Too Faced Glamour To Go 2

Too Faced is best een duur merk. De make-up, waaronder de (vaak prachtige) palettes zijn bij Sephora te koop en kosten toch gauw al zo’n €40. Gelukkig is daar het Glamour To Go palette to the rescue! In dit paletje zit oogschaduw, lipgloss en blush en dat alles in een reisformaat voor €22. (En dat is dan nog zonder Sephora’s vaste 15% korting).

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Het palette zit in een klein, schattig, zwart en glimmend doosje die zo in je hand past. Misschien zelfs ook wel in je broekzak? Hij is in ieder geval heel makkelijk mee te nemen, perfect voor op reis of als je ergens anders blijft slapen.

Voor €22 krijg je 8 kleuren oogschaduw van in totaal 6.56g, 4 kleuren lipgloss van in totaal 1.96g en een blush van 3.01g.

Photobucket

Photobucket
Als je het palette openmaakt zie je alleen de 8 kleuren oogschaduw, de lipglosses en blush zitten eronder en moet je onder het palette vandaan schuiven. Het Too Faced Glamour To Go 2 palette bevat op her eerste gezicht rustige kleuren oogschaduw, liefroze lipgloss en een natuurlijke peachy blush.

Photobucket

Photobucket
In de eerste rij oogschaduw zitten een donkerbruine, donkergrijze, beige nudekleur en een olijfgroene kleur. Vooral die laatste springt er voor mij echt uit! De groene oogschaduw heeft een prachtige lichtere groene/gouden glans. De drie andere kleuren zijn iets meer standaard, maar zullen ook goed van pas komen.

Photobucket
De tweede rij is nog een stukje diverser, met een metallic bruine, roze, lichtbruine en lichtgele oogschaduw. Ik vind ze alle vier werkelijk prachtig. Check de aparte parelmoerglans in de roze oogschaduw, en de pigmentatie van de lichtgele kleur. Wow! De oogschaduwkleuren in het palette zijn lekker verschillend, je kunt er een boel kanten mee op. Saai wordt het zeker niet, door de verrassende kleurkeuze en aparte finishes die Too Faced in het palette heeft gestopt.

Photobucket

Photobucket
Palettes met lipgloss trekken mij niet zo, ik gebruik het dan ook vrijwel nooit. Je moet met je vingers erin en dat is toch ook niet zo heel erg hygiënisch. Het is gewoon niet mijn ding. Dat is dan ook niet de reden waarom ik dit palette kocht. Ik moet wel zeggen dat de glosses uit het Glamour To Go 2 palette erg zacht aanvoelen, daardoor lekker smeren en ook veel pigment afgeven.

Photobucket

Photobucket
De blush uit het palette vind ik ook erg mooi, hoewel hij door de felle kleur als je hem swatcht, in eerste instantie best zou kunnen afschrikken. De blush heeft een peachy kleur, een zachte textuur en is heel erg gepigmenteerd. Vervaag je de blush goed, dan zie je dat er een mooie lichtbruine/peachy kleur met een subtiele parelmoer shimmer achterblijft.

Photobucket
See! It fits right in your hand.

Ik ben erg blij met het Glamour To Go 2 palette van Too Faced. Hoewel dit paletje een stuk goedkoper is dan bijvoorbeeld hun best-selling Natural Eye Palette, is de kwaliteit absoluut niet minder. Voor €22 heb je een mooi palette met oogschaduw, lipgloss en blush in uiteenlopende kleuren waar je veel kanten mee op kunt. De oogschaduws hebben een goede pigmentatie en brengen fijn aan, en datzelfde geldt voor de romige glosses en de schitterende kleur blush. I’m hooked!

Too Faced Glamour To Go 2 palette is te koop bij Sephora voor een adviesprijs van €22. Met de standaard 15% korting die je bij Sephora krijgt, betaal je uiteindelijk €19,04 voor het palette.

