E.l.f. €1 producten review

Het zal jullie verbazen hoeveel mail ik wekelijks krijg over het cosmeticamerk eyes lips face, beter bekend als e.l.f. Helemaal aan het begin van veracamilla.nl maakte ik een filmpje over de kwasten van e.l.f. en sindsdien krijg ik daar -ook 1,5 jaar later- nog regelmatig over. Wanneer ik in een gezelschap van beautybloggers ben ben ik ook vaak ‘het meisje van de e.l.f. kwasten’. Hoewel ik ondertussen een heleboel andere kwasten gebruik, kan ik er wel om lachen. Maar wat vind ik van de €1 make-upproducten?


Image Hosted by ImageShack.us
Ik koos een zestal producten, die (voor als je het nog niet helemaal door had) ieder €1 per stuk kosten. Vrijwel alle producten zitten netjes verpakt op een kartonnetje en zijn afgedekt met plastic. Op de achterkant van het karton staat precies wat voor product je in handen hebt, waar het voor dient en hoe je het gebruikt.

Image Hosted by ImageShack.us
Om te beginnen koos ik een All Over Color Stick. Een soort licht getinte highlighter in stick vorm, die volgens e.l.f. voor je wangen, ogen en lippen gebruikt kan worden.

Image Hosted by ImageShack.us
De stick is vrij klein, licht en compact. Die gaat zo mee je tas in.

Image Hosted by ImageShack.us
Je betaalt slechts een euro voor dit product en dat zie je terug aan de grootte van de sitck. Een klein stompje, that’s all you get. Een naar sinaasappel ruikend stompje, wel te verstaan. Ikzelf ben geen fan van de sinaasappelgeur, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Het is een beetje de huisgeur van e.l.f., dus let daar op als je producten van dit merk gaat kopen. Vooral als je niet zo dol bent op de geur van het oranje fruit.

Image Hosted by ImageShack.us
Maar ik moet toegeven, ik ben aangenaam verrast door de mooie glans die van de stick afkomt. De stick lijkt een donkerroze kleur te hebben, maar die zie je slechts subtiel terug wanneer je de stick swatcht. Op mijn ogen (creast snel) en op mijn lippen (aparte glans) vind ik de stick niet mooi, maar als highlighter op mijn jukbeenderen vind ik hem zeker geschikt.

Image Hosted by ImageShack.us
Over de e.l.f. blushes had ik al redelijk wat positieve verhalen gehoord en dus vond ik het tijd er zelf eens één te testen. De blush heeft formaat mini, kijk maar eens hoe klein hij is in vergelijking bij mijn hand. Ik koos voor de kleur ‘Glow’. Een zomers perzik tintje.

Image Hosted by ImageShack.us
De bovenkant van de blush schuif je van de blush af en zo komt de poeder te voorschijn.

Image Hosted by ImageShack.us
Glow heeft een super pretty, glanzende peachy kleur. Loves it!

Image Hosted by ImageShack.us
Er komt vrij veel poeder van de blush af. Kijk daar mee uit, strepen op je wangen zijn natuurlijk niet zo charmant. Maar de kleur van de blush Glow vind ik echt prachtig! Zomers en met een mooie shimmer.

Image Hosted by ImageShack.us
Wat ik altijd verschrikkelijk vind, is een vette t-zone (voorhoofd, neus en kin). Mijn huid is heel droog, maar vaak is mijn t-zone nog wat vet. Zeker halverwege de dag en wanneer ik make-up draag, zie je me van veraf al aan komen glimmen.

Image Hosted by ImageShack.us
In de kartonnen verpakking van de Skin Eraser zitten 50 velletjes ‘blotting sheets’.

