I’ll take you to the candy shop

In de online webshops is nog meer te vinden dan wij al uitgestald zien in de winkels op tafels, in de schappen en in etalages. Online is er een hele nieuwe wereld! Met make-up die voorheen alleen in het buitenland te koop was, maar waar wij met genoeg geld op onze rekening en een paar simpele muisklikken nu ook bij kunnen komen. Er zijn heel veel online shops met cosmetica, maar wat zijn mijn aanraders?

Photobucket
Bron foto: jjaslene.tumblr.com

Ik krijg de vraag vrij regelmatig: ‘Waar kan ik NYX kopen?’ ‘Welke webshop is veilig als ik Sleek wil bestellen?’. Daarom heb ik besloten alle shops waar ik weet dat je mooie producten kunt vinden en die goede service verlenen te verzamelen op deze pagina. Met meeste webshops heb ik zelf ervaring, maar het kan ook zijn dat ik van een vriendin de positieve verhalen heb gehoord. Dat zet ik er uiteraard bij!


Nederlandse webshops

Photobucket
Alice & Jo www.alicejo.com

Vorige week nog schreef ik over een aantal leuke producten uit de webshop van Alice & Jo (voorheen AliceJoHavesentials.com). In deze shop vind je veel merken uit de UK zoals Barry M en Sleek. Veel betaalbare producten en er is enorm veel keuze. Mijn aanraders zijn de Barry M lipsticks, Glitter Stacking Set en de heerlijke EOS Sphere lipbalm.

Photobucket
Boozyshopwww.boozyshop.nl

Ook dit is weer een erg fijne webshop, met een enorm assortiment dat nog steeds groeit. Eigenaresse Maaike verkoopt o.a Essie (salon kwaliteit), Diamond Cosmetics en Trind nagellak, maar ook Wet ’n Wild, The Balm, Sigma kwasten, NYX, Milani en nog veel meer. Ik heb hier vroeger vaak besteld! Mijn aanraders zijn de Trind nagellak en Wet ’n Wild make-up.

Photobucket
Cosmobrandswww.cosmobrands.nl

High-end cosmetica kopen voor een prikkie? Dan zit je bij Cosmobrands aan het juiste adres. In deze webshop vind je cosmetica van o.a Chanel en Dior, maar dan een stuk lager geprijsd. Ook merken als L’Oréal en Bourjous vind je in de webshop terug, wederom ook een stuk goedkoper. Mijn aanraders zijn de Chanel Aqualumiere lipsticks en Max Factor Masterpiece MAX mascara.

Photobucket
Enchantra www.enchantra.com

Bij Enchantra heb ik ook al meerdere malen besteld, deze webshop verkoopt dan ook veel leuke producten. Mijn geliefde Beautyblender spons (dat roze ei waarmee ik mijn foundation aanbreng) komt ook van Enchantra. De webshop verkoopt nog meer, zo ook een heleboel Sleek producten, Golden Rose flakie nagellak en mooie Coastal Scents palettes. Mijn favorieten zijn de Beautyblender en het Coastal Scents Fall Festival palet.

Photobucket
Webshop Cherize wwww.webshopcherize.nl

Dit is de webshop van blogger Milou, een hele leuke meid uit Friesland. Zij verkoopt in haar webshop o.a 88 palettes, en die heb ik nog nergens goedkoper gezien dan bij haar! Ook biedt zij de kwasten van EcoTools aan. Mijn favorieten zijn het 168 palette en de geweldige EcoTools.


Buitenlandse webshops

Photobucket
Coastal Scents (USA)www.coastalscents.com

Dit is volgens mij de webshop waar ik voor het allereerste online shopte. Ik bestelde er alweer bijna 3,5 jaar geleden een 88 matte palette en een heleboel kwasten. Aan de kwasten zou ik mijn geld niet zo snel weer uitgeven, want hoewel ik toentertijd er alleen maar positieve reviews over las vond ik de kwaliteit drie keer niets. Maar dat is natuurlijk alweer een poos geleden, het kan goed zijn dat de kwaliteit inmiddels verbeterd is. Wel vind ik de palettes van CS geweldig, net als de lipglosses en lippotloden.

Photobucket
Illamasqua (UK)www.illamasqua.com

Oooh, how I love Illamasqua! Dit Engelse merk heeft geweldige producten en overheerlijke Limited Editions. Human Fundamentalism is de collectie die momenteel te koop is (review hier) en die ik wederom geweldig vind. Illamasqua’s oogschaduws zijn onwijs goed gepigmenteerd, en verder moet ik snel een bestelling plaatsen om nog meer uit te proberen. Illamasqua heeft ook héle lichte foundations, een tip voor alle sneeuwwitjes onder ons. Mijn favorieten zijn de nepwimpers, oogschaduws, de LE collecties en de prachtige Bronzing Duo.

