Nieuwe helix piercing

Sinds mijn 11de levensjaar heb ik een gaatje boven in mijn oor, een helix piercing. Hoewel het eigenlijk geen piercing is, maar een oorbel. Het gaatje is namelijk niet in een piercingsshop geschoten, maar bij een keurige juwelier in een dorpje naast Arnhem. Toch draag ik piercings door het gaatje in mijn helix. Deze week kocht ik een weer nieuwe waar ik heel erg blij mee ben.

Photobucket

Photobucket
Ik kocht de helix piercing bij het Kruidvat van het merk Accessoires. Hij kostte €7.95 en is gemaakt van sterling zilver en chirurgisch staal. Normaal koop ik mijn helix piercings bij Six, maar die gaan elke keer binnen no-time kapot.

Ik draag geen oorknopjes door mijn helix omdat dat niet fijn zit. Het uiteinde van het staafje prikt vaak als ik op mijn zij lig heel erg in mijn schedel, bij piercings heb je daar geen last van. Die draai je dicht met een bolletje, wat een stuk fijner zit. Dat is natuurlijk wel alleen zo je een piercing met een staafje hebt, niet met een ringetje. Deze piercing heeft ook zo’n bolletje, maar die zit aan de binnenkant.

Photobucket

Photobucket
De piercing is een soort half ringetje, met aan één kant een sterretje en aan de andere kant een bolletje met een steentje. Dat bolletje kan je van het ringetje afdraaien om de piercing erin te doen of eruit te halen. Het was best een klus om de piercing erin te krijgen, dus de kans dat ik hem er binnenkort uithaal is klein. Dat wil ik ook niet, i like it! Hij doet alleen wel pijn, op mijn oor liggen is geen pretje. Maar ja, you know what they say: wie mooi wil zijn moet pijn lijden.

Photobucket
Meestal hangt mijn haar ervoor, maar zo kan je hem nog een beetje zien. Ik vind piercings best mooi, ik zou er nog wel meer in mijn oren willen. Een tragus piercing bijvoorbeeld, vind ik ook heel erg gaaf. Toch denk ik dat het bij deze piercing blijft, omdat hij al best veel pijn doet.

Helix piercing €7.95 Accessoires bij Kruidvat.

Twitter Facebook
Categorie: Sieraden | 11 augustus 2011 | 233 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Dionne op 11 augustus 2011 08:09

Heel erg mooi :) Ik zou er ook wel een willen maar ik doe het maar niet omdat ik ze uiteindelijk toch weer dicht laat groeien :P

[Beantwoorden]

jana antwoordt op 27 november 2014 om 20:30:

heey ik heb een helix maar het doet erg pijn om op de oor te liggen waar mijn helix is maar kan je die snachts uit doe voor het slapen en de volgende dag aan doen maar vraag mij af of het niet toe groei

[Beantwoorden]


Door desiree op 11 augustus 2011 08:17

Gaaaf! Ik wil ook al super lang een tragus piercing en/of een helix piercing…

Maar ik ben bang dat het zo’n pijn doet! :S

[Beantwoorden]

nouk antwoordt op 11 augustus 2011 om 08:50:

Ja het doet pijn, het piercen.. maar dat is een halfe minuut. daarna heb je er wel heel lang plezier van, dus maakt dat beetje pijn bij het piercen ook niet veel uit

[Beantwoorden]

Desiree antwoordt op 11 augustus 2011 om 10:03:

oké, ja dat is waar…maarjaa.. nog maar even goed nadenken. ;D

[Beantwoorden]

Nancy antwoordt op 12 augustus 2011 om 10:58:

Ik heb ook een helix, maar het zetten vond ik totaal geen pijn doen ;) denk dat je het zelf moet ervaren.

chanel antwoordt op 12 augustus 2011 om 10:55:

hoi:)
ik heb ook een tragus piercing alleen heb m gehaald bij een
juwilier dus is eigenlijk niet echt een piercing maar hij valt heel er mee hoor;)
xx

[Beantwoorden]

Maximee antwoordt op 10 juli 2012 om 20:22:

Dat valt echt reuze mee! Bij mij deden ze allebei geen pijn! En bij Piercing 4u in gouda verdoven ze ook! ^^

[Beantwoorden]

annelotte antwoordt op 19 januari 2013 om 19:06:

het deed bij mij maaar een heel klein beetje pijn
ik ik was 10ofz

[Beantwoorden]

Laurien antwoordt op 27 februari 2013 om 14:58:

Ik heb een tragus en ik heb er helemaal geen pijn van gevoeld! Het voelde eerder alsof er al een gaatje was, en dat er gewoon een nieuwe piercing doorheen geduwd werd… Het stelt dus helemaal niets voor!
Maar, denk er wel over na aan welke kant je er eentje laat zetten, want ik heb de mijne aan mijn slaapkant gezet. Gevolg: wild vlees! Erg lelijk dus.

[Beantwoorden]

naomi antwoordt op 11 december 2013 om 18:59:

Ik zit erg te twijfelen, ben bang voor wild vlees.. .
:/

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 16 december 2013 om 21:10:

Niet bang zijn! Ik heb mijne nu een maand, ook aan mijn slaapkant laten zetten en nergens last van. Ik moet er wel bij zeggen dat ik niet op dat oor slaap en mezelf heb aangewend om op mijn andere oor te slapen. Af en toe word ik toch wakker op de piercing maar nergens last van.

Kirsten antwoordt op 27 juni 2016 om 23:15:

haai,
ik heb zelf meerdere piercings 2 Helix 1 Tragus en nog 1 navelpiercings ik vond ze allemaal opzich geen pijn doen de helix kan je vergelijken dat je even 5 seconden een wasknijper op je oor zet maar de Tragus is wel wat gevoeliger met schieten en navelpiercings is even en ook klaar al hoe wel ik snachts de 1ste nacht enorme buikpijn had… ik heb soms last van 1 helix piercing maar verder niet :)
groetjes

[Beantwoorden]


Door lotte op 11 augustus 2011 08:33

huh? zit die nou op de laatste foto in je andere oor dan op de foto’s ervoor?

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 11 augustus 2011 om 09:12:

Dat dacht ik ook al!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 09:18:

Haha nee, het beeld is gespiegeld. Hij zit voor mij rechts, voor jullie links.

[Beantwoorden]


Door Milou op 11 augustus 2011 08:33

Ik had daar ook een piercing maar hij is dichtgegroeid, helaas!

[Beantwoorden]


Door Annebouke op 11 augustus 2011 08:35

Ziet er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Velaija op 11 augustus 2011 08:37

Ik vind hem wel leuk, maar ik had geen ‘piercing’ bij jou verwacht! Zo zie je maar weer dat iedereen verrassingen voor je kan hebben :)

[Beantwoorden]

Aranka antwoordt op 11 augustus 2011 om 08:41:

Ik ook niet! Maar hij is wel heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Ashley op 11 augustus 2011 08:42

Super leuk!
Ik had het eigenlijk ook niet van jou verwacht, maar dat betekend niet dat je niet leuk bent. Ik vind jou sowieso super!

x

[Beantwoorden]


Door nouk op 11 augustus 2011 08:49

ik heb sinds een halfjaar een helix, en heb een ringetje. meestal doet hij niet zo pijn en kan ik er gewoon opliggen. maar soms geeft iemand er perongeluk een mep op en dat doet ontzettend pijn! dan kan ik er even een nachtje niet op slapen. die van jou is heel mooi! mss haal ik hem ook

[Beantwoorden]


Door deborah op 11 augustus 2011 08:51

Leuk! Ik heb er ook 1 in m’n helix maar ook 1 in me tragus. Ik koop m’n oorbellen niet meer bij de six. Ik bestel ze tegenwoordig. Zo’n piercing die jij hebt krijg ik niet in m’n oor:P De laatste keer toen ik dat geprobeerd had was me hele oor dik en rood, heb ik er maar snel een andere in gedaan haha:P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 09:55:

Auwww! Waar bestel jij ze dan?

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 25 september 2011 om 22:22:

Ik lees je antwoord nu pas…
Bij https://www.alloverpiercings.nl Voor 5 uur besteld is de volgende dag in huis. Bezorgkosten weet ik zo niet:). Heb er nu ook 1 met een platte achterkant. Zijn zo fijn!