Image Hosted by ImageShack.us
Blotting sheets? Ja, flinterdunne velletjes papier die je op de vet geworden huid dept om alle olie en glans weg te nemen. Dit werkt ook als je make-up draagt! De blotting sheets van e.l.f. doen redelijk hun werk, hoewel ik vaak wel meerdere velletje nodig heb omdat ze niet super goed absorberen. Maar voor een euro heb ik weinig te klagen. Handig om in je tas te hebben tijdens een lange school/werkdag.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik hou van wit oogpotlood. Ik breng graag een beetje op mijn waterlijn aan om mijn ogen meer te openen. En ik vind het ook gewoon mooi staan. Frisser! Ik kocht bij e.l.f. wat ik dacht dat een wit oogpotlood was. Maar blijkbaar verstaat e.l.f. onder wit, zilver glans.

Image Hosted by ImageShack.us
Dit oogpotlood dus. Met heel handig, een dop met puntenslijper erin! Super grappig en slim bedacht. En het werkt nog ook.

Image Hosted by ImageShack.us
Het ‘witte’ potlood.

Image Hosted by ImageShack.us
Het potloodje is lekker creamy en er komt veel kleur vanaf. Ik vind het alleen vrij vervelend dat de kleur van dit potlood wit wordt genoemd, terwijl het duidelijk glanzend zilver is. Het is wel mooi, daar niet van. Maar dit ga ik niet op mijn waterlijn smeren.

Image Hosted by ImageShack.us
Over naar de laatste producten: twee beauty tools. En je ziet het goed, dit is een kwast. Toch wel weer een kwast, om mijn imago eer aan te doen ;) Ik heb de al een oogschaduwkwast van e.l.f. (and still loving it). Maar wilde ook graag het lippenseel uitproberen.

Image Hosted by ImageShack.us
De haren van het kwastje zijn compleet vormloos en slap. Hier kan ik mijn lippen met geen mogelijkheid netjes mee inkleuren. En dan die géur! Heel chemisch, ik werd er gelijk misselijk van. Ik hou het lekker bij de €1 oogschaduwkwast. Het lippenseel is geen succes.

Image Hosted by ImageShack.us
Over de wimperkruller was iedereen zo lovend, die moest ik gewoon hebben. Hoewel ik al aardig volle en gekrulde wimpers van mezelf heb *don’t shoot me*, gebruik ik voor een extra zwoele oogopslag graag nog een fijne wimperkruller.

Image Hosted by ImageShack.us
Er zit zelfs een veer in! De wimperkruller werkt heel fijn, makkelijk en flexibel. Hij krult mijn wimpers prima, en die krul blijft nog de hele dag in mijn wimpers zitten. Ook zit er een extra rubbertje -geen condoom, maar het zwarte stukje rubber wat je tegen wimpers aanzet- bij.

Ik ben tevreden over de €1 producten van e.l.f. Alle producten zijn netjes verpakt en komen soms met nog wat extra’s, zoals een handige puntenslijper in de dop van een oogpotlood (hoe verzin je het!). Ik denk dat de producten heel leuk zijn voor beginners, of als je gewoon lekker veel wilt uitproberen, maar geen mega budget hebt.

Persoonlijk geef ik liever meer geld uit aan producten in een chiquere verpakking, die nog iets beter van kwaliteit zijn en waar ook meer inhoud in zit. Maar dat is natuurlijk voor iedereen weer anders en met het merendeel van de producten ben ik toch wel blij.

Alle bovenstaande producten kosten €1 per stuk. Je kunt e.l.f. in NL bestellen op eyeslipsface.nl en in BE op eyeslipsface.be


Reacties

Door Yvonne op 8 juni 2011 10:58

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 8 juni 2011 11:02

Leuk dat ze ook dingen van 1 euro hebben! Alle producten zien er ook lief uit :) Die getinte highlighter lijkt me gaaf !

[Beantwoorden]


Door Gwen op 8 juni 2011 11:02

de oogpotloden van de action hebbben ook zo’n puntenslijper in de dop, super handig! ze zijn ook heel fijn overigens;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 12:03:

Oh really! Didn’t know that. Slim :)

[Beantwoorden]

Ellen antwoordt op 8 juni 2011 om 17:57:

ik vind dat juist echt niet fijn, in iedergeval niet van die van de action. de dop valt er steeds af omdat hij nu precies de vorm heeft van de puntenslijper!

