Verslaafd aan…

Als ik iets leuk vind, dan vind ik iets ook heel erg leuk. Heel, heel, heel erg leuk. Voordat ik er erg in heb, ontstaat er een kleine verslaving en luister ik weken lang naar dezelfde muziek, eet ik hetzelfde lekkere ontbijt en ben ik helemaal verslingerd aan een tv-serie. Het leek me wel leuk jullie mijn verslavingen van dit moment te laten zien.

Photobucket


Missy Elliott’s muziek. Per toeval kwam ik browsend door YouTube Missy’s hit Work It tegen. Ze was vroeger mijn favoriete rapster, ik heb zelfs nog Missy Elliott Respect M.E. Adidasjes! Hoe heb ik haar kunnen vergeten? Inmiddels heb ik een heuse ‘Missy’ playlist op YouTube gemaakt en draai ik vooral Work It, Get Ur Freak On en Gossip Folks helemaal grijs.

Photobucket
The O.C keek ik vroeger al, maar vergat het na een tijdje weer. Ik kwam de hele tv-serie online voor een prikkie tegen en bestelde hem met mijn Webshop Giftcard. Inmiddels krijg ik Seth en Ryan niet meer uit mijn hoofd en zet ik elke avond weer een nieuw aflevering (of 3) op.

Photobucket
Harman Kardon Soundsticks. Deze heb ik al een tijdje (het zijn die twee staven naast mijn computer). En hoewel het een dure uitgave was, ben ik er enorm blij mee. Wat geven deze speakers een geweldig geluid! Mooie bas, ze kunnem lekker hard en zo met Drake groot op mijn scherm terwijl hij me toezingt kan mijn avond niet meer stuk.

Photobucket
Boterham met vlokken. Dit eet ik al langer dan ik me kan herinneren, en hoewel ik het ook lekker vind ’s ochtends beschuit of yoghurt met fruit (banaan en honing, hmmm) te eten, blijft een boterham met pure chocolade vlokken mijn favoriet.

Photobucket
Opruimen. Ik hou sowieso niet van rotzooi, ik ben best netjes en geordend. Dat is lang niet altijd zo geweest, vroeger was ik veel slordiger. Tegenwoordig willen de plekken die ik niet direct zie ook nog wel eens een rotzooi raken (mijn kledingkast, make-upstash, de ruimte onder mijn bed). Maar niet voor lang… Ik ben de laatste weken enorm aan het opruimen en weggooien. Mijn kledingkast is weer geordend, ik heb eergister nog meer schoenen wegggooid, en mijn tassenstash is onlangs ook al uitgedund, net als mijn make-upcollectie. Heerlijk!

Photobucket
Lange nagels. Natuuuurlijk scheurde de nagel van mijn pink een paar uur voordat ik deze foto maakte, haha. Maargoed, lange nagels dus; ik zeg er ja tegen! Vroeger beet ik ze, maar tegenwoordig heb ik daar gelukkig geen last meer van. Het enige waardoor mijn nagels vaak toch kort zijn is omdat ze dun zijn en dus snel scheuren. Jammer, maar wanneer ze dan toch langer zijn ben ik er heel blij mee.

Photobucket
Flint uitlaten (als de zon schijnt). Flint is onze lieve, blije, energieke hond. Het is echt een super lief beest, heowel hij soms wel iets te enthousiast is als er bezoek is (veel springen en bijna op schoot gaan liggen bij de gasten. Geen goed idee als labrador), maar ik ben erg blij met Flintje. Ik laat hem regelmatig uit, elke dag 1 of 2 keer. Ik heb er niet altijd even veel zin in, maar vaak ga ik met hem naar het bos en als er dan een lekker zonnetje schijnt ben ik toch wel aan het genieten.

Photobucket
Kaarsjes branden. Het wordt gelukkig al minder snel donker, maar helaas is het weer soms nog wel grauw en somber. Kaarsjes maken dit gelukkig een stuk minder erg. Ik steek er een boel aan en zet ook een lekkere soy scent ‘op het vuur’. Gezellig en het maakt het grauwe weer gelijk een beetje leefbaarder.


Reacties

Door Yara op 18 januari 2012 10:16

Hihi superleuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 18 januari 2012 10:17

Omg, ik ben ook verslaafd aan vlokken!

