De Perfecte Spijkerbroek

Het vinden van De Perfecte Spijkerbroek is net zoals het vinden de perfecte jongen. Je weet wel wie ik bedoel, die ene gozer waar al honderden films en boeken over zijn gemaakt. Juist, ‘de ware’. Hoe hebben we het ooit in ons hoofd kunnen halen dat de perfecte jongen, en zelfs De Perfecte Spijkerbroek bestaat? Een jeans die als een tweede huid zonder moeite over je benen heen glijdt, en waarbij je (ookal heb je net een grote lunch op) de knoop moeiteloos dicht krijgt. Dat is een grote illusie, zeker met mijn favoriete broek, de skinny jeans is dit vrijwel onmogelijk. Je praat jezelf nog eens een stel dikke kuiten aan!

Ik ben ook nog steeds opzoek naar De Perfecte Spijkerbroek. Hoe kan het ook anders? Want hoewel ik volgende ‘de regels’ een zandloper figuur heb, sta ik iets te vaak in een paskamer een tochnietzoperfectebroek te passen waar mijn billen zo’n beetje over de rand heen puilen. Wanneer ik een broek één (of een paar) maten groter probeer zit hij meestal om mijn benen perfect, maar is er nog wel voor ongeveer 5 kilo extra ruimte bij mijn buik. En nee, het zijn zeker geen zwangerschapsbroeken die ik pas.

Met een compleet leger bezoeken wij vrouwen het liefste een kledingzaak, wanneer we opzoek zijn naar De Perfecte Spijkerbroek. Moeders, zussen en vriendinnen moeten mee om elke spijkerbroek te bekijken en te bekritiseren. Net zoals zij je nieuwe liefde mogen beoordelen, doen ze dat ook bij de spijkerbroeken die je past. Is je vriend wel een beetje lief, heeft hij wel genoeg aandacht voor je en weet hij wat je nodig hebt? Is de broek wel lang genoeg, zitten er geen rare wassingen of bleekplekken in, waardoor je benen dikker lijken?

Vaak wanneer ik halverwege een passessie zit (zo rond broek nummer 22), zakt de moed me in de schoenen. Ik heb mezelf al meerdere malen horen zeggen dat als ik 5 kilo af zou vallen, die broek perfect zou zitten. Net zoals de jongen die ik leuk vind, op brunettes valt en ik dus mijn haren bruin wil gaan verven. Of nou ja, dat is wat ik dan zeg. Maar ondertussen voel ik me ellendig en wil ik alleen maar in een joggingbroek (die passen altijd) en met een reep chocolade, op de bank kruipen.

Maar met niets doen, kom je niet veel verder. Dat weten we allemaal wel. Bovendien kun je ook niet in je blote billen over straat, of 24/7 in een joggingbroek lopen. En dus, wagen we ons elke keer weer in een te klein pashokje, met een -blijkt later- te kleine spijkerbroek. Of nemen we een jongen mee naar huis, waarvan we eigenlijk al weten dat ook hij niet perfect past.

De Perfecte Spijkerbroek en De Perfecte Jongen, ik heb ze allebei nog niet gevonden. Maar eigenlijk red ik me prima zonder. En dus hijs ik mezelf + die 5 extra kilo in een joggingbroek, en ga ik lekker op de bank liggen met een reep chocola. Want in De Perfecte Spijkerbroek en in De Perfecte Jongen geloof ik niet, maar in echte liefde geloof ik wel. En die vind je, wanneer je het ’t minst verwacht…


Reacties

Door unebeauty op 1 maart 2011 15:03

Goed stuk!
haha ‘En dus hijs ik mezelf + die 5 extra kilo in een joggingbroek, en ga ik lekker op de bank liggen met een reep chocola.’

[Beantwoorden]


Door liz op 1 maart 2011 15:04

Wat een leuk verhaal. Vooral de jongen is heel herkenbaar.