[Beantwoorden]

Anne-Floortjee antwoordt op 8 juni 2011 om 14:19:

Ja, ik heb de zwarte, fijn!

[Beantwoorden]

amberestiena antwoordt op 8 juni 2011 om 17:32:

haha dat dach tik meteen toen ik die van e.l.f. zag Xxx

[Beantwoorden]


Door Man Teng op 8 juni 2011 11:02

Ik ben zelf ook fan van de 1 euro oogschaduwkwasten! Vooral de nieuwe crease brush vind ik erg fijn! De andere 1 euro producten vond ik maar matig, maar ik ben wel heel erg tevreden over de studio producten :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 12:04:

Ben nu ook een aantal Studio Line producten aan het testen!

[Beantwoorden]


Door Arnela op 8 juni 2011 11:02

Haha, “extra rubbertje -geen condoom” ! Leuk review :yes:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 juni 2011 11:19

Hahaha, ik moet altijd lachen om je reviews!
” Een naar sinaasappel ruikend stompje, wel te verstaan. ”
” Ook zit er een extra rubbertje -geen condoom, maar het zwarte stukje rubber wat je tegen wimpers aanzet- bij. “

[Beantwoorden]


Door jennifer op 8 juni 2011 11:23

De nagellakjes lijken mij erg fijn jmmr dat je die niet getest heb
dat potlood vindt ik trouwens prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 12:06:

Ik heb nagellak van e.l.f. gehad, was er niet tevreden over.

[Beantwoorden]


Door Danique op 8 juni 2011 11:23

Ik heb er laatst ook besteld, en ben echt heel blij met de blushes! Ik heb Glow en Peachy Keen van de Studio Lijn. De lipglossjes in een tube zijn ook wel fijn voor de prijs, en ik vind de nagellakjes ook goed, hoewel dat wel per nagellakje verschilt.

Van de kwasten vind ik die van de Studio Lijn wel fijner in gebruik.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 8 juni 2011 11:24

Die lipkwast lijkt me niks maar de wimperkrultang daarintegen ziet er goed uit! Het oogpotlood vind ik ook mooi, wel raar trouwens dat ze dat wit noemen.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 8 juni 2011 11:31

ELF heeft zeker mooie producten in het assortiment, het is gewoon even zoeken en proberen. De Studio producten en kwasten vind ik wel erg fijn ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 12:07:

Ja, zoeken en veel reviews van bloggers lezen ;)

[Beantwoorden]


Door Sannie K op 8 juni 2011 11:31

weer zo’n leuke review! :ja: Ik heb toevallig gisteren een setje kwasten besteld bij e.l.f. Het lukte mij alleen niet om te betalen :no: … mag ik vragen hoe jij dat gedaan hebt? met creditcard?
:wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 12:08:

Kan dat niet gewoon met iDeal? Mail ze anders even!

[Beantwoorden]

Aline antwoordt op 8 juni 2011 om 15:15:

Hoe wil je betalen dan???
Je kunt met ideal, paypal, bankoverschrijving enzo betalen. Maar je moet 2 dagen ofzo wachten voordat je pas echt kunt betalen ofzo, best raar maarja.
ik hoop dat ik je zo wat geholpen heb.

[Beantwoorden]

Sannie K antwoordt op 8 juni 2011 om 17:02:

Ik wil gewoon met mn bankpas betalen maar dat ging niet. kreeg alleen een scherm waar je je credit card gegevens kon invullen. raaar… heb ze inmiddels even een mailtje gestuurd, afwachten maar. heel erg bedankt voor de hulp Vera en Aline!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 8 juni 2011 11:56

Altijd zo’n hoog hebbe hebbe gehalte omdat het ‘maar’1 euri is hihi!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 8 juni 2011 12:00

Leuke review! Sommige dingen zijn idd erg fijn, sommige weer ruk. Ik heb ook vaak dat de kleur op de site niet overeen komt met wat je in het echt krijgt!