Twitter Facebook
Categorie: Reviews | 17 januari 2012 | 101 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Nicky op 17 januari 2012 10:37

Die lipgloss hoeft toch niet onhygiënisch te zijn? Als je er met een lippenseeltje in gaat, is dat toch prima? Of zie ik het verkeerd.
Wat een mooi palet! Helaas moet ik even rondkomen met wat minder centjes, aangezien de kerstperiode een gat in mijn budget geslagen heeft. Maar goed, dan sparen we maar even ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2012 om 10:39:

Ja, dat zou natuurlijk kunnen maar aangezien die er niet bij zit heb ik daar eigenlijk geen rekening mee gehouden. Maar het kan natuurlijk!

[Beantwoorden]

Milou / Louna antwoordt op 17 januari 2012 om 14:56:

Ik begrijp haar punt eigenlijk wel wel.. ook al gebruik je een lippenseeltje dan ga je van je mond weer richting de gloss.. :) Ook niet heel erg relaxed natuurlijk. ;-)

[Beantwoorden]

rosa antwoordt op 17 januari 2012 om 20:23:

Hoe doe jij normaal je lipgloss op dan? haha

Ik vind dat het merk vaak mooie dingen heeft, maar helaas niet mijn budget als studente:-(

Milou / Louna antwoordt op 17 januari 2012 om 22:00:

Ja ook op deze manier natuurlijk haha! alleen gooi je een lipgloss weg en niet gelijk een heel palette. ;-)
Lipgloss moet je gewoon op een gegeven moment weggooien!

Nicky antwoordt op 18 januari 2012 om 16:18:

Als je meteen genoeg op je penseeltje neemt en hem telkens wast na gebruik, is het te doen, niet? Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar zo stel ik het me toch voor…

H... antwoordt op 29 november 2012 om 14:39:

als je lippenstift ofzo op doet zonder kwastje dan spoel je hem toch ook niet steeds af ook als je een kwastje gebruikt doe je dat niet

Bellachique antwoordt op 17 januari 2012 om 12:38:

Wat wel soms is dat er op die lipgloss soms poeder komt te zitten van de andere producten en dan is het soms wel wat onhandig :). Sommige paletjes hebben voor de lipgloss zo’n afdekplaatje wat wel slim gezien is :).

[Beantwoorden]

Caro antwoordt op 17 januari 2012 om 21:43:

Dat is indd jammer. Anders had ik hem misschien wel gekocht :S van zo’n merk verwacht je zoiets eigenlijk wel…

[Beantwoorden]


Door Desirée op 17 januari 2012 10:44

Oeh, deze vind ik toch echt mooier dan ik eerst dacht. Bedankt he ;-)

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 17 januari 2012 10:51

Ooh die is wel mooi. Ik dacht eerst van ‘ meh, niets voor mij’, maar ben nu toch ook een beetje verliefd op die groen/bronzige kleur op het eerste rijtje. Ik kan al niet meer wachten tot ik nog es in de buurt van een Sephora geraak, dan ga ik mijn geld serieuuuus laten rollen !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2012 om 11:23:

Haha, ik ken het! Ik kom niet vaak bij Sephora omdat het in Arnhem niet zit, maar als ik dan bijvoorbeeld een keer in Utrecht ben… Ga ik los! :D

[Beantwoorden]


Door Evelien op 17 januari 2012 10:56

Ik heb het eerste Glamour to go palette en die is nog praktischer volgens mij want hier zit 1 nude kleurtje lipgloss in maar ook een bronzer en een blush! x

[Beantwoorden]


Door Tessa op 17 januari 2012 11:00

Wauw echt pretty pretty!

[Beantwoorden]


Door Amber op 17 januari 2012 11:00

Mooi palette voor een prijs die ik nog mee vind vallen!

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 17 januari 2012 11:01

Mooi en handig palette!

[Beantwoorden]


Door Eljah op 17 januari 2012 11:05

Waaauw echt een heel mooi palette!

