Beantwoorden]


Door ♥Michelle♥ op 31 oktober 2011 18:32

in duitsland slechts 8 euro zag ik ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 08:44:

Maar daar wonen we helaas niet!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 31 oktober 2011 19:49

Het dekt inderdaad niet, maar je hebt wel die gezonde glow ja! :)

[Beantwoorden]


Door paulien op 31 oktober 2011 20:42

hij is voor mij op dit moment te donker dat is wel jammer. dus ik ga hem in de zomer gebruiken

[Beantwoorden]


Door Wieneke op 31 oktober 2011 22:16

ik zou hem wel willen hebben omdat ik totaal geen foundation nodig heb, maar die glow wel mooi vind. alleen ik gebruik nu dagcreme voor de droge/gevoelige huid, geen idee of deze dan verzorgend genoeg is voor mij. zeker in de winter!

[Beantwoorden]


Door Marisha op 31 oktober 2011 23:31

ik heb hem gelijk gekocht toen het product nieuw was en in de aanbieding maar ik ben er erg tevreden over. Ik merk niet echt dat mijn puistjes minder worden, maar echt veel last heb ik niet meer.
vroeger hoorde ik mensen zeggen ik zie je foundation zitten enzo haha, maar sinds ik deze crème gebruik hoor ik juist dat ik een mooie huid heb en hoor ik nooit meer dat er foundation op zit ofzo.

ik moet wel zeggen dat ik er een dun laagje poeder overheen doe om de glans iets te verminderen. Ook helpt dit laagje poeder dat het niet zo vettig voelt, maar helaas door het poeder laagje gaat je huid wel iets verstopt zitten dus misschien vandaar dat ik nog last heb van puistjes.

ps, al ben je iemand van veel foundation, probeer het toch eens je ziet de bb- creme niet zitten als een foundation maar het zal je wel helpen minder foundation te dragen terwijl dat niet negatief uitpakt. en hoe minder foundation hoe beter je huid er uit zal zien ! :smak:

kus, (love)

[Beantwoorden]

Maureen antwoordt op 3 december 2011 om 16:23:

Ik doe ook inderdaad een klein laagje poeder er over heen, en ik vind het ook goed!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 1 november 2011 19:39

Ik blijf denk ik bij foundation! Ik heb wel een redelijk egale huid maar ik wil wel ‘wat’ dekking.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 3 november 2011 16:27

Ik heb hem zelf ook, maar ik vind hem toch weinig tot niets voor me doen, in vergelijking met de Koreaanse BB creams. Daar heb ik er ook een flink aantal van staan en daar ben ik dan ook een enorme fan van! Goede dekking, mooie tint, egaal huidje, etc. Ik kan niet meer zonder in ieder geval! :ja: :D

[Beantwoorden]


Door Marielle op 3 november 2011 21:41

Ik heb hem meteen gekocht vanaf dat ie is uitgekomen. Ik heb net als jij Vera een redelijk onzuivere huid (iets minder dan jij) maar mijn huid glimt wel fel (gemengde a vette huid). Als ik zag wat er allemaal in zit van ingredienten wou ik hem meteen niet meer kopen want wat er in zit kan echt niets goed doen voor je huid, beter ik zou zelfs mensen met een allergische huid of gevoelige huid dit product afraden! Heb het toch gekocht en gebruikt, het resultaat vind ik niet goed, die glow is er wel en mijn huid lijkt daardoor nog sneller vet te worden ook als ik het goed afpoeder. na hem enkele dagen dagelijks te gebruiken heb ik ook meer onzuiverheden en mijn huid jeukt. Heb spijt dat ik hem gekocht heb!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 3 november 2011 22:41

Ik ben dr dolblij mee, hij dekt precies goed, geeft een mooie gezonde glow..en heb mn foundation nu al 5 dagen niet opgedaan. En sterker nog: Hij dekt langer dan mijn eigen foundation van Essence. Wel is hij inderdaad in het begin wat vettig, maar bij mij trekt dat na een halfuurtje bij. Had niet verwacht van Garnier dat dit zou gaan werken, maar het valt me helemaal niet tegen. Heb vaak donkere kringen onder mn ogen door het gebruik van mn mascara, maar ook dit gaat hij heel goed tegen. Had ‘m laatst opgedaan, toen mijn vriend vroeg: ‘Moet je geen foundation op?’, en voordat ik kon antwoorden zei hij al ‘Ah wacht, dat heb je al gedaan’. Dus voor mij niks dan lof over deze BB cream, ookal zou ik graag eens die Koreaanse bestellen..iemand een goede site voor me?

