I like it! Maybelline The Falsies Flared

De modellen met overdreven nepwimpers fladderen voorbij in de commercial van de nieuwste Volum’Express mascara van Maybelline: The Falsies Flared. Laatst zag ik het spotje voor het eerst, en terwijl ik de modellen aan hun false lashes van mijn beeldscherm zag afvliegen, realiseerde ik me dat ik The Falsies Flared ook nog moest testen. So I did!

Photobucket

Photobucket
Deze mascara maakt deel uit van een hele rits Volum’Express mascara’s. Er zijn er maar liefst 10, waarvan 4 ‘The Falsies’ in hun naam hebben. The Falsies, The Falsies Black Drama, The Falsies Waterproof, en nu dus ook The Falsies Flared. Klik hier voor een volledig overzicht op de site van Maybelline.

The Falsies Flared heeft net als alle andere Volum’Express mascara’s een vrij dikke huls. Vooral in het midden is deze boller en loopt naar boven en onder smal af. De mascara zit in een metallic paars gekleurde huls, met zilveren bedrukte letters. Op de dop staan schattige vleugels, helemaal in de ‘flared’ stijl.

Photobucket
The Falsies Flared is de nieuwste The Falsies mascara die belooft je wimpers naar ‘ongekende hoogte’ te brengen. De mascara moet je wimpers een valse wimpers effect en maximaal volume geven. In de mascara zitten Pro-keratine vezels en van het borsteltje is natuurlijk ook weer een klein kunstwerkje gemaakt.

Photobucket

Photobucket
De borstel is een beetje krom en heeft vooral aan de bovenkant een boogje. Groot is hij ook, wat ik ook wel verwachtte bij de dikke huls. Het is wel een borsteltje met een gebruiksaanwijzing.

Volgens Maybelline moet je eerst de kant met de korte haartjes (de onderkant) gebruiken om mascara goed bij de wimperaanzet aan te brengen, vervolgens moet je de kant met de lange haren (de bovenkant) gebruiken om meerdere lagen aan te brengen en als laatste pak je weer de kant met de korte haartjes om je wimpers een perfecte krul te geven.

Photobucket
Iedereen heeft zijn eigen manier om mascara aan te brengen. Ik zigzag meestal vrolijk heen en weer, maar experimenteer ook zeker met andere manieren om uit te vinden wat het beste bij de mascara werkt. Daarom kost het mij ook wel een weekje of 2 voordat ik een mascara review. Ik wil hem op meerdere manieren uitproberen. Maybelline’s gebruiksaanwijzing kan handig zijn, maar ik raad je aan vooral zelf uit te vinden door op verschillende manieren de mascara te gebruiken, wat het beste werkt. Beoordeel een mascara niet na de eerste keer, geef haar nog een paar kansen!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Wat vind ik fijn aan de mascara? Ik vind dat The Falsies Flared mijn wimpers mooi lang maakt. Wanneer ik zulke close-up foto’s bekijk valt het me altijd een beetje tegen, maar mijn wimpers lijken echt een stuk langer en zijn indrukwekkender wanneer ik de mascara draag. Ook zie ik helemaal geen klontjes en zelfs aan een beetje volume is gedacht.

Wat mis ik nog? Er had wel iets meer krul in de mascara mogen zitten en ook separeert hij niet altijd even goed. Aan het uiteinde van mijn oog zie je de wimperhaartjes nog wat warrig zitten.


Photobucket
Bij de donkere oogschaduw valt de mascara wat weg, maar toch bevalt het resultaat me goed.

Photobucket
Zoek je een mascara die je veel lengte geeft, dan raad ik je The Falsies Flared van Maybelline zeker aan. Het is natuurlijk maar net wat je zoekt, maar deze mascara van Maybelline bevalt mij in ieder geval echt goed. Ik baal er wel een beetje van dat ik hem nu weer weg moet leggen omdat ik verder moet met testen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ook wel erg benieuwd ben naar de Essence Get Big! Lashes mascara. Die ga ik namelijk als volgende reviewen!

Maybelline The Falsies Flared is te koop voor €14,99 bij de drogist.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget Reviews | 25 februari 2012 | 140 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Evelien op 25 februari 2012 10:04

Loveit! (love)

[Beantwoorden]


Door Britt op 25 februari 2012 10:08

Ik heb hem pas gekocht, ik vind hem super fijn :)

[Beantwoorden]


Door Inge op 25 februari 2012 10:10

Jammer dat ik blut ben..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 11:02:

Hij loopt niet weg!

