A Touch Of Fashion: Met niemand willen ruilen

Eén keer in de twee weken neemt fashionblogger Suzanne mijn plek in voor haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suzanne’s schrijfkunsten en gevoel voor mode.

Mijn kledingkast is heel belangrijk voor mij. Dûûh, ik houd van kleding. Nee, de band met mijn kledingkast gaat toch wat verder dan dat. Het is mijn territorium, mijn terrein, een stukje van mijn identiteit. Ik zou hem met niemand willen ruilen.


Photobucket
Een kijkje in mijn kledingkast

Photobucket
Niet met Chiara, omdat ik simpelweg geen idéé zou hebben hoe ik in godsnaam uit deze schoenencollectie moest kiezen. Bron foto: theblondesalad.com

Photobucket
Niet met Paris, omdat ik me bevoorrecht voor dat ik een bescheiden schoenmaatje heb (bij voorbaat excuus voor groot ‘geschapen’ dames). Bron foto: chinashopmag.com

Photobucket
Niet met Kim, omdat ze te weinig felle kleuren heeft naar mijn smaak. Ik word gewoon spontaan somber als ik deze foto zie. Bron foto: instyle.com

In mijn kledingkast hangen items waar niemand de charme van inziet, behalve ik. Er hangen items waar ik geld aan uitgegeven heb dat ik eigenlijk niet uit kon geven. Er hangen items waar ik al maanden, jaren misschien, over twijfel om weg te doen, maar die me toch op een bepaalde manier raken. Er liggen schoenen die veel lekkerder lopen dan iedereen denkt (yay!), en er liggen schoenen die veel helser lopen dan dat ze eruit zien (wat een streek!).

Daarnaast missen er items die ik best graag zou willen hebben, maar waar ik het geld niet aan uitgeef. Die ik prachtig vind op een ander, maar gewoon niet bij mijn stijl passen. Er is een gebrek aan basics, omdat ik basics nou eenmaal best saai vind. Én ik mis groene schoenen (afgelopen week ontdekt!) – omdat ik het liefste alle schoenen van de wereld heb, maar een mens ook wat te wensen moet hebben.

Wat ik eigenlijk wil zeggen is: het gras is niet groener bij de buren, ook als het om mode gaat. Een kast vol designer schoenen is niet hetzelfde als erover dromen – het is veel minder bijzonder als het zover is. Vijf little black dresses, omdat je geleerd hebt dat dat het belangrijke kledingstuk is, gaan je niet gelukkig maken, want jouw stijl kan niemand je aanleren. Bontjasjes hangen mooi, maar hebben geen waarde als je je er te opzichtig in voelt en ze daardoor niet draagt.


Photobucket

In mijn dromen misschien, maar als ik ’s ochtends wakker wordt, wil ik niets liever dan mijn kast inlopen. Mijn terreintje, mijn territorium; die zou ik met niemand willen ruilen.

Jij wel?

P.S. Wil je meer van mij lezen en/of zien? Volg dan ook mijn blog.


Reacties

Door Yasmina op 16 januari 2012 16:06

EERSTE!!

Love this artikel,

vera je bent geweldig

[Beantwoorden]

Yasmina antwoordt op 16 januari 2012 om 16:07:

Oke, nu effe vertellen waarom,

Je maakt superleuke artikels, je bent vrolijk en niemand houdt jou ooit tegen!

echt je bent echt een voorbeeld voor vele bloggers!
Hoop dat je dit leest, zou wel moeten IK BEN EEEERSTEEEEEE!

eerste keer in de 1.5 jaar dat ik je volg :)

lovexx.

[Beantwoorden]

Yasmina antwoordt op 16 januari 2012 om 16:10:

Okeee, dit gaat wel heel erg langzaam met de comments?

[Beantwoorden]

Maudy antwoordt op 16 januari 2012 om 16:12:

Vera heeft dit niet geschreven :-)

Yasmina antwoordt op 16 januari 2012 om 16:13:

weet ik :)

fashionisaparty wel ;)

Dewy antwoordt op 16 januari 2012 om 20:42:

Gefeliciteerd, bak een taart en vier het!

