Mijn favoriete kwasten

Wekelijks krijg ik een hoop mailtjes met vragen over welke kwasten ik aanraad. Wat is de fijnste set of de perfecte blushkwast? Ik heb al een heleboel kwasten gehad, versleten en weggegooid, en vandaag laat ik jullie mijn favoriete kwasten zien. De toppers uit mijn collectie! Natuurlijk vertel ik ook waarom ze favoriet zijn en waarvoor ik ze gebruik.

Photobucket

Photobucket
Beautyblender

Ik begin gelijk met valsspelen door deze spons te laten zien (een spons is tenslotte geen kwast, hm?). Maar de beautyblender is gewoon te geweldig om niet te noemen. Ik gebruik hem voor het aanbrengen van foundation, BB cream of concealer en deze blendt hij egaal in de huid zoals geen kwast dat kan. Ik heb mijn roze ei al bijna een jaar en zoals je kunt zien is hij wel aan vervanging toe. But let’s be honest: buiten het feit dat ‘ie er wat smoezelig uitziet werkt hij nog steeds fantastisch. Lees hier de uitgebreide review.


Photobucket
Sigma F84, Ecotools Blush brush, Sigma SS187

Sigma F84: Ik heb een hele gevoelige huid en vrijwel elke grote poederkwast die ik heb gehad prikte heel erg, en daarom gebruik ik andere kwasten om poeder aan te brengen. Dit is de Angled Top Kabuki, die veel haartjes heeft die dicht op elkaar zitten. Daardoor is deze kwast perfect om poeder dekkender aan te brengen, bijvoorbeeld op de t-zone om deze te matteren.

Ecotools Blush Brush: Deze kwast is eigenlijk bedoeld voor blush, maar ik gebruik hem liever voor huidskleurige poeder. Voor blush werkt hij ook goed, maar door de hoeveelheid haren vind ik hem nog fijner om er poeder mee aan te brengen over mijn hele gezicht. Ik gebruik hem om mijn foundation lichtjes mee af te poederen en dat doet hij prima. Ik heb deze kwast al een aantal jaar, maar hij is nog steeds heerlijk zacht en verhaart nauwelijks.

Sigma SS187: Dit is de stippling brush waar ik bronzer mee aanbreng over mijn hele gezicht. Doordat de kwast weinig haartjes heeft brengt hij poeder subtiel aan, en wanneer je zo bleek bent als ik, is dat toch wel een beetje een must. Met deze kwast kan ik bronzer mooi egaal, zonder strepen aanbrengen op mijn gezicht en bijvoorbeeld in de holtes van mijn wangen om hier schaduw te creëren.


Photobucket
Gosh 316, e.l.f. Blush Brush

Gosh 316: Ik heb meerdere kwasten van Gosh gehad, maar ik vond ze bijna allemaal niet fijn werken. De 316 gebruik ik nog wel omdat deze kwast perfect is om blush mee aan te brengen. Hij doet dit heel mooi gedoseerd en ik vind hem vooral prettig werken in combinatie met MAC blushes.

e.l.f. Blush Brush: Dit kleine blushkwastje van e.l.f. gebruik ik niet voor blush, maar voor highlighter op mijn jukbeenderen. Doordat de kwast kleiner is, kan de highlighter mooi aangebracht worden in de juiste hoeveelheid.


Photobucket
Sigma SS275, Sigma SS239, Urban Decay Eyeshadow Brush

Sigma SS275: Highlighter op het wenkbrauwbot aanbrengen gaat perfect met deze schuin afgesneden oogschaduwkwast van Sigma. Je kan er goed de vorm mee volgen en ook highlighter mooi mee aanbrengen in de binnenste ooghoek.

Sigma SS239: Dit is mijn favoriete oogschaduwkwast ooit! De hoeveelheid haartjes zijn perfect, de kwast is zacht en brengt elke soort oogschaduw mooi aan. Ik vind dit een hele fijne kwast om mee te werken.

