A Touch Of Fashion: The Talkshow – Hoe voorkom je een miskoop?

Vandaag een nieuwe rubriek in A Touch Of Fashion, namelijk een talkshow. En niet zomaar een talkshow, nee Thé Talkshow. In deze talkshow zullen we Suzanne en ik het hebben over modedilemma’s die jullie kunnen achterlaten bij de comments. Deze week de allereerste aflevering. Hoe voorkom je een miskoop?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wij willen graag feedback van jullie! Alle tips zijn welkom.

Vergeet natuurlijk ook niet mee te doen aan de winactie om kans te maken op een Celebrity Look! Meedoen kan nog tot woensdag 24 augustus.

Twitter Facebook
Categorie: A Touch Of Fashion Video | 15 augustus 2011 | 98 reacties

Reacties

Door Helene op 15 augustus 2011 14:58

Handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door charile op 15 augustus 2011 15:00

Handig filmpje :D
x

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 15 augustus 2011 15:04

Inspirerend filmpje en handige tips voor het winkelen!
Leuk gedaan :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 15 augustus 2011 15:07

Wat een leuke talkshow!
Ik zelf kom ook vaak thuis met zwart. *oops*,
maar ook wel met kleur. En ik heb ook heel vaak dat ik echt specefiek op zoek ga naar iets. Dan ga ik winkelen en dan heb ik iets in mn hoofd dat ik zo graag wil , en dan focus ik me daar echt helemaal op en dan zoek ik alleen maar daar op, en niet op andere shirtjes/rokjes etc. Soms kom ik thuis met hét geweldige kledingstuk en soms kom ik ook thuis met niks omdat het dan niet te koop is haha!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 15 augustus 2011 om 15:45:

dat klinkt wel goed!

[Beantwoorden]

Brenda antwoordt op 15 augustus 2011 om 20:32:

ik heb dan inderdaad altijd dat ik het nergens kan vinden :P

[Beantwoorden]

lot antwoordt op 15 augustus 2011 om 20:42:

daar heb ik ook last van! haha, ik weet vaak precies wat ik wil!

[Beantwoorden]


Door laura op 15 augustus 2011 15:12

rond de 5 minuten werd het een beetje saai voor vera.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 15 augustus 2011 om 15:45:

ja je hebt gelijk, ik vind mezelf iets te dominant haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2011 om 16:54:

Ik vond het niet saai! Ik was gewoon moe en ik wist niet zo goed hoe ik moest kijken, is lastiger dan je zou denken.

[Beantwoorden]

Noah antwoordt op 15 augustus 2011 om 22:01:

hahaha ja vera je mag wel wat vrolijker kijken hoor!

[Beantwoorden]


Door Lissa op 15 augustus 2011 15:15

Heel erg fijn filmpje!
EN wat is die Sanne toch een grappige meid :lol: VERA CAMILLA :yay:

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 15 augustus 2011 om 15:45:

Suzanne heet ik – en dan ga ik er even heel arrogant vanuit dat je mij bedoelt haha- en many thanks, haha! Ik vrees dat Vera dat in me naar boven haalt; ik spreek haar heiligheid altijd verkeerd uit, vandaar…

[Beantwoorden]

Lissa antwoordt op 16 augustus 2011 om 00:15:

Whoops sorry.
Was nog niet goed wakker denk ik :roll:

[Beantwoorden]

Naomi antwoordt op 17 augustus 2011 om 19:55:

Hahaha jaa je bent echt een vrolijke meid ja!
eventjes een tip ik weetniet of ik de enige ben maar ik denk dat het echt veel mooier is als je je pony iets langer laat groeien!!

xx

[Beantwoorden]

Fonghwa antwoordt op 18 augustus 2011 om 20:02:

Helemaal mee eens!!!

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2011 om 16:54:

Ze is grappig, ja ^^) Bloopers volgen nog, hehe.

[Beantwoorden]


Door Cassilda op 15 augustus 2011 15:16

Geweldige video! Erg tof om naar te kijken, en het eerst weten wat je wil en dan pas kopen, dat ik daar nooit eerder aan gedacht heb!

[Beantwoorden]


Door myrte op 15 augustus 2011 15:32

Leuk filmpje! Was het wel de bedoeling dat Suzanne veel sprak en jij (Vera) niet echt veel aan het woord kwam?
Ik heb zelf wel eens miskopen dus dit is een handig filmpje ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2011 om 16:56:

Ja, ik weet niet zoveel van mode als Suus. Het was ook de eerste keer, dus nog een beetje uitvinden. Misschien dat ik de volgende keer weer wat meer aan het woord ben, ligt ook een beetje aan de situatie denk ik!