[Beantwoorden]

Angela antwoordt op 25 februari 2012 om 18:19:

haha, ik ken het gevoel. Ik leef met je mee.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 25 februari 2012 10:15

Hij lijkt me erg fijn, maar ik heb nog mascara’s liggen!

[Beantwoorden]


Door Quinty op 25 februari 2012 10:17

Mooi ! Ik heb de cateyes van maybelline en die is net zo goed als deze :)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 25 februari 2012 10:19

Ziet er erg goed uit!

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 februari 2012 10:19

Wauw! wat een mooie wimpers! super! fijne review! xx

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 februari 2012 10:20

Ik heb deze vandeweek voor 6 pond (zo’n 8 euro) meegenomen uit Engeland. Hij was daar in de aanbieding en ik ben bijna toe aan een nieuwe mascara, dus ik dacht: why not. Het resultaat ziet er erg goed uit, alleen heb ik niet echt lengte nodig maar eerder volume. Ik ben dus benieuwd wat deze mascara voor mij gaat doen. Thanks voor de review.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 11:05:

Nice! :-) Goede deal.

[Beantwoorden]


Door Ariane op 25 februari 2012 10:24

Ik ben vaak wel tevreden over mascara’s van Maybelline. Deze mascara werkt voor jou ook goed, zo te zien!

[Beantwoorden]


Door Mathilde op 25 februari 2012 10:26

Wat heb je toch ontzettend mooie wimpers, Vera!
Ik heb de Essence get big volume mascara en wat een aanrader is dat!
Hij is ontzettend fijn! Ik heb korte wimpers zonder volume en hij separeert goed, is spotgoedkoop en blijft mooi zitten.
Dus ik ben benieuwd wat je ervan vind!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 11:06:

Dankjewel! Ben ook wel blij met mijn wimpers moet ik eerlijk toegeven ^^)

[Beantwoorden]

Irene antwoordt op 25 februari 2012 om 18:48:

Ik heb die ook, en het is idd echt een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 25 februari 2012 10:35

Oeh, dat ziet er best goed uit, zeg!

[Beantwoorden]


Door Vera op 25 februari 2012 10:44

Ik ben best benieuwd naar deze mascara. Misschien deze maar kopen als mijn oude op is :)

[Beantwoorden]


Door Elise op 25 februari 2012 10:47

Ziet er mooi uit, en hij klinkt ook wel fijn!

[Beantwoorden]


Door Germa op 25 februari 2012 10:49

Oh, wauw! Best mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door kaylee op 25 februari 2012 10:55

Het resultaat is inderdaad supergoed! Had ik zeker niet verwacht!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 25 februari 2012 10:56

Mooi resultaat! Ik vind Maybelline Volum’Express mascara’s meestal wel fijn! Heb The Colossal en The Falsies gehad, en bevielen me beide meer dan prima. The Colossal wel wat beter maar oke haha!
Ben benieuwd naar die Essence mascara die je nu aan het testen bent!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 11:07:

Ik vond One by One (ook een Volume’Express) en The Colossal Cat Eyes eigenlijk heel erg tegenvallen, maar The Falsies Flared vind ik wel erg fijn.

[Beantwoorden]

Nikita antwoordt op 25 februari 2012 om 21:42:

Ik heb een tijdje one by one gehad en in het begin vond ik hem echt super, maar na een paar weken leek de werking van de mascara waar ik zo blij mee was ineens weg te zijn en nu is hij echt flut? Echt heel raar!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 25 februari 2012 10:57

Ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 25 februari 2012 10:58

Ik ben op zoek naar een nieuwe mascara die lengte geeft, dus dit lijkt me wel iets… Hoewel ik eerlijk gezegd nog een beetje twijfel. Misschien moet ik het gewoon maar eens proberen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 11:08:

Het is altijd lastig, iedereen heeft weer andere wimpers natuurlijk. Welke mascara ik trouwens echt geweldig vind is Max Factor Masterpiece MAX, mijn alltime favorite!

[Beantwoorden]

Amber antwoordt op 25 februari 2012 om 15:20:

Ja, die is echt een geweldige mascara!

