My answers to your questions – deel 1

Nou, daar is hij dan! De video waarin ik jullie meest brandende vragen beantwoord. Enjoy!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Dus… Wat wil je nog meer weten? Brand maar los!

Als je zelf ervaringen wilt delen door iets wat ik in de video heb gezegd, feel free to do so. Ik wil ook jullie graag een beetje beter leren kennen.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life Video | 9 juni 2011 | 175 reacties

Reacties

Door Marjolein op 9 juni 2011 11:19

Had ‘m gisteren al gekeken, leuk! Ik moest echt lachen om je antwoord op de vraag of je maagd bent :D En echt stom dat ze je zo vaak lelijk genoemd hebben, want dat ben je helemaal niet!

[Beantwoorden]

//.megan antwoordt op 9 juni 2011 om 11:58:

haha (: ik ook, prachtig dat antwoord ;d. & trouwens sinds ik jou volg weet ik pas hoe ik met make-up op moet gaan, door JOU ben ik veel minder onzeker enzo. & door JOU

[Beantwoorden]

//.megan antwoordt op 9 juni 2011 om 11:59:

-handig joh dat ik tussendoor op enter druk – maar door JOU is mijn uiterlijk veranderd & heb ik er een leuk vriendje aan overgehouden. (: you go girl

[Beantwoorden]


Door Lola op 9 juni 2011 11:20

Wat een onzin dat jij lelijk zou zijn! Vanaf het moment dat ik op jouw site kwam heb ik altijd al gedacht: Wow, wat een mooi meisje!
Je neus is perfectly fine, je ogen zijn prachtig en je lippen zijn mooi gevormd en die benadruk je dan ook heel mooi met jouw trademark: red lipstick :)

Volgensmij ben je OOK nog eens superaardig en ik krijg altijd een smile op mn gezicht als ik weer eens een filmpje van je zie!!
(En natuurlijk is je blog ook geweldig en je schrijft het zo leuk :))

Vera ik vind je geweldig hoor!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 11:47:

Wie wordt er terecht gepest? Niemand. Pesten is altijd onzin! Kan er heel boos om worden, er worden zoveel mensen gepest.

Bedankt voor je lieve reactie! Gelukkig ligt de ‘pest tijd’ alweer een redelijke tijd achter me. Het is ook absoluut niet om te vissen naar complimentjes. Heb zelfs eraan gedacht het stuk eruit te knippen, maar aangezien ik wil dat jullie me beter leren kennen, hoort ook dat erbij. Want het heeft me zeker wel getekend. Net zoals alle andere positieve dingen in het leven me ook gemaakt hebben tot wie ik nu ben!

Bedankt voor je lieve reactie! <3

[Beantwoorden]

samanthalovesbeauty antwoordt op 9 juni 2011 om 15:18:

WOW inderdaad! elke keer dat ik weer een filmpje zie denk ik; wauw, wat is ze mooi!! echt je haar, en je ogen! oowh en over je neus, wat een bullshit. is echt niet zo! die mensen pesten met dingen waar ze zelf onzeker over zijn.
loves Samantha

[Beantwoorden]


Door Shirley op 9 juni 2011 11:30

Haha, die vraag krijg ik ook steeds over hoeveel verdien met mijn blog. Mensen schijnen dat interessant te vinden maar nee, ik beantwoord die ook niet :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 11:44:

Ik snap ook wel dat ze daar nieuwsgierig naar zijn omdat bloggen zo nieuw is. Ik heb ook geen clue hoeveel jij zou verdienen, het is echt nog zo nieuw er zijn denk ik niet echt richtlijnen voor.

[Beantwoorden]

lisanneleeft antwoordt op 9 juni 2011 om 23:58:

En op internet durven ze dat ook allemaal te vragen… In ’t eggie heb je die vraag vast nog niet vaak gehad :P

[Beantwoorden]


Door Desirée op 9 juni 2011 11:31

Leuk filmpje om zo meer over je te weten te komen. Ik snap trouwens heel goed dat je bepaalde vragen niet beantwoord..

[Beantwoorden]


Door Lee; op 9 juni 2011 11:31

Het voelt net alsof je gewoon naast me op de bank zit en tegen me zit te praten. Natuurlijk ken ik je niet persoonlijk, maar het komt zo oprecht over :D
Ik denk dat ik dit je leukste filmpje vind. Complimenten :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 11:44:

Thanks! ^^) Goed om te horen. ‘Op de bank met Vera’ ik voel nieuwe video’s aankomen… ;)

[Beantwoorden]

Anika antwoordt op 9 juni 2011 om 15:12:

Ja! Daar dacht ik ook al aan! Hert lijkt net of je tegenover me op de bank zit. :D

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 9 juni 2011 om 13:09:

vond ik nou ook!

[Beantwoorden]

Noor antwoordt op 9 juni 2011 om 14:12:

Haha precies! Ik zat onder het filmpje kijken op twitter en toen kwam er een tweet van jou en toen dacht ik huh, ze is toch.. oh nee dit is een filmpje! haha. :p

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 juni 2011 11:31

Het is zo fijn hoe openhartig je bent en ik vind het ook niet gek dat je vragen over het wel of niet maagd (goed ontweken ;) zijn of wat je verdiend niet wilt beantwoorden. Dat is ook helemaal niet belangrijk. :) En mocht het helpen: ik vind je wel echt een mooi meisje <3 Er is helemaal niets mis met je!

[Beantwoorden]


Door rianne op 9 juni 2011 11:50

heb je iets gehad met konningvlog!?
wil je er iets meer over vertellen(a) want ik volg jullie allebei jullie zijn echt toppers!
xx

[Beantwoorden]


Door Ilja op 9 juni 2011 11:51

Leuk om te zien …
Haha die vragen van Sanneke eronder, geweldig !! (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 12:15:

Haha ja, daar moest ik erg hard om lachen ^^)

[Beantwoorden]


Door Dionneeu op 9 juni 2011 11:54

Had jij eerst rood haar? Nu lijkt het blond, heb je ze geverfd ;$?
Ik wil namelijk ook mn haren blonder verven (ik heb ook rood haar), niet omdat ik mijn haarkleur haat ofzo, maar omdat ik iets anders wil. Ik ben alleen bang dat het dan geel wordt en daar zit ik niet echt op te wachten.

Oh en ik had een vraag:

Je zei in dit filmpje dat je gepest werd en ik ben 9 jaar lang gepest en nu hoor ik ook niet echt ergens bij. Maar ik vroeg me af; wat deed jij tegen het pesten? Ging je er tegen in of negeerde je het? Had je vriendinnen die achter je stonden of deden die ook mee?

dat wilde ik even weten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 12:16:

Rood geverfd, dat ze ik er niet duidelijk bij. Ik ben een natural blonde ;)

Als je blonder wilt, raad ik je echt aan naar de kapper te gaan en het aar te laten doen. Coupe yellow lijkt me geen leuke verrassing.

