Essie nagellak

De nagellak van Essie is al een poos te koop, vooral online kan je goed terecht voor de kleurrijke potjes nagellak. Dat vond het merk echter niet genoeg en daarom is Essie vanaf maart ook bij DA en vanaf april bij Etos te vinden! Deze Essie lakjes hebben wel een andere, dunnere textuur, een groter kwastje én een lagere prijs! Ik review de drogisterij lakken, maar vergelijk ze natuurlijk ook even met de variant die je online kunt shoppen.

Photobucket

Photobucket
Er zullen maar liefst 100 kleuren bij de twee drogisterijen verkocht worden, en daar bovenop komt er ook nog eens 4 keer per jaar een Limited Edition collectie uit. De 100 kleuren zijn volgens het merk de echte must-haves. 100 must-have kleuren? Dat klinkt wel erg enthousiast. Ik heb in ieder geval al 6 kleuren kunnen testen.

Photobucket

Photobucket
Een nagellak van Essie kost normaal zo’n €12,99 en als je deze online bestelt, komen daar ook nog eens verzendkosten bij. De lakjes waren ook al wel in de winkel te koop, maar vooral bij nagelsalons. Niet bij een drogist als DA of Etos. Bij de drogist ga je €9,99 per nagellakkleur betalen en dat is toch wel een iets fijnere prijs! Natuurlijk, het is alsnog aardig wat geld, €10 voor nagellak. Wilde je altijd al een lakje van Essie proberen? Dan is deze prijs toch wel iets aantrekkelijker.

Maar zoals ik zei is de textuur en het kwastje wel anders. Laten we dat eens even beter bekijken…

Photobucket
Links zie je de Essie nagellak in de kleur Bordeaux, deze heb ik een keer online gekocht. Rechts zie je exact dezelfde kleur (ook Bordeaux), alleen is dit de lak die bij DA en Etos verkocht gaat worden. Wat is het verschil?

Photobucket
Allereerst: het kwastje. Die van de drogisterij Essie lak is veel groter. Ik moet zeggen dat allebei de kwastjes fijn lakken, maar mijn voorkeur toch wel uitgaat naar een grotere kwast. Het lakt sneller omdat je met een strijk een groter oppervlak bedekt.

Photobucket
Hoewel in het flesje de nagellak qua kleur exact hetzelfde lijkt, kun je zien dat op mijn nagels het resultaat toch wel even anders is. De eerste twee nagels (van mijn wijs -en middelvinger) heb ik met de online bestelde Essie nagellak gelakt en de laatste twee nagels (van mijn ringvinger en pink) heb ik met de drogisterij Essie nagellak gelakt. Alle vier de nagels hebben twee laagjes gekregen.

Essie Bordeaux nagellak online besteld €12,99 – is een knalrode kleur, vrij licht en fel, die met twee lagen goed dekt. De substantie van deze lak is erg fijn, precies goed als je het mij vraagt. Niet te dun, niet te dik, het zit er tussenin.

Essie Bordeaux nagellak bij de drogist te koop €9,99 – is een stuk donkerder, ik vind deze kleur meer bordeaux. Dekt ook met twee lagen genoeg, maar heeft een dunnere, vloeibaardere substantie.

Allebei de nagellakkleuren drogen snel en zitten na een paar uur ’s avonds, de hele nacht slapen en een paar uur ’s ochtends nog mooi op mijn nagels. Welke nagellak het mooiste resultaat geeft is natuurlijk persoonlijk, maar dat er verschil in zit is duidelijk! De online verkochte nagellak is niet hetzelfde als die bij de drogist verkocht gaat worden.

Photobucket
Nu is het tijd om de drogisterij lakken te swatchen en te reviewen!


Op alle foto’s draag ik 2 lagen nagellak.

Photobucket
Photobucket
15 Sugar Daddy – dit is de nagellak waarmee we beginnen: een hele zachte, neutrale kleur die erg fench manicure aandoet. Geeft je nagels een mooie glans en een hele (hele!) lichtbeige kleur.