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 17 januari 2012 11:06

Ahhh wat een juweeltje, heerlijk om naar te kijken :P

[Beantwoorden]


Door Ariane op 17 januari 2012 11:10

Mooi palette! Eventjes sparen, haha ^^

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 januari 2012 11:22

Mooi paletje! Die groene kleur is fantastisch en de blush ook. Het nadeel van dit soort paletten vind ik vaak het poeder naast de gloss. Dat wordt echt een kliederboel: poeder in je.gloss of gloss in je poeder. Yuck!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2012 om 11:25:

Ik had een keer een palette van NYX, wat dicht ging als een boek met aan de ene kant oogschaduw en aan de andere kant gloss: dat werd echt een zooi… :( Heel jammer! Hiermee valt het nog mee omdat de gloss en blush naast elkaar zitten, maar je hebt inderdaad wel een punt!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 17 januari 2012 11:22

Vind er hele mooie kleurtjes bij zitten, heel basic!
En de blush is prrretty!

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 17 januari 2012 11:25

Erg schattig paletje!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 17 januari 2012 11:28

heel mooi pallette hoor!

[Beantwoorden]


Door Linda op 17 januari 2012 11:31

Mooi palette!! Hele mooie oogschaduws! :)

[Beantwoorden]


Door NekoMara op 17 januari 2012 11:35

Hmm, deze trekt mij niet zo… Hoewel ik moet zeggen dat veel van TooFaced mij niet zo trekt! Maar da’s maar goed ook, iets beter voor mijn portemonnee ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2012 om 14:13:

Dat is natuurlijk persoonlijk!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 17 januari 2012 11:41

Echt een heel schattig palette. Ik vind vooral de oogschaduws en de blush heel mooi, maar de lipgloss vind ik beter dan ik had verwacht! Meestal lijken alle kleuren heel erg op elkaar, maar dat is hier helemaal niet.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 17 januari 2012 11:45

Ziet er heel leuk uit, maar ik denk niet dat ik het zou gebruiken. Of dan enkel als ik op vakantie ga, om plek te besparen in mijn tas. Ik ben ook niet voor lipgloss in potjes, ik heb het eigenlijk nog niet, maar het lijkt me zo onhandig. Zeker omdat ik graag lipgloss bijwerk tussendoor. De blush hou ikzelf liever fris en lief roze, door mijn bleke huid ben ik bang dat bruin getinte blush mij een ‘fake tan’ gaat geven. Als de blush meer roze was, had ik toch getwijfeld om hem te kopen als ik ergens enkele dagen heen ga!

[Beantwoorden]


Door mywaytoloveyou op 17 januari 2012 11:51

Mooie palette (love)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 17 januari 2012 11:54

Wat een schattig palletje! En zo volledig ondanks zijn formaat. Cute (love)

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 17 januari 2012 12:37

Wat een prachtige kleuren, ik ben er helemaal weg van! Hij is wel kleiner dan ik dacht, maar dan nog.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 17 januari 2012 13:08

wauw wat een super mooi palettje ! best klein maar is alleen maar handig !

[Beantwoorden]


Door Julia op 17 januari 2012 13:09

Erg mooi. Alleen niet heel bijzonder behalve dat ene groengoude kleurtje. Ti’s meer een basic palette maar wel een heel mooie.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 17 januari 2012 13:18

Wow, hij is heel erg mooi! De oogschaduws én de blush, love it! Van die lipglosses in een palette vind ik ook nooit zo geslaagd.. Vooral door poeder wat dan in die gloss komt inderdaad.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2012 om 14:14:

Precies, ze mogen van mij de volgende keer de onderkant met nog meer poeders in plaats van glosses vullen ^^). En er dan los een mini glossje bij doen!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 17 januari 2012 13:39

De oogschaduws zijn echt mooi!!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 januari 2012 13:50

Echt een mooie palette, heb nog niks van Too Faced maar hopelijk ooit wel :D Zulke mooie producten dat ze hebben :)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 17 januari 2012 13:51

Dit is echt een mooi palette! Ik ben ook niet zo’n fan van lipgloss in een palette, dat plakt zo en wordt vies met oogschaduwpoeder etc. Maar de oogschaduws zijn echt prachtig, wauw!

