NYC Big Bold Mascara & High Definition Liquid Eyeliner

In de stad die nooit slaapt draait het natuurlijk allemaal om de ogen, want die zijn immers nooit gesloten. De ogen van de vrouw mogen dan ook wel echte blikvangers zijn en er mooi uitzien. New York Color heeft een nieuwe mascara om jouw weelderige wimpers te bezorgen uitgebracht, en ook is er een leuke nieuwe eyeliner pen te koop, de High Definition Liquid Eyeliner. Ik heb ze samen voor jou getest!

Photobucket

Photobucket
De verpakking van de mascara vind ik geweldig. De dikke koraalrode huls valt direct op en hetzelfde geldt voor de borstel, die zichtbaar wordt wanneer je de mascara hebt opengedraaid. Ook erg fijn vind ik de prijs! De Big Bold Mascara kost maar €3,99. De High Definition Liquid Eyeliner ziet er iets simpeler uit, maar daar is ook helemaal niets mis mee. Hij zit verpakt in een slanke huls en is bedrukt met glimmend chromen letters. Aan de binnenkant zien we een spitse stiftvormige applicator.

NYC Big Bold Mascara €3,99
NYC High Definition Liquid Eyeliner €2,99

Photobucket

Photobucket
De NYC Big Bold Mascare belooft tot wel 15 keer meer volume. Erg enthousiast, als je het mij vraagt. Ik heb goede ervaringen met de NYC mascara’s. De High Definition en High Definition Volume mascara’s bijvoorbeeld heb ik ook gehad, en die bevielen me best goed.

Toen ik de dikke huls zag, verwachtte ik gelijk een dikke borstel. En ik had gelijk, de borstel van de Big Bold Mascara is enorm! Je moet er van houden/er mee kunnen werken, maar persoonlijk vind ik hem best oké in gebruik.

Photobucket

Photobucket
De mascara is vrij klonterig, hij separeert niet heel goed en ook mis ik wat lengte. Dit is natuurlijk wel een close-up, van een afstandje zien de wimpers er iets minder dramatisch uit. Mijn wimpers lijken wel meer volume te hebben, maar ik vind het jammer dat ze mascara zo slecht separeert en klontert.

Photobucket

Photobucket
De High Definition Liquid Eyeliner is een ander nieuw product. Samen met de mascara kun je er een basic ooglook mee maken, of met een dramatische Amy eyeliner nog een stapje verder gaan natuurlijk. De High Definition Liquid Eyeliner belooft tot wel 10 uur te blijven zitten en met de stiftvormige applicator zou je heel makkelijk een strak dun lijntje kunnen zetten.

Photobucket
De stift van de eyeliner is hard, het is geen flexibel kwastje. Dat moet je natuurlijk fijn vinden, maar persoonlijk vind ik het best lekker werken. Wat ik wel een nadeel vind is dat de eyeliner niet gelijk heel zwart is. Je moet echt even ‘schudden voor gebruik’ en na één oog, nog een keer schudden en dan weer verder gaan. Bij de eerste rij swatches had ik niet geschud, bij de tweede rij wel. Het eerste streepje van de tweede rij is het meest zwart, daarna verwatert de kleur weer een beetje.

Photobucket
Op mijn oog ziet het er prima uit! Een wing tekenen gaat makkelijk, dat doe ik ook het liefst met dit soort ‘harde’ applicators, want met kwastjes wil de wing nog wel eens wat dik worden. De eyeliner gaat na een paar uur dragen zonder oogschaduw wel vlekken, maar draag je hem bovenop oogschaduw, dan blijft hij de hele dag zitten.

Photobucket


Photobucket
Photobucket
Volledige ooglook gemaakt met het Sleek Original palette
+ de NYC High Definition Liquid Eyeliner en Big Bold mascara.

Photobucket
Hello!


Photobucket
De NYC Big Bold Mascara valt me een beetje tegen. Hij klontert en separeert slecht. De verpakking is wel heel vrolijk en een echte eyecatcher, maar ja, daar krijg je geen mooie wimpers van!.€3,99

Over de NYC High Definition Liquid Eyeliner ben ik wel tevreden. Hij heeft wel een kleine gebruiksaanwijzing, maar als je die snapt is het een prima eyeliner. Zeker als je kijkt naar de verhouding van prijs en kwaliteit. €2,99

NYC is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.