Photobucket
Nonpareil Boutique (USA)www.nonpareilboutique.com

Bij Nonpareil Boutique heb ik ontelbare keren besteld. Ze verkopen enorm veel NYX, al mijn Round lipsticks (die kosten bij NPB maar $2,50!) komen hier vandaan. Je kunt NYX bijvoorbeeld ook bij Boozyshop in Nederland bestellen, maar dan zijn de producten duurder. Wel liggen de verzendkosten lager, komt je bestelling van minder verweg en duurt het verzenden minder lang. Your choice! Mijn favorieten zijn de NYX Round lipsticks, Cream blushes en de L.A. Girl Luxury Cream Lip Color. NPB verkoopt ook Wet ’n Wild!

Photobucket
Strawberrynet (USA)wwww.strawberrynet.com

Hier heb ik zelf nog niet besteld, maar omdat ik er zoveel goed over heb gehoord wil ik Strawberrynet toch even noemen. In deze webshop vind je veel high-end (discontinued) cosmetica, maar ook veel parfum voor een veel lagere prijs. De verzending van make-up is gratis (van parfum niet) en er zijn regelmatig leuke aanbiedingen.

Photobucket
Zoeva (DE)

Mijn moeder heeft er kwasten van, net als een aantal vriendinnen van me. Bij Zoeva.de vind je een heleboel kwasten, waaronder een aantal mooie sets die goed betaalbaar zijn. Mijn moeder heeft de Very Croc set en is dik tevreden, maar ook de Bamboo set schijnt erg prettig te zijn. Bestellen gaat snel en makkelijk, net zoals het afleveren van de bestelling.

Let wel: Er kan natuurlijk altijd wat misgaan bij de post. De verzendtijd en kosten variëren, check de voorwaarden in de desbetreffende webshop. Heb je vragen over een webshop, neem dan contact met hun op. Niet met mij. Ik wil je graag helpen maar ik weet ook niet alles; ik werk er tenslotte niet.

Als je bij een webshop uit Nederland bestelt heb je je bestelling vaak het snelst in huis. Bestel je producten uit het buitenland, kijk dan uit met invoerrechten. Deze kunnen nog wel eens voorkomen wanneer je rond de $100 hebt besteld.

Ik hoor heel graag waar jullie online shoppen!
Wat zijn jouw favoriete make-up webshops?


Reacties

Door Irene op 21 maart 2012 16:04

Door Silke op 21 maart 2012 16:08

Is het echt bij cosmobrands het is namelijk wel heel goedkoop

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 16:14:

Natuurlijk, anders zette ik de webshop er niet bij :)

[Beantwoorden]


Door Merlijn op 21 maart 2012 16:09

handy!! <3 :yes:

[Beantwoorden]

Merlijn antwoordt op 21 maart 2012 om 16:52:

ik ga zeker bij http://www.nonpareilboutique.com een paar dingetjes shoppen :$

[Beantwoorden]


Door charile op 21 maart 2012 16:09

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 21 maart 2012 16:12

handig al die sites op een rijtje!

[Beantwoorden]


Door emma op 21 maart 2012 16:13

deze gaat tussen mijn favorieten! Echt fijn, ik ben altijd wat huiverig om online aankopen te doen. Als ik dan zie hoeveel er te vinden is, dan moet ik het maar een keer gaan proberen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 16:15:

Er zijn genoeg leuke en helemaal betrouwbare webshops! Ik snap dat de eerste keer (of keren) spannend is, maar geloof maar dat online shoppen verslavend is ;)

[Beantwoorden]

emma antwoordt op 21 maart 2012 om 23:22:

haha, ik ben inmiddels al wel onlinekledingshopverslaafd, dus waarschijnlijk ga ik binnenkort bij 1 van deze webshops mijn wensenlijstje wat verkleinen ^^)

[Beantwoorden]


Door Febe op 21 maart 2012 16:14

Ik mag jammer genoeg niet online shoppen van mijn ouders :(

[Beantwoorden]


Door Esmay op 21 maart 2012 16:15

Handig artikel ^^

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 21 maart 2012 16:16

Is cosmobrands te vertrouwen? Ik blijf altijd toch wat achterdochtig! Sowieso plaats ik dit artikel onder mijn favo’s! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 16:18:

Waarom zouden ze niet te vertrouwen zijn? Heb er al een paar keer over geschreven! En zou ze anders niet in de lijst zetten natuurlijk :)

[Beantwoorden]

Esje antwoordt op 23 maart 2012 om 17:12:

Ik zou ze niet vertrouwen, want ik heb ook iets besteld bij ze en nog steeds niets ontvangen terwijl ik wel gewoon betaald heb. Ze reageren ook niet op emailberichten die je stuurt. Dus koop aub niks bij Cosmobrands!!