[Beantwoorden]

Brenda antwoordt op 15 augustus 2011 om 20:33:

Het leek op het begin vooral dat jij de (vaste) gast van Suzanne was ipv andersom :P

[Beantwoorden]


Door Desirée op 15 augustus 2011 15:34

Leuk filmpje! Ik kijk nu al uit naar de bloopers ;-)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 15 augustus 2011 15:35

Oh wat handig! ^^)

[Beantwoorden]


Door Velaija op 15 augustus 2011 15:36

Wat een handig filmpje! Leuk!

[Beantwoorden]


Door Marit op 15 augustus 2011 15:48

super leuk flimpje en wat een voorbeeld is Suzanne toch, écht een topwijf die het wel gaat maken in de mode volgens mij:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2011 om 16:57:

Dat hoop ik wel echt heel erg, het is d’r zo gegund!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 15 augustus 2011 om 17:44:

aah, thanks girls!

[Beantwoorden]

lot antwoordt op 15 augustus 2011 om 20:48:

leuke meid die suzanne, maar dr haar… sorry maar ik ben er écht geen fan van.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 15 augustus 2011 15:48

Wat een leuk filmpje!!!!!
Super handig maar blijf toch meestal bij mijn vertrouwde simpele t-shirtjes:P

[Beantwoorden]


Door anoniem op 15 augustus 2011 15:50

woow suzanne legde alles goed uit, vera camilla bleef op de achtergrond maar dat vind ik wel logisch,

Voor de volgende touch of fashion wil ik tips voor problemen als vetkwabben die door kleding duidelijk worden gemaakt en onderwerpen als een camel-toe.

groetjes!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 15 augustus 2011 15:52

Heel leuk en handig filmpje! haha.
Vera, heb jij nog foto’s van je ”gouden oorbellen en nikies” tijd?
Lijkt me wel leuk om te zien hoe je veranderd bent van stijl.

Liefs x

[Beantwoorden]

Marthe antwoordt op 15 augustus 2011 om 15:55:

ja vind ik ook wel eens leuk om te zien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2011 om 16:57:

Haha, ja… die heb ik wel. Maar of ik ze laat zien is weer iets anders! :ahh:

[Beantwoorden]


Door Sarah op 15 augustus 2011 15:57

er is iéts teveel in geknipt. voorderest superleuk :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 15 augustus 2011 om 17:45:

dat moest ook wel hoor! anders gingen jullie hem nooooooit afkijken ;)

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 15 augustus 2011 16:00

Jaaa! Leuk!! ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 augustus 2011 16:09

Ik vind iets pas een miskoop wanneer het meer dan een jaar ongedragen in mijn kast hangt en dan nog wil ik het een kans geven. lolz. Ik vind iets pas echt een miskoop als het eigenlijk toch te strak zit, dan doe ik het namelijk niet meer aan. Maar ik ben wel van de gekke combi’s. Soms shop ik inderdaad met een doel: ik wil een rode broek/ treggint of ik wil een spijkerblouse waren mijn laatste twee, maar ik vind dan altijd wel andere dingen die ik ook leuk vind!

[Beantwoorden]


Door Ana op 15 augustus 2011 16:23

Ik vind filmpjes zoals dit echt niks aan, maar dat is gwn persoonlijk. ;)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 15 augustus 2011 om 17:46:

ik snap het wel hoor. het is veel praten misschien?

maar laat even weten wat je wél graag ziet. wij zijn overal voor in, en proberen de volgende keer graag weer iets anders!

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 16 augustus 2011 om 20:55:

In een artikel is fijn! Dan kun je snel skippen naar tips die relevant zijn voor jezelf.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 15 augustus 2011 16:38

Ik vind het filmpje erg leuk, jullie hebben allebei een fijne stem om naar te luisteren. Ik weet meestal wel wat ik wil, ik vind het alleen vreselijk om broeken te passen. De één is te strak, en een ander weer te wijd etc. Toch vind ik dit echt een heel duidelijk filmpje.

[Beantwoorden]


Door Paola op 15 augustus 2011 17:08

Superleuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door magda op 15 augustus 2011 17:14

Superleuk!. Maar probeer volgende keer in een gesprek naar elkaar te praten en niet naar de camera.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 15 augustus 2011 om 17:45:

nou het was eigenlijk voor jullie bedoelt, dus dan vind ik het logischer om naar jullie te praten. of ligt dat aan mij?

