I work out!

Ik heb al een flinke tijd niet gesport, vastgekleefd aan mijn bureaustoel had ik er gewoon simpelweg geen zin in. Na maanden aandringen van mijn ouders ben ik uiteindelijk overstag gegaan en sta ik sinds kort een aantal keer per week in de sportschool mijn billen te schudden tijdens een les Zumba of gewichten te heffen bij Bodypump.

Photobucket

Gequote uit één van mijn favoriete foute nummers van dit moment (Sexy And I Know It van LMFAO) heb ik bovenstaande zin in de foto gezet. Maareh, niet te serieus nemen dus ;)

Photobucket
Ik heb eigenlijk altijd vrij veel gesport. Ik heb op ballet, hockey, roeien en streetdance gezeten en een aantal jaar geleden was ik ook al ingeschreven bij een sportschool. Er zijn tijden geweest dat ik 4 a 5 dagen per week aan het sporten was, toen roeide ik 2 keer per week en 3 keer stond ik op het veld te hockeyen. Maar die tijd lijkt nu zo lang geleden, ik ben allang niet meer zo fit als ik ooit was. Ik ben bij de sportschool begonnen met Bodypump, en ik merk tijdens de oefeningen dat mijn benen nog steeds wel sterk zijn en ik vind het ook fijn om die te trainen, net zoals mijn buik. Laat die sixpack maar komen, jongens! Maar mijn armen zijn echt net twee spaghettislierten, en hoewel ik niet op biceps in Madonna proporties zit te wachten wil ik wel een paar kilo kunnen tillen zonder er gelijk scheel bij te gaan kijken.

Ik ben niet perse gaan sporten om af te vallen of om mijn lijf echt strakker te maken, maar vooral om me fitter te gaan voelen en lekkerder in mijn vel te gaan zitten. Er zijn wel dingen die anders zouden mogen aan mijn lichaam, maar het hoofddoel van dat ik nu ga sporten is niet om daar wat aan te doen. Ik ben een beetje uit balans aangezien ik de hele dag heel veel nadenk, veel in mijn hoofd zit, maar nauwelijks beweeg op het uitlaten van de hond na. Ik merk vaak dat ik maar na blijf denken en tijdens tv kijken niet mijn gedachten kan verzetten. Daar word ik moe van, krijg ik hoofdpijn van, etcetera. Met sporten kan ik mijn werk en internet wel even aan de kant zetten en ben ik behalve met het goed uitvoeren van de oefeningen, even nergens mee bezig. Hoewel ik nu nog wel moe (lees: kapot) ben na een les Zumba of Bodypump, merk ik ook wel dat ik het fijn vind en dat het me rust begint te geven. Ik heb vorige week slechts een dagje verlamd op bed gelegen van de spierpijn, maar daarna heb ik er nauwelijks last van gehad.

Photobucket
Ik heb woensdagochtend mijn eerste Zumba-les gehad. Omdat ik ’s ochtends ga zijn er bijna geen meiden van mijn leeftijd in de sportschool, maar vooral iets oudere vrouwen, dat vind ik geen probleem. Ik heb woensdag met mijn slechte motoriek en waardeloze gevoel voor techniek (wanneer iedereen een stap rechts zet, ga ik links), in mijn oude joggingsbroek, met een knotje op mijn hoofd en zonder make-up lekker als een debiel en uit het ritme staan dansen en compleet onsexy staan schudden met mijn heupen. Het maakte me niet uit, ik heb super veel bewogen en ik kan me de laatste keer dat ik zo erg heb gezweet niet meer herinneren. Het was heerlijk! Het enige schaamtevolle momentje was toen ik werd aangesproken als ‘Vera Camilla’. Door een meisje dat ook mee had gedaan met Zumba, maar er wel heel mooi uitzag. Aii…

Nou ken ik mezelf wel wat langer dan vandaag en heb ik positief ingesteld als ik ben, een abonnement van slechts 3 maanden genomen. Omdat ik een krent ben wanneer het op sporten neerkom (ik jaag er met liefde een jaarsalaris aan kleding en make-up doorheen, maar van €50 lesgeld voor de sportschool moet ik toch even slikken) en ik bang ben er over een paar weken toch niet meer zo’n zin in te hebben. Goed voorbereid, zullen we het maar noemen. Gelukkig ga ik altijd samen met mijn vader naar de sportschool, dus ik weet dat hij zeker moeite zal doen mij erheen te slepen.

Sport jij? En zo ja, wat voor sport doe je?

Bron foto’s: Weheartit.com

Twitter Facebook
Categorie: Lifestyle Personal Life | 4 november 2011 | 188 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door eline op 4 november 2011 16:02

Hoe cool :doh: :yay: :wtf:

[Beantwoorden]


Door Regina op 4 november 2011 16:03

Wat heb je het weer leuk beschreven haha! Succes, gewoon volhouden. Zumba gaan we nog een x met school doen :D Ik zit zelf op turnen, een x per week maar. Train je ook alles mee en is gezellig :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:13:

Met school? Wat tof!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 4 november 2011 16:06

Ik voetbalde eerste 3x in de week en daarnaast liep ik ook nog 1/2 x hard. Maar times have changed en nu heb ik ook een abonnement op de sportschool. Ik ga 2/3 keer in de week en doen dan vooral cardio, in het weekend loop ik hard. Het liefst ga ik weer voetballen want dat is echt mijn passie, maar ik heb er gewoon geen tijd voor. School en werk slokken veel van mijn tijd op. Sucks!! Maarja, niks aan te doen!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 4 november 2011 16:07

Leuk dat je ook op Zumba zit! Ik zumba ook één keer in de week en ik vind het heerlijk! Shaken met die billen haha! :) Ook doe ik nog een uur steps in de week, dat is ook super en vermoeiend (ook wel eens fijn). ik heb één les gebodypumpt maar dat doe ik NOOIT, ik herhaal NOOIT meer. Ik kon 3 dagen niet meer lopen van de spierpijn haha!
Ik heb altijd op tennis en jazz-dance gezeten, maar nu werd het eens tijd voor wat anders: Zumba en Steps!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:14:

Ahhh! 3 dagen, dat is wel heel heftig ^^)

[Beantwoorden]


Door Dirkje op 4 november 2011 16:07

Ik doe aan Streetdance, 2 uur inde week.., echt heel leuk!
Zumba heb ik ook een tijdje erbij gedaan, maar er kwamen geen mensen meer opdagen op het laatst,dus was ik de enige en ben ik daarmee gestopt..

[Beantwoorden]


Door Miranda op 4 november 2011 16:08

leuk om te lezen, ik zelf heb ook een abonnement op de sportschool. Ik fitness nu meestal 2x keer in de week, eerst 3x maar i.v.m stage hou ik het nu niet vol als ik het 3x doe. Ik heb zelf ook zumba gedaan, maar bij ons is dat van 19;00 – 20;00uur. Het maakt mij normaal gesproken niet zo uit, alleen i.v.m. mijn stage vind ik dat wat te laat. Als ik dan helemaal klaar ben is het ong. 20;30uur. Toch vind ik zumba echt heel erg leuk, lekker even los gaan :)

[Beantwoorden]


Door Jorine op 4 november 2011 16:18

Ik sport 3x per week 2 uur bij de sportschool (fitness en krachttraining) en doe 1 uur per week aan Zumba. Vind het heel leuk om te doen en het afvallen gaat goed. Heb een gezond gewicht, maar vind het wel fijn als er nog wat van af gaat. Verder schaats ik in de winter ook. Helaas ben ik een paar weken geleden geopereerd en mag ik niet sporten nu. Ik kijk uit naar het moment dat het weer mag :) Ik vond sporten eerst helemaal niks, maar heb nu echt de smaak goed te pakken! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:14:

Schaatsen, dat kan ik dus echt niet! Ik val alleen maar :$

[Beantwoorden]


Door La op 4 november 2011 16:19

hoi! nou, ik sport niet echt (afgezien van gym op school) maar ik dans wel! ik zat 7 jaar op streetdance, en ga nu 3 maandjes stijldans proberen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Mariel op 4 november 2011 16:21

Zumba lijkt mij zo leuk! Ik wil het kopen voor op de WII :)

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 4 november 2011 16:22

Hoii Vera,
Leuk om te lezen!
Maar zijn er nog meer groepslessen die je bij jou op de sportschool kunt volgen?? Je moet namelijk eens een keer Body attack en XCO uitproberen;) Echt super leuk is dat!! Dan wil je iederer week wel sporten.. Even je hoofd helemaal leeg maken..

Xxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:15:

Ja er zijn er nog meer! Ik zal eens kijken naar Body Attack en XCO!

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 4 november 2011 16:27

hey!
ik zit al anderhalf jaar op zumba wat ik 1 x in de week doe met een vriendin, en ik vind het nog steeds superleuk! Soms zit ik wel ff te wachten op wat afwisseling in de nummers, maar na een aantal weken zijn er meestal wel weer een paar nieuwe nummers en zumba is zeker een goede work-out :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 november 2011 16:30

boodschappen doen is voor mij al een hele workout.. 6 trappen op rennen met zware tassen 2 keer per week XD

maar al afstappend van alle gekkigheid; ik heb een eigen soort workout, vooral gericht op buikspieren e.d. wat ik 2 keer per week doe ^^ en verder ren ik ook altijd naar de bus etc. als ik weer eens net te laat ben XD

[Beantwoorden]


Door Charlene op 4 november 2011 16:30

Wat een leuk artiekel!
Ik herken mezelf wel een beetje in je qua uitgeven aan kleding en make up, maar als ik het over de sportschool ga hebben ben ik ook een krent xD

Mijn ouders betalen mijn overige sporten maar de sportschool moet ik wel zelf betalen. En ja ik vind het een hoop geld!

Op dit moment doe ik aan hardlopen, kunstschaatsen en Dansen. Lekker druk dus! Sport is een manier om je gedachtes opzij te zetten en de stress eruit te sporten!

Ga zo door! ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:16:

Wow goed hoor!

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 november 2011 16:30

Ik sport eigenlijk bijna nooit

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 november 2011 16:32

Goedzo! dat zijn precies de 2 lessen die ik ook doe, in combinatie, eerst uurtje pumpen en daarna zumba, zodat je cardio en kracht combineert. ik werk zelf op de sportschool dus krijg steeds meer te horen over wat goed is en wat niet

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 november 2011 16:32

Wat goed dat je dit doet! Ik vind zumba zelf echt niks, maar dat komt door een vreselijke ervaring. Enne JE KUNT HET EN JE GAAT HET VOLHOUDEN! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:17:

Wat voor ervaring dus? Vond je het heupwiegen niet leuk? ^^)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 4 november 2011 16:35

Leuk haha! Ik ben echt zo’n luilak ik sport niet echt :P

[Beantwoorden]


Door Valérie op 4 november 2011 16:37

Volhouden Vera!
ik doe zelf aan badminton en het is echt niet zo’n campingsport als iedereen denkt :$
ik ben 4e van nederland en 1e van noord-brabant, en ik vind zelf dat ik daar best trots op mag zijn. net zoals jij altijd positief denken!
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:17:

Wow, super knap! Daar mag je zeker trots op zijn, respect!

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 november 2011 16:40

Ik ben een beetje hetzelfde als jou, was vroeger wel bezig met sporten maar nu dus echt niet meer. Ik denk toch dat ik je voorbeeld ga volgen en zelf ook het sporten weer oppak…wil me ook graag fitter voelen ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:18:

Goedzo!!

[Beantwoorden]

Sara antwoordt op 5 november 2011 om 10:46:

Same here!

[Beantwoorden]


Door Denise op 4 november 2011 16:41

Leuk artikel.

Ik geef zelf 4x in de week Zumba en ik moet mezelf er af en toe ook nog naartoe slepen, Ik denk dat iedereen daar wel last van heeft of krijgt..:P
Maar als ik dan eenmaal klaar ben met lesgeven vind ik het toch wel erg lekker.. Succes en volhouden..:)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 4 november 2011 16:42

Goed bezig Veer!
Ik zwem elke week een paar baantjes, voor mijn conditie maar ook voor de scoliose in mijn rug!

[Beantwoorden]


Door Amber op 4 november 2011 16:43

Goed van je dat je zo sportief bezig bent. Ik ga ook naar de sportschool en ik voel me echt goed als ik heb gesport, ik voel me nu fitter en ik ben daarna juist vrolijker, ik heb het altijd heel druk met school en zo kan ik even mijn hoofd leeg maken.
Dansen doe ik 1 keer in de week en ik fitness 2 keer per week.

Veel succes en hou het vol! na een tijdje voel je je echt beter!

Xx

[Beantwoorden]


Door Romy op 4 november 2011 16:44

Ik doe niet aan sport maar ik vind het eigenlijk ook niet nodig. Ik heb best een hele goede conditie en ik heb geen idee hoe dit komt. Maar ik fiets elke dag ook 20 minuten heen en 20 minuten terug naar school dus dat vind ik eigenlijk ook wel genoeg. Ik moet van mezelf wel wat meer bewegen in het weekend omdat ik merk dat ik echt lui wordt anders. Nu probeer ik elke zondagmiddag een eindje te skeeleren maar dit lukt lang niet altijd.

[Beantwoorden]


Door Ellen op 4 november 2011 16:51

ik doe majorette. maar ik ga hier mee stoppen. ik vind het niet meer leuk, het is alleen maar moeten. Zumba en bodypump lijkt me echt leuk. bodypump heb ik wel eens gedaan toen ik nog op de middelbare school zat.
het enige nadeel is dat ik wel een stukje moet rijden met de auto naar de sportschool. dat vind ik dan weer raar omdat auto te pakken. lekker lui. om vervolgens sportief bezig te zijn. maar driekwartier fietsen heb ik dan ook weer geen zin in :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:20:

Ik ga ook met de auto, ik moet anders ook lang fietsen en dat is al een hele oefening an sich…

[Beantwoorden]


Door franca op 4 november 2011 16:51

leuk zeg! ik doe aan badminton. vorig seizoen zijn we met competitie in firesland als 1e geindigd. jammergenoeg kunnen we niet mee doen aan de nederlandse wedstrijden omdat het veels te ver rijden is . woon namelijk in het hoogste puntje van friesland. maar we hebben dus echt een top team. verder doe ik ook nog 4x in de week aan karate. op hoger niveau.superleuk om elke avond wat te doen hebben. maar je moet er wel veel voor opgeven, zo kan ik geen baantje hebben, daar baal ik wel erg van. want naar school gaan kost al 2 uur reizen.kom savonds 7 uur thuis, en om 8 uur moet ik op de fiets naar de gymzaal . ook 7 km verderop xD dus ik sport genoeg denk ik ! :yes:

[Beantwoorden]


Door Nicky op 4 november 2011 16:52

Auch, vervelend als je denkt dat niemand je kent en dan plots wordt aangesproken… Zelf heb ik vroeger ook altijd héél veel gesport. Er is een tijd geweest waarin ik 2x per week ging streetdancen, 1x per week schaatsen, 3x per week naar de fitness (2u) en ongeveer elke weekdag (4-5x) ging rolschaatsen. Daarnaast ging ik in het weekend ofwel windsurfen ofwel (als er geen wind was) ging ik rolschaatsen/mountainbiken.
Ik was toen érg fit en dat zag je ook aan m’n lichaam.
Momenteel doe ik eigenlijk… niets. Ik schaam me om het te zeggen, maar ik heb in juli een blessure gekregen aan mijn knie en sindsdien heb ik niet meer gesport. Het komt er gewoon niet van! Werk voor school enzo…

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 november 2011 16:54

Ik sport samen met mijn moeder! Maar na de zomervakantie is er niet echt veel van gekomen, beetje druk!
Vroeger heb ik ook op heel veel sporten gezeten: Zwemmen, paardrijden, dansen, gym en basketbal.

[Beantwoorden]


Door Irene op 4 november 2011 16:55

Ik doe ook elke week aan zumba, en ik vind het heerlijk! Na de toetsweek ga ik ook beginnen met fitnessen.. Ik heb er zin in! (love)

[Beantwoorden]


Door marthe op 4 november 2011 16:56

leuk artikel!