Photobucket
Photobucket
50 Bordeaux – De lak die je net al zag, maar nu op alle vier de nagels. Bordeaux is een erg mooie, diep wijnrode kleur. Intens en chique. Ik heb graag zo’n kleur in mijn collectie (daarom heb ik hem ook een tijdje geleden online besteld) omdat het naar mijn mening echt een mooie klassieker is en rood nooit verveelt.

Photobucket
Photobucket
67 Meet Me At Sunset – BAM! Oranje. Ik hoor je al denken ‘is het al koninginnedag? en ‘wanneer speelt het Nederlands elftal?’, maar oranje is juist een super mooie en vrolijke zomerse kleur die ook prima gedragen kan worden wanneer secretaressedag is en Christiano Ronaldo op het voetbalveld staat. Dekt met twee lagen nog niet voldoende en heeft een derde laagje nodig.

Photobucket
Photobucket
81 Mamba – is een romige nagellak met een subtiele shimmer in een aparte koffiekleur. Bij mijn huid ziet de kleur er wat vreemd uit, maar ik denk dat als je iets getinter bent de lak juist wel heel mooi nude kan staan. Dekt met twee lagen niet helemaal voldoende, ik zie nog een klein beetje de tip (het witte randje) van mijn nagel door de nagellak heen.

Photobucket
Photobucket
90 Dive Bar – is een super mooie, astronomische kleur nagellak. Hij is niet echt duo chrome, hoewel de lak er van elke kant weer anders uitziet. Vertoont donkerblauwe, paarse en groene kleuren. Dive Bar zit bommetje vol shimmer en dekt met twee lagen perfect.

Photobucket
Photobucket
93 Mezmerised – is een super gave knalblauwe nagellak. Ik denk dat dit wel één van mijn favorieten is. De substantie van de lak is romig, zonder enige glitter of glans. Mezmerised dekte met 1 laag al erg goed, maar 2 lagen zijn net wat mooier en maken de kleur intenser. Heb je haast? Dan kan je ook prima 1 laag aanbrengen.

Photobucket
De nieuwe Essie nagellakken lakken erg mooi, compleet streeploos en de donkere kleuren dekken in de meeste gevallen met twee lagen goed. Niet alle kleuren dekken even goed, soms is een derde laagje toch nog wel even nodig. Dat vind ik wel jammer, zeker als je naar de prijs kijkt die je voor een nagellakkleur betaalt.

Het grote kwastje is een plezier om mee te werken, het lakt super makkelijk en snel doordat de grote kwast een groot oppervlakte bedekt. De lak is wel erg vloeibaar, er zit standaard teveel op het kwastje, dus kijk daar mee uit. Ik heb al eens een enorme klodder op een nagel laten vallen. En voordat ik het vergeet: de nagellak droogt erg snel. Een groot pluspunt als je het mij vraagt. Binnen een paar minuten is de lak droog en ben jij good to go!

Essie nagellak wordt vanaf maart bij DA en vanaf april 2012 bij Etos verkocht voor €9,99 per flesje (13,5ML).


Reacties

Door carlijn op 24 februari 2012 15:31

Door charile op 24 februari 2012 15:34

Wat een mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 24 februari 2012 15:35

super leuk!&2e

[Beantwoorden]


Door Angela op 24 februari 2012 15:35

Wauw, wat een mooie lakjes! Vooral die blauwe is ontzettend mooi.

