A Touch Of Fashion: Celebrity Look Winnaar!

Eén keer in de twee weken neemt Suzanne mijn plek in voor haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suzanne’s schrijfkunsten en gevoel voor mode.

Twee weken geleden kondigde ik mijn heuse ‘A Touch Of Fashion comeback give-away’ aan. Jij, ja jíj, kon je voor één keer een celebrity look aanmeten!

Laat ik maar met de deur in huis vallen: helaas waren er erg weinig deelnemers aan de Gosh Celebrity Look win actie. Kennelijk heb ik toch een beetje overschat hoe mode gewaardeerd wordt op veracamilla.nl en dat doet mijn modehartje natuurlijk wel een beetje zeer! Tes te blijer was ik echter met de inzendingen die wél binnenkwamen. En des te meer kans maakten deze dampere deelneemsters natuurlijk… good for you ;)!

Ik herkende mezelf helemaal in een meisje van 14 jaar dat schreef over haar modedroom, en hoe ze aan het werk was om die te verwezenlijken. Ook vond ik het mooi om te zien hoe sommigen van jullie al zo goed wisten wat ze wilden en zo sterk in hun schoenen stonden. Dat is geen kwaliteit, maar een groot geluk denk ik (daarmee bedoel ik: als je nog onzekerder bent, dan doe je het net zo goed!) en maakt iemand extra mooi om naar te kijken. En stiekem werd ik een beetje verlegen van degenen die schreven dat ik hun voorbeeld was geweest om te ‘durven’; dat is toch één van de grootste complimenten die je me kunt geven!

Jullie maakten collages en gebruikten de Gosh site, en met een beetje extra moeite wisten jullie er iets van jezelf aan toe te voegen. Degene die ik het creatiefste vond en haar affectie met mode het meest veelzijdig weergaf vond ik… Charissa! Van harte gefeliciteerd!

Photobucket
Charissa: “Ik vind het súper leuk om te combineren en ben er dagelijks mee bezig! Ik hou van mode, make-up & schrijven. Ik heb het pakket C&M gekozen mét beeldende kunst: een kunst vak dus. En bij die creative pakket hoort dus ook een creatieve look. GOSH heeft heel veel inspirerende fashion-items en hieronder laat ik jullie zien hoe ik het zo combineren… (:! Ook heb ik al uitgezocht wat ik zou gaan kopen áls ik die 100 dollar zou winnen :D

Fashion, writing: ik vind het allemaal cool. Kijk hieronder mee en zie wat ik bedoel. Vind het super te combineren en heb vast nog veel te leren… Maar please kies mij en maak mij blij.”

Charissa maakte een aantal looks met items uit de Gosh webshop, waaruit goed haar eigen stijl blijkt: ze houdt van draagbaar en comfortabel, maar het mag wel lekker trendy zijn.
Photobucket
Eerste look: “Vrouwelijk en baggy-look. Ook een baggy, maar meer een bijna huiselijke-look. Het jasje maakt het een betje sportief. (De schoenen van de vorige look, kunnen hier ook bij.)”

Tweede look: “Casual-Look Girly maar toch sportieve-look. Ik zou de ringen van GOSH hier ook leuk bij dragen.”

Daarnaast maakte ze er een leuk gedichtje bij. Dit gedichtje is duidelijk persoonlijk en schrijft over haar wens om een diva te zijn. Vaak hoor je dat dit soort wensen worden afgestraft omdat het oppervlakkig is en leeg om een diva te zijn. Des te leuker vind ik het dat Charissa hier wél voor durft uit te komen, en vind ik dat – zonder dat anderen daar een oordeel over hebben- zij vrij moet kunnen zijn om dromen te hebben.

Photobucket
“Laat dit meisje zich ontpoppen
tot een echte mode diva.
Laat haar stralen met haar luxe zonnebril.
Laat haar leven zoals die haar is gegeven
Een keer een leven zonder pijn.
Laat die diva als een diva leven, met alle roem en luxe inbegrepen,
want met die herinneringen met zich meespelend; is dat alles wat zij wenst.
Voor één keer een diva zijn, al is die dag maar o zo klein.”

Bij mijn keuze speelt zeker ook mijn persoonlijke gevoeligheid een rol, want – hoewel dat we geen arrogante en oppervlakkige dames hoeven te worden- ik vind dat het uiterlijk in Nederland vaak onderschat wordt en dat het best iets vaker wat meer overdone dan underdone mag. Hiermee wil ik niet zeggen dat we massaal als Lady Gaga’s over straat moeten; als je je maar bewust bent van hoe je eruit ziet en of je er zo uit wilt zien. En als je maar durft om een keer over je eigen grenzen te gaan en iets nieuws te proberen… dat verbreedt je wereld! Ik weet dat ik dit ook al in het laatste A touch of fashion – Talkshow filmpje vertelde, maar dit is ten slotte mijn plek om jullie te stimuleren toch? ;).

Hopelijk ben je erg blij met je prijs, Charissa, en laat je me gauw zien wat je van het bedrag ($100!) hebt uitgezocht. Hopelijk voel jij je met deze ‘celebrity’ prijs voor één dag diva Charissa!


Reacties

Door Desirée op 29 augustus 2011 09:04

Gefeliciteerd lady! Leuke outfits en een mooi gedichtje ook :-)

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 29 augustus 2011 09:08

Gefeliciteerd!! Ik ben het helemaal met je eens wat betreft meer durven op mode (en ook makeup) gebied. Heel veel meiden die ik zie kiezen voor veilige kleuren en simpele kledingstukken. Ik vind iemand zoals jij vele malen interessanter om naar te kijken!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 augustus 2011 om 09:46:

wat lief, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Susan op 29 augustus 2011 09:16

Ze heeft zich zeker moeite gedaan : D
Leuk! Proficiat!

