FOTD: Two Days Of Freedom

Vandaag een Face Of Two Days, twee looks gemaakt met mijn INGLOT Freedom System palette. Gister stond er alleen review online van mijn zelfbenoemde The Caribbean palette en vandaag is het tijd om te laten zien welke twee looks ik met de vijf kleuren schitterende oogschaduw uit het palette heb gemaakt.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Gister maakte ik deze paarse look, met de -surprise!- paarse oogschaduws uit het palette. De lichte paarse kleur op het bewegend ooglid, de donkerpaars in de arcadeboog en natuurlijk de schitterende highlighter in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot.

Ik blijf gek op paars, het kleurt mooi bij mij ogen en haar en een mooie paarse ooglook is te dragen bij veel gelegenheden. En de twee kleuren uit het palette matchen perfect! Helaas heb ik geen full-face foto van deze look.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Hoewel ik de twee paarse kleuren goed heb ingeschat, liggen de turquoise oogschaduws qua kleur heel dicht bij elkaar. Jammer, want nu kan ik er minder goed diepte mee creëren en lijken mijn oogleden al snel een groene waas. Ik ga nog experimenteren met de paarse en groene kleuren. Misschien rolt daar nog wat moois uit.


Full-face. De bronzer lijkt misschien wat heavy, maar dat komt door de lichtval. Mijn haar en wenkbrauwen zijn op deze foto ook een stuk donkerder.

Gebruikt: L’Oréal True Match foundation & poeder / E.l.f. Studio Line Bronzer / Hema Eyebrow Pencil in Light / E.l.f. Mineral Eyeshadow Base / MAC Fluidline in Blitz ’n Glitz / PUPA Energizer mascara.

Met mijn INGLOT palette kan ik mooie looks maken, hoewel ik wel een beetje baal van de groene kleuren. Let er dus goed op wanneer je een palette bij INGLOT maakt, want het is natuurlijk wel zo leuk als je met de gekozen oogschaduws voor in het palette één of meerdere looks kunt maken. Gelukkig kan ik altijd nog een nieuwe palette maken en de oogschaduws eventueel wisselen. Of ik pak gewoon een kleurtje uit een andere palette erbij.

Twitter Facebook
Categorie: ... Of The Day | 8 juni 2011 | 106 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door marleen op 8 juni 2011 16:01

mooie kleuren

[Beantwoorden]


Door lisanne op 8 juni 2011 16:02

wow, mooie looks!!! :wave:

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 juni 2011 16:03

vind die turquoise look erg mooi! vind de bronzer inderdaad wat veel ghehe :P maarja iedere foto verschilt ook weer. ;a xoxo

[Beantwoorden]


Door pleun op 8 juni 2011 16:10

mooie looks, groen/turqouise staat altijd mooi vind ik!

[Beantwoorden]


Door Alise op 8 juni 2011 16:10

Wat een mooie kleur! Staat je ook heel erg mooi (:

[Beantwoorden]


Door Evi op 8 juni 2011 16:10

Ik vind het twee helemooi looks!

[Beantwoorden]


Door Stacey op 8 juni 2011 16:11

Wat heb je een mooie looks gemaakt.
Jammer dat je van de eerste look geen full size foto hebt, maar ja dat maakt niet uit. Persoonlijk vind ik de groene look het mooist.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 17:11:

Ik maak altijd 100 full-face foto’s, maar soms mislukken ze gewoon allemaal :(

[Beantwoorden]

Stacey antwoordt op 8 juni 2011 om 18:09:

Kan gebeuren, don’t you worry! ^^) Verder leuk artikel en mooie looks.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 8 juni 2011 16:12

Ik vind de paarse juist niks en de turquoise heel mooi. Vind de paarse te ver uit elkaar liggen qua kleur. Vind wel dat deze techniek heel mooi is. :)

[Beantwoorden]


Door Maya op 8 juni 2011 16:12

Die turquoise look vind ik heel erg mooi! :)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 8 juni 2011 16:12

Mooie kleuren! Xx

[Beantwoorden]


Door Jeske op 8 juni 2011 16:14

Die turquoise oogschaduw is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 8 juni 2011 16:26

Die paarse ooglook is mooi!
Die groene kleuren lijken inderdaad op elkaar, maar vind het wel mooi!