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 augustus 2011 08:59

Heel leuk! Wat een schattig sterretje

[Beantwoorden]


Door Noelle op 11 augustus 2011 09:01

Door Milady op 11 augustus 2011 09:05

Dit komt echt op precies het goede moment! Gisteren zag ik dat er een steentje uit m’n huidige helixpiercing is (drie sterretjes met daarin een klein steentje, van ebay). Dus ik wil ook een nieuwe. Al op eBay gezocht, maar kon niets naar m’n zin vinden. Dus, bedankt voor de tip! Ga straks meteen even langs Kruidvat! :D Heb er eigenlijk nooit aan gedacht om daar te kijken ;)

[Beantwoorden]


Door amber op 11 augustus 2011 09:05

uhmm, niet echt mijn ding

[Beantwoorden]


Door Lois op 11 augustus 2011 09:11

Ohmygod zo vet !
Heb je die al sinds je 11e? who. :)
Ik ben net 15, en zit er al een jaartje over na te denken om ‘m ook te nemen, het ‘gaatje’ zegmaar. Vind het echt super vet !
Is het bij jou ooit ontstoken geweest ?
Echt leuke piercing !
xxxxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 09:56:

Nee, nooit ontstoken gelukkig! En dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Carmen op 11 augustus 2011 09:15

Ik heb er ook een sinds mijn elfde:D alleen hij ging bij mij altijd ontsteken omdat ik er met waterpolo een keer een bal tegenaan heb gehad en hij daardoor scheurde :yay:
Ik heb hem wel bij een tattoo/piercingshop laten zetten omdat je toen die tijd bij ons in de stad wel bij de juwelier kon komen alleen die hadden er geen certificaat voor.
Alleen nu durf ik hem nooit eruit te halen omdat hij vroeger zovaak ontstoken is geweest :S

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 11 augustus 2011 09:18

Gaaf!
Maar volgens mij is Accessoires van Six …

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 09:57:

Nee, is een ander merk.

[Beantwoorden]


Door Janneke op 11 augustus 2011 09:19

het is geen piercing omdat hij niet gepierced is, maar geschoten. Een piercing gebeurt met een naald. Dat heeft niks te maken met de winkel waar je het laat doen ;)

Ziet er goed uit!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 09:57:

Nee, dat weet ik. Was misschien niet helemaal duidelijk in de tekst, maar een juwelier doet het natuurlijk anders dan een piercer.

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 11 augustus 2011 om 16:25:

Echt? Wat doen ze verschillend dan? Of is dat een hele domme vraag, hihi!

[Beantwoorden]

Bianca antwoordt op 11 augustus 2011 om 20:51:

Een juwelier schiet het met een soort nietpistool en een piercer maakt het gat met een soort naald waarna de piercing er doorheen gaat. Tegenwoordig mag je in kraakbeen, zoals deze dus, alleen nog maar piercen omdat er bij schieten veel meer kans is op complicaties als een bloemkooloor en ontstekingen. :)

Mirjam antwoordt op 11 augustus 2011 om 12:10:

En in een piercingshop schieten ze al helemaal niet! Schieten door kraakbeen is sinds een jaar of 2 niet eens meer toegestaan…. Dus alle juweliers die dat nog wel doen zijn verkeerd bezig.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 11 augustus 2011 09:20

super leuk! ik heb er zelf ook een sinds een jaar, en inderdaad als ik hem verwissel doet het de eerste 3 nachten ook pijn om te slapen maar daarna niet meer.

[Beantwoorden]


Door Liselotte op 11 augustus 2011 09:27

Echt super mooi oorbel, staat je erg leuk. Ik heb op mijn 12e z’n gaatje geschoten maar misschien is dat ook de laatste keer want hij ging helemaal ontsteken. En het deed z’n pijn. Na een half jaar had ik er geen last meer van maar ik heb nog steeds het idee dat de oor waar het gaatje is dikker is dan mijn andere oor, echt raar..

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 21 augustus 2011 om 14:13:

Dat heb ik ook :P Dat t ene stukje oor waar t gaatje zit, dikker is dan t andere oor en bij mij issie nooit ontstoken geweest en ook door een juwelier geschoten. Alhoewel t was idd een nietmachine apparaatje maar hij wordt er toch dan ‘ ingeklikt’ en toch niet geschoten? Of is dat hetzelfde :p?

[Beantwoorden]


Door Jacky op 11 augustus 2011 09:28

Leuk, is me nooit opgevallen dat je die hebt! Mijn zusje heeft een oorschelppiercing (dus meer in het midden van je oor) en zij doet er vaak een neuspiercing in. Je hebt neuspiercings met zo’n spiraaltje aan de achterkant waardoor het er niet uitvalt en dat blijft ook goed zitten en je hebt geen last van een bolletje tegen je hoofd.

Maar deze is ook leuk :)

[Beantwoorden]

michelle antwoordt op 11 augustus 2011 om 09:35:

dat vind ik een geweldig idee! haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 09:58:

Oh, goede tip! Ga ik ook eens proberen.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 11 augustus 2011 09:31

Ik ben 14 jaar en ik heb een traguspiercing
En ik kan je zeggen ,hij doet absoluut geen pijn!!!
Het piercen niet en daarna ook niet .
(heb ook een navelpiercing)

Xxxxxxxx

[Beantwoorden]


Door michelle op 11 augustus 2011 09:36

de piercing is leuk :D
ik heb ook vaak gekeken bij de kruidvat daarvoor maar ik ben dat ze niet passen. die gaatje die ik heb die zijn heeel klein.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 11 augustus 2011 09:38

Wat een leuke piercing! Ik vind hem erg schattig. Het lijkt mij inderdaad wel zeer doen! Ik had er zelf ook eentje, maar die wilde ik te snel ‘vervangen’, en toen is binnen 2 minuten het gaatje dichtgegroeid en toen ik ‘m wilde doorprikken ging het vervolgens ontsteken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 09:59:

wow, zo snel? Ik heb wel eens weken, maanden, geen piercing in gehad en het gaatje zat er daarna nog steeds.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 11 augustus 2011 09:41

Ik wil al sinds een jaar zo’n gaatje, en net toen ik op het punt stond om het echt te gaan doen had mijn moeder met iemand gepraat die het ook had, en die had 9 maanden zoveel pijn dat ze niet op dat oor kon slapen! nu durf ik niet meer… deed het bij jou heel veel pijn?
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 10:01:

Nee, het brandde eventjes, maar het viel heel erg mee.

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 11 augustus 2011 09:45

echt een mooie piercing!

[Beantwoorden]


Door theartismakeup op 11 augustus 2011 09:46

heel gaaf! ik wil zelf ook graag een tragus piercing zetten maar ik ben een ietsie pietsie bang ;)

[Beantwoorden]


Door Paula op 11 augustus 2011 09:51

Dat lijkt me doodeng, maar het staat je echt leuk xx

[Beantwoorden]


Door Denise op 11 augustus 2011 09:53

Mooi! Ook daar maar eens kijken! Ik heb zelf een helix, forward helix en een tragus..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 10:02:

Forward helix is ook tof!

[Beantwoorden]


Door Benthe op 11 augustus 2011 09:56

Ik heb een tijdje heel erg graag een tragus piercing gewild, maar nu hoef ik het niet meer dus ben ik blij dat ik het niet heb gedaan.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 11 augustus 2011 09:58

Tof :)
Ik heb zelf een traguspiercing en zou in m’n andere oor wel een industrial willen :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 11 augustus 2011 10:01

Oeh, die is mooi! Wist helemaal niet dat jij daar een gaatje had! :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 11 augustus 2011 10:05

haha, echt een schatje ben je in deze post! met je pijn, hihi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 10:50:

Hahah, maar hij doet echt pijn Su! Ik ben geen baby hoor, maar ik kan nu niet goed op mijn rechteroor liggen.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 11 augustus 2011 10:09

Staat je leuk! :)

[Beantwoorden]


Door moniek. op 11 augustus 2011 10:16

:wtf: piercing shops schieten tegen woordig niet meer oorbellen in kraakbeen. het is heel gevaarlijk. je had wel plactiche suregie moetten onder gaan. je kraak been kan gaan brokkelen. en dan word je oor heel dik ( ook wel bloemkool oor genoemt).
ik zou hem er uit halen en laten PIERCEN. Dan kun je ook veel mooie piercings in die wel geschikt zijn,. want hier kun je nog heel er last van gaan krijgen.

:wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 10:52:

Ik heb nooit ergens last van gehad, alleen een beetje pijn. Dichtgroeien doet hij sowieso niet meer. Hij zit er al 8 jaar he!

