Twitter Question #66

Er is een reden waarom ik vooral graag Limited Edtion make-upproducten koop. Niet alleen omdat het speciaal is, je koopt iets wat slechts een gelimiteerde tijd verkrijgbaar is. Maar ook omdat LE producten vaak in een andere, speciale verpakking zitten. En die mooie verpakking, daarvoor val ik in katzwijm. Het staat zo prachtig op mijn beautykast, in mijn make-uptas of in mijn hand! Een mooie make-up verpakking, wat doet dat met de vrouw?

Photobucket

Photobucket
Er was slechts één iemand die tweette dat het om het product zelf gaat, niet om de verpakking. Dat was @liekevullings. En hoewel ik graag zou willen dat ik net zoals Lieke dacht, kan ik me een stuk beter vinden in de andere tweets hierboven. Zoals jullie misschien wel weten ben ik opgeleid als DTP’er, ik kan logo’s maken etc. en ik ben dan net als @xJamillaa ook best wel visueel ingesteld. Daarnaast ben ik best materialistisch, ik krijg het warm van mooie spullen. Ik kan onwijs blij worden van een schitterende blush, en een geweldig product niet kopen als ik de verpakking echt niet mooi vindt.

@CurvaciousNL geeft toe wel eens iets gekocht te hebben alleen om het een mooie verpakking had. Nou, dat heb ik ook wel eens gedaan. Met parfums heb ik dat probleem vooral gehad, maar gelukkig is dat nu over. Ik koop zeker een makeupproduct sneller wanneer het een mooie verpakking, of als het product zelf een schitterend patroontje/driedimensionale glans heeft.

En ik bewaar net als @LauraVissers de doosjes. Na een tijdje gooi ik ze wel weg, omdat ze natuurlijk ontzettend in de weg liggen en ik er niets mee doe. De doosjes van parfum bewaar ik wel langer, die staan nu opgestapeld in een soort toren op een plank bij mijn bureau. Gelukkig zijn mooie verpakkingen niet alleen bij luxe a-merken te koop, ook Essence en Catrice hebben soms pareltjes in hun collectie die ik ook wel op mijn beautykast wil hebben liggen.


Koop jij een make-upproduct eerder wanneer het een mooie verpakking heeft?


Reacties

Door Babke op 25 februari 2012 16:02

Door Babke op 25 februari 2012 16:03

en ja, ik koop het dan wel eerder, als het er goedkoop uitziet pak ik het echt niet mee!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 februari 2012 16:05

De verpakking is voor mij nooit de reden geweest om iets per se te kopen, maar ja: als het een mooie verpakking heeft ben ik nieuwsgieriger naar het product en ben ik zeker geneigd het sneller te kopen.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 25 februari 2012 16:05

Haha yeah ik word gequote. Best wel erg eigenlijk, maarja als ik zo’n mooie verpakking zie zoals UD book of shadows, of iets van Too Faced denk ik gelijk “dat moet ik hebben!!”

[Beantwoorden]

LottedeJ antwoordt op 25 februari 2012 om 17:13:

Ja, dat heb ik ook! En Benefit, aaaaah!

[Beantwoorden]

Rebecca antwoordt op 25 februari 2012 om 17:36:

jaa, too faced heeft altijd hele mooie verpakkingen. vooral de paletjes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:39:

Jaaa, de merken van Sephora <3. Too Faced, Urban Decay en Benefit.


Door Cherel op 25 februari 2012 16:06

Leuke twitter question!
Ja, zelf kijk ik ook echt naar de verpakking en ik heb ook weleens iets alleen om de verpakking gekocht.

[Beantwoorden]


Door Lois op 25 februari 2012 16:12

Leuke TQ!
Ik zou sneller iets kopen omdat het een mooie verpakking heeft, maar alleen als het product me zelf aanspreekt. Ik zou nooit iets kopen omdat het mooi oogt, maar totaal niet nodig heb ;)
xxxxx ♥

[Beantwoorden]


Door Daphne op 25 februari 2012 16:17

Leuk dat ik erbij sta! Moet wel zeggen dat ik ook genoeg producten heb liggen waarvan ik de verpakkingen niet zo mooi vind haha.

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 25 februari 2012 16:31

Jep, hier ben ik helemaal schuldig aan!

[Beantwoorden]


Door Dita op 25 februari 2012 16:40

Ja idd, ik koop het ook vaak omdat het er leuk uitziet..