[Beantwoorden]

Dionneeu antwoordt op 9 juni 2011 om 12:42:

haha nee, sowieso doe ik dat niet zelf. Met mijn 2 linkerhanden, maarja zij zeiden ook al dat het geel kon uitslaan, maar niet als ik het met highlights doe ofzo. Maar ik wil zo’n haarkleur als Lauren Conrad en ik denk niet dat je dat kunt maken met highlights?

[Beantwoorden]

Nathalie antwoordt op 9 juni 2011 om 17:30:

Jawel hoor, ik heb zelf van nature een middenkleur bruin maar omdat ik er om de 3 maanden ballayage/strepen/highlights in laats zetten ben ik overwegend blond :) Mijn kapster zet er bij mij altijd 2 kleuren in, een echt blond en eentje heel licht bruin. Daardoor krijg je mooie schakeringen en telkens als je naar de kapper gaat wordt je een beetje blonder en lijkt het natuurlijk.


Door lisanne op 9 juni 2011 11:58

Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Eljah op 9 juni 2011 12:01

Ik vind het echt heel erg vervelend voor je dat je gepest werd.. Ik schrok er zelfs een beetje van.
Maar echt waar, je bent supermooi!<'3

Ik heb inderdaad ook wel een beetje het gevoel dat je naast me op de bank zit en tegen me praat!;p

Ik denk dat iedereen met deze Q&A veel meer over je weet. Echt superleuk dat je het zo persoonlijk wilt houden!

Liefs, Eljah

[Beantwoorden]


Door Alicia op 9 juni 2011 12:02

Ben je maagd? Nee … Waterman

GE-NI-AAL!
Ook met jouw hoofd erbij:P

Ik reageer normaal praktisch nergens op, maar dit was mijn shout out voor vandaag.
Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Charice op 9 juni 2011 12:23

Je hebt de vragen echt op een goeie manier beantwoord! Wat erg dat het in je geheugen gegrift staat.. vind het altijd erg om te horen dat pesterijen zovele indruk maken dat je het je jaren later nog als de dag van gister herinnerd.

[Beantwoorden]


Door Babette op 9 juni 2011 12:30

Je bent een prachtige meid. Moest ik gewoon even kwijt. (love)

[Beantwoorden]


Door BeYourSelf op 9 juni 2011 12:39

Heéii Vera,
super leuk filmpje, duimpjes omhoog ;)
weet, hoe het voelt om gepest te worde, da blijft je altijd naslepe, zo iets kan je moeilijk vergete..
Werk zelf ok nog altijd aan mijn zelfvertrouwe en ben nu van mening dat ik hier veel sterker ben uitgekomen! ondanks alles :)
Ik zou zegge Blijf zo bezig, je bent een super goed in je werk en laat je niet meer ontmoedige door andere die zijn gwn jaloers! je bent een super mooie toffe meid en We all love yah ;)
Oh en je had gelijk, prive blijft prive :) en je antwoord ‘Neeh waterman gwn ‘ ZALIG!
Liefs’

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 16:34:

Ik denk niet dat iemand die gepest is, dat vergeet. Maar super leuke dingen onthoud je ook, en die moet je juist koesteren en vaak aan terug denken. Niet aan de nare dingen, die zijn nergens goed voor.

Hele lieve reactie, thanks! <3

[Beantwoorden]

BeYourSelf antwoordt op 9 juni 2011 om 17:00:

Ik geef je helemaal gelijk meid!
mooie momenten moet je koestere :yes:
graag gedaan, meende echt alles ;-)
Liefs’ x

[Beantwoorden]


Door Mieke op 9 juni 2011 12:50

Hi!

You go girl! Je doet het super, gewoon lekker op je eigen manier: zo ben jij op je best!!

Zie het mooie resultaat hier met je site en volgers!

Liefs!

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 9 juni 2011 12:52

Leuk filmpje, ik kijk niet zo vaak filmpjes, maar die van jou zijn toch wel erg gezellig :-) Wat goed ook dat je laat weten dat je vroeger erg gepest werd, ik ben ook heel erg veel gepest en dat kun je echt heel lang met je mee dragen, slaat wel gaten in je ziel soms. Goed voor je volgers dus om te weten dat ook mensen die er van buiten helemaal zelfverzekerd en succesvol uitzien evengoed kwetsbaar kunnen zijn, en dat gepest worden dus helemaal niks te maken heeft met hoe leuk jij zelf bent! You go girl! Ik ben heel nieuwsgierig hoe het over 10 jaar met je VeraCamile imperium is :-)

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 juni 2011 12:55

Leuk filmpje weer! kijk ze graag! Leuk dat je nu op een andere plek dit soort filmpjes maakt. Het komt op mij lekker huiselijk en gezellig over zoals je op de bank zit! Kijk uit naar deel 2 ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 9 juni 2011 13:00

Gepest? Toch raar dat je dan beautyblogster bent geworden. Je wordt nooit terecht gepest, maar dat jíj gepest bent vroeger … ze zouden allemaal een trap onder hun reet moeten hebben. Ik ben vroeger ook gepest; tanden stonden scheef, was de jongste van de klas en kreeg als eerste puistjes, hoogbegaafd … ja, daar gaan we.

Ik snap dat nooit hè, dat er mensen zijn die gepest worden die er zo geweldig mooi uit zien en een geweldige persoonlijkheid hebben. Je bent getekend voor je leven als je gepest bent. Te erg voor woorden.

Ik vind het trouwens ook vet goed hoe je jezelf uit die ene ;-) vraag hebt gered, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 16:37:

Haha, hoezo is het raar dat ik dan beautyblogger ben geworden? En de goede dingen die ik heb meegemaakt hebben me veel meer (positief) getekend! :yes:

[Beantwoorden]

Jennifer antwoordt op 9 juni 2011 om 16:47:

Oh, niet verkeerd opvatten .. maar tegenover de pesters – die jou lelijk noemden – een sarcastische opmerking. Verder niet gemeen bedoeld richting jou!

[Beantwoorden]


Door amy op 9 juni 2011 13:10

super leuk filmpje vera!

[Beantwoorden]


Door Iris op 9 juni 2011 13:11

Superleuk filmpje weer!
Ik vind dat je heel vrolijk en eerlijk overkomt en dat is heel leuk vind ik.
Ik vond dit één van je leukste filmpjes, omdat ik het altijd leuk vind om meer over mensen te weten gekomen.
Ik snap ook wel dat je sommige dingen niet vertelt, dit is tenslotte je beroep en moet je dus niet altijd alles vertellen wat mensen van je vragen.