[Beantwoorden]


Door Lee; op 1 maart 2011 15:07

Pfoe, de juiste jeans vinden is ook echt een hele opgaaf! Echte spijkerbroeken lukken mij nooit (ben heeel kritisch, niet te duur etc.) maar de chino broek of een witte of zwarte vind ik de laatste tijd heel makkelijk!

[Beantwoorden]


Door Esther op 1 maart 2011 15:17

Wat een drama inderdaad. Ik heb dikke benen, brede billen. Oh, en korte benen. Broeken zijn sowieso altijd te lang, en te wijd bij mijn buik. Ik probeer het allang niet meer, lang leve rokjes en jurkjes! :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts:

Past altijd 8)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 17:10:

Een jaar geleden had ik het me niet kunnen voorstellen dat ik dit zou zeggen maar inderdaad: lang leven de jurkjes en rokjes!

[Beantwoorden]

Maike antwoordt op 1 maart 2011 om 18:12:

Haha, ik heb hetzelfde probleem, heb ik die leuke spijkerbroek gevonden bij de vero moda, maar dan moet er eerst nog 15 cm van af :P
Gelukkig heb ik al een tijdje de ideliale spijkerbroek gevonden, op een plek waarvan je dacht, NO WAY!
namelijk bij de H&M kinderafdeling, de skinny in maatje 158. Die is gewoon perfect voor mij, dus ik heb er ook 5 (A)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 1 maart 2011 15:18

Ik heb helemaal geen problemen met het vinden van een spijkerbroek

[Beantwoorden]


Door fabby op 1 maart 2011 15:18

ik heb laatst een hele mooie broek bij de river island gekocht o hij is zo mooi!!!!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 1 maart 2011 15:19

Ik heb de hoop al opgegeven haha..
wat betreft jeans natuurlijk, want mijn vent heb ik al (A)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 maart 2011 15:20

Leuk geschreven! En erg herkenbaar, helaas.. *kijkt naar haar joggingbroek*

[Beantwoorden]


Door Arantxa op 1 maart 2011 15:20

Leuke column! Ik wist helemaal niet dat je dat zo goed kon :shock:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 17:12:

Hahaha! :yay: Ik schrijf ze wel vaker, maar niet heel vaak. Duurt altijd ff voordat zo’n stukje klaar is ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 1 maart 2011 15:21

Wat een goed geschreven verhaal,
ook leuk om te lezen =D!
En inderdaad, een perfecte broek is heel moeilijk te vinden.
Want ik wil bij mijn bovenbenen los en bij mijn onderbenen strakker,
maarja dat wil niet altijd. Gelukkig heb ik nu wel een broek die een beetje voldoet (G-Star, best duur, maar oh zo fijn), maar op dit moment draag ik hem niet meer zo vaak. Meestal draag ik zo’n drollenvanger geval of leggings met jurkjes ofzo!

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 maart 2011 15:21

Vera, wat suuuuper leuk geschreven! Dit soort dingen moet je vaker doen :)! Ik heb er echt van genoten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 17:12:

:$ dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 1 maart 2011 15:22

Heel goed geschreven, echt een beetje chicklit achtig ofzo! :D Maar inderdaad, de perfecte bestaat niet, alhoewel ik sommige spijkerbroeken na een tijdje hebben echt geweldig kan vinden, ze moeten niet te nieuw zijn ofzo. :) Maar de zoektocht naar een spijkerbroek is ook niet alles nee.. ik ga altijd met mn moeder omdat ik zo kieskeurig ben. Hij moet niet te gewassen, maar ook niet te egaal.. zucht. :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 17:14:

Beter kieskeurig, dan dat je met een minder exemplaar thuiskomt…

’t zelfde geldt voor jongens :yeasch:

[Beantwoorden]


Door Desirée op 1 maart 2011 15:24

Wat heb je dit enorm leuk geschreven! ^_^

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 maart 2011 15:25

Hhaa, ik heb ook altijd problemen met vinden van broeken, altijd te wijd bij mn heupen.
Haha, dit moet je idd vaker schrijven, is echt leuk geschreven!
xxx

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 maart 2011 15:27

leuk geschreven! ik heb nooit zo’n moeite met de perfecte broek te vinden XD misschien ben ik daar gewoon een lucky bastard in ^^

[Beantwoorden]


Door Iris op 1 maart 2011 15:27

Héél erg herkenbaar!
De perfecte spijkerbroek heb ik al gevonden (ik liep er zo maar tegen op!), maar nu die perfecte jongen nog…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 17:14:

Misschien dat je daar ook zomaar tegenop loopt. Zou heel goed kunnen :?