[Beantwoorden]

Tinsley antwoordt op 15 augustus 2011 om 17:50:

het is leuker als het een soort gesprek tussen jullie is, op tv is dat ook altijd.

[Beantwoorden]

Ella antwoordt op 16 augustus 2011 om 10:42:

Ja dat vond ik ook het enige ‘mindere’, daardoor wist Vera ook niet goed hoe/waar te kijken denk ik, omdat jij zogezegd met ons sprak en dan zat zij er maar wat bij?

Maar verder vind ik het wel een heel leuke manier zo, leuker dan als je dit in een artikel had gezet :) Ik vind ook dat je leuk praat, Suzanne, ik denk dat het veel succes zou hebben als je op je eigen blog vaker filmpjes postte, maar dan in het Nederlands.. ;)

[Beantwoorden]


Door marijke op 15 augustus 2011 17:14

Handig hoor:)! Leuk filmpje ook, Suzanne heeft een grappig accent:)!

Bedankt

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2011 om 18:09:

Brabo! ^^)

[Beantwoorden]


Door marijke op 15 augustus 2011 17:14

voor de suggesties! Xx

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 augustus 2011 17:24

erg leuk filmpje :D

[Beantwoorden]


Door lena op 15 augustus 2011 17:34

superintressant :D!

[Beantwoorden]


Door Tinsley op 15 augustus 2011 17:49

Jammer dat Vera weinig aan het woord was, de tips vind ik trouwens wel een beetje overdreven. Ik ga altijd met een hele stapel naar de paskamer en kijken hoe alles staat. Hoor je altijd de wachtende mensen zeggen; ze moeten een regel instellen dat je maar 5 kleren mag passen xd

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 15 augustus 2011 om 17:58:

ze zijn ook voor de mensen die ze nodig hebben hè ;). voor mensen die er zelf uitkomen snap ik dat ze overdreven/overbodig zijn :).

[Beantwoorden]


Door kirsten op 15 augustus 2011 17:49

Handig filmpje! ;-)

[Beantwoorden]


Door Catharina op 15 augustus 2011 18:07

Echt een super leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 15 augustus 2011 18:21

Heel leuk filmpje! Heb ik zeker wat aan :D Ik vind het altijd wel leuk om ook iets van outfits te zien, dus hierbij had je misschien kunnen doen dat jij dan je miskopen laat zien en dat Suzanne er dan iets van maakt ofzo?

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 15 augustus 2011 om 20:12:

oh dat was ook een leuk idee geweest!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 15 augustus 2011 18:22

Ik zeg ‘Vera Camilla’ ook altijd zoals Suzanne dat zegt! :$
Leuk filmpje!
En het lijkt mij ook erg leuk om foto’s van Vera te zien uit haar ‘goude oorbellen met nikies’ tijd!

[Beantwoorden]


Door Sonjaaaaxx op 15 augustus 2011 18:28

Erg handig!!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 15 augustus 2011 18:39

Echt een leuk filmpje! Handige tips ook, ik ben benieuwd naar een nieuw filmpje van jullie. Ik zou wel eens willen weten welke broek bij welk figuur het beste past. Aangezien je in sommige broeken een platte kont hebt en in sommige een huge ass. :p Hoe zit dat nou precies? Zou ik wel graag willen weten :)

[Beantwoorden]

lot antwoordt op 15 augustus 2011 om 20:53:

Voor elk figuur de perfecte jeans.
Heb jij ook altijd moeite met het vinden van een spijkerbroek die leuk is maar ook fijn zit? Hier voor elk figuur tips voor het zoeken van de perfecte spijkerbroek.

Korte benen.
Kies voor een jeans met hoge taille. Ga voor donkere kleuren. Rechte of uitlopende pijpen staan mooi. De broek mag niet te kort zijn. Draag lange pijpen met hakken eronder voor wat extra lengte.

Lange benen.
Heupmodel en hoge taille staan allebei goed. Platte laarzen over de skinny jeans staan mooi. Verder kunnen bij lange benen de meeste modellen.

Stevige benen.
Brede tailleband en modieuze details. Kies voor broeken met verticale stiksels en versieringen. Donkere kleuren laten de benen smaller lijken.