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 juni 2011 13:13

hee! leuk filmpje vera! van mij wat vraagjes over bijbaantjes:
– hoe oud was je toen je je eerste bijbaantje kreeg?
– waar heb je allemaal gewerkt? wat vond je ervan? wat vond je je leukste baantje van je bijbaantjes (site niet meegerekend!)
– wanneer besloot je geen baantje meer te hebben en je totaal op je site te richten?

en nog een vraag:
– wat vind je van andere beautyblogs? bekijk je bijvoorbeeld wel eens een blog waarvan je denkt: wat onprofessioneel, of: dat zou ik anders doen, of juist: dat is handig, dat ga ik ook doen!

xxxx

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 juni 2011 13:20

Oh en trouwens vera, ik was gisteren in de kruidvat en zag daar ineens een groot schap staan met essence producten. het was geen make-up maar het waren reinigings en verzorgingsproducten! het heet Essence My Skin. het was duidelijk nieuw en zag er heel leuk uit. Er waren cleansing gezichtsdoekjes, cremes… van alles! ik heb meteen de folder die er bij stond meegenomen. Ik heb twee producten van deze ‘serie’ producten van essence gekocht: een refreshing toner en een bijpassende matterende creme. heb de refreshing toner nu al 2x gebruikt en de creme vandaag ook al en ik ben er nu al heel tevreden over! de producten (ik heb de ‘paarse’ uitvoeringen, er is ook roze en nog een kleur geloof ik…) ruiken heeerlijk en de creme matteert ook echt! nou ja, wat een lange comment haha, maar ik dacht ik zeg het even. had jij die producten al gezien? xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 16:40:

Ja, ben wat aan het testen van de blauwe lijn! Review volgt nog.

[Beantwoorden]


Door Pvt. Sugar Rush op 9 juni 2011 13:32

‘Ben je maagd?’ ‘Nee, waterman’, geniaal beantwoord. xD Rofl

[Beantwoorden]


Door Elles op 9 juni 2011 13:37

Heee Vera ! Wat een super leuk filmpje, leuk dat je dit soort vragen beantwoord, hierdoor wordt je blog ook heel persoonlijk! Ik lachte me echt kapot toen je antwoord gaf op de ‘maagdvraag’ haha. Maar ik snap dat dat soort vragen te persoonlijk zijn! Wat ik heel erg vind, dat je zo gepest bent.. Ik snap het echt niet! Je ziet er zo leuk en vrolijk uit! Je bent echt zo’n gezellig persoon, waar ik zeker mee om zou gaan! Ik ben gek op je blog, dankjewel voor alles!

liefs, xxxxxxx

[Beantwoorden]


Door SK. op 9 juni 2011 13:42

Ik wil toch even zeggen dat ik je een hartstikke leuke meid vind =) en sinds de eerste keer dta ik op je blog ben geweest blijf ik hem ook volgen, omdat ik je zo’n leuke vrolijke open meid vind! , en dat ik het heel leuk vind wat je allemaal doet!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 9 juni 2011 14:02

JIJ LELIJK? Jezus ik ben juist altijd super jaloers op je!

[Beantwoorden]


Door Jeanne op 9 juni 2011 14:10

Je hebt echt ontzettend gelijk over privacy. Meid, vragen die je niet wilt beantwoorden hoef je ook niet te beantwoorden! Niets moet, je hebt het allemaal zelf in de hand. ;-)

[Beantwoorden]


Door Savannah op 9 juni 2011 14:10

Als er iemand niet lelijk is, ben jij het wel. (love)

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 juni 2011 14:15

Ooh wat word ik toch altijd vrolijk van jou! (love) Leuk fimpje!

[Beantwoorden]


Door Lauradenkt op 9 juni 2011 14:18

Mijn vraag: wat zijn je favoriete blogs? Hoeven niet per se beautyblogs te zijn.

[Beantwoorden]


Door kirsten ------- op 9 juni 2011 14:20

WHAT, jij lelijk ?!
nou idd dat zegt meer over die mensen zelf !:$
ik vind je mooi <333

[Beantwoorden]


Door Janne op 9 juni 2011 14:30

leuk filmpje! En je bent echt niet lelijk, hoor!

[Beantwoorden]


Door ellis op 9 juni 2011 14:33

ten eerste wil ik even zeggen dat ik jou echt totaal niet lelijk vind!
en die vragen over de prive leven zou ik idd ook niet beantwoorden

nu mijn vraag;
wanneer wist je zeker dat je een beautyblog wou beginnen en hoe ben je gestart?

[Beantwoorden]


Door anne op 9 juni 2011 14:35

Ik ben zo jaloers op jou haar haha!

Maar mijn vraag is,
Wat vind je de leukste winkels in Arnhem, weet je nog leuke niet zo bekende winkeltjes? Ik shop er zelf namelijk oo regelmatig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 16:41:

Ik shop het meest bij de bekende winkels. Maar bijvoorbeeld PAK aan het einde van het zijstraatje tussen Hema en de oude H&M is leuk. Afroshopje met achterin de winkel ook Sleek producten :)

[Beantwoorden]


Door Janinee op 9 juni 2011 14:38

Ik vind je ook totaal niet lelijk hoor, je bent juist knap ! :ja:
Maar ik had een vraagje, vroeger had je toch best wel last van acné?
Hoe gaat dat er nu mee?

[Beantwoorden]


Door Deborah op 9 juni 2011 14:47

Mijn vraag is hoe ging je ermee om toen je gepest werd ?
Ik word zelf namelijk ook best gepest en word ook altijd lelijk genoemd en dik.

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 9 juni 2011 14:47

Hoiiiiii Veraa!!
Wat een super leuk filmpje.
Maar wat raar dat ze je altijd lelijk hebben gevonden op de middelbare school. Echt..
Je bent alles behalve lelijk. Merendeels van de meiden zijn jaloers op jou hoe je er uit ziet. De manier hoe jij je precenteert maakt je alleen al mooi!

Liefs Annemieke

[Beantwoorden]


Door E. op 9 juni 2011 14:47

Jij bent totaal NIET(!) lelijk! En waarschijnlijk te schoon voor luizen! :lol:

Laat je niet kisten! Ik volg je omdat ik je leuk vind, hoe je deze site (en alles er om heen) beheert! Keep up the good work!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 16:43:

Luizen houden juist van schoon haar! ^^)

[Beantwoorden]


Door Stacey op 9 juni 2011 14:56

Ik wou even zeggen dat je echt niet lelijk bent maar een hele mooie meid benT,zowel van buiten als van binnen! . Tegen mij hebben ze dat ook gezegt en doen het nog steeds maar ik sta er nu boven, als zij dat vinden is het hun mening. En wat een super leuk filmpje ,(:
Liefs.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 9 juni 2011 14:58

Wat een onzin, dat juist jij gepest zou worden! Je bent helemaal niet lelijk, Vera! Ze zijn gewoon allemaal jaloers op je. Ik denk dat er maar heel veel meiden jaloers kunnen zijn op jou uiterlijk. Ik kan er echt kwaad om worden als er mensen gepest worden, die pesters vind ik zo ongelooflijk zielig. Nee Vera, je bent echt prachtig!
En mijn vraagje is: hoe heb je het tegen je ouders verteld dat je een blog had? Ik zou het zelf namelijk helemaal niet durven, zij begrijpen ook helemaal niets van beauty!