[Beantwoorden]


Door Nana op 1 maart 2011 15:28

Wat een super leuk stuk! Echt heel leuk geschreven (:
En wat je schrijft is ook nog eens helemaal waar! Mr. Right en the Perfect Jeans zullen (waarschijnlijk) nog lang uit ons vrouwenleven blijven, maar de zoektocht is toch altijd wel spannend ^^

[Beantwoorden]


Door annmiek op 1 maart 2011 15:38

echt heel leuk gemaakt :$
ken je de boeken van “de spijkerbroek?”
die gaat over een paar meisjes en een spijkerbroek
je moet die lezen echt geweldig :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 17:15:

Ja, die zijn leuk he! de films vond ik vooral tof!

[Beantwoorden]

annmiek antwoordt op 1 maart 2011 om 21:52:

de films heb ik nog niet gezien :(
maar ik ben bezig met ze te huren :hearts:

[Beantwoorden]


Door jamie op 1 maart 2011 15:47

ik ga nu een joggingbroek aandoen :D
maar dit is best herkenbaar voor mij dat een broek niet past.
het komt door mijn brede bovenbenen. en mn dikke billen lol..
maar het is ook soms zo dat ik gewoon toevallig een leuke broek zie liggen dus daarom ga ik er ook nooit speciaal naar op zoek.
en ik heb echt een heel raar iets, dat als ik die bepaalde broek aandoe die ik net nieuw heb, ik echt jeuk krijg bij mn bovenbenen. daar snap ik echt helemaal niks van!
maar dit artikel is heel erg leuk :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 17:15:

Ik heb die dikke benen en billen ook! *high five*

[Beantwoorden]


Door Aranka op 1 maart 2011 15:47

Goed stukje, en zo herkenbaar bij mezelf :)

[Beantwoorden]


Door silke op 1 maart 2011 15:58

Heel erg leuk stuk!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 1 maart 2011 16:08

Heel leuk stuk vera!

[Beantwoorden]


Door Larissa op 1 maart 2011 16:10

haa wat een leuk stuk, echt goed geschreven!! ik heb ook echt heeeel veel broeken, waarvan er maar een paar zijn die ik echt fijn vind om te dragen. pfff :crazy:

[Beantwoorden]


Door amy op 1 maart 2011 16:21

Idd, ik heb echt een hele lange tijd gezocht naar mooie, beetje stretchy jeans. Maar toen ik met een vriendin naar Wijmegen of Wijnegen ofzo ging ( dat is vlakbij Antwerpen en er zit een mega shoppingcenter) kwam ik bij de winkel Appel’s en daar hebben ze zulke mooie broeken voor maar 25-30 euro!! dus ik heb meteen ingeslagen :hm:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 17:16:

:wow: nice!

[Beantwoorden]


Door Merel op 1 maart 2011 16:22

Ja, precies! Ik heb dat ook, dan past hij eindelijk een beetje normaal om mijn benen, zakt hij steeds af bij mijn buik! Zo’n vervelend!

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 1 maart 2011 om 16:22:

Zo vervelend bedoel ik natuurlijk (=

[Beantwoorden]


Door Leontine op 1 maart 2011 16:25

Een hele leuke post, je kan zéker goed schrijven..
De perfecte man (nou ja, bijna dan) zullen jullie vast niet vinden, die woont al bij mij namelijk ;) .
Ik draag eigenlijk geen broeken of jeans, meestal een jurkje/tuniek of rokje met legging, ligt veel lekkerder. Dus gelukkig voor mij, geen zoektocht.. (en ik dus ook gewoon lekker op bed lig met een reep chocola :ja: )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 17:18:

Heb jij hem!? Wat gemeen! ;)

[Beantwoorden]


Door Pauline op 1 maart 2011 16:26

Dan zou je volgens mij een keer moeten kijken naar een Levi’s curve ID. Dat zijn broeken die ontworpen zijn nadat ze 60.000 vrouwen gescand hadden en daar 3 (nu 4 maar vierde nog niet in NL) “types” uit hebben gemaakt. Via de site van Levi’s kun je testjes doen welk type je bent..

