Mijn favoriete parfums

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik dol op parfum. Ik kan het wel drinken! (hmm?) En ik schrijf dan ook vrij regelmatig over de nieuwste geuren, vertel hoe ze ruiken, hoe lang ze blijven hangen en of de vloeistof een beetje mooi verpakt is. Maar wat zijn mijn favoriete parfums en in welke geuren dompel ik mezelf regelmatig?

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ik heb best veel parfums, maar ik weet niet meer hoeveel het er zijn. Dit is niet alles, want de parfums die je hier ziet, die vind ik sowieso al erg lekker en draag ik regelmatig. Ik heb op mijn beautykast ook nog twee kleine mandjes met reisverpakkingen parfum en andere kleinere flacons staan (The Body Shop White Musk bijvoorbeeld) en in een lade in de kast staan er ook nog een aantal. Ik heb nu meer de zomergeuren tevoorschijn gehaald, wintergeuren zijn weer even weggestopt. Wat wil je ook met dit heerlijke weer?!

Ik geef ook regelmatig parfum weg aan familie en vrienden. En het kan heel goed dat ik een geur eerst wel lekker vind, maar hem naar een paar maanden toch niet meer draag. Dan geef ik die – met een beetje pijn in mijn hart – ook weg. Anders wordt het gewoon echt teveel en raak ik het overzicht kwijt.

Photobucket
Chanel Chance Eau Tendre Deze parfum kreeg ik in februari voor mijn 20e verjaardag. Ik vind Chance Eau Tendre heerlijk. De geur past perfect bij wat ik lekker vind en ik kan hem haast niet omschrijven. Hij is zoet, lief, fruitig, maar die beschrijving klinkt eigenlijk veel te simpel voor deze fantastische geur. Toen ik het parfum voor het eerst rook was het gelijk liefde op de eerste reuk. Helaas zijn er nog twee andere Chance parfums en ook die zijn heel erg lekker…

Photobucket
Marc Jacobs Daisy

Naast Chance Eau Tendre is Daisy van Marc Jacobs mijn absolute favoriet. Ik kocht deze parfum vorig jaar in 100ML fles en heb er geen moment spijt van gehad. Daisy is goed voor elk moment, elke gelegenheid. Dit parfum is altijd lekker en verveelt mij nooit. Hij lijkt daarin wel heel erg op Chance Eau Tendre, maar Daisy is net wat zoeter.

Photobucket
Juicy Couture Viva La Juicy

Alleen de flacon is al geweldig met de knalroze strik, diamantvormige dop en gouden kettinkje. Viva La Juicy kocht ik vorig jaar in de zomer, tijdens een veel te hete dag in Amsterdam bij de voordeel DA aan de Leidsestraat. Ik wilde Viva La Juicy heel graag en voor €20 goedkoper kon ik hem niet laten staan. Ook deze geur vind ik heerlijk. Zoet, meisjesachtig en niet te sterk.

Photobucket
DKNY Be Delicious Golden & Original

De appeltjes! Ik ben dol op DKNY’s appels. Het kleine groene appeltje, het origineel, kocht ik toen ik aan het shoppen was in Duitsland. In de veronderstelling dat alles in Duitsland goedkoper is (nou, niet echt…).

Golden Be Delicious kocht ik toen het eigenlijk niet mocht omdat ik nog parfum aan het opmaken was (ben!). Ik heb deze parfum dan ook nog steeds niet gedragen, omdat ik eerst TBS Cassis Rose en Kate Moss Vintage op moet maken. En dat duurt láng. Maar ik weet hoe de geur ruikt natuurlijk, anders had ik hem ook niet gekocht. Allebei de appeltjes zijn zoet en ruiken ook echt naar appel, maar op een heerlijke manier.

Photobucket
Prada Candy

Is anders dan alle andere geuren die ik heb. Candy is heel zoet en sterk, een geur die ik niet dagelijks pak omdat ik hem best heftig vind. Maar hij is heerlijk! Uniek, als een snoepje. De flacon vind ik ook echt geweldig, het lijkt wel een klein fonteintje.

Photobucket
Bvlgari Mon Jasmin Noir

Bvlgari is een merk wat ik altijd bij de iets oudere vrouw plaatste, maar wat heerlijke parfums heeft en met Kirsten Dunst als boegbeeld toch echt niet met de oudere vrouw als doelgroep. Mon Jasmin Noir bij uitstek is juist gemaakt voor de jongere vrouw. Ik vind het flacon prachtig en de geur heerlijk. Mon Jasmin Noir is prikkelend, zoet en verleidelijk.