[Beantwoorden]

Marina antwoordt op 4 oktober 2011 om 12:13:

Echt cool, het staat je supermooi. Ik wil er ook een laten zetten, maar ik ben als de dood voor naalden en voor de pijn :eww: ik wil het als sinds mn achtste.

[Beantwoorden]

Astrid antwoordt op 14 augustus 2011 om 11:21:

Je kraakbeen kan alleen versplinteren op het moment dat de oorbel wordt geschoten, als dat op dat moment niet gebeurt, zal het ook niet meer gebeuren. Ik heb zelf een tragus, twee helixen en een snug (alleen de laatste laten piercen) en nooit ergens last van gehad.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 11 augustus 2011 10:22

Ik heb ook een traguspiercing. Ik heb hem al lang, waardoor hij nog geschoten is, nu mogen ze alleen nog piercen. Bij mij deed het totaal geen pijn! Ik doe er neuspiercings in uit de Six, die hebben zo’n bolletje waardoor hij goed blijft zitten :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 11 augustus 2011 10:23

Dat vind ik zoo mooi :D

[Beantwoorden]


Door sofie op 11 augustus 2011 10:30

hihi ik heb nog geneens gaatjes, (15 jaar) maar dat ga ik binnekort wel doen maar ik ben zoooo bang dat het zeer doet dus nu twijfel ik weer …

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 10:53:

Nee, gewone gaatjes doen sowieso al nauwelijks pijn. Het brand een beetje, that’s all. Niet bang zijn :nod:

[Beantwoorden]

sofie antwoordt op 11 augustus 2011 om 12:06:

Oh wat een opluchting :$ ik vind jouw piercing trouwens erg mooi staan !

[Beantwoorden]


Door Marieke op 11 augustus 2011 10:37

Ik heb drie helixen in mijn linkeroor :P En bij mij deed het overigens helemaal geen pijn, ik heb ze dan wel laten schieten.. Piercen is wel veel veiliger, in verband met stukjes kraakbeen die gaan zweven waardoor je oor op kan zetten, maar ik heb nooit ergens last van gehad.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 11 augustus 2011 10:39

Erg leuk, jammer dat ie zo’n pijn doet…

[Beantwoorden]


Door Esmay op 11 augustus 2011 10:41

Leuke piercing!
Ik heb zelf alleen een keer oorbellen geschoten, en ik draag nu eigenlijk nooit meer oorbellen, en ik wil ook geen piercings,
brrr, lijkt me heel pijnlijk haha!

[Beantwoorden]


Door Astrid op 11 augustus 2011 10:59

Ik vind hem je erg mooi staan hij staat heel natuurlijk en dat sterretje eraan is erg mooi. Ik heb zelf alleen oorbellen en dat vind ik meer dan genoeg. ^^)

[Beantwoorden]

nouk antwoordt op 11 augustus 2011 om 13:31:

Hoe kan een piercing natuurlijk staan??!

[Beantwoorden]

Astrid antwoordt op 11 augustus 2011 om 15:31:

Gewoon als of het er hoort te zitten en niet een aanhangsel is, een beetje moeilijk uit te leggen. :+

[Beantwoorden]


Door sofie op 11 augustus 2011 10:59

ik heb net eergisteren een tweede gaatje laten schieten in mijn beide oren…en ik wil zograag een helix, maar mag et niet van mijn ouders, die, omdat ik nog geen 18 ben, toestemming moeten geven, dus nu is het blijven zagen voor mij ^^
mijn zus gaat volgende week een neuspiercing laten zetten, de dag na haar 18e verjaardag
ziet er heel mooi uit bij jouw!

[Beantwoorden]


Door kim op 11 augustus 2011 11:16

Ik heb ook een soortgelijke piercing!
Deze is echt heel erg vet!

Sinds ik mijn nieuwe “open” piercing ( niet helemaal een ring, maar zoals deze met een ‘gat’ ) in heb, vraagt iedereen ineens of ik een nieuwe piercing heb laten zetten en wat voor piercing het is, haha :)

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 12:27:

Het ziet er ook best anders uit. Toch blijf ’t grappig ^^)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 11 augustus 2011 11:16

Wat een leuke piercing! Ik heb een navelpiercing en daar blijft het ook bij haha!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 augustus 2011 11:22

Zo’n piercing heb ik ook jaren gehad. Totdat mijn vader voor de gein aan mijn oor trok: het gaatje begon te ontsteken en mijn oorbel moest eruit. Binnen een nacht was het dichtgegroeid. Het is al jaren geleden maar er zit nog steeds littekenweefsel waardoor ik nooit een nieuwe heb laten zetten.

[Beantwoorden]


Door Kim op 11 augustus 2011 11:28

ik had er 2 boven elkaar! Maar heb ze dicht laten groeien (volgens mij zijn ze trouwens nog niet dicht haha) ik heb toen een tragus lat en piercen en iedereen vertelde mij dat het heel veel pijn zou doen! Dus met die gedachte ging ik er ook heen, maar omdat ik er zo over dacht viel het echt 100% mee! Ik heb er voor gekozen om er een gewone oorbel in te doen ipv een piercing en het staafje om te buigen zodat ie er niet uit valt. IK ben er nog steeds heel blij mee en krijg er veel complimentjes over!

[Beantwoorden]


Door anouk op 11 augustus 2011 11:38

ik heb al een navelpiercing,
maar ik krijg ook nog een helixpiercing ;D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 11 augustus 2011 11:41

Mooi!
Ik heb zelf ook een helix, maar altijd knopjes.
Moet nog even een echte piercing ervoor kopen, zodat ik er een bolletje op kan schroeven, dat ligt inderdaad beter.
Ik heb een tragus piercing gehad, maar die moest met een operatie uit en na een paar weken kreeg ik hem er zelf niet meer in. Ik twijfel nog om ‘m opnieuw te laten zetten (dat was pijnlijk namelijk) en hij moet elke paar maanden uit door MRI onderzoeken.
Bij mij zie je de piercing trouwens ook nooit, m’n haar hangt er altijd voor, maar ik vind ’t zelf heel mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 12:29:

Een piercing zit echt een stuk fijner, i promiss. Heb ook wel inderdaad een beetje dat ik in ieder geval weet dat ‘ie er zit en dat is soms al mooi genoeg.

[Beantwoorden]


Door Roos op 11 augustus 2011 11:50

Ik vind dat altijd zo mooi, ik wil dat ook.

[Beantwoorden]


Door melissa op 11 augustus 2011 11:51

ik wist helemaal niet dat je daar een piercing had joh
staat je echt heel erg mooi :)
ik heb zelf een navelpiercing en een schuin onder mn lip
xx

[Beantwoorden]


Door Me op 11 augustus 2011 11:56

Officieel is het nu wel een piercing;) Juweliers mogen dat niet meer schieten ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 12:30:

Weet ik :ja:

[Beantwoorden]

laurien antwoordt op 13 augustus 2011 om 17:39:

maar er is nu toch ook een veilige manier van schieten? anders liegt de juwelier van een meisje uit mn klas….

[Beantwoorden]


Door Anna op 11 augustus 2011 12:06

wauw ik zou ook wel een helix piercing willen, ik ben bijna 15.
ik zou er dan denk ik een ringetje in doen maar deze is ook leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Esuvia op 11 augustus 2011 12:07

Ik had eerst ook een aantal piercings, maar voor zoveel sieraden ben ik allergisch dat ik ze er maar uitgehaald heb. Trouwens een tip voor hele gave, en budget-vriendelijke piercings: http://www.crazy-factory.com ;)

[Beantwoorden]


Door Alissa op 11 augustus 2011 12:09

Staat je goed! :D

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 11 augustus 2011 12:12

Ik denk trouwens dat een traguspiercing bij jou erg lastig wordt omdat je “lelletje” nogal klein is… Het kan wel maar de kans op uitgroeien is dan erg groot.

[Beantwoorden]


Door hermina op 11 augustus 2011 12:22

Ben niet zo van het piercings enso;P Oorbel is meer dan genoeg;D

[Beantwoorden]


Door Fatima op 11 augustus 2011 12:24

Staat je goed, superleuke piercing ook!!
Ik houuuu echt vaan oorbellen! Ik heb inmiddels 2 helix piercings (ik wist niet dat dat zo heette.. :$) in 1 oor en 3 gaatjes in beide oren, 8 dus in totaal. Als je het zo zegt lijkt het veel maar ik heb er altijd kleine knopjes en onopvallende oorbellen in en soms in het onderste gaatje grote oorbellen dus het lijkt niet asociaal ofzo.