Ik zwem zo’n 12 uur in de week ( ja, het is veel! weet ik )
Ik zit namelijk op een school met als richting specialisatie zwemmen en daarnaast zwem ik ook veel wedstrijden en zit natuurlijk in de zwemclub :)
ik lig dus elke dag minstens 2 uur in het water te trainen…
kus Marthe
X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:21:

Wow, knap hoor!

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 4 november 2011 16:57

Telt met de hond lopen ook?:P ghehe.

Ben lid van een sportschool maar heb het abonnement op gezegd. nog 1 maand en dan ben ik daar van af..

heb er gewoon geen zin in, en als ik zin heb, heb ik geen tijd..

[Beantwoorden]


Door Desirée op 4 november 2011 17:01

Leuk geschreven! Ik doe zelf aan o.a. Zumba en krachttraining en ga regelmatig een stuk wandelen op flink tempo. Ik doe dit nu sinds enkele maanden weer met flinke regelmaat en het voelt goed!

[Beantwoorden]


Door Esther op 4 november 2011 17:08

Hehe, ik herken het. Sportte ‘vroegahhh’ ook 5/6 dagen in de week en ineens niks meer. ( blessure ) ik merkte echt dat ik niet fit was en ben vanaf de zomervakantie weer aan het sporten.

Ik sport nu 2/3 dagen in de week en ga sowieso 2x spinnen in de week + krachttraining. Het voelt beter als je fit bent!

[Beantwoorden]


Door Merel op 4 november 2011 17:10

Ik fitniss sinds kort. Heerlijk is het. Ook dat je merkt dat je echt vooruit gaat. Zo kon ik eerst echt geen 10 minuten op de loopband volhouden en was ik na 6 echt kapot. nu kan ik die 10 minuten heel goed volhouden!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 4 november 2011 17:17

Ik korfbal 2 à 3 keer in de week, sinds dit schooljaar zit ik weer in de selectie. Doe ik nu zo’n 6 of 7 jaar (ik ben 13) en ik denk er niet aan om te stoppen:) En in de zomervakantie ga ik sinds 3 jaar windsurfen.

[Beantwoorden]


Door Bente op 4 november 2011 17:18

ik sport meestal 6 keer per week ik loop 2 keer per week hard voetbal 3x per week en heb nog een sportklas ik vindt het lekker om tussen mijn huiswerk door (ik ben pas 13) nog ff lekker een beetje te gaan sporten. dan denk ik er even niet meer aan en dan gaat het uiteindelijk beter dat is denk ik ook wel een hele goede tip als iets niet lukt gewooon ff gaan bewegen. xx

[Beantwoorden]


Door sharon op 4 november 2011 17:19

Door jouw artikeltje ga ik vanaf maandag ook weer op fitness haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:21:

Goedzo! Succes!

[Beantwoorden]

Eefje antwoordt op 5 november 2011 om 11:56:

Haha ja ik ook!

[Beantwoorden]


Door Merel op 4 november 2011 17:21

Ik dans. Niet professioneel, maar lekker amateuristisch. We dansen hiphop, maar ook modern. Heel verschillend dus :)

[Beantwoorden]


Door Sacha op 4 november 2011 17:24

Haha nee ik sport niet en daar voel ik me eerlijk gezegd ook niet echt prettig bij, maar over een poosje ga ik naar de sportschool. Moet nog even een abonnement regelen en dan ga ik weer lekker sporten :)

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 4 november 2011 17:25

heel leuk! ik vind sporten ook heel leuk. aangezien ik een nogal druk leventje heb ik even een paar uur sporten in de week heel lekker om me hooft even leeg te maken.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 4 november 2011 17:29

leuk artikeltje ^^

[Beantwoorden]


Door Esmay op 4 november 2011 17:36

Shake it! Haha.
Ik doe zelf aan dansen, 1 keer in de week, maar dat vind ik wel genoeg haha! (:
Veel succes nog met de komende 3 maanden,
of nouja, niet succes maar plezier :D! Veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Linda op 4 november 2011 17:37

Ik had eerst ook een hele tijd niet meer gesport. Toen besloot ik samen met een vriendin om een abonnement op de sportschool te nemen in de zomervakantie (ook 3 maanden). We werden echt superfanatiek en gingen zeker 3x in de week fitnessen/zumba/steps doen. Vond het eigenlijk best leuk. En net zoals jij zegt, heerlijk even niets aan je hoofd dan.
Nu heb ik een abonnement bij de sportschool die bij mijn universiteit hoort (stuk goedkoper) daar probeer ik 1/2x in de week heen te gaan, is alleen soms wel moeilijk, zeker omdat ik in de weekenden altijd weer naar mijn ouders ga en ik dan juist veel tijd heb.

[Beantwoorden]


Door --- op 4 november 2011 17:40

leuk artikel ! k heb lang aan hockey gedaan maar moest stoppen vanwege osgood schlatter, balen ! zumba lijkt me ook wel wat maar dat mag ik toch niet vanwege mn knieën..

[Beantwoorden]


Door Anke op 4 november 2011 17:40

echt leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Charissa op 4 november 2011 17:42

Ik zumba op de kinect haha:D
Trouwens, kun je misschien een keertje een artikeltje wagen aan het schoonmaken van je make-up kwasten? Want ik heb echt géén idee hoe je dat het beste doet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:23:

Daar heb ik al een filmpje over! http://www.youtube.com/watch?v=BnhlgHJVZ_I

[Beantwoorden]


Door Nuria op 4 november 2011 17:43

LEUK!
Ik doe ook om dezelfde redenen als jou aan sport.
Alleen kickboks ik al 6 jaar. Ik ben nu 12 en zit in de 16 jaar en ouder groep! 4 x per week trainen, heerlijk alles eruit slaan!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 4 november 2011 17:45

Zumba lijkt me echt heel leuk. Ik sport zowiezo 2 x in de week, maar probeer dat omhoog te schroeven!!

[Beantwoorden]


Door Patries op 4 november 2011 17:47

Wat leuk geschreven! Zelf heb ik sinds een aantal maanden een crosstrainer en sinds vandaag een bodypumpstang. Ik wil lekker thuis gaan sporten, nu nog de tijd ervoor nemen!

[Beantwoorden]


Door Marissa op 4 november 2011 17:50

Ik volleybal al ruim 7jaar en een halfjaartje tennis, helaas heb ik gister een kneuzing opgelopen aan mijn enkel bij een invalwedstrijd pff, 6weken geen sport ongeveer. :(

[Beantwoorden]


Door savannah op 4 november 2011 17:51

Ik sport 5 dagen in de week, en fiets sowieso iedere dag een uur. Stiekem zie ik het niet als sporten, aangezien ik bezig ben met dat gene wat ik het leukste van alles vind. Jep, en daarbij krijg je van je paardje ook nog een grote dosis liefde, dus wat dat betrefd; zou geen leven zonder paardrijden voor kunnen stellen.

[Beantwoorden]


Door fashionlove op 4 november 2011 17:55

turnen, maar ik wil heel graag meer sporten maar niet in de weekenden. een sportschool lijkt mij ook super fijn alleen dan moet je 16 zijn en dat ben ik nog niet :@
succces!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 4 november 2011 17:56

Ik wil ook graag weer beginnen, bij de sportschool waar ik heen wil kun je gelukkig maandelijks opzeggen, want bij de vorige zat ik er een jaar aan vast terwijl ik totaal geen tijd meer had ivm met stage. Maandag ga ik aan de slag in een nieuw bedrijf, en als m’n rooster een beetje gunstig is/blijft ga ik me aanmelden :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 4 november 2011 18:01

Ik rij paard, niet erg sportief maar wel ontspannend :D

[Beantwoorden]


Door natasha op 4 november 2011 18:04

badminton (:
en vroeger danste ik heel veel

[Beantwoorden]


Door Sara op 4 november 2011 18:08

Wat goed van je! Ik ga ook sporten zo en heb het al een aantal weken uitgesteld. Het gaat bij mij altijd in ritmes van paar weken heel fanatiek 4x trainen en dan weer opeens 1 of 0x.