[Beantwoorden]


Door paulien op 8 juni 2011 16:40

jammer idd dat die blauwe kleuren zo dicht bij elkaar liggen. die paarse look vind ik echt super mooi!!

[Beantwoorden]


Door Lee; op 8 juni 2011 16:41

Ik vind beide looks erg mooi :D

[Beantwoorden]


Door milou op 8 juni 2011 16:44

Heel mooi, Vera!
Je wenkbrauwen zien er ook echt goed uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 17:12:

Thanks! Ben ze dunner aan het epileren ^^)

[Beantwoorden]

Lotte antwoordt op 8 juni 2011 om 19:54:

Wauw, je wenkbrauwen vielen mij ook op Vera. Ik vind ze persoonlijk een stuk mooier zo! Past beter bij je gezicht :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 juni 2011 16:44

de kleuern staan je echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Martine op 8 juni 2011 16:46

Ik heb een opmerking, ik vind je teksten steeds zelfverzekerder worden, en niet op een positieve manier. Je tweets zijn de laatste tijd ook erg raar, veel over seks, blijf beseffen dat je ook erg jonge followers hebt! :yes:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 17:14:

Hoe bedoel je zelfverzekerder worden, niet op een positieve manier? Ik probeer juist minder onzeker te schrijven, omdat ik vaak te horen kreeg dat dat juist een afknapper is.

En ik tweet soms grof en over sex inderdaad en ik weet dat ik jonge lezeressen heb, maar ik kan niet met iedereen rekening houden en ik ben ook gewoon zo.

Maar ik snap je kritiek wel en zal erop letten! Het is niet mijn bedoeling arrogant over te komen, ik ben soms gewoon heel droog en sarcastisch en misschien dat dat verkeerd overkomt.

[Beantwoorden]

Elisa antwoordt op 8 juni 2011 om 18:52:

Ik vind dat net helemaal niet in je artikels, dat je grof overkomt, ik vind net dat je alsmaar vlotter en leuker schrijft, zeker niet vulgair ofzo. En twitter staat toch los van de site, ik vind niet dat je daarvoor verantwoording moet afleggen. Anders moet je op de duur ook nog een aparte privé en publieke twitter hebben…

[Beantwoorden]

Savannah antwoordt op 9 juni 2011 om 10:54:

Daar ben ik het helemaal mee eens. Ik vind je stukjes juist steeds leuker worden om te lezen, dus ga zo door ^^)

Savannah antwoordt op 9 juni 2011 om 10:55:

Whoops, met eline dan hea :X

Irene antwoordt op 8 juni 2011 om 17:22:

vera is vera,
en haar leuke droge manier is juist typisch vera.
en dat is zo leuk aan haar.

Sorry, maar ik vind het wel leuk hoe vera schrijft,
met een droge leuke ondertoon erin,
Superleuk om te lezen, dat vind ik dan.

Go vera, je bent helemaal niet arrogant!

[Beantwoorden]

magda antwoordt op 8 juni 2011 om 18:12:

Ik ben het inderdaad met je eens, Vera neigt weleens naar de arrogante kant, alsof ze alles beter weet nu ze ‘bekend’ is. Maar ik bezoek haar site elke dag met plezier. En wat heeft jouw comment met dit artikel te maken?