[Beantwoorden]


Door Dominique op 24 februari 2012 15:38

Superleuke lakjes, en leuk dat ze nu ook in Nederland worden verkocht :) Ik heb er van de week twee gekocht in Duitsland, ik twijfelde tussen Dive Bar en Trophy Wife.. Nu ik Dive Bar zie is hij toch wel heel erg mooi!
Trouwens.. Mooie foto’s!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 17:11:

Ik heb even Gegoogled, en Trophy Wife zit er ook mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 24 februari 2012 15:39

Oh, wat fijn dat je vermeldt dat de lakjes anders zijn, fijn dat ze goedkoper zijn! OOh een groter kwastje is echt fijn, want ik vond de kleinere niet zo fijn werken. Meet me at sunset, dive bar en mezmerised vind ik mooi!

[Beantwoorden]


Door Jill op 24 februari 2012 15:40

gave lakjes! Als ze bij de etos te koop zijn, ga ik zeker een keer een kijkje nemen!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 17:11:

Ik ook! In Arnhem centrum zit geen DA, maar gelukkig wel een Etos :ja:

[Beantwoorden]

Lisanne antwoordt op 25 februari 2012 om 21:52:

Zit er geen DA (meer) ergens bij het Musis? Dichtbij de achterkant van de V&D? Kan het mis hebben hoor. :)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 24 februari 2012 15:50

Mooie lakjes! De laatste vind ik het mooiste, heb zelf ook laatst zo’n kleurtje gekocht. Love it!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 februari 2012 15:51

Eindelijk gewoon verkrijgbaar. Joepie! Ik vind Essie wel heel vaak hele basic kleurtjes hebben maar vooral die felblauwe en oranje kleur zijn echt fantastisch. Deze ga ik maar eens aanschaffen wanneer ze in de winkels liggen. Nu nog hopen dat de Etos hier in de stad ze ook krijgt.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 24 februari 2012 15:57

Welke top coat gebruik je? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 17:12:

Bij deze swatches geen, anders zet ik het erbij. Wanneer ik ‘gewoon’ mijn nagels lak gebruik ik Seche Vite.

[Beantwoorden]


Door Esther op 24 februari 2012 15:58

Ze worden een stuk goedkoper dus, relax!
in duitsland betaal je bij de douglas voor essie maar 7 of 8 euro zelfs!

ben blij dat ze eindelijk in de winkel verkrijgbaar zijn

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 17:14:

Wow, dat is nog beter!

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 februari 2012 15:58

Wat een leuke kleurtjes! Die blauwe wil ik wel graag hebben. Leuke foto’s heb je gemaakt, creatief!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 17:14:

Dankje! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 24 februari 2012 15:59

Ik vind de french manicure achtige lak het mooiste! Superleuk dat ze ook gewoon in de winkels komen te liggen :)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 24 februari 2012 16:02

Dive Bar is een gave kleur! Som,ige kleurtjes dekken niet zo goed, zonde voor zo’n prijs.

[Beantwoorden]


Door Ellen op 24 februari 2012 16:10

Ik raad Essie van d’Go aan! Prachtige lak! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 17:15:

Ik heb even Gegoogled… Wow, prachtige nude peachy kleur zeg! Doet me wel wat aan Catrice Salmon & Garfunkel denken.

[Beantwoorden]


Door Ariane op 24 februari 2012 16:15

Hmm…. Ik weet niet, ik ben niet helemaal weg van de lakjes van Essie. Ik vind de rode kleur mooier van de drogist dan van internet, dat wel. Maar ik denk niet dat ik er 10 euro voor zou neertellen.

[Beantwoorden]


Door Vera op 24 februari 2012 16:18

Ik heb nog geen lakje van Essie, maar ben er wel altijd al erg benieuwd naar geweest :)

[Beantwoorden]


Door HollandaBeauty op 24 februari 2012 16:21

Super de DA drogist zit twee straten verder op dat gaat wel goed komen.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 24 februari 2012 16:26

Ik ga zeker even kijken zodra ze in de winkel liggen, ik vind de kleurtjes er mooi en veelbelovend uitzien!

[Beantwoorden]


Door Fay op 24 februari 2012 16:29

Ik vind de kleurtjes erg mooi, en het lijkt mij ook een stuk fijner dat het kwastje breder is!
Wanneer ze in de winkel zijn wil ik zeker een paar lakjes kopen !