[Beantwoorden]


Door Mies op 25 februari 2012 10:58

Die reclames zijn ook altijd zo nep, dat kan echt nooit, maar dit ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Linde op 25 februari 2012 11:06

Ik ben eigenlijk altijd wel positief over de Volum’Express mascara’s van maybelinne, maar ik heb nooit het idee dat ze allemaal echt verschrikkelijk verschillend zijn.. Ik heb altijd wel het idee dat ze ontzettend snel uitdrogen. dat kan ook aan mij liggen hoor, maar bij andere mascara’s heb ik daar altijd een stuk minder last van..

[Beantwoorden]

helena antwoordt op 11 januari 2013 om 17:14:

Komt misschien omdat je teveel lucht “pompt” in je mascara? Je mag het borsteltje NOOIT “deppen” of ‘pompen’ in z’n omhulsel, zo komt er meer lucht in en droogt je mascara tot 5x sneller uit dan normaal! Het kan maar een tip zijn. Wat ook werkt is je mascara (uiteraard goed afgesloten) in warm water laten weken, dan wordt hij weer een beetje vloeibaarder en kan je hem terug met gemak gebruiken.
x

[Beantwoorden]


Door rosalie op 25 februari 2012 11:09

Hij lijkt me echt heel fijn !

[Beantwoorden]


Door jennifer op 25 februari 2012 11:11

Hij ziet er mooi uit! Ik vind de mascara’s van maybelline altijd goed, of in ieder geval die van de volum’ express collectie.

[Beantwoorden]


Door samira op 25 februari 2012 11:14

Like your pics!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 13:00:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 25 februari 2012 11:20

Ziet er erg leuk uit.

[Beantwoorden]


Door Romie op 25 februari 2012 11:25

ik ga hem ook zeker kopen bij de op=op winkel is nu 2 voor 10 euro geen geld dus ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 13:01:

Niiiice! Doe mij ook maar zo’n winkel hier in Arnhem ;-)

[Beantwoorden]


Door Femke op 25 februari 2012 11:27

Wauw hij maakt je wimpers echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 25 februari 2012 11:33

Mooi resultaat! Heb net een nieuwe mascara gekocht dus ik moet nog even geduld hebben :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 25 februari 2012 11:36

Lijkt me een fijne mascara! En het resultaat mag er ook wezen:D

[Beantwoorden]


Door Elke op 25 februari 2012 11:39

Ziet er super goed uit!

[Beantwoorden]


Door Hollandabeauty op 25 februari 2012 11:40

Ik vind deze mascara ook super, mijn ultime favourite is Pupa

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 13:01:

Welke van Pupa?

[Beantwoorden]


Door Milou op 25 februari 2012 11:43

Wauw, ziet er goed uit! Misschien dat ik deze de volgende keer maar eens meeneem :-)

[Beantwoorden]


Door Paola op 25 februari 2012 11:49

Ziet er heel goed en mooi uit!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 25 februari 2012 11:54

Dat ziet er goed uit! Ik ben normaal niet zo van de Maybelline mascara’s, ik gebruik eigenlijk altijd die van Max Factor. Maar over deze ben ik nu wel enthousiast, en hij is ook een paar euro goedkoper (of beter gezegd: minder duur) dan The False Lash Effect die ik normaal gebruik, dus misschien moet ik ‘m een kansje gunnen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 13:02:

Ik vind Max Factor Masterpiece MAX geweldig! Dat is absoluut mijn favoriete mascara (love)

[Beantwoorden]


Door Bedia op 25 februari 2012 12:06

Ik heb ook een van maybelline one by one die is ook heel erg fijn ! <3

[Beantwoorden]


Door Juul op 25 februari 2012 12:07

Maybelline ziet er altijd mooi uit! ^^)

[Beantwoorden]


Door Esther op 25 februari 2012 12:16

Maybelline the collossal is mijn all time favorite, ze hebben echt goede mascaras! :D deze is ook erg moo!

[Beantwoorden]


Door Judith op 25 februari 2012 12:24

Ik gebruik deze mascara ook en hij werkt inderdaad erg goed! :)

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 25 februari 2012 12:26

Ik heb deze mascara ook een tijdje gebruikt en vond ‘m heel fijn

[Beantwoorden]


Door Marieke op 25 februari 2012 12:34

Wat je zelf ook zegt, jammer dat aan het uiteinde van je oog de wimperhaartjes nog wat warrig zitten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 13:03:

Ja, die wilde wimpers van mij hebben wel wat separatie nodig :D

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 25 februari 2012 12:40

Haha the falsies klinkt best raar als je het een paar keer zegt! Ik vind het wel mooi resultaat geven eigenlijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 13:04:

Lees jij blogposts voor jezelf voor? :D maar inderdaad, ik ga het ook steeds Nederlandser zeggen, haha! De falsies.