[Beantwoorden]


Door Wiesje op 17 januari 2012 14:05

Ik vind hem erg mooi!
Wauw.
nou ik zit te wachten op mijn naturel eye palette die ik eeeinndeelijkkk heb besteld! Hihihi kan niet wachten <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2012 om 14:14:

Leuk!! Veel plezier ermee, het is echt een pracht palette ^^)

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 17 januari 2012 14:23

Wauw heel handig! Ik hou wel van een knallende blush! Lijkt me zeker een aanrader + je hebt alles in 1!

[Beantwoorden]


Door Eva op 17 januari 2012 14:28

Die blush is erg mooi en de lipgloss kleuren ook! Bij de oogschaduws zitten maar een paar kleuren die me aanspreken, de meeste zijn vrij standaard. Maar ik moet toch iets zeggen. Er zitten altijd spelfouten in je artikelen. Nu weer olijkleur ipv olijfkleur, onder de swatches. Ik zeg het niet om vervelend te zijn ofzo, maar misschien zou je je artikelen in de toekomst nog een keer goed na kunnen lezen. Hoop niet dat je hier boos om wordt, ik wil alleen helpen. X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2012 om 14:59:

Fijn dat je het even zegt, ik heb het gelijk even aangepast. Ik snap dat je het vervelend vindt, maar ik lees elke blog 2 keer na en omdat er vrij veel tekst in staat zie ik soms wel iets over het hoofd. Ik hoop dat je het begrijpt, ik zal nog beter mijn best doen geen spelfoutjes te maken!

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 17 januari 2012 14:56

Prachtige oogschaduw kleuren zeg! Je hebt echt mooie items aangeschaft!! :) oelaalala (love)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 17 januari 2012 14:59

Prachtig palletje. Die bronstinten en de olijfgroene kleur spreken me heel erg aan. Ik heb zelf olijfgroene ogen, denk je dat zo’n kleur er dan mooi bij staat? misschien omdat er een shimmer in zit dat het er niet al te gek uitziet? De kleur is namelijk zo mooi!! Zelf heb ik versie III, ben daar helemaal gek op! Super handig voor op reis, je kan er alle kanten mee op.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2012 om 20:46:

Ja hoor, dat kan prima! Zou het proberen te combineren met een bruine oogschaduw, denk dat dat je heel mooi zal staan :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 17 januari 2012 15:05

wauw, mooi palletje! Van too faced éindélijk shadow insurance binnen. Zooo happy daarmee!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2012 om 20:47:

Die is heel fijn! Veel plezier ermee ^^)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 17 januari 2012 15:12

Die groengoude kleur vind ik prachtig ^^) Erg leuk setje ook trouwens zo voor onderweg. Heb weer eens een enorme ‘HEBBUH HEBBUH HEBBUH’ bui bij alles wat ik zie. :yes:

[Beantwoorden]


Door Cherel op 17 januari 2012 15:26

De oogschaduws zijn prachtig!
Ik houd zelf alleen niet zo van die lipgloss in een palette, gebruik ik bijna nooit.. Zoals vele anderen zie ik al, hihi

[Beantwoorden]


Door Amy op 17 januari 2012 15:39

Wauw die olijfgroene kleur, daarvoor alleen al zou ik hem kopen (love)

[Beantwoorden]


Door Valérie op 17 januari 2012 15:48

love it! vind vooral de bruintinten erg mooi!

[Beantwoorden]


Door charile op 17 januari 2012 15:52

wauw, wat mooi!

[Beantwoorden]


Door NellemiekeD op 17 januari 2012 15:57

Mooi en handig, maar zelf zou ik hem niet nemen denk ik..

[Beantwoorden]


Door ishara op 17 januari 2012 16:14

lijkt me superhandig pallet, mooie kleuren voor overdag en ook nog eens super kwaliteit, als het net zo goed is als de andere two faced producten
http://tiny-heart-beats.blogspot.com/

[Beantwoorden]


Door Judith op 17 januari 2012 16:41

Wauw, ziet er een leuk palette uit, like it!