Vlokken 4-LIFE :):)

Xx.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 18 januari 2012 10:31

We delen veel dezelfde verslavingen, maar The OC, ja, dat is toch wel de allergrootste ^^)
Ik heb deze serie al zo’n drie keer gezien en ben ze nu nog niet beu.
Boehoe, ik mis mijn vriendjes zo :-(
Oké, dat klinkt wel heel zielig… Maar ik had echt een band met Summer & Marissa… En Seth… En Ryan :p

[Beantwoorden]


Door naomi op 18 januari 2012 10:33

Misschien moet je een nagelverharder gebruiken van herome. Dat voorkomt scheuren van nagels. Ik veen namelijk ook helemaal verslaafd aan lange nagels.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 10:50:

Die heb ik! Helpt inderdaad wel, maar niet
een hele lange tijd.. bij mij in ieder geval :(

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 18 januari 2012 om 10:53:

Oh ik heb die gehad en deed zo’n pijn aan mijn nagels! Ik werd er ’s nachts wakker van, met het gevoel dat mijn vingers tussen de deur waren gekomen. Toen heb ik ’s ochtends remover eraf gehaald en was het snel daarna over.
Later nog een keer geprobeerd om te weten of het daardoor kwam, en ja hoor, weer raak.
Die formaldehyde die erin zit is echt niet gezond…

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 18 januari 2012 om 16:11:

Vind je je nagels bij die foto nou lang, of was dat hoe het eerst was en ga je ze nu laten groeien?

Leuk om al je ‘verslavingen’ te zien! Ik heb ook zo’n soort boterhammen verslaving, maar dan boterham met witte XXL hagelslag, eet ik ELKE dag. En ook een serie, maar dan New Girl. Is pas een paar keer geweest, maar heb ze nu allemaal al 3 keer gezien. Ik denk dat ik er niet meer vanaf kom.. En ook steeds weer dezelfde muziek luisteren. Een week geleden hoorde ik ineens weer een liedje van Taylor Swift op de radio en ik dacht aan hoe ik 2 jaar geleden daar non-stop naar luisterde. Ik zette weer een cd op, en sindsdien staat die playlist altijd aan. Ook nu ;) .

XXX (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 17:19:

Op de foto zijn ze lang!

En ik ben ook gek op New Girl! Zo leuk ^^)


Door Anna op 18 januari 2012 10:36

Echt superleuk om dit te lezen ! Heb je niet meer verslavingen dan kan ik meer lezen :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 18 januari 2012 10:42

Hmmm, vlokken voor ontbijt, dat heb ik ook een hele tijd gedaan! Nu ben ik verslaafd aan Wilhelmina pepermunt… niet als ontbijt trouwens!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 10:50:

Haha, gelukkig niet als ontbijt!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 18 januari 2012 10:43

Wat een leuk artikel! Missy Elliot is geweldig, haha. Ik heb ook een heleboel liedjes van haar op mijn ipod staan en Work it en Pass That Dutch zijn toch wel m’n favorieten. Wat zijn jouw nagels trouwens mooi, zo rozekleurig en het witte is ook echt wit, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 10:50:

Pass that Dutch is ook heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 18 januari 2012 10:44

Ja vlokken! Die had m’n ma ook eindelijk weer eens meegenomen, zo lekker!

[Beantwoorden]


Door Helen op 18 januari 2012 10:45

Leuk artikel Vera!
Wat jij met vlokken hebt heb ik met pindakaas :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 10:51:

Pindakaas eet ik met vlagen, en dan vooral op een rijstwafel ^^)

[Beantwoorden]

Niva antwoordt op 18 januari 2012 om 23:25:

Haha ja, rijstwafels met pindakaas, of nutella met croissant, geroosterd brood of ontbijtkoek. (niet allemaal tegelijk hoor!) En ja, nutella met brood ipv brood met nutella. Dat wil zeggen: een mini broodje ket een halve pot nutella :)

[Beantwoorden]


Door Elly op 18 januari 2012 10:46

Zo herkenbaar die “verslavingen”. Op dit moment zijn het salmiaksnoepjes, Supernatural en Cappuccino. Niet allemaal tegelijk uiteraard. Hoewel….?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 10:51:

Hahah ^^)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 januari 2012 10:49

Leuk artikel! En the O.C is ook zo’n ontzettend toffe serie, ik was daar ooit ook helemaal verslaafd een :)

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 18 januari 2012 om 10:49:

*aan

[Beantwoorden]


Door Amanda op 18 januari 2012 10:50

Mijn verslavingen zijn toch wel make up kopen? haha & twilight. Ik ben er gek op!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 18 januari 2012 10:50

Haha Gossip Folks is ook al tijden een favoriet liedje van mij! En Drake’s muziek ook trouwens, heerlijk die stem! Ken je ook The Weeknd (ja, zonder e op t eind) die heeft ook een paar liedjes met Drake samen, echt heerlijke relaxte muziek maakt hij :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 10:51:

Jaaa, ik ben ook fan van The Weeknd!

[Beantwoorden]


Door Linda op 18 januari 2012 10:54

Leuk artikel!!
Ik ben helemaal fan van How I Met Your Mother.. Een vriendin van me raadde het een paar maanden geleden aan.. en sindsdien heb ik alle seizoenen al bekeken.. in nog geen 2 maanden tijd… I’m just addicted!! :)

[Beantwoorden]

Ellen antwoordt op 18 januari 2012 om 10:57:

When I’m sad, I just stop being sad and be awesome instead ;-) .