[Beantwoorden]


Door Ellyg op 29 augustus 2011 09:18

Wat een werk heeft ze ervan gemaakt, van harte gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Paola op 29 augustus 2011 09:20

Gefeliciteerd! Ziet er super uit!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 29 augustus 2011 09:21

Gefeliciteerd! Ze heeft er echt werk van gemaakt: terechte winnares dus!

[Beantwoorden]


Door Madelief op 29 augustus 2011 09:26

Ziet er leuk uit, ze heeft terecht gewonnen! Gefeliciteerd! ^^)

[Beantwoorden]


Door Beth op 29 augustus 2011 09:28

Waauw terecht gewonnen! super mooi♥

[Beantwoorden]


Door kirsten op 29 augustus 2011 09:34

aaah wat heeft ze dat leuk gemaakt!
verdient gewonnen dus!
gefeliciteerd x

[Beantwoorden]


Door Miranda op 29 augustus 2011 09:38

Van harte gefeliciteerd ;D

[Beantwoorden]


Door Nannick op 29 augustus 2011 10:05

Gefeliciteerd, ze heeft er mooie dingen van gemaakt ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 29 augustus 2011 10:08

Gefeliciteerd Charissa! Wat een leuke looks heb je gemaakt, leuk gedaan!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 29 augustus 2011 10:55

Proficiat Charissa

[Beantwoorden]


Door Josephine op 29 augustus 2011 11:13

Gefeliciteerd Charissa! Ik snap totaal wat je bedoelt. Heel veel outfits die meiden dragen vind ik nogal simpel. Dat deed ik eerst ook, maar nu wil ik wel verder gaan, over mijn grens gaan zeg maar, haha.

[Beantwoorden]


Door jana op 29 augustus 2011 11:44

gefeliciteerd (:

[Beantwoorden]


Door Sharony op 29 augustus 2011 12:52

Gefeliciteerd :d

[Beantwoorden]


Door Esmay op 29 augustus 2011 12:53

Gefeliciteerd :D!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 29 augustus 2011 12:55

Wat een leuke inzending, helemaal verdiend die prijs! Gefeliciteerd Charissa!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 29 augustus 2011 13:14

Charissa, gefeliciteerd!
En Suzanne, het feit dat er maar weinig inzendingen zijn zegt niet dat je artikelen niet worden gewaardeerd hoor! Ik vind ze persoonlijk ontzettend leuk om te lezen en heb ook niet meegedaan door gebrek aan tijd, etc. :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 augustus 2011 om 19:58:

oke dat is goed om te horen ;)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 29 augustus 2011 13:31

Gefeliciteerd! :wave:

[Beantwoorden]


Door Tess op 29 augustus 2011 16:08

congratzzz<3

[Beantwoorden]


Door Charissa op 29 augustus 2011 16:24

Hee!!

Ik ben nog steeds súper blij!
Kan niet wachten totdat de nieuwe winkelcollectie erop staat en dan… SHOPPEN MAAR!

Super lieve reacties ook zeg!
Hartstikke bedankt!

En natuurlijk laat ik jou weten wat ik uiteindelijk heb gekocht Suzanne;)

Verder heb ik er ook nog een stukje over geschreven op mijn blog:
http://www.chaloe.punt.nl

xxx

[Beantwoorden]


Door Samira op 29 augustus 2011 16:33

Gefeliciteerd :)

[Beantwoorden]


Door Charissa op 29 augustus 2011 16:34

En nu zei ik: winkelcollectie, maar wat ik eigenlijk bedoelde was: wintercollectie (of herfst ^-^)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 29 augustus 2011 17:38

Gefeliciteerd !! (love)

[Beantwoorden]


Door Janaa op 29 augustus 2011 23:18

Gefeliciteerd !! <3

[Beantwoorden]


Door Joika Goffin op 30 augustus 2011 10:50

Wouw is ze echt nog maar 14 ?
Het is niet echt mijn stijl maar ik vind het zeker leuk voor haar !
En wat jij zegt over het feit dat uiterlijk in Nederland onderschat, daar ben ik het helemaal mee eens. (ook voor Belgie, want ik woon in Antwerpen) Sommige mensen zouden zelf gewoon veel aan hun zelfbeeld kunnen doen daardoor, want hoeveel mensen er te onzeker zijn over zichzelf dat vind ik ook wel een beetje jammer.
Trouwens ik vind jou artikels super !
Liefs, Joika dottielook.blogspot.com

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 30 augustus 2011 om 18:04:

thanks voo je reactie… goed om te horen :)!

[Beantwoorden]


Door Charissa op 30 augustus 2011 14:01

Dankjulliewel<3

@Joika, ik ben 15;) En word 16 in Maart (A)

xx

[Beantwoorden]


Door Fleur op 3 september 2011 11:27

Leuke winactie. Ze heeft terecht gewonnen. Gefeliciteerd Charissa. Even een opmerking over het artikel zelf, er zitten een aantal tikfouten in. Misschien prettig om nog even over te lezen en die er uit te halen (bv: Tes te blijver –> des te blijer; veelzijdige weergaf –> veelzijdige weergave en nog een aantal). Hopelijk zijn er bij een volgende winactie meer inzendingen. En wat leuk dat je een voorbeeld bent voor veel jonge meiden!

[Beantwoorden]