[Beantwoorden]

Jamilla antwoordt op 25 februari 2012 om 16:34:

Hahahah nee :lol: ik zat er gewoon aan te denken!

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 25 februari 2012 12:41

Deze ziet er erg fijn uit!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 25 februari 2012 12:53

Dit lijkt mij een fijne mascara. Ik heb zelf net ook een paar weken ook een mascara van de maybelline gekocht ( The Colossal Volum’ Express Cat Eyes Mascara) Ook hierbij moest ik erg wennen aan het borsteltje, maar ik heb eindelijk de manier gevonden :D The falsies Flared mascara geeft een erg mooi effect, fijn dat je hem hebt gereviewed.

[Beantwoorden]


Door Sheela op 25 februari 2012 12:59

Ziet er goed uit :) Ik denk dat ik em maar ens ga halen

[Beantwoorden]


Door Chantal op 25 februari 2012 13:03

Ik gebruik al heel lang Max Factor False Lash Effect (waterproof). Ben eigenlijk nooit een fan geweest van Max Factor, maar deze is zooo fijn! Omdat ik met m’n lenzen vaak last heb van droge en daardoor traanogen heb ik wel altijd waterproof op!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 25 februari 2012 13:27

Lijkt me erg fijn, ik heb wel al meerdere mascara’s van The Falsies geprobeerd namelijk…

Mijn ultieme favoriete mascara blijft toch Masterpiece Max!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 13:52:

Jaaaa, de mijne ook! *high five*

[Beantwoorden]


Door Jane op 25 februari 2012 13:46

Jouw ogen, echt zo mooi!

[Beantwoorden]

Alyssa antwoordt op 25 februari 2012 om 13:47:

Ja inderdaad! Ik ben zo jaloers op jouw ogen! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 13:52:

Nou, dat mag je ook wel onder 1 naam zeggen hoor ;-) Thanks anyway ik ben ook erg blij met mijn wimpers!

[Beantwoorden]


Door Anneee op 25 februari 2012 13:52

Ik kom voor mascara toch altijd weer terug bij Maybelinne <3

xXx

[Beantwoorden]


Door Anne op 25 februari 2012 13:53

hij is echt superfijn!
alleen ik heb hem 3 weken geleden al gekocht bij de kruidvat en heb er toen 10 euro voor betaald, super raar haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 14:09:

Goed voor elkaar! Misschien was er een actie?

[Beantwoorden]


Door Fonghwa op 25 februari 2012 13:57

Maybelinne is echt goed. Ik gebruik al jaren de gele met blauwe letters. Volgens mij is dat de collosal volume express. Maar na deze review ga ik ook eens de andere proberen! Thanks vera!

Btw. Jij maakt echt prachtige ooglooks altijd!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 14:10:

Dankjewel Fonghwa!

[Beantwoorden]


Door Zusjes in Paradijs op 25 februari 2012 14:02

Het borsteltje ziet er best fijn uit eigenlijk! Maar ik ga nu eerst mijn L’Oreal Double Extend mascara gebruiken die ik gescoord heb voor twee eurie. :-)

[Beantwoorden]


Door Zilla op 25 februari 2012 14:02

Ik heb deze mascara ook al een tijdje. In het begin vond ik het niet zo`n bijzondere mascara, maar na een tijdje werden mijn wimpers er inderdaad erg lang van. Wel jammer dat hij soms wel een beetje klonterig is. Trouwens volgens mij hebben ze deze mascara bij PAK in Arnhem ook, maar dan voor 9 euro ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:17:

Ah, goede tip!

[Beantwoorden]

Marissa antwoordt op 27 februari 2012 om 09:34:

Waar zit die winkel?

[Beantwoorden]


Door Danique op 25 februari 2012 14:11

deze ziet er SUPER nice uit!

ik had de maybelline one by one mascara, alleen die is gestolen!
baal ik enorm van!

Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:19:

Gestolen! :-O Hoe dat dan?