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 18 januari 2012 om 13:09:

Jaaa HIMYM is echt super leuk! (love)

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 18 januari 2012 10:56

heel leuk artikel zeg :D mooi foto ook zo met flint!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 18 januari 2012 10:56

Herkenbaar! Ik ben vaak (over)enthousiast, ik kan niet iets ‘gewoon maar leuk’ vinden. Als ik een bepaalde artiest leuk vind, moet iedereen het weten. Ondertussen weet ook iedereen dat ik verslaafd ben aan de serie ‘Supernatural’. En zo zijn er meer dingen waar ik mensen tot waanzin mee drijf, haha!

Mag ik wat van jouw opruim-gedrag lenen? ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 11:32:

Niels Geusebroek ^^)

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 18 januari 2012 10:58

Ik ben nu verslaafd aan..
Drake
Nagels lakken
Smokey eyes
En van die lekkere bananen snoepjes (a)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 januari 2012 10:59

Duckface Drake!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 11:33:

Sexyface Drake!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 januari 2012 11:02

Vlokken!!!! Ik switch tussen hagelslag (kwinkslag) en vlokken. Heb de laatste tijd een vlokken tik gehad, denk dat ik straks weer aan de hagelslag ga. En pindakaas met jam of appelstroop. Die drie dingen wisselen elkaar een beetje af. Verder ben ik verslaafd aan thee, tokkelende gitaarliedjes, dansen en plotseling: lezen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 12:27:

Nutella is ook heerlijk! Vooral op een warm, geroosterd broodje ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 januari 2012 11:26

Ik ben ook verslaafd aan opruimen! Is zo fijn om alles netjes en georganiseerd te hebben. :)

[Beantwoorden]


Door Ariane op 18 januari 2012 11:30

Leuk artikel en wat een onwijs mooie foto bij het ‘hond uitlaten’!!!

[Beantwoorden]


Door Jill op 18 januari 2012 11:34

Ik ben ook verslaafd aan opruimen. Het is dijn om afentoe alles netjes op orde te hebben. En kaarsjes (+de homescents van de beauty bakery) heb ik de laatste tijd ook veel aan. Heerlijk! Leuk artikel.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 18 januari 2012 11:42

Wat een prachtige foto heb je geschoten bij het uitlaten van Flint! Leuk artikel ook Vera! Ik ben momenteel helemaal verslaafd aan het nieuwe nummer van Jason Mraz, geurkaarsen, Miss Dior Chèrie, Essence Circus Confetti en mijn bedje. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 12:27:

Dankje! Wel met hulp van Instagram hoor ;-)

[Beantwoorden]


Door Geanne op 18 januari 2012 11:45

Ik had ook eerst last van nagelbijten hoor. Maar toen begon ik met steeds meer nagellakjes te kopen en op te doen. Ik wou toen weer iets anders dus begon ik met nail art. Ik kan het niet zo goed maar daardoor ben ik wel gestopt met bijten. eerst braken mijn nagels ook elke dag af maar na een een paar maanden worden ze steviger. En nog een tip als je nagels sheurt moet je noot je nagel knippen maar gewoon vijlen. Want als je knipt kunnen ze er weer sneller afbreken.

Leuke review trouwens.

[Beantwoorden]

Annika antwoordt op 19 januari 2012 om 08:21:

Haha, ik wou net vragen hoe ik uberhaupt van dat nagelbijten af kom. Goeie tip! ^^)

[Beantwoorden]

beautyblog10 antwoordt op 3 april 2012 om 20:31:

Ik beet ook nagels, heb een tijdje vieze nagellak geprobeerd maar hielp niks. Toen ben ik mezelf maar elke keer als ik op mijn nagels beet een tik op de vingers gaan geven :P
Het zal er vast uitgezien hebben alsof ik uit het gesticht ontsnapt was, maar ik bijt nu niet meer :) Alleen nu worden mijn nagels in 2 weken tijd erg lang (halve centimeter wit bij de langste nagel) omdat ze van nature snel groeien. Ik had het eerst niet door, dan zat ik weer eens aan mijn nagels (vuil eronder weghalen) en toen opeens zo van HUH WTF HOE KOMEN MIJN NAGELS ZO LANG?!! haha

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 18 januari 2012 11:46

leuk artikel zoals altijd!
Ik ben ook verslaafd aan opruimen de laatste tijd en dan vooral mijn kasten en make-up stash. Zoek nogsteeds een goede manier om het allemaal op te bergen.

[Beantwoorden]


Door Eva op 18 januari 2012 11:47

Ik ben de laatste tijd helemaal verslaafd aan thee! Het is zo lekker warm en die verschillende smaken, yum!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 12:28:

Ik lust geen thee, zo suf! Ik vind die koude lipton tea wel lekker…

[Beantwoorden]

beautyblog10 antwoordt op 3 april 2012 om 20:32:

Lipton thee in de smaak Caramellised Pear is ook lekker, lekker zoet!