[Beantwoorden]


Door cynthia op 21 maart 2012 16:17

Ik heb mijn kwasten ook van zoeva! Super handig zo’n overzicht bedankt Vera…

[Beantwoorden]


Door Linsey op 21 maart 2012 16:18

Ik zit erover te twijfelen om wat nagellak te bestellen bij Transdesign.com , iemand ervaring met deze site ? ^^)

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 21 maart 2012 om 16:35:

Prima website :-) heb er al twee keer naar volle tevredenheid besteld.

[Beantwoorden]

Irenka antwoordt op 22 maart 2012 om 09:29:

Doen, ik heb er vaak besteld, je moet er alleen wel maximaal 9 per keer doen, anders is de kans dat je met een grote doos moet shippen groter, en daarmee de kans dat de duane je pakt.

In mijn ervaring verpakken ze alles prima, ik heb nog nooit een gebroken lakje gehad *Afklopt*

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 21 maart 2012 16:26

Jaaa, de meeste van deze shops ken ik al wel en die zijn inderdaad geweldig! Ik vind ’t echt fijn dat we hierdoor alsnog fijne merken als NYX kunnen krijgen in ons saaie kikkerlandje.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 21 maart 2012 16:30

heel fijn om het zo even op een rijtje te hebben! Ik heb net een bestelling bij boozyshop gedaan!

[Beantwoorden]


Door Liesbeth op 21 maart 2012 16:31

Oh dit is écht een handig artikel, dank je! Heb er zelf nog niet bij besteld, maar op Beautybay.com vind je ook eindeloos veel bekende make-upmerken, zoals Urban Decay, Too Faced, O.P.I,… Het is een internationale website MAAR verzend wel gratis naar België :-) Heb er al veel positiefs van gehoord

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 16:35:

Goede tip!

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 21 maart 2012 om 19:54:

Handig dat ze gratis naar belgie verzenden, want pff die verzendingskosten zijn soms echt wel hoog, niet dat ik het niet kan betalen maar dat is soms z’on zonde, heb nu juist een sleek palletje besteld het pallet kost evenveel als de verzendingskosten pff :s

[Beantwoorden]

beautyblog10 antwoordt op 21 maart 2012 om 20:02:

Daar kun je allebei de Naked palettes ook nog krijgen!
En de webshop van Sephora (http://www.sephora.com/) heeft ook veel! Soms wel duur maar ach, anders moet je niet naar een Sephora gaan toch? ;)
En je hebt ook nog ichica.com, daar is elke dag een aanbieding.
(Ja ik ben een webshop freak)

[Beantwoorden]

Marissa antwoordt op 31 maart 2012 om 09:58:

Je kan toch niet naar Nederland verzenden met de Sephora webshop?

[Beantwoorden]


Door Cherel op 21 maart 2012 16:33

Bij Boozyshop en Alice en Jo heb ik vorige week nog een bestelling gedaan, echt super webshops!

[Beantwoorden]


Door Roos op 21 maart 2012 16:34

Ik kende alle webshops al maar handig overzichts artikel :-)

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 21 maart 2012 16:35

Ik shop niet zo vaak online

[Beantwoorden]


Door Miranda op 21 maart 2012 16:36

Boozyshop is zeker een favoriet. Waar ik zelf nog niet heb besteld, maar nog wel eens wat wil bestellen is; marbellilly.com Ze verkopen hier o.a. benefit, MAC,too faced, urban decay, wet ’n wild, eyeko etc.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 16:45:

Goede tip! Kende ik nog niet :)

[Beantwoorden]


Door Ise op 21 maart 2012 16:37

Super handig artikel! :D

[Beantwoorden]


Door Sandra op 21 maart 2012 16:38

echt heel erg handig!