Yasmina antwoordt op 17 januari 2012 om 12:51:

Oh ja, heb ik al gedaan ;)

pff.

Eva antwoordt op 16 januari 2012 om 16:46:

maar waarom zeg je dan: vera je bent geweldig?

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 19:15:

ik heet suzanne, maar dat weet je vast wel ;)

[Beantwoorden]

fleur antwoordt op 17 januari 2012 om 23:31:

yasmina, je weet dat bloggers er niet van houden om reacties als 1e etc te krijgen, en waarom heb je in het balkje site: beautygloss gezet. Dit is toch niet jouw site?

[Beantwoorden]


Door Sabine op 16 januari 2012 16:10

Super leuk, ik denk ook niet dat jij iemand bent die snel met iemand van kledingkast zou ruilen, je hebt zo’n leuke eigen stijl. :) Ik zou denk ik ook niet snel met iemand willen ruilen, al kijk ik soms wel naar bepaalde lookbookers dat ik denk: goh, alles wat zij aanheeft zou ik ook wel willen hebben… Maar of ik het dan zal dragen, is inderdaad weer een tweede. ;)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 16:13:

natuurlijk zie ik ook mensen met een stijl waarvan ik denk: al die kledingstukken zou ik (op mijn eigen manier dan) zo dragen, maar als mijn kast op een dag ingeruild zou zijn, zou ik hem veel te erg missen!

[Beantwoorden]


Door katia op 16 januari 2012 16:10

Al zou ik wel met chiara ruilen, de waarde van twintig van haar schoenen kan ik al een gigantische eigen gevulde kast maken. :P
Soms lijkt het me echt fijn zo rijk te zijn!

Nuja goed, ik ben omdat ik niet zoveel geluk heb een outlet shopper. Dus ik koop design spullen aan een zo laag mogelijke prijs: denk maar dries van noten jas voor 50 euro, of een etro trui voor 35 euro. Soms zijn dat wel spullen waar mensen de charmes niet van inzien. Maar voor mij is elk stuk een kunstwerkje!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 16:14:

goed zo, zo hoort het ook :)

[Beantwoorden]


Door roos op 16 januari 2012 16:18

super leuk om te lezen!
en mij lijkt het geweldig om zoveel schoenen te hebben haha

[Beantwoorden]


Door Emma op 16 januari 2012 16:19

ik had die foto met al die schoenen gezien en ik ben jaloers,
super leuke blog heb je suzanne!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 19:15:

dankjewel! maarre… die schoenen zijn dus niet van mij hè? ;) – weet niet of je dat begrepen hebt

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 16 januari 2012 om 20:16:

ja ik weet dat die van theblondesalad zijn hihi

[Beantwoorden]


Door Chantal op 16 januari 2012 16:23

Ik zou voor een dagje wel willen ruilen met de kledingkast van een celebrity met de mooiste designerjurken, maar enkel voor 1 dag, want ja, wanneer moet ik die dragen? (: Overigens vind ik (echte) bontjassen enkel ‘mooi hangen’ op het beestje waarvan ze gestroopt zijn. :/

[Beantwoorden]

Bellachique antwoordt op 16 januari 2012 om 18:17:

Ik geef je groot gelijk! :)

[Beantwoorden]


Door Mirte op 16 januari 2012 16:24

Hahahha leuke comment! Ik zou er niks tegen hebben om met iemand te ruilen van kledingskast, voor een dagje dan. Ik denk dat ik op een gegeven moment mijn eigen stijl wel mis namelijk. :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 16 januari 2012 16:24

Ja ik zou wel met mensen willen ruilen, gewoon omdat zij meer (leuke) kleind hebben :$

[Beantwoorden]


Door Axelle op 16 januari 2012 16:26

erg leuke post maaar ik zou graag de schoenen hebben van the blond salad :D

[Beantwoorden]


Door carmen op 16 januari 2012 16:26

Altijd weer leuk om te lezen jou artikels dat vind ik echt.