Buikje.
Vermijd het lage en strakke heupmodel. Een hoge tailleband van stretchdenim camoufleert je buikje.

voilàààààà

[Beantwoorden]


Door Sanja op 15 augustus 2011 18:43

Ik draag ook altijd zwart :$ Ik ben zo bang dat als ik iets in een bepaalde kleur koop, dat het inderdaad dus nergens bij past! Dan ga ik eerder voor donkerblauw en donkergroen. Dat valt mooi te combineren met zwart (A)
Soms koop ik iets en doe ik het nooit aan omdat er altijd wel een excuus is: de gelegenheid, het weer, ohnee-ik-wil-het-niet-vuil-maken-gevoel, etc

[Beantwoorden]


Door Cindy op 15 augustus 2011 18:53

Ik vond het een erg leuk filmpje! Gelukkig weet ik nu ook wat mijn stijl is en doe ik eigenlijk geen miskopen meer :yay:
Nog een ander vraagje; Suzanne, je haarkleur is echt prachtig! Welke kleur is het en heb je het bij de kapper laten doen? Ga zo door ladies!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 15 augustus 2011 18:59

Heb een shirtje liggen met een schattig egeltje en nog een beestje hand in hand met de tekst: I love to be myself. Durf het niet te dragen. Ben bang dat mensen me arrogant vinden en ik kan me niet helemaal in de tekst vinden. Verder zijn de miskopen bij mij meestal broeken die toch niet helemaal mooi zitten naar m’n zin. Wil alleen maar skinny jeans.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2011 om 21:57:

Super leuk! Helemaal niet arrogant, lekker dragen joh!

[Beantwoorden]


Door Annelien op 15 augustus 2011 19:17

Misschien moeten jullie de volgende keer midden in de stad in een gekke bui filmen, dit filmpje vind ik een beetje stijf overkomen, maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen :) En wat hierboven ook al een beetje staat: misschien is een soort ‘interview’ ook wel leuk! Ik vraag me altijd af welke ‘little black dress’ het best bij welk figuur staat. Dit is een strijd die ik in mijn hoofd al een paar jaar voer haha!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 15 augustus 2011 19:22

Het kostte me een beetje moeite om geboeid te blijven, dit misschien omdat ik zelf geen ‘problemen’ heb bij het shoppen. Wel een erg leuk concept, wat vast en zeker nog beter uitgewerkt gaat worden bij ’t volgende filmpje!
Goed bezig!

[Beantwoorden]


Door Lucia op 15 augustus 2011 19:43

Ik vind ’t onderwerp goed gekozen, ook handige tips!
Alleen soms werd ’t wel een beetje langdradig… Ik had ’t graag wat “sappiger” gezien, als je snapt wat ik bedoel haha! Meer variatie met foto’s ofzo? Dat is dan voor de volgende keer ^^)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 15 augustus 2011 19:51

Hahaha wat een blij filmpje! Leuk :)

[Beantwoorden]


Door nienke op 15 augustus 2011 19:54

die haren van suzannee zijn leeuk! ik wil al heel lang een pony maar ik mag het niet :-( ik vind het echt een leuk filmpjee echt spontaan is suzanne en veraa die broek is echt leeeeuk (love) ! x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 15 augustus 2011 20:00

Ik vind het een hartstikke leuk filmpje en ik vind het juist zo wel goed verdeeld. Suus weet meer van mode en het is haar rubriek, dus ik vind het wel logisch dat ze wat meer aan het woord is. Hele handige tips, ik ga maar eens opzoek in mijn kast naar wat ik miskopen noemde. ^^)

[Beantwoorden]


Door Renske op 15 augustus 2011 20:09

Echt een heel leuk en handig filmpje. Ik doe eigenlijk vrijwel nooit miskopen. Soms moet je jezelf dwingen om iets aan te trekken en dan blijkt het eigenlijk geweldig te zijn, maar moet je je over een bepaalde drempel heenzetten.
Een basisgarderobe is wel erg handig om je eigen stijl te kunnen ontwikkelen. Zo heb je altijd (bijvoorbeeld) een spijkerbroek om dat shirt mee te combineren. Zo draag je de dingen ook daadwerkelijk:) En sommige stukken gaan ook jarenlang mee.
Voor een volgend filmpje is het misschien wel leuk om het over het combineren van prints te hebben.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 15 augustus 2011 om 20:12:

leuke reactie en ik ben het helemaal met je eens en zal het onthouden ;)!