[Beantwoorden]


Door Puck op 9 juni 2011 14:59

Vera jij lijkt zo erg op iemand die in ken, een vakantievriendin! Soms denk ik echt even: Hé dat is Elize! Met je opmerkingen, hoe je praat, je haar. Ik zie haar niet zo veel, ze woont namelijk 1,5 uur bij mij vandaan. Dus dan dan lijkt het soms net even alsof jij het niet bent, maar Elize.
Hele leuke video Vera! Het lijkt net alsof je gezellig naast me op de bank zit en lekker tegen me aan het kletsen bent.

[Beantwoorden]


Door Veerle op 9 juni 2011 15:00

Ben je maagd?
Nee ik ben waterman!
Hahaha, geniaal.

[Beantwoorden]


Door Pippi op 9 juni 2011 15:08

Wat leuk om je wat beter te leren kennen! Het is wel duidelijk dat je site je lust en je leven is en dat begrijp ik zo goed. Ik hou ook zoveel van mijn werk en dat begrijpt ook niet iedereen:)
Oh ja, ook ik vind je een prachtige meid!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 16:47:

Je bent lezeres toch? Kan me wel voorstellen dat dat heel leuk is! Hoewel die leerlingen ook echt vervelend kunnen zijn… Kan het weten, ik was echt verschrikkelijk op de middelbare school. :+

[Beantwoorden]


Door Anika op 9 juni 2011 15:15

Wat voor make-up zou jij aanraden op 13 (bijna14) jarige leeftijd?

[Beantwoorden]


Door Sanne op 9 juni 2011 15:31

Heeeei Vera,

dit filmpje vond ik echt superleuk om naar te kijken!
je vertelt alles zo gemakkelijk ( en grappig ).
ik vond t zo zielig toen je vertelde over dat je gepest werd!
omg dat mensen zoiets tegen een ander kunnen zeggen,
ik schrok er een beetje van..
ik heb ook een vraag aan jou: “van welke kledingstukken zeg je: nou dit is echt helemaal mijn ding?
ik kijk uit naar t volgende Q&A filmpje,
ze zijn awesome!

groetjes Sanne

[Beantwoorden]


Door A op 9 juni 2011 15:35

Hihi, ik heb ook bindingsangst! Van zodra het bekeken wordt als een “relatie” knijp ik ‘m. Ik kan best wat hebben met iemand maar om dan echt over te gaan op vriendje/vriendinnetje status, daar heb ik problemen mee.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 16:48:

Ugh.. ik ook. Ik word super happy van verliefde mensen, maar als zij me dan proberen te koppelen ren ik weg!

[Beantwoorden]


Door Astrid op 9 juni 2011 15:37

Leuk filmpje !
Wat voor baantjes heb je allemaal gehad?

[Beantwoorden]


Door Quinty op 9 juni 2011 15:39

Hoi!!!
ik heb hier een vraagje:
welke sport zit je??
Kussss,
Quinty

[Beantwoorden]


Door Miranda op 9 juni 2011 15:58

Hahah toen ik de comments hieronder zag(ik had toen het filmpje nog niet gezien) van dat je de vraag grappig had geantwoord op ben je maagd? dacht ik voor de gein ook aan de sterrenbeelden en dat deed je ook nog echt geniaal :) Haha. Echt bizar dat jij gepest bent, je bent echt zo’n mooie meid!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 juni 2011 16:00

lovely filmpje (love)

[Beantwoorden]


Door lauraa op 9 juni 2011 16:00

fantastisch filmpje, zat echt; NEEE NOG MAAR EEN MINUUT HIJ MOET EEN UUR DUREN :( hahaha, maak er snel weer eentje :D lijkt me trouwens ook superleuk om je eens te ontmoeten, je lijkt me echt een superleuke meid, zo gezellig haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 16:50:

Haha, ik had nog wel zo mijn best gedaan het kort te houden :D

[Beantwoorden]


Door femketje op 9 juni 2011 16:02

leuk filmpje :D

[Beantwoorden]


Door Sarah op 9 juni 2011 16:04

Hey Vera,

een vraagje voor je volgende filmpje: wanneer ga je beginnen met je visagieopleiding (of ben je al begonnen?) En wat zijn je toekomstplannen qua studie en wat wil je later met je studie doen?

[Beantwoorden]


Door Julia op 9 juni 2011 16:11

Die mensen die je hebben gepest weten echt niet wat ze zeggen!
Je bent een kei leuke meid en helemaal niet lelijk.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 9 juni 2011 16:12

Leuk dat je zo’n filmpje maakt. Zo leren we je inderdaad beter kennen en dat is alleen maar fijn! Ik vind je site echt super, en ik vind het ontzettend goed van je dat je niet ingaat op al die achterlijke vragen die al die duimpjes omhoog kregen op youtube. Zulke dingen zijn privé. Ik vind dat je er echt goed mee omgaat! Ook vind ik het goed dat je open bent over het feit dat je vroeger erg gepest werd. Moet je nou eens naar je kijken, hoe ontzettend mooi je bent en wat je hebt bereikt! Dat je dit verhaal hier verteld, kan misschien jongere meiden helpen die op dit moment gepest worden op school.

Zo. Dat wilde ik even zeggen.

[Beantwoorden]


Door laura op 9 juni 2011 16:12

net als jou heb ik dus ook last van bindingsangst. ik ben nu 4 dagen samen met een jongen en om eerlijk te zijn ben ik hem al beu, weet er misschien iemand hoe ik hem het beste dump?

<3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 16:51:

Hahah, die arme jongen. Probeer nog even vol te houden, misschien draai je nog bij!

[Beantwoorden]


Door dada op 9 juni 2011 16:17

Hoe ga je om met haters? en heb je die uberhaut? ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Vera op 9 juni 2011 16:23

Wat een enthousiast filmpje zeg! Leuk! <3

[Beantwoorden]


Door cissy op 9 juni 2011 16:39

Hi,
Leuk zo een filmpje op je site!
En meid jij komt er wel!! Zeker weten! Wat een ander ook zegt…
xxxx

[Beantwoorden]


Door Zoë op 9 juni 2011 16:46

Leuke video zo kom je nog eens wat te weten over je dat vind ik leuk en trouwen ik zou die vragen ook niet hebben beantwoord hoor (love) Xxx zoë

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 9 juni 2011 16:50

leuk filmpje! Sorry voor de lange video?!! :O ben je gek joh! ik hou van filmpjes!!
haha die ‘maagd vraag’ is tog nog beantwoord he! ze wilde een antwoord? ze hebben een antwoord :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 18:06:

Haha klopt, eigenlijk heb ik hem gewoon wel beantwoord. Wat aardig van me ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 juni 2011 17:01

Hahahahahahhaah wat een geweldig filmpje

Ik weet een leuke vraag (geïnspireerd op de VLOG van ZoetZuur), welke drie binnen- en buitenlandse celebs zou je willen doen/wel een beschuitje mee eten?!!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 18:07:

Oh, goeie!