[Beantwoorden]

Yasmina antwoordt op 16 januari 2012 om 16:30:

wat een nederlands… :P

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 16 januari 2012 16:32

Leuk geschreven !

[Beantwoorden]


Door Emily op 16 januari 2012 16:46

Nou er missen veel dingen die ik ECHT nodig heb en zal dragen, want veel wat ik nu heb draag ik dus amper. Daarom heb ik ook een challenge voor mezelf bedacht *kijk op m’n site.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 19:16:

een uitdaging is nooit verkeerd!

[Beantwoorden]


Door Aileen op 16 januari 2012 16:57

Die schoenen! (love) Je hebt wel gelijk hoor! Ik zou ook met (bijna!) niemand willen ruilen :)
X

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 16 januari 2012 16:57

Leuk artikel om te lezen, ben het er ook helemaal mee eens! Al is het altijd leuk om erover te dromen :yes:

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 19:17:

dat vind ik ook!

[Beantwoorden]


Door charile op 16 januari 2012 16:58

Wat een leuk artikel! Je schrijft zo leuk :D

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 19:17:

thanks!

[Beantwoorden]


[…] In deze editie van A Touch Of Fashion hoop ik jullie je te laten realiseren dat je kledingkast een stukje is van je identiteit – vol van items met een emotionele waarde (het ene stuk meer dan het ander, maar toch…) en waar je zó je karakter uit kunt ontcijferen. Wees er dus trots en zuinig op en denk eens níet dat het gras groener is bij de buren! Lees het stukje hier. […]


Door Joyce op 16 januari 2012 17:05

ik zou best met Paris Hilton willen ruilen! Haar kast is echt mega!

[Beantwoorden]


Door Annika op 16 januari 2012 17:06

Absoluut heel erg leuk geschreven!
Ik ben laatst ook zelf begonnen met mijn eigen afleiding van een beauty/fashion blog (hoewel het toch wel echt wat andere content gaat hebben) pritticonfident.tumblr.com en hoop dat ik mijn eigen schrijfstijl zo ook verder kan ontwikkelen.
Ik ga ook zeker jou blog volgen!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 19:18:

leuk!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 16 januari 2012 17:08

I get your point! Ik vind het wel leuk om bij andere te kijken, maar je kunt natuurlijk je eigen kledingkast (met inhoud) opbouwen tot iets met items die jij leuk vind. Zo ben ik inderdaad langzaam aan het toewerken naar items die ik leuk vind. :)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 16 januari 2012 17:13

Hmm.. interessant haha. Ik zou inderdaad niet met iemand willen ruilen, want mijn kast is niet voor niets MIJN kast met kleding in mijn smaak. Al zijn er van die mensen met zoooooooo veel mooie kleding dat je soms echt denkt, … Misschien toch maar ruilen?

[Beantwoorden]


Door Marleen op 16 januari 2012 17:19

ooeehh Leuuk! <3 :star:

[Beantwoorden]


Door cheyenne op 16 januari 2012 17:30

Ik zou wel willen ruilen, ik heb echt weinig kleding.

[Beantwoorden]


Door ishara op 16 januari 2012 17:34

leuk artikel, en ik vind dat je eigen stijl meer zegt dan die van een ander, just learn to love yourself!

[Beantwoorden]


Door Helene op 16 januari 2012 17:35

Ik zou wel met zoveel mensen willen ruilen, mijn klerenkast is niet bijzonder, vol met basics, omdat ik niet echt een eigen stijl heb. En omdat ik het verschikkelijke talent heb om al mijn kleedgeld uit te geven aan onnodige dingen of kleren die niet mooi staan en die ik snel weer weggooi. (a) btw leuk artikel

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 19:19:

maar ik denk niet dat je ineens wél een eigen stijl krijgt met andere kleren ;)! gewoon proberen langzaam aan wat meer variatie aan te brengen in je kleding en zo spelenderwijs ontdekken wat bij je past