Ik doe ook zumba! en op woensdagochtend zijn er inderdaad heel wat oudere vrouwen (allemaal 40+) maar vind het altijd wel gezellig.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 4 november 2011 18:09

Ik tennis en doe aan hockey!

En aangezien ik al vlieg als Stewardess, doe ik dit puur voor de fun om lekker fit te blijven!

Ik heb weinig tijd om mezelf aan te melden bij een sportschool, en dat is ook zonde!

[Beantwoorden]


Door Mariëtte op 4 november 2011 18:12

Ik ben ook nu sinds een maand eindelijk weer es aan het sporten, en doe nu meestal zumba en pilates (maandag allebei en donderdag 1 van de twee). En ben ook een keer meegeweest met steps, wat me ook heel erg beviel. Ben ingeschreven bij een sportschool en mag alle groepslessen dan doen. Ga binnekort ook een keertje bodypump doen, maar dat lijkt me zoooo zwaar! Mn armen zijn echt heel zieligjes dus ^^ Ik ben begonnen om dezelfde reden als jij; om me minder moe enzo te voelen en ik sliep al een jaar vrij slecht. En het werkt wel! Ik slaap veel beter (behalve dan een dipje vorige week) en ik heb meer energie :) Dus ik zou zeggen, laten we dr vooral mee doorgaan! Ik heb trouwens wél al voor een jaar betaald, als stok achter de deur ;p

[Beantwoorden]


Door Dorian op 4 november 2011 18:17

Ik doe sinds kort voetbal.
Iedereen die denkt dat voetbal voor jongens is: het is ook erg leuk voor meisjes.
vroeger heb ik op turnen, schaatsen, en judo gezeten.
Maar eigelijk ben ik helemaal niet sportief.
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:25:

Ik heb vriendinnen gehad die voetbalden, vonden het allemaal ook heel leuk :)

[Beantwoorden]


Door Paola op 4 november 2011 18:17

Ik heb van die periodes waarin ik veel sport, maar het kan ook zo weer voorbij zijn! Als ik sport dan loop ik vaak hard

[Beantwoorden]


Door fashionfanatic op 4 november 2011 18:19

Pff.. dat probleem ken ik. Ik heb alles geprobeerd: fitness, kickbox, zwemmen, joggen, paardrijden, skeeleren, bikram yoga. Mijn maximum tijd: 2 maanden.. daarna kap ik er altijd mee.

Ben nu weer aan het rennen geslagen: het is gratis en ik kan het doen wanneer ik wil. Nu maar duimen dat ik het langer dan 2 maanden volhoud..

[Beantwoorden]


Door lisa op 4 november 2011 18:20

ik doe Bkick! :D
zo leuk!, is boksen op muziek, moet je ook maar eens proberen :P
x

[Beantwoorden]


Door Joanne op 4 november 2011 18:24

Ik ga ook altijd met m’n vader naar de sportschool :p
Elke vrijdag ga ik bij mijn ouders langs (ze wonen een half uurtje bij mij vandaan) om daar te eten en daarna naar de sportschool te gaan. Mijn vader gaat dan ook altijd mee (maar hij gaat wel vaker). Ik sport wat korter en ga daarna in de sauna. Mijn vader sport wat langer en dan zijn we tegelijk klaar. Daarna kijken we altijd the voice of x-factor (whatever er dan op is). Heerlijk vrijdag-avond ritueel wat ik biiiijna nooit afzeg. Dat komt vooral omdat ik de sauna zo heerlijk vindt. Dat is echt mijn grootste motivatie om naar de sportschool te gaan. En als ik er dan toch al ben een uur moet wachten tot de sauna opgewarmd is, tsja dan kan ik net zo goed maar gaan bewegen. ;)

Verder ga ik ook nog elke week naar cesar therapie voor nekklachten die ik over heb gehouden aan een ongeluk. Dat is eigenlijk ook gewoon sporten. Mijn cesartherapeute zet me altijd goed aan het werk.

[Beantwoorden]

Joanne antwoordt op 4 november 2011 om 18:25:

Oja, net als jij doe ik het niet om af te vallen.
Ik ben al slank van mezelf en moet eigenlijk juist wat aankomen.
En ik vinD de sauna heel heerlijk. Ik kan niet zo goed spellen vandaag.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:26:

Bij mijn sportschool zit ook een sauna, wil het ook wel een keer gaan proberen!

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 8 november 2011 om 18:47:

Mag ik vragen bij welke sportschool je sport? Woon zelf namelijk ook in Arnhem vandaar =)

[Beantwoorden]


Door Luca op 4 november 2011 18:24

Leuke post!

Ik doe best veel met sport: ik zit al vanaf mijn 3e op klassiek ballet, ga in mijn vrije tijd op de loopband op zolder, zit op hockey en doe neem sinds een paar weken tennislessen. Het is best wel zwaar want ik doe gymnasium en het is de bedoeling dat ik daar de meeste tijd in stop hihi. Ook bespeel ik op het moment drie instrumenten, maar voor sporten maak ik altijd wel tijd (;

xo

[Beantwoorden]


Door LST op 4 november 2011 18:25

Leuk! Ik wil ook zumba gaan doen, maar er zitten zoveel bekenden in de sportschool hier, dat vind ik nogal vervelend. :P

[Beantwoorden]


Door hermina op 4 november 2011 18:29

Och zeer herkenbaar, haha. Ik sport zelf niet ( al vanaf mijn 9e) Ik heb van alles wel wat gedaan, maar nu hoeft het van mij niet. Ik heb nog wel conditie, en kan eten wat ik wil ik komniet aan. Ik maak me verder nog geen zorgen om mijn conditie;P ahha

[Beantwoorden]


Door Ariane op 4 november 2011 18:33

Goed dat je weer bent gaan sporten! Ik sport zelf bij Fit 4 Free, dat is €19,95 per maand, inclusief de lessen. Je kan dan gaan sporten wanneer je wilt. Er zit ook een vestiging in Arnhem!
Zelf ga ik zwemmen, naar de sportschool en heb ik verplichtingen aan mijn eigen paard.
Succes!
~

[Beantwoorden]


Door isabelle op 4 november 2011 18:34

ik sport eigenlijk enorm veel en vin het ook ontzettend leuk ik doe 3x hockey in de week 4x gym op school en om de dag loop ik hard.
als ik sport voel ik me blijer en vrolijker.
na een dag sporten ben ik wel moe enzo maar volgende dag voel ik me super hihi.
de meiden uit me klas vinden het overdreven en heel veel doen alleen aan dansen en paardrijden. maar ik ben altijd al sportief geweest

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:27:

Die meiden lekker laten praten en doen wat jij leuk vindt!

[Beantwoorden]


Door charile op 4 november 2011 18:37

Leuk artikel! Veel dingen zijn erg herkenbaar ^^ Ik sport zelf niet.
x

[Beantwoorden]


Door lotte op 4 november 2011 19:01

Ik hockey! Waarom ben jij er vanaf gegaan?
Ik vind het echt een heeerlijke sport, gewoon 3/4 keer in de week beetje achter een bal aanrennen haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:27:

Het was heel ver weg en ivm. mijn stage 1,5 jaar geleden niet meer haalbaar. Nu is mijn team opgeheven en die was juist zo fijn… Helaas!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 4 november 2011 19:02

Leuk! & Zumba wil ik ook wel doen !

[Beantwoorden]


Door Lana op 4 november 2011 19:04

Ik tennis 2 keer in de week, dans 1 keer en fiets elke dag 18 km heen en 18 km terug naar school en huis. Meestal loop ik ook nog wel een paar keer hard. Ik hou echt van sporten en voel me er ook veel beter door.
P.S. super leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 november 2011 19:09

Ik doe geen echte sport maar spring wel touwtje gewoon thuis elke dag even, ook dat is gezond en leuk.