[Beantwoorden]


Door Renee op 18 januari 2012 11:54

Leuk artikel, zelf ben ik helemaal verslaafd aan de serie Pretty Litlle Liars en Nikita. I know, twee hele verschillende series maar allebei zó leuk. Daarbij ook nog een heerlijk momentje om mijn nagels te lakken hihi ^^)

[Beantwoorden]


Door Tinneke op 18 januari 2012 12:07

Ik heb ook een labrador!!
echt een schatje ^^
Ik ben er helemaal gek op, maar ben bang dat hij niet zo heel lang meer gaat leven :(
Hij is nu bijna 12 jaar en we moeten er steeds vaker mee naar de dierenarts rennen…
Hoe oud is Flint? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 12:29:

Ahhh leuk! een oudje dus. Ik hoop dat ‘ie nog wel even meegaat :( Flintje is 6!

[Beantwoorden]

suus_kiss antwoordt op 18 januari 2012 om 14:16:

Ons labradortje is nu 14 en een half, dus als jullie net zoveel geluk hebben als wij gaatie nog wel even mee! <3

[Beantwoorden]

Tinneke antwoordt op 20 januari 2012 om 21:02:

Wel van mij mag de mijne nog jaaaren leven, zou hem niet meer kunnen missen :)
Het is altijd de eerste die je komt begroeten, hij is altijd enthousiast en hij luistert altijd! Wat wil je nog meer ;)


Door Vera op 18 januari 2012 12:20

Leuk om te lezen!!

Mijn veslavingen:

Stipt op nummer 1: DANSEN (Jazzdance)
2: Beschuit met hagelslag puur
3. Peperkoek
4. Nagels lakken. Mijn nagels zijn áltijd gelakt
5. GTST

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 12:29:

Beschuit met hagelslag is ook errrrg lekker vind ik :ja:

[Beantwoorden]


Door Paola op 18 januari 2012 12:25

Leuk artikel! Ik heb ook weer last van een opruimtik

[Beantwoorden]


Door Femke op 18 januari 2012 12:33

Ik ga precies door van zulke fases! en toevallig heb ik ook een enorme chocoladeverslaving, vlokken zitten altijd op mijn brood! ^^)

[Beantwoorden]


Door HCN op 18 januari 2012 12:40

Op dit moment ben ik verslaafd aan zure beertjes. :D

Mijn verslavingen zijn meestal kort en hevig, maar daarna houdt het ook voor maanden lang op, totdat ze weer terugkomen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 13:03:

Oeeeh, die zijn ook heel lekker!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 januari 2012 12:45

Leuk hoor dat soort verslavimhen heb ik ook wel hahah

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 18 januari 2012 12:46

Ik wou dat ik ook verslaafd was aan opruimen, helaas. Hele mooie fotos trouwens!

[Beantwoorden]


Door Emily op 18 januari 2012 12:47

Hele leuke verslavingen! :) Ik ben momenteel helemaal verzot op mijn nieuwe camera, dus maak overal foto’s van, en Pokemon hahaha

[Beantwoorden]


Door Ayla op 18 januari 2012 12:50

Vraagje: Waar heb je die geurbrander vandaan?
Ik vind het echt een super mooie! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 13:04:

Dankje! Die is van The Body Shop. Xenos heeft ook leuke, net als Blokker.

[Beantwoorden]

Ayla antwoordt op 18 januari 2012 om 13:49:

Geen dank! ^^)
Dan ga ik hem ook kopen (A)

[Beantwoorden]

Kelly antwoordt op 18 januari 2012 om 19:10:

Die geurbrander is toch wel van de xenos :$? want daar heb ik m ook gekocht haha (A) vind hem ook heel mooi!

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 23:10:

Ohja, je hebt helemaal gelijk! Deze is wel van Xenos! Ik heb nog een andere brander en die is van TBS *stom*. Sorry!


Door ais op 18 januari 2012 12:55

‘bijna op schoot gaan liggen bij de gasten’ hahahahaa ik ga stuk :’)

[Beantwoorden]


Door Kim op 18 januari 2012 13:08

Leuke blogspot! En wat een leuke hond! :D

[Beantwoorden]


Door amy op 18 januari 2012 13:12

Heel herkenbaar dit allemaal! Ik heb het nu vooral met tv series, ik MOET ze dan gewoon in een keer helemaal af kijken. Nu is het vooral; ‘Pretty Little Liars’ en ‘The Lying Game’! nu moet ik wachten o de nieuwe afleveringen!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 17:19:

Dat heb ik dus ook! Doseren is niet mijn ding… :$

[Beantwoorden]

Axelle antwoordt op 18 januari 2012 om 18:12:

Hahaa omg ,
ben ook verslaafd aan die 2 series ! :)

[Beantwoorden]


Door Jae op 18 januari 2012 13:18

Leuk ! Flint is een erg leuke naam voor een hond ! : )
xxx

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 januari 2012 13:22

Haha wat leuk! Vlokken! (love)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 18 januari 2012 13:37

Leuk, persoonlijk artikel! Een boterham met vlokken is zo heerlijk, haha.