Urban Decay Shadow Brush: Deze kwast kreeg ik bij het Urban Decay Naked Palette. Ik vind hem vooral fijn vanwege de stevige haartjes. Hierdoor kun je er goed losse oogschaduwpoeder mee aanbrengen, daar vind ik deze kwast dan ook het fijnst voor, maar ook voor het aanbrengen van ‘gewone’ vaste oogschaduw werkt de Shadow Brush van UD prima.


Photobucket
Sigma SS219, Essence Smokey Eyes Brush, e.l.f. Blending Eye Brush,
e.l.f. Eyeshadow “C” Brush

Sigma SS219: Wanneer ik een donkere kleur stevig wil aanzetten in de arcadeboog of outer v gebruik ik deze creasekwast van Sigma. Hij werkt heel precies in het aanbrengen van kleur.

Essence Smokey Eyes Brush: Wil ik de kleur iets subtieler in de arcadeboog, dan vind ik deze kwast van Essence het fijnst in gebruik.

e.l.f Blending Eye Brush: Als ik een oogschaduwkleur nog subtieler en geblender aangebracht wil hebben dan is deze kwast van e.l.f. degene die ik pak. Wanneer ik een neutrale ooglook maak zet ik met deze kwast vaak een lichtbruine kleur in de arcadeboog en blend deze tegelijk naar boven. Works like a charm!

e.l.f. Eyeshadow “C” brush: Heeft stevige en korte haartjes die uitlopen in een punt. Deze kwast is zowel fijn te gebruiken in de arcadeboog, als op het bewegend ooglid of in de outer v.


Photobucket
The Body Shop Eyeshaodw Blender, Sigma SS224

The Body Shop Eyeshadow Blender: Sommige oogschaduw blendt niet zo makkelijk, en wanneer dat het geval is, grijp ik naar deze kwast. Deze oogschaduwblender van TBS heeft veel haartjes die heel stevig zijn en daardoor blendt hij als een gek!

Sigma SS224: Heb ik een oogschaduw aangebracht die juist veel te makkelijk blendt (en die je dus zo weg blendt), dan gebruik ik deze kwast van Sigma. De haartjes staan verder uit elkaar en daardoor is deze kwast een stuk voorzichtiger in het vervagen van oogschaduw.


Photobucket
Sigma SS266, MAC 266SE

Sigma SS266: Wanneer ik gelliner aanbreng gebruik ik het liefst deze kwast. Hij heeft genoeg haren om een diepzwart lijntje mee te zetten, maar niet zoveel zodat de lijn gelijk heel dik wordt. Ik kan er precies mee werken en ook een mooie wing mee tekenen.

MAC 266SE:
Deze kwast is te dik voor gelliner, maar perfect om concealer mee aan te brengen langs de onderkant van mijn wenkbrauw en deze zo heel mooi strak te trekken. Hij is ook prima in gebruik om daarna nog wat puistjes en dergelijke met de concealer aan te stippen.

Photobucket
Zoals je hebt kunnen zien zijn mijn favoriete kwasten heel verschillende en komen ze van veel verschillende merken. Hoewel een groot deel van Sigma is, raad ik deze kwasten niet aan. Er zitten inderdaad wel een aantal fijne brushes tussen, maar de kwaliteit van een groot deel gaat snel achteruit. Ik zou toch eerder een set bestellen bij bijvoorbeeld Zoeva. Ik heb zelf nog geen kwasten van deze Duitse webshop, maar mijn moeder een aantal vriendinnen wel en die zijn heel enthousiast. Toch blijft het vinden van fijne kwasten een klus en na een (aantal) jaar zijn ze vaak toch aan vervanging toe.

Handig om te lezen:
Waarom slechte kwasten slecht zijn *klik*
Filmpje waarin ik laat zien hoe ik mijn kwasten was *klik*
Losse reviews over kwasten *klik*


Wat zijn jouw favoriete kwasten?