Photobucket
Dit zijn momenteel mijn absolute favorieten. Dit zijn de geuren die ik zeker opnieuw zou kopen als ze op raken (of waar ik misschien stiekem al een back-up van heb). Ik kreeg laatst de vraag of er ook parfum is die ik niet lekker vind. Natuurlijk is die er, maar ik kan een parfum wel positief reviewen en hem zelf niet dragen. Ik wil mijn persoonlijke voorkeur daar niet teveel in mee laten spelen. Ik kan het namelijk wel begrijpen of een een ander een geur lekker vindt en waarom de geur populair is, maar hem persoonlijk niet willen dragen. Wanneer ik een geur persoonlijk ook heel lekker vind, dan zet ik dat er in de review meestal wel bij.

Ik krijg trouwens nog wel eens de vraag op wat voor spiegel ik mijn parfums heb staan. Nou, gewoon op een spiegel. Een vierkante, van Ikea. Simpel, goedkoop en het staat leuk! Ik heb het idee van één van mijn beste vriendinnen.

Wat zijn jouw favoriete parfums?


Reacties

Door josanne op 20 maart 2012 16:33

oehh heerlijke geuren allemaal. (love)
mijn favoriet: DKNY Be Delicious Original

xoxo

[Beantwoorden]

Sandra antwoordt op 20 maart 2012 om 17:08:

die is inderdaad echt heel erg lekker!
wat een mooie collectie =)

[Beantwoorden]


Door Lily op 20 maart 2012 16:33

wauw, deze vind ik ook zo lekker ! (love)

[Beantwoorden]


Door Manon op 20 maart 2012 16:34

Helemaal mijn smaak! Juicy Couture en Gucci Guilty zijn mijn favoriete op het moment. Ook draag ik Diesel Loverdose met veel plezier (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:49:

Gucci Guilty ben ik ook benieuwd naar!

[Beantwoorden]

liza antwoordt op 21 maart 2012 om 14:58:

gucci quilty is ook zeker een favoriet van mij!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 maart 2012 16:34

Mijn favoriete parfums zijn Chopard Wish (mijn nieuwste aanwinst in de parfum stash), Dior J’Adore en Cloé (gewoon die eerste). Zo’n heerlijke geuren die ik met veel plezier draag. Ook Diesel Fuel for Life vind ik lekker. Dat is echt zo’n geur die ik op spuit als ik niet weet waar ik precies zin in heb.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:50:

Diesel Fuel For Life vind ik ook erg fijn! Draag ik veel te weinig, en dat terwijl het de geur is waardoor ik meer interesse in oarfums kreeg.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 20 maart 2012 16:36

Ik ben dol op frisse, zomerse geurtjes:) Ik was gisteren jarig en heb toen een parfum van m’n moeder gekregen. Die had ik al een keer opgemaakt, en nu heb ik ‘m dus weer. Blij! Het is Life By Esprit, een heerlijk zomers geurtje:)
Deze lijken me ook heel erg lekker!
xoxo

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 20 maart 2012 16:38

Ik hou echt van mijn nieuwe Thierry Mugler luchtje en mijn Chanel Eau de Premier is ook een all-time favorite!

[Beantwoorden]


Door Fien op 20 maart 2012 16:39

Mooie parfums! Klinkt goed, sommige ken ik ook. Alleen Prada Candy vind ik walgelijk. Haha, smaken verschillen.
Liefs

[Beantwoorden]


Door kimberly op 20 maart 2012 16:40

Wat heb je er veel :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 20 maart 2012 16:40

Prada Candy is echt hemels ^^

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 20 maart 2012 16:41

Leuke stash! Mijn favo parfums zijn J’Adore Dior en Coco Mademoiselle v Chanel.

[Beantwoorden]


Door benthe op 20 maart 2012 16:41

heey<3
mijn moeder werkt bij DA!
jouwn filmpje szijn super tof :love: :love:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:50:

Dan heb je geluk zeker met parfums! ^^) En dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 20 maart 2012 16:42

De DKNY Be Delicious in het rood en roze zijn heerlijk in de zomer! Daarnaast is mijn Chanel Coco Mademoiselle mijn absolute favoriet! Die is echt zo lekker! In de winter (nu nog steeds) draag ik Cacharel Amor Amor.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 20 maart 2012 16:43

Ohhh, eyecandy <3 Mooie pafums heb je!
Mijn favoriet is denk ik … Nina Ricci. De "normaalste" (dat rode appeltje)!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 20 maart 2012 16:47

Celine Dion vind ik fijn en David Beckham ook wel,maar natuurlijk heb ik nog niet alle luchtjes gehad.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:51:

Door Celine Dion’s nieuwste geur ben ik ook verrast!