[Beantwoorden]

Irene antwoordt op 8 juni 2011 om 18:21:

maar weetje, als ze gaat zeggen
oh mijn ooglook is echt lelijk,
dan noemen mensen het zeker weer complimentjesvissen,
dan is het ook weer niet goed.
ik vind het wel leuk, als je een blog schrijft,
dat je er ook een soort passie in gooit ofzo.

maargoed, back to the point.
ik vind het prachtige ooglooks, misschien moet ik ook maar eens een kijkje nemen bij INGLOT

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 19:02:

Magda, ik vind mezelf niet beter en ik zie mezelf al helemaal niet als bekend! Maar waarom zou ik een look online plaatsen die ik niet mooi vindt? ik ben blij met de paarse ooglook, ik vind dat hij mooi gelukt is. Maar er kan nog van alles beter, natuurlijk!

Ik zou graag willen weten wanneer je arrogant vindt, want ik absoluut niet zo over komen! Ik wil alleen wel met zekerheid schrijven, want waarom zouden jullie mij anders geloven als ik ergens niet zeker van ben?

[Beantwoorden]

magda antwoordt op 8 juni 2011 om 20:25:

Ik denk dat het gewoon een meningsverschil is. De ene vind je super, de ander soms iets te vrolijk, en de ander noemt dat weer arrogant. Maar ik wil je absoluut niet onzeker maken!! Ik weet hoe dat voelt, niet fijn dus. Dus ik zou zeggen, ga vooral door met je site, en doe het met plezier. Onzekerheid kan je leven alleen maar verpesten!!

En idd, ik vind je paarse ooglook erg mooi! Die turkoise lijkt trouwens heel erg op deze look http://veracamilla.nl/2011/02/fotd-make-up-store-microshadow-smaragde/
Ik vind het allebei echt supermooie kleuren

Marielle antwoordt op 8 juni 2011 om 20:30:

Ik denk dat je je van de reacties niet al te veel moet aantrekken. Tuurlijk is het vervelend als mensen je arrogant vinden of een opmerking maken over hoe je doet/overkomt. Maar wat bij de 1 arrogant over komt, komt bij de ander juist weer heeel anders over. En als iemand je arrogant vind, dan is dat maar zo. Niet iedereen kan je leuk vinden. Ik vind het juist leuk hoe je over dingen schrijft, maar vooral de filmpjes vind ik zo lekker enthousiast. Ik heb zelf weinig met make-up (mijn nagellak verslaving uitgezonderd) maar ik lees en kijk toch elke dag -met plezier!- even de updates.

Ik denk dan ook dat je vooral niet moet veranderen. Als je nu extra niet arrogant wil overkomen ga je de spontaniteit verliezen, wat ik dan weer erg sonde zou vinden.

Mirte antwoordt op 8 juni 2011 om 19:58:

Ik snap echt niet hoe jullie hier bij komen. Ik vind Vera juist absoluut niet arrogant overkomen, eerder het tegenovergestelde. Er zijn een paar beautybloggers waarbij ik me wel in deze kritiek zou kunnen vinden, maar Vera hoort daar absoluut niet bij!

Om ook nog even op het artikel zelf te reageren, ik vind de looks je allebei erg mooi staan! Felle kleuren vind ik zelf altijd wel lastig om mee te werken omdat er vaak wel wat blauw-oog gevaar is, maar jij bent er weer goed in geslaagd.

[Beantwoorden]

Nina antwoordt op 8 juni 2011 om 20:12:

Naja, wat een volstrekt overbodige opmerking over een goed geschreven artikel… raar hoor, dit soort commentaren, ik blijf me verbazen soms over hoe ongenuanceert mensen maar zoiets neerkwakken. Vera; Ik vind je foto’s echt prachtig (ik ben heeeel jaloers, dit krijg ik nog niet voor elkaar!) en vind de turquoise look erg mooi, ondanks dat je zelf wat baalt van de groentinten. Het staat je zeker goed! Ik ga volgende week zelf hopelijk naar Inglot en zal goed opletten welke kleuren ik kies ;)

[Beantwoorden]


Door Celine op 8 juni 2011 16:53

echt super mooi! groen staat prachtig bij je ogen! :D

[Beantwoorden]


Door lara op 8 juni 2011 17:00

dat groene staat je wel mooi :)
Die bronzer lijkt trouwens ook super mooi!