[Beantwoorden]


Door Jill op 4 november 2011 19:09

Leuk artikel! Kom net terug uit de sportschool (fitness)
X

[Beantwoorden]


Door hannelotte op 4 november 2011 19:09

Hee,
ik zit op hockey en wil binnekort ook op hiphop
Leuk artikel!
Xxx

[Beantwoorden]


Door Reino op 4 november 2011 19:12

Ik doe aan voetbal :)
&& ik fiets best wel veel aangezien ik in een dorp woon, en niet in de stad. Meestal heb ik eerst niet zoveel zin, maar na een tijdje is het wel lekker om even te bewegen en uit te waaien. :)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 4 november 2011 19:12

Leuk artikel. Ik dans, altijd en overal ;D (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:29:

Ik doe Single Ladies van Beyoncé regelmatig in mijn slaapkamer! ^^)

[Beantwoorden]


Door Asmae op 4 november 2011 19:13

Goed van je dat je nu ook sport. Sporten is super goed voor je gezondheid! Ik doe aan fitness, zumba en hardlopen.

[Beantwoorden]


Door Christel op 4 november 2011 19:23

Op het moment is de sportschool een luxe voor mij. Dus nu sport ik met een vriendin bij haar thuis voor de computer. Dan doen we Zumba of Body combat. Iedere week een uur. En ik probeer zoveel mogelijk korte afstanden lopend te doen.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 4 november 2011 19:31

Knap van je! Ik doe 1x pw BBB (benen, buik, billen) is spierversterkende oefeningen doen op muziek. En heb een tijd hardgelopen, maar de hele zomer niet gedaan onder het mom van ‘te warm’, mag ik nu al zeggen ‘te koud’? (: stiekem ben ik gewoon liever lui dan moe :nod:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:30:

Haha, dat van hardlopen: herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 november 2011 19:32

Ik ben nu 2 weken bezig met Zumba samen met m’n zusje. Het is zwaar maar mijn ritmegevoel en conditie moeten beter :)
Ik heb 4 jaar op Streetdance gezeten :)

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 4 november 2011 19:33

Ik doe ook zumba, maar dan gewoon lekker thuis in mn woonkamer.. om de dag 40 minuten .. ben pas begonnen dus rustig opbouwen:) bij 20 minuten lig ik al dood op de grond haha

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 november 2011 19:34

leuk dat je erover hebt geschreven! voor mij geldt eigenlijk hetzelfde… ik ben dus ook helemaal geen sporter (maar in mijn geval, nooit geweest) maar het bewegen maakt me wel fitter, en vooral: helderder in m’n hoofd. het is ook lekker slapen na die tijd en het geeft een gevoel van voldoening. vooral in mijn eindexamentijd vond ik het echt héérlijk als afleiding en als iets wat ik tenminste wél deed. ik ga eigenlijk nog te weinig, maar aangezien mijn leven best onregelmatig is, vind ik het moeilijk daar toch enige regelmaat in te brengen. ben benieuwd wat je het best bevalt en hoe lang je het blijft doen ;)

[Beantwoorden]


Door Judith op 4 november 2011 19:38

Leuk geschreven! Het lijkt me wel leuk, zo’n zumba! Zelf speel ik drie keer in de week korfbal, en ga ik 1 keer per week joggen. Na het sporten heb ik ook altijd zo’n fijn gevoel.

[Beantwoorden]


Door willemijn op 4 november 2011 19:43

ik doe hockey. net zoals jij deed :)
en een keer zumba gedaan kei leuk
xx

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 november 2011 19:44

Toevallig, ik sta ook in geschreven bij de sportschool voor jawel; Bodypump en Zumba. Ik geniet daar echt van en het maakt me hoofd even leeg ;)

[Beantwoorden]


Door Resy op 4 november 2011 19:59

Zumba lijkt mij ook erg leuk! Alleen een abbo bij een sportschool is best wel duur…

[Beantwoorden]


Door marieke op 4 november 2011 20:02

ik herken het haha, Ik heb ook iets van 2 jaar niks aan sport gedaan, maar nu doe ik aan roeien en dans ik 3 x per week. ik merk echt verschil, ik ben veel fitter en zit lekkerder in m’n vel. ik kan me niet voorstellen dat ik 2 jaar bijna niks heb gedaan haha (:

[Beantwoorden]


Door Britt op 4 november 2011 20:03

Ik wilde eigenlijk al jaren gaan dansen. Maar ik ben 17 en voelde me eigenlijk te oud om nog te beginnen. Maar ik heb al mijn moed bij elkaar geraapt en me gister opgegeven voor de cursus: ‘Jazz voor beginners vanaf 16 jaar’. Ik heb er ongelofelijk veel zin in en ben blij dat ik eindelijk voor mezelf durf te kiezen!
Zumba leek me ook leuk, maar vond ik in verhouding heel duur!
Zumba kost 40 euro per maand, jazz 18 euro;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:30:

Leuk! Succes!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 4 november 2011 20:08

Ik zit 3/4 keer per week op ballet, ik zit op Klassiek, Modern en Jazz ballet en om alle vooroordelen even de wereld uit te helpen: Het is echt niet saai en ook heel erg zwaar op sommige momenten.
Heel goed dat je met zumba begonnen bent, dat lijkt me ook heel leik ♥

[Beantwoorden]


Door Liza op 4 november 2011 20:11

Super tip tegen ‘vol hoofd’: Leer een instument bespelen! Je kan dan even alleen aan de noten denken. Erg handig voor mensen die net als ik veel drukke in hun hoofd hebben.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:32:

Goede tip! Daar zit wel wat in.

[Beantwoorden]

Sara antwoordt op 5 november 2011 om 10:51:

Inderdaad, helpt echt! Ik speel al 6 jaar gitaar, en als ik dan even kan spelen in een drukke week, of gewoon elke dag even, dan wordt ik echt rustig, heerlijk!

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 5 november 2011 om 17:07:

Hihi, dit doe ik ook! ^^ Ik heb op het moment thuis nogal een ***situatie dus ik speel ongeveer 2 1/2 uur per dag gitaar, naast school en huiswerk :$ Dat helpt me echt om even nergens aan te denken :)

[Beantwoorden]


Door Evanlyne op 4 november 2011 20:18

Ik doe al jaren aan hiphop. Het is best wel zwaar. Ik doe het 3 keer per week 2 uur.
Ik vind het echt super. Door hiphop wordt mijn hoofd altijd helemaal leeggemaakt en kan ik even alle stress van me afgooien.

[Beantwoorden]


Door Karin op 4 november 2011 20:26

Vroeger was ik net als jij erg sportief. Ik heb geturnd, paardgereden, gebadmintond (hoe schrijf je dat in vredesnaam…) en gevolleybald. Ik heb nu ook een zittend beroep en door niet te sporten en wat ouder te worden, merk ik dat het leuk allemaal op de heupen/taille komt te zitten. Ben niet dik, maar wil graag een beter uithoudingsvermogen/conditie en een wat strakker lichaam!

Ik sport nu 2x in de week. Ik doe aan jazzballet en steps.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 4 november 2011 20:48

Haaii!
Ik zit nu op hockey! :D
In maart 4 jaartjes alweer..
Maar waar hockeyde jij?
xxxxxxx

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 november 2011 20:57

ik heb een jaartje gezumba-ed maar vond het zo saai worden! Altijd maar dezelfde liedjes en bewegingen. Blegh. En ik pik danspasjes heel snel op dus voor mij was dat herhalen ook een crime. Ik dans namelijk al jaren (al bijna 21 jaar nu) en ben nog niet van plan daarmee te stoppen. Ik dans 2x per week: hiphop en Jazz/ Musical.

Daarnaast sta ik 1x per week in de sportschool maar dan wel 2 uur achter elkaar. Ik doe eerst de bodybalance (voor mijn lenigheid en kracht). Dat is een soort yoga/ pilates/ tai chi les. Heel rustgevend, maar je moet wel echt werken! Daarna doe ik meteen een les Bodycombat. Als je straks je conditie hebt opgebouwd moet je dat ook gaan doen. Dat is echt hemels. Dan kun je pas echt een knop om zetten en gaan met die banaan. Je staat namelijk 50 minuten lang te boksen, karate, tae kwando, muy thai en andere vechtsporten te doen. En dat op de beat van vele hardstyle en hardrock nummers. Dat is echt mijn afreageer moment. Als die les erop zit loop ik druipend van het zweet en totaal afgepeigerd de sportschool uit. De eerste keer dat je het doet ga je dood van de spierpijn, maar als je even doorbijt heb je de beste work out die je maar kunt krijgen.