[Beantwoorden]


Door charile op 20 maart 2012 16:48

Mooie parfums! Die groene van DKNY heb ik ook, maar moet er altijd van niezen, dus heb hem al heel lang niet meer gebruikt ^^ Mijn favorieten zijn Zwitsal en D&G Light Blue.
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:51:

Ik moet heel erg niezen van Burberry Brit :O

[Beantwoorden]


Door Kim op 20 maart 2012 16:49

Fijne geuren, mijn favoriete zijn momenteel Amazing Grace en Urban Nature

[Beantwoorden]


Door Joyce op 20 maart 2012 16:50

ik ben nogsteeds verliefd op die marc jacob parfum, wat een plaatje!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 20 maart 2012 16:51

Chanel Chance eau tendre staat ook op mijn wishlist, wat een heerlijke geur ^^

[Beantwoorden]


Door Lotte op 20 maart 2012 16:52

Ik ken eigenlijk alleen DKNY. De geur vind ik heerlijk, maar met mijn huid is het geen goede match. Hij vervaagd zo snel! Poederige luchtjes zoals Ralph of Hypnose pakken beter.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 20 maart 2012 16:52

Wow, jij hebt veel parfums! Ze zien er ook zo mooi uit zo uitgestald. Ik heb maar een parfum en dat is TSB Love etc. die ik in het begin heel veel droeg, maar nu niet meer.

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 20 maart 2012 16:54

Parfumflesjes zijn ook altijd zo leuk! Die daisy van Marc Jacobs vind ik ook erg lekker!
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:52:

Ja, ze zijn zo mooi! ^^)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 20 maart 2012 16:54

Chanel Chance Eau Tendre is ook echt mijn lievelingsparfum, vooral in de lente en zomer! Lekker fris en fruitig maar toch ook zoet. Love it!

[Beantwoorden]


Door maria op 20 maart 2012 16:54

daisy van marc jacobs lijkt me heerlijk (ll”)

[Beantwoorden]


Door Babke op 20 maart 2012 16:56

hahaha alle comments staan in het midden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:52:

Bij mij niet? :X

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 20 maart 2012 16:57

Oeh pretty foto’s! En leuke parfums, ze lijken me erg lekker (love).

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 20 maart 2012 16:58

De appeltjes heb ik ook, ruikt heerlijk! Hele mooie foto’s trouwens :-)

[Beantwoorden]


Door Fragrances op 20 maart 2012 17:02

Wat een prachtige collectie heb je! Ze lijken me trouwens ook allemaal heerlijkkkkk

[Beantwoorden]


Door Merlijn op 20 maart 2012 17:09

Ik van chance van chanel echt Heerlijk :love: :love:

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 20 maart 2012 17:10

Wat een mooie parfums!! Ze lijken mij stuk voor stuk heerlijk. Mijn moeder heeft ook white musk (die ik ook mag gebruiken) en die vind ik suuuperlekker. Verder vind ik Van Gils Aura by Night heerlijk en playboy play it sexy ook (: Oh en natuurlijk, all time favourite, Bruno Banani kleine roze versie ^^)

[Beantwoorden]


Door Teri op 20 maart 2012 17:12

hele mooie collectie heb je! Ik ben zelf ook echt dol op de DKNY parfums, zo lekker geurtjes :)

[Beantwoorden]


Door Emma op 20 maart 2012 17:22

ik ben super benieuwd naar die van Chanel!

[Beantwoorden]

Merlijn antwoordt op 20 maart 2012 om 17:25:

Die is echt Heerlijk! :crazy:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:52:

:ja:

[Beantwoorden]


Door Maite op 20 maart 2012 17:26

l’air du temps van nina ricci!

[Beantwoorden]


Door Roos op 20 maart 2012 17:31

Mijn favoriete parfum is zeker weten Daisy. Ik gebruik hem alleen iets te vaak, ben sinds september nu op de helft van een hele grote fles.. Rose the one van Dolce&Gabanna is ook zeker een favoriet. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:53:

Wow, dat doe je goed! :D

[Beantwoorden]


Door Lise op 20 maart 2012 17:33

Mag ik je collectie hebben? Jemig wat een geweldige parfums!
Ik heb zelf: Playboy Play It Sexy, The Body Shop White Musk, The Body Shop Love Etc.. , David Beckham Signature en mijn trots: Chanel No. 5.
De laatste is natuurlijk mijn favoriet maar draag ik echt alleen met speciale gelegenheden. Ik maak mijn parfum per flesje op en ik draag nu vooral Playboy, geen idee welke hierna!
Ik wil nog heel graag Daisy van Marc Jacobs. Die heb ik eens geroken naar aanleiding van een artikel van jou, en die ruikt goed zeg (love)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 20 maart 2012 17:33

Oh, die van Chanel, dat is toch wel echt een plaatje he! Het ziet er zo mooi uit, hoe al je parfum zo bij elkaar staan. :D

[Beantwoorden]


Door Sarahhh op 20 maart 2012 17:46

Mijn favoriet is echt een hele onbekende haha! Dream world en dan Story of Love, een lichtblauw flesje met hele fijne glittertjes, hij ruikt heel fris :) Hij komt van de Douglas.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 20 maart 2012 17:50

mijn favoriete parfum is Miss Dior Cherie :)

[Beantwoorden]


Door marie op 20 maart 2012 17:52

mijn favoriete parfums zij miss dior cherie , tommy hilfiger l´eau de prep en marc jacobs Oh lola ! :D

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 20 maart 2012 17:53

Ik heb ook het groene Appeltje van DKNY. Mijn favoriete parfum is Lady million van Paco Rabanne.