[Beantwoorden]


Door Tess op 1 maart 2011 16:27

Misschien moet je die nieuwe levis spijkerbroeken proberen? Ik heb net hetzelfde probleem als jou met het vinden van de perfecte spijkerbroek, en ik heb ze bij Levis gevonden! Echt fantastisch, dat nieuwe systeem :)

[Beantwoorden]

Illilise antwoordt op 1 maart 2011 om 16:58:

Ik dacht echt dat dit artikel daar over ging, ik was aan het wachten tot de switch kwam, :read: maar het bleef een collumn ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 17:19:

haha ja achteraf dacht ik daar dus ook aan, ‘zullen ze denken dat dit een ad voor Levi’s is’ haha, nee! ben wel benieuwd naar de broeken moet ik toegeven ;)

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 1 maart 2011 om 17:34:

Ik herken me precies in t verhaal met de benen/buik verhouding en de levi’s bold cruve zat mij echt perfect! Zeker een aanrader dus!


Door Eline op 1 maart 2011 16:34

echt heel leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 1 maart 2011 16:34

Gelukkig heb ik hier niet zo’n last van! Maar jassen kopen, pffff…. De mouwen zijn bij mij gewoon ALTIJD te lang, en ik heb niet eens korte armen ofzo. Ben er pas een gaan kopen, ik DE perfecte gevonden, had ie te lange mouwen :-( . Maar ik heb hem toch gekocht, want als ik mijn armen buig dan zie je het niet ^^) .

[Beantwoorden]


Door Melissa op 1 maart 2011 16:41

Wat leuk geschreven! ^^)
En jammergenoeg herken je jezelf daar een beetje in, haha. Ik heb wel veel spijkerbroeken die me passen en ben zelf ook niet dik. Maar dé spijkerbroek (en de jongen trouwens ook!) heb ik nog niet gevonden.

– Trouwens, ik hou van je smiles. (A)
Hahaha :lol:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 17:20:

De smilies zijn leuk hé, ben er ook echt blij mee :yay: :hearts: (A)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 1 maart 2011 16:44

Nou blote billen over straat… als je lef hebt zal ik zeker DOEN zeggen, haha. Ik herken dit probleem zo erg! Ik heb een broek die echt PERFECT is, okee eigenlijk niet. Hij is bij mijn buik te klein, maar dat is nog weg te werken. Hij begint wel kapot te worden. Maar tegenwoordig draag ik niet vaak meer broeken, eerder rokjes :D

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 maart 2011 16:45

oehlala, spannend einde ;)

[Beantwoorden]


Door Helena op 1 maart 2011 16:57

Haha geniaal hoe je je verhaal eindigt.. op de bank :P

[Beantwoorden]


Door Vera op 1 maart 2011 17:02

wat een leuk stukje :hearts:
ikzelf heb eigenlijk geen problemen met spijkerbroeken vinden(A)
bij sommige winkels hebben ze broeken van dezelfde lengte, alleen dan in verschillende maten aan de bovenkant (als je begrijpt wat ik bedoel haha).

xx

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 1 maart 2011 17:13

Wat is jouw schrijfstijl toch altijd superleuk! ;)

Ik herken me er wel een beetje in, vroeger had ik altijd hele korte benen, en moest er altijd een stuk van m’n broek af. Ik kon nooit een leuke broek kopen.. Nu is dat gelukkig veranderd! Ik vond de chino broek uit het filmpje van gister jou trouwens heel leuk staan hoor!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 maart 2011 17:17