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 16 januari 2012 17:37

Ik kan me voorstellen dat iemand als jij niet van kledingkast zou willen ruilen. Jij hebt ook geweldige items in je kast hangen en alles past heel goed bij wie jij bent, bij jouw stijl. Ik daarentegen zou dolgraag willen ruilen met bijvoorbeeld DulceCandy van youtube. Ik heb juist hele basic kleding in mijn kast en ik kan wel wat meer spetterende outfits gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 januari 2012 17:46

Ik heb wel kledig weggegeven. Simpelweg omdat het echt niet meer paste of omdat het een regelrechte miskoop was. Ik zou never de nooit niet ruilen. Ik houd van mijn kledingkast!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 20:28:

(Y)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 16 januari 2012 17:47

Wat een heerlijk artikeltje Suzanne! <3 Stiekem schieten de 'Wat-zou-ik-graag-met-haar-ruilen-gevoelens' toch zo nu en dan door mijn hoofd, bij het bekijken van blogs als die van Chiara en Andy of het bekijken van de video's van DulceCandy en cohorte, maar aan het einde van de dag ben ik blij met de kleren die in mijn kast hangen. De kleren waarvoor ik ooit gevallen ben, die ik ooit gekocht heb 'omdat ik ze niet kon laten hangen', omdat ze zo goedkoop waren of juist zo mooi en ondraagbaar. ^^)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 19:19:

nou precies ;)!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 16 januari 2012 17:48

Wat heb jij veel kleding! (Moet vast ook wel als je wilt fashionbloggen :) )
Zelf heb ik 1 kast waar alles in past. En sinds ik (geïnspireerd door Vera, dankjewel!) mijn kast heb uitgepluisd en alle overbodige dingen heb weggegooid (af en toe toch met pijn in het hart…) heb ik zelfs nog plek over :)
Grappig dat je zo weinig basics hebt! Ik probeer net eerst alle basics te verzamelen en dan pas verder te gaan. Zo zie je maar weer: ieder zijn ding!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 20:29:

nou dat moet helemaal niet hoor! dat is ook helemaal niet wat ik uit wil dragen. het is ook zeker goed om uit te gaan van de basics hoor – maar dat vind ik persoonlijk gewoon saai, haha.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 januari 2012 17:50

Leuk stukje! Ik zou wel bepaalde items met andere mensen willen ruilen, maar niet mijn hele garderobe hoor. Ben er veel te veel aan gehecht!

[Beantwoorden]


Door Joan op 16 januari 2012 17:56

Leuk stukje! Van die foto van Kim word je inderdaad niet echt vrolijk! Ik vind sowieso dat je er toffe en unieke kleding hebt, als ik sommige foto’s voorbij zie komen! Ik moet eerlijk zijn dat ik mijn eigen kledingkast niet zo uniek vind, maar toch herken ik je verhaal wel!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 19:20:

maar het hoeft ook niet uniek – als dat niet bij je past. als je je er maar happy en jezelf in voelt!

[Beantwoorden]


Door Roos op 16 januari 2012 18:05

Met hun allemaal wil ik best ruilen haah

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 16 januari 2012 18:15

Wat een leuk artikel, het is de eerste keer dat ik iets van Suzanne lees :). Ik herken het gevoel idd maar al te goed!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 19:23:

nou zeg! lees je het anders nooit? :O

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 januari 2012 18:24

Nope, ik zou liever ook met niemand willen ruilen. Natuurlijk is het leuk: die grote walk-in-closets met merken die echt veel waard zijn. Maar ach, ik hou van mijn bescheiden kledingkastje met dingen die echt bij mijn stijl passen. <3

[Beantwoorden]


Door katrien op 16 januari 2012 18:27

ik zou ook niet willen ruilen.. ik ben aan al mijn kledingstukken soort-van- gehecht..