Reacties

Door cynthiaa op 21 maart 2012 07:04

Wauw wat een grote borstel!
Vind de eyeliner niet zo goed gepigmenteerd:-( Je kan er wel mooie looks mee maken:-)

xxx

[Beantwoorden]


Door lonneke op 21 maart 2012 07:08

voorral die eyeliner is super mooi vera!
x

[Beantwoorden]


Door Bianca op 21 maart 2012 07:13

Naar die liquid stift eyeliner ben ik wel benieuwd, weet je ook of dat tie snel uitdroogd? Anders vind ik het zonde, als de eyeliner al na 2 weken is uitgedroogd. Snap je wat ik bedoel? Haha

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 21 maart 2012 om 08:22:

Nee hoor, hij droogt niet zo snel uit! Ik heb nu al een tijdje en hij werkt nog steeds prima! Ik ben een kluns met ‘uitlopende’ eyeliners en dan is deze echt een aanrader!! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 09:07:

Bedankt voor het reageren Lisa! Ik heb de eyeliner nog maar 1 week, dus dat kan ik niet zeggen.

[Beantwoorden]

Bianca antwoordt op 21 maart 2012 om 14:34:

oke dank je wel, dan ga ik hem misschien toch maar eens halen :)

[Beantwoorden]

marieke antwoordt op 21 maart 2012 om 20:31:

ik denk toch maar dat ik hem ga kopen :ja:


Door Jessica op 21 maart 2012 07:17

Woooow wat een mooie ooglook!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 maart 2012 07:25

Hm die mascara en liner vind ik er niet zo goed uit zien. De eyeliner heeft weinig pigment en voor een euro meer heb je er eentje van Catrice die veel zwarter is. Ik ben sowieso geen fan van budget mascara’s. Daar heb ik slechte ervaringen mee dus ik ga altijd voor het midden segment (Maybelline is favoriet).

[Beantwoorden]


Door Paola op 21 maart 2012 07:29

Vooral de mascara vind ik erg geweldig uitzien!

[Beantwoorden]


Door charile op 21 maart 2012 07:31

Die eyeliner ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Anne-Sophie op 21 maart 2012 07:40

Hallo, ben al een tijdje opzoek naar NYC producten in de kruitvat hier en omgeving maar kan niets vinden? Je kan het alleen in grotere filialen halen maar dan denk je toch dat die wel in Itrecht zitten maar kan niks vinden.. Heb je een idee? Of weet je toevallig of er in Utrecht ook eentje zit?

X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 09:10:

Hier in Arnhem duurde het ook een tijd voordat er een rek kwam. Misschien duurt het dus nog even! Maar het is wel vreemd :/

[Beantwoorden]

Maxime Hoekstra antwoordt op 21 maart 2012 om 09:54:

Bij de meeste Kruidvats (Kruidvaten?) is geen NYC te koop. Ook in Utrecht niet. Maar ik weet niet of jullie een trekplijster hebben? Maar bij alle trekplijsters wordt NYC verkocht. Dus ik zal daar even een kijkje nemen.

[Beantwoorden]

Nena antwoordt op 21 maart 2012 om 14:15:

Bij ons in het kruidvat ook niet! :-(

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 21 maart 2012 om 19:53:

Bij de kruidvat in Bunnik hebben ze het wel! Zit 7 km van Utrecht af. Daar hebben ze geloof ik alles wel en ook een uitgebreide collectie van Essence. Wordt ook altijd beter bijgevuld etc.
Dus dan kan je wel naar Bunnik gaan! (:

[Beantwoorden]

Esther antwoordt op 21 maart 2012 om 21:28:

In Utrecht verkopen ze NYC bij het kruidvat aan het Smaragdplein!

[Beantwoorden]


Door Mies op 21 maart 2012 07:46

Ik heb nog nooit iets gebrobeerd van NYC maar dit ziet er niet slecht uit!
x

[Beantwoorden]


Door Juliet op 21 maart 2012 07:49

Hooi, ik wilde even zeggen dat ik het echt superknap van je vind dat je zo’n mooie blog hebt. Ik lees atijd al je artikelen !

(love) (love)

Wat ik ook wilde zeggen is dat ik het raar vind dat jij niet in de cosmogirl staat met je blog :@

Maar misslipgloss wel :/ :/

Maarja ik vind het echt superknap!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 09:11:

Dankjewel Juliet! ^^) En is niet raar dat ik er niet insta hoor, er zijn zoveel blogs! Ik vind het hartstikke leuk voor Cynthia, maar lief dat je het zo voor me opneemt.