[Beantwoorden]


Door sanne op 15 augustus 2011 20:17

echt een super leuk filmpje!
ik hoop nog vaker van dit soort leuke filmpjes te zien

[Beantwoorden]


Door lot op 15 augustus 2011 20:41

helemaal eens met vera! ik koop alleen iets als ik het meteen de dag dat ik het gekocht heb aan wil doen! X

[Beantwoorden]


Door Melanie op 15 augustus 2011 21:10

ik vind dit filmpje niet zo leuk om naar te kijken,
waarschijnlijk omdat hij te lang duurt.
misschien kunnen jullie de volgende keer een beetje opletten dat je niet alles minstens 5x herhaalt, dit is heel vervelend en kost heel veel tijd van het filmpje

[Beantwoorden]


Door Joos op 15 augustus 2011 23:40

Complimenten aan suzanne! Mooi, stijlvol en intelligent meisje.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 augustus 2011 09:12

Hey hey,
Suzanne, waar heb je dat leuke groene truitje gekocht?

X

[Beantwoorden]


Door susanna op 16 augustus 2011 11:41

ik vind Susanne echt tof :)
zei durft tenmiste te dragen wat ze wilt dragen.
ik vind het zo vervelend dat veel mensen alleen ”veilige” kleren aan durven te doen .(en dan andere mensen beoordelen)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 augustus 2011 12:07

Erg handige tips, hoewel ik toch me twijfels heb over tip nummero uno: weet wat je wil. Meestal als ik iets wil vind ik het nooit, dus het is bij mij vaak gewoon doelloos shoppen en kopen wat ik leuk vind.

Dan mijn miskoop: een soort roze/lichtgeel panterprintje, gekocht met mijn opa en oma voor de verjaardag. Reden van de aanschaf: we waren al zolang aan het kijken voor iets leuks en ik wilde ze het niet langer mee aandoen toen ik dit zag bij de winkel stond het wel leuk bij de paspop ik trok het aan zei dat het goed was en vervolgens ligt het nu bij mij in de kast.

Voor de rest erg leuk filmpje en ik vraag me echt af hoe suzanne haar haar zo mooi glanzend krijgt (jaloers)

xx.

[Beantwoorden]


Door Jen op 16 augustus 2011 13:50

Suzanne, wat heb je prachtige nagels (:

Leuk filmpje met handige tips! We all want more!

[Beantwoorden]

Jen antwoordt op 16 augustus 2011 om 13:51:

Nou ja.. wij (bijna) allemaal dan!

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 16 augustus 2011 15:26

Ik vond dit een heel leuk filmpje! De boodschap die ik eruit haalde was dat er eigenlijk geen miskopen bestaan, maar dat gewoon items zijn waar je je geen raad mee weet, en dat is eigenlijk ook wel zo. Die tip over het niet passen in de winkel vind ik niet altijd handig, als je in Amsterdam gaat shoppen en zelf woont in Limburg bijvoorbeeld kun je het niet zomaar ruilen. Ik vond wel dat Suzanne heel veel praatte (hoewel het ook een A Touch of Fashion filmpje is ) maar dat vond ik niet heel erg. Toen ik het verhaal hoorde over het zusje van Suzanne
werd ik erg benieuwd naar haar kledingstijl. Misschien zou er een keer een OOTD van haar op fashionisaparty.com kunnen komen?

Verder wil ik gewoon alleen maar zeggen: een superleuk idee om een talkshow te doen!

[Beantwoorden]


Door indiraa op 16 augustus 2011 15:53

superleuk filmpje!
dit vind ik echt leuk om te zien!
trouwens ook nog een tip (maar ik denk dat jullie het al weten haha) in sommige h&m’s en andere winkels hebben ze spiegels hangen die je slanker doen lijken waardoor een kledingstuk ineens heel anders (leuker?) staat.
x

[Beantwoorden]


Door Elien op 16 augustus 2011 18:22

super leuk filmpje!
ik heb ook een probleem dat misschien wel leuk is voor een filmpje..
ik kan namelijk nooit kiezen welke kleur nagellak er bij m’n kleding past
ik vind het super vervelend want ik heb veel mooie nagellak maar gebruik deze nooit veel omdat ik nooit weet welke ik moet gebruiken..
kunnen jullie me helpen?

[Beantwoorden]


Door Char op 16 augustus 2011 18:26

Leuk idee, zo’n filmpje!

Misschien een tip voor de volgende keer: laat iets meer zien in het filmpje. Bij dit onderwerp bijvoorbeeld dat Vera een aantal (zogenaamde) miskopen laat zien en dat Suzanne dan vertelt hoe ze dit anders kan dragen.
Denk dat een afwisseling van praten en ‘kijken’ het filmpje nog veel leuker maakt!