Reacties

Door Jasmijn op 13 december 2011 15:44

Ik wil nog heel graag sigma kwasten, en door jou ben ik nu vooral benieuwd naar Sigma SS239 (:
Uit mijn oogschaduwkwast vallen namelijk alle haartjes :(

[Beantwoorden]


Door Laurie op 13 december 2011 15:49

wil graag de “bamboo” set van zoeva bestellen maar hij is tijdelijk uit de stok hoppelijk is hij er snel weer ;)

[Beantwoorden]

Rosa antwoordt op 13 december 2011 om 16:13:

Haha ik hoop dat “uit de stok” sarcastisch bedoeld is….. (niet in voorraad

[Beantwoorden]


Door Fien op 13 december 2011 15:49

Handig artikel! ik twijfel of ik het kwastensetje van de HEMA wil kopen, raad jij hem nog aan? Blijft ie na het wassen mooi, en is de blushkwast nog steeds goed?
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 10:23:

Van de feestcollectie bedoel je? Ja, die kwastjes vond ik ook prettig! Ook na vaker gebruik en ze gewassen te hebben.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 13 december 2011 15:50

Zelf heb ik geen sigma kwasten. Maar heb er al veel over gehoord. in de zin van “positief !”. Ik gebruik de bamboo set van zoeva. Ik vind hem prima ! Gebruik hem nu ong. een half tot 3/4 jaar. en hij zit er ook nog steeds prima uit.

[Beantwoorden]


Door Mila op 13 december 2011 15:59

Hey Vera!

Ik was toevallig net opzoek naar een goede kwastenset,
dus heel erg bedankt voor dit leuke artikel!

Liefs, Mila
Xx

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 13 december 2011 16:09

ziet er goed uit hoor, ik heb niet echt favorite nog :P

[Beantwoorden]


Door Jill op 13 december 2011 16:11

Super mooie kwasten!:)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 13 december 2011 16:12

Leuk om te zien! De Beauty Blender is ook een van mijn favorieten, maar ik gebruik ‘m nu niet zo vaak meer omdat ik geen foundation heb. Verder vind ik buffer brushes heel fijn voor poeder/bronzer :)

[Beantwoorden]


Door Leila op 13 december 2011 16:14

Mooie kwasten!
Ik heb de Bamboo set van Zoeva en een paar losse kwasten van verschillende merken. Maar wil ook wel eens wat Sigma of Sephora kwasten proberen.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 13 december 2011 16:15

Ik wil toch de beautyblender aanschaffen. Maar wordt hij niet na een tijdje ontzettend vies? Ik weet dat er een reiniger is, maar mij lijkt dat er altijd nog wel iets diep in de spons achterblijft..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 10:24:

Je kan hem met de cleanser wel goed schoonmaken :ja:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 december 2011 16:20

ah nog een Sigma fan! Hier nog eentje! Sigma is zoooo fijn. En ik wil ook nog een aantal van die kabuki kwasten idd. Die lijken me erg fijn.

Tis wel zo dat Sigma hun nummering heeft verandert en ik zie dat jij er nog hebt met de oude nummering. Die leek te veel op die van MAC dus die hebben ze aan moeten passen. De SS219 is bijvoorbeeld de E30 geworden! Wel even handig om te vermelden bij je artikel voor wanneer mensen op zoek gaan naar deze kwasten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 10:24:

Ah, didn’t know that!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 13 december 2011 16:25

Welke set van Zoeva raad je me aan? Ik wil graag een startersset met een goede oogschaduwkwast, blendingkwast!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 10:24:

Very Croc of Bamboo!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 13 december 2011 16:30

Ik heb een kwastenset van Born Pretty Store. Deze haartjes zijn zó flexibel dat ze gewoon helemaal ombuigen als ik ze gebruik. Ik hoop dat dit nog veranderd naar mate ik ze meer gebruik, we’ll see.
Het lijken wel reclame praatjes bij de uitleg van de kwasten, haha! Mooie kwasten hoor.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 13 december 2011 16:32

Heel mooi om te zien dat je zoveel verschillende merken gebruikt!

[Beantwoorden]


Door Velaija op 13 december 2011 16:38

Wat een mooie kwasten!