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 16 januari 2012 18:47

Wat een handig artikel weer! Ik zou zelf ook niet willen ruilen met mijn kledingkast, celebs hebben misschien wel veel meer kleding maar heel veel is ook niet echt mijn smaak. Dan blijf ik toch liever bij mijn eigen vertrouwde kledingkast. ;)

[Beantwoorden]


Door Paola op 16 januari 2012 19:17

Super leuk geschreven! Qua kledingkast zou ik best willen ruilen, maar qua schoenen zeker niet

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 16 januari 2012 19:28

ik zou ook met niemand willen ruilen!!! in mijn kast hangen dingen die vertelle wie ik ben! en er hangen dingen die ik nu nooit meer zou durven dragen maar vroeger het liefst elke dag droeg!!!! daarom hou ik van mij kledingkast :D en natuurlijk droom ik van super veel kleren en schoenen maar ik blijf lekker dromen :D

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 januari 2012 19:52

Ik zou ook echt met niemand willen ruilen. Ik zie wel eens iemand lopen met een bepaald item wat ik ook wel zou willen hebben. Ik ben echt heel erg gelukkig met mijn eigen kledingkast. Met mijn spullen die ik al jaren heb, waar ik soms voor heb moeten sparen. Leuke koopjes op de kop getikt, maar ook spullen die ik lief heb, maar nog niet zo lang heb. Onwijs leuk geschreven. Ik denk dat je mijn kledingkast ook onwijs saai vind. Ik heb de laatste tijd wel wat meer kleur aan, maar toch als ik mijn kast open doe, vallen er niet veel items in één oogopslag op, zoals in jouw kast.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 20:30:

haha – ik weet wel dat niet elke kast eruit ziet zoals die van mij en dat hóeft ook helemaal niet. waar het om gaat is dat iedereen een kast, garderobe stijl heeft waar hij/zich prettig bij voelt en dat je ondertussen niet stiekem gaat zitten denken dat je liever de kast van je vriendin had gehad (bij wijze van).

[Beantwoorden]


Door Shari op 16 januari 2012 20:01

Sinds ik met de modeopleiding gestart ben, ben ik echt een DIY er geworden, vind ik mijn perfect pair of pants niet probeer ik ze zelf te maken, het lukt allemala niet van de eerste keer maar nu 4 maanden later kan ik wel al dingen maken die draagbaar zijn (ze zullen niet perfect zijn afgewerkt maar wel al heel erg draagbaar)

Ik koop zelf ook zelden kleding in de winkels ik heb zo een apparte stijl dat vind je nu eenmaal niet snel in de winkels helaas!

Zelf zou ik niet willen ruilen van kleerkast met iemand, maar ik zou wel heel graag eens een paar item’s van andere mensen willen ‘stelen’ hihi^^

[Beantwoorden]


Door Linda op 16 januari 2012 20:03

Leuk artikeltje weer!! Like allways ;)

[Beantwoorden]


Door Jill op 16 januari 2012 20:14

Mooi geschreven! Again.
Mmm ik zou toch best wel me jouw kleding kast willen ruilen hoor…
Maar ben ook blij met m’n eigen kleertjes.
Maar ik heb veel minder. Maar dat komt ook
Omdat ik veel
Jonger ben dus..

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 januari 2012 om 20:32:

nou ik kan je vertellen dat toen ík jonger was, ik nog veel meer had. maar ik kan je er ook meteen bij vertellen dat je daar helemaal niet gelukkig van wordt en niets aan hebt. je verliest het overzicht, hebt dingen in je kast waar je niet echt blij mee bent en je hebt het simpelweg niet nodig. wel lief toch dat je met mij zou willen ruilen ;)

[Beantwoorden]


Door Lianne op 16 januari 2012 20:32

Ik vind dit echt een ‘nadenk-artikel’.
Okee, even uitleg: onder een ‘nadenk-artikel’ versta ik een artikel waar een beetje diepgang in zit – een les.
Want ik wil ook graag nog meer kleding èn schoenen èn ditjes èn datjes, maar dat is onmogelijk.
Ook zou ik niet met je willen ruilen – oke sommige dingen wil ik best ruilen hoor. :) – niet omdat ik het lelijk vind, maar omdat ik het toch niet aan zou doen.