[Beantwoorden]


Door Roosje op 9 juni 2011 17:15

Ik vind t wel een beetje jammer dat nu haast alle reacties gaan
óf over de privacy óf over het gepeste! Ik vond dit in t geheel gewoon heel leuk om je beter te leren kennen <3 En btw, oke tuurlijk is het rot om gepest te worden enzo maar als je deze grap met sarcasme/als grapje tegen een vriendin ofzo zou zeggen vind ik 'm nog wel grappig :x : Zijn je luizen ongesteld? Ik moest lachen NA het filmpje, toen ik het aan t kijken was zat ik echt zo van: ohhhh wat gemeen, en daarna bedacht ik me dat het best een goede grap was als hij niet gemeen was bedoeld :)

[Beantwoorden]

paulien antwoordt op 9 juni 2011 om 18:10:

ik denk ook dat daarom veel kinderen gepest worden en leraren er niet zoveel aan doen omdat je dnek oh een grapje. maar asl het vaak gebeurd en vooral als het gemeen bedoeld is is het niet zo leuk.

het is voor leraren dus ook wel weer heel moeilijk te zien wanneer je gepest wordt. ik ben halverwege de pabo en ben er wel heel alert op, maar het blijft lastig

[Beantwoorden]


Door Claire op 9 juni 2011 17:20

’t Is echts stom dat je gepest bent. Een vriendin van mij werd vroeger ook gepest.

Maar ik heb ook een vraag: Wat zijn je hobby’s naast dit? (Weet niet hoe ik het nou ook al weer moet noemen)

Groetjes,

Claire

[Beantwoorden]


Door Anne-Mieke op 9 juni 2011 17:22

Hahahah! Creatieve oplossing op de vraag; ben je nog maagd.

Q: Wat vond je ervan om jezelf voor de eerste keer te filmen?

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 10 juni 2011 om 18:04:

goeie! ^^)

[Beantwoorden]

Femke antwoordt op 10 juni 2011 om 20:56:

Ja inderdaad die is goed!

[Beantwoorden]


Door Claire op 9 juni 2011 17:23

Hoi, Vera

ik was iets vergeten te zeggen. Mijn sterrenbeeld is maagd, dus als iemand aan me vraagt ben je maagd moet ik eigenlijk wel ja zeggen. Weet jij misschien wat ik dan kan zeggen? (Is wel eens gevraagd.)

Groetjes, (alweer)

Claire

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 18:09:

Gewoon vragen. Sterrenbeeld? En met een Ja of Nee antwoord, weet jij ook weer wat je moet antwoorden ;)

[Beantwoorden]


Door Anke op 9 juni 2011 17:34

Hahahahahhahah ben je nog maagd? Nee waterman! Ik lig hier helemaal dubbel. Echt grappig;D
Maar leuk filmpje!
x

[Beantwoorden]


Door sanne op 9 juni 2011 17:42

je bent echt een super knappe meid!
ik vind het tof om te zien, dat je je niks van die ‘pesterijen’ aan trekt.

[Beantwoorden]


Door Elin op 9 juni 2011 17:45

Leuke vragen! haha wel weer een groot verschil qua vragen op youtube en je blog :lol:. En lelijk? je bent juist echt een heel mooi meisje. be proud on yourself <<3 xxx

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 juni 2011 17:59

Vera, bij deze een dikke duim omhoog vanuit Zuid-Limburg! Wat ben je toch een geweldig oprecht, eerlijk mens met goede principes en uitgangspunten, mijn respect heb je!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 18:09:

Thanks Joyce! En Limburg, woehoe! ^^)

[Beantwoorden]


Door Suus op 9 juni 2011 18:00

Echt een heel leuk en eerlijk filmpje!
Ik herken het zo met die vriendjes. Zodra het maar iets dichterbij komt wordt ik bang en is het klaar. Maar net als jij denk ik dat als de juiste voorbij komt, deze er wel tijd voor neemt om er doorheen te komen :)

[Beantwoorden]


Door paulien op 9 juni 2011 18:08

Ik heb geen vraag maar meer een opmerking over je filmpjes. je bent altijd zo heerlijk vrolijk en met een en al lach op je gezicht. ik vind dat echt super om naar te kijken. ik kijk dan ook al je filmpjes altijd!

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 9 juni 2011 18:21

Hee Vera,
ik vind dit echt een leuk filmpje!
Ik vind de YouTube vragen vooral flauw, eigenlijk.
Gelukkig ben je zo professioneel om er niet op in te gaan, haha.
Ik wil trouwens nog even zeggen dat die pesters echt ongelijk over je hebben, ik vind je niet lelijk! Het lijkt me ook heel erg naar, natuurlijk
ken ik je niet maar ik vind, zo lijkt het tenminste, dat je die pesters nooit hebt gelooft en daar ben ik blij om.
You’re doing a great job! ^^)

x.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 juni 2011 18:29

Hoi Vera,

Je bent absoluut niet lelijk! Dus laat die mensen maar kletsen.
Superleuk dat je zo droog zei; nee, ik ben waterman.
Maar wat ik graag wilde weten is wat je favoriete oogschaduwkleur is :)
Ga vooral zo door want je filmpjes & artikelen zijn superleuk!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 9 juni 2011 18:31

Haha, ben je maagd? Nee waterman. Geniaal hoe je dat aanpakt! Ik zou er nooit opgekomen zijn. :P En over dat pesten, ik ben ook wel eens gepest en net als jij met dat ik luizen had. Interessant filmpje!

[Beantwoorden]


Door Samira op 9 juni 2011 18:32

Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Elise op 9 juni 2011 18:33

Wat ben je toch een lieve meid. Je probeert altijd positief te zijn. Soms dan zit je in een dipje en wil je even je frustratie beetje kwijt, maar ook dan probeer je het niet al te negatief te laten klinken. Wel erg dat je zo gepest bent.

Ik heb ook wel een grote neus en sommige mensen roepen dat ook naar me. Maar ik heb daar eigenlijk niet echt moeite mee. Ik heb genoeg zelfvertrouwen. En het zegt meer iets over hun dan over mij inderdaad en er zijn ook mensen die me juist een mooie meid vinden. Een klasgenootje zei zelf dat ik het mooiste meisje van de klas was haha. En toen ik jarig was hebben (vooral de jongens) voor mij gezongen in de klas. Dat was wel leuk. En ik ben nooit lelijk genoemd. Niet dat ik weet.

