Customized bedelarmband in Pandora style

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van bedelsieraad.nl, ik mocht van hen mijn eigen armband samenstellen in Pandora style met 5 bedels naar keus. Super cool! Ik ben dol op bedelarmbandjes, en al helemaal als je deze zelf mag maken zodat je een customized sieraad hebt dat bij jou past. Ik koos 5 mooie bedels uit en dit is het resultaat.

Photobucket

Photobucket
De bedels zijn Pandora style bedels, maar het zijn niet de echte Pandora beads. Wat mij betreft is dat geen nadeel, je kunt nog steeds een mooi echt zilveren armband samenstellen, en voor minder geld!

Ik koos voor de volgende boeddha bedel (gekregen, dus het mag!), cijfer 6 omdat ik op 6 februari jarig ben en het mijn geluksgetal is, een mooie Pink Ribbon kraal, een bead met mijn sterrenbeeld waterman en een bedel met een bloem en roze zirkonia steen.

Photobucket


Photobucket
Gecombineerd met mijn Tutti Milano horloge

Ik kreeg een armband van 20 cm, wat met mijn 17 cm brede polsen zacht uitgedrukt een beetje te groot is. Gelukkig valt het zo gedragen met mijn horloge niet op en staat het ook heel leuk. Ook tof lijkt het me er nog meer andere armbandjes bij te dragen met verschillende kleuren voor een speels effect.

Photobucket
De bedels en de armband zijn nog steeds aan de prijs, maar goedkoper dan de echte Pandora armbanden en bedels. Bovendien is alles van sterling 925 zilver gemaakt en heb je dus een goed kwaliteit sieraad waar je lang mee zult doen.

Je hoeft natuurlijk ook niet gelijk een heel vol armband samen te stellen, je kunt prima beginnen met een armband en een paar bedels en dan voor je verjaardag nieuwe bedels vragen aan familie en vrienden. Zo wordt je armband steeds voller en persoonlijker. Ik ben heel blij met mijn bedelarmband. Het is mooie, stevige kwaliteit en later zal het een mooie herinnering aan nu zijn.

Boeddha €12,95
Cijfer bead €14,99
Pink Ribbon kraal €7,95
Horscoop bedel €10,95
Kraal met zirkona €10,95

Armband €37,95

Een customized bedelarmband in Pandora style is te bestellen op bedelsieraad.nl


Reacties

Door garcella op 14 december 2011 11:39

leeeuk samengestedl (love) !
Ik heb er ook een alleen ik heb de echte pandora hihi wanneer staat trouwens de uitslag op de site van het win pakket van the beauty bakery?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 12:03:

Staat in de blogpost van de winactie zelf, eerst even lezen :)

[Beantwoorden]

garcella antwoordt op 14 december 2011 om 16:31:

haha oh ja nu voel ik me beetje dom :$ hihi

[Beantwoorden]


Door Zilla op 14 december 2011 11:40

Wauw echt super mooi!
Ik vind vooral die Pink Ribbon kraal erg leuk.

x

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 december 2011 11:45

Dit vind ik leuk! Ik wil zelf ook nog een bedelarmband aanschaffen, maar ik wil zo’n ouderwetse. Dat de bedels er dus los aanhangen. Die had ik vroeger eentje en dat vond ik zo leuk! Maar tja dat is een kinderarmband en die gaat dus never de nooit niet passen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 12:02:

Dat is ook leuk! Zulke bedelarmbandjes heb ik ook, alleen zijn die niet customized maar zaten de bedels er al vast aan.

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 14 december 2011 om 12:12:

Er bestaan nog steeds zulke armbanden! Die kan je in alle maten kopen en ook losse bedels!
Het is even zoeken naar de échte bedels in plaats van met zo’n haakje, maar ze zijn er écht nog!

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 14 december 2011 om 19:26:

Echt? Waar kun je deze dan kopen? Gewoon bij de juwelier?

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 14 december 2011 11:52

heel gaaf hoor, vind het alleen jammer dat ze best prijzig zijn

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 14 december 2011 11:54

Hij is leuk! :)
Alleen zou zelf eigenlijk nooit zoiets kopen, ben ook niet zo van de armbandjes eigenlijk :P

[Beantwoorden]


Door Mandy op 14 december 2011 11:56

Heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 december 2011 11:56

Ik vind hem wel erg leuk staan, maar ik zou het niet zo snel aanschaffen denk ik..