[Beantwoorden]

Annabel antwoordt op 21 maart 2012 om 15:30:

Cynthia werkt ook bij de cosmogirl :)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 21 maart 2012 07:52

volgens mij is die mascara echt heel fijn, ga ik zeker een keer uittesten =)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 21 maart 2012 07:55

Prachtige ooglook, en die mascara ziet er ook behoorlijk goed uit :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 21 maart 2012 07:58

Helemaal eens met jou review. Die mascara is niet “Big en bold” vind ik! Die eyeliner is inderdaad een beetje waterig en niet gelijk pikzwart. Maar wel fijn voor winged eyeliner inderdaad (daar gebruik ik ‘m nu elke dag voor, ghehe. En ik moet zeggen: oefening baart kunst)! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 09:12:

Yay! ^^)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 21 maart 2012 08:05

De mascara lijkt mij ook niet zo fijn. Met zo’n groot borsteltje komt de mascara bij mij vaak overal…

[Beantwoorden]


Door emma op 21 maart 2012 08:16

Je ooglook is echt prachtig (love) maar de mascara vind ik nu niet zo.. Qua eyeliner ga ik ook liever voor essence of catrice dan deze. Voor een winged liner is zo’n stift wel fijn, dus misschien dat ik dat nog ga proberen…

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 21 maart 2012 08:17

Ik vind mascara’s met zo’n dik borsteltje nooit zo fijn werken.

[Beantwoorden]


Door Martina op 21 maart 2012 08:29

Ik heb deze 2 producten ook nog thuis liggen, ben nu wel erg benieuwd hoe ik ze vind! Je look ziet er prachtig uit! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 09:14:

Dankejwel! :$

[Beantwoorden]


Door Cherel op 21 maart 2012 08:40

Ik kan niet zo goed overweg met zo’n mega borsteltje en omdat hij ook nogal klontert zal ik de mascara niet zelf gaan aanschaffen.

Mooie ooglook trouwens!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 21 maart 2012 08:50

jammer van de mascara !

[Beantwoorden]


Door Christel op 21 maart 2012 08:51

Hmm… die eyeliner wordt hem dus niet voor mij. Maar die mascara spreekt me zeker wel aan. Nog even in de winkel bekijkenXD

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 21 maart 2012 08:55

Fijne review heb je geschreven! Ik ben niet echt overtuigd. Prima producten, maar die eyeliner wint het niet van de eyeliner van Catrice, denk ik!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 09:15:

Dankjewel Lotte!

[Beantwoorden]


Door jasmijn op 21 maart 2012 09:02

Miss sporty heefy volgens mij ook zo’n mascara. Weet iemand of die fijn is?

[Beantwoorden]


Door Maxime op 21 maart 2012 09:07

Ik heb ook een mascara van NYC thuis en ik vind die eerlijk gezegd behoorlijk slecht. Voor de rest is hun make-up best goed, alleen de mascara’s zijn hun zwakte punt.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 21 maart 2012 09:19

Ik heb deze mascara ook, hij is echt slecht. Na meermaals gebruik komen er zelfs klonters mascara mee uit! Ja, deze mascara staat klaar om in de vuilbak gegooid te worden, zonde!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 maart 2012 09:32

Oeh, wordt nu wel erg nieuwsgierig! Heb de Mosaic face powder Color Wheel van NYC en daar ben ik erg tevreden over!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 09:50:

Die vind ik ook fijn :ja:

[Beantwoorden]


Door Esther op 21 maart 2012 09:38

Ik vind de mascara super, ik kan me niet vinden in de vele comments hier van bezoekers die hem slecht vinden. :o raar is het toch hoe dat kan verschillen!

[Beantwoorden]


Door Yara op 21 maart 2012 09:43

Ik vind de mascara ook niet geweldig, haha.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 21 maart 2012 09:48

Ben eigenlijk wel benieuwd naar die mascara! Ik hou van dikke borsteltjes. Alleen ze hebben hem niet in waterproof hè?

Eén dingetje: Je hebt ‘definition’ consequent fout geschreven in je stuk. Aangezien het er heel vaak staat, zeg ik het toch maar even ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 09:51:

Oh, oeps! Snel even aanpassen. En waterproof is er nog niet, maar kan wellicht later nog uitgebracht worden.

[Beantwoorden]


Door Meikeeeeee op 21 maart 2012 09:58

Ik heb die mascara ook, de verpakking vind ik echt cool! Maar ik vind hem niet zo goed…..