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 13 december 2011 16:42

Maar het is dus niet storend dat het verschillende merken zijn?

En even snel, hoe bewaar jij je kwasten?
In een beker, potje, etc?
Hoop het snel te horen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 10:26:

Nee hoor, vind het juist fijn, al die verschillende merken! Ik ken geen een merk waarvan álle kwasten echt geweldig zijn namelijk.

Ik bewaar mijn kwasten in een glazen pot bij m’n wastafel! Kon je ook in mijn roomtour zien :ja:

[Beantwoorden]

Willemijn antwoordt op 14 december 2011 om 10:30:

Okee, ja sorry.

Dat had ik dus niet gezien (:
Of ik ben het gewoon weer vergeten dat je het daar gezegd had (ga maar uit van het laatste)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 december 2011 16:48

Wat leuk om dit te zien, ik ben zelf nog altijd erg nieuwsgierig naar de kwasten van Sigma. Ik bezit nu enkel een travelsize blendingbrush, waar ik wel erg tevreden over ben. Zelf heb de Zoeva Very Croc kwastenset en deze kan ik zeker aan iedereen die voldoende kwasten nodig heeft aanraden, al je basics zitten erin en de prijs-kwaliteitverhouding is erg goed!

[Beantwoorden]


Door charile op 13 december 2011 16:52

mooie kwasten allemaal!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 13 december 2011 16:57

Wat een handig artikel! Fijn dat je ook eerlijk zegt dat je de kwasten van Sigma niet meteen aan zou raden. Dat hoor je niet vaak! Ik denk dat ik zelf ook voor een kwastenset van Zoeva ga. Ik heb echt nog een paar kwasten nodig. Op dit moment gebruik ik veel kwasten van Elf.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 13 december 2011 17:00

Super handig en leuk artikel! Zeker als ik een keer nieuwe kwasten nodig heb! Bedankt!:D

[Beantwoorden]


Door Marleen op 13 december 2011 17:04

heb je de poederkwast van catrice ooit eens geprobeerd? ik heb hem zelf en ik vind hem heel erg fijn, hij is heel zacht en haart niet uit, maar ik heb nog nooit een andere poederkwast geprobeerd. daarom vraag ik me af wat jij ervan vindt :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 10:27:

Nee, niet geprobeerd!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 13 december 2011 17:08

Wat grappig eigenlijk dat kwasten je make-up echt kunnen maken of breken…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 10:27:

True!!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 13 december 2011 17:17

Mooie kwasten, zelf heb ik vanalles wat eigenlijk maar wel meer de kruidvat merken, al ben ik er wel tevreden over (A)

[Beantwoorden]


Door ... op 13 december 2011 17:26

Ik heb wel gehoord dat de kwaliteit van de beautyblender achteruit is gegaan, dat ze hem mss anders maken of bij een andere fabrikant? Weet niet of het ook zo is want heb er geen maar dacht meldt het maar even :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 10:28:

Oh ships! Hoop het niet… zou zonde zijn :(

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 13 december 2011 18:00

Ziener goed uit :D ik heb maar drie kwasten, ;) een blendingkwast, oogschaduwkwast en eyelinerkwast ;P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 10:28:

Zo ben ik ook eens begonnen! Ik heb een tijd lang alleen een smoezelige blushkwast van Hema gehad :P

[Beantwoorden]


Door Pauline P op 13 december 2011 18:03

Wat ik me nou al een tijdje afvraag: hoeveel oogschaduwkwasten gebruik je tijdens het maken van een look? Gebruik je één kwast voor meerdere kleuren, of voor elke kleur een kwast?
(Ik ben nog van de sponsjes… :lol: )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 10:29:

Ik gebruik meestal 1 kwast voor een kleur maar soms als ik toch bijvoorbeeld nog iets meer donker wil toevoegen gebruik ik die kwast daar ook voor. Dan maak ik hem even schoon in een tissue en kan ik er weer mee aan de slag!