[Beantwoorden]


Door Quinty op 21 maart 2012 16:41

Heel handig artikel ! Ik heb eigenlijk maar één keer online make-up gekocht, twee sleek palettes van Enchantra

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 21 maart 2012 16:41

Ah, ik houd van Nonpareilboutique! Gewoon omdat ik daar alleen met kerstmis bestel, heerlijk om daar rond te struinen, het duurt ook dagen voordat ik mijn wishlist bij elkaar heb. :’) Geweldige webshop!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 16:45:

Ja, fijn he! Ik herken het helemaal ^^)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 21 maart 2012 16:43

Heel handig heb de helft eventjes gekopieerd en in een bestandje gezet ik ga binnenkort is even lekker webshoppen! Bedankt voor deze artikel echt super fijn ;-)

[Beantwoorden]


Door jessy op 21 maart 2012 16:45

ik vind pb cosmetics een hele leuke webshop waarom bijna alles is voor een euro of meer maar nooit over de 20 euro hoor en het is een zeer goede kwaliteit ga maar kijken ! ^^)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 21 maart 2012 16:48

Wat een super handig artikel! :)

[Beantwoorden]


Door Mariette op 21 maart 2012 16:51

Handig dat je het allemaal in 1 artikel heb gezet!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Madelon op 21 maart 2012 16:54

Ik wilde al bijna vragen wat je met zoveel wimper krullers verpakt in een doosje moest ^^ maar dat is niet jouw foto!

Webshop Cherize, Coastal Scents vind ik echt geweldig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 16:59:

Haha ^^) Wilde er een eigen gemaakte foto bij doen, maar had geen leuke helaas.

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 21 maart 2012 om 18:09:

Zijn dat Shu Uemura wimperkrullers? Enig idee waar je die online kan krijgen? :love:

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 21 maart 2012 17:20

Ik heb laatst het eerste Naked palette van Urban Decay besteld bij beautybay.com. Zit in Engeland, maar er was op dat moment een actie zodat het gratis verzonden werd. Hierdoor was ik goedkoper uit dan als ik naar Sephora was gegaan. Het was er ook binnen 3 werkdagen, helemaal netjes ingepakt! :)

[Beantwoorden]


Door Frauke op 21 maart 2012 17:22

Superhandig ^^

[Beantwoorden]


Door Lotje op 21 maart 2012 17:23

Ah leuk!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 21 maart 2012 17:24

Ik heb mijn sleek palette bij Enchantra besteld. Wil er zeker meer gaan bestellen in de toekomst!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 maart 2012 17:26

Ik hou van Boozyshop, Enchantra en Alice & Jo. Uit het buitenland kan ik van harte HQhair aanraden. En verder ook ELF en de officiële Sleek website. Verder koop ik mn make upjes vaak in NL ivm de post. Vanuit het buitenland weet je toch nooit helemaal zeker of het kapot gaat of niet.

[Beantwoorden]


Door cora op 21 maart 2012 17:29

wat een goede tips! vind enchantra en boozyshop ook erg fijn.nagellak bestel ik altijd bij http://www.nailsupplies.us/ eerst was dat transdesign. en ja,opi kan je er nog steeds kopen,gewoon even ingeven als zoekterm. en http://www.allcosmeticswholesale.com/ heeft ook mooie spullen van mac,too faced,benefit,urban decay etc. en veeeel goedkoper,en echt :yay:

[Beantwoorden]

Emily antwoordt op 27 maart 2012 om 19:23:

allcosmeticswholesale.com is een echte aanrader! Net binnen 1 week mijn pakketje binnengekregen (België) met mijn MAC kwast en Eye Shadow Insurance Policy van Too Faced! Deze 2 dingen voor amper 50USD incl. verzending!

[Beantwoorden]


Door Juultjee op 21 maart 2012 17:29

Ik heb alleen maar ideal. :S zelf vind ik dat heel ohandig want wet n wild , milani en Nyx zijn alleen maar online te bestellen. En omdat ik alleen maar ideal heb is alles wel 2 tot 3 x zoo duur :O

Mijn ouders vinden paypal niet fijn.

Iemand tips waar ik goedkoop nyx kan bestellen met ideal (A) ?!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 18:35:

Dat kan bij de Nederlandse webshops :)

[Beantwoorden]

Juultjee antwoordt op 22 maart 2012 om 10:35:

Dank U :smak:

[Beantwoorden]


Door Daphne op 21 maart 2012 17:31

Oh hier ga ik vanavond even goed de tijd voor nemen en alles bekijken. Ik heb zo’n vermoeden dat dit erg slecht is voor mijn portemonnee..