[Beantwoorden]


Door Martje op 20 maart 2012 17:56

haha grappig ik vind alle parfums die jij hebt lekker haha ik heb ook die van: Daisy, Chanel, DKNY(de groene) en die van prada wil ik ook kopen haha echt grappig.
Ik zou het echt leuk vinden om met jou parfums te shoppen!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:53:

Nice! ^^) En ik denk dat wij heel goede parfum zouden kunnen shoppen, maar dan heb ik er nóg meer! :D

[Beantwoorden]

Martje antwoordt op 22 maart 2012 om 19:42:

haha ja dat is waar maar ik heb geen parfum genoeg hahaha super leuk lijkt me dat xx

[Beantwoorden]


Door Amber op 20 maart 2012 18:12

DKNY be delicious vind ik zoooo ontzettend lekker ruiken ! ^^)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 20 maart 2012 18:15

Wat leuk om te zien dat je precies dezelfde parfum smaak als mij hebt, deze vind ik allemaal ook echt overheerlijk! Ik heb ze al of wil ze nog heel graag hebben! :D

[Beantwoorden]


Door Evelien op 20 maart 2012 18:16

Mijn favoriet is Love van Chloé . Daisy van MArc Jacobs ruikt ook echt héérlijk! als wat meer parfums van mij op zijn ga ik deze eens halen :D

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 20 maart 2012 18:18

(love) Puma urban motion.

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 20 maart 2012 18:36

Veel lekkere geuren heb je, ik wil Candy nog heel graag :-)

[Beantwoorden]


Door fen op 20 maart 2012 18:36

Haha toevallig, heb ook Daisy van Marc Jacobs, beide geurtjes van DKNY en die van Chanel, maar dan de Eau Fraîche (ofzo?) heeeeerlijk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:54:

Eau Fraiche is ook super lekker!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 20 maart 2012 18:36

klinken heerlijk!
wat een prachtige foto’s heb je gemaakt.
x

[Beantwoorden]


Door ilse op 20 maart 2012 18:38

Ik houd erg van jouw smaak!
Zelf ben ik geeeek op oh lola van marc jacobs! :)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 20 maart 2012 18:46

Die van Marc Jacobs heb ik een keer geroken en hij was heerlijk!!! Alleen hij was wel duur. :-(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:54:

Hij was laatst (nu misschien nog wel?) met 40% korting bij Ici Paris XL te koop in een speciale zwarte flacon.

[Beantwoorden]


Door Helen op 20 maart 2012 18:50

Lekkere geuren heb je gekozen!
Zelf ben ik echt fan op de geuren van DKNY

[Beantwoorden]


Door kimberly op 20 maart 2012 19:13

Prada Candy is heerlijk! Wat een lovely foto’s Vera, ziet er zo onwijs chique uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:54:

Dankjewel Kimberly! ^^)

[Beantwoorden]


Door aline op 20 maart 2012 19:16

In je mee met vera #4 toen had je ook allemaal parfums gekregen, in een goodiebag. Er zat toen ook een musk-parfum in in een oranje verpakking, welke is dat?? Ben er namelijk erg benieuwd naar..
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:55:

Dat is Jovan Musk :)

[Beantwoorden]


Door Louise op 20 maart 2012 19:27

Ik vind dat je altijd super mooie foto’s maakt!
Met welke camera doe je dat?
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:55:

Dankjewel! :$ Ik heb een Canon 550D met verschillende lenzen en een aparte flitser.

[Beantwoorden]

Louise antwoordt op 2 april 2012 om 17:24:

Okeee, ik ga hem eens opzoeken.
Dankje! ^^)

[Beantwoorden]


Door Paola op 20 maart 2012 19:29

Wat leuk om te zien! Je hebt echt lekkere geuren! Ik ben zelf helemaal verslaafd aan Wish van Chopard! (love)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 20 maart 2012 19:33

Jij hebt lekkere geurtjes zeg! Mmm ik ruik de geur op afstand haha.
Mijn favorieten zijn lastig te kiezen. De geuren die ik vaak opnieuw koop zijn van bruno banani, miss dior cherie, flowerbomb en paco rabanne lady million gaat hier ook bij horen (:

[Beantwoorden]


Door Denice op 20 maart 2012 19:35

ZIE IK DAAR MAY VAN CHANEL?!