De mensen die je onderuit willen halen zijn waarschijnlijk zelf onzeker of jaloers. Vroeger trok ik daar ook niet veel van aan. Nu wat meer als vroeger, want vroeger hoorde ik het letterlijk niet eens dat mensen nare dingen naar me riepen.

[Beantwoorden]


Door Nina op 9 juni 2011 18:34

Leuk filmpje, ik ben trouwens wel maagd ;)

[Beantwoorden]


Door Roobin op 9 juni 2011 18:35

huuuuuh koningvlog? hahaha for real?
ik reageer ook echt nooit, maar ik volg je al zo lang, en ook alle youtubegathering filmpjes kijk ik etc. is dat echt waar, of een youtubegrapje hahaha.
maar om dát antwoord moest ik gewoon reageren haha!

[Beantwoorden]


Door tamara op 9 juni 2011 18:38

pesters zeggen vaak maar wat. ik werd op de middelbare school uitgescholden voor Barbie de echte van mattel; IT en zelfs itje zonder titje en dat terwijl ik best wel grote borsten had/heb.
je antwoord op de vraag of je nog maagd was geweldig. het perfecte antwoord op die te persoonlijke vraag. geweldig gedaan. duimpjes omhoog voor je antwoord.

[Beantwoorden]


Door Charile op 9 juni 2011 19:08

Leuk filmpje!
Leuk dat je de vragen hebt beantwoord
X

[Beantwoorden]


Door laura_floortje@msn.com op 9 juni 2011 19:39

Je komt echt super naturel over! echt heel leuk gedaan! ;-)
Ik had ook een vraagje:
Ga je in de zomer nog naar leuke festivals buiten of binnenland?

[Beantwoorden]


Door Colinda op 9 juni 2011 19:47

wow; ik snap echt niet waarom mensen dat zeiden dat je lelyk was! je bent echt super knap,, nee niet slymerig, ik meen t echt!!

[Beantwoorden]


Door wies op 9 juni 2011 20:22

oeehh ik wil wel bij je komen werken over 10 jaar haha.
mijn vraag is; wie is je grote idool?
Xx

[Beantwoorden]


Door Roosje op 9 juni 2011 20:26

Vera helemaal niks met dit artikel verder maar als je dol bent op die perziksnoepjes ( twitter ) moet je eens SHE ENERGY bij de kruidvat proberen, een energy drank die er PRECIES naar smaakt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 22:06:

Oeh, ga ik proberen!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 juni 2011 20:43

Hee Vera, superleuk filmpje en hele creatieve vragen en wat een geniaal antwoord op de vraag ben je nog maagd? Ik moest er echt om lachen. Ik snap wel dat je het daar niet over gaat hebben op YT en je site. Ik vind het echt heel erg dat je vroeger gepest bent, ik vind je echt helemaal niet lelijk en ik snap dat je het eruit wou knippen, omdat je dacht dat iedereen anders dacht dat je naar complimentjes zat te vissen, maar ik vind het juist stoer dat je het erin hebt gelaten. En jij bent echt niet lelijk, door jou tips voelen meisjes zich juist MOOI, je maakt jezelf MOOI op, je bent altijd zo postitief en dat is ook MOOI en zo kan ik nog meer MOOIE dingen aan jou opnoemen! Ik werd op de basisschool ook wel eens gepest, maar jij hebt gelijk, de pesters zijn zelf het ergste en hebben zelf geen zelfvertrouwen! Door jou ben ik (o.a.) gestart met bloggen, je inspireert me en ik zie echt geen reden om jóu te pesten, maar eigenlijk vind ik dat er niemand gepest moet worden! You Go Girl! Sorry voor deze lange comment trouwens, xxx :hearts:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2011 om 09:25:

wow, wat een super lieve reactie weer! dat ik jou inspireer! <3

[Beantwoorden]


Door Marlies op 9 juni 2011 21:05

Leuk ! <3

Ben je welleens naar Antwerpen gaan shoppen? :)

xx Marlies, Belgje dus ^^

[Beantwoorden]


Door Lianne op 9 juni 2011 21:29

Hoe is je muzieksmaak door de jaren heen veranderd? (Graag met artiesten namen) :)

[Beantwoorden]


Door shine op 9 juni 2011 22:08

Leuk filmpje!! :) &.. je bent echt niet lelijk hoor. Je bent een knappe meid en met ook nog eens een fijn karakter wat altijd duidelijk te zien is in al je filmpjes ;-) . Ga vooral zo door x !

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 juni 2011 22:13

aah thank you for answering!

maar dat is natuurlijk een slecht antwoord. dat snap je zelf ook wel ;).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2011 om 09:24:

Nee! Hoezo? :O

[Beantwoorden]


Door phoebe op 9 juni 2011 22:16

Ik vind jou echt suuuuuuuuuperleuk en superspontaan! Jij en Serena zijn eigenlijk de enige Nederlandse beautybloggers waarvan ik de filmpjes bekijk. Heel veel anderen vind ik een beetje arrogant of kan ik het accent niet uitstaan (ik ben vlaams, ik heb issues haha) maar jouw filmpjes zijn echt supertof!

[Beantwoorden]

Sanja antwoordt op 9 juni 2011 om 22:56:

In deze comment kan ik mezelf zo hard in vinden! (ik ben ook Belgje)

[Beantwoorden]


Door Sanja op 9 juni 2011 22:57

Hoja, ik ben uit nieuwsgierigheid die koningvlog gaan opzoeken :$
Goeie smaak heb je!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2011 om 09:28:

Hehe thanks :D

[Beantwoorden]

aaaaaa antwoordt op 11 juni 2011 om 14:35:

haha ik vind hem juist lelijk en niet grappig sorry :$
maar wel leuk filmpje

[Beantwoorden]

marieke antwoordt op 16 juni 2011 om 17:38:

haha ik heb hem ook opgezocht en vind hem wel knap! :D


Door Lisa op 9 juni 2011 23:25

Wat een leuke video! :D En het is heel begrijpelijk dat je zulke vragen niet beantwoordt, dat is normaal :) Kan trouwens niet geloven dat ze jou vroeger lelijk noemde, je bent totaal niet lelijk! :)

[Beantwoorden]


Door Gulchin op 9 juni 2011 23:27

Hoi Vera!
Eerst wil ik zeggen dat ik ook ben gepest geweest nu nog altijd trouwens. Want ik ben dik, lelijk en ik ben een vent omdat een kant van mijn afgeschoren (net zo

[Beantwoorden]

Gulchin antwoordt op 9 juni 2011 om 23:37:

Oeps! Mijn langere comment staat ietsje lager
xx

[Beantwoorden]


Door Linda op 9 juni 2011 23:32

Echt weer een leuk filmpje Vera!
Ik heb ook een vraag: hoe en waarom ben je eigenlijk een blog begonnen. Volgens mij ben/was jij stiekem best wel verlegen, vond je het niet eng? En was je niet bang voor de reacties van mensen om je heen?