[Beantwoorden]


Door Irene op 18 januari 2012 13:39

als je dunne breekbare nagels hebt moet je knoflook nagellak kopen/maken en die als base coat gebruiken daar worden je nagels heel hard van :D
ik heb zelf altijd hele harde en lange nagels ^^)

xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 17:20:

Ja, maar dat stinkt zo!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 18 januari 2012 13:42

Leuk artikel! Moet je vaker doen!

[Beantwoorden]


Door bonita. op 18 januari 2012 13:52

hoe heb je het nagel bijten afgeleerrrd?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 17:21:

Weet ik niet meer precies! Mijn moeder denkt dat het komt omdat ik ouder werd en me toen realiseerde dat het niet verzorgd stond.

[Beantwoorden]


Door louisuh op 18 januari 2012 13:54

vlokken :kiss: daar word ik nou echt blij van als ik smorgens sjaggie ben (L) en ongesteld…

mijn nagels breken ook snel af. bijvoorbeeld heb ik net mijn nagellak eraf gehaald, scheurt er een nagel. :hmm:

Mijn hond is een Heidewachter (sorry beetje erg onbekende naam) en is altijd entausiast als er iemand binnen komt, ookal is het ochtend en ik ben het :lol:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 17:21:

Ik ook! Ik ben ook echt chagerijnig als ze op zijn :D

[Beantwoorden]


Door Marleen op 18 januari 2012 13:58

wat een leuk artikel!

Ik eet ook bijna iedere ochtend een boterham met vlokken en ben helemaal weg van GLEE!

Liefs,

[Beantwoorden]


Door Nicky op 18 januari 2012 14:08

Leuk verslagje! Flint ziet er ook zo lief uit. (Op de foto’s van kerst zag ik hem). Zelf heb ik een boxer die wat klein uitgevallen is en dat is ook zo’n schatje. Ze is altijd enthousiast als je thuiskomt en als je in de zetel gaat zitten, gaat ze liefst bovenop je zitten. Helaas heb ik weinig tijd om met haar buiten te gaan, ik zou het best wat vaker willen doen. Nu doen mijn ouders het eigenlijk bijna altijd.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 18 januari 2012 14:10

Ik eet elke ochtend brood met hagelslag. Veel te veel hagelslag:)
Ik speel gitaar, dus lange nagels heb ik helaas nooit:( Maar ik ben wel redelijk verslaafd aan nagellak:)

Oh, en chocola natuurlijk!:)

[Beantwoorden]


Door evelien op 18 januari 2012 14:16

oehh ik eet al vanaf de dag dat ik boterhammen kon eten iedere ochtend een boterham met pure chocolade hagelslag van venz :p
vlokken af en toe zijn ook wel lekker, maar ik herken de verslaving!

mijn tante zegt dat nog altijd: “Als jij als peutertje kwam slapen zei je ’s morgen altijd: mag ik een boterhammetje met pure hagelslag en een bekertje met mellik?” Niet melk maar mellik haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 17:22:

Schattig ^^)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 18 januari 2012 14:26

Heerlijk soms om verslaafd te zijn! Kaarsjes aan, woop, gezellig. :D Ik ben nog steeds een gek, nee addicted, aan football. Echt heerlijk, kan er urenlang naar kijken! :)

[Beantwoorden]


Door kyra op 18 januari 2012 14:32

echt heel erg leuk om te lezen! x

[Beantwoorden]


Door Malou op 18 januari 2012 14:34

Leuk artikel! Mijn verslavingen van het moment: Glee, patatje joppiechips, thee (litersss per dag haha, maar dat is echt al jaren zo) en twee rijstwafels met pindakaas om de dag mee te beginnen haha.

[Beantwoorden]


Door Silke op 18 januari 2012 14:41

Ooh, wat een leuk artikel om te lezen!
Ik zou ook zo graag een hond willen hebben en dan uren met hem lopen. Heerlijk! (love)

[Beantwoorden]


Door nirosha op 18 januari 2012 14:54

haha, leuk om te lezen, ook al die reacties : )

Ik heb sinds een tijdje een beetje een Will and the people verslaving qua muziek, heerlijk. Binnenkort naar het optreden whoohoo.

en Chocolade rijstwafels. Tumblr. En bakken, waar mijn vrienden érg blij mee zijn omdat ze regelmatig cakes, brownies en muffins krijgen te proeven. Oh en knutselen, collages maken, tekeningen, echt vanalles.