[Beantwoorden]


Door Bertine op 14 december 2011 11:57

Die is mooi! Jammer dat ze je niet direct de goede maat armband sturen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 12:01:

Kan gebeuren! Als je besteld kun je de juiste maat in je winkelmandje doen dus dan loop je het risico niet :)

[Beantwoorden]

Nathalie antwoordt op 14 december 2011 om 13:45:

Maar als je hem helemaal vol hebt zitten dan gaat hij gelijk strakker zitten he ;)
Als je hem -net goed- koopt kan je hem niet helemaal vullen omdat het dan pijnlijk zou worden…

[Beantwoorden]

Raymond antwoordt op 16 december 2011 om 11:24:

Hoi Nathalie, een te grote of kleine armband moet je niet gaan dragen. Mocht je armbandje te groot of te klein zijn, dan kan je deze uiteraard gewoon bij ons ruilen.


Door Marloes op 14 december 2011 12:13

Ik heb ook een Pandora armband waar ook Pandora-style zilveren bedels aanhangen en ik ben er écht zo blij nog mee!!
Ik vraag ook regelmatig bedels voor mijn verjaardag ofzo. Ik wil dan ook echt niet meer weten wat hij nu totaal al waard is haha! Dan zou ik hem denk ik niet meer om doen :p

[Beantwoorden]


Door Paola op 14 december 2011 12:21

Heel mooi! Jammer dat hij wel wat aan de grote kant is!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 14 december 2011 12:22

Wat een leuke armband! Mooie kralen heb je gekregen, ze passen goed bij elkaar.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 14 december 2011 12:31

wat ontzettend leuk, ik heb zelf spinning.

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 14 december 2011 12:45

Wat geinig! Toch niet echt mijn smaak, maar wel leuk dat je het zelf kan samenstellen :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Jae op 14 december 2011 12:56

Ik heb ook een bedel armband,maar dan van Polsmode.nl !
Dat is al mij 2e ! Mijn 1ste ben ik verloren op sportklassen,dat vond ik zo erg ! Er hingen dan al 8 bedels aan die ik heb gekregen en allemaal apart iets bekende !
Nu heb ik er een nieuwe !
Jou bedelsarmband is super mooi ! Leuk dat elke bedel iets apart betekend ! Ik heb ook een boeddha en een Pink Ribbon bedel met een klein roos steentje ! xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 13:59:

Leuk!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 14 december 2011 13:24

Wat mooi! Het buddha bedeltje en het bedeltje met het zirkonia steentje zijn echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 14 december 2011 13:30

Echt totaal niet mijn stijl maar ik vind het wel heel leuk dat je bedels hebt uitgekozen die bij je passen zeg maar!

[Beantwoorden]


Door carmen op 14 december 2011 13:39

Hoi vera, niet lullig bedoeld maar het is van hen en niet van hun.
na een voorzetsel komt nooit hun.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 14 december 2011 13:42

Ik heb een Pandora armband en vind het nog steeds heel leuk. Wel een dure ‘hobby’ maar dan heb je ook wat he? haha ^^

[Beantwoorden]


Door Josephine op 14 december 2011 13:55

Oeeh die laatste foto is pretty! Ik vind zulke bedelarmbandjes wel tof, maar ik draag geen armbanden, vind ze zo irritant. Ik vind vooral de bedel met zirkoniasteentje erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Leila op 14 december 2011 14:07

Ik vind bedelarmbandjes er altijd heel leuk uitzien, maar zelf draag ik ze nooit.

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 14 december 2011 15:04

leuk gedaan! ik vind ze voor mij een beetje duur ook omdat ik bijna nooit armbanden draag maar het ziet er wel heel leuk uit :D!

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 december 2011 15:25

Superleuk, vooral die van pinkribbon.
Zelf heb ik ook zo’n armband. :D
En je kan die bedeltjes ook bij de V&D en Kruidvat kopen.. x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 16:19:

Goede tip!