[Beantwoorden]


Door carmen op 17 januari 2012 16:58

oh waauww!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 17 januari 2012 17:02

Die groene oogschaduw en de blush zijn echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Femke op 17 januari 2012 17:17

*kijkt met grote ogen en kwijlende mond* echt prach-tig zeg! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2012 om 20:48:

Haha! ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 17 januari 2012 17:24

Wauw, vooral de tweede rij swatches vind ik echt super!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 17 januari 2012 17:27

Lijkt me een super paletje om bijvoorbeeld mee op vakantie te nemen. De blush vind ik super!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 17 januari 2012 17:43

Erg mooi palette! Jammer dat er geen sephora is in België :-(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2012 om 20:48:

Ahh, dat is inderdaad jammer :( Misschien in de toekomst?

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 17 januari 2012 17:47

super mooi!! en ik vind lipgloss uit een paletje altijd zooo mooi! maar ik gebruik het nooit om,dat het gewoon onhandig is

[Beantwoorden]


Door Anna op 17 januari 2012 18:02

Lijkt me echt handig zo’n palette <3 Zeker handig voor in je schooltas of voor in je tas. En volgens mij is dit nog goedkoop voor Too Faced Aspecten…
xxxx

[Beantwoorden]


Door Michelle op 17 januari 2012 18:06

Hoi :wave:
Kan iemand mij helpen kent iemand een goede goedkope primer want,ik kwam er pas achter dat je die nodig hebt als je make-up draagt
xoxo reageer plz (love)

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 17 januari 2012 om 18:58:

Je kan misschien eens gaan kijken in het Kruidvat, Catrice heeft een primer voor zo’n 4 à 5 euro. “Prime and fine smoothing refiner” heet die! Ik heb hem ook en ben er echt tevreden over ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2012 om 20:49:

Bedoel je voor onder je foundation? Dan zou je inderdaad zoals Lisa zegt bij Catrice kunnen kijken en anders heeft Hema ook een make-up base.

Een oogschaduwbasis hebben veel merken, Catrice, Hema, Etos en Essence. Zijn allemaal prima!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 17 januari 2012 18:10

Laat maar xd vera heeft uhm al beantwoordt:)

[Beantwoorden]


Door Elles op 17 januari 2012 18:18

wauw mooi pallette ! (love)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 17 januari 2012 18:22

Ik heb ‘m ook! En alles wat je schrijft over dit product ben ik het helemaal mee eens! De oogschaduws en de blush zijn echt praaachtig! De lipglossen zijn inderdaad mooi, maar ik vind zulke lipglossen vreselijk (sowieso vind ik lipglossjes niet echt fijn).
Ik ben dol op dit palette, en gebruik ‘m erg vaak!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 17 januari 2012 18:52

Wauw, die olijfgroene kleur is inderdaad mooi!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 januari 2012 18:57

Mooi paletje, en helemaal niet duur als je kijkt hoeveel verschillende productjes je krijgt :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 januari 2012 19:15

mooi palete, maar die lipglos vind ik echt zo’n nadeel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2012 om 20:49:

Volgende keer moeten ze er gewoon nog meer poeder in doen! :ja:

[Beantwoorden]


Door Paola op 17 januari 2012 19:20

Wat een super leuk palette! ik hou persoonlijk alleen niet van lipglossen in bakjes..

[Beantwoorden]


Door Marinah op 17 januari 2012 19:47

Ik heb hem gehad in December! De blush viel kapot in mijn tas (terwijl het een to go palette is), ik ging terug naar de winkel, en kreeg na heel lang zeuren een nieuwe. Opnieuw brak de blush :'( Toen heb ik hem maar in een potje gedaan.. Voor de rest ben ik er heel erg blij mee ^^ Maar ik vind het best wel waardeloos dat die blush er niet niet normaal in kan blijven zitten.