[Beantwoorden]


Door Ris op 18 januari 2012 14:54

Oh wat een leuke verslavingen heb jij, haha!
Ik ben verslaafd aan Green Day, Red Bull Light (veel tentamens > nachten doorleren), mijn nieuwe überzachte pyjamabroek, geurkaarsjes van de Tuinen (combinatie: kaneel, winteravond en vanilla is go-dde-lijk!) en ik ben verliefd! Weet nog niet helemaal zeker of het wederzijds is, maar op dit moment geniet ik van het verliefd zijn. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 17:23:

Ahhh leuk! Ik hoop dat het wederzijds is ^^) Verliefd zijn is fijn!

[Beantwoorden]


Door Wiesje op 18 januari 2012 15:00

wat een leuk artikel Vera !
Mijn verslaving voor de ochtend is een boterham met hagelslag en een grote beker optimelk : ) haha !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 17:23:

Ik drink het met Milk & Fruit! :D

[Beantwoorden]


Door Nikita op 18 januari 2012 15:06

Ik weet dat je niet zo fan bent van Barry M nagellak, maar hun Basecoat, Topcoat & Nailhardener werkt echt geweldig! Ik gebruik hem sowieso altijd als basecoat, meestal ook als topcoat (al vind ik een sneldrogende vaak ook wel fijn..) maar mijn nagellak blijft dan echt een hele week lang mooi zitten! En mijn nagels worden er keihard van!

Misschien een keer het proberen waard? Ik ben nu aan mijn derde potje bezig en denk niet dat ik ooit een fijnere basecoat zal vinden!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 17:24:

Oh wow, dat klinkt wel heel goed…

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 januari 2012 15:10

Jaah… een boterham met pure chocoladevlokken(L)
love it!!
Helaas krijg ik puistjes van chocolade ben ik achter gekomen dus mijn verslaving is een stuk minder geworden.
Ik ben trouwens ook zo als jou met opruimen!
Ik moet alles, sinds ik op de middelbare school zit, geordend hebben. Soms heb ik ook net als jou nog wel eens een rotzooitje maar toch is alles best wel opgeruimd.
Ook is het hetzelfde met de lange nagels maar dat spreekt toch eigelijk voor zich als je een meisje bent…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 17:24:

Het is bij mij ook begonnen toen ik naar de middelbare school ging, ik denk omdat als mijn kamer schoon is het ook rustiger in mijn hoofd is. Weet niet of je dat herkend? Kon ik met al dat huiswerk wel gebruiken! ;-)

[Beantwoorden]


Door My(L) op 18 januari 2012 15:11

Wil je alsje alsje alsje alsje blief een update doen van je nagellak stash alsjeblief
Groetjes
My

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 17:25:

Dat heb ik nog niet zo lang geleden gedaan! http://www.youtube.com/veracamilla#p/u/31/9BPXtiqWxgg

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 18 januari 2012 15:16

opruimen is ook echt een kleine verslaving! ik haat het als het rommelig is en als alles scheef staat zelfs als er iets in een winkel scheef staat moet ik het recht zetten best wel irritant:P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 17:26:

Haha ja, dat heb ik ook!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 18 januari 2012 15:29

Oh, zo herkenbaar allemaal! Opruimen doe ik eigenlijk niet graag, maar als ik dan begonnen ben, wil ik alles opruimen en moet het perfect zijn! Hmmm die boterham met chocoladevlokken (love)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 18 januari 2012 15:41

Leuk! Ik ben de laatste tijd ook een beetje verslaafd aan opruimen, opeens wil ik alles helemaal netjes hebben. Ik gooi van alles, heerlijk als het weer wat leger is. :)

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 18 januari 2012 15:45

Vlokkkkkkkkken

[Beantwoorden]


Door Lotte op 18 januari 2012 15:46

Wat een leuk artikel! ik hou ook heel erg van opruimen, mijn kamer moet echt netjes zijn! (met héél soms een uitzondering)

[Beantwoorden]


Door Christa op 18 januari 2012 16:16

The OC <3 ! Aaah dat is nog steeds mijn favoriete tv serie. Toen ik de titel las dacht ik al dat die erin voor zou komen omdat ik op Twitter las dat je het zoveel keek haha! Leuk he, ik kan dat echt blijven kijken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 17:27:

Haha yay :D Ik vind het ook zo leuk! Ben nu bij de laatste aflevering van seizoen 1, ben heel benieuwd wat me nog te wachten staat.