Dumpen die sponsapplicators! Kwasten werken veel fijner :D

[Beantwoorden]

Pauline P antwoordt op 14 december 2011 om 15:02:

Dat schijnt, ja ;). Moet eerst kwasten kopen! Vandaar ook mijn vraag, want hoeveel oogschaduwkwasten moet ik dan hebben? Een stuk of vier dus…

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 14 december 2011 om 19:30:

Je kunt je kwast ook omdraaien! Zeker als je twee kleuren op je bewegend ooglid gebruikt is dit handig. Dan nog een crease brush en een blending brush. En dan kun je best veel kanten op. Ik gebruik meestal eerst de lichtste kleur en dan bouw ik het op naar steeds donkerder. Dat kan ook nog.


Door Siska op 13 december 2011 18:53

Waar kan ik een goedkope stippling brush halen??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 10:29:

In ieder geval niet in de winkel. Online wel, bij Zoeva of Coastal Scents bijvoorbeeld.

[Beantwoorden]


Door Brenda op 13 december 2011 19:09

Ik heb de bamboo set van zoeva en ik ben echt superblij met de gezichtskwasten (foundation,buffer, blush etc) maar de oogschaduw kwasten zijn echt niet handig, ik vind dan de HEMA oogschaduw kwasten nog beter!

[Beantwoorden]


Door Kim op 13 december 2011 19:11

Handig artikel ^^) En de roze beautyblender is inderdaad echt fantastisch :D

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 13 december 2011 19:25

Fijn en overzichtelijk artikel. Je hebt me er wel van overtuigd dat ik eens moet investeren in goede kwasten ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 10:30:

Absoluut doen! Kwasten zijn toverstafjes van de make-up :)

[Beantwoorden]


Door Brigitta op 13 december 2011 19:34

Ik heb de bamboo kwastenset van Zoeva en ben er zeer tevreden over ;)

[Beantwoorden]


Door maaike op 13 december 2011 20:34

Wat leuk! Ik wilde net een aantal goede kwasten gaan aanschaffen :)
Alleen eigenlijk mis ik er nog 1tje of gebruik je geen kwastje om lippenstift mee op te brengen ? Ik ben wel benieuwd waar die van is namelijk.

[Beantwoorden]


Door Paola op 13 december 2011 20:39

Leuk artikel! Ik wil zelf graag de beautyblender nog aanschaffen! Die lijkt me super fijn!

[Beantwoorden]


Door Silke op 13 december 2011 21:01

Handige post! :)

Ik heb net een set besteld bij Sigma. Ik heb momenteel maar wat bijeen geraapte kwasten van hier en daar, maar wou toch eens een volledige set bijeen krijgen. Ik heb een kwast van MAC waar ik heel tevreden over ben, maar wil echt niet voor elke kwast die ik nodig heb die som neertellen..

[Beantwoorden]


Door Miranda op 13 december 2011 21:19

Sigma kwasten lijken me erg fijn. Ik heb zelf een zoeva kwastenset, vind ik ook heel erg fijn

[Beantwoorden]


Door Roos op 13 december 2011 22:21

Jou foto’s zijn altijd zo ontzettend mooi! Ik heb van deze kwasten alleen die paarse van Essence, ik vind die heel fijn. Ik wil ook nog heel graag een kwast van Zoeva of sigma bestellen voor het aanbrengen voor mijn poeder of foundation.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 10:30:

Thanks!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 13 december 2011 22:35

goeie post! Maar hoe kom je dan aan je ei?

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 10:31:

Die komt van enchantra.eu!

[Beantwoorden]


Door Esther op 13 december 2011 23:07

mijn favoriete kwasten zijn:
– voor foundation de sigma F80 flat top synthetic kabuki
– voor oogschaduw de mac 217
– en voor blush de mac 129

de kwasten van E.L.F wilde ik ook al een tijdje proberen maar twijfelde over de kwaliteit maar ik denk dat ik ze toch eens ga bestellen.

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 13 december 2011 23:18

Ik gebruik mijn Sleek fan brush erg veel, perfect om de pittig gepigmenteerde blushes van Sleek mooi mee aan te brengen!