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 25 februari 2012 16:41

Not mah! Ha, joke. Ik ben ook een sucker voor mooie glimmende verpakkingen. :’) So bright and shiny, sold!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:40:

haha, same here!

[Beantwoorden]


Door Juul op 25 februari 2012 16:41

Natuurlijk letten we allemaal eerst op hoe een product er uit zien, het is dan tenslotte onze eerste indruk.. ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 februari 2012 16:50

Eigenlijk wel, als iets aantrekkelijk is, blijf ik er wel langer naar kijken. Het flesje van Miss Dior vind ik echt prachtig en daarom zou ik het graag willen kopen. Het maakt me eigenlijk niet eens uit hoe hij ruikt. Als hij zou stinken zou ik ook best het flesje willen kopen, gewoon voor de sier.
xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:40:

De flacon van Miss Dior is ook heel mooi! Kinda like the scent too…

[Beantwoorden]


Door Anna op 25 februari 2012 16:56

Het heeft er even niks mee te maken maar Miss Sporty is ook een leuk budget merk. Ik heb daar veel nagellakjes van

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 25 februari 2012 16:57

Je gaat toch altijd op de verpakking af, en dan kijk je verder naar het product. Ik kan me niet voorstellen dat je als eerst een product die er nogal lelijk uitziet pakt, omdat die dan vast goed werkt. Zo werkt dat niet!

Leuke vraag!

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:41:

Als je er positieve dingen over gehoord/gelezen hebt, kan het natuurlijk wel!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 25 februari 2012 16:58

ik koop soms ook producten omdat ze er mooi uit zien;D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 25 februari 2012 17:00

Zoals ik al zei op Twitter: Ja! Het oog wil ook wat. Ik ben niet voor niets dól op verpakkingen van Too Faced haha ^^ !

[Beantwoorden]


Door Claudia op 25 februari 2012 17:02

Ben erg visueel, en kijk natuurlijk wel liever naar spullen die een mooie verpakking hebben maar moet zeggen dat ik toch wel wat meer erover na ben gaan denken. Ik bedoel, je kan een prachtige verpakking echt niet op je ogen smeren haha. Dus het gaat toch uiteindelijk voor mij echt om de inhoud en of deze van mooie kwaliteit is. Als iets behoorlijk zuigt, dan kan je ’t mooie buitenkantje ook wel vervloeken als je er €45 ofzo voor hebt gegeven toch? ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:41:

Ja, dat is helemaal waar! Dan heb je er uiteindelijk niets aan…

[Beantwoorden]


Door Amanda op 25 februari 2012 17:03

Ik vind het wel belangrijk, maar zo geen parfum kopen alleen om de verpakking. Laat ik het zo zeggen, het is een pluspunt als een product een mooie verpakking heeft.

[Beantwoorden]


Door Vera op 25 februari 2012 17:03

Leuke vraag! Ik koop nooit iets alleen omdat het een mooie verpakking heeft, maar een mooie verpakking is wel belangrijk bij het beslissen of je iets gaat kopen of niet, maar ook het product zelf moet me aanspreken!

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 februari 2012 17:03

Als iets niet mooi is koop ik het veel minder snel omdat het er dan ‘goedkoper’ dus ( in mijn ogen ) slechter.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:42:

Als iets duur is, maar een lelijke, goedkoop uitziende verpakking heeft koop ik het ook niet. Ik wil dat luxe gevoel erbij!

[Beantwoorden]

Sophie antwoordt op 25 februari 2012 om 20:13:

Hihi, daar herken ik me helemaal in!

[Beantwoorden]


Door emma op 25 februari 2012 17:04

Ja echt wel, ik lees ook alleen de boeken met een leuke voorkant (A) Als een make-upproduct er niet aantrekkelijk/mooi uitziet koop ik het niet, omdat ik dan het idee heb dat het product ook niet goed is.. Als ik dan overal hoor & lees dat iets een wondermiddel is ga ik uiteindelijk wel overstag :)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 25 februari 2012 17:05

Deze rubriek blijft toch écht een van de leukste op je site!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:42:

Ah, tof! Dankje ^^)

[Beantwoorden]


Door FaridaBT op 25 februari 2012 17:09

De mooie verpakking is leuk meegnomen maar als het product niet werkt voor mij dan laat ik het alsnog staan!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 25 februari 2012 17:13

Ik heb al heel wat miskopen gedaan doordat ik een product alleen kocht vanwege de mooie verpakking, haha. Ik vind cuteness gewoon belangrijk!

