Advertorial: Philips Lumea

Ik hou niet van scheren, maar toch doe ik het meerdere keren per week. Ik heb tenslotte geen andere keus, toch? Jawel, ik heb wel een keus. Meerdere zelfs. Ik zou kunnen gaan harsen, waxen of andere pijnlijke methode proberen waarbij haartjes langzaam uit mijn tere huidje worden getrokken. Nee, dankje vriendelijk. I’ll pass.

Photobucket

Philips snapt gelukkig wat ik bedoel en heeft Philips Lumea op de markt gebracht. Een apparaat wat door middel van lichtpulsen haren verwijdert en zorgt dat ze nauwelijks terugkomen. Dat scheelt je tijd, pijn en uiteindelijk ook geld. Styliste Danie Bles is in ieder geval al enthousiast!

Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel. Hierdoor laat de haarwortel los en wordt voorkomen dat deze terugkomt. Door deze behandeling te herhalen, blijft je huid altijd zacht en glad.
Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de haargroei aanzienlijk vermindert na twee tweewekelijkse behandelingen. Na vier à vijf van deze tweewekelijkse behandelingen waren de resultaten optimaal. Om deze resultaten te behouden, hoef je de behandeling slechts elke paar weken te herhalen.

Ik ben echt benieuwd naar Philips Lumea. Goedkoop is hij helaas niet, bijna €500. Maar als je op lange termijn kijkt, scheelt het je veel moeite en ook geld. Scheermesjes, wax, etc. moet je regelmatig kopen, terwijl je met Philips Lumea in 1 keer grote een uitgave doet en daarna klaar bent.

Ga naar de site van Philips voor meer informatie.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 10 augustus 2011 | 37 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door LottedeJ op 10 augustus 2011 15:47

Hier zag ik ook al wat over bij Serena, lijkt me echt een fijn ding! Dat zou zoooveel scheermesjes enzo schelen, haha.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 10 augustus 2011 15:57

OMG, 500 Euro! Nee, dat is aan mij niet besteed, maar het klinkt zo perfect… Ik zou ‘m echt willen, maar het is te veel geld voor mij. Helaas.

[Beantwoorden]


Door Brenda op 10 augustus 2011 15:59

Het is wel vooral voor vrouwen met donkere haren he! Op hele lichte haren werkt de lichttherapie niet zo goed!

[Beantwoorden]


Door serentje op 10 augustus 2011 16:05

:wtf: dat is een prijsje

[Beantwoorden]


Door Miranda op 10 augustus 2011 16:15

zoo 500 is mij echt te veel. Alleen kan het wel handig zijn ja.

[Beantwoorden]


Door G. op 10 augustus 2011 16:19

Ik heb gehoord dat dat ding helemaal niet goed werkt en pijnlijk is… Ik zou het niet wagen voor €500 :)

[Beantwoorden]

iris antwoordt op 10 augustus 2011 om 20:02:

Het is geheel pijnloos, de eerste keer kun je schrikken van de flits maar dat is ook het enige.

[Beantwoorden]


Door Manuela op 10 augustus 2011 16:31

Hij lijkt me wel fijn, maar hij is véél te duur!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 10 augustus 2011 17:06

Het lijkt me wel super fijn maar kost me zoveel geld! Ben ik direct al mijn geld kwijt..dat lijkt me niet helemaal de bedoeling…:P

Ik hou het wel gewoon bij scheren.

[Beantwoorden]


Door Paola op 10 augustus 2011 17:07

Lijkt me een top product, maar iets boven mijn budget ;)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 10 augustus 2011 17:13

Wow, 500 euro is idd wel veel, maar stel je zou behoefte aan dat ding hebben, ik weet niet hoelang dat apparaat mee gaat, maar je zou ‘m natuurlijk ook samen met een aantal vriendinnen, collega’s of familieleden kunnen kopen. Al koop je ‘m bijv. samen met 5 vriendinnen = ieder 100 euro.

[Beantwoorden]


Door Merel op 10 augustus 2011 17:21

Het is wel duur maar je zou ook met meerdere personen deze uitgave kunnen doen. Je kunt het aparaat tenslotte allemaal gebruiken als iedereen er gewoon goed mee om gaat.

[Beantwoorden]


Door Judith op 10 augustus 2011 17:22

voor die prijs kun je beter je benen laten laseren. Als je met deze “laser” stopt komen de haren vanzelf weer terug. terwijl je met echt laseren er definitief vanaf bent!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 10 augustus 2011 17:28

Het lijkt me een geweldig apparaat en het scheelt vast heel wat tijd en pijn. De prijs is alleen wat hoog, dit kan ik echt niet betalen. Jammer. Ik scheer trouwens altijd, heb een tijdje geëpileerd maar scheren gaat toch veel sneller en is niet zo pijnlijk. ;)

[Beantwoorden]


Door hermina op 10 augustus 2011 17:38

Ik weet niet of ik erin moet geloven… als je echt laat laseren moet je wel 8/10 keer ofso? en dan heb je een krachtigere laser.. Ik weet het niet ;P ik epileer zelf dus hoef maar 1x in de maand mijn benen ofso te doen;D en ze groeien heel dun;P

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 augustus 2011 17:59

die is echt way over my budget… big time >.<

[Beantwoorden]