Tip: DL1961 jeans!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 1 maart 2011 17:19

herkenbaar! Loop vandaag ook alweer mn spijkerbroek de hele dag omhoog te hijsen. Straks lekker een joggings- of pyamabroek aan als ik bij de supermarkt geweest ben :-P

[Beantwoorden]


Door mariëlle op 1 maart 2011 17:20

Geniaal stukje! perfecte broek vinden is een drama, maar de perfecte man heb ik al! :) :hearts:

[Beantwoorden]


Door Miranda op 1 maart 2011 17:21

Super leuk artikel:D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 1 maart 2011 17:24

Leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 1 maart 2011 17:27

Super leuk geschreven! Al geloof ik wel dat het vinden van de perfecte spijkerbroek makkelijker is dan de perfecte jongen. Maarja, broeken gaan op den duur ook slijten hé ;)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 1 maart 2011 17:29

Haha ik vind het zoeken naar spijkerbroek niet echt een probleem! Ik koop meestal skinny jeays van g-star en die bevallen mij echt super goed!

Succes met het zoeken naar de juiste broek ;)!

xxxciao

[Beantwoorden]


Door Nicole Leijser op 1 maart 2011 17:30

Dit gaat echt diep man :P
Je moet gewoon een tregging halen.
Een soort legging maar dan in spijkerstof(beetje uitrekbaar)
En dan een lang topje eroverheen, Klaar is kees!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 1 maart 2011 17:37

Treggings for the win!

[Beantwoorden]


Door lois op 1 maart 2011 17:43

dat heb ik dus ook gehad tot nu!
ik heb nu de levi curve (demi curve) gekocht en hij zit als gegoten!
ze zijn best duur maar wat zit ‘ie perfect. Ik heb zelf een grote maat, ook rond de 42/44 en de levi past perfect.
dus echt een aanrader als je echt naar een goede broek opzoek bent die wel een prijskaartje heb maar echt een topper is ’t :D

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 maart 2011 17:47

Leuk geschreven! Mijn benen zijn heel dun en heel lang, dus voor mij is het vinden van een goede spijkerbroek ook een heel gedoe! Ik heb er eentje die bijna perfect is, hij zit heel goed maar hij heeft geen voorzakken (hij is half jegging.half spijkerbroek) en ik krijg hem niet makkelijk uit. Dus ik blijf nog even verder zoeken. :)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 1 maart 2011 17:54

echt een leuk stukje. het lees heel vlot en fijn. dit moet je zeker vaker doen!

[Beantwoorden]

Ellen antwoordt op 1 maart 2011 om 17:54:

leest bedoelde ik ipv lees.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 1 maart 2011 18:00

Volgens mij zijn beide zaken illusies

[Beantwoorden]


Door knoopje op 1 maart 2011 18:06

Wat schrijf je de laatste tijd vaak over jongens!
In ieder stukje lijkt het wel naar boven te komen, of je nu een lipgloss test of over de zoektocht naar een spijkerbroek schrijft, er zit steeds iets in van ‘als je nieuwe lover het maar lekker vindt ruiken’ of iets in die trant. (is gewoon bedoeld als algemene voorbeelden hoor, niet specifiek)

Als je dat zelf leuk vind moet je dat vooral blijven doen natuurlijk, het is ook helemaal niet bedoeld als kritiek of afkraken! Maar het valt me wel erg op.

Het lijkt wel of je een oogje op iemand hebt of zo ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 18:43:

Nu je het zegt… dat kan inderdaad wel goed kloppen! Liefde speelt ook wel een groot deel in mijn leven, vind het vaak leuk dat soort dingen even op te halen in artikelen.

Of ik een oogje op iemand heb… daar zeg ik verder niets over :$

[Beantwoorden]


Door Anniek op 1 maart 2011 18:12

Aaaah, wat leuk! Ik heb hard op gelachen bij dit stuk, maar kon aan de andere kant ook wel janken, van geluk haha. Heb zojuist door jouw artikel de knop om kunnen zetten,en ben ineens helemaal klaar met die eikel, zo happy nu :D! Haha, wat grappig dit!