[Beantwoorden]


Door Bo op 16 augustus 2011 20:17

ik wil jou kledingkast wel is zien :)

[Beantwoorden]


Door jessica op 16 augustus 2011 21:05

leuk fimpje,handige tips! :D
ik weet mijn eigen stijl eigenlijk wel (zelfde als sanne van wearefashion ongeveer) maar meeste van mijn vriendinnen nog niet…
ik heb wel eens een kledingstuk dat ver in m’n kast ligt, jaren geleden gekocht toen ik mijn stijl nog niet wist en nooit gedragen, en dan bedenk ik ineens: hee maar als ik het zó draag, is het wél leuk! :D
haha

[Beantwoorden]


Door Milou op 16 augustus 2011 22:31

Hi Vera!
Ik vind de “A touch of fashion” filmpjes echt een leuke toevoeging naast de artikelen over beauty. Om eerlijk te zijn vond ik het filmpje iets te lang omdat er veel gepraat werd. Misschien is voor de volgende keer een leuk idee om daadwerkelijk voorbeelden te laten zien van in dit geval miskoop kleding, met daarbij tips hoe je ze er leuker uit kunt laten zien.

Ik vind je site helemaal super!

[Beantwoorden]


Door Carmen op 17 augustus 2011 14:53

WOW SUUS!!!! Je haar is echt SUPERVET!!!!!

[Beantwoorden]


Door Carolien op 17 augustus 2011 15:04

Helemaal iets anders;
VERA, hoe kom je in godsnaam aan zo’n lang haar?
Als mijn haar een beetje langer wordt, krijg ik dode punten ..
en dat van jou ziet er zooo gezond uit!
Alle tips zijn welkom :D

[Beantwoorden]


Door Margreet op 17 augustus 2011 15:26

Onwijs leuk filmpje! Erg nuttig ook, ik ga zeker wat hebben aan de tips die er werden gegeven!!

[Beantwoorden]


Door Fran op 17 augustus 2011 21:34

Super leuk!!
Ik heb ook zoiets meegemaakt;
Ik stond vorige week ook in een winkel en ik zag iemand die een beige jasje aanhad. Ik vond het super leuk staan bij haar maar dat meisje had een bruinere huid en bruin haar. Ik heb namelijk een redelijk witte huid en ongeveer hetzelfde haar als Vera en toen ik het jasje aantrok was het helemaal niet zo mooi. Ik ben dan voor hetzelfde jasje gegaan in het grijs dit stond me veel beter.

[Beantwoorden]


Door rosemarijn op 18 augustus 2011 16:21

vera wat ben je mooi hier ^^)

[Beantwoorden]


Door kirst op 21 augustus 2011 11:10

heel leuk filmpje! :wave:

[Beantwoorden]


Door Me op 21 augustus 2011 12:06

Ik kom meestal bij hetzelfde uit. (t-shirt met print in een felle kleur!)
het valt wel mee hoeveel zwarte kleren ik heb (spijkerbroeken NIET mee getelt. of leggingen) :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 24 augustus 2011 21:38

Haha, wat leuk zo’n talkshow! Haha, Vera zit er in het begin de hele tijd naast en knikt. Haha, wat mij opvalt is dat Suzan een mouw heeft opgestroopt en de ander niet, grappig! HAHA dat van zwart, geniaal. Heel goed filmpje, dus ik ga nu gewoon durven en aantrekken. Gewoon doen. Stiekem ben ik heel benieuwd naar jouw gouden oorbellen bontkragen tijd vera, foto’s? Haha. Dilemma, het eerste wat mij te binnen schiet is dat heel veel mensen H&M bijv. hebben. Hele leuke kleding, maar iedereen lootp ermee. Hoe maak je het’eigen’/ dat je niet bijv. in precies dezelfde outfit loopt als iemand anders. Hmm, klinkt raar.

[Beantwoorden]


Door Anne op 27 augustus 2011 17:54

Wat een interessant filmpje:) Leuk idee!
Even wat tips:
Vera “friemel” wat minder aan je haar haha
Volgende keer misschien meer foto’s als voorbeelden gebruiken, hoe je bijvoorbeeld een miskoop leuk kunt combineren of hoe je weet wat bij jouw figuur past
Wat meer interactie tussen Suzanne en Vera, nu was vooral Suzanne aan het woord. Maar het zou ook leuk zijn als Vera wat meer vragen stelt of als jullie in discussie gaan over iets.
Ik ben benieuwd naar het volgende filmpje!

[Beantwoorden]