Die is zooooooo mooi!
Ik wil die ook maar is best duur

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:55:

May? Nee, Chanel Chance Eau Tendre :D

[Beantwoorden]


Door Evelien op 20 maart 2012 19:37

Ik snap niet zo goed hoe je een positieve review kunt geven als je zelf de geur helemaal niet lekker vindt? Dan is de review toch bij uitstek al negatief? Houdbaarheid van de geur is maar zo’n klein onderdeel, dan kun je er (lijkt mij) beter geen review aanwijden..

Dit bedoel ik niet als kritiek he! Ben namelijk hardstikke fan van je hihi, maar ik snap het geloof ik niet helemaal.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:57:

Ik vind juist van wel, zou toch ook suf zijn als ik alleen producten de aandacht geef die ik persoonlijk mooi/fijn vind. Ik kan bij een parfum alsnog goed de houdbaarheid checken, hoe de geur overloopt, maar ook hoe hij ruikt. Ik kan wel begrijpen dat andere mensen het lekker vinden, maar het persoonlijk niet willen opspuiten. Zo zijn er geuren die ik niets vind, maar mijn moeder heerlijk, dan ga ik die toch niet negatief reviewen? Ik kan nog steeds goed de geur omschrijven en dat is het belangrijkste. Toch? :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 20 maart 2012 19:37

Mijn favoriet is Chanel Coco Mademoiselle!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 20 maart 2012 19:43

Zien er allemaal heel mooi uit! Ik heb nog 30 euro aan tegoedbonnen van de ICI Paris XL, dus binnekort sla ik denk ik ook zo’n lekkere parfum in.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 19:58:

Oeeh, doen! Shop ze ^^)

[Beantwoorden]


Door Ise op 20 maart 2012 19:45

Je maakt echt prachtige foto’s! :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 20 maart 2012 19:46

WAaaah die van chanel wil iiiik!

[Beantwoorden]


Door Elise op 20 maart 2012 19:50

Mooie collectie! Ik ben ook dol op de geuren van DKNY (zoals heleboel hier, als ik het zo lees). Ik heb een tijdje geleden Green Tea van Elizabeth Arden van mijn moeder geleend (“parfum lenen”, ik schraap iedere avond de geur terug in het flesje. Zal ik gewoon “gestolen” zeggen?), die is heel fris en een beetje typisch… Maar wel erg lekker. Ook heeft ze Cristalle Eau Verte van Chanel, oh…. Wat is dat een heerlijke geur!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 20:02:

Hehe, altijd fijn zo’n moeder :D Cristalle Eau Verte heb ik volgens mij ook wel eens geroken… ook erg lekker!

[Beantwoorden]


Door Barbara op 20 maart 2012 19:53

Heey Vera, ik ben even benieuwd of jij vind dat Daisy zegmaar goed blijft “hangen” (of eigenlijk ruiken?) Ik wil m graag voor m’n verjaardag maar ik zou wel graag even weten of het die investering ook waard is. xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 20:01:

Ja, goed! Ik spuit hem meestal ’s ochtends op en dan nog een keer ’s middags/’s avonds en dat is voldoende. Het is echt een fijne kwaliteit parfum :ja: Het helpt ook dat het een Eau de Parfum is, hoewel dat niet altijd wat wilt zeggen.

[Beantwoorden]

Barbara antwoordt op 20 maart 2012 om 20:26:

Oke top, dankje voor je snelle reactie! Dan ga ik m vragen, kan niet wachten heb m al geroken en was er helemaal weg van!

[Beantwoorden]


Door Gerda op 20 maart 2012 19:55

Hey, wat een geurig verhaal :-)
Heerlijk om te lezen! Ik ben net zo’n parfumverslaafde als jij.. Momenteel zijn Tresor in Love van Lancome en Pleasures van Estee Lauder mijn favoriet. Maar verder vind ik Acqua di Gioia van Armani en ‘J adore van Dior ook heeeerlijk!

[Beantwoorden]


Door Laura op 20 maart 2012 19:56

hoi vera!
heb je Versace bright crystal wel eens geroken? En zo ja wat vind je er van?
dat is namelijk mijn lievelingsparfum! zo lekker, haha!
groetjes! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 20:01:

Nee, nog nooit geroken!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 20 maart 2012 19:59

Marc Jacobs Daisy lijkt mij echt heerlijk ^^

[Beantwoorden]


Door Anne vdh op 20 maart 2012 20:04

Whoa ziet er mooi uit zo allemaal bij elkaar!
Ik ben zelf helemaal gek van Angel en Alien van Thierry Mugler, van Coco Mademoiselle van Chanel en van All through Geniune van de Make-up Store!:)

[Beantwoorden]