[Beantwoorden]


Door Britt op 14 december 2011 15:40

Leuk! Ook echt leuke bedels!
Zelf heb ik een echte pandora maar die prijzen zijn inderdaad nog vèèl hoger! eigenlijk te duur vind ik maarja, wel leuk! :)

Xliefs

[Beantwoorden]


Door Astrid op 14 december 2011 15:44

Ik heb zelf een Pandora armband en die was ook iets te groot, en ik had nog de kleinste mat genomen. En toen is er bij de juwelier een stukje tussen uitgehaald en nu past hij perfect! Dus misschien is dat een optie voor jou?

xx Astrid

[Beantwoorden]


Door Anne op 14 december 2011 15:56

Hi! ^^)
Ik heb een pandora armband, een echte. Het begon nu 4 jaar geleden bij kerst toen ik van mijn moeder een te groot armbandje kreeg met daaraan 3 bedels. Dit waren bedels waarmee het sparen begon. Ik begon vanaf dat moment eigenlijk steeds vaker het armbandje te dragen, maar omdat de maat eigenlijk te groot was ging dit soms erg moeilijk. Net zoals wat jij nu ervaart, Vera.
Na 4 jaar, verjaardagen, Sinterklaas, Kerst en examens heb ik mijn hele arm vol met leuke pandora bedels en is het tijd voor een nieuw armbandje. Omdat mijn armband zo groot was en eigenlijk te groot voor mijn pols was het wel gemakkelijker om veel bedels eraan te hangen. Want bedels nemen ook ruimte in. Hierdoor past op dit moment de armband perfect om mijn pols!

Ik vind het echt een super cadeau en het staat erg chique. Ik heb gisteren weer een bedeltje gekregen met de inscriptie ‘Love’. Deze kreeg ik van mijn vriend omdat we twee jaar samen zijn, super lief! (love) Al die bedels hebben een verhaaltje of betekenis en dat maakt mijn bedelarmband uniek!

Liefs Anne

Erg leuk artikel :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 16:20:

Ahhh, dat is echt super leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Linde op 14 december 2011 15:58

Hij is echt leuk! (love) Ik heb 2 pandora armbanden helemaal vol! Oh, en even een tipje, bij de kruidvat hebben ze deze maand de crack + special effect + magnetic nagellak! xx

[Beantwoorden]


Door Tedje op 14 december 2011 16:34

Wauw, ze zijn niet heel goed te onderscheiden van de echte Pandora’s! Ik heb namelijk 2 armbanden vol met echte bedeltjes! Zeker een leuk alternatief

[Beantwoorden]


Door Esmay op 14 december 2011 16:37

Gecombineerd met je horloge vind ik ‘m erg mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 14 december 2011 16:44

Leuk! Zelf heb ik er een die ook niet van Pandora is, maar van een ander italiaans merk. De prijs zal vergelijkbaar zijn met deze! Trouwens, wist je dat Pandora niet het eerste merk was dat met de bedelarmbanden kwam? Dat werd voor het eerst gedaan door Trollbeads, maar dat merk werd nooit echt bekend. Toen Pandora ermee kwam, werd het pas een echte hype!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 december 2011 om 18:59:

Leuk weetje! Didn’t know that.

[Beantwoorden]

Elsemieke antwoordt op 16 december 2011 om 23:46:

Grappig, ik werk toevallig bij de distributeur van Trollbeads ;)
Je kan dit ook met Trollbeads combineren, Trollbeads passen (in tegenstelling tot Pandora, met dat schroefsysteem) in principe op elke armband! En Trollbeads heeft een heel groot assortiment, is alleen wel wat prijziger dan deze kralen, maar het is wel leuk om te combineren ;)
Tja, ik moet toch een beetje Trollbeads promoten (A)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 14 december 2011 17:03

Voor mijzelf vind ik dit soort armbandjes niks, maar mijn moeder vind het wel heel leuk dus misschien kan ik hier een leuk kerstcadeautje van maken :)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 14 december 2011 17:44

Wauw, wat leuk! Ik vond ze eerst niet echt leuk om te zien, geen idee waarom, maar je kan zelf die bedeltjes eraan doen, oh my. :) Nu wil ik er ook een. :’)

[Beantwoorden]


Door charile op 14 december 2011 17:56

ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Ris op 14 december 2011 18:29