[Beantwoorden]


Door charile op 11 augustus 2011 12:30

Heel mooi!
Hij staat je goed :D
x

[Beantwoorden]


Door Ariska op 11 augustus 2011 12:37

Toen ik vier was moest en zou ik gaatjes hebben, en ik kreeg ze. Toen durfde ik het, ik durf er nu geen gaatje meer bij te laten zetten, dertien jaar later…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 13:01:

Op je vierde? :O Wowie!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 11 augustus 2011 12:46

Leuk stukje!

Als je meer oorbellen wil, kan je ook een earcuff kopen. Erg tof, vind ik zelf.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 13:02:

Ik wil heel graag een earcuff! Maar kan er nergens een vinden… :(

[Beantwoorden]

lis. antwoordt op 11 augustus 2011 om 13:51:

Op asos.com verkopen ze earcuffs ;-)

[Beantwoorden]


Door Sonjaaaaxx op 11 augustus 2011 12:46

Erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Paola op 11 augustus 2011 12:47

Mooie piercing!

[Beantwoorden]


Door Joan op 11 augustus 2011 12:50

Mooie piercing heb je erin gedaan! Ik heb ook een gaatje daar en ik had al een paar jaar geleden onbewust een piercing ervoor gekocht. Pas toen ik hem erin wou doen merkte ik dat het staafje véél dikker was dan mijn gaatje. Maar omdat ik hem zo mooi vond (drie diamantjes op een rij) heb ik hem er keihard doorheen zitten drukken haha. Dus nu kan ik er ook piercing in dragen. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:03:

Haha, handig! ;)

[Beantwoorden]

kirstenthoms95 antwoordt op 1 maart 2012 om 14:29:

Maar, na hoelang heb jij hem er dan doorheen geduwd? Ik heb mijne nu een paar dagen maar ik weet niet wanneer ik kan proberen of er een dik staafje doorheen past omdat die van mij ook geschoten is.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 augustus 2011 12:57

Ziet er heel mooi uit! Wil best wel al lang zo een piercing bovenin je oor maar ze zeggen dat het meer pijn doet aangezien daar bot zit dus weet het nog niet :P Heb wel een neus piercing en dat deed helemaal geen pijn en ben er nog steeds blij mee maar ook in dit geval is het niet gemakkelijk om een neus piercing in en eruit te halen, haha dus ik hou het even zo ;)

[Beantwoorden]


Door Celeste op 11 augustus 2011 13:00

Ik heb zelf een tragus piercing en ben er nog steeds super blij mee!
Het laten piercen deed helemaal geen pijn, maar toen ze de piercing erin deden voelde het niet zo prettig. Maar het stelt echt niks voor :D

[Beantwoorden]


Door Miranda op 11 augustus 2011 13:11

Ik heb zelf ook een helix, maar ik vind hem veel pijner doen dan mijn navel en tongpiercing. Ik heb hem nu sinds mijn 11e (en ben nu 17) maar ik heb er nog steeds last van , precies wat jij zegt wanneer je er op ligt. Ik had er eerst gewoon een oorbel in ( zo’n knopje, met een diamantje) nu heb ik helixpiercing genomen, aangezien je er dan gewoon een balletje er op draait. En nu heb ik er gelukkig ook niet meer zo veel last van :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:05:

Het verschilt wel per piercing merk ik. Staafjes doen bij mij minder pijn dan een ringetje zoals ik nu heb.

[Beantwoorden]


Door Larissa-KittehsCupcakes op 11 augustus 2011 13:37

Hey vera, hij staat echt heel mooi en leuk ook met dat sterretje! Je hebt wel een groot gaatje zeg maar zitten daar dat is wel t voordeel
Met een piercing ipv een normale oorbel zo kan je er veel leuke indoen! Maare waarom doet ie nog zoveel pijn? Is dat altijd zo of alleen nu je er een nieuwe in hebt gedaan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:05:

Thanks Larissa! Het komt door de piercing denk ik, de vorm is niet fijn. Met een staafje heb ik er minder/geen last van.

[Beantwoorden]


Door Merel op 11 augustus 2011 13:43

Het ziet er heel mooi uit. Staat je echt goed. Heb je ook nog ‘gewone’ oorbellen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:06:

Ja, twee links en één rechts.

[Beantwoorden]


Door Nanne op 11 augustus 2011 14:12

Ik heb zelf een hekel aan piercings (uitzonder oorbellen natuurlijk), maar een piercing boven in je oor vind ik nog wel mooi! Het maakt je ook niet gelijk ordinair. Leuke aankoop!

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 11 augustus 2011 14:18

Leuke piercing, staat mooi. Ik heb zelf 2 van die oorbellen boven in mn oor. Zou ook graag een tragus piercing laten schieten, maar volgens mij liggen die kosten redelijk hoog.. dat houdt me nog een beetje tegen.

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 11 augustus 2011 om 23:50:

45 euro was ik kwijt!
Ik heb um nu 2 dagen (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:06:

45 euro vind ik meevallen! Piercings zijn vaak vrij duur om te schieten.

[Beantwoorden]


Door Wieneke op 11 augustus 2011 14:50

best toevallig dat je hier nu over schrijft, ik ben al een tijdje op zoek naar de perfecte oorbel of piercing voor boven in mijn oor. Ik heb deze ook al zo lang, maar wil er ook geen gewone knopjes in doen want dan draait mijn haar er omheen en gaat het ontsteken. Nu heb ik een piercing met een bolletje als achterkantje, maar het staafje is veel te lang (8mm) dus dat ziet er niet uit!
Ik zou ook wel meer oorbellen willen, maar bij mij gaat alles zo snel ontsteken! Heb ook vier gaatjes in mijn oorlellen gehad, maar dat heb ik maar 2 jaar volgehouden, nu dus ‘braaf’ weer twee en dan die ene bovenin. Heb een tongpiercing gehad, maar die was ik zat. Ook heb ik een navelpiercing.. nu alweer 9 jaartjes.. Het is net als tattoo’s verslavend (vind ik) maar het ziet er al zo snel aso uit.. dat is jammer.

[Beantwoorden]


Door celeste op 11 augustus 2011 14:51

heey,
ik ben 14 en heb nu zo’n 3 tot 4 jaar ook zo’n helix piercing en ben er nog steeds weg van (love)
je hebt een heel mooie percing gevonden, nooit geweten dat je die bij de kruitvat kon kopen snel maar eens gaan kijken :ja:
ik heb nu ook zo’n ringetje en heb op een tattoobeurs 2 bolletjes gekocht met rode zwarofski kristallen erin I love it!

xxxxxxjes (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 11 augustus 2011 15:28

Wat een schatje, zo met dat sterretje eraan.
Ik heb ook een piercing daar maar die zit onderhand wel bijna dicht denk ik :S al een poosje niets in gedragen.
Een tragus piercing vind ik wel mooi maar het lijkt me niet fijn met het dragen van oordopjes of zelfs een hoofdtelefoon en dat doe ik toch wel regelmatig :S

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:07:

Heb er jaren geen piercing in gehad (rond mijn veertiende was dat) maar hij is nooit dicht gegroeid!

[Beantwoorden]


Door xAmber op 11 augustus 2011 15:32

ik vind een tragus piercing echt leuk! mijn vriendin zou ook eerst zo’n tragus nemen maar dat mocht omdat er teveel zenuwen lopen op dat stukje!

deze is trouwens ook wel gaaf..

[Beantwoorden]


Door Eva op 11 augustus 2011 15:41

Heel gaaf! Heb zelf een tragus in m’n ene oor en een rook (anti-helix) piercing in m’n andere oor, ook erg gaaf (al zeg ik het zelf). Na het zetten is de piercing zelf een dag of 3 nog gevoelig maar daarna zit het net als een oorbel!!!
Wat ik ook heeel vet vind is een conch piercing. Die gaat zegmaar door je oorschelp heen..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:08:

jaaa, dat is ook vet!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 11 augustus 2011 16:08

staat je mooi zeg, ik zou dat niet durven hahaha

[Beantwoorden]


Door Danique op 11 augustus 2011 16:16

Oeh t’ is echt niet slim om een helix te laten schieten! Ik heb hem zelf ook gehad, maar dan gepierced zegmaar maar die begon zo vaak te kl*ten en te ontsteken dat ik hem eruit heb gehaald. Ik heb nu een tongpiercing en daar ben ik heeeel blij mee! (love)

[Beantwoorden]


Door Lien op 11 augustus 2011 16:29

Wat gaaf! Ik wist niet dat jij een oorpiercing had. (ookal issie niet gepierced :d) ik heb zelf een anti tragus, maar ik wil nog een industrial. Gaan me ouders wel niet leuk vinden, vrees ik :|

[Beantwoorden]


Door anne op 11 augustus 2011 16:53

Heeej vera !