[Beantwoorden]


Door Paola op 8 juni 2011 12:02

Leuke review! Misschien dat ik ook wel wat ga bestellen!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 8 juni 2011 12:04

Hmm, ik vind het eigenlijk niet echt warm loop producten. Maar voor 1 euro kan je er ook niet heeeeel veel van verwachten.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 8 juni 2011 12:12

leukleuk!
haha, die blush is wel heeeeeel erg ieniemini! :wow:

[Beantwoorden]


Door Beau op 8 juni 2011 12:14

Ik heb juist een bestelling geplaatst met wat vriendinnen samen! De verzendkosten zijn namelijk behoorlijk hoog vergeleken met de producten, maar met ze alle ontweken we die:)
Ben er benieuwd iig, en na dit review al helemaal!

[Beantwoorden]

Mirjam antwoordt op 8 juni 2011 om 12:34:

Oooh, dan is het echt net Sinterklaas als je pakketje binnenkomt! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 15:14:

Hoe hoog? Ik begreep zelf dat ze €7.50 waren?

[Beantwoorden]

Beau antwoordt op 8 juni 2011 om 18:19:

Ja klopt, maar in verhouding met de prijs van de producten is dat wel redelijk aan het hoge kant, naar mijn mening iig;)

[Beantwoorden]


Door Linda op 8 juni 2011 12:26

Leuke review! Jammer dat er zoveel verschil zit in kwaliteit van de producten. Het is dus zoeken naar welke fijn zijn en welke niet. Gelukkig dat er veel over wordt geschreven :)

[Beantwoorden]


Door Tessabd op 8 juni 2011 12:27

bedankt voor de ‘oranje fruit-geur’ waarschuwing, ik vind dat namelijk vaak walgelijk :) xx

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 8 juni 2011 12:33

Ik heb laatst met 2 vriendinnen een hele grote bestelling bij E.L.F. gedaan. Een beetje onder het mom van: Alles proberen, want het kost toch maar een euro! Ik vond het allemaal meevallen! Ik heb ook 2 oogschaduwpaletjes en ik kan echt wel een goede look maken voor overdag :) De lipsticks blijven lang zitten, wat ik ook een voordeel vind :) Alleen de SPF 45 poeder (die kost 6 euro), daar kreeg ik met geen mogelijkheid het stickertje vanaf. Toen het uiteindelijk was gelukt, kwam de poeder overal terecht in mijn kamer, haha. WEG POEDER! Er bleef ook teveel poeder aan mijn kwast hangen (ging er super moeilijk af), dus die poeder is het niet voor mij..

[Beantwoorden]

Mirjam antwoordt op 8 juni 2011 om 12:33:

Ik heb btw ook een vloeibare lipstick en die ruikt naar munt. Jammieeee <3

[Beantwoorden]


Door pleun op 8 juni 2011 12:36

Ik wou zoo graag iets ervan kopen, bijv. nagellak en kwasten maar de verzendkosten zijn zó hoog! niet normaal.

[Beantwoorden]


Door shine op 8 juni 2011 12:44

Leuke producten :). die blush en wimperkrultang heb ik ook, de wimperkrultang werkt best fijn.. maar gebruik ‘m eigenlijk vrij weinig haha. :D

[Beantwoorden]


Door Sharon op 8 juni 2011 12:54

Ik vind de blush en de stick wel mooi! Had zelf ook een keer die eye widerer gekocht maar vond het een dikke faal. Op je waterlijn zie je er zelfs niks van :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 15:17:

Agreed!

[Beantwoorden]


Door Merel op 8 juni 2011 12:59

De producten van ELF verschillen wel erg en daarom weet ik nooit zo goed wat je daarvan het best kunt kopen. Maar dit is wel een goede review, zo weet je tenminste een beetje welke dingen je beter kunt laten liggen.

[Beantwoorden]


Door says: says: op 8 juni 2011 13:10

oh wat leuk maar ik mag geen makeup online bestellen :(

[Beantwoorden]


Door Silhouette op 8 juni 2011 13:11

Ik wilde binnekort ook wat van elf bestellen, alleen ik kom er nooit aan toe ;). Ik heb wel gekeken, en ik ben vooral geïnteresseerd in de nagellak en oogschaduw. Weet iemand of die het goed doen ?