[Beantwoorden]


Door kim op 5 november 2011 09:51

Ik heb een gratis sample besteld, ben benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Iris op 6 november 2011 14:22

Ik denk dat ik de BB cream wel ga uitproberen omdat ik een lichte huid heb en omdat ik op de T- zone wel vaak puistjes heb vind ik het fijn om een lichte dekking te hebben, verder ben ik vrij jong dus vind ik om gelijk een dikke laag foundation te smeren een beetje overdreven. Ik ben benieuwd naar het resultaat! :)

[Beantwoorden]


Door natascha op 21 november 2011 18:24

Ik had echt veel meer van deze BBcream verwacht.
De creme ligt niet lekker op mijn huid, als het ware. Mijn huid wordt er juist wel vetter van en ik krijg er zelfs hele kleine pukkeltjes van!! Ook had ik verwacht dat hij een betere dekking zou geven, maar hij geeft inderdaad alleen maar een mooie glow en voor het oog lijkt je huid wat gezonder, wat bij mij in werkelijkheid dus niet zo is.
Wie deze creme overweegt om te kopen zou ik willen aanraden om eerst een tester te kopen/proberen.

[Beantwoorden]


Door Dniesz op 22 november 2011 15:06

Ik heb een proef verpakking gehad en geprobeerd..
ik was heel nieuwschierig naar dit product!

ik heb dus een zonnebank gebruinde huid, maar als ik deze creme gebruik vind ik dat het mijn huid heel bleek maakt.. ik vind t erg jammer!

[Beantwoorden]


Door ineke op 24 november 2011 18:51

ik heb ook van mij zelf een lichte huid
en mijn hoofd is ook erg rood en droog nu ik deze zalf
zins 1 dag gebruik is het weer een mooie licht bruine kleur
en het ziet er ook veel mooier uit
ik vin het een aanrader
als je een gevoelig huid heb

[Beantwoorden]

Maureen antwoordt op 3 december 2011 om 16:20:

Ik heb ook een hele gevoelige huid en het helpt goed!

[Beantwoorden]


Door Astra op 2 december 2011 20:09

Ik heb deze ook geprobeerd en ben er absoluut niet tevreden mee!
Hij is te donker, het is net alsof ik met alleen mijn gezicht onder de zonnebank heb gelegen, ook heb ik het gevoel dat hij mijn huid juist vettig maakt en er een soort laagje troep opzit en pluk ik steeds aan mijn gezicht hierdoor.

Ik gebruik al behoorlijk lang Koreaanse BB cremes en daar ben ik wel heel goed te spreken over. Ik vindt die veel luchtiger en zacht. ook geeft het geen laagje overde huid zoals deze BB creme.

Ik blijf bij mijn Koreaanse BB creme, is goedkoper en beter.

[Beantwoorden]


Door Maureen op 3 december 2011 16:19

Ik heb deze creme ook net gekocht.
Ik heb advies gekregen dat je ook een camouflage stift kunt gebruiken van te voren.
Ik ga eerst mijn huid camoufleren als het ware, en daarna smeer ik 2 laagjes BB creme op mijn huid.
Het werkt best goed, omdat ik ook een hele lichte huid heb.
ik ben er wel blij mee, het gaat nog goed tot nu toe.

[Beantwoorden]


Door Elisabeth op 3 december 2011 16:55

Ik heb vandaag net mijn sample binnen gekregen met een leuke I <3 BB button en een kortings bon van 3 euro op het product haha. Ik kon niet wachten om het uit te proberen! Ik wist er al heel veel van van de (voornamelijk) Z-Koreaanse BB creams. Voor mij is deze Ganier BB Cream echt perfect. Ik heb weinig oneffenheden en de cream trekt als het ware gewoon in. Ik vind het een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 16 december 2011 18:01

Ik heb ‘m ook aangeschaft, toen voor €9,99 in de winkel zag liggen. Ik had gehoopt dat je iets meer verschil zag, maar eigenlijk is hij voor mij wel geschikt. Ik heb geen last van puistjes en een vrij egale huid,
heb dus ook niet heel veel dekking nodig. ^^)

[Beantwoorden]


Door Miiesje op 3 januari 2012 23:09

Ik gebruik de BB cream van Missha, ik heb #31 van marktplaats gekocht. Missha is de enige merk die ook bb creams heeft in donkere kleuren. Dekking is perfect!! Ik gebruik het al bijna een maand, en heb helemaal geen last gehad van puistjes!! Echt een super product!!
Ik zou maar even op marktplaats kijken als ik jullie was, super snelle verzending!!

<3

[Beantwoorden]


Door andrea op 9 januari 2012 11:17

Dames, Hij dekt inderdaad niet als een foundation maar ik ben zelf aan het experimenteren gegaan.
Ik doe 50/50 bb en mijn eigen foundation op mijn vingertoppen mengen en smeren maar!
Dan kun je naderhand ook nog kleine rode vlekjes wegwerken met je eigen foundation zonder dat je rare vlekken van kleurverschil in je gezicht krijgt,

Voor de droge huid kun je je foundation ook met een vettere gezichts creme mengen zonder dat het een grote glanzend masker word!