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 21 maart 2012 17:48

Leukleuk! Zelf bestel ik niet zo vaak, maar heb wel eens beteld bij Alice&Jo en wat een leuke webshop is, is: http://www.mardymakeupshop.nl ^^)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 21 maart 2012 18:15

Leuk artikel! Ik ben echt van het online shoppen ;)
allcosmeticswholesale.com vind ik ook fijn. high-end voor minder geld :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 18:33:

Helemaal vergeten! Net als BrigettesBoutique.com: heaven!

[Beantwoorden]


Door Yara op 21 maart 2012 18:23

Wat een handig artikel (love)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 21 maart 2012 18:26

Sorry dat ik zo lui ben, maar ik zoek alleen al keilang het nyx milk pencil, welke van die sites raad je me daarvoor het meeste aan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 18:32:

… :S Gewoon even gaan kijken bij de sites die NYX hebben

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 maart 2012 18:35

De eerste paar kende ik nog, maar hoe verder naar beneden, hoe onbekender de webshops voor mij waren, goed artikel!

[Beantwoorden]


Door Liefie op 21 maart 2012 18:52

Ik heb een keer besteld bij elf( eyeslipsface.nl) dat komt uit Frankrijk, maar het komt wel goed en op tijd binnen!
Xx

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 maart 2012 19:06

Handig! Ik bestel eigenlijk alleen dingen op eBay haha :’)

[Beantwoorden]


Door Julie - La Fille op 21 maart 2012 19:13

Heb je toevallig geen Belgische tips? ;)
Uit NL zijn de verzendkosten naar Belgie vaak zo hoog.. :(

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 21 maart 2012 om 19:19:

Ik wou net hetzelfde vragen ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 20:27:

Nee, ik woon zelf in NL dus zou het niet weten… Enige tip die ik heb is Beautybyelke.be!

[Beantwoorden]

Hanne antwoordt op 27 januari 2013 om 15:45:

Onlangs heb ik deze webshop gevonden in België: http://www.luxbeauties.com
Ben wel van plan 1 van deze weken een bestelling te plaatsen, ik zou heel graag de lipstick van mememe wil hebben

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 21 maart 2012 19:34

Ik bestel wel vaker bij strawberry net… Vooral shiseido producten e.d. omdat dat in China veel goedkoper is. Per keer dat je besteld krijg je meer korting en als je dan even wacht tot de volgende bestelling krijg je altijd zo’n mailtje met “we miss you, you get 10% extra discount” waardoor ik meestal 20% extra ervan af krijg :)
Oh, en ik laat mijn spulletjes altijd vrolijk inpakken daar want dat doen ze gratis! Treats for myself!

[Beantwoorden]


Door Monique op 21 maart 2012 19:35

neeeeee ik lees dit niet…. net in een no buy! hihi dus bekijk de sites daarna weer :)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 21 maart 2012 19:40

Ik ben dol op de webshops van Zoeva, Boozyshop, Alice & Jo en Enchantra! <3

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 maart 2012 19:42

Heel handig artikel zo! Ik ga eens even nagellak snuffelen :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 maart 2012 19:44

Leuke tips bedankt! De meeste shops ken ik wel die er tussen staan maar niet allemaal, daar ga ik eens een kijkje nemen ^^

[Beantwoorden]


Door Tessa op 21 maart 2012 19:45

Waarom kan ik je posts niet meer liken op bloglovin’ ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 20:28:

Kan wel hoor! :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 21 maart 2012 19:52

Leuk hoor !! <3

[Beantwoorden]


Door marijke op 21 maart 2012 19:53

Die webshops komen mij wel bekend voor:)!

Boviendien bestel en koop ik nooit make up, want mijn moeder brengt een lading nou ja lading wel veel voor mij mee uit de winkel!

[Beantwoorden]


Door Janaa op 21 maart 2012 19:53

Handig om te weten :D x

[Beantwoorden]


Door Gerrianne op 21 maart 2012 20:17

Tof, omdat dit te lezen. Heel erg handig, ik ga mijn lijstje met s hops nu even aanvullen! :wow:

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 21 maart 2012 20:21

Heel erg handig dit lijstje :). Ik bestel graag bij beautybay, omdat wij als Belgjes geen acces hebben tot Urban Decay en Too Faced :)

[Beantwoorden]