[Beantwoorden]

Anniek antwoordt op 1 maart 2011 om 18:17:

Ben ik nou trouwens echt de enige die G-Star spijkerbroeken geen ruk aan vind? Die dingen zitten voor geen ene meter! Bij een vriendin van mij zijn ze veeeeel te smal en voor mij veel te groot op de benen, welke maat ik ook probeer :-(. Ik koop voor dat geld liever een mooie Tommy Hilfiger, of liever 2 Cheap Monday broeken…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 18:41:

Wat goed! ^^) You go girl!

[Beantwoorden]


Door Felicia op 1 maart 2011 18:13

Heel erg leuk stuk! Moet je zeker vaker doen :D
Erg herkenbaar, die broek die bij de bovenbenen te strak en buik te los zit. Ook aaaltijd last van :s

[Beantwoorden]


Door Irisss op 1 maart 2011 18:19

Leuke tekst vera! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Irisss op 1 maart 2011 18:21

en ik had mijn perfecte spijkerbroek. duur, maar hij zat dan wel ook perfect, dus dat had ik ervoor over.
maarjah altijd al willen afvallen en inmiddels is er 10 kg af, dus mijn ‘grote liefde’ past ook niet meer :(

[Beantwoorden]


Door Allungaa op 1 maart 2011 18:30

Aagh, inderdaad wat een drama! Een kleine 2 jaar geleden zou ik ook never nooit geen rokjes en jurkjes hebben gedragen. Maar sinds kort heb ik door dat juist voor mijn volle figuur, de rokje sniet alleen hartstikke leuk staan, maar ook super comfi zitten.
Mijn broeken liggen te verstoffen in mijn kleding kast. Best jammer wel, want een stoere chick outfit zit er niet zo snel in :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 18:40:

Same here! maar voel me nu wel een stuk prettiger in jurkjes en rokjes.

[Beantwoorden]

Liiieenn antwoordt op 1 maart 2011 om 21:38:

haha ik draag ook t meeste jurkjes/rokjes met panty! maar ook nog wel eens jeans, maar jurkjes en rokjes vind ik t meest vrouwelijk.

[Beantwoorden]


Door Samira op 1 maart 2011 18:31

Die laatste 2 zinnen wooowww !! Like it !!! :yes:

[Beantwoorden]


Door Sandy op 1 maart 2011 18:37

Leuk geschreven! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 1 maart 2011 18:50

Leuk geschreven Vera! Ik vind spijkerbroeken kopen ook altijd lastig. Ik weet mijn maat nooit, want volgens mij is het overal anders. Vind het ook totaal niet leuk om te doen. Ik heb er nu een die heel fijn zit, dus toen die laatst in de uitverkoop was bij mijn favoriete winkel Sans (van Sans-online) heb ik er direct twee extra bij gekocht. :) Gelukkig heb ik het perfecte vriendje al, scheelt weer een zoektocht. :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 1 maart 2011 18:51

Leuk stuk zeg! Ik haat spijkerbroeken kopen… Daarom loop ik het liefste in leggings met een rokje of jurkje!

[Beantwoorden]


Door Eefje op 1 maart 2011 18:51

ik ben echt blij dat ik 2 perfecte spijkerbroeken heb! :hearts:

[Beantwoorden]


Door annika op 1 maart 2011 19:03

ontzettend leuk geschreven, hier ook een probleem met spijkerbroeken zoeken, maar 27-34 is ook niet de perfecte combinatie..

[Beantwoorden]


Door Saartje op 1 maart 2011 19:17

Ik weet niet of het weer zo een marketing truc is , maar heb je weleens aan de Levis Curve ID gedacht? De medewerkers van de Levis store blijken je namelijk helemaal op te meten.