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 maart 2012 10:00

Pfoe, nooit je ogen sluiten, dat lijkt mij vrij moeizaam. De verpakking van de mascara ziet er inderdaad erg leuk uit. Wat jammer dat hij slecht separeert en klontert :(. Ik vind de producten er afzonderlijk niet zo mooi uitzien, maar bij je ooglook en fullface wel!

[Beantwoorden]


Door Darcy op 21 maart 2012 10:13

Op de een of andere manier kan ik nooit goed omgaan met stift eyeliners ! er komt bij mij altijd een in het midden zo een streep waar dan niks zit .

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 21 maart 2012 10:14

Mmm.. dit scheelt mij weer centjes hahaha! Had hem laatst wel in mijn handen. ;-)
De eyeliner heb ik laatst van Hema gekocht!! Ik ga het nu echt proberen hahahaha!! :P

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 21 maart 2012 10:14

Wat spijtig van de mascara, bij mij heeft hij het klonter probleem niet zo.

[Beantwoorden]


Door HollandaBeauty op 21 maart 2012 10:15

Wouh gave mascaraborstel (huge) mooi artikel.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 21 maart 2012 10:19

Mooie look!
De mascara en eyeliner zien er echt fijn uit!
Ik ben nog steeds op zoek naar een fijne eyeliner-stift

[Beantwoorden]


Door Julie - La Fille op 21 maart 2012 10:19

De eyeliner ziet er super uit! Misschien eindelijk eentje waar ik wel mee kan werken!

[Beantwoorden]


Door nathalie op 21 maart 2012 10:23

Mwah die eyeliner valt behoorlijk tegen! maar goed dat ik hem gister niet gekocht had, zat er over te twijfelen namelijk.

[Beantwoorden]


Door Malou op 21 maart 2012 10:34

Oeh ik heb gisteren die mascara gekocht, wilde hem net vandaag gaan uitproberen! Hopelijk bevalt hij mij wel, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 12:45:

Ik hoop het ook!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 21 maart 2012 10:58

Die mascara valt me ook tegen, ik zag hem in de winkel ik dacht kopen of niet ? Maar doe het toch maar niet.. Ik vind de mascara van Rimmel London Lash Accelerator heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 21 maart 2012 11:06

Hmm, die eyeliner ziet er goed uit. Die mascara valt me toch wat tegen, jammer! ^^)

[Beantwoorden]


Door Elke op 21 maart 2012 11:47

Die eyeliner ziet er best wel fijn uit!

[Beantwoorden]


Door Madelon op 21 maart 2012 11:52

Toen ik hem in de winkel zag, stond ik al te rommelen met het vast houden van de mascara! Ik vind hem ECHT te chunky, te groot!

Volgens mij is de liner niet echt zwart/zwart hij lijkt een beetje faal.. Jammer!

Mooie ooglook die je er mee hebt gemaakt! ^^

[Beantwoorden]


Door Shirley op 21 maart 2012 12:21

Ik heb ‘m laatst ook gekocht en ik vind ‘m soso. Ik vind ‘m niet echt geweldig maar super slecht is hij ook al weer niet haha. ^^)

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 21 maart 2012 12:29

De Liner ziet er goed uit maar de mascara zou ik skippen. Een hele fijne van NYC is de city curls.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 12:45:

Die heb ik volgens mij ook nog liggen! Snel maar eens uitproberen dan…

[Beantwoorden]


Door Roos op 21 maart 2012 12:30

Ik ben niet overtuigd, denk dat er in deze prijscategorie betere varianten van Catrice of Essence te krijgen zijn. Je ooglook is heel mooi :-) die gouden gloed is prachtig.

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 21 maart 2012 12:39

Echt mooi! ook een mooie oogschaduw keuze!

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Eva op 21 maart 2012 13:13

Die eyeliner is mooier dan ik verwacht had :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 21 maart 2012 13:22

Leuke producten, en zo’n lage prijs is altijd leuk :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 21 maart 2012 13:23

Misschien moet ik ook eens zo’n ”pen” proberen voor m’n wings. Wat makkelijker te hanteren lijkt me zo ;-)

[Beantwoorden]


Door Nena op 21 maart 2012 14:16

Leuke dingetjezz. :lol:

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 21 maart 2012 14:52

Van ver ziet het er erg pretty uit! Maar we zijn kritsch; de mascara klontert, en de eyeliner is niet zwart genoeg.
Fijne review!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 16:03:

Hehe :D Dankje!