[Beantwoorden]


Door Paola op 25 februari 2012 17:15

Ik koop een oog zeker sneller als hij er mooi uit ziet!

[Beantwoorden]

Paola antwoordt op 25 februari 2012 om 17:15:

oog is product haha ik zat in mijn hoofd met mijn oog wil ook wat ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:42:

Hahaha! ^^)

[Beantwoorden]


Door Germa op 25 februari 2012 17:19

:yes: Absoluut!!!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 25 februari 2012 17:23

Guilty! Ik heb make up van Paul & Joe uit Azië laten over vliegen omdat de verpakking absoluut ge-wel-dig is. Die ga ik ook echt niet weggooien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:46:

Ja omg! Die lipstick met katten!! :-O

[Beantwoorden]


Door Fonghwa op 25 februari 2012 17:29

Hmm nooit bewust over nagedacht eigenlijk! Maar volgens mij koop ik het ook eerder als het een mooie verpakking heeft ^^

[Beantwoorden]


Door Elise op 25 februari 2012 17:30

Hier heb ik dus helemaal geen last van (en daar ben ik ook heel blij mee). Tuurlijk, een mooie verpakking is leuk maar het gaat inderdaad om het product.

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 25 februari 2012 17:33

Ik koop zeker sneller en product als het een mooie verpakking heeft. Het oog wil ik wat haha. :yes:

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 25 februari 2012 17:34

Hihi ja, behalve als ik wéét dat het product gewoon heel goed is. Ondanks de saaie verpakking

[Beantwoorden]


Door Sharon op 25 februari 2012 17:37

Ik ben ook echt zo’n sucker voor verpakkingen haha. Het hoeft voor mij niet over de top ofzo te zijn, maar ik krijg altijd zo’n luxe gevoel wanneer iets goed is afgewerkt en bijvoorbeeld chique zwart is. Verpakkingen blijf ik ook eindeloos bewaren, heb laatst een hele hoop weggedaan :’D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:47:

De details zijn ook belangrijk inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Ise op 25 februari 2012 17:49

Haha dit herken ik! Ik heb ook wel eens iets duurs gekocht gewoon omdat het er mooi uitziet

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 25 februari 2012 17:59

Bij goedkope producten maakt het me eigenlijk niet zo uit of het er mooi uitziet. Al vind ik het wel leuker en koop ik het sneller als het er mooi uitziet.

Vooral bij dure producten moet het er voor mij echt mooi uitzien. Je zal mij dus ook niet snel met die palettes van Urban Decay zien die dangeroux en festive of hoe ze ook heten. Ik vind de oogschaduws en potloodjes en dan nog primer echt heel erg leuk, maar de palettes zijn naar mij smaak echt lelijk. Een duur product geeft mij een luxe gevoel en dat moet er dan wel mooi uitzien.

Verder wil ik even zeggen dat ik het jou echt ontzettend leuk vind doen! Je bent echt 1 van mijn favo bloggers!

Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 18:48:

Grappig, ik vind UD en vooral de verpakkingen juist geweldig! ^^) Wat vind jij dan van het Book Of Shadows?

En dankjewel, super leuk om te horen! :$

[Beantwoorden]


Door Naomi op 25 februari 2012 18:10

Ik ben sowieso niet een meisjemeisje, dus daar zal het misschien ook aan liggen. Maar bij make-up geef ik echt geen piep om de verpakking. Als het maar mooi op m’n gezichtje zit. Dat ziet iedereen, niet m’n verpakking. ; )

[Beantwoorden]


Door Nanda op 25 februari 2012 18:18

Ik ben juist van less is more. Verpakkingen, doosjes, zakjes pleur ik allemaal weg. Ik wil zo min mogelijk spul in huis. Hoe het er uit ziet kan mij ook niet echt wat schelen, zolang als het maar niet goedkoop oogt. En tja, alles staat en ligt in en op een kast in de slaapkamer en daar komen alleen vriend en ik om te slapen. Dus het zou er mooi staan te wezen voor niks. Ook een mooi uitziende blush bekoord mij niet. Kan mij er weinig bij voorstellen. Ga je meerdere keren je blush pakken om het gewoon te bekijken? Nee ik ben geloof ik een zeldzame variant tussen de beautyfreaks hihi.