Door liza op 10 augustus 2011 18:21

ik heb voor het eerst mijn benen gewaxt.
ik had nog nooit me benen geschoren want ik wou dan niet dat ik na 2dagen stoppels kreeg dus ik ging dus voor waxen
& ik vond het helemaal niet zo pijn doen,
het is natuurlijkwel eng maar na de 1ste strip dacht ik ooow, is dit het dat valt mee
en de haartjes zijn ongv. 5 weken weg gebleven en nu komen ze langzaam terug maar dan zijn het wel blond dunne haartjes “jeeeh”

[Beantwoorden]


Door Wieneke op 10 augustus 2011 18:29

ik hou het lekker op de ouderwetse manier.. gewoon scheren. waxen kan ik niet tegen en dit is gewoon te duur… ik hoef mijn benen gelukkig ook niet supervaak te scheren omdat ik redelijk licht haar heb.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 10 augustus 2011 18:36

Ik kwam ‘m laatst bij Douglas in Utrecht tegen, en verdomd; hij is inderdaad prijzig! Maar verdorie ik heb zo’n hekel aan scheren. Wie weet, als ze wat goedkoper zijn geworden dat ik er eentje neem :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 10 augustus 2011 19:24

Lijkt me echt zo fijn! Helaas is het iets te duur voor mij :nod:

[Beantwoorden]


Door paulien op 10 augustus 2011 19:36

lijkt me wel handig maar zo duur!

ik gebruik in de zomer een epilator voor mijn oksels en benen en dat bevalt me nog wel prima! in de winter ben ik daar veels te lui voor en scheer ik me gewoon.

[Beantwoorden]


Door Eva op 10 augustus 2011 19:48

Het is inderdaad erg prijzig maar als hij nou werkelijk doet wat ze beloven is het natuurlijk een geweldig apparaat!!
Zou eigenlijk wel ‘ns willen weten van een onafhankelijk persoon wat zij er nou eigenlijk van vindt. Als het nou werkelijk zo’n super ding is als wat ze zeggen zou ik zeker overwegen om ‘m (met moeder en zus) te kopen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 augustus 2011 20:28

vet.. alleen ik begrijp het niet helemaal hihi.. je zegt dat je je het elke week een paar keer moet doen voor blijvend resultaat? Maar uiteindelijk hoef je het toch niet meer te doen omdat het dan nooit meer terug komt toch?

xxx laura

[Beantwoorden]


Door savannah op 10 augustus 2011 20:35

Klinkt érg handig, maar zal waarschijnlijk – in mijn geval- net zo’n ramp worden als ik en waxen. Géén goede combinatie. Resultaat is dat alles in omgeving plakt en mijn benen nog behaard zijn. Zucht..

[Beantwoorden]


Door Rianne op 10 augustus 2011 22:00

Ja heel leuk, alleen jammer dat je er niet bij vermeld dat het niet geschikt is voor mensen met blond of licht haar..

[Beantwoorden]


Door camille op 10 augustus 2011 23:10

Waarom zoveel geld! :(
En ik betwijfel of het wel 100% gezond is..

[Beantwoorden]


Door Laine op 11 augustus 2011 07:40

Mijn zus verkoopt haar Lumea! ze heeft hem niet meer dan twee keer gebruikt maar gebruikt m te weinig om t geld er uit te halen als ’t ware. Als er interesse is, hoor ik ’t graag.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 11 augustus 2011 09:39

echt raar dat ze jou benaderen, alsof iemand van je lezeressen dit zou kopen. :P najaa.

[Beantwoorden]


Door Paula op 11 augustus 2011 09:50

Jammer dat ‘ie zo duur is :o

[Beantwoorden]


Door Silke op 11 augustus 2011 10:00

Waarom zou je zelf aan de gang gaan met laser behandelingen dan ga ik liever iets duurder maar wel door een profosenial

[Beantwoorden]


Door Anne op 11 augustus 2011 10:34

het lijkt me een geweldig ding. Eigenlijk zou je eens moeten uitrekenen hoeveel je in je hele leven aan scheermesjes uitgeeft! ;)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 11 augustus 2011 10:37

Lijkt me handig, maar het is zo’n groot ding…

[Beantwoorden]


Door Fatima op 11 augustus 2011 12:32

Lijkt me echt superhandig maar het ligt een beeetje boven mn budget.. Heb je zelf wel zo’n ding?? En wat vind je er dan van?? :$

[Beantwoorden]


Door Nanne op 11 augustus 2011 14:16

Ik zag dit fantastische apparaat al in diverse magazines staan en was echt helemaal enthousiast totdat ik naar de site ging van Phillips en de prijs zag…daar heb ik het dan net niet voor over.

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 11 augustus 2011 16:05

had er idd over gelezen, maar vind het wel veel geld :(

[Beantwoorden]


Door kirsten op 12 augustus 2011 19:43

Wow €500?
Daar geef ik mijn geld niet aan, hihi ! :omg:

[Beantwoorden]


Door j op 15 augustus 2011 12:09

dat werkt helaas niet op mijn haar, ze zijn te licht. Als ik me permanent zou willen laten ontharen zou ik een andere techniek moeten gebruiken en die is niet te krijgen in handig thuis formaat. :P

[Beantwoorden]