Super geschreven Suz!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 17 januari 2012 om 11:47:

dankje :)! fijn dat je er een ‘les’ uit kunt halen!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 16 januari 2012 20:33

Ik vind die donkere kleuren bij de huidskleur van Kim wel heel erg mooi staan. Zelf heb ik een iets lichtere huidskleur dan zij, maar ik heb ook gewoon een knalroze broek in mijn kledingkast (gelukkig).

[Beantwoorden]


Door Jannamarie op 16 januari 2012 20:35

echt een ontzettend leuk artikel Suzanne !

[Beantwoorden]


Door Nicky op 16 januari 2012 20:41

Jij hebt echt talent in het schrijven!
Ik ben het ook echt met je eens!

In sommige opzichten zie ik mijn kledingkast als een schatkist vol met juwelen, elk een ander kleur. Want ja, ik ben ook dol op kleur.

In andere opzichten zie ik het als een verzameling. Mensen verzamelen postzegels, munten etc. Ik ben zelf altijd anders geweest, ik verzamel kleding. Loop ook nooit echt met de mode mee, simpelweg omdat ik het niet aan kan zien om iets dat ‘uit de mode is’ niet meer te dragen. Hoe mooi ik het ook vind.

Op andere dagen zie ik het weer als 1 grote maatschappij. Zonder het ene kleding stuk, is het andere kledingstuk het nèt niet. Elk kledingstuk kan bij mij gecombineert worden, tot een nieuwe outfit.

Maar bovenal zie ik ze als mij kindjes. Ik ga met veel respect met zo om (zowel met kleding als met accessoires). Het doet me pijn als ik zie dat een kledingstuk, van een iets mindere kwaliteit, langzaam voor je ogen kapot raakt. Bij elke wasbeurt raken er touwtjes los, bij het strijken wordt de print elke keer vervaagt en bij het uittrekken hoor je soms scheurtjes. Hierbij hoeft het niet zozeer aan de prijs te liggen, maar gewoon aan de kwaliteit. Ja, erg pijnlijk. Het ergste is ook nog dat het niet te stoppen is.
Daarom laat ik het kledingstuk na enige beschadigingen (niet altijd goed zichtbaar, gelukkig) gewoon in me kledingkast hangen. Puur voor het feit om er naar te kijken en te genieten.

Misschien klink ik wat raar, of denk je bij het lezen: ‘waar zeurt zei dan weer over ?’. Sorry dan, voor de slechte indruk..

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 17 januari 2012 om 13:46:

helemaal geen slechte indruk; ik houd van lange reacties ;). mooi hoe je tegen kleding en je garderobe aankijkt – love that!

[Beantwoorden]


Door Dewy op 16 januari 2012 20:45

Je schrijft echt zulke leuke artikelen, echt op jou manier dat straalt er vanaf! Ik kijk elke keer weer uit naar een nieuwe touch of fashion, keep up the good work girl ^^)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 17 januari 2012 om 13:47:

super leuk om te horen :D

[Beantwoorden]


Door ilse op 16 januari 2012 20:56

ik zou ook met niemand willen ruilen, niet nu ik eindelijk mijn eigen stijl gevonden heb. ik zou mijn kledingkast echter wel willen veranderen. (lees: uitbreiden) wat er in hangt vind ik geweldig, maar helaas hangt er niet zo veel in.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 16 januari 2012 21:09

Wauw, wat vet om een kijkje te nemen in je kast, ook al is het maar één foto, wel een amazing picture. Echt vol, maar zo sfeervol, heel raar, maar ik vind het er echt gezellig uit zien. :) Geweldig artikel, het leest zo fijn.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 17 januari 2012 om 13:48:

lief, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 16 januari 2012 21:14

Er liggen schoenen die veel lekkerder lopen dan iedereen denkt (yay!), en er liggen schoenen die veel helser lopen dan dat ze eruit zien (wat een streek!). heel herkenbaar haha

en ik zei het vanochtend al en nu zeg ik het halfkwijlend; IK BEN JALOERS ! :O

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 17 januari 2012 om 13:49:

haha – don’t be ;)

[Beantwoorden]