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 februari 2012 18:45

Hihi, tof dat ik erin sta ^^

[Beantwoorden]


Door Jessica op 25 februari 2012 19:07

Ik let er ook meer op bij duurdere merken ja, van goedkopere merken(a la drugstore) verwacht ik nou eenmaal niet veel..

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 25 februari 2012 19:20

Zeker, ik ben een sucker voor mooie verpakkingen. Ziet ’t er mooi uit maar werkt het niet? Dan kopen we ’t toch gewoon voor de mooie verpakking? Haha, erg eigenlijk, nu ik het zo zeg.

[Beantwoorden]


Door Jill op 25 februari 2012 19:48

jaa.. dat heb ik ook..
Net zoals Laura, ik bewaar de doosjes, en de tasjes van leuke winkels
Zo hangen er allemaal tasjes op mn kamer omdat dat leuke winkels zijn, of schattige tasjes of een leuk kleurtje, etc.
Soms bewaar ik prijskaartjes ook.. sommige zijn zoo mooi!
Sickk..
en mn allermooiste geurtje zat in een super mooi doosje met een bodylotion erbij.
Of ja zat, ik bedoel zit, want hij zit nog steeds in dat mooie doosje en staat op mijn plankje te pronken.
Uiterlijk telt zéker mee ja.. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 20:23:

Ik heb prijskaartjes ook wel eens bewaard, haha! Tasjes bewaar ik ook :-)

[Beantwoorden]


Door Irenka op 25 februari 2012 20:03

Ik ben een verpakkingsfreak. Ik houd bijvoorbeeld van de Benefit gezichtsverzorging, en vooral om de verpakking. Prachtig. Maar ja, daar ben ik designer voor denk ik.. Als mijn volgende opleiding niet werkt, wil ik de packaging design in

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 25 februari 2012 20:07

Jaaa, dat heb ik ook zo erg! Ik ben ook best materialistisch en ik kan er zo blij van worden als iets helemaal mooi is ingepakt. Ik zal het dan ook zeker sneller kopen als het er mooi uitziet. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2012 om 20:23:

Ik word daar ook echt zo blij van!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 25 februari 2012 20:13

Zeker wel, ik wilde laatst een bronzer kopen van Gosh omdat het allemaal mooie kleurtjes had en zo’n mooi patroontje… terwijl ik het helemaal niet nodig had.. ik heb ’t uiteindelijk ook niet gedaan. Maar zelfs met wijn kies ik dan voor degene met de mooiste verpakking. En als ik niet kan kiezen? Juist, het product met de mooiste verpakking dan maar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2012 om 00:14:

Gosh heeft ook een ENORME bronzer, die ik wil ik al zo lang! (love)

[Beantwoorden]


Door Maartje op 25 februari 2012 20:25

Ik heb het wel een beetje, maar als er een supermooie blush is maar geen kleur afgeeft dan koop ik het niet bijvoorbeeld… :)

[Beantwoorden]


Door Lisa-Marie op 25 februari 2012 21:53

Ik heb dat ook.. Maar niet alleen met verpakkingen, ook als een product een leuke naam heeft wil ik het eerder kopen. De nagellakjes van Catrice bijvoorbeeld. Ik heb kleurtjes in mijn bezit, die ik nog nooit of misschien één keer heb gedragen, en die ik eigenlijk alleen maar kocht omdat ik de naam zo ontzettend leuk vond, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2012 om 00:16:

Haha, die namen zijn ook super leuk!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 25 februari 2012 22:11

Nee eigenlijk niet. Wel natuurlijk als je twee producten voor dezelfde prijs hebt en dan kies ik voor het product met de mooiste verpakking.

[Beantwoorden]


Door Quinty op 25 februari 2012 22:25

Goede vraag ! Verpakkingen zijn voor mij eigenlijk best wel belangrijk, als een product er mooi uitziet, heb ik het idee dat er ook meer aandacht aan is besteed.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 25 februari 2012 22:42

jaa zeker!
een mooie verpakking trekt gewoon meer aan.
x

[Beantwoorden]


Door Marly op 25 februari 2012 23:25

Jaaaa, bijvoorbeeld bij Essence, dat merk kan ik echt niet uitstaan, gewoon omdat het echt goedkoop oogt. Als je merk dan al goedkoop is, laat het er dan wel iets beter uitzien denk ik dan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2012 om 00:17:

Dat zei Martine van LiveLifeGorgeous ook al, haha! Ik vind het best meevallen bij Essence. De verpakkingen zijn niet luxe ofzo, maar vaak wel vrolijk!