Door Nanouk op 20 maart 2012 20:11

Leuk om te zien wat je favoriete parfums zijn. Mijn favoriet is ook Prada Candy (love) LOVE IT

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 20 maart 2012 20:18

Wat een prachtige foto’s, mooie flacons bij elkaar. :D Oh, DKNY is zo lekker, heel zomers en goddelijk! Ik draag hem de laatste tijd weer super vaak. :)

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 20 maart 2012 20:21

Jaaa de Chanel au tendre en chance heb ik ook en Love it! En daarnaast is mijn ultieme luchtje Gucci ll, een groot roze vierkant o zo zoet blokje mjum mjum. En sinds de vorige glossybox ook Womanity van Thiery Mugler. Dat zijn op dit momet de favo’s. Ín de zomer vind ik Orange van Boss ook super lekker, la femme van jean paul gaultier en een eigen huis luchtje van Victoria secret….Volgens mij heb ik ook aardig wat luchtjes :-)

[Beantwoorden]


Door Imane op 20 maart 2012 20:44

Ik ben oook super dol op parfum, alleen het is wel een beetje duur.
Ik lees dat je houdt van zoet en heb zelf loverdose van diesel die ruikt ook superlekker zoet. En je hebt by the way een stash om jaloers op te worden! :love:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 21:49:

Parfum is wel echt een luxe kadootje vaak, maar daarom juist zo heerlijk! ^^) Loverdose vind ik ook fijn!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 20 maart 2012 20:59

Ik heb het groene appeltje ook van DKNY Be delicious heerlijk geurtje! (love)

[Beantwoorden]


Door Frauke op 20 maart 2012 21:04

Kwijl! Ik zou ze allemaal willen zeg <3<3

[Beantwoorden]


Door Nena op 20 maart 2012 21:09

Leuke parfums! Maar ik zou ze toch maar niet opdrinken hoor!LOL :lol:

[Beantwoorden]


Door Shen op 20 maart 2012 21:10

Vera jij bent toch wel een echte parfumkenner haha. Ik zoek dus een nieuw lente luchtje, heb je tips? Iets zachts maar toch dat je het wel echt ruikt want ik heb nu bijv dior addict 2, heerlijk zacht maar je ruikt hem niet goed hij is niet sterk genoeg en ik vind parfum dat mogen de mensen best ruiken! Tips please?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 21:48:

Ik weet niet wat je budget is, maar ik vind alle Chanel Chance parfums heerlijk en zeker goed voor lente/zomer. Ook denk ik dat Philosphy Amazing Grace er goed bij past, net als Scarlett van Cacharel en Benefit Bella Bamba. Ik vind dit allemaal heerlijke lente/zomer geuren die fris en zoet zijn, maar niet onopgemerkt voorbij gaan :)

[Beantwoorden]

Shen antwoordt op 23 maart 2012 om 10:24:

thanks! ik heb nog nooit chanel chance geroken en daar ben ik het meest benieuwd naar. qua budget maakt het me niet zo uit als ik maar verliefd wordt op de geur haha. (love)

[Beantwoorden]

Shen antwoordt op 23 maart 2012 om 10:24:

of philosophy amazing graze, die heb ik nog helemaal nooit gezien zelfs


Door Claudia op 20 maart 2012 21:10

iew, dat doet me denken aan dat filmpje over een vrouw in de vs die verslaafd was aan nagellak drinken!
Ik ben nooit zo goed met parfum uitzoeken, ik had daisy dan ook van mijn zus gekregen. Helaas is hij alweer op, maar 100 mL is wel een mega fles!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 21:47:

Oeeeh bah! :-P

[Beantwoorden]


Door Eline op 20 maart 2012 21:29

Leuk artikel!
Ik vind het echt heel grappig om te lezen dat wij nagenoeg dezelfde smaak hebben qua parfum ^^) . Het zijn bijna allemaal geuren die ik ook heb ;d
De enige geur die ik echt vies vind is Prada Candy hihi.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 20 maart 2012 21:30

Wat een prachtige foto’s weer! Ik wil Daisy ook zo graag kopen, hij ruikt echt heerlijk, vind hem alleen een beetje te duur aangezien ik ook een soort van ‘shop verbod’ heb voor zulke dingen ;)

[Beantwoorden]


Door Daantje op 20 maart 2012 21:44

Ik heb dit volgens mij al eens gereageerd bij je:
Maar ik vind het zo leuk dat je post over Kate Moss Vintage! (Als is het maar dat je die probeert op te maken). Naast Mademoiselle van Coco Chanel en Flowerbomb van V&R is dat mijn favoriete geurtje. Je hoort en leest er heel weinig over, dus ik vind het altijd leuk om er over te lezen! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2012 om 21:46:

Flowerbomb is ook lekkerrrr! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sheela op 20 maart 2012 21:52

Ik wil golden delicious :)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 20 maart 2012 21:53

Oh goed dat je het erbij zet, vroeg me al af waar jouw parfums op staan. Dat ziet er echt super mooi en luxe uit!