Gr Andrea

[Beantwoorden]


Door Thirza op 11 januari 2012 00:36

AFRADER!
asjeblieft koop deze creme niet, het beloofd wonderen en ik was eerst ook helemaal verkocht. mijn huid is normaal met zo af en toe een puistje en vlekje of twee dus leek deze creme een goede vervanger voor foundation…
NIET DUS! na een week gebruiken had ik opeens ONGELOVELIJK vel last van puistjes… en het irriteerde de plekjes die ik had alleen maar meer…
misschien is dit anders bij andere mensen.. maar ik raad deze creme echt af!

[Beantwoorden]


Door Gonny op 19 januari 2012 10:55

Ik vind hem ook wat licht en zou graag de donkere versie eens willen proberen. Of is deze niet geschikt voor een blanke huid?
Ik gebruik ook vaak nog een blusher over de creme.

[Beantwoorden]


Door Alice op 20 januari 2012 16:32

Ik vind ‘m heel lekker ruiken en wil hem waarschijnlijk gaan kopen, vooral omdat ik nu erg bezig ben met creme die ik van de dokter heb gekregen tegen m’m puistjes, een garnier brush en hydraterende creme. Ik vind dat m’n huid er heel kil uit ziet en wil graag die ‘glow’ en wil liever dat m’n huid er van zichzelf goed uitziet dan dat ik perse foundation moet gebruiken. Misschien dat ik hem dit weekend toch maar ga kopen? ..

[Beantwoorden]


Door Alice op 20 januari 2012 16:40

Of kan ik beter de echte BB creme uit korea kopen? ;x

[Beantwoorden]


Door marie op 24 januari 2012 19:38

Heerlijk frisse geur, smeert goed uit maar als je snel allergische reacties hebt: niet doen!
Ik heb normaal geen oneffenheden, maar na gebruik was mijn gezicht een slagveld met kleine bultjes. Zonde!

[Beantwoorden]


Door Mathilde op 3 februari 2012 18:46

Ik gebruik hem nu sinds 3 dagen. Tot nog toe super tevreden. Dagreme en foundation is to much voor mijn huid. Huid begint dan te glimmen op voorhoofd en kin. Deze is ideaal en dekt net voldoende.
Ik heb een gevoelige huid met op de kin last van pukkeltjes/oneffenheden. Dit is niet verergerd. Heb ook het gevoel dat deze bb voldoende beschermt, trekt lekker in en voelt niet vettig aan.
Ps op dit moment verkrijgbaar bij kruidvat voor €10

[Beantwoorden]


Door Garnier BB cream « De Reviewers op 8 februari 2012 22:26

[…] ben het daarom eerder eens met de reviews van  Mascha, Serena en Vera. De uitkomsten van de BB cream reviews lijken op elkaar, dus ik zal je moeite en tijd besparen door […]


Door glisse op 18 februari 2012 15:29

:eww: ik vin d het wel geen goeie als het niet dekt gelijk ne foundtain

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 10 maart 2012 16:30

[…] de BB Cream van Garnier getest te hebben, geloofde ik niet echt meer in de werking van het goedje. Ik vond deze BB Cream […]


Door elke wingelaar op 12 juli 2012 14:38

Ik vind het helemaal geen goede Creme :nod: :nod: :nod: voelt heel erg vet aan en echt helpen doet het ook niet, ik durf niet meer dan een lagje op doen voelt zo al so zwar an, zal hem niet meer kopen :nod:

[Beantwoorden]


Door willicia op 12 oktober 2012 15:36

Gebruik je dit als dagcreme of moet het over je dagcreme heen?

[Beantwoorden]


Door Sienna op 23 maart 2013 18:31

Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a completely different topic but it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!

[Beantwoorden]


Door runningshoescenter.Com op 29 maart 2013 17:25

Hey! Would you mind if I share your blog with my myspace group?
There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thanks

[Beantwoorden]


Door Sam op 13 april 2013 09:33

Hoihoi bij de action heb je dit product voor €1.99.
Deze gebruik ik zelf ook. ;-)

[Beantwoorden]


Door BBcreamteste op 18 april 2013 12:18

Ik heb zelf een vrij droge huid en wat in de winter snel naar eczeem neigt. Normaal heb ik altijd een foundation (kleur: sand) op. Ik zocht eigenlijk naar iets ‘natuurlijkers’. Ik dacht dat een BB cream nooit echt zou dekken. Nu heb ik onlangs de BB cream van garnier gebruikt, en mijn huid lijkt wel te stralen! Hij maakt de huid mooi effen en past zich aan naar je huidskleur. (Heb de light versie)
Wat ik er wel bij moeten zeggen is dat als je echt last heb van pukkeltjes dat hij deze niet goed bedekt. Dan moet je toch echt iets van een concealer of foundation gebruiken. Vooral omdat de BB cream wat vettig is, is hij ideaal voor mensen met een wat drogere huid!

[Beantwoorden]


Door Decaffeinated Green Tea op 21 april 2013 08:02

At this time it seems like Drupal is the top blogging platform out there right now.

(from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

[Beantwoorden]