[Beantwoorden]

danique antwoordt op 25 februari 2012 om 18:50:

iemand heeft hem uit me etui gejat!

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 25 februari 2012 14:20

Mooie wimpers krijg je ervan! Ik heb toch gehoord dat er veel mensen fan zijn van deze mascara :).

[Beantwoorden]


Door Iris op 25 februari 2012 14:23

Ik heb deze mascara afgelopen week in Londen gekocht, voor 5,99 pond. Dat vond ik best goedkoop, dus nam het mee ! Deze macara is echt mooi, en goed ;D Ben nu al benieuwd naar je volgende revieuw. ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:19:

Nice, dat scheelt best wat!

[Beantwoorden]


Door esther op 25 februari 2012 14:45

Super mooie budget mascara! fijne review, klonterd deze alleen niet?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:19:

Ik vind dat hij niet kontert :-)

[Beantwoorden]


Door Leonie op 25 februari 2012 14:46

Mwa, ik vind de mascara een beetje tegenvallen…
Maar je full-face foto is heel erg mooi!
Heb je daar een lippenstift op of is dat je eigen lipkleur? Als het een lippenstift is, welke? ^^)
En de blush is ook heel mooi, welke is dat? ^^)
Haha wat een vragen!
XXX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:20:

De blush is MAC Ombre Blush Azalea blossem en de lipstick is Dior Addict It Pink ^^)

[Beantwoorden]


Door melissa op 25 februari 2012 14:55

egt super mooie foto op het einde <3

[Beantwoorden]


Door sofiexx op 25 februari 2012 14:59

wow hij is echt mooi, ik ga hem ook eens proberen ;-)

[Beantwoorden]


Door Roos op 25 februari 2012 15:02

Ik vind deze mascara echt fantastisch. Ik heb hem sinds een weekje in huis en hij bevalt me echt goed. Ik heb ontzettend zitten twijfelen omdat de reviews zo slecht waren, maar heb hem uiteindelijk toch gekocht. Hij geeft inderdaad veel lengte maar ook volume en maakt de wimpers mooi zwart. Wat ik wel jammer vind is dat hij na een tijdje een beetje uitloopt dat er een beetje een zwarte gloed onder mijn ogen komt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:21:

Ah, dat is niet fijn! Hij blijft bij mij wel goed zitten de hele dag.

[Beantwoorden]


Door jacqueline op 25 februari 2012 15:14

superleuk dat je hem hebt getest ik ga hem nu zeker kopen

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 februari 2012 15:16

Wauw, wat een mooi resultaat! Wel jammer van de prijs, ik vind 15 euro voor een mascara aan de dure kant… misschien dat ik het voor 1 keer probeer, om te kijken hoe het bevalt. :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 25 februari 2012 15:16

Wauw, wat een mooie mascara! Alleen ben ik bang dat het op mijn wimpers (kort, steken horizontaal vooruit.) een beetje tegen valt. Gelukkig heb ik nu de Maybelline Volum’Express The Colossal aangeschaft en die valt me zeker niet tegen! Sowieso vind ik de mascara’s van Maybelline over het algemeen wel fijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:22:

Ik denk dat Max Factor False Lash Effect wel wat voor jou is! Voor de volgende keer :-)

[Beantwoorden]


Door Daphna op 25 februari 2012 15:30

Ik heb hem vorige week voor mijn verjaardag gehad, hij is inderdaad super fijn! En hij maakt me wimpers langer :hiya: (love)

[Beantwoorden]


Door Emma op 25 februari 2012 16:05

Wauw die ziet er mooi uit! Ö

Wat ik eigenlijk vaak mis in reviews van mascara’s in een probleem wat ik zelf af en toe tegen komen bij bepaalde mascara’s. Misschien ligt het aan mij, misschien de mascara’s. Meestal heb ik dit probleem bij de goedkopere merken (essence, catrice), maar ook bij die volume collosal van l’oreal. Maar goed, het probleem is: na een tijdje, rond de middag/einde van de dag zit er opeens een zwarte waas van de mascara onder mijn ogen zitten. Daar zit dan zo’n donkere veeg die ik er maar moeilijk af krijg. Meestal krijg ik deze mascara’s er ook moeilijker af met removen.
Dit probleem heb ik niet met een mascara van oriflame en van max factor (die in zo’n gouden verpakking).