[Beantwoorden]


Door Gulchin op 9 juni 2011 23:35

Hoi Vera!
Eerst wil ik zeggen dat ik ook ben gepest geweest nu nog altijd trouwens. Want ik ben dik, lelijk,raar (want ik kleed me “dom”) en ik ben een vent omdat ik één kant van mijn hoofd heb afgeschoren (net zoals Ellie Goulding).Maar ik wou even zeggen dat ik dus weet hoe je je voelt over het pesten. Het is Verschrikkelijk! Maar als ik 1 iets heb geleerd van mijn vader en moeder is dat je gewoon moet doorgaan in het leven. Ik weet dat ik later iets zal bereiken in de modewereld, en zo kan ik die pesters dan later iets bewijzen! Jij hebt dit nu al ook gedaan door je succesvolle site! Die ik trouwens elke dag bezoek! Maar ik heb ook een vraagje: Zit je nog op school? Want je zei in het filmpje dat de site je fulltime job is. Wel alvast bedankt voor het leuke filmpje! :) jij bent trouwens helemaal niet lelijk!
Groetjes Gulchin
Ps. Wil je alsjeblieft antwoorden? Het zou echt heel veel voor ik betekenen! xx
Ps.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 10 juni 2011 01:20

Wat heb jij met Koningvlog gehad?

[Beantwoorden]


Door Brenda op 10 juni 2011 09:25

Hoi!!
Ik had 1 vraagje; hoe verdien je dan met je blog? Door de reclame die erop staat?? Wat moet ik me er dan bij voorstellen??
Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2011 om 09:29:

Ja, staat ook op deze pagina onderaan uitgelegd: http://veracamilla.nl/website/

[Beantwoorden]


Door Monique op 10 juni 2011 11:18

Ik heb ook een vraagje

Welke kleur oogschaduw vindt jij het mooist bij jezelf?

[Beantwoorden]


Door Tess op 10 juni 2011 14:06

Ik denk dat er vroeger -en nu nog steeds- een heleboel mensen gepest worden. Ik vroeger ook maar raar genoeg heb ik er nu niet veel – echt echtecht heel weinig- last van. Je bent eigenwijs of je bent het niet :P blij dat je nu zo bent geworden en zo vrolijk en zelfverzekerd-er?- bent. Hier wat vragen voor je:
1. Hoe zou jij je tijdschrift noemen als je hem krijgt? -hoop het voor je-
2. Waar haal jij je inspiratie vandaan?
3. Toen je nog niet blogde, wat was je grootste hobby? ja make up misschien maar even buiten je -make up- blog.
4. Als je 1 ding mocht kiezen dat je zou veranderen aan je kamer, wat zou het zijn?
5. Wat is jou favoriete shirt?
6. Heb je ooit sporten gedaan? zoja welke sporten?
7. Als je nog een opleiding zou moeten doen -of cursus- wat ga je doen?
8. Wat is de mooiste quote die je kent?

Als ik nog wat verzin, zal ik nog wel een mailtje sturen C:
Groetjes Tess

PS: me zusje is ook waterman, geniaal.

[Beantwoorden]


Door Krista op 10 juni 2011 14:46

Haha ik moest echt zo lachen over je antwoord of je maagd was!
Leuk filmpje,
en vera kan me zo niet voorstellen dat je vroeger gepest bent geweest,
vind je hartstikke spontaan! :)

[Beantwoorden]


Door Veerle op 10 juni 2011 14:49

Hey Vera! super leuk filmpje!! nog 2 vraagjes van mij: 1.Wat zijn je hobby’s naast bloggen? 2. Wat zijn je favoriete YouTube channels? (beauty+gewoon humor) Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Sharissa op 10 juni 2011 15:49

Je filmpje is SUPER!

Nu heb ik een vraagje, maar ik wil dat je maar 1 antwoord kiest! :) :
Als je moest kiezen tussen je carriere die jij wilt en de liefde van je leven, welke van de twee zou je kiezen?

[Beantwoorden]


Door Tamara op 10 juni 2011 16:06

Bij mij blijft het filmpje zwart.. ook op youtube zelf :no: Met andere filmpjes heb ik dit niet.

[Beantwoorden]


Door sophie op 10 juni 2011 18:10

haha best grappig dat ik eigenlijk nooit , niet eens een beetje, gedacht heb dat je lelijk of zoiets was terwijl je dr wel mee gepest bent, ik vind jou juist altijd zon mooie meid!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 10 juni 2011 18:25

Heel leuk filmpje! Vind Q&A filmpjes altijd wel leuk om te bekijken. Best heftig dat je gepest bent joh. Had het niet echt ‘verwacht’ aangezien je echt niet lelijk bent! Je bent een superleuke meid om te zien! :)

[Beantwoorden]


Door Lobke op 10 juni 2011 18:38

Bij een klasgenootje van me vroeg zo’n (zogenaamde) grapjas of ze nog maagd was.
Maar ze dacht sterrenbeeld…dus ze zei nee maar ze was toen nog 10 dus ik dacht echt zo van ben je wel goed in je hoofd ?
Maarja die jongen steelt ook van kinderen uit mijn klas dus we kunnen hem niet uitstaan.

15 en rookt al 4 jaar dan ben je niet helemaal lekker of wel soms ?

xx Respect voor je pest stukje
Ik ben zelf ook een beetje gepest en nam mezelf voor om hun nooit na te doen dan houd jezelf de eer en kwets je iemand niet maar maak je juist vrienden.

[Beantwoorden]


Door Eliese op 10 juni 2011 20:24

Welke films vind je echt GEWELDIG? (: x

[Beantwoorden]


Door Soraya op 10 juni 2011 22:23

Heee vera,

Super leeuk filmpje <3.

Erg dat je bent gepest , en weetje , dat zou je dus totaaaaal nieeet van jou denken omdat je een super leuke meid bent om te zien echt waar!!:D Vanaf het moment dat ik je volgde vond ik je al Superr!!!
Je bent hartstikke knap & je neus is gwn perfect.
Die mensen zijn waarschijnlijk gwn jaloers op je geweest , zo moet je het maar bekijken Vera!!(L).
Echt waar , wat zijn er toch vervelende mensen op de wereld pff..
Maar je bent Superr dat wilden ik even kwijt hihi.

xxxxSD.

[Beantwoorden]


Door Anoniem op 11 juni 2011 08:20

Hé Vera! Best fijn om te weten dat jij ook gepest bent, ookal klinkt het heel gemeen. Ik word al heel lang gepest, en dit was mijn eerste leuke jaar in mijn nieuwe klas. Ik krijg in de 4e een nieuwe klas en het blijkt dat ik weer bij al de pesters kom en er is geen uitweg zonder iets te veranderen aan mijn vakken/school. Nu moet ik toch een ander vakkenpakket kiezen eind juni, of van school veranderen..
Ik ben wel van plan later succesvol te worden (leuke baan etc.) net als jij. En door jou weet ik dat ik hier ooit vanaf zal zijn en gewoon mijn eigen pad moet volgen!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 11 juni 2011 10:06

Geweldige reactie op die maagd-vraag :) Jij bent cool!