Echt super vet dat je een helix piercing hebt!
Dat wist ik helemaal niet !
Ik wil er ook graag een maar het mag niet van me ouders :(

Het staat je echt super .

X anne

[Beantwoorden]


Door Anne op 11 augustus 2011 17:12

Oehh leuk ik wist helemaal niet dat ze die ook bij het kruidvat hadden :)
Ik heb zelf ook een helixpiercing maar die is wel echt gepiercd :P
maar ik heb daardoor ook niet zo heel veel pijn.
Leuk artikel ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:09:

Wist ik ook niet, liep er toevallig tegenaan!

[Beantwoorden]


Door annika op 11 augustus 2011 17:14

leuk!, ik heb sinds mijn 12de jaar ook zo’n oorbel, en toen ik 13 was kreeg ik mijn tragus piercing :)

[Beantwoorden]


Door samantha op 11 augustus 2011 17:33

heb er ook al jaren 1tje nooit geen last en pijn aan

[Beantwoorden]


Door claudia op 11 augustus 2011 17:34

heb je die piercing nu door dat kleine oorbelgaatje geduwt? Ik heb ook een oorbelgaatje en wil er ook een piercing in maar dan zal ik dus eerst moeten laten piercen. of heb jij dat gewoon beetje bij beetje er doorheen gedrukt, you hero :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:11:

Ik draag nu ongeveer 2 jaar piercings erin, maar ik kan me niets herinneren dat ik het gaatje groter moest maken of dat het pijn deed ofzo. Hmmm…

[Beantwoorden]


Door Lize op 11 augustus 2011 18:01

Tip voor anderen die dit willen: het is zeker WEL een piercing, en je moet hem ook niet laten schieten maar laten piercen omdat anders je kraakbeen heel erg beschadigd kan raken door de druk!

[Beantwoorden]

Lize antwoordt op 11 augustus 2011 om 18:03:

En je zegt ook dat hij veel pijn doet, dat hoort een piercing die er al sinds je 11e in zit echt niet te doen. Ik zou aanraden om er eentje van titanium te kopen, nieuwe piercings zijn daar ook van, chirurgisch staal mag ook niet meer gebruikt worden om mee te piercen. :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:12:

Hij is geschoten met zo’n zelfde apparaat als voor oorbellen, dus het is voor mij een oorbel. Right? Tegenwoordig mag dat niet meer en moet je hem inderdaad laten piercen.

Bedankt voor je titanium tip, maar het komt denk ik vooral door de vorm van de piercing.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 11 augustus 2011 18:43

Heel mooi! (love) Ik zou zelf wel door mijn oorschelp zo’n mooi steentje willen alleen dat doet volgens mij echt heel erg pijn! dus ik blijf bij mijn 2 gaatjes in elk oor!;)
Maar op die laatste foto heb je een hele mooie ooglook! Zit er nou paars en groen doorheen?

xxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:13:

Door je oorschelp vind ik ook heel gaaf inderdaad.

De ooglook is met groen, roze en grijs. Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door camille op 11 augustus 2011 19:05

Dat ziet er pijnlijk uit!!
Maar eigenlijk vind ik het wel leuk staan :)

[Beantwoorden]


Door Marie op 11 augustus 2011 19:22

Zo’n piercing vind ik niet zo mooi, ik ben meer voor de normale oorringen :)

[Beantwoorden]


Door adinda op 11 augustus 2011 19:27

Ik heb ook zo’n oorbel daar, maar ik had ook vrselijk pijn toen ik er zo een in had. Heb hem er na 2weken uitgehaald angezien ik er echt niet op kon slapen. Nadat ik er weer een ringetje in had gedaan was het over ;) Wel een leuke piercing trouwens.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 11 augustus 2011 19:36

Wat leuk dat je een helix piercing hebt. Ik heb hem zelf paar maanden terug laten piercen! Het deed wel pijn hoor, maar dan heb je ook wat. Ik heb alleen nu een bultje net onder de piercing…hopelijk gaat dat nog weg maar zit er al heel lang, heb jij dat misschien ook gehad? Naja iig, over een paar maanden mag ik ook een andere erin doen!
xxxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:14:

Heb ik niet gehad, anders voor de zekerheid even laten checken?

[Beantwoorden]

Ilse antwoordt op 13 augustus 2011 om 11:53:

Ja, lijkt me ook beter. Dat ga ik ook even doen binnenkort!

[Beantwoorden]

Laurette antwoordt op 16 augustus 2011 om 09:57:

Dat heb ik ook gehad bij mijn tragus, schijnt heel normaal te zijn bij kraakbeen piercings. Het is vanzelf overgegaan, maar ik begreep wel dat het helpt om schoon te maken met zeezout in heet water (dat trekt het vocht er uit).


Door Gael op 11 augustus 2011 20:26

Erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 11 augustus 2011 20:56

Wat een superleuke piercing heb je erin! Ik heb zelf twee helixen, sinds mijn veertiende ofzo. Ik heb altijd gewone knopjes erin, maar zo’n piercing is veel leuker! Ik durf ze er alleen niet in de doen, omdat oorbelknopjes veel dunner zijn, dus dan zou ik ze eerst wat moeten strechen en dat lijkt me een beetje eng bij mijn helix. Ik vind knopjes gelukkig ook niet vervelend zitten. :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 augustus 2011 21:49

Heey vera ,
mijn vraag gaat eigelijk niet veel over dit artikel maar meer over je foto’s .
dus hier is mijn vraag : wat voor camera gebruik je ? Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe camera en vermits dat jij mooie foto’s hebt ben ik een klein beetje nieuwsgierig naar wat voor wamera jij gebruikt

Liefs, Lisa

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:15:

Bedankt dat je mijn foto’s mooi vindt! Ik schiet ze met een Canon EOS 550D.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 11 augustus 2011 22:04

Ik wilde er ook een keertje ééntje laten zetten dus ik ging naar de juwelier waar mijn tante werkt. Dus ze zei: deze krijg je van mij. Dus ik blij. En later kocht ik ook zo’n piercing net als jou maar dan met een vlindertje ipv een sterretje. Maar hij bleef na 3 maanden nog pijn doen (ermee slapen was echt hell), dus heb ik hem er maar uitgehaald en nou is hij al dichtgegroeid.

[Beantwoorden]


Door Evelyn op 11 augustus 2011 22:27

Supermooi! Ik heb mijn helix ook laten piercen (in een heel ver verleden, ik was 12 en ben nu dubbel zo oud :-s)

Ik draag er zelf ook geen knopjes in (auw). Op dit moment zit er een piercing in de vorm van een veertje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:17:

Een veertje? Super leuk!

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 augustus 2011 23:44

Hee vera,

Eigenlijk reageer ik nooit
Maar volg je nu al ruim een jaar! En vind je blogs super!
Ook al ben ik al 20 :D

Maar ik heb toevallig 2 dagen geleden een tragus piercing laten zetten het viel serieus reuze mee ook heb ik de helix boven dus weet dat het zeer doet in je kraakbeen naar voor dat ik auw kon roepen zat ie al!
Het enige nadeel is wel dat je niet kan kabben omdat het afentoe jeukt en soms vergeet ik dat de piercing daar dan zit dat doet dan wel flink zeer!

Boven in heb ik een staafje met een platte achterkant zodat het niet zeer doet en of prikt in mn schedel! Want een ringetje trok ik er vaak uit met haren kammen en anders deed de kapster het wel!
Die staafjes koop ik gewoon bij de piercing shop zelf wel duurder naar ze gaan niet kapot
Heb idd ook de ervaring van six dat ze gauw kapot gaan!

Suc6 net je site!

Liefs laura

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 augustus 2011 om 09:21:

Ook al ben je 20? We verschillen maar 1 jaar hoor, moet kunnen toch :D Leuk dat je me volgt in ieder geval! En veel succes met je tragus piercing.