Ik vind ze echt tof!
Maar mijn polsen zijn maar 13 cm en de kleinste armband is 16cm. :-(

[Beantwoorden]


Door kirsten op 14 december 2011 18:47

aaah leuk! ik geef elk jaar aan mn vriendin ook zo ’n bedeltje ;d zij is hier gewoon verslaafd aan.. ze moet al bijna een nieuw armbandje kopen omdat ze er niet meer aanpassen ;p

[Beantwoorden]


Door Amanda op 14 december 2011 19:41

Staat mooi:)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 14 december 2011 20:13

Ik heb 6 jaar geleden mijn eerste bedelarmband gekregen van Pandora. Nu net na Sinterklaas heb ik mijn tweede bedelarmband met 3 bedels eraan. Als je eenmaal aan’t sparen bent ben je zo verslaafd.

[Beantwoorden]


Door Mariel op 14 december 2011 20:23

Leuke bedels! :D

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 14 december 2011 20:29

Oh, wat is die mooi! Ik wil al heel lang een Pandora armband, maar het is zoooo duur. Dit is wat goedkoper, maar toch goede kwaliteit. Goede tip, ik ga eens op die site kijken! :)

[Beantwoorden]


Door Janaa op 14 december 2011 20:58

Erg mooi (love) x

[Beantwoorden]


Door Renske op 14 december 2011 21:57

Lief dat je dit mocht samenstellen. Kan me voorstellen dat mensen er van houden, maar dat hele Pandora (en aanverwanten) is niet aan mij besteedt. Bedeltjes zoals die van Zinzi en Thomas Sabo vind ik dan wel weer leuk (natuurlijk ook niet alles)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 15 december 2011 00:33

Wat een leuk bedel armbandje! :) Veel plezier ermee :D

[Beantwoorden]


Door Ester op 15 december 2011 02:42

Leuke armband!

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 15 december 2011 14:15

Leuk die bedels! Je mag trouwens echt wel een Boeddha voor jezelf kopen hoor, het is gewoon een hardnekkig fabeltje dat je Boeddha’s alleen kado mag krijgen, gebaseerd op een verkeerde vertaling.

[Beantwoorden]

Raymond antwoordt op 16 december 2011 om 11:23:

Hebben wij tijdje terug eens uit laten zoeken na meer van dit soort berichten te hebben gelezen. Zie: http://www.bedelsieraad.nl/blog/algemeen/wie-is-boeddha

Voor zover wij hebben kunnen constateren is dit inderdaad een fabel.

[Beantwoorden]


Door Angela op 15 december 2011 16:45

Hele leuke armband. Maar ik heb zelf een echte Pandora. En ik zou niet meer anders willen. Toch is de kwaliteit van andere bedel veel minder. En bij Pandora is de afwerking zo fijntjes. En zo mooi. Dat ik gewoon geen neppe bedels meer wil.

[Beantwoorden]


Door stijlbloempje op 16 december 2011 11:20

Nadat de ware aard van pink ribbon toch in de media is gekomen had ik die kraal niet als centre piece gekozen. En mijn moeder heeft borstkanker dus ik heb heus wel een hart voor die ziekte (voordat ik allemaal narigeheid over me heen krijg). Ik vind het echt een walgelijke haast criminele organisatie.

[Beantwoorden]


Door kirsten op 17 december 2011 20:38

Hele mooie armband! Qua prijs valt ie nog redelijk mee ^^)

[Beantwoorden]


Door Demi op 24 december 2011 12:29

ooh, wat leuk!
en wat toevallig, ik heb een pandora armband en daar hangt een Boeddha, een pink ribbon en m’n sterrebeeld aan hihi
xxxxxx (:

[Beantwoorden]


Door Nannick op 25 december 2011 14:54

Super mooi! Oh en je horloge ook (love)

[Beantwoorden]


Door femke op 15 november 2015 15:33

Super leuk! Ik heb zelf ook een pandora armband en elk bedeltje heeft een apart betekenis. Het is ook altijd leuk dat als vriendinnen of familie vragen welk verhaal er achter een bedeltje zit en je dan echt de gebeurtenis erachter kan vertellen .

[Beantwoorden]