[Beantwoorden]


Door Rosa op 11 juni 2011 13:11

Hoi Vera,
Ik ben eigenlijk benieuwd naar jou eigen tijdschrift.

Rosa,

[Beantwoorden]


Door lisa op 11 juni 2011 17:45

hee vera.
leuk zoo’n filmpje.
wat stom dat je gepest bent.
maar ik heb daarom ook een vraag voor je.

mensen die erg gepest worden, gaan zichzelf verwaarlozen.
maar jij bent met een eigen website begonnen.
over make-up enzo.
hoe kwam je op het idee omdat te doen? was dat een aanleiding van het pest gedrag? en hoe reageerde ‘de pesters’ op jouw eigen website?

[Beantwoorden]


Door Fleur op 11 juni 2011 19:07

Hei Vera.
Als eerste vind ik je filmpjes geweldig!
Ik kijk altijd bij je filmpjes, op school hebben we het erover.
En je staat tussen mijn favorieten bij mijn beautyfilmpjes(;
Maar wat een onzin dat je lelijk bent.
Ik vind je super knap, als ik dan weer van die leuke foto’s zie.
Zou je deze vragen willen beantwoorden.
– Hoe ziet je kamer eruit?
– Kan je een x je dag routine doen?
– Hoe maak jij een knot, staart oftewel: Hoe doe jij je haar?
Ik hoop dat je daar een x een filmpje van maakt!
Veel liefs, van Fleur.

[Beantwoorden]


Door Carlyn op 12 juni 2011 07:34

haha jawel ik ben een keertje meegeweest met je broertje, maar toen was je niet thuis

[Beantwoorden]


Door yara op 12 juni 2011 11:35

erg leuke dit artikel&natuurlijk je look ook! (love)

[Beantwoorden]


Door Vera op 12 juni 2011 13:53

Hee naamgenoot! (altijd leuk! :))
Ik volg je site al een tijdje en ik heb echt respect voor je gekregen, ik zou nooit zo kunnen bloggen.
Ik vond het filmpje leuk en ik vind het behoorlijk professioneel hoe je omgaat met sommige vragen. (zoals die vraag over of je nog maagd bent, haha)

ga zo door! :D
xx

[Beantwoorden]


Door Liefs, P. op 12 juni 2011 14:37

Ik had ook een question!!

In welk oog ben je beter met opmaken??
xxx

[Beantwoorden]


Door Aniek op 12 juni 2011 16:33

hee! leuk filmpje!!
maar wat voor een sexuele contacten heb jij gehad met koningvlog????(A) hahahahaha
ik vond trouwens jouw antword op de vraag ben je nog maagd echt super goed gevonden!!
xx aniek en ga zo door!

[Beantwoorden]


Door terraa op 13 juni 2011 09:21

oeh waarneer denk je dat weer een nieuwe ‘my answers to your quenstions; is?
ik heb een vraag die ik echt graag wil stellen ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2011 om 16:58:

De vragen kan je nu stellen!

[Beantwoorden]


Door Roos op 13 juni 2011 18:34

Ik snap dat je niet wilt vertellen hoeveel je verdient! Dat is persoonlijk natuurlijk. Maar wat ik me afvraag:
Hoe verdien je eraan? (alleen via advertentieinkomsten?) Hier ben ik heel erg benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door nono op 13 juni 2011 19:28

Denk je dat omdat je zo vaak bent gepest met “lelijk zijn” dat je daardoor een interesse in beauty hebt gekregen?

[Beantwoorden]

l- antwoordt op 14 juni 2011 om 16:10:

ha zo zat ik ook te denken ja, van omdat je zo onzeker werd gemaakt je daardoor meer hier in ging verdiepen. en idd het zegt meer over die mensen dan over jou, want je bent een prachtig meisje!

[Beantwoorden]


Door Merel op 13 juni 2011 21:33

‘Ben je maagd, nee waterman.’
Wat een briljant antwoord! Go Vera!
Leuk filmpje weer.

[Beantwoorden]


Door Noah op 18 juni 2011 19:05

wil je een stukje je hond filmen? :D

[Beantwoorden]


Door Arantxa op 18 juni 2011 19:07

Als iemand je in zou willen huren om tweets voor te lezen, zou je dit dan doen? En zou je dit ooit overwegen, mocht je website onverwachts failen? :lol:

[Beantwoorden]


Door Anke Styles op 18 juni 2011 19:09

Als je 1 beroemdheid zou mogen zijn, wie zou je kiezen? (:

[Beantwoorden]


Door Leanne op 18 juni 2011 19:21

Heey Vera,

Ik ben echt fan van je! Ik kijk echt elke dag of je al nieuwe filmpjes hebt! Nu ga ik een vraag aan je stellen en ik hoop dat je hem wil beantwoorden!
Wat zou je doen met één miljoen?
Ik hoop dat je hem beantwoord want ik ben namelijk erg nieuwsgierig hihi.

Groetjes Leanne

[Beantwoorden]


Door fleur op 18 juni 2011 19:25

wat is het hoogste bedrag wat je ooit aan 1 makeup product hebt uitgegeven??

[Beantwoorden]


Door Sarina op 19 juni 2011 18:08

Je bent super gorgeous! Stomme eikels die zeggen dat je lelijk bent. Wat geweldig om te zien hoe je straalt als je over je toekomst en carrière praat. <3

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 juni 2011 17:42

EINDELIJK :D. Yaay. 400 Vvragen? Wow. Ja ik vond dat best wel jammer, want ik zat naar een livechat te kijken die vragen beantwoorden en zij beantwoorden devragen heel kort en heel snel ‘ja… nee’ zeg maar, vond ik wel jammer. Geen kinderen? :O Ja oké, als je carrière wilt dan snap ik het. Hmm, ik wil een carrière en kindjes haha.Huh mensen die het niet begrijpen? Oh zo, ik snap het. HAHAHHA JE BROERTJE, geniaal. IK KOM BIJ JE WERKEN VERA afgesproken? :D Awwh, echt heel lief dat je ouders helemaal achter je staan! 200 duimpjes?! WOW haha. HAHAHAHAHAHA WATERMAN LOL. JAWEL IK WIL JE HOREN RAPPEN RAPPEN VERA! doe het ons wel aan! :O Gepest is echt een raar woord, vooral als het zo vaak achter elkaar zegt. AAAWWWWH VEERTJE TOCH, ik heb nu echt zin om je een dikke knuffel te geven! <3

[Beantwoorden]