[Beantwoorden]


Door Nadia op 24 februari 2012 16:36

Hai
Wat een leuk kleurtjes
Vooral de foto’s zijn mooi en hoe je ze hebt neer gelegt vind ik echt leuk
Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 17:16:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Pauline op 24 februari 2012 16:38

Mooie lakjes! :-) Maar ik dacht eigenlijk dat ze de nieuwe lakjes juist wat díkker van substantie zouden maken

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 17:17:

Ik vind de substantie niet echt dik, ook niet dun, maar wel een stuk vloeibaarder…

[Beantwoorden]


Door Robin op 24 februari 2012 16:43

ooehw, wat een mooie kleuren! Ik denk dat ik die oranje ga kopen, daar zocht ik namelijk nog naar. Ik vind oranje echt een heel mooie kleur en de nagellak ziet er goed uit

-XXX-

[Beantwoorden]


Door Mariette op 24 februari 2012 16:45

Wat een mooie kleuren zeg!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Laura op 24 februari 2012 16:54

mooi zeg! ik ga er zeker eentje kopen

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 februari 2012 16:54

ik vind mamba een hele mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 24 februari 2012 16:54

Mooie lakjes, en leuk dat je die met elkaar vergelijkt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 17:17:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Lianne op 24 februari 2012 17:01

Ik vind deze lakjes niet heel bijzonder,behalve dive bar.. 10 euro vind ik teveel, maar ik zal toch eens een kijkje nemen bij de etos. :’)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 24 februari 2012 17:02

Sinds een paar maanden zijn ze ook in België in de winkels (Di) te koop. Wel nog voor €10.99 ipv €9.99. Lucky basterds zijn jullie! :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 17:18:

Haha, ahh. Hebben we weer mooi geluk in NL! :D

[Beantwoorden]


Door Juul op 24 februari 2012 17:02

Ik ben zeker benieuwd naar nagellak van Essie,
ik ga sowieso een paar kleuren uitproberen! :yay:

[Beantwoorden]


Door Elien op 24 februari 2012 17:06

ik heb Dive Bar, en dat is ook mijn enige essie lakje, maar ze zijn allemaal erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 24 februari 2012 17:08

Ik ben benieuwd! Ik heb ook twee van de “salonkwaliteit” (haha), dus ik wil wel even de ervaring proberen met de “winkelkwaliteit” :P
Mijn favoriet is Dive Bar <3

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 24 februari 2012 17:20

Huh, wat apart dat de DA lakjes anders zijn dan de ‘normale’. Ik vind dat echt interessant. Wel heel leuk dat Essie nu gewoon in de winkel verkocht gaat worden!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 20:23:

Ja, deze zijn echt voor de consumentenmarkt gemaakt. Essie heeft er volgens mij ook onderzoek naar gedaan en daaruit bleek dat consumenten een ander soort substantie lak en groter kwastje wilden!

[Beantwoorden]


Door Elke op 24 februari 2012 17:28

De laatste twee kleuren vind ik heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 24 februari 2012 17:51

Mamba & Mezmerised zijn mijn 2 favorieten c:

[Beantwoorden]


Door Jessica op 24 februari 2012 17:58

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 24 februari 2012 18:02

Die laatste is mijn favoriet, helaas mag ik geen felle kleuren nagellak op… :'(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 20:23:

Ah, dat is jammer!

[Beantwoorden]


Door Geanne op 24 februari 2012 18:22

Ik vind nr. 93 echt mooi. zo’n kleur kom je niet zo snel tegen echt prachtig al vind ik 10 euro nog niet echt goedkoop.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 24 februari 2012 18:28

Ik vind het echt zo gaaf dat ze Essie eindelijk in Nederland gaan verkopen. Dive Bar staat op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 24 februari 2012 18:29

Dive bar zit al een tijdje op mijn lijstje, hij is zoooo mooi!