Weet jij mischien of dat aan mij ligt of aan de mascara? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:23:

Dat ligt aan de mascara! Ik ken het probleem wel, heel vervelend. Ik vind dat deze wel goed blijft zitten gelukkig.

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 25 februari 2012 om 18:28:

Oke! Bedankt voor die info! :ja:

[Beantwoorden]


Door Jill op 25 februari 2012 16:12

Nice! Ik vind die mascara’s altijd heel fijn! De full face foto is ook weer prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 25 februari 2012 17:26

Dit is er wel eentje om te onthouden ja!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 25 februari 2012 17:31

Lijkt me een fijne mascara! ^^)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 25 februari 2012 17:31

Mooie mascara, ik moet eerlijk toegeven dat ik niet had verwacht dat hij zo goed zou zijn. :x Misschien vanwege de grote borstel, vooroordelen zijn niet goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:24:

Is niet zo gek hoor, ik vond One By One en The Colossal Cat Eyes ook niet fijn (ook Volume’Express mascara’s) en daarom dacht ik dat deze ook enorm zou tegenvallen. Maar ik werd aangenaam verrast, en verrassingen zijn wel leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 25 februari 2012 18:22

Niet alleen je make-up is mooi. ik vind je oorbellen ook nice!

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:24:

Dankje! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 25 februari 2012 18:27

Ziet er goed uit! Volgens mij kun je mascara’s niet genoeg testen haha, ik ben altijd weer benieuwd naar andere :) Zo ook naar die van Essence, dus ik kijk uit naar je review.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 25 februari 2012 18:37

ik vroeg me dus af wat is zegmaar het verschil tussen de normale falsies en de falsies flared? Want ik heb namelijk de gewone falsies mascara en wilde de flared ook proberen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2012 om 00:11:

Volgens mij gaat The Falsies Flared nog een stapje verder en creëert meer volume.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 25 februari 2012 19:05

Moet eerlijk zeggen dat ik binnen de merken zelf niet veel verschil merk, laat staan binnen de lijnen.. Like, 10 mascara´s, bij één lijn? Ik zou dan liever voor kwaliteit ipv kwantiteit gaan(Als ik van het merk zelf was)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2012 om 00:10:

Ben ik met je eens! Maar Maybelline zal wel een hele slimme reden hebben om het zo te doen :D

[Beantwoorden]

Jessica antwoordt op 26 februari 2012 om 14:16:

I guess, zo slim dat wij het niet begrijpen ;p

[Beantwoorden]


Door Zahra op 25 februari 2012 20:08

Haha, in die reclames zijn het altijd nepwimpers inderdaad!
Gelukkig zie ik nu hoe het bij jouw staat op je echte wimpers :)

[Beantwoorden]


Door Alanah op 25 februari 2012 20:18

he, heb ik net de essence multi action mascara gekocht, dus nog een tijdje wachten…
maar die van essence vind ik prima werken ^^)

[Beantwoorden]


Door Janaa op 25 februari 2012 20:40

Deze mascara lijkt mij erg fijn :D x

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 februari 2012 21:17

Ik weet dat het niet de bedoeling is om andere bloggers op andere blogs af te gaan kraken, maar serieus, ik las net een artikel op Miss Lipgloss over een mascara, en haar wimpers zitten altijd over elkaar heen etc. maar jouwes zitten echt te perfect ofzo, echt prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Elien op 25 februari 2012 22:17

heel mooi resultaat! De one by one vind ik ook erg goed!
Ik heb trouwens net een goede bugetmascara ontdekt die niet klontert en goed separeert, de city curls mascara van NYC! Het is een goede mascara voor naar school of werk want hij is niet superopvallend..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2012 om 00:12:

Die heb ik ook nog liggen volgens mij! Ben benieuwd, vind de andere mascara’s (heb een gele en een oranje getest) van NYC ook echt fijn!

[Beantwoorden]


Door Dier op 25 februari 2012 22:24

Die Essence Get Big mascara is echt heel fijn!(: Veel plezier met het testen, hij bevalt mij iig heel erg.

[Beantwoorden]


Door Mariette op 25 februari 2012 22:25

Ohh super nice!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Marieke op 26 februari 2012 00:20

Ik heb deze mascara ook, en ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet zo weg van ben, ik heb het enkele keren op verschillende wijze gebruikt maar het zat gewoon niet, jammer maar helaas :(

[Beantwoorden]


Door Chantal op 26 februari 2012 10:33

Hij staat je heel mooi! ^^)

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 26 februari 2012 10:49

Klinkt erg goed! Al heb ik al jaren een favoriet van YSL :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 26 februari 2012 12:48

ik vind het effect supermooi!