Succes met volhouden!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:34:

Ik pik pasjes übersloom op, dus ik denk dat ik daar geen last van zal hebben. (voor het eerst is dat een pluspunt)

Bodycombat klinkt ook echt tof!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 4 november 2011 20:58

Leuk om te lezen! Ik snap je helemaal. Ik heb negen jaar gehockeyed en ben daar nu sinds ongeveer 1,25 jaar mee gestopt. Ik heb vervolgens een half jaar niet gesport, maar merkte toen ook dat ik helemaal uit balans raakte! Nu fiets ik wel vrij veel (elke dag een uur) maar dat vond ik toch niet genoeg. Sinds februari heb ik dan ook een abonnement bij Health City! Echt superfijn vind ik dat, ik zit op een Ladies club dus er komen alleen vrouwen. Ok, ik mis de sexy sixpack mannen wel, maar als je hele oncharmante buikspieroefeningen aan het doen bent is het ook wel weer fijn dat er geen mannen rondlopen. Wat ik zo chill vind is dat je gewoon alle groepslessen uit kunt proberen en zo dus eigenlijk meerdere sporten kunt doen, terwijl je maar één abonnement nodig hebt! Dingen die ik heb geprobeerd zijn zumba, yoga, body combat, body jam, en uiteindelijk doe ik nu iedere week kickboksen (als ze dat bij jouw sportschool hebben: doen!!! echt heerlijk!) en body balance. Kickboksen meer om me helemaal uit te leven, al m’n energie er in te gooien, en body balance juist meer om m’n spieren te trainen en tot rust te komen. Perfecte balans!

[Beantwoorden]


Door Susan op 4 november 2011 20:59

Leuk! Ik sport 3x in de week bij de sportschool en probeer daarbij ook nog 1x een half uurtje interval hardlopen te doen. Bij de sportschool doe ik body pump, yoga en spinning. Heerlijk! Als ik een week niet gesport heb, word ik onrustig en sjaggie, ik heb het echt nodig. Ben ook altijd al sportief geweest, heb op jazzballet, badminton, waterpolo en roeien gezeten en was altijd wel fanatiek. :yay:

[Beantwoorden]


Door Nina op 4 november 2011 21:09

Super goed dat je toch de stap heb gezet ! Ik doe het nu al een tijdje bij de dansschool waar ik lessen volg. Ik vind het super leuk! Naast zumba doe ik ook hiphop en heb een eigen paard dus sporten doe ik genoeg ;p

[Beantwoorden]


Door Famke op 4 november 2011 21:36

Ik doe aan paardrijden, en ik hoor jullie denken : ‘ah nee paardrijden, tutjes, arrogant’ nou nee haha het is ontzettend leuk om in contact te zijn met dieren maar het is ook heel goed voor je. Het is heel erg zwaar en nog steeds na elke keer spierpijn. But, it’s worth it :)

[Beantwoorden]


Door Anoniempje op 4 november 2011 21:59

Hockey natuurlijk!(l)

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 4 november 2011 22:00

Ik ga elke week zwemmen en probeer af en toe te gaan lopen. Ik ging heel graag naar de sportschool om zumba te volgen maar dat is zo ongelofelijk duur … Een studentenabonnement is daar echt afzetterij, dan schud ik wel met mijn kont in de badkamer voor de spiegel :d

[Beantwoorden]


Door kirsten op 4 november 2011 22:05

haha hoe toevallig ik ben ook net weer begonnen met sporten bij de sportschool.. sinds ik een halfjaar geleden met volleybal ben gestopt ben ik toch maar weer begonnen!
heb ook 1x meegedaan met streetdance maar omg.. ik heb me doodgeschaamt ik sloeg iemand in het gezicht omdat ik ipv rechts links ging $ nu ga ik maar veilig fietsen in de sportschool.. kan ik iig niemand pijn doen ^^ kijken hoelang ik dit ga volhouden! jij ook veel succes ! ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2011 om 23:35:

Veel succes en niet schamen! Lachen en doorgaan, ik blunder de hele les door ;-)

[Beantwoorden]


Door Ezgi op 4 november 2011 22:38

Haha wat leuk. Ik wil ook op Zumba. Geniet ervan iig. Trouwens de nieuwste video van juicystar07 heeft dezelfde intromuziek als jou vroegere video’s. Vond ik wel grappig, moest gelijk aan jou denken.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Elien op 4 november 2011 22:55

ik ga sinds eergisteren ook naar de sportschool en ben ook van plan binnenkort een eerste les zumba te doen!
ik zou het fijn vinden als je af en toe nog eens een update schrijft over het sporten, dan blijf ik zelf ook gemotiveerd (:
liefs,

[Beantwoorden]


Door Leanne op 4 november 2011 22:56

Super leuk artikel! Ik sport zelf ongeveer 6x in de week ik doe namelijk aan schaatsen! Daarbij schaats ik in de winter 3x per week en 1x hardlopen en 2x wielrennen. In de zomer skeeler ik er ook nog bij! Ik hou heel erg van sporten en vind het ook heel leuk!

Liefs Leanne

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 4 november 2011 23:33

Sport ook niet! Zou ook graag Zumba willen doen maar helaas niet mogelijk ivm tijd gebrek :(

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 4 november 2011 23:37

Haha, wat geweldig geschreven! Ik doe mijn pushups, situps, blablaups bijna elke dag. Gewoon om even mijn spieren aan te spannen, amazing gevoel.

[Beantwoorden]


Door xMarteee op 4 november 2011 23:39

Ik zit zelf op volleybal, 2 trainingen en 1 wedstrijd per week :)
Toch merk ik dan mijn conditie niet zo heel goed is, dus ik zou eigenlijk een paar keer per week moeten gaan joggen, maar ik kan me er nooit toe zetten :$

[Beantwoorden]


Door Sarah op 4 november 2011 23:54

Vroeger heb ik volleybal, dansen, BBB & turnen gedaan. Maar dat zijn laaaang vervlogen tijden.. het dansen vond ik super leuk en was ook met een kleine hechte groep, maar net omdat er maar weinig mensen aan meededen was het niet meer interessant genoeg voor de sportschool om dat te blijven doen :( zo jammer..

[Beantwoorden]


Door Inge op 5 november 2011 00:38

softbal! vroeger heb ik ook op dansen, turnen en zwemmen gezeten, maar softbal nu al ongeveer 11 jaar, vanaf mijn 6e. goed dat je weer gaat beginnen, ik wens je veel plezier en alvast sterkte met de spierpijn. liefs,

[Beantwoorden]


Door rosan op 5 november 2011 08:16

Ik sport iedre dag minimaal een uur maximaal 3 en een half uur (A)

[Beantwoorden]


Door Milady op 5 november 2011 09:37

Ik heb een jaar ofzo ook 1x per week zumba gedaan, nu ga ik nog maar af en toe. Zumba heeft plaats gemaakt voor mijn crosstrainer, daar sta ik nu ongeveer 4x per week op (als het lukt en ik zin heb (A) ). Maar dan voel ik me wel altijd goed, dat ik het toch gedaan heb!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 5 november 2011 10:14

Ik ben 13 en ik sport elke dag. Ik dans twee keer in de week en de rest van de week ga ik hardlopen of sinbiken. Ik vind het goed dat je gaat sporten ik hoop dat je er een beetje van opknapt!

[Beantwoorden]


Door lisa op 5 november 2011 10:42

ik doe 2 keer per week wedstrijd zwemmen

[Beantwoorden]


Door Dewi op 5 november 2011 10:53

Korfbal is mijn sport. Ik speel nu al ongeveer 7 jaar. Het is echt mijn ding. xxx

[Beantwoorden]


Door meredith op 5 november 2011 11:25

IK ZUMBA OOK!! ik vind het echt super leuk en doe het met al mijn buurmeisjes! ik volleybal ook 2x per week <3
p.s ik ben ook helemaal verslaaft aan dat liedje!!!!