Hanne antwoordt op 27 januari 2013 om 15:46:

balen e!!! ik vind het echt niet eerlijk dat we zoooooo achter zitten in belgië

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 21 maart 2012 20:21

Vroeger bestelde ik bij Nonpareilboutique voor merken als NYX maar omdat ik nu zelf make-up verkoop kan ik er makkelijk aangeraken en hoef niet meer online te bestellen enzo.
Wil wel eventjes zeggen dat ik eens bij een buitenlandse bestelling van 300 euro, maar liefst 100 Euro invoerrechten heb moeten betalen. Ik vond dat erg veel en ga nu zeker niet meer in het buitenland bestellen voor meer dan 50 euro ofzo.
Heb ook al gehad dat pakketjes ingehouden werden door de duane, dan kun je bellen zoveel je wil, je krijgt het pas als zij zin hebben om het vrij te geven…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 20:29:

ik heb wel eens iets besteld van boven de €100 en moest toen ook aardig wat invoerrechten betalen. Was flink balen… :(

[Beantwoorden]


Door Ris op 21 maart 2012 20:32

Handig! Ik ga deze even like’n op bloglovin’. ^^)
Wat me trouwens opviel, en excusez-moi als je al een keer antwoord hebt gegeven, is dat je nooit hairtutorials maakt?
Vind je dat niet bij beauty horen? “Doe” je nooit iets met je haar? Of is dat lastig met jouw haar? Hihi, ik ben gewoon nieuwsgierig. :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 maart 2012 om 08:57:

Ik krijg die vraag wel vaker, maar ik kan gewoon niets met haar! Kan het niet, vind het ook niet leuk. Dus nee, niets met haar op veracamilla.nl :D En wat bij beauty hoort, dat maakt me niets uit. Ik schrijf over wat ik leuk vind en wat jullie hopelijk ook interesseert :ja:

[Beantwoorden]

Ris antwoordt op 22 maart 2012 om 09:26:

Bedankt voor je antwoord! :)

[Beantwoorden]


Door Zarina op 21 maart 2012 20:44

Ik bestel altijd via Boozyshop. Al echt een stuk of 10x makeup besteldt en elke keer in minder dan 4 dagen binnen!

[Beantwoorden]


Door Nena op 21 maart 2012 21:10

Dankje voor het leuke artikel! echt handig! :yes:

[Beantwoorden]


Door Naomi op 21 maart 2012 21:17

Zo handig dit artikel, dank je :D

[Beantwoorden]


Door Lisa op 21 maart 2012 21:23

Handig artikel! De meeste online shops kende ik al. Zelf hou ik erg van allcosmeticswholesale.com :)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 21 maart 2012 21:38

Leuk artikel! Boozyshop.nl blijft mijn favoriet (love)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 21 maart 2012 21:39

Heb net op de boozyshop een paar supper leuke dingetjes besteld natuurlijk weer sleek :D ben gewoon sleek verslaafd xd ik hoop dat ik ze snel in huis heb !! :-P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 maart 2012 om 08:58:

Oeh, leuk! Veel plezier ermee ^^)

[Beantwoorden]


Door Taylor op 21 maart 2012 21:45

allcosmeticswholesale.com is ook een hele fijne site:)
al mn bobbi brown producten gekocht
xx handig

[Beantwoorden]


Door manouk op 21 maart 2012 22:22

He Vera. Zou je alsjeblieft een review kunnen schrijven over de Loreal bb cream? Xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 maart 2012 om 08:59:

Nee, ga ik niet doen omdat hij niet goed bij mijn huid matcht. Heb gezegd dat ik hem wel fijn vind, meer doe ik niet. Sorry! Als je er vragen over hebt mag je die natuurlijk altijd stellen :)

[Beantwoorden]


Door Elise op 21 maart 2012 22:47

Webshop Cherize van Milou vind ik ook erg prettig omdat het inderdaad absoluut niet duur is (voor Nederlandse prijzen zegmaar) Ook de Kleancolour lakjes daar zijn erg fijn trouwens!

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 21 maart 2012 23:23

beautybay.com!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 22 maart 2012 07:50

heel handig lijstje hoor, ik heb welees bij boozyshop besteld en alice andjo

[Beantwoorden]


Door Heidi op 22 maart 2012 07:56

Ik bestel ook veel op beautybay.com (love)
Veel leuke producten en dikwijls acties met gratis verzending!

[Beantwoorden]


Door lucyluce op 22 maart 2012 08:42

Iemand ooit bij allcosmeticswholesale.com besteld?
Ik vraag me af hoe hoog de verzendkosten zijn…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 maart 2012 om 08:59:

Verschilt per bestelling :) Hoeveelheid etc.