[Beantwoorden]

Sanja antwoordt op 8 juni 2011 om 13:21:

Van de oogschaduw ben ik zeer tevreden! Nagellak weet ik niet x

[Beantwoorden]

Silhouette antwoordt op 8 juni 2011 om 15:11:

Dankjewel !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 15:18:

Ik vind de kleine paletjes oogschaduw niet fijn (heb ik ook gehad) en de nagellak verschilt per kleur. Lichte kleuren dekken vaak matig.

[Beantwoorden]

debke antwoordt op 7 juli 2011 om 15:33:

ik heb laatst 3 nagellakken gekocht bij ELF en ben er zeer tevreden van. de houdbaarheid van de lak is ongeveer 2 dagen, maar ja voor 1 euro per flesje ;) de dekking ligt van kleur tot kleur af, soms 2 laagjes nodig. maar ben er zeer tevreden over en ga er zeker bij bestellen

[Beantwoorden]


Door Mayke op 8 juni 2011 13:15

oooh ik ga meteen bestellen!
hahaha zooo leuk!
maar ff vraagje, ik zoek een penvriendin vanaf 16/15 jaar..
dus mail pleas naar mayke-x–@hotmail.com

[Beantwoorden]


Door Anne-Mieke op 8 juni 2011 14:00

Ideaal voor mij! Ik wilde altijd al iets van ELF proberen. Ik ga binnenkort toch maar eens een bestelling doen!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 8 juni 2011 14:06

Ik heb ook een oogschaduw uit de eurolijn die is wel mooi vind ik, met zwarte verpakking. En ik heb een blush uit de Studio lijn, die is helemaal aan te raden!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 15:19:

Blushes uit de Studio Line zijn inderdaad ook mooi.

[Beantwoorden]


Door charile op 8 juni 2011 14:36

ik ga binnenkort ook wel eens wat bestellen ;p
x

[Beantwoorden]


Door Janne op 8 juni 2011 14:53

ik heb nog niks van e.l.f. maar dat wil ik wel graag!

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 juni 2011 15:15

ziet er leuk uit! wel jammer van het oogpotlood inderdaad. vind de site ook wel leuk ;a ben vooral wel fan van die blush! heb ‘m ope site ook gezien, vind de kleur ‘innocence’ ook wel leuk. best leuk merk! en 1 euro is echt een koopje ;a

[Beantwoorden]


Door Pascalle op 8 juni 2011 15:16

Leuk review ♥
Maar hoeveel zijn de verzendkosten? Want ik wil namelijk ook ong. 15 producten bestelen en mijn vriendinen bestelen miaachien iets mee..
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 15:27:

Die zijn €7.45

[Beantwoorden]


Door Sherin op 8 juni 2011 15:17

Leuke review!
Zit al een tijdje te twijfelen iets van ELF te bestellen, maar de verzendkosten zijn zo belachelijk hoog.:(

[Beantwoorden]


Door Lauwchen op 8 juni 2011 15:20

Ik vind de matte lip colors van ELF super :D ik heb de lippenseel ook, jammer genoeg niet mijn beste aankoop..

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 juni 2011 15:33

Ik wil echt wat kopen, alleen die verzendkosten zitten me dwars. €7,45 dat is toch niet normaal?

[Beantwoorden]


Door Miranda op 8 juni 2011 15:47

Wat een leuke/ mooie producten, veel producten zijn echt mooi van de E.L.F en als je ziet wat je er maar voor betaald.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 juni 2011 15:51

lovely !
(love)

[Beantwoorden]


Door ♥ op 8 juni 2011 15:55

”….en dat zie je terug aan de grootte van de sitck. ”
typfoutje, denk zeg t maar ;)

hee maar is het raar? de producten doen me aan die van de action denken :$ naja de verpakking meer. als je kijkt naar de nagellak potjes en de oogpotlood (dat dopje)…

[Beantwoorden]


Door Susan op 8 juni 2011 15:58

Leuk artikel!
Alleen het is ik houd en niet ik hou.