[Beantwoorden]


Door Wies op 5 november 2011 11:37

ik roei, ik vind het echt super leuk.
Ik train ook 5x per week super is het:p

[Beantwoorden]


Door Marlies op 5 november 2011 11:37

Ik heb altijd gedanst en ik heb een paar jaar in een streetdance-crew gezeten. Dat waren zware, maar zo’n goeie tijden… We trainden ons kapot! Soms wel 10uren op 1 dag! Ik ben in o.a. Duitsland, Nederland (ja ik ben van België hé :p ), Spanje en Rusland geweest. Belgisch kampioenschap, Europees, WERELD! niets was ons te veel, en we behaalden telkens superresultaten.

Nu sport ik NIET meer…Ik moest stoppen van mijn ouders voor mijn studies, het valt niet meer te combineren. Ik kan nu wel in een of ander dansschooltje een uurtje les gaan volgen, maar ik ben die sfeeer, die drive onder de dansers gewoon & een heel hoog niveau. En ik ben bang dat ik me gewoon ga vervelen, en klinkt mss verwaand, maar het beter kan dan de dansinstructor zelf (heb er al heel wat de revue zien passeren die er echt niets van bakken :s)

[Beantwoorden]


Door esther op 5 november 2011 11:51

Ik heb ook een abonnement op de sportschool (:
Ik ga vrijdag avond en zondag morgen, en als ik van vrijdag geen spierpijn heb dan ga ik ook nog zaterdag morgen. Ook ga ik een doordeweekse dag, gewoon wanneer ik weinig huiswerk heb. Ik heb wel een personal trainer omdat ik pas 14 ben , officieel mag je pas fitnessen als je 16+ bent.
Ik heb een super goedkoop abonnement. Volgens mij van € 20.00 per maand. XXX

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 5 november 2011 12:00

Aaah zumba is leuk he. Het is ook afwisselend, doordat er telkens weer nieuwe nummers bij komen. Denk dat je dat best makkelijk kunt volhouden hoor, mij lukt het ook, haha.

[Beantwoorden]


Door Afke op 5 november 2011 12:20

haha, ik doe ook aan ballet streetdance en hockey. (: (oja en paardrijden)
Alleen ik doe dansklas op mijn school en ik heb meer dansles per dag als ‘gewoon saaie’ les. Maar dan ook nog veel verschillende dansen.
Dat houd me eigenlijk ook wel goed in vorm. ^^)

[Beantwoorden]


Door Roos op 5 november 2011 12:35

Goed van je! :)
Ik ga zelf een keer in de week naar de sportschool, ik voel me altijd veel fijner en lekkerder in mijn fel als ik sport.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 november 2011 13:00

Ik sport niet. Nooit gedaan ook. Ik heb er zo’n hekel aan! En dan vragen mensen altijd: ‘Heb jij geen hobby dan?’ Net of dat sporten je enigste hobby kan zijn. Je hoort nooit iemand vragen: ‘Bespeel jij een instrument?’ of ‘Maak jij muziek?’ Nou dat doe ik dan toevallig wel.
Zo, dat is er uit. ;-)

[Beantwoorden]


Door Eljah op 5 november 2011 13:22

Ik zit nu al een hele tijd op trampolinespringen, twee keer per week. Ik heb tussendoor ook een tijdje fitness gedaan, maar dat was niet echt een succes. Het moest van de fysio en daardoor werd ik ook steeds door alle mensen daar in die sportschool in de gaten gehouden, vreselijk!

[Beantwoorden]


Door paulien op 5 november 2011 13:23

ik heb ook altijd veel gesport maar nadat ik pfeiffer heb gehad is mijn conditie zeer slecht. ook heb ik een blijvende blessure waardoor ik veel niet meer kan. ik loop nu soms hard maar niet zo vaak. gisteren heb ik toevallig op de wi een dans spelletje gedaan bij vrienden ik vond het zo leuk. dus die ga ik nu kopen. niet echt sport maar dan beweeg ik toch wat meer dan nu

[Beantwoorden]


Door Deniseee op 5 november 2011 13:34

Zumba is best wel leuk! Ik had eerst ook een abbo op de sportschool maar ik ging bijna nooit, haha. Ik voetbal nu en ik doe al mijn hele leven aan twirlen :) Ik heb nu trouwens gelijk dat liedje in me hoofd zitten haha

[Beantwoorden]


Door Michelle op 5 november 2011 14:02

Wauw, wat goed van je!
Op mijn school doen we om de 3 weken een andere sport.. eerst was dat hockey, toen fitness (keileuk!!) en nu is het zwemmen.
Veel succes er nog mee!

[Beantwoorden]


Door Geralda op 5 november 2011 15:15

Ik doe zumba en fitness, voel me heerlijk na het sporten!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 5 november 2011 15:18

Het staat al zo lang op het programma om een keer naar Zumba te gaan, maar ik heb er gewoon geen zin in ;) Ik sport verder niet, heb genoeg te doen. Maar ik fiets wel 13 km naar school en ben vakkenvuller..

[Beantwoorden]


Door Evi op 5 november 2011 15:40

Ik hockey, maar niet heel hoog ofzo. Heb 2x in de week een uurtje training en elke zaterdag een wedstrijd :-) Ik ben ook weleens met m’n moeder meegeweest naar zumba, ik vond het wel leuk!

[Beantwoorden]


Door babkeeeh op 5 november 2011 15:51

respect, ik heb zowat een fobie voor sporten, ik haat het echt. :3

[Beantwoorden]


Door Anouk op 5 november 2011 15:54

Ik doe aan streetdance, maar ga stoppen. Ik ga dan naar een andere dansschool en dan urban doen. Dansen is wel een belangrijk deel in mijn leven geworden. Ik dacht er over om helemaal te stoppen maar ik kan dat gewoon niet. Dansen is gewoon super leuk! :)

[Beantwoorden]


Door iris op 5 november 2011 16:41

hee,
wat een leuk artikel!
ik zit op karate, fitness, en ga nog op tennis:)

xoxox

[Beantwoorden]


Door Rani op 5 november 2011 16:45

Ik dans 3 keer per week 1uurtje (hiphop, jazz en modern ballet) en ik heb ook nog eens 6 uur in de week sport op school (want ik volg de richting sportwetenschappen). die 6 uur sport zijn dan onderverdeeld in oa. basket, volleybal, turnen (dus balk, barre, bok, grondoefeningen,…), , speerwerpen, kogelstoten, dansen, zwemmen, lopen, enzo. Een beetje van alles dus :D Wat ik mij afvraag: was roeien leuk om te doen? het lijkt mij wel echt moeilijk en zwaar voor je lichaam (spieren enzo).
ps: I love I’m sexy and i know it !! da is gewoon een te zalig lied :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 november 2011 17:08

Ik zit op klassiek ballet en jazzballet, en dat doe ik al jaren met veel plezier. Ook hardloop ik 1 keer per week, maar nu het kouder word moet ik daar iets op verzinnen. Ik kan niet naar de sportschool, je mag pas vanaf 16 jaar zelfstandig. Ik ben pas 15 en om met mn ouders te gaan zie ik ook niet echt zitten… gelukkig fiets ik elke dat 10 km naar school, dat is in elk geval iets. :)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 5 november 2011 17:16

Leuk, ik doe ok zumba en vind het heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 5 november 2011 17:34

Goed bezig vera !
Ik zit zelf op korfbal en heb 2x trainen in de week en 2x een wedstrijd (:
Soms speel ik 3 wedstrijden in de week maar dat komt niet veel voor gelukkig haha
Ik fiets ook elke dag 22 km naar school maar dat is niet echt sporten haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 5 november 2011 19:01

Goed van je! Ik heb ook een tijd bij de sportschool gezeten, en ik ging ook vaak naar bodypump, echt mijn favoriete les. Nu ben ik gestopt vanwege het geld, 50e pm is echt wel veel.
Ik loop 2 of 3x per week hard, dat gaat wel goed (ik kan nu een uur).

Welke sportschool heb je gekozen? Ik zat bij Indoor Action, die is echt fijn!