[Beantwoorden]


Door Anneke op 12 augustus 2011 00:19

Staat je leuk,

ik heb zelf ook een paar dagen een helix piercing gehad. Maar toen kreeg ik een ontsteking, en heb ik hem er snel weer uit gehaald omdat ik bang was een bloemkool oor te krijgen..
Niet zo gek ook dat het ging ontsteken, had hem zelf gezet.
Maar binnenkort ga ik hem weer zetten denk ik, ’t kriebelt….

[Beantwoorden]


Door Sofie op 12 augustus 2011 07:10

Ik koop m’n helix piercing van bij Six. Echt kapot gaan ze nooit, maar ik raak steeds het deel van de sluiting kwijt. De laatste keer dat ik één kocht had ik waarschijnlijk geluk, want die heb ik ondertussen al meer dan een jaar :)
Deze van jou vind ik ook wel mooi :)

[Beantwoorden]


Door Rachel op 12 augustus 2011 13:24

deed het zetten pijn? :$ xx

Mooie piercing !

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 augustus 2011 13:36

Heel leuk! :D
Ik heb er zelf ook één sinds ergens vorig jaar, en ik heb er nooit last van. Ik hoor zo vaak van mensen die hem hebben laten schieten, dat ze er ontzettend veel en lang last van hebben. Ik heb m laten piercen en de dag erna kon ik gewoon op dat oor slapen.
Dus het kost je misschien een 10’tje meer, maar mocht je er 1 willen, laat hem piercen! (:

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 12 augustus 2011 14:56

Wat grappig, dat had ik nooit bij jou verwacht! Wel erg leuk, maar ik zou het niet durven, bang voor de pijn… Ik heb wel gewoon oorbelgaatjes, maar meer durf ik dus echt niet…

[Beantwoorden]


Door Nienke op 12 augustus 2011 15:27

Ik heb deze piercing er nu ook al bijna een maand inzitten (H)
Hij staat je goed! (:

[Beantwoorden]


Door kirsten op 12 augustus 2011 19:45

Leuke piercing heb je :love:

[Beantwoorden]


Door Mandy op 12 augustus 2011 21:09

Ik had die ook, maar hij is helaas dicht gegroeid :(

[Beantwoorden]


Door Lissa op 12 augustus 2011 22:10

Staat je leuk!

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 augustus 2011 09:56

Ik heb sinds 6 jaar een Traguspiercing in mijn rechteroor. Die is gepierced. Sinds 3 maanden heb ik een helix. Ook laten piercen natuurlijk, want inderdaad mag het schieten van kraakbeenpiercings sowieso niet meer, omdat er kans bestaat dat het kraakbeen daardoor splijt en dan kunnen er echt vervelende complicaties ontstaan (gelukkig heb jij nergens last van gehad). Het piercen vond ik niet zo pijnlijk, de eerste paar dagen daarna wel een beetje (met wassen/verzorgen vooral) en ik kon er een maandje niet op slapen. Hij is nu goed aan het genezen, maar kraakbeenpiercings hebben wel een maandenlange genezingstijd voordat ze volledig genezen zijn (tot 9 maanden). Er zit een staafje in met een plat achterkantje en een bolletje aan de voorkant. Door dat platte achterkantje doet die verder geen pijn bij erop slapen. Ik was wel doodsbang bij de kapper laatst dat ze erin zou blijven hangen met de kam… Gelukkig niet gebeurd. Ik vind jouw sieraad erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 augustus 2011 10:02

Trouwens, meiden die een piercing overwegen of er al eentje hebben en meer willen weten, moeten eens op het piercingforum kijken:
http://www.piercingforum.nl/
Hier vind je veel info en ervaringsverhalen etc. terug!

(hopelijk wordt dit niet verwijderd, het is niet als spam bedoeld, maar ter info…)

[Beantwoorden]


Door desiree op 13 augustus 2011 12:22

ik heb ook een helix, ik heb hemn zelfs 2 dagen geleden weer door laten schieten ;-) bij mij groeit namelijk binnen twee weken al dicht en ben ik dus vaste klant bij de juwelier geworden, maar nu doe ik hem voorlopig niet uit!

[Beantwoorden]


Door Roxy op 13 augustus 2011 16:23

Oh zo een heb ik ook gehad, wel laten piercen bij professionele shop. Maar hij is ontstoken geraakt helaas… Zou wel een nieuwe willen, maar ben bang dat het dan weer gebeurd. Die van jou is trouwens wel super mooi!

[Beantwoorden]


Door Flore op 13 augustus 2011 19:16

ik vind dat echt ordinair, sorry

[Beantwoorden]


Door june op 13 augustus 2011 19:22

ik hbe ook sinds 3/4 maanden een helix ben er super blij mee maar had nog niet de beste piercing/oorbel bij gevonden maar deze is ontzettend gaaf<3

[Beantwoorden]


Door Lotte op 13 augustus 2011 21:56

Ik snap echt niet dat je zoiets mooi vind en in je oor wilt dragen xs..

[Beantwoorden]


Door Tamara op 14 augustus 2011 19:27

Super mooi!
Ik laat er donderdag 1 zetten.
Ben alleen enorm bang dat het zeer doet en/of dat ik een bloemkool oor krijg.
Nu moet ik het ook doen. heb nu de kans.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 14 augustus 2011 19:28

Super mooi!
Ik laat er donderdag 1 zetten.
Ben alleen enorm bang dat het zeer doet en/of dat ik een bloemkool oor krijg.
Nu moet ik het ook doen. heb nu de kans.
Deed het bij jou zeer?
Ik laat hem piercen ps.

[Beantwoorden]

Laurette antwoordt op 16 augustus 2011 om 09:54:

Het grote nadeel is niet het zetten, maar het genezen omdat het zo lang duurt. Zetten is een flinke prik en dat was het. Bloemkooloor is een worst case scenario, daar hoef je niet bang voor te zijn als je zelf voorzichtig en schoon ermee bent. Succes!

[Beantwoorden]


Door Pauline op 15 augustus 2011 12:22

Mooi^^
Zelf heb ik een tragus, ik vond de pijn ontzéttend meevallen! Je voelt het echt maar 1 seconden, daarna gloeit het wat na.

[Beantwoorden]


Door louke op 15 augustus 2011 22:50

ik ben echt al 20 keer tegen die piercing aangelopen heb er ook al 4 jaar ofzoiets een en heb steeds het idee dat het “staafje” te dik is ik heb nu gewoon een oorbel erin .. kun je me verder helpen?

[Beantwoorden]


Door sarah op 16 augustus 2011 10:11

ik hoorde dat je van een piercing door je kraakbeen snellen moe bent, je weerstand is minder…. ik wil ook heel erg graag een helix piercing, maar m’n ouders zeggen dat het niet slim is omdat ik toch al sneller ‘vermoeid’ ben dan andere mensen, maar toch wil ik er een…. is het echt zo, dat je snelle moe ben, ziek bent???

[Beantwoorden]

louke antwoordt op 20 augustus 2011 om 23:02:

daar heb ik nooit iets van gemerkt ik heb er al een sinds mijn tiende ik denk dat dat alleen maar is als het ontstoken raakt daarom moet je hem op het begin goed verzorgen en soieso altijd het vuil er vanaf halen. onstoken raakt het gelukkig niet snel ! ik denk dat je misschien wat research moet doen en dan je ouders overtuigen dat het misschien geen kwaad kan!

[Beantwoorden]


Door Joika Goffin op 16 augustus 2011 12:32

Hi vera !
Ik heb ook een helix en een tragus en ik vond dat een tragus veel minder pijn doet ! Nu 2 jaar nadat ik mijn helix heb, doet die soms nog mijn en mijn tragus heb ik nu ongeveer 3 maanden en ik voel er niets meer van !
Maar die kan je best wel laten piercen :)
Leuke blog trouwens !
Liefs, Joika

[Beantwoorden]


Door Chloe op 18 augustus 2011 13:15

Ik heb ook al heel lang een helix. Leuke tip van de kruidvat! Ik heb daar een parel versie van gekocht!

Ik had het toen ik 12 ofzo was laten schieten bij een juwelier, heb het ook iets hoger laten schieten dan normaal zodat als ik er een ringetje in deed het wat lager (en niet te laag) hing en ik het zo mooier vond hangen.