[Beantwoorden]


Door charile op 18 januari 2012 16:30

Leuk artikel! Die boterham met vlokken is erg herkenbaar, net als opruimen :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 18 januari 2012 16:54

Wat leuk zeg! En die boterham met chocoladevlakken! Mmm! <3
En je nagels! Die zien er echt prachtig verzorgd uit! Wel balen dat precies na de foto weer een nagel moet afbreken. -.-

[Beantwoorden]


Door Cherel op 18 januari 2012 17:00

Leuk artikel om te lezen! Opruimen is erggg herkenbaar! :$

[Beantwoorden]


Door isabelle op 18 januari 2012 17:02

Ik ben verslaaft aan jou siteeeeeee :yes: :yes: :yes:
En aan:
geld uitgeven
chocola
gtst
snoep
mijn kat

[Beantwoorden]


Door Miranda op 18 januari 2012 17:12

Wat ontzettend leuk. Ik herken het gedeelte van je nagels heel erg. Helaas heb ik ook erg slappe nagels:( Ik ben verslaafd aan biscuits van de Aldi, met granen ze zijn zo lekker ^^ En wiener melange is ook erg lekker;D

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 18 januari 2012 17:34

Wat een leuk artikel is dit :-)

[Beantwoorden]


Door Fien op 18 januari 2012 17:35

Super leuk en origineel artikel! Misschien kun je dit vaker doen?!
X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 18:09:

Ga ik wel proberen!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 18 januari 2012 17:45

Ik vind opruimen ook heerlijk haha, ben ook een beetje ‘verslaafd’ aan opbergmethodes enzo :’D

[Beantwoorden]


Door Roos op 18 januari 2012 17:49

Oh ik hou zo ontzettend van opruimen, ik kan echt niet leven in een rommelig hol. Soms zie ik kamers van andere mensen waarvan de troep echt overal ligt dat je er bijna niet meer kan lopen. Ik kan dat echt niet, daar word ik altijd heel gestrest van namelijk haha.

[Beantwoorden]


Door carmen op 18 januari 2012 17:56

Altijd leuk jou blogs. Ook dit weer, fijn dat er zoveel afwisseling in zit hihi.

[Beantwoorden]


Door Siska op 18 januari 2012 18:00

Ik ben ook verslaafd aan vlokken :P
Vlokken met het ontbijt, mee naar school, tussen de middag als ik dan thuis ben :P

Ik wil ook altijd dat mijn nagels lang zijn.
Nu heb ik tenminste hele sterke nagels, ze breken bijna nooit af, waardoor ze echt heel lang zijn… Meestal zijn de nagels van mijn ringvinger en pink het langst…
Heel leuk om eens zoiets te lezen, weer eens wat anders :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 18:10:

Dat zijn veeeeel vlokken! :D

[Beantwoorden]


Door Lobke op 18 januari 2012 18:05

Leuk hé die honden :dp Ik heb zelf nu 3 maand een hondje en het is echt een schatje (jackrussel) ik kan me niet meer voorstellen dat we haar niet hadden.Bovendien vind ik wandelen nu wel leuk met een gekke pup aan de lijn.

[Beantwoorden]


Door Femke op 18 januari 2012 18:05

Ik vind dit soort artikelen altijd heel leuk! Ik heb ook precies hetzelfde als jouw: als ik ergens weg van ben, dan ben ik er ook écht weg van (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 januari 2012 18:15

Op dit moment vind ik Alex Winston echt helemaal geweldig, ze is echt de moeite waard om even naar te luisteren! En verder heb ik een verslaving aan het bekijken van Ashton Kutcher (love) , ik heb de complete dvd box van that 70’s show gekocht en alle andere films waarin hij speelt gedownload haha :$

[Beantwoorden]


Door an op 18 januari 2012 18:22

zeg Vera, ga jij ook naar het Drake concert op 8 april?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 18:51:

Waarschijnlijk niet… Ik ken niemand die ook van Draka houdt en met me mee wilt :(

[Beantwoorden]

cheyenne antwoordt op 19 januari 2012 om 13:35:

Ah ik heb precies hetzelfde. Ik kan wel gaan maar niemand die ik ken vind t leuk ofzo, maar ik wil niet alleen.

[Beantwoorden]


Door Mariel op 18 januari 2012 19:00

Leuk om dit soort artikeltjes te zien/lezen.

[Beantwoorden]


Door Paula op 18 januari 2012 19:17

Ooh leuk artikel. The OC, haha, zo herkenbaar! Ik keek het samen vroeger met een vriendinnetje van me, zij had de DVD boxen. Dan deden we ‘OC-dag’ en zaten we echt de hele dag een soort marathon te houden, haha! Super leuk!

[Beantwoorden]


Door Jorine op 18 januari 2012 19:26

Zo leuk deze wat persoonlijkere blogjes! Vooral mee doorgaan, is erg leuk om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Janaa op 18 januari 2012 20:14

Leuk om te lezen :D x

[Beantwoorden]


Door Pien op 18 januari 2012 20:48

ik ga elk jaar naar Italie, zodra ik daar ben vreet ik me vol met nutella :love: ik was eens in Rome en daar at ik een wrap (een soort klein pannenkoekje, voor als je het niet wist) met nutella erin. stopte ze in de oven… toen had ik een lekkere krokante wrap, met bijna vloeibare nutella….. Goddelijk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 23:12:

Omg, dat klinkt hemels! In Frankrijk hebben ze ook echt van die enorme XXXL potten *valt flauw*

[Beantwoorden]


Door Joyce op 18 januari 2012 20:49

leuk artikel! Op ’t moment ben ik verslaafd aan accesoire shoppen voor mn nieuwe kamer!