En die verpakkingen van de Marc Jacobs Daisy & Prada Candy!! Wauw (love)

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 20 maart 2012 om 21:56:

Edit: Is het btw niet een rotwerk om die flesjes + spiegel stofvrij te houden? En af te poetsen? :-|

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 09:17:

Haha, ja ik doe dat 1 keer per week als ik mijn hele kamer schoonmaak. Leuk is anders, maar daarna is alles weer fris en shiny :D

[Beantwoorden]


Door Mies op 20 maart 2012 22:00

Tommy girl, van Tommy Hilfiger natuurlijk (:

x

[Beantwoorden]


Door Julie - La Fille op 20 maart 2012 22:01

Zo, mini-fortuintje aan parfums heb je!
Mijn favoriet is Romance van Ralph Lauren. Ik hield ook heel erg van Glamourous (ook van RL) maar die kan ik nergens meer vinden..
Laatst heb ik ook Amor Amor Absolu van Cacharel gekocht, ook erg lekker!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 20 maart 2012 22:04

Wat staat die spiegel onder je flesjes leuk! Dat ga ik onthouden hihi. Mijn favoriete parfums zijn Alien van Thierry Mugler, en Viva la juicy:) zo’n mooi flesje!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 20 maart 2012 22:07

wauw vera wat heb je mooie foto’s gemaakt! gorgeous!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 09:18:

Dankjewel Tedje! :$

[Beantwoorden]


Door sanne op 20 maart 2012 22:20

Ik hou van heat rush krijg hem oa voor mijn birdday kmoet tog wat vragen

[Beantwoorden]


Door Sarah op 21 maart 2012 00:20

Ik ben echt dol op lady million van paco rabanne, deze gebruik ik graag als ik uitga, Dkny be delicous heb ik ook maar dan het rode flesje weet niet juist hoe hij noemt, maar is meer op kers of aardbei ofzo gebasseerd..
Maar men absolute favoriete parfum is nog atlijd Amor Amor van cacharel, egt iets voor mij ^^)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 21 maart 2012 00:30

Btw Echt super mooie foto’s, het lijkt wel of je een ici paris xl op je eigen bent ^^) hihii !
damn ik ben echt een fan van je, ik check je website 2x per dag, ik hoop dat je vlug nog eens een tutorial op youtube maakt of een shoplog, kijk ik echt naaruit !
doe zo verder :)
Veel liefs Sarah uit belgie haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 09:19:

Dankjewel Sarah! Morgen komt er een nieuw filmpje online.

[Beantwoorden]


Door djodjo2 op 21 maart 2012 02:47

Ik had graag de prijzen er bij willen zien!
De parfuks lijken me egt heerlijk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2012 om 09:19:

Die weet ik niet meer, sommige parfums waren ook een kadootje. En bovendien kan je prima prijzen online vinden in webshop ed :)

[Beantwoorden]


Door Mariette op 21 maart 2012 07:17

Wat een mooie flesjes zeg! Mij lijkt Chanel echt super…

Liefs, Mariette
PS. Er loopt een hele leuke winactie op mijn blog.

[Beantwoorden]


Door Make Up For Women op 21 maart 2012 09:04

Chance van Chanel heb ik al eens gehad, maar ik zou graag deze van Juicy Couture aan m’n stash vervoegen, al was het maar voor de cute verpakking (love)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 maart 2012 09:10

Viva La Juicy en Be Delicious zijn echt super lekker! Zelf vind ik Alien van Thierry Mugler superlekker en kan altijd wel gedragen worden.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 21 maart 2012 10:13

Twee absolute favorieten van de afgelopen jaren:

Miss Dior Cherie eau de parfum
Coco Mademoiselle eau de toilette <3

Altijd als ik die weer heb geroken, en ik wil iets anders lukt het gewoon niet, omdat ik deze geuren TE lekker vind!

[Beantwoorden]


Door Kasia op 21 maart 2012 10:28

De eerste 2 wil ik heel graag :roll:

[Beantwoorden]


Door Gizem op 21 maart 2012 15:38

I luvvvvvv lady million <3..

[Beantwoorden]


Door Anke op 21 maart 2012 18:12

Zooooo jaloers op jou collectie luchtjes, ze lijken me allemaal heel erg lekker! :!: :!:

[Beantwoorden]


Door Meike op 21 maart 2012 18:19

Sheer beauty van Calvin Klein, mijn favoriet! (love)

[Beantwoorden]


Door Marit op 21 maart 2012 19:18

Ik kan niet leven zonder parfum! Mijn favorieten zijn: Miss Dior, Guess Seductive en flowerparty van Yves rocher, maar dan wel de limited edition van vorige zomer. (met de gewone is ook niets mis)
ik heb ook Chanel No5 maar die vind ik niet zo geweldig.
Binnenkort wil ik ook nog Daisy eau so fresh kopen, want die vind ik beter dan de gewone.