[Beantwoorden]


Door Annelien op 24 februari 2012 18:31

Wat fijn dat je de twee soorten vergeleken hebt! Daar was ik namelijk erg benieuwd naar. Zo te zien zijn de drogisterij potjes een beetje kleiner. Nu hopen op zo’n mooie 1+1 gratis actie en dan ga ik mijn slag slaan haha :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 20:24:

Dankje! En nee, er zit evenveel in de potjes :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:29:

Ik heb het nog even gecheckt en je hebt gelijk! In de salon nagellak zit meer. Die heeft 15 ML inhoud ipv. 13,5 ML.

[Beantwoorden]


Door zwaan op 24 februari 2012 18:35

Sugar daddy ziet er erg mooi uit, maar ik ga dit nagellakje toch echt niet kopen. €10 is me te veel!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 24 februari 2012 18:53

hele mooie kleurtjes hoor, ben heel benieuwd

[Beantwoorden]


Door Jessica op 24 februari 2012 19:01

Erg fijn die vergelijking met bordeaux! Ook meteen de mooiste kleur, zowel die uit de drogist als online. Verder vind ik die nude kleur heeel erg mooi.

Ben benieuwd naar de lakjes, heb ze zelf nooit gehad maar wel veel over gehoord, al vind ik ze ook wel vrij duur..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 20:24:

Dankje! Ik vind Bordeaux ook echt een mooie :ja:

[Beantwoorden]


Door Shirley op 24 februari 2012 19:08

Oeh Mamba is leuk (love)

[Beantwoorden]


Door Mariel op 24 februari 2012 19:26

Mooie lakjes ik ben benieuwd of ze ze hier ook gaan verkopen :)

[Beantwoorden]


Door Irene op 24 februari 2012 19:41

Super gaaf artikel Vera!
Mezmerised is ook mijn favoriet, jammer dat ze redelijk duur zijn :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 20:24:

Dankjewel Irene! :$

[Beantwoorden]


Door Margreet op 24 februari 2012 19:53

Wist je dat er in arnhem-zuid een DA zit? Die verkopen ook collistar en een neppe beautyblender!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 20:25:

Nee, maar ik kom dan ook echt helemaal nooit in Zuid :-( Ik woon in Noord en shop altijd lekker dichtbij in het centrum.

[Beantwoorden]

margot antwoordt op 19 april 2012 om 17:27:

Ohh daar moet ik heen! Waar zit hij precies?

[Beantwoorden]


Door Quinty op 24 februari 2012 20:01

(love) Sugar Daddy ! Wat een mooi nagellak !
Leuk dat je hem straks gewoon bij de DA kan kopen :)

[Beantwoorden]


Door Emma op 24 februari 2012 20:24

ik wil zeker een Essie nagellakje kopen!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 24 februari 2012 20:26

Jij bent altijd zo creatief in de foto’s <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 20:35:

Dankjewel :$

[Beantwoorden]


Door Miranda op 24 februari 2012 20:27

Er zit inderdaad nogal een verschil in de bordeaux rode kleur. Fijn dat Essie (straks) ook wordt verkocht bij DA/Etos.

[Beantwoorden]


Door Desiree op 24 februari 2012 20:35

Kan niet wachten tot Essie te koop is bij DA & Etos. Heb een aantal lakjes.. Prachtig merk <3

[Beantwoorden]


Door Paola op 24 februari 2012 20:42

Wat een prachtige lakjes! Zodra ze er zijn even wachten op een kortingsactie en dan zijn ze voor mij!

[Beantwoorden]


Door Julia... op 24 februari 2012 21:20

mooie kleurtjes!!!