[Beantwoorden]


Door Saana op 21 maart 2012 15:02

die mascara zou ik denk ik niet zou fijn vinden, maar die eyeliner lijkt me wel fijn! ik kan namelijk niet om met liquid eyeliner!
xx

[Beantwoorden]


Door Lotje op 21 maart 2012 15:17

De eyeliner lijkt me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Puck op 21 maart 2012 15:23

Fijn om te weten. Ik ben nog (net zoals de meeste meisjes / vrouwen hier) op zoek naar de perfecte budget Mascara. Haha.
Leuk artikel.

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 16:03:

Ik ben nog hard aan het testen! Ben nu bezig met mascara van Essence :)

[Beantwoorden]


Door jacqueline op 21 maart 2012 15:32

yee die mascara heb ik ook die is echt goed

[Beantwoorden]


Door Jessica op 21 maart 2012 16:21

Ik wil ze alletwee wel eens proberen!:) Mooie look heb je gemaakt (love)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 21 maart 2012 16:31

heel handig review! zelf de mascara ook getest, en de eyeliner lijkt me geweldig!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 21 maart 2012 17:07

Ik vind de mascara er juist goed uit zien, hier ben ik wel benieuwd naar. Ik vind daarin tegen de liquid eyeliner minder, de pigmentatie valt mij tegen.

[Beantwoorden]


Door Sarahhh op 21 maart 2012 17:16

Superleuke post weer, als ik even tijd over heb ga ik het liefst even je blog lezen ^^ Misschien dat ik die eyeliner wel ga kopen, als ik het zo lees werkt hij best fijn (dat schudden vind ik niet zo heel erg) en ik kan nooit zo goed overweg met een eyeliner met een kwastje. :)

[Beantwoorden]


Door Emma op 21 maart 2012 17:16

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar de mascara vind ik er helemaal niet zo gek uitzien? Zeker niet op de full-face foto, maar dat zal wel in het gebruik liggen.

Ik vind het resultaat wel erg mooi, met de ooglook etc! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 maart 2012 om 09:06:

Het is natuurlijk ook persoonlijk wat je mooi/fijn vindt :ja:

[Beantwoorden]


Door Nina op 21 maart 2012 17:22

Hey, superleuke review, maar even een vraagje. Wat bedoelde je met: ”In de stad die nooit slaapt draait het natuurlijk allemaal om de ogen, want die zijn immers nooit gesloten.” Een stad die nooit slaapt? Hihi, begrijp ik het verkeerd of niet? Sorry voor als het zo hoorde, maar ik vroeg het me even af. X

[Beantwoorden]

Christianna antwoordt op 21 maart 2012 om 23:16:

Het is een review van NYC producten, NYC staat ook wel voor New York City, en die heeft als bijnaam ‘the city that never sleeps’ :cool:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 maart 2012 om 09:06:

Precies! New York: the city that never sleeps.

[Beantwoorden]


Door Frauke op 21 maart 2012 17:30

Die eyeliner zou ik wel appreciëren denk ik, maar ik heb volgens mij een betere (van L’Oréal, die is net wat zwarter) dus het wordt ‘m niet. De mascara valt me tegen!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 21 maart 2012 17:37

Jouw wings zijn altijd zo mooi en strak, amazing! Ik vind de eyelinerpen wel vaag dekken, maar ergens maakt hem dat wel minder hard. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 maart 2012 om 09:06:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 21 maart 2012 17:44

Jammer van de mascara, en ik heb toch ook wel liever een eyeliner die meteen veel kleur afgeeft (:

[Beantwoorden]


Door Ise op 21 maart 2012 17:48

Ik ga ook voor de eyeliner! :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 21 maart 2012 17:55

Ah die mascara leek me zo fijn haha, jammer :P

[Beantwoorden]


Door Mariette op 21 maart 2012 17:56

Jammer van de mascara, de eyeliner gaat nog wel…

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Cariena op 21 maart 2012 18:31

Wat fijn voor zo’n duidelijk review! Vooral naar de eyeliner was ik erg benieuwd want ik ben nog niet zo goed met mijn gel eyeliner. Ik denk dat ik deze wel ga aanschaffen om een wing mee leren te maken. Thanks!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 maart 2012 om 09:07:

Je kan het ook goed combineren! Doe ik ook wel eens, alleen de pen voor de wing gebruiken en de rest met een andere (gel) eyeliner zetten. Good luck!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 21 maart 2012 18:40

Ik vind de mascara ook geen succes, hij is te dik dat hij steeds tegen me ooglid aankomt helaas…