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 juni 2011 16:15

ik ben wel gek op die 1€ producten :D

[Beantwoorden]


Door jamie op 8 juni 2011 16:22

Helemaal aan het begin van veracamilla.nl maakte ik een filmpje over de kwasten van e.l.f. en sindsdien krijg ik daar -ook 1,5 jaar later- nog regelmatig over

Volgensmij staat er een foutje in en moet het ”nog regelmatig vragen over” zijn :)
ik zou trouwens ook graag de oogchaduw kwast uit willen proberen :)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 8 juni 2011 16:31

Ik ben niet zo gek op Elf, maar sommige producten zijn wel fijn. Vooral de mineral blushes zijn fijn! Maar die zijn dan weer wat duurder, haha.

[Beantwoorden]


Door paulien op 8 juni 2011 16:34

ik vind het wel slim dat ze niet zoveel product in de verpakking doen, want zo blijft het goedkoop en je maakt toch bijna nooit een product op. van mij mogen alle merken wel kleinere producten gaan verkopen voor minder.

[Beantwoorden]


Door Romy op 8 juni 2011 16:35

leuk om te lezen. glow zou de elf nepperd zijn van nars orgasm. ik wil ook heel graag iets bestellen. even mijn ouders en die van mijn overhalen, want de verzendkosten zijn wel hoog…
liefs,
Romy

[Beantwoorden]


Door lara op 8 juni 2011 16:58

ik ben ook altijd wel benieuwd naar die cover stick :O

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 8 juni 2011 17:06

Het klinkt alsof het nogal tegenvalt. Erg jammer van het lippenseeltje en dat alles zo klein is. De wimperkruller klinkt daar in tegen wel erg fijn! Goede review! :)

[Beantwoorden]


Door Annika op 8 juni 2011 17:12

Leuk!Ik ga denk ik wel een keer wat kopen!

[Beantwoorden]


Door Samira op 8 juni 2011 17:43

Die blush lijkt me wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Silva op 8 juni 2011 17:53

Die wimperkruller klinkt wel goed! Maar persoonlijk vind ik de studio lijn een stuk beter, Iets duurder, maar nog wel goedkoop ^^

[Beantwoorden]


Door Roos op 8 juni 2011 18:01

Ik vind het mooie producten, maar het is niet zo dat ik ze nu per se wil bestellen.
Ik vind ze het allemaal net niet. Al lijk die wimperkruller me wel fijn.

[Beantwoorden]


Door amy op 8 juni 2011 18:08

mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Lissa op 8 juni 2011 18:23

Er zitten een paar fijne producten tussen zo te zien

[Beantwoorden]


Door Sanne op 8 juni 2011 18:33

haha, Vera, jij kan zo heerlijk schrijven :p

[Beantwoorden]


Door Mariel op 8 juni 2011 19:48

Leuke review!

[Beantwoorden]


Door Nona op 8 juni 2011 19:54

ik heb de coverstick ook. ik ben er erg blij mee en gebruik hem als een soort shimmer-blush. ziet er ook leuk uit (:

[Beantwoorden]


Door Iris op 8 juni 2011 19:58

Leuke review!
Het is meteen duidelijk wat ik wél en absoluut niét moet kopen.
Mooie producten zijn het.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 8 juni 2011 20:16

:O Zo’n klein stompje?! Oké, voor 1 euro kan ik het un peu begrijpen. Nee eigenlijk niet.Wat is die mooi! Oh, die blush is inderdaad klein, wat goed ie foto, ik zie echt allemaal foto’s van de blushes waarbij ik denk dat ze veel groter zijn. Wauw, dat is ook weer een mooi kleurtje! Bloting Papers zijn inderdaad erg handig, maar ik neem ze dus gewoon nooit mee. WANNEER zou ik dat echt moeten doen, je zou dan een wc in moeten duiken en dat doe ik dan niet. Wat jammer dat hij niet wit is, ik had dat volgens mij ook al vorig jaar bij Sharon gelezen. Goede review oh enne: I SHOOT YOU! PHIEUW.