[Beantwoorden]


Door Cari op 21 maart 2012 20:25

Als ik nog eens veel geld heb dan ga ik ook Prada Candy kopen. Wat een heeerlijke geur zeg!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 21 maart 2012 21:12

Viktor & Rolf flowerbomb! Suuuuperlekker! ;)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 21 maart 2012 21:34

Allemaal lekkere geurtjes, Prada Candy vind ik ook lekker ruiken ^^)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 21 maart 2012 22:16

Prada Candyyy (love) (love) :love: :love:

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 21 maart 2012 23:22

Daisy, Candy en Chance zijn ook mijn favoriete luchtjes. Hiernaast vind ik Versence van Versace en Aqua di Gioia ook echt heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 22 maart 2012 02:48

Ik heb meer als 80 parfums (m’n vader heeft een DA en ik werk daar ook :D ), maar er is 1 geurtje dat ik ALTIJD moet hebben: Thierry Mugler Alien! (Helaas verkoopt m’n vader’s DA die niet:-()
Verder zijn mijn favorieten op dit moment:
Lancome Hypnose
Versace Crystal Noir
Marc Jacobs Daisy
Juicy couture couture couture
Armani Diamond
Carolina Herrera 212 VIP

[Beantwoorden]


Door Danique op 22 maart 2012 11:20

Ik heb Daisy nou nóg nooit geroken. Probeer het telkens te onthouden, maar vergeet het telkens. Maar aan de omschrijving te zien is het ook niet echt een geur voor mij.

Ik heb ook veel favorieten, maar als ik voortaan nog maar één geur mocht hebben, werd het Trésor van Lancôme (love) . De Eau de Parfum versie. Heel veel mensen vinden het een oudewijven-geur, maar ik vind dat totaaaaal niet. Ik vind het een romantische geur, en ik vind de filosofie erachter ook erg mooi, wat ik stiekem ook een beetje belangrijk vind. Ik probeer mijn parfum collectie altijd een beetje klein te houden, zodat ik vaak dezelfde geur opheb. Vind het wel leuk als mensen bij een bepaalde geur aan mij moeten denken, ik moet zelf bij veel parfums ook aan vriendinnen en familie denken :-) .

[Beantwoorden]


Door Annabel op 22 maart 2012 21:41

Die Chanel geur is ZO lekker! Echt waar, try it out! :yes:

[Beantwoorden]


Door Nannick op 22 maart 2012 21:48

Be Delicious heb ik ook, zo lekker (love)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 24 maart 2012 08:01

[…] erg blij met de flitser en heb er al lekker mee gespeeld. De foto’s voor de blogpost over mijn favoriete parfums zijn met de flitser […]


Door Fleur op 24 maart 2012 10:48

Mooie foto’s! Fijn dat je nu met de extra flitser betere foto’s kunt maken joh, dat maakt het een stuk gemakkelijker =)

[Beantwoorden]


Door Valérie op 24 maart 2012 17:15

PRACHTIGE foto’s, Vera :)

[Beantwoorden]


Door Valérie op 24 maart 2012 17:16

Heb je overigens Dreaming van Tommy Hilfiger geroken?:)

[Beantwoorden]


Door Wendy Pasveer op 24 maart 2012 21:27

Viva La Juicy is inderdaad heerlijk, al lijkt drinken me niet echt verstandig :D

[Beantwoorden]


Door Emma op 25 maart 2012 11:40

DKNY pure, Valentino -Valentina en Gucci Guilty , mmmm

[Beantwoorden]


Door Maartje op 27 maart 2012 20:15

Nina ricci: Ricci Ricci en fendi moet je gewoon proberen ze zijn zalig
en kun je voor elk soort gelegenheid opdoen.

[Beantwoorden]


Door annelyn op 29 maart 2012 20:20

ik heb ook eens ergens gehoord dat je parfums juist niet in het daglicht moet laten staan, omdat dan de geur gaat veranderen. ik weet ook niet wat er van waar is

[Beantwoorden]


Door charlotte op 20 juli 2012 22:39

ah shit die DKNY parfum, wilde ik zo graag maar heb hem toch niet gekocht.. Wat een spijt heb ik nu hahah. Maar mijn 4 favorieten parfum zijn : tomy girl, hurry up, & 2 van mexx. Vooral tommy girl is heerlijk! En ik heb btw ook nog een zara woman parfum die ook wel lekker ruikt! X

[Beantwoorden]