Door Renske op 16 januari 2012 21:14

Wat een mooi artikel. Leuk om te lezen hoeveel waarde je aan je kledingkast, en dan met name de inhoud, hecht en hoe de dingen allemaal bij je passen. Ik herken het gevoel dat je beschrijft. Het voelt zo gelukzalig om ’s ochtends voor de kast te staan om te besluiten wat ik aan ga doen.
Naarmate ik mijn stijl beter ken, merk ik ook dat ik itenms jarenlang blijf dragen. Of het nou mooie stoffen zijn, kleuren of prints of goede details, het zijn stukken die ik ooit gekocht heb. Ze worden met veel liefde gedragen en bevatten tevens herinneringen. Ik vind het zo leuk om te lezen dat je dat ook zo voelt.
Wat is dan je dierbaarste kledingstuk en waarom, als ik vragen mag?

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 17 januari 2012 om 13:50:

hoi renske! dankjewel voor je lieve woorden. ik merk ook dat nu ik ouder word en beter weet ik wil, maar garderobe veel langer ‘mee gaat’.

één item kan ik zo moeilijk noemen, maar ik zeg altijd: de schoenen die ik van mijn vriendje kreeg voor mijn 17e verjaardag, dus dat zeg ik nu weer ;).

[Beantwoorden]


Door Lotte op 16 januari 2012 21:18

Super god artikel, maar ik zou mjn kleding kast wel voor even willen ruilen denk ik. Het liefst wil ik een style zoiets als Taylor Swift, maar ik weet niet zo goed hoe ik dat moet aanpakken… Ik zou m’n kleding kast dus wel met Taylor Swift willen ruilen (:

[Beantwoorden]

Lotte antwoordt op 16 januari 2012 om 21:19:

Ik bedoelde dus goed (;

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 17 januari 2012 om 13:51:

maar aangezien dat waarschijnlijk niet gaat gebeuren – misschien kun je proberen te kijken wat je zo leuk vindt aan de stijl van taylor swift, en die naar je eigen garderobe proberen te vertalen?

[Beantwoorden]


Door Wiesje op 16 januari 2012 22:22

Super leuk geschreven !
Ik wil ook met niemand ruilen Hihhi!

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 17 januari 2012 08:15

Wow wat een schoenencollectie!
Ik weet dat dit niet jouw schoenen zijn, maar als ik zo jouw outfitposts bekijk, moet jij er toch ook wel aardig wat hebben of niet? :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 17 januari 2012 om 13:51:

zeker niet zoveel hakken als zij ;)

[Beantwoorden]


Door Asmae op 17 januari 2012 10:02

Leuk geschreven Suzanne! :D

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 17 januari 2012 10:02

Haha leuk! Ik zou mijn kast misschien best wel willen ruilen eigenlijk!!! (love) Sommige mensen hebben toch echt mooie kleding. Niet dat ik mezelf onderschat, maar als ik die mega kasten zie en mega collecties….. nou…!! Ik wil eerst kijken en dan ruilen haha!

[Beantwoorden]


Door Linde op 17 januari 2012 12:57

bontjasjes hangen niet mooi.. :@

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 17 januari 2012 om 13:52:

neppe wel ;)

[Beantwoorden]


Door Barbara op 17 januari 2012 17:35

Het stomme van “mij” is dat ik precies weet wat mijn stijl is, ik weet precies wat ik mooi vind en wat ik zou willen hebben, maar wij hebben het geld er niet voor. En ik kom absoluut niks te kort, maar we moeten wel elk dubbeltje om draaien en daarom eindig ik vaak in goedkope kleding die ik niet bij mij vind passen. Zo zie je maar dat kleding echt wel belangrijk is en een deel van je identiteit is! Ik hoop ooit zo’n kast als jou te krijgen :D

[Beantwoorden]


Door Jolien op 17 januari 2012 17:56

Ik zou gerust met Chiara’s kledingkast willen ruilen! Alle dure designerkleding die ik niet mooi vind, verkoop ik voor veel geld, waarmee ik andere kleren ga kopen!