Hier foto van mij parel helix: http://imageshack.us/f/64/parelhelix.jpg/

[Beantwoorden]


Door Josephine op 19 augustus 2011 10:13

Hij is echt gaaf! Toen ik op vakantie was zag ik allemaal oorbellen (gewoon oorbellen) die anders waren. Normaal zit de versiering (ik noem het maar even zo) aan de voorkant, maar dit keer zat het lange gedeelte aan de achterkant en een korter gedeelte of alleen een leuk knopje aan de voorkant. Het zag er zo vet uit, maar ik vond niet echt leuke die ik echt zou gaan dragen. :(

[Beantwoorden]


Door Lisa op 21 augustus 2011 11:15

Leuk!! Ik ga er ook eentje zetten maandag. Had deze week een tragus gezet. Dacht dat het heel pijn deed, omdat veel mensen dat zeggen. Ik voelde het wel, maar of het echt pijn deed.. Daarom ben ik ook zo blij, en kan ik gewoon een helix zetten:D En je nieuwe helix piercing is echt leuk, ik ga die denk ik ook aanschaffen dan :)!!

[Beantwoorden]


Door Emma op 21 augustus 2011 18:10

een tragus piercing zou ik niet willen hebben. ik vind het heel mooi. maar ik ben bang dat ik geen oordopjes in kan doen en dat dat pijn gaat doen. dus ik heb liever me muziek dan een tragus piercing.

[Beantwoorden]


Door chites op 24 augustus 2011 20:28

heeee, je zegt dat je gewoon hebt laten shieten, net als een oorbel. maar ik zie dat je nieuwe piercing een vrij dik staafje heeft, hoe zit dat ? :$

[Beantwoorden]


Door Susan op 31 augustus 2011 19:42

Even een vraagje, ik heb 5 weken geleden een helix piercing laten piercen en nu kan ik eigenlijk nergens duidelijk vinden wanneer je de piercing mag vervangen. Kun je mij hier iets meer over vertellen?
Alvast bedankt!
Gr. Susan

[Beantwoorden]

Layla antwoordt op 29 december 2011 om 18:42:

Ehmm, hij moet er 9weken in in totaal!

[Beantwoorden]


Door kristen op 2 september 2011 07:36

ik krijg mijn helix piercing 3 september .dus ik heb daar zo veel zin in !! (love) :yay: :wow: :$ :love:

[Beantwoorden]


Door Nina op 2 september 2011 17:02

ik heb er ook net eentje laten zetten :D
maar volgensmij is hij heel scheef gezet ..
hoort het dat ie dr aan de zijkant uitkomt ipv aan de achterkant, zoals bij een gewone oorbel ?
want het ziet dr nu eigenlijk best wel raar uit .. ):

[Beantwoorden]


Door mandy op 19 september 2011 16:00

wooow, super mooi !
ik laat vanavond ook één piercen.
ben zo bang maarjah, vast de moeite waart !

[Beantwoorden]


Door Michelle op 18 oktober 2011 15:22

Moet je dan het ringetje vanaf de achterkant van je gaatje erin doen?
x

[Beantwoorden]


Door Jujucrack op 20 oktober 2011 13:33

Hij is echt leuk en hij staat je ook echt leuk.
Ik heb hem zelf ook en deed geen pijn is ook niet ontstoken ik heb hem laten zetten in Amsterdam bij Amuleto Tattoo & Piercing Studio het zag er daar allemaal mooi en schoon uit.
Ik ben iemand die ook naar de shop kijkt en of het goedgekeurd is door G.G.D naja echt een aanrader dus! :-)
kijk anders even op de website van hun:

http://www.amuletotattoo.com/piercing.htm

[Beantwoorden]


Door Noelle op 21 oktober 2011 12:09

Die wil ik ook…. :no: Maar het mag niet van mijn ouders… :@
HAHAHAH Xdd

Xxxx

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 22 oktober 2011 13:20

Hahah, heb er 3 boven in mijn oor maar ik heb het op school laten doen in de pauze een vriendin heeft het bij me gedaan, en nee het is niet echt een fijn gevoel maar het geeft wel een kick hoor hihihi

xx

[Beantwoorden]


Door ghislaine op 25 oktober 2011 22:13

ik heb een dringende vraag ik heb sinds kort ook een helix piercing en die heb ik laten piercen bij een piercing shop het is ook een oorbel maar toen ik m wou verwisselen (had namelijk een nieuwe gekocht) kon dat niet want het staafje was te dik hoe heb jij dat gedaan zonder al teveel pijn :O
xxx

[Beantwoorden]


Door zeey op 3 november 2011 16:57

jaa idd,
koop geen piercings bij de six heb zelf neuspiercing en als ik daar een neuspiercing vandaan haal is mijn neuspiercing zo ontstoken en ze kosten ook nog is duur!:S

[Beantwoorden]


Door Beau op 12 november 2011 20:29

Ik wil z’n piercing echt al heeel lang en ik mag hem ook van mijn ouders maar het moet door je kraakbeen en daar ben ik nogal huiverig voor, doet dat erg zeer?
En kun je daar een verdoving voor halen?

[Beantwoorden]


Door Vlinder op 22 december 2011 23:06

Ik heb sinds een paar maand ook een Helix, maar mijn oorschaal is zegmaar te dik voor die piercings van de six, ik krijg die balletjes er niet op gedraait, dus heb nog steeds mijn eerste die ik erin kreeg bij het piercen.
Die van de six zijn 6mm, maar zoals jij hebt, in zo’n rondje, moet je ook dat balletje draaien? Ik ben daar echt een kluns mee, heb ze wel zien hangen bij kruidvat, bij six hebben ze ook wel zulke, maar durfde ze niet mee te nemen, te bang dat ie weer niet zou passen.
Nu had ik laatst mijn zweerknopje van mijn gewone gaatjes erin gedaan, maar die is veel dunner en ben bang dat ie dan dichter groeit en ik er dus geen 2mm dikte piercings meer door krijg.
Weet jij toevallig of er ook piercings zijn van 2mm en tussen 6 en 8 mm lang die je kan klikken ipv dat balletje te draaien? Of kan ik dan beter bij de piercingshop langs en daar dan vragen/kopen?
Alvast bedankt voor je antwoord! xo

[Beantwoorden]


Door Layla op 29 december 2011 18:42

Ik heb er een, nou ongeveer een week. Ik heb er echt helemaal geen last ofzo van. Er zit nu nog een klein bolletje in, maar over 8 weken stop ik er sowiso een ringetje in omdat ik dat bolletje nu al dat ben!
xo :wave:

[Beantwoorden]


Door ster op 21 januari 2012 19:05

maar moet je daarvoor al een gaatje hebben om een helix piercing te taten zetten?

[Beantwoorden]


Door emily op 23 januari 2012 20:27

echt mooi ik heb al zo’n oorbel maar zou graag die er uit doen en een anderen er in doen maar dat gaat nog niet hij is pas van vorige week donderdag er in geschoten hoelang moet ik die der dan in houden tot ik er een anderen in kan doen dat is een vraag waar ik al lang mee zit en hopelijk krijg ik een antwoord op die vraag xxx emily xxx <3 ^^)

[Beantwoorden]

Janneke antwoordt op 2 april 2012 om 22:36:

mij werd geadviseerd om ze tenminste 6 maanden in te houden omdat dat de gemiddelde genezing tijd is.
Maar ik kon ze na 6 weken wisselen en die ringetjes voelde beter dan de staafjes (dit omdat de staafjes uit voorzorg langer waren dan de normale)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 5 februari 2012 19:22

Hoi vera!!

Zeker een mooie piercing !
ik wil zelf al heel lang een helix piercing,
ik durf het alleen niet ik ben bang dat het teveel pijn doet
kun je misschien vertellen hoe het bij jou is gegaan ?
ik ben trouwens 13 en dan wil ik hem als ik het ga doen over een half jaartje laten schieten ofzo!

xxxx Melissa

[Beantwoorden]


Door kirstenthoms95 op 29 februari 2012 02:04

Hooii,

Ik heb dus vandaag mijn helix laten zetten, maar niet gepierced maar met zo’n apparaatje erin geduwd. Het is ong hetzelfde als schieten, dus ong 1 mm misschien nog kleiner. Maar kan.je.er dan wel een piercing van 1,2 mm in doen. Want jij hebt dat dus ook maar hoelang.heb je daar mee gewacht en deed.dat pijn?