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 8 juni 2011 20:17

Ik wou zelf ook wat gaan bestellen daarom is deze review wel makkelijk! Ziet er allemaal goed uit.

[Beantwoorden]


Door mariaa' op 8 juni 2011 20:30

jammer ik mag nog geen dingen online bestellen :(

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 9 juni 2011 10:03

Alleen zonde van de kwasiie! Verder ziet het wel goed uit.

xxxxxx

[Beantwoorden]


Door Sacha op 9 juni 2011 15:45

Ik vind dat er hele leuke dingen bij zitten en ik Wim er zelf ook best wel wat dingen van uitproberen, maar ik vind de verzendkosten best veel haha.

[Beantwoorden]


Door Joanne op 9 juni 2011 16:47

Die puntenslijperdop is echt geniaal. Kan je die niet ook op andere potloodjes gebruiken?
Ik heb al eens vaker gesnuffeld op die site, maar ik vind de verzendkosten zo hoog dus heb nog nooit wat besteld.
Maar over een paar weken ga ik naar de VS dus dan kijk ik daar wel in de winkel!

[Beantwoorden]


Door Sariitha op 9 juni 2011 23:29

Zelf heb ik twee jaar geleden de kwastenset gekocht en was er best tevreden over. De poederkwast en oogkwasten gebruik ik nuhet meest! Het lippenseeltje dat ik erbij had gekregen was best wel goed, was ook mooi ‘puntig’.

[Beantwoorden]


Door jaimy op 10 juni 2011 13:19

super leuk revieuw,

waar kan je die producten van e.l.f kunnen kopen?
of moet je die bestellen?

ik bekijk je youtube filmpjes ook regelmatig, en k vind dat je t altijd heel erg leuk doet haha!

xxx

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 10 juni 2011 18:54

(love) één euro is echt heeeeeeeeeeeeeeeeel weinig ;p
Vroeger dacht ik altijd (voor ik het merk opzocht) dat elf erg duur was alleen maar al aan hoe het merk er uit zag enzo maar dat je al producten vanaf 1 euro had, wow, dat verwachte ik niet

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 11 juni 2011 15:42

Door Emma op 11 juni 2011 17:00

“In de kartonnen verpakking van de Skin Eraser…” SKIN ERASER!!??? haha bah!! blijf het maar liever shine eraser noemen ;)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 11 juni 2011 17:21

Wat een mooie producten voor €1! & ook fijne revieuws allemaal. x

[Beantwoorden]


Door kaylee op 18 juni 2011 21:15

die puntenslijper in de dop is er al héél lang, gewoon bij de action oogpotloden…..

[Beantwoorden]


Door debke op 7 juli 2011 15:38

heb een maand of 3 geleden een bestelling geplaatst bij ELF met wat vriendinnen, en ben over alles zeer tevreden. heb mijn vriendinnen ook nog niet horen klagen over het één of ander. dus zeker een aanrader om te bestellen. vooral de shimmer potloden zijn zeer leuk en mooi

[Beantwoorden]


Door kim op 25 juli 2011 20:18

hai vera,
ik had een vraagje,
weet jij misschien hoe duur die verzendkosten zijn daar en hoe je kan betalen? je hebt trouwens echt een super leuke site! echt super hoe je dat hebt gedaan!

[Beantwoorden]


Door jantsje op 11 juli 2013 12:22

Hoelang duurt het voordat je ELF in huis hebt?
heb namelijk net allemaal dingetjes besteld, maar wanneer heb ik dit in huis?

alvast bedankt!

[Beantwoorden]


Door Monty op 24 juli 2013 10:04

Hee ik wou graag bij elf bestellen maar…
misschien ben ik gwn dom want er staat dat het alleen naar canada en vs kan.
hoe hebben julie dit gedaan?

[Beantwoorden]