[Beantwoorden]


Door Anna op 17 januari 2012 18:05

Ik heb twee kleding kasten een bij mijn vader en een bij mijn moeder. En dat is wel heel erg onhandig want je hebt nooit beschikking tot al je kleren. En dat is gewoon vervelend, daarom zou ik wel graag met iemand van kast willen ruilen. Zoals Vera maar het dan wel in mini maat omdat ik een dwerg ben :(
xxx

[Beantwoorden]


Door amy op 17 januari 2012 18:08

ik zou wel willen ruilen maar dat vooral omdat ik zelf eigenlijk alleen maar een paar shirtjes en een paar spijkerbroeken heb xd
ik denk dat als ik zou ruilen ik veel gauwer naar binnen ga en alles uit zou proberen enzo.
ik durf geen hele aparte dingen te kopen enzo omdat ik twijvel of het wel staat enzo, en dingen te duur zijn… shirtjes passen altijd dus draag ik bijna alleen maar dat xd
maar als ik zoveel verschillende dingen al zou hebben zou ik het makkelijker dragen enzo…

maar ben ook wel blij met mijn kleding <3

[Beantwoorden]


Door Flore op 17 januari 2012 18:11

leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door FangFang op 17 januari 2012 18:57

Jaaahhh.. Kim haar kast, that’s totally my style ^^)

[Beantwoorden]


Door daf op 17 januari 2012 20:30

Mag ik wat vraaaagen?

zo nee. sla deze comment over,

zo jaa : Woon je nog thuis? vraag ik me even af :)

x

[Beantwoorden]


Door Estrella op 17 januari 2012 21:01

Wat een ontzettend leuk geschreven blog! Ik moet zeggen dat ik ook niet zou willen ruilen qua kleding. Wat dat betreft heb ik ‘gelukkig’ ook geen vrouwelijke vrienden dus het probleem ‘mag ik dat truitje van je lenen pleaaaaaaaaaaase’ heb ik nooit. :)

[Beantwoorden]


Door Lyanne op 18 januari 2012 08:55

Wat een leuk artikel! Ik word er helemaal blij van.

[Beantwoorden]


Door Nirosha op 18 januari 2012 15:06

Leuk artikel! Ik zou ook niet willen ruilen, hoor.
Behalve dat ik gewoon leuke kleding heb die ik pas (ik ben nogal klein), heb ik ook kleding die uniek is (bijv.gemaakt door tantes) en kleding die voor mij belangrijk is of een grote emotionele waarde heeft.
Ik heb bijvoorbeeld heel veel oude kleding van mijn moeder die ze bewaard heeft, waar ik heel blij mee ben. (en zij is er ook blij mee dat ik het nog leuk vind) Je zult niet zo snel iemand in dezelfde outfit zien lopen.

En ik heb ook kleding van mijn vader, die afgelopen zomer is overleden. Er zijn daarvan een aantal stukken die ik echt draag (blousen, wintertruien), maar ook stukken die ik een beetje zonde vind om te dragen, bang dat ik het kapot maak ofzo.
(een van zijn favo truien, een trui die hij al had sinds ik me kan herrineren)

En dan ook nog kleding die ik zelf heb ‘bewerkt’,en dan wel de dingen die goed gelukt zijn, een shirt waar ik een tekst op heb geschilderd, dat ene truitje waar ik een hart met bliksemschicht(hoe schrijf je dat) op heb gestikt, en nog wat dingen.

Nee, ik zou niet willen ruilen ; )

[Beantwoorden]


Door Eva op 19 januari 2012 10:53

super leuke post!
ik zou zeker niet mijn kledingkast willen ruilen met iemand anders.
maar soms wens ik wel dingen in mijn kledingkast die ik dan in zo’n lookbook zie. Ik zou alleen nooit alles willen ruilen. Iedereen heeft z’n eigen stijl, enja.. die stijl moet je eigen houden.;)

[Beantwoorden]


Door Marly op 20 januari 2012 17:07

Oké, hartstikke leuk, maar beetje overbodig om hier een heel artikel over te schrijven don’t you think?

[Beantwoorden]


Door kirsten op 22 januari 2012 22:20

Leuk artikel!

[Beantwoorden]