[Beantwoorden]


Door Janaa op 24 februari 2012 23:07

Mooie lakjes :D x

[Beantwoorden]


Door K op 24 februari 2012 23:07

Dive Bar is echt heeel mooi! Ik volg je blog echt al zo lang maar heb eigenlijk nog nooit een reactie actergelaten haha! xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:29:

Vaker doen! Vind ik super leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 24 februari 2012 23:17

Oeh Dive Bar is mooi! En leuk dat ze binnenkort ook in de winkels te vinden zijn, dan is er eentje proberen toch wat makkelijker!

[Beantwoorden]


Door Nana op 24 februari 2012 23:49

Hier ben ik echt heel erg blij mee!! Ik wilde Essie altijd al wel proberen, maar €13 voor een lakje + verzendkosten hield me toch echt tegen. Net als de nieuwe ANNY lakjes bij de Douglas vind ik deze prijs dan nog net wel te doen, vooral als het fijne lakjes zijn (: I can’t wait to see (and buy) them! :D

[Beantwoorden]


Door Amber op 25 februari 2012 01:03

Wow wat heb jij mooie nagels van jezelf, Mooi wit gelijk randje !!!!!! :love: :love: *Jaloers*

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:30:

Is niet altijd zo, maar over het algemeen wel :D

[Beantwoorden]


Door emma op 25 februari 2012 08:48

wat een prachtige lakjes (love) Ik vind het ook super dat ze binnenkort bij de drogist te koop zijn, dan is het net iets makkelijker te halen! Nu hopen dat er een introductiekorting wordt gegeven of zoiets en dan ga ik zeker overstag!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:31:

Ja, dat hoop ik ook!

[Beantwoorden]


Door Nynke op 25 februari 2012 10:55

Mooie kleurtjes zitten er tussen! En zag het ‘nieuws’ al op misslipgloss staan, maar het verschil tussen de lakjes kwam daar niet echt duidelijk naar voren. Hier wel, super goede en duidelijke review dus. En props voor de foto’s ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:31:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door samira op 25 februari 2012 11:21

de oranje kleur laat me denken aan tanger in marokko!

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 25 februari 2012 11:27

Die laatste twee zijn heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lotte Snepvangers op 25 februari 2012 11:39

Ik had dit nieuwtje ook bij misslipgloss gelezen,
maar leuk dat jij het verschil van de twee nagellakjes laat zien Vera! :)
Dat wist ik nog niet

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 25 februari 2012 11:49

Normaal ben ik niet zo van de nagellak die je bijna niet ziet, maar Sugar Daddy is wel supermooi!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 25 februari 2012 11:53

Wat leuk en origineel, dat je de drogistlakken en de onlinelakken (om ze even simpel te benoemen) met elkaar hebt vergeleken! Ik vind alle kleurtjes er leuk uit zien en je hebt trouwens ook heel netjes gelakt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:31:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 februari 2012 12:16

Wow, Sugar Daddy geeft echt een hele mooie glans aan je nagels! Prachtig! Ook Bordeaux en Dive Bar zijn erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 25 februari 2012 12:26

Meet Me At Sunset en Dive Bar MOET ik hebben, aah! (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 februari 2012 12:50

ik houd van essie!

[Beantwoorden]


Door sofiexx op 25 februari 2012 14:59

heel erg mooie kleuren! x

[Beantwoorden]


Door Anouk op 25 februari 2012 15:04

Wauw, die blauwe móet ik hebben! Laatst was ik bij de Promiss in Arnhem met mijn moeder waar ik zag dat er daar ook een kleine rekje met Essie-lakjes verkocht wordt. Helaas, las ik dit artikel pas later en heb ik niet gekeken of ze de webshop-versie waren of de drogisterij-versie.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:32:

Oh, nice! Dat is wel goed om te weten. Ik denk dat het de salon nagellak is!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 februari 2012 15:21

Ik vind Dive Bar erg mooi, de rest van de kleuren niet heel bijzonder, van de meeste heb ik al een lookalike. ^^) Ik ben heel benieuwd naar deze nagellak, ik lees er altijd veel over maar heb nog nooit zelf iets van dit merk geprobeerd. Als ze bij de drogisterijen liggen ga ik er wel eentje proberen.