[Beantwoorden]


Door Fem90 op 22 maart 2012 09:35

Ik hou echt van allcosmeticswholesale.com ! best vaak besteld, wel jammer van de verzendkosten die zo oplopen naarmate je meer producten in je winkelmandje gooit.. :/

Daarnaast heb ik naar aanleiding van dit artikel bij cosmobrands 2 chanel lipsticks besteld! Can’t wait!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 22 maart 2012 09:49

De prijzen bij cosmobrands zijn echt absurd! Ben blij dat je dit geschreven hebt, ik durf daar nooit te bestellen omdat het zoooooo goedkoop ik! Nu kan ik los gaan! :-p

[Beantwoorden]


Door Nurchamiel op 22 maart 2012 10:33

Ik mis Promakeupstore.nl in dit lijstje! Fijne, pro-make up zoals O.C.C. Liptar, Yaby, etc. De producten zijn echt goed gepigmenteerd, de eigenaresse is een schat (en werkt zelf ook als visagist). Fijne service, maar de verzending duurt soms wel wat lang.

[Beantwoorden]

Amy antwoordt op 22 maart 2012 om 12:24:

+1 voor deze! Promakeupstore is absoluut geweldig!

[Beantwoorden]


Door Everdiena op 22 maart 2012 10:44

En (naar mijn mening) transdesign niet te vergeten super service en stukken goedkoper dan hier. Je moet wel even goed rekenen met verzendkosten en als je meer dan 9 lakjes bestellen wil dat met mensen samen doen want dan worden kosten stuk hoger maar als je dat deelt is nog steeds goedkoper dan hier :-)

[Beantwoorden]


Door HollandaBeauty op 22 maart 2012 11:04

Super handig

[Beantwoorden]


Door Tessa op 22 maart 2012 11:25

Enchantra ben ik erg voorzichtig mee. Ik hoor er veel negatieve verhalen over. Dat mensen bijvoorbeeld gebruikte lakjes krijgen of ogenschaduw met vingers er in…

[Beantwoorden]


Door Awkward Chicks Etcetera op 22 maart 2012 11:41

Handig! Wij wisten nog niet precies welke webshops aan te raden zijn. Vooral omdat je via internet betaalbare, maar kwalitatief goede make-up kan kopen, is dit heel handig om te weten voor de studenten onder ons

[Beantwoorden]


Door Amy op 22 maart 2012 12:23

Ik ben vooral benieuwd naar de Cosmobrands shop, ziet er goed uit! (love)

[Beantwoorden]


Door Sammie op 22 maart 2012 12:41

Door Nadine op 22 maart 2012 14:11

Bedankt voor de tips! Ik ben zelf ook erg tevreden over de online store van Inglot. Binnen twee dagen had ik mijn bestelling al binnen en dat kwam helemaal uit Polen :).

[Beantwoorden]


Door Kim op 22 maart 2012 15:41

Bij de enalaatste site staat er een w te veel, maar voor de rest super!

[Beantwoorden]


Door Mary op 22 maart 2012 19:57

Fijn artikel! Voor nagellak vind ik nailpolishfashion en prettypolish het fijnste. Ik heb één keer bij enchantra besteld, het duurde een aantal weken voor ik het binnen had, ik heb diverse keren moeten bellen/mailen en ik kreeg alsnog het verkeerde binnen. Ik ben daar dus absoluut niet over te spreken en zelf zou ik er nooit meer bestellen, maar ik weet dat er ook mensen zijn die er wel goede ervaringen mee hebben.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 22 maart 2012 20:23

weet je misschien de verzendkosten van webshop cherize?
wow, het is echt goedkoop daar!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 22 maart 2012 21:12

Mijn favoriete online make up shops staan hier echt allemaal bij! Vooral Boozyshop vind ik heel fijn :) Er staan er ook een hoop bij waar ik nog wel eens wil bestellen. Ik kan eigenlijk geen belangrijke bedenken die in dit rijtje ontbreekt!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 22 maart 2012 21:13

Handig dat je het even in een artikel gezet hebt ;)

[Beantwoorden]


Door Esje op 23 maart 2012 17:08

Hoi Vera!

Ik heb laatst een aantal producten bij cosmobrands besteld, maar ik heb nog steeds niets ontvangen! Ze reageren ook niet mijn emailberichten en ik heb al een klacht ingediend bij de webshopkeurmerk waar ze zijn aangesloten. Ik vind ze zo asociaal, ze sturen niet eens een antwoord terug! ben nu wel mooi 50 euro kwijt! Niet eens producten gekregen, helemaal niks!!! Heb jij toevallig contact met ze? Misschien dat ze wel reageren op jou want ik vind dit zo lullig :s
Please help me!!!!