[Beantwoorden]


Door Germa op 17 januari 2012 20:07

Het is echt een prachtige palette. Ik heb hem nu ruim een jaar en het is al op meerdere plekken in de wereld mee geweest. (London, Luxemburg, Parijs, belgië) Het paletje gaat standaard mee in de koffer. Ideaal want er zit alles in wat je nodig hebt. Ik neem alleen nog mn foundation mee, een lipstick en een lipbalm.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2012 om 20:50:

Ahhh, leuk! Misschien ben ik gek, maar ik vind het altijd tof als een product op veel plaatsen geweest is. Geeft duidelijk aan hoe dol je erop bent!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 17 januari 2012 20:15

Wat een schattig palette! De pigmentatie van de oogschaduws, blush & lipgloss vind ik prachtig, mooi zeg.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 17 januari 2012 20:29

oh wauw ziet er echt geweldig uit;D

[Beantwoorden]


Door Lissa op 17 januari 2012 20:31

Wat een mooie kleuren!!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 17 januari 2012 20:39

Wauw! Echt supermooi zeg :kiss:

[Beantwoorden]


Door Jill op 17 januari 2012 20:56

De gouden oogschaduw is m’n favoriet samen met de blush. Wauwie!

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 17 januari 2012 20:56

Die olijfgroene kleur is echt zo mooi! Ik heb het ook niet zo met lipgloss in palettes, ik gebruik dan wel een penseel ipv mijn vingers, maar nogal onhandig als je een heel palette mee moet slepen om tussentijds wat bij te werken.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 17 januari 2012 20:58

I say wow!

[Beantwoorden]


Door Liesbeth op 17 januari 2012 21:00

Daar wordt een mens dus helemaal hebberig van he (love)

[Beantwoorden]


Door Janaa op 17 januari 2012 21:05

Ziet er mooi uit :D x

[Beantwoorden]


Door Renate op 17 januari 2012 21:47

Hij is wel mooi, maar inderdaad ik heb het ook niet zo erg met lippgloss in een palette. Ik vind het maar vies om er elke keer in te moeten wroeten met je vinger. En dan plakt het aan je vinger en heb je een vlek lipgloss aan je vinger dat je dan per ongeluk uitsmeert aan je kleren.. GRMBL. nee, geen lipgloss in pallete’s voor mij.

[Beantwoorden]


Door Paulien op 17 januari 2012 22:02

Eindelijk een leuk palet van too faced met een goed prijsje eraan. Deze ga ik denk wel aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Deniseee op 17 januari 2012 22:37

Mooi palette(je) en fijn dat hij handig mee te nemen is!

[Beantwoorden]


Door cheyenne op 19 januari 2012 15:23

Die groene kleur.. zo’n kleur zit toch ook in het essence vampire love palette? :wave:

[Beantwoorden]


Door Marly op 20 januari 2012 17:08

Wow, mooi palette! En wat een mooie foto’s zeg! (love)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 20 januari 2012 20:39

Ah van dat palette wordt ik hebberig ;)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 22 januari 2012 22:21

Mooi & schattig palletje! ^^)

[Beantwoorden]


Door Carolina op 5 februari 2012 20:15

Hmmm, ja, de kleuren lipgloss vallen een beetje tegen, aangezien ze een beetje standaard-roze zijn :/
Verder vind ik het een heel fijn palletje! de olijfgroene kleur valt inderdaad heel erg op :ja:

[Beantwoorden]


Door Juultjee op 3 mei 2012 08:34

Gphooi vera , ik heb misschien een goede dupe gevonden voor de rechter oogschaduw in de eerste rij, namelijk een miss sporty oogschaduw in de kleur 112 amber mischien kan je. Dat testen?? :star:

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 9 juni 2012 07:00

[…] en voor dat geld heb je dan 8 kleuren oogschaduw. Bovendien zijn de Glamour To Go (ik krijg een Too Faced déjà vu) paletjes ook echt heel handig on the go, dankzij het handzame, kleine formaat. Ze gaan zo […]


Door veracamilla.nl op 28 november 2012 07:00

[…] ze je ook niet aan Too Faced Glamour To Go denken? Hetzelfde formaat, vormgeving en systeem met oogschaduws boven en onder een laatje met […]