[Beantwoorden]


Door sanne op 14 december 2011 12:12

Als je goede kwasten koopt, van b.v mac, makeupstudio, sigma ect.
dan kun je daar je hele leven mee doen!

zolang je ze goed onderhoud!!
mijn Visagie docente doet al 35 jaar met haar kwasten en zien er nog steeds goed uit.
goede kwaliteit en goede zorg voor langhouden van je kwasten

[Beantwoorden]


Door Jae op 14 december 2011 15:27

Ik ga voor mijn nieuwjaar een kwasten set van Zoeva vragen ! De kwasten zien er super goed uit en helemaal niet duur ! xxx

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 14 december 2011 18:14

Wooop, de Beautyblender ligt eindelijk dit jaar onder de boom, of nouja, op de kast. ;’) De blending brush van ELF is echt amazing, hij kan harde lijnen zo makkelijk blenden, echt amazing. Ik wil de gezichtskwasten van Sigma, die zijn er zo fijn uit. :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 14 december 2011 18:47

Leuk om te zien! Ik gebruik vooral kwasten van Coastal Scents en Elf, al zijn het allemaal niet echt super geweldige kwasten. Maar het werkt haha ;) Ben wel benieuwd naar de beautyblender!

[Beantwoorden]


Door Marion op 14 december 2011 19:17

Moet die beautyblender toch ook maar eens gaan aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Ester op 15 december 2011 02:43

Leuk artikel. Die blauwpaarse smokey eyes brush van Essence heb ik er 2 van en ik gebruik ze heel vaak!

[Beantwoorden]


Door Dide op 15 december 2011 16:08

ik vind zo’n Beautyblender ook heel handig,
maar ik zoek er al heel lang naar maar ik kan ze niet vinden in de winkels.
zou jij me kunnen vertellen waar ik ze het beste kan kopen?
dankjewel alvast
groetjes dide

[Beantwoorden]


Door Esther op 16 december 2011 16:43

maar waar verkopen ze die kwasten dan??
en je filmpjes zijn echt super

[Beantwoorden]


Door kirsten op 17 december 2011 20:35

Leuk artikel!
Die beautyblender moet wel heel goed zijn, iedereen zegt dat ^^)

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 19 december 2011 10:00

[…] die ook bij Cherize te koop zijn. Je zag de poeder/blush kwast vorige week nog in de blogpost over mijn favoriete kwasten voorbij […]


Door Dionneeu op 19 december 2011 19:48

Ik zweer bij mijn essence en mijn hema kwast. Een lekker knalroze kwast die ik gebruik voor mijn poeder en blush. En mijn BBcream brengt ik toch het liefst met mijn hand aan, dan weet ik zeker dat ik er niet te veel op smeer!

[Beantwoorden]


Door cynthia op 22 december 2011 14:41

die essence kwast vind ik ook zupeer fijn (love)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 25 december 2011 14:44

Super handig artikel :)

[Beantwoorden]


Door Maris op 8 mei 2012 11:42

Hai,

Ik ben op zoek naar een goede foundation kwast.
Hij hoeft niet super goedkoop te zijn, maar een kwast van 40 euro vind ik ook weer te veel van het goede.
Welke gebruik jij?
Ik zit te kijken op de site van Sigma en Zoeva, maar zie door de bomen het bos niet meer..

Help!

[Beantwoorden]

Maris antwoordt op 16 mei 2012 om 10:34:

Heb dr al 1 gevonden…. :)

[Beantwoorden]


Door Nenah op 29 juli 2012 20:02

Ik sta ook net op het punt een kwastenset te bestellen!
een snel vraagje:
ga ik best voor
– very croc pinselset van zoeva
– 22 of 12 pieces brush set van coastal scents
– collection of 10 brushes van e.l.f. (die ik al vrij duur vind)

moeilijk! x

[Beantwoorden]

Nenah antwoordt op 2 augustus 2012 om 13:58:

Ben voor zoeva gegaan!

[Beantwoorden]