CG! Welke beautyproducten doe je in je make-uptasje?

Wanneer ik op stap ga, heb ik altijd een grote tas met daarin naast mijn telefoon en portemonnee, en ook een goed gevuld make-uptasje bij me. Of het nou een afspraak voor mijn site in Amsterdam, of een middagje bijkletsen bij mijn beste vriendin is: mijn make-uptasje gaat mee. Vandaag vertel ik jullie wat ik denk dat een fijne standaard inhoud voor zo’n make-uptasje is.

Photobucket

Klik hier om verder te lezen op de site van CosmoGIRL!

Twitter Facebook
Categorie: Uncategorized | 11 augustus 2011 | 18 reacties | Tags:

Reacties

Door Anne & Shannon op 11 augustus 2011 14:22

Ik vind dat je echt heel leuk schrijft, Vera!
Je verdient het om de CG! beautyblogger te zijn ;p
x

[Beantwoorden]


Door magda op 11 augustus 2011 14:59

Dit vroeg ik me altijd al af ;)
Even 1 tip, in het begin staat er ‘wanneer ik op sta ga’ ipv ‘wanneer ik op staP ga’ ;)
x

[Beantwoorden]


Door LiL op 11 augustus 2011 15:08

wow vera ik las op je twitter (heb zelf geen twitter) dat je naar haarlem komt daar woon ik en werk ik! ik werk in de hema, haha zou wel heeeel cool zijn als je daar wat ‘make-upjes’ gaat bekijken en ik je zie <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 17:04:

Haha, die kans is wel klein, want ik ga naar een kantoor. Maar you will never know! :D

[Beantwoorden]


Door Desiree op 11 augustus 2011 15:38

Is het niet ± wanneer ik op stap ga?

Handig artikel! ;-)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 11 augustus 2011 15:42

Ik neem nooit zoveel mee: lipproduct, bodyspray, handcrème en matterende poeder :-)

[Beantwoorden]


Door lena op 11 augustus 2011 15:46

vind het frapant dat ik je nog nooit in arnhem heb gezien, lijkt me superleuk! als ik je zie kom ik sws naar je toe hihi.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 17:04:

Ik ben geregeld in het centrum! Zou wel leuk zijn :D altijd leuk om lezeressen te ontmoeten.

[Beantwoorden]


Door ... op 11 augustus 2011 16:08

Als ik uit ga neem ik alleen een oogpotloodje, lipbalsem en lipgloss mee want ik heb zo’n clutch tasje. Vind het niet fijn om tijdens het uitgaan een grote tas mee te slepen, die neem ik wel mee naar waar ik ga overnachten omdat ik toevallig vaak stap in arnhem en daar niet woon. Daar krijg ik meestal wel commentaar op, dat ik zoveel meesleep:P voor de rest heb ik ook nooit makeup bij, alleen lipbalsem en een lipstick+gloss die ik standaard in mijn tas heb.

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 11 augustus 2011 16:11

leuk artikel :D je ik neem alleen ligloss, borstel en handcreme mee :P

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 11 augustus 2011 16:44

Leuk om te zien! Ik neem altijd eyeliner, mascara, wattenstaafjes, een mini parfum, lipgloss, lippenstift en lippenbalsem mee!

[Beantwoorden]


Door Paul op 11 augustus 2011 17:06

Foundation + make-up remover. Thats all… haha!

[Beantwoorden]


Door Bobbie op 11 augustus 2011 17:27

Dat tasje waar jou make-up inzit is zo lief (love)
ik zag hem vandaag bij the body shop en wilde hem heel graag kopen maar er zat zo’n sponsje in en een shower gel en ik vond het een beetje zonde om die te kopen want daar heb ik er al genoeg van :)
Misschien ga ik hem toch nog halen want ik vind hem echt cute :$
x

[Beantwoorden]


Door Manon op 11 augustus 2011 17:32

Ik neem alleen lipgloss, en wat poeder mee om mijn glimmendje gezichtje wat te matteren om de paar uur..
En soms neem ik een concealer mee als ik een pukkeltje heb die nogal opvalt ^^)

[Beantwoorden]


Door Sherin op 11 augustus 2011 18:23

Ehm ik neem niks mee :$ hooguit een lipbalsem tegen droge lippen, maar ik gebruik eigenlijk ook geen make up dagelijks. Daarom denk ik :D

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 augustus 2011 19:30

echt leuk dat je voor hun schrijft!

[Beantwoorden]


Door Tes op 11 augustus 2011 23:01

Meestal mascara, geurtje en een beetje foundation x

[Beantwoorden]


Door Tes op 11 augustus 2011 23:10

Oja ik wilde nog even zeggen dat ik door een filmpje van jou over ‘beginnen met bloggen en je moet doen wat je wilt’ (al een tijdje geleden volgens mij) ik een blog heb aangemaakt! Dus dat filmpje gaf me het laatste duwtje (?)

[Beantwoorden]