[Beantwoorden]

fleur antwoordt op 11 mei 2012 om 18:13:

Hier hetzelfde verhaal met cosmobrands. Ook geen producten ontvange en 30 euro kwijt. Communicatie is onmogelijk. Ik heb ook het keurmerk aangeschreven, maar ben bang dat we ons geld kwijt zijn

[Beantwoorden]


Door danielle op 24 maart 2012 13:57

bij boozyshop hebben ze onwijs leuke sieraden! :love:

[Beantwoorden]


Door Lotte op 25 maart 2012 07:55

heel leuk ik shop ook vaak online en daar vind je meestal veel meer dan in de winkel, maar die strawberry site doet het bij mij niet ..

[Beantwoorden]


Door Anna op 26 maart 2012 21:56

If someone of you lives close to germany: you can buy the original nailpolishes of essie in a drugstore called dm! Since this month you can buy them there, one piece is 7,95! Maybe this is interesting for one of you guys ;)

[Beantwoorden]


Door fleur op 11 mei 2012 18:12

Cosmobrands is onbetrouwbaar!! Je ontvangt je producten niet en krijgt vervolgens geen geld terug. Communicatie is onmogelijk!!

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 21 januari 2013 09:25

Heeeee Vera,
Is de 6-delige kwasten set van Eco Tools aan te raden? Ik ben namelijk een be ^^) ginner in beauty land Heb je toevallig verder nog en paar handige tips voor me? (A)

Kus, Carlijn

[Beantwoorden]

Carlijn antwoordt op 21 januari 2013 om 09:29:

Ooepps er ging iets mis met de smiley :X
Ik bedoelde natuurlijk: Ik ben namelijk een beginner in beauty land. ^^)

Kus, Carlijn

[Beantwoorden]


Door Soraya op 15 september 2013 08:32

Nyx word niet meer verkocht bij de websites

[Beantwoorden]


Door lisje op 20 maart 2014 15:17

cosmobrands is niet te vertrouwen hoor volgensmij is hun site ook al verwijderd de link werkt anders ook niet ik hoor heel veel slechte dingen over die webshop :!: :!: :!:

[Beantwoorden]


Door Beauty4sale op 3 juni 2014 21:20

Ja dames! http://www.beauty4sale.nl is the place to go!!

Beauty4sale heeft een gevarieerd assortiment. Alle producten zijn getest voordat ze in het assortiment zijn opgenomen, dus alleen de beste producten vind je bij ons. Geen standaard producten die in de Nederlandse winkels te vinden zijn, bij ons vind je de gaafste kwaliteit make up merken uit de UK. Sleek, Barry M, Beauty UK en Blush Professional behoren tot ons assortiment, maar dit wordt steeds verder uitgebreid.

Wij werken uitsluitend met leveranciers die niet op dieren testen. Zowel de ingredienten als de producten zijn dierproefvrij.

Beauty4sale is een professionele, betrouwbare webshop mét keurmerk. Er is een beveiligde verbinding om de veiligheid bij de invoer van je gegevens te garanderen. Wel zo prettig natuurlijk. ;-)

Er wordt snel verstuurd en we hanteren lage verzendkosten.

Kom eens een kijkje nemen in onze shop!

Groetjes,
het beauty4sale team

[Beantwoorden]


Door Sidney op 21 januari 2015 16:13

Is de site van cosmo brands veranderd?

[Beantwoorden]


Door Nan op 6 september 2015 18:29

Hallo! De schappen van nyx is al een tijdje leeg in de douglas. Vandaag vroeg ik waarom dat zo was en er blijkt een leveringsprobleem te zijn waarop ook nog niet zeker was of ze überhaupt wel aangeleverd zouden worden. Nu is mijn vraag: waar kan ik nyx eventueel online bestellen? De site van nyx werkt helaas ook niet echt mee.. Iemand tips?

[Beantwoorden]


Door Renate op 1 december 2016 23:57

Hey Vera,

Zou je hier een keer een update van willen maken? (Of heb je dit al eens gedaan, maar kan ik het niet vinden?) Veel van de Nederlandse webshops die hier staan bestaan niet meer helaas. Ik vind het namelijk wel fijn om dingen via een Nederlandse webshop te bestellen i.p.v. via een buitenlandse website (ivm de verzend- en invoerkosten, makkelijker retourneren enz.).
Zelf ben ik in ieder geval groot fan van boozyshop ????

Liefs,
Renate

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2016 om 18:53:

Zal eens kijken wat ik kan doen! :)

[Beantwoorden]