[Beantwoorden]


Door Sevval op 26 februari 2012 15:28

Jou mascara-swatches kunnen aan niemand tippen ! ^^)
heel mooi ! x

[Beantwoorden]


Door Juliette op 26 februari 2012 16:19

Ik heb deze mascara ook en ik vind hem echt super fijn! Zeker een aanrader! ^^)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 26 februari 2012 16:33

Erg mooi! Ik heb eigenlijk nog nooit een slechte mascara van maybelline gehad, topmerk!

[Beantwoorden]


Door Shirley op 26 februari 2012 16:35

Hij ziet er echt heel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Helene op 26 februari 2012 20:05

Ik heb die mascara al iets van 3 maanden en hij is bijna op, ik vind hem heel fijn alleen komen er bij mij vaak kleine klontjes aan de bovenkant van mijn wimpers en plakken mijn wimpers aan elkaar, maar dat ligt denk ik ook een beetje aan mezelf.

[Beantwoorden]


Door Babkeee op 26 februari 2012 20:25

Ziet er goed uit! Ik zie nooit zoveel verschil tussen mascara’s eerlijk gezegd!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 27 februari 2012 17:30

Dat ziet er goed uit! :D

[Beantwoorden]


Door Kelly op 27 februari 2012 18:52

Ahhhh dit is de mascara van de reclame met die vrouw met enorme nepwimpers die er bijna vanaf vallen, moest er meteen weer aandenken. ^^) Ik vind deze mascara er erg goed uit zien op je wimpers, wat ik vooral erg belangrijk vind dat hij separeert en niet klontert.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 27 februari 2012 19:31

Wat zie je er prachtig uit op die full face foto.
Mijn favoriete mascara is de roterende van Bourjois. Hij is wel 16 euro, maar ik wacht altijd tot het 2 halen, 1 betalen is :)

[Beantwoorden]


Door soraya op 28 februari 2012 12:39

wij hebben hier een winkel die heet op=op, het is een hele nette leuke winkel met beautyproducten van verschillende merken voor een goedkoper prijsje, en ik weet dat ze zo’n winkel ook in nunspeet hebben dus miss ook wel in meerdere steden, maar waar het om gaat is dat ik deze mascara heb gezien daar en ze waren 2 voor 10 euro! :wow:

[Beantwoorden]


Door xMelanie96 op 28 februari 2012 19:10

Wordt hij ook nog verkrijgbaar in waterproof?
Zo ja, waar?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 februari 2012 om 19:12:

Dat weet ik helaas niet.

[Beantwoorden]


Door SAMMIE op 29 februari 2012 12:09

Ik heb geen dure mascara nodig.
Ik heb van mezelf al lange, volle en gekrulde wimpers. :yay:
Nu heb ik nog ‘die gele’ van maybelline omdat hij heel goedkoop was in Frankrijk.
Als al mijn mascara’s die ik nog heb, op zijn.. dan koop ik een mascara van essence.
Misschien die roze (je hebt ze ook met groen of oranje) ik weet de naam niet.
Of ik koop de nieuwe: Big Lashes. Om nog meer uit mijn heilige, lange, gekrulde en volle wimpers te halen voor een laag prijsje.
(love) (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 3 maart 2012 15:44

Ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 3 maart 2012 23:19

Ik vind dat ie een mooi effect geeft maar inderdaad meer krul zou nog beter zijn geweest ;D

[Beantwoorden]


Door Anna op 5 maart 2012 18:04

Wat een mooie! ik had er één gekregen voor mijn verjaardag, maar toen ik hem uitleende aan een vriendin op kamp is ze hem kwijtgeraakt.. Balen!
Hij staat je echt mooi en die look is prachtig!
xx

[Beantwoorden]


Door hettie op 6 augustus 2012 19:33

Leuke blog, ik ben altijd wel benieuwd naar de nieuwste haar modellen !

[Beantwoorden]


[…] dat ik het eigenlijk altijd een hele fijne mascara heb gevonden. Ik denk nog wel eens terug aan The Falsies Flared en Big Eyes waarvan ik meerdere tubes tot de laatste klodder heb gebruikt. Zal The Colossal […]