[Beantwoorden]


Door Jet op 5 november 2011 20:40

Ik doe het ook maar bij mij kost het 20 euro per maand onbeperkt:)

[Beantwoorden]


Door aline op 5 november 2011 21:31

Ik doe niks aan sport. Alleen gym met school en fiets bijna elke dag 14 km heen naar school en ook weer 14 km terug. Vind ik ook aardig sporten…

[Beantwoorden]

donna antwoordt op 5 november 2011 om 22:31:

Ja, dat had ik ook mijn hele middelbare schooltijd. Ik zag het idd ook echt wel als sport! Vooral omdat ik vaak veel te laat vertrok en daan heeel hard moest fietsen. En op de terugweg had ik vaak tegenwind, en dan kwam ik echt best wel moe thuis. Dan had ik geen energie over om nog een andere sport er naast te gaan doen..

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 5 november 2011 23:09

ik heb aan zumba gedaan maar vond het saai worden op een gegeven moment, ik weet niet of dat aan mij lag of aan mijn leraar! Nu doe ik om de dag Just Dance op de WII thuis en dat vind ik erg leuk :D

[Beantwoorden]


Door Veerle op 6 november 2011 08:51

Een tip (wel voor in de zomer helaas), ga golfsurfen! echt waar, het is zo verslavend als wat dan ook, je kunt het snel leren, het is lekker buiten, en surfinstructeurs zijn ook niet de lelijkste mannen ever:-) ik ben echt helemaal verslaafd (heb gisteren voor 600 aan surfstuff gekocht…. ka-chingng bij noordzee boardstore, krak bij mij) ;) echt waar, ik functioneer gewoon niet meer als ik een maand niet gesurft heb (omdat ik nog geen winterwetsuit had… ik werd echt half depri) nouja supergoed dat je gaat sporten enzo! xxx :D

[Beantwoorden]


Door loes op 6 november 2011 10:47

hoi vera,
ik doe zumba 3 keer in de week gewoon thuis in de woonkamer met dvd’s die ik heb besteld. eerst kende ik al de pasjes nog niet en stond ik erbij als een zwetende aap. maar nu ik al de pasjes ken is t echt super leuk en heel goed voor je hele lichaam!!!!

xxx

[Beantwoorden]


Door Luana op 6 november 2011 11:09

Leuk! Ik heb ook net een jaar een abonnement bij Health City, en ik kan je het buikspierkwartiertje wel aanraden! Op school hadden wij dat ook gedaan, maar op de sportschool is het wel echt meer dan sit-ups doen. Wist niet wat me overkwam de dag erna *au au au* :-P Ik doe nu vooral cardio vanwege mijn slechte loopconditie.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 6 november 2011 11:59

He!

Wat leuk dat je ook hebt geroeid! Ik roei ook, 7 a 8x in de week, waarvan 2 a 3 krachttrainingen. Voor iedereen die wel van intensief sporten houdt kan ik roeien absoluut aanbevelen! Het is zeker zwaar, en het wordt vaak onderschat maar het is echt heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Vera op 6 november 2011 12:58

Leuk, zumba!
Ik doe hiphop en soms train ik ook een beetje thuis. Ik vind het ook heel leuk om een work-out te doen op de Wii met Just Dance 3

[Beantwoorden]


Door xkarrlynn op 6 november 2011 13:38

haha, eens iets anders dan make up.=)
basketball is mijn sport.
zelf train ik 2 x in de week ,
1 x ander half uur.
en de andere keer gewoon een uurtje.

Trouwens suppeeeerrr blogg.

[Beantwoorden]


Door Maria op 6 november 2011 13:50

Hi, wat leuk dat je dat gaat doen! Ik doe zelf al bijna een jaar 2 keer per week bodypump en het effect is te zien!! Voordeel is ook dat als je veel spieren hebt, je meer kunt eten omdat je in rust dan meer verbrand! Echt handig! Ik heb ook een keer zumba geprobeerd met ’n vriendin…. Het was voor mij het lachuurtje. De hele groep was aan het lachen door de pasjes die we moesten doen, ik heb serieus nog nooit zoooo hard gelachen daar!

[Beantwoorden]


Door Marijn op 6 november 2011 15:37

Leuk artikel :) !

Zelf doe ik nu voor het 4e jaar waterpolo, dus ik ben best actief bezig. 3 keer training, 2x 1,5 uur en 1x 1 uur. En nog een wedstrijd.
Ik doe het ook om lekker even niet te hoeven denken aan alles wat ik nog moet doen en zo.

[Beantwoorden]


Door Natascha op 7 november 2011 11:07

Ik heb ook een abbo op de sportschool en heb ongeveer een halfjaartje flink gezumbaed en bodybalance gedaan. Door omstandigheden ben ik toen gestopt maar ik merk gewoon dat ik weer wil gaan beginnen. Misschien wel gewoon alleen fitnessen met mijn ipod op en misschien wel gewoon weer gelijk aan de groepslessen.

En maak je niet druk over hoe je er uitziet tijdens/na het sporten je gaat er heen om te sporten niet om jongens te versieren ;)

[Beantwoorden]


Door Yvet op 7 november 2011 13:44

Ik heb zelf met een vriendin mee geweest naar Zumba en een zondag 3 uur lang zumbaen, voelde me helemaal blij maar er is nooit meer wat van gekomen van het inschrijven, hopelijk binnenkort weer wel.

[Beantwoorden]


Door Lise op 7 november 2011 15:19

Ik train 2x per week, en heb in het weekend een handbalwedstrijd.
Ook heb ik elke dag per week gym op school.

[Beantwoorden]


Door lieve op 7 november 2011 16:13

Ik ga meestal vijf keer per week op de fiets heen en weer naar school, in totaal 22 kilometer. Daarbij rij ik 1 keer in de week paard, en dat heen-en-weer-gewandel van vriendin in de ene stal naar vriendin in een andere stal, de zadelkamer, mijn eigen paard een dan nog het rijden zelf… Ik geloof dat ik wel goed bezig ben wat sport betreft, haha! Ik ben afgelopen week ook weer begonnen met buikspieroefeningen (denk aan sit-ups, twisten e.d.), omdat ik van mezelf weet dat ik anders écht een vervelend winterbuikje krijg… Ach, een kwartiertje buikspieroefeningen per dag kan dan ook nog wel…! ;)

[Beantwoorden]


Door Iva op 8 november 2011 13:08

Goed dat je bent gegaan! Ik ben zelf sportinstructeur (geef groepslessen: Pump/Spinning/XCO) en het valt me op dat vooral jonge mensen vaak in schandalig slechte conditie zijn… en dat is zo zonde! Dus iedereen die sport: Je bent supergoed bezig. Mensen die niet sporten: Je gaat er zoo blij mee zijn!

[Beantwoorden]


Door Zarina op 11 november 2011 21:15

Ik heb mijn abbo van de week maar opgezegd. Ik ging een keer in de drie maanden naar de sportschool en ondertussen betaalde ik wel mooi 45 euro per maand. Zonde, ik ren nu wel een paar keer extra de trap op- en af. Maar zo goed van je dat je bent gegaan. Ik heb thuis een Wii en daar heb ik ook Zumba op.

[Beantwoorden]


Door Anne-Claire op 26 juli 2012 14:25

Ik doe aan Hockey! Ik train 4 keer in de week. Zumba lijkt me super leuk maar hellaas heb ik daar niet echt veel tijd voor….

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 5 augustus 2012 19:08

Ik heb echt een hekel aan sport. Heb ik gewoon de motivatie er gewoon niet voor. Na de vakantie wil ik wel proberen om naar de sportschool te gaan of zo, je moet toch een beetje fit blijven hè ^^)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 24 februari 2013 21:26

Hoi!
Ik doe volleybal en streetdance. Vooral met streetdance kan ik me helemaal geven! :yes:

[Beantwoorden]


Door Fanatiekcross op 30 juli 2014 23:23

Leuk artikeltje. De sportschool is nu ook echt helemaal mijn ding. Sinds kort heb ik de crosstrainer ontdekt en dat bevalt me echt super goed! Weinig belasting van je gewrichten en een goede training voor je conditie. Ik hoop wel dat ik nog even door kan gaan met deze motivatie. Heb je daar nog tips voor?

Groetjes.

[Beantwoorden]


Door Ian op 9 mei 2018 14:52

Leuk artikel hoor!

[Beantwoorden]