[Beantwoorden]

alice antwoordt op 26 februari 2012 om 00:44:

Heel vaak kiezen goedkopere merken bewust voor een goedkoop-ogend verpakking, om duidelijk te maken dat het goedkoop is. Als bijv Euroshopper producten heel chic er uit zagen zou hun doelgroep minder snel er naar kijken omdat ze opzoek zijn naar iets goedkoops (en ‘mooi’ associeer je niet snel met ‘goedkoop’). Ze willen het gevoel bevestigen dat je iets heel goedkoops krijgt, zo goedkoop zelfs dat ze niet zo veel geld insteken in de verpakking. Of ze besteden echt minder geld in de verpakkingen om kosten omlaag te houden, kan ook :P

Goed, ik weet natuurlijk niet of dit het geval is bij Essence (ik denk idd dat ze ‘jong’ en ‘vrolijk’ willen uitstralen ipv ‘goedkoop’ aangezien Catrice ook binnen hetzelfde merk (Cosnova) en prijsklasse valt en wel een mooier uitstraling heeft) maar toch, soms zijn zulke dingen bewust gedaan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2012 om 11:55:

Ja, klopt! Dat van Euroshopper weet ik, vind het wel slim bedacht. Maar ik betrok dat niet op Essence, zag dat anders. Maar het zou natuurlijk kunnen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 februari 2012 23:53

Hmm, nee, niet echt. Het is natuurlijk een leuke bijkomstigheid als de verpakking mooi is en misschien dat ik iets sneller over stag zou gaan als de verpakking erg mooi is, maar ik vind het zeker niet het belangrijkste. Ik zou nooit een slecht product kopen, of een product waarvan ik weet dat ik het niet ga gebruiken, puur voor de verpakking. Andersom zou ik een geweldig product ook niet laten liggen alleen vanwege de lelijke verpakking. Dus een mooie verpakking is een leuke bijkomstigheid (en ik zit ook wel eens kwijlend voor de computer vanwege alle mooie producten ;-)) maar zó ver ga ik niet.

[Beantwoorden]


Door alice op 26 februari 2012 00:29

Nope! Ik ben zelf ook visueel ingesteld maar inmiddels weet ik hoe misleidend makeup verpakkingen (en commercials, haha) kunnen zijn. Iets kan in een prachtig potje zitten en echt slecht zijn, en andersom. Ik ga wel eerst kijken bij iets dat mooi is verpakt, dat wel! Het trekt natuurlijk je aandacht. Gelukkig bestaat de internet en kan ik eerst even goed lezen over een product voor dat het ooohhhhh-shiny! gevoel overheerst haha.

[Beantwoorden]


Door Sietske op 26 februari 2012 09:35

Waarom geen leuke ingelijste collage maken van prijskaartjes (deze bewaar ik altijd van kleding van WonderWoman) en verpakkingen :) Leuke rubriek!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 26 februari 2012 11:59

een mooie verpakking is leuk maar als het product niet doet wat hij beloofd laat ik hem net zo makkelijk liggen.

[Beantwoorden]


Door Iris op 26 februari 2012 12:56

Ja, ik koop het eerder. Ik twijfel ook heel erg wanneer iets een lelijke verpakking heeft. Misschien heel raar maar toch. De nieuwe Essence’s mascara’s moeten ook erg fijn zijn heb ik gehoord, maar de verpakking vind ik zo lelijk dat het me gewoon tegenhoudt om het te kopen.. Hahaha oke dit is inderdaad best wel raar nu ik het typ..

[Beantwoorden]


Door Joyce op 26 februari 2012 13:01

eerste indruk is heel belangrijk denk ik! je pakt het product eerder als het er leuk uitziet

[Beantwoorden]


Door samira op 26 februari 2012 14:33

ik zit ergens tussen in maar leun vooral aan het feit dat het ook goed moet zijn! :)

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 26 februari 2012 14:49

Ik betrap mezelf er vaak op dat ik iets koop omdat het er mooi uitziet en het daarna niet meer gebruik. Maar als iets er mooi uitziet, dan is het ook iets wat je eerder zou kopen dan een simpel doosje. Toch?