[Beantwoorden]


Door Catharina op 18 januari 2012 21:17

Dat ding waar de kaars in zit vind ik echt super mooi.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 18 januari 2012 21:20

Superleuk artikeltje! En hmmmmm vlokken op brood, heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Lenne op 18 januari 2012 21:43

Leuk artikel, ik herken die verslavingen ook echt :)
Momenteel zijn het The Phantom of the Opera, boterhammen met hagelslag en idd The OC! Ben nu bij aflevering 11 van seizoen 2, maar ik vroeg me af waar jij ze online had gekocht? Ik kan ze alleen voor 20 euro per seizoen vinden :(

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 januari 2012 22:02

Leuk artikeltje! Ik ga morgen een beschuitje met banaan en honing proberen, daar ben ik wel heel benieuwd naar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2012 om 23:14:

Dat klinkt best lekker!

[Beantwoorden]


Door Elisa op 18 januari 2012 23:06

Waar heb je die dvdboxen van The OC gekocht?? :O

[Beantwoorden]


Door Estrella op 19 januari 2012 01:45

Wat een ontzettend leuke blog! Leuk idee ook om zoiets eens op te schrijven!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 januari 2012 05:41

Leuk om te lezen! :) Ik hou ook van vlokken op een boterham en geniet er ook van om te wandelen met onze hond (vooral als het zonnetje schijnt) :)

[Beantwoorden]


Door Annika op 19 januari 2012 08:21

Ik wil ook zo’n mooie make-up lade vol! :O

[Beantwoorden]


Door Sofie op 19 januari 2012 09:02

Wat een gezellig artikel! Wanneer ik dit lees is het erg druilerig en vuil weer buiten (het is donker en het regent), maar hiervan wordt ik instant vrolijk ^^)

[Beantwoorden]


Door Eva op 19 januari 2012 10:27

Super leuke post!

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 januari 2012 11:11

Waar heb je de dvd’s van the O.C. gekocht?
want ik ben er ook naar op zoek.

[Beantwoorden]


Door angelaa op 19 januari 2012 18:01

ik ken je vlokkenverslaving, samen naar een afkickkliniek? (H)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 19 januari 2012 18:57

Vlokken is inderdaad echt super lekker. En die boxjes zien er echt heel mooi uit, zijn ze echt heel erg aan te raden, want misschien wil ik dan ook wel een setje kopen.

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 januari 2012 19:09

Pff nou dat heb ik ook. Ik vind nooit iets gewoon leuk. Het is of geobserdeerd, of niet leuk.
En ehh, ik eet ook al ja-renlang elke ochtend hagelslag.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 19 januari 2012 20:16

Leuk om te lezen! Ik eet al eeuwen altijd twee boterhammen met pindakaas als ontbijt, blijft lekker :) En ik heb ook altijd met mijn liedjes dat ik ze draai totdat ik ze niet meer leuk vind en dan gaan andere mensen ze pas leuk vinden, haha :D

[Beantwoorden]


Door Sanaz op 20 januari 2012 03:29

whot! leuke artikel! :D ik ben op het moment verslaafd aan alle nrs van Birdy, Als ik wil zondigen dan doe ik dat met granny smit appeltjes :P want je weet ik mag niet eten! en ik heb een schoenverslaving.. sindskort

xxjee Sanaz

[Beantwoorden]


Door Nannick op 20 januari 2012 20:09

Die foto van het bos is echt heel mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 22 januari 2012 10:00

Hihi ja heb nu ook zo’n opruim tic dus het is wel heel erg opgeruimd op m’n kamer :) Xx

[Beantwoorden]


Door Caat op 22 januari 2012 18:35

hooii!
ik ben ook helemaal verslaafd aan kaarsjes branden!
vooral blue berry geurkaarsjes van de hema!
Ik vind het grauwe en donkere weer juist gezellig zo!
xx ben echt verslaafd aan jouw filmpjes!

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 23 januari 2012 20:29

Waar kocht je die cute oliebrander?

[Beantwoorden]


Door donna op 25 januari 2012 21:57

Ben ook enorm verslaafd aan pure vlokken op brood!! Eet het altijd; als ontbijt, tussen de middag, als tussendoortje,. Naast mijn avondeten eet ik niets anders als brood met vlokken :P. Maar wel met wat meer boter als op jouw foto.

[Beantwoorden]


Door Julia... op 31 januari 2012 01:04

wat grappig je bent verslaafd aan dingen die ik helemaal niet ken.
Ik heb The OC nog nooit gezien en ik heb geen flauw idee wie Drake is…
Ik heb vooral verslaafd aan nagellak, kaarsjes en wierook :-)

[Beantwoorden]