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 25 februari 2012 17:57

Ik had al weleens van Essie gehoord, maar had geen idee dat het zo exclusief was! Nou ja, exclusief; vrij duur voor mijn doen. Ik vind 10 euro ook echt wel een flinke prijs voor een product als nagellak, maar misschien dat ik bij de DA toch wel eentje in mijn mandje stop.

[Beantwoorden]


Door Tine op 25 februari 2012 18:06

Die fel oranje en blauwe nagellak zijn echt leuuwk! Mooie nagels heb je vind ikx

[Beantwoorden]


Door Geraldine op 25 februari 2012 18:45

Die Mezmerized lijkt precies op Pool Party at Night van Catrice, echt een van mijn favorieten!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 25 februari 2012 20:11

Woeeeh! Ben super excited :D

[Beantwoorden]


Door xElegance op 26 februari 2012 18:24

Mooie kleurtjes & mooie swatches.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 27 februari 2012 19:11

Ik vind het merk Essie ook helemaal te gek en ik ben erg blij dat ik ze gewoon nu bij de Drogist kan kopen. Is er al ergens een lijst bij welke winkels ze te koop zullen zijn? Ik had begrepen dat het alleen bij de wat grotere filialen te koop zou zijn?

[Beantwoorden]


Door SAMMIE op 29 februari 2012 12:13

Ik zag die oranje kleur en ik dacht niet: Is het koninginnendag..
Maar ik dacht: :wow: :omg: wat een mooie zomerse kleur!
LOVE LOVE LOVE!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 3 maart 2012 23:22

Allemaal super mooie kleuren!<3

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 17 maart 2012 10:10

[…] basis draag ik onder elke topcoat twee lagen Essie Mezmerised. Ik gebruik expres alleen deze kleur zodat het effect van de topcoats het duidelijkst is. C02 […]


Door Stella op 22 maart 2012 14:39

hee, ik woon heel dicht bij de duitse grens, en ga altijd naar de DM, (duitse drogisterij, vergelijkbaar met kruidvat etos etc.) en daar hebben ze ze ook.. alleen kan ik ze daar voor 2,50 per stuk krijgen!!!! nu ben ik wel aan het twijfelen of het geen andere waren….. maar dat laat ik nog weten als ik er nog eens ben gekomen
xxxjes :wave:

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 30 maart 2012 07:00

[…] verdwijnt bij Etos en daarvoor komt vanaf april Essie in de plaats. Ik vertelde eerder al over de nagellak en wat het verschil is tussen de drogisterij en salon kwaliteit. Ik liet […]


Door veracamilla.nl op 21 mei 2012 07:00

[…] en de nagellakken kosten zoals gewoonlijk weer €9,99 per stuk. Meer weten over Essie nagellak? Hier vind je de blogpost met swatches van een aantal kleuren uit de vaste collectie + uitleg van het […]


Door Eva op 20 oktober 2014 00:46

:yes: dive bar doet me denken aan een essence lakje dat 147 miss universe heet
alleen die denkt voor (bijna )voor geen meter(ik doe er een ander lakje onder).

[Beantwoorden]


Door Dannii op 26 januari 2015 19:27

Ik wou zo een nagellakje in het groen graag, maar vind ze te duur :hmm: :idee:

[Beantwoorden]


Door ealeganus op 25 april 2016 22:45

I bought “Bourdeaux” from Kruidvat and I had a schock when I saw what a bad quality it has. Is extremely liquidy and no matter how less product I use, it flows like crazy.
The brush is extremely unprecisse cut and it stocks alot of product. After drying, it has areas with more color than other.
Is it me or Essie is overrated?

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 mei 2016 16:54

Hoe lang blijft de nagellak zitten? Xx

[Beantwoorden]