[Beantwoorden]


Door Annika op 8 juni 2011 17:05

Ik vind eigenlijk die paarse look het mooist..

[Beantwoorden]


Door Arnela op 8 juni 2011 17:09

Vind de paarse net iets mooier :)

[Beantwoorden]


Door Divaofgeneva op 8 juni 2011 17:27

Ik vind de paarse echt prachtig! Ik vind de turquoise ooglook net ff té turquoise. Misschien is die turquoise, ook wel leuk met wat bruin tinten?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 19:08:

Ja ik ga er nog even goed mee experimenteren! ^^)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 8 juni 2011 17:32

Erg mooie looks, allebei! Wel jammer dat je de 2 turquoise kleuren een beetje verkeerd hebt ingeschat, maar toch vind ik de look zeker wel geslaagd hoor!

[Beantwoorden]


Door Georgina op 8 juni 2011 17:52

Super leuk Vera als ik je zo mag noemen

Die groenere vind ik veel mooier mijn mening dan, en trouwens hoe je schrijft fantastisch gewoon dat ben jij blijf vooral zo schrijven

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 19:09:

Haha ja je mag me zo noemen hoor, zo heet ik tenslotte ook! ^^)
En heel erg bedankt!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 8 juni 2011 17:56

Wauw nice! Ik vind de paarse wel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 8 juni 2011 17:57

oh wauw echt beide looks zijn erg mooi

[Beantwoorden]


Door Eva op 8 juni 2011 18:05

De turquoise look is echt prachtig ! En die bronzer vind ik ook heel mooi hoor, net goed :-)

[Beantwoorden]


Door Roos op 8 juni 2011 18:06

Allebei hele mooie ooglooks!

[Beantwoorden]


Door laura op 8 juni 2011 18:08

wauw!! wat een mooie looks, i love your brows!
echt mooie kleurtjes! wil je eens bij een tutorial laten zien hoe je zo mooi je oogschaduw een beetje naar binnen richting je neus toe kan doen! mij lukt dat namelijk niet, verder mooie bronzer ook!

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 juni 2011 18:09

mooie looks!

[Beantwoorden]


Door eva op 8 juni 2011 18:14

leuke looks, wil je een keer een haarverzorgingsproducten filmpje doen? Wat je dus hebruikt voor je haar (shampoo,conditioner,maskers…..?)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 8 juni 2011 18:14

Wauw die paars is echt pretttttty! <3

[Beantwoorden]


Door Silva op 8 juni 2011 18:21

Ik vind allebei de looks erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Aline op 8 juni 2011 18:22

Paarse look vind ik het mooist, staat je goed!!
xx

[Beantwoorden]


Door Amber op 8 juni 2011 18:23

Staat je goed! Vind het zelf ook erg mooi, maar het staat me niet echt, alleen als ik het als ‘bij’kleur doe zeg maar, niet een hele look met die kleur, helaas… :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 19:09:

Hoezo niet? :O

[Beantwoorden]


Door Anouk op 8 juni 2011 18:26

echt supermooi leuke looks!!
ben jaloers, ik wil dit ook heel graag, maar ik moet even moed verzamelen om het te dragen op school! :p

[Beantwoorden]


Door Lissa op 8 juni 2011 18:28

Heel erg mooie oog looks!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 8 juni 2011 18:31

Die paarse look is mooi en ik vind dat blauwe wel wat hebben, wat jammer dat de kleuren zo dicht op elkaar liggen. Kun je misschien niet met het matte/shimmer effect spelen? In ieder geval wel mooie looks :D

[Beantwoorden]


Door Savannah op 8 juni 2011 18:32

Hi Vera !