De eyeliner lijkt me wel wat! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 maart 2012 18:56

Jammer van die eyeliner, had ‘m nog wel willen proberen voor die prijs maar ik weet nu al dat ik me ga ergeren aan dat hij niet lekker dekt ;) En jammer van die mascara, hij zag er wel ok uit!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 21 maart 2012 19:14

De producten trekken me niet zo, maar verwerkt in een look ziet het er al een stuk beter uit :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 maart 2012 19:52

Jammer van de mascara maar de eyeliner ziet er goed uit ^^

[Beantwoorden]


Door Janaa op 21 maart 2012 20:02

De eyeliner is erg mooi :D x

[Beantwoorden]


Door Leontien op 21 maart 2012 20:37

Ik heb deze mascara nu zo’n 2 weken denk ik, en ik vind hem heel fijn! Hij separeert mijn wimpels goed en hij klontert misschien een heel klein beetje, maar tot nog toe bevalt ie me goed.
Gek dus hoe het kan verschillen bij iedereen.
Ik vind hem er uitzien op jouw wimpers!

[Beantwoorden]

Leontien antwoordt op 21 maart 2012 om 20:39:

ik vind hem er goed uitzien op jouw wimpers moest er dus staan :)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 21 maart 2012 21:35

Leuk artikel & mooie ooglook!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 21 maart 2012 21:38

Nu dacht ik echt van yeayy zo een goedkope mascara maar helaas, beetje klonterig x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 maart 2012 om 09:08:

Ik ben nog meer goedkope mascara’s aan het testen, dus misschien zit er nog wat voor je tussen :ja:

[Beantwoorden]


Door Christianna op 21 maart 2012 23:20

Ben toch echt nog op zoek naar een goede, zwarte eyelinerpen. Ik heb er eentje van Catrice die op zich goed werkt, maar die is niet intens zwart en hij laat (vreemd genoeg) een blauw lijntje achter wat heel moeilijk weg te krijgen is, zelfs met oog make up remover voor waterproof make up :/
Ik stond vandaag te twijjfelen bij de eyelinerpen van MAC, iemand die daar ervaring mee heeft? Ik heb de liquid eyeliner van MAC en die is super, maar een pen vind ik toch makkelijker (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 maart 2012 om 09:08:

Blauw?! Dat is wel heel vreemd! MAC eyeliners heb ik geen ervaring mee, maar wel goede dingen over gehoord.

[Beantwoorden]

Christianna antwoordt op 22 maart 2012 om 11:38:

Okee! Dan ga ik ´em toch maar halen volgende week denk ik (A) thanks!

[Beantwoorden]


Door Nina op 22 maart 2012 16:21

Oh, haha, thanks Christianna. Dat wist ik niet! X

[Beantwoorden]


Door ilse op 22 maart 2012 16:25

Ik vind dat je wimpers er wel heel mooi uitzien!
xx

[Beantwoorden]


Door eefje op 22 maart 2012 19:42

hey, ik heb die mascara ook gekocht vind hm helaas tegenvallen..
je site vind ik tof ga zo door.. groetjes

[Beantwoorden]


Door Nannick op 22 maart 2012 21:34

Mooie foto’s en die eyeliner die je hebt gezet is zo strak en zo mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 22 maart 2012 22:07

Ze lijken me beiden niet zo heel fijn, eigenlijk…

[Beantwoorden]


Door Anna op 24 maart 2012 19:17

mooie eyeliner! ik heb die mascara ook maar vond hem niet fijn. een vriendin van mij vindt hem juist super dus ik gaf hem aan haar.#goededaad. Mooie ooglook trouwens!

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 maart 2012 23:52

Die eyeliner lijkt me echt tof! ^^) En een hele mooie look!
Alleen lukt een wing maken mij nooit.., Zijn daar geen trucjes voor?? :/

[Beantwoorden]


Door Roos op 18 april 2012 21:23

Heee, weet jij een goede waterproof eyeliner ?
Het liefst die gewoon in de drogist te koop is , mooie foto’s ! x

[Beantwoorden]


Door Roos op 6 mei 2012 21:01

Hahaha :crazy: :crazy: :crazy: ik moest echt heel hard lachen om die foto waarnonfer je ‘Hallo’ had gezet :) .
Btw nietblullig bedoelt hoor!

[Beantwoorden]


Door Dul op 12 juli 2016 23:42

Quiero comprar la mascara
La vendéis?
Gracias

[Beantwoorden]