[Beantwoorden]


Door sammy op 26 februari 2012 17:02

ja! ik heb de cateyes mascara ook alleen maar gekocht omdat er een stukje panterprint op zit haha. Terwijl ik hem al eens had geleend van en vriendin en er helemaal niet zo tevreden over was. maar van de week ga ik weer thé one by one kopen die is veel beter:D

[Beantwoorden]


Door Mariette op 26 februari 2012 17:14

Ik doe dat ook, het oogt dan gewoon beter of zoiets…

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 26 februari 2012 17:41

Ja, zeker wel! Ik wilde echt zó graag die blush uit de Nymphelia collectie, omdat hij zo’n mooi patroontje heeft. Maar toen jij tweette dat hij zo tegenviel, werd ik iets minder enthousiast, en het is ook totaal niet mijn kleur, denk ik. Maar toch hij is zooooo mooi.. Ik wil ‘m nog steeds :$

[Beantwoorden]


Door Desirée op 26 februari 2012 18:49

Whiii erg grappig om zo mijn eigen Twitteraccount voorbij te zien komen ^^

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 februari 2012 18:58

Ja, zeker! Het oog wil ook wat. ;) Ik heb bijvoorbeeld weleens een lippenbalsem gekocht die in een prachtig blikje (tinnetje?) zat, terwijl is voor geen meter smeert en ook nog eens enorm stinkt. Haha.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 26 februari 2012 20:06

Ahahahah toofaced zegt al genoeg met hun leuke verpakkingen. Ik moet dat echt allemaal hebben!

[Beantwoorden]


Door ineke op 26 februari 2012 21:42

ik koop sneller producten als ze heel mooi ogen maar het moet natuurlijk ook goede kwaliteit zijn ! :yes:

[Beantwoorden]


Door Ester op 27 februari 2012 00:15

Ha, goeie vraag! Als ik heel eerlijk ben zeg ik ja. Soms is er een product waarvan ik weg ben van de verpakking terwijl ik al iets heb wat er veel op lijkt, vaak koop ik het dan toch.

[Beantwoorden]


Door beautyblog10 op 27 februari 2012 14:00

Ik ga ook vooral af op de verpakking hoor.. Als iets een mooie verpakking heeft koop ik het sneller! De Kat von D oogschaduwpalettes bijvoorbeeld, die zijn toch echte eyecandy? (love)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 27 februari 2012 21:14

Als ik merken zoals chanel, dior, estée Lauder,… hun verpakkingen zie begin ik spontaan te kwijlen. Maar als ik dan de prijs zie voor het merk en de dure verpakkingen hap ik snel af. Ze zijn mooi, maar moeten ook goed zijn van kwaliteit. Als ik echt geïntereseerd zou zijn in een duur merk te kopen, zal ik eerst paar reviews lezen en dan mijn eigen beslissing nemen.
Dit wilt echter niet zeggen dat goedkopere merken geen mooie verpakking kunnen hebben. Ik denk aan the body shop, rituals, catrice vind ik bijvoorbeeld ook hele mooie producten. Catrice met zijn harde plastieke verpakkingen vind ik ook heel mooi en stevig.
Om te besluiten vind ik verpakkingen in mindere maten belangrijk, het is leuk om te hebben. Maar uiteindelijk vind ik het product toch nog belangrijker.

[Beantwoorden]


Door Julie op 28 februari 2012 17:20

haha ik sta bovenaan =$ bn blij!! dankje vera (love)
xxx

[Beantwoorden]


Door Ellebelle op 29 februari 2012 14:32

De verpakking, samen met het merk of de ‘naam’ en de ‘begeerdheid’ van andere mensen, doet heeel veel volgens mij. Want als het erop aan komt is er niet zo veel verschil tussen een Catrice lipstisck of een van Chanel. Toch niet zo een groot verschil dat het tientallen euro’s meer waard is!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 29 februari 2012 16:47

ik vind persoonlijk ook de verpakking heel belangrijk, als iets er heel mooi uitziet vind ik het eerder het proberen waard:D

[Beantwoorden]


Door Nannick op 3 maart 2012 23:15

Dat ligt eraan. Als het een slecht product is maar de verpakking is echt gorgeous dan koop ik het niet omdat ik niet zoveel geld heb om uit te geven. Maar als het een goed product is en ook nog eens een mooie verpakking heeft dan koop ik het zonder enige twijfel. Dus het speelt eigenlijk wel mee bij mijn beslissingen ;)

[Beantwoorden]