[Beantwoorden]

Lilly antwoordt op 24 november 2012 om 19:05:

Een vriendin van mij kon dat wel, ze zegt dat je het wel even voelt, maar het kan dus wel als het geschoten is, misschien ook bij jou! ^^)

[Beantwoorden]


Door Janneke op 2 april 2012 22:35

Het zetten zelf viel heel erg mee, deden ze met een naald.
Dan vond ik schieten toch enger omdat je daar zo een harde klap/klik hoort en je voelt hem er in schieten. (ze nemen ook minder de tijd om je op je gemak te stellen bij een gewone juwelier)

Ik kreeg volledige uitleg en moest zelf na 2 weken terug komen voor controle en als er in de tussen tijd iets was mocht ik bellen.

Ik liet er 2 tegelijk zetten omdat er een aanbieding was, 2 voor €50,-
Niet zo slim achter af omdat ik een week om mijn rug moest slapen :crazy:

Ik heb de mijne in september 2011 laten zetten en na 6 weken ringetjes in gedaan, dit deed een stuk minder pijn. :roll:
Alleen moest ik de ringetjes wat oprekken om het balletje er tussen te krijgen.
Nu gaat het met gemak in en uit!
Heb er geen pijn meer aan en ook niet dat ik blijf haken als ik normaal mijn haar kam.
Af en toe voel ik ze een beetje branden/prikken dan weet ik dat ik er te veel aan zit en doe ik er een beetje sterillon op voor een paar dagen. Werkt prima! :!:

[Beantwoorden]


Door Kim op 16 juni 2012 00:07

Heee,
Ik heb laatst een helix oorbel gehaald bij de kruidvat van Accessories.
Nu is het probleem dat ik niet weet hoe ik hem in moet doen.
Normaal gesproken moet je het bolletje eraf kunnen draaien maar dat kan bij deze niet.
tips?

[Beantwoorden]


Door Kim op 16 juni 2012 00:09

Ik heb btw precies dezelfde als jou dus hoe heb jij het gedaan?

[Beantwoorden]


Door floor op 26 juni 2012 20:22

de piercing die je nu in hebt is dat een 1.2mm of niet? ik wil ook graag een helix piercing en ben beetje research aan het doen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 juli 2012 23:23

Echt gaaf! ik heb ook een helix piercing, nu heb ik een ringetje, met roze steentje ook van de kruidvat, Superleuk, maar geen aanrader om de 1e keer in te doen als je een andere in mag, echt heel vervelend en pijnlijk.. ;)

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 14 augustus 2012 22:26

vera, je bent echt helemaal mijn style!
ben je ook op de dytg? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2012 om 22:45:

Ja, ik ben erbij!

[Beantwoorden]


Door Celine op 28 oktober 2012 17:21

Gaaf! Ik heb ook een helix piercing bij mij deed het helemaal geen pijn ! verkoopt kruidvat hem nog steeds? ^^)

[Beantwoorden]


Door Lilly op 24 november 2012 19:02

Ik vond de pijn meevallen, nu was ik wel bij ringsofpleasure, en rob de eigenaar is een top gozer met zijn plek op de juiste plaats! En de andere medewerkers zijn ook super aardig. Oke, je voelt het zeker wel meer dan bij een oorgaatje, maar daarna is de pijn minder.

Eerst dacht ik, schieten zal toch niet slechter zijn, maar hell yeah, dat is het wel. Ik had eigenlijk een derde gaatje laten schieten, maar na vier maanden bleef het maar niet genezen, maar mijn helix doet geen zeer meer! Ja het is rood, en ja ik moet het goed verzorgen.

Ik vind dit nu mooier, liever een helix dan een derde gaatje, nu is het mooi verdeeld!

Ringsofpleasure is aan te raden in Haarlem!! ^^)

[Beantwoorden]

Lilly antwoordt op 24 november 2012 om 19:03:

*Zijn hart op de juiste plaats.

[Beantwoorden]


Door television show v op 7 december 2012 20:42

Heya i’m for the primary time here. I found this board and I to find It really helpful & it helped me out a lot. I am hoping to offer one thing back and aid others such as you helped me.

[Beantwoorden]


Door romi op 11 december 2012 21:19

Ik heb ook een helix piercing sinds kort, maar heb er nog niet een ringetje in gedaan, wel gekocht al maar geen idee hoe k em in krijg..

[Beantwoorden]


Door Julia op 17 januari 2013 19:38

ik heb er ook een, een jaar geleden laten piercen omdat dat beter is dan laten schieten .
het koste 35 euro. Het piercen deed geen pijn maar ik was wel een beetje bang. nu is hij wel ontstoken (voor de eerste keer) het doet niet zoveel pijn maarja, even bikkelen.
ik ben er heel erg blij mee (love)

[Beantwoorden]


Door Julia op 17 januari 2013 19:41

ik wil hem er nu alleen even uithalen zodat het kan genezen, weet iemand hoelang het duurt voordat het is dichtgegroeid ?
want dat wil ik echt niet !

[Beantwoorden]


Door sara op 2 februari 2013 17:09

ik heb een vraagje.. ik heb mijn helix nu net 2maanden geleden laten schieten (jaa ik weet het ik had het beter kunnen laten piercen) maar de oorbel waarmee ze het gaatje schieten is 0,8mm, ik wil er dus een gewone piercing in doen (die zijn 1,2mm,,) mijn vraag is dus kan ik er een gewone piercing in doen?

[Beantwoorden]


Door jessica op 5 februari 2013 19:12

heey ,, ik heb een vraagje hoe heb je die oorbel in je oor kunnen krijge ik heb ook dezelfde maar ik weet niet hoe ik hem in mn oor moet zetten ik kan hem nergens open maken of draaien x

[Beantwoorden]


Door Laurien op 27 februari 2013 14:56

Ik kan iedereen verzekeren: een tragus doet helemaal geen pijn! Als het de pijn is die je tegenhoudt, zet je erover! Ik voelde niet eens iets :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 21 mei 2013 14:46

staat superleuk! Hoe heb jij eigenlijk de originele helix eruit gekregen? want ik zelf heb er ook eentje, maar dat balletje die krijg ik niet losgedraaid..

[Beantwoorden]

Anouk antwoordt op 11 november 2013 om 19:26:

Heb ik ook last van je moet gewoon terug gaan en hij of zij haalt em eruit

[Beantwoorden]


Door Jelly op 18 december 2013 16:43

ik heb hem er gister zelf doorheen gedaan :). met een naald en een kurk. en nu heb ik een zweerknopje erin. het deed geen pijn hoor nou niet veel

[Beantwoorden]


Door Lisa-Marie op 5 juli 2014 10:08

Hey!
ik heb een vraagje die waarschijnlijk heeeel erg stom is
ik kocht gisteren op een festival ook zo’n dingetje maar de uiteindes zijn een soort van pijltjes
het enigste probleem is dat ik het maar niet open krijg
moet ik het draaien?
eraan trekken?
kun jij me helpen aub?
er zat geen handleiding bij dus dat is effe balen ;/

[Beantwoorden]


Door rachel op 27 januari 2015 19:20

Super gaaf! Ik heb zelf ook een helix laten schieten maar ik krijg er geen piercing in dat doet heel pijn.. hoe heb jij er een piercing ingekregen?
Ik hoop dat ik reactie krijg. :-)

[Beantwoorden]


Door naomi op 9 mei 2015 10:45

Hallo,

Ik heb een geschoten oorbel en een helix, kan ik gewoon een piercing door mijn geschoten gaatje doen? Of is dit schadent?

Naomi

[Beantwoorden]


Door melissa op 11 september 2015 20:03

Ik heb 4 helixen en een tragus mijn helixen zin 2 ringen langs elkaar en aan de andere kant twee knopjes de knopjes heb ik totaal geen moeite mee om op te liggen mijn ringetjes wel en ook met een koptelefoon op doet het pijn het kan ook omdat ze er pas eergisteren in zitten omdat mijn oude vervangen mochten worden maar een helix is totaal de moeite waard ik kan niet zonder ze haha

[Beantwoorden]


Door Melissa op 10 november 2015 16:03

Hoi,
Ik heb een maandje geleden bij een juwelierszaak een helix piercing laten schieten,
heb jij hem nou laten schieten of laten piercen met een naald? Ik wil er helix ringetjes voor kopen, maar die zijn allemaal 1.2 mm of zo iets en ben bang dat die niet gaan passen aanezien ik het heb laten schieten.
XOXO

[Beantwoorden]


Door Melissa op 10 november 2015 16:04

HAhahah ik ben een andere Melissa dan hierboven trouwens lol

[Beantwoorden]