Wat kan jij goed make-upe zeg echt wauw.
Mag ik vragen op wat voor programma jij je foto’s bewerkt ?
x Liefs Savannah

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 19:10:

Tuurlijk! In Adobe Photoshop CS3

[Beantwoorden]


Door Mariska op 8 juni 2011 18:38

Wow, het ziet er echt heel erg leuk uit, mooi gedaan!

[Beantwoorden]


Door pamela op 8 juni 2011 18:39

mooie looks!
Zou je een review willen schrijven over de loreal true match foundation?

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 8 juni 2011 18:40

Wauw, wat zijn je wenkbrauwen mooi op de laatste foto! De laatste look is trouwens mijn favoriet! Pretty!

[Beantwoorden]


Door Tes op 8 juni 2011 18:52

Ik kijk pas sinds kort op je blog, en vind het erg leuk! Verder ben ik persoonlijk niet zo van de oogschaduw, eerder van de eyeliner maar ieder zo zijn ding. (Vind het jouw wel heel mooi staan) Ik vind verder ook dat je op een leuke manier schrijft en de foto’s erg mooi zijn. Alleen wist ik helemaal niet dat je met deze site ook wat verdient, hoezo dan eigenlijk als ik dat vragen mag? X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 19:11:

I love eyeliner too!

En ja ik verdien geld met mijn blog, hier staat onderaan uitgelegd hoe: http://veracamilla.nl/website/

[Beantwoorden]


Door Paola op 8 juni 2011 18:52

Vooral die groenige look vind ik super mooi!

[Beantwoorden]


Door Silke op 8 juni 2011 19:07

Die paarse look ik ben helemaal fan

Vera-Fan-Club (love) (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 22:04:

Hahaha <3

[Beantwoorden]


Door Sofie op 8 juni 2011 19:09

Oh die blauwe look is echt zo mooi! Het is fel, maar toch ziet het er niet te hard of TE fel uit. Love it!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 8 juni 2011 19:12

Die paarse look is echt pretty! (love)

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 juni 2011 19:15

Turquoise staat je echt prachtig (love), ondanks dat de kleuren dicht bij elkaar liggen.

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 8 juni 2011 om 19:16:

(love) (hij deed het niet?)

[Beantwoorden]


Door Trista op 8 juni 2011 19:17

Mennn, die groene look is zoooo mooi <3 past zo goed bij je ogen!

[Beantwoorden]


Door Samira op 8 juni 2011 19:18

Wauw de groene is mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door charile op 8 juni 2011 19:22

wauw, beide zijn ze echt heel erg mooi (love)
x

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien op 8 juni 2011 19:45

Ik vind het wel tof dat je altijd van die felle looks maakt, je moet het toch maar durven! En het staat je gewoon ook superleuk :)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 8 juni 2011 19:53

Prachtig! Jij rockt kleur zo goed! Je wenkbrauwen zien er ook schitterend uit, kun je misschien een filmpje maken over hoe je zo krijgt (grooming en bijtekenen?)? x

[Beantwoorden]


Door Iris op 8 juni 2011 19:55

Ik vind het allebei hele mooie looks, en ja, misschien lijken die groene kleuren wel erg op elkaar, maar samen passen ze ook wel goed bij elkaar!
En ik ben het helemaal eens met degene boven me, je maakt altijd echt superleuke looks en het is ook makkelijk na te maken.

[Beantwoorden]


Door jana op 8 juni 2011 19:57

Mooie looks :D (love)

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 8 juni 2011 20:16

Ik vind ze beide mooi, maar ik vind de groene look het mooist :)! Staat je trouwens echt prachtig :)

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 8 juni 2011 20:23

Prachtige kleuren :-)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 8 juni 2011 20:36

Aaah, wauw! Ik vind beide kleuren echt prachtig! Ik vind de paarse ooglook vooral erg mooi gelukt. :D

[Beantwoorden]


Door Samantha op 8 juni 2011 20:41

Jammer dat de turquoise kleuren zo dicht op elkaar liggen maar ik denk dat het ook mooi zou zijn om gewoon de paarse erbij te blenden. Krijg je waarschijnlijk een beetje zo een zeemeerminnen idee.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 22:05:

Ja, dat denk ik ook. Ik ga er morgen mee oefenen :idee:

[Beantwoorden]


Door T op 8 juni 2011 20:53

In een woord, prachtig! Je ziet er heel erg leuk uit op de laatste foto en je hebt de kleuren leuk gecombineerd!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 juni 2011 21:59

Mooie kleuren en look! :)

[Beantwoorden]


Door Desiree op 9 juni 2011 06:24

Gave looks! Heel mooie gedaan.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 9 juni 2011 08:07

Mooie looks, intense kleuren en ze staan je goed!

[Beantwoorden]


Door Celineee op 9 juni 2011 09:41

Erg mooi gedaan vera!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 9 juni 2011 09:50

Wauw! Maar de paarse oogschaduw staat jouw echt wel leuker.

xxxxxx

[Beantwoorden]


Door Savitri op 9 juni 2011 10:23

Beide ooglooks vind ik erg mooi ^^ En ik móet je gewoon even een complimentje geven over het plaatje boven het artikel, want die is weer heel erg mooi bewerkt. Sinds je nieuwe layout (denk ik? ^^’) is me dat sowieso opgevallen, dat die plaatjes zo mooi bewerkt zijn. Pluspunten daarvoor! :D Ze zijn gewoon rustig en passen mooi in de layout van je site, maar je laat er altijd iets van de kleuren van de producten of looks o.i.d. in terug komen, echt leuk om te zien ^^

Dus eh ja, dat moest ik gewoon even kwijt, haha! Ga zo door, sowieso :) Ik volg je site met heel veel plezier ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2011 om 11:25:

Ah wow, dankjewel! Vind ze ook heel leuk om te maken, doe er mijn best op ^^)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 9 juni 2011 10:44

mooie looks ik hou ervan!!

[Beantwoorden]


Door Charice op 9 juni 2011 10:46

Mooie looks! vind die blauwe echt heel mooibij jou staan!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 9 juni 2011 13:07

wauw, wat een supermooie looks! Echt zooo knap hoe je dat allemaal doet ^^) en je bent heus niet arrogant (aa’)

[Beantwoorden]


Door lena op 9 juni 2011 13:08

moooi! ik ga denk ik ook is oogschaduw op de onderste wimperrand aanbrengen!

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 juni 2011 14:17

Mooie looks! En de onderste foto is echt super leuk!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 juni 2011 18:39

Moooi, blauw staat je altijd erg goed :)

[Beantwoorden]


Door Silhouette op 9 juni 2011 20:00

wat mooi weer ! Ik vind turquoise looks/oogschaduw echt prachtig, helaas heb ik er maar één kunnen vinden, die is van essence ( dat rock palette ) en die heeft maar heel weinig pigment. Dus ik ben nog opzoek naar een goede.
Deze staat je in ieder geval heel goed !

[Beantwoorden]


Door Elinedroomt op 9 juni 2011 21:41

De eerste look is suuupermooi, zou ik ook dragen. De tweede zou ik zelf niet snel dragen, maar vind ik bij jou heel goed staan :)

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 10 juni 2011 00:05

Die paarse look vind ik echt supermooi! =D

[Beantwoorden]


Door aniek op 10 juni 2011 12:34

mooi vera!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 10 juni 2011 19:00

Erg mooie ooglooks (love)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 11 juni 2011 17:25

Wat een mooie looks! Staat je allebei heel mooi. <3

[Beantwoorden]


Door sanne op 13 juni 2011 18:43

Mooie looks! Zelf vind ik de paarse het mooist!

[Beantwoorden]


Door anita op 13 juni 2011 20:07

woow super mooie look. staan je super goed.

[Beantwoorden]


Door milou op 17 juni 2011 17:47

ohmygod jij hebt zulke mooie perfecte wimpers!
what ’s your secret??

[Beantwoorden]