[Beantwoorden]

W. antwoordt op 1 maart 2011 om 20:33:

Ik heb hier drie week geleden een broek gekocht.. Voordat er bijna overal over geschreven werd. Hij zat perfect in de winkel en nu nog steeds. Ik ben er zo happy mee! Ik kan het je echt aanraden Vera om een keer te proberen ook al zijn de broeken wel wat prijzig misschien.. X

[Beantwoorden]


Door Iris op 1 maart 2011 19:31

*Klopt af op ongeverfd hout*. Mag niet klagen als ik spijkerbroeken pas. Het is meer dat ik door de bomen het bos niet meer zie :crazy:.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 1 maart 2011 19:34

Wow leuk geschreven! De ware jongen heb ik al gevonden, maar de spijkerbroekenramp komt mij bekend voor.. na er 10 te hebben gepast die niet over mijn kont kunnen, moet ik eerst 2 weken bijkomen!!

[Beantwoorden]


Door jessica op 1 maart 2011 19:36

Heel herkenbaar :ja:. Ik haat jeans kopen. Ik ben klein, heb brede heupen, een buikje en een smalle rug/taille. Als ik iets over mijn heupen krijg, heb ik altijd ruimte over bij mijn rug. Als ik dan eindelijk een goede, betaalbare broek heb gevonden, koop ik hem meestal in meerdere wassingen en soms dezelfde als backup. Je moet toch wat….

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 1 maart 2011 19:39

Wat een geweldig goed geschreven stuk! :blink:
Ik heb meestal niet zo heel veel moeite met broeken vinden.. Meer met perfect passende shirtjes. :/

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 maart 2011 19:40

Leuk stukje! Ik heb ook echt een hekel aan jeans kopen. Heb ik een keer een goede gevonden, moet ik er gelijk heel mijn maandsalaris voor neertellen! Thanks, but no thanks! Daarom: lang leve rokjes en jurkjes!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 1 maart 2011 19:43

Leuk artikel, Vera! Ik zoek ook nog steeds, er is een ding waar ik erg onzeker over ben en dat is over me benen.. Dus nog steeds op zoek naar die goede spijkerbroek! En ook naar die boy dan he….. :P

[Beantwoorden]


Door Guusje op 1 maart 2011 19:50

leuk artiekel :hearts:

[Beantwoorden]

Guusje antwoordt op 1 maart 2011 om 19:51:

OMG ik schreef artikel met ie HAHAHAHAH sorry voor deze enorme blunder, ik typte iets te snel

[Beantwoorden]


Door Asmae op 1 maart 2011 19:53

Ik ben geschappen met een slank postuur. Heb niet zoveel moeite bij het zoeken van een goede jeans! Ik draag altijd skinny jeans! :inlove:

[Beantwoorden]


Door Anna op 1 maart 2011 20:02

Hhaa leuk geschreven!

Ik heb het zelfs een keer meegemaakt dat ik in de winkel stond en echt de allerlaatste broek die er nog was in de winkel en die ik leuk vond paste perfect en oh wat was ik toen blij.

[Beantwoorden]


Door Essia op 1 maart 2011 20:03

Heel tof stukje. Ik had dat einde echt niet verwacht.
Leuk dat je dit soort dingen ook plaatst naast de beauty en fashion

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 20:22:

Thanks! ^^)

[Beantwoorden]


Door Gonny op 1 maart 2011 20:05

Ontzettend leuk geschreven Vera en helemaal waar. Ook ik heb de perfecte spijkerbroek nog niet gevonden…echte liefde gelukkig wel :hearts:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 20:22:

:D

[Beantwoorden]


Door Rianne op 1 maart 2011 20:08

hahahaa geweldig verhaaltje. ik heb laatst gewoon mijn perfécte spijkerbroek bij de H&m gevonden !

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 maart 2011 20:12

Ik kan me hier ook heel goed in vinden! Echt super mooi geschreven!

[Beantwoorden]


Door Liesbeth op 1 maart 2011 20:18

Oh ja, dat ken ik. Momenteel heb ik één echte perfecte jeans gevonden, hij komt van de H&M, maar ik heb er ook heel lang naar moeten zoeken eer ik ‘m vond.
Ben trouwens nog steeds op zoek naar een 2e jeans, die even perfect zit als de deze :D

[Beantwoorden]


Door sun op 1 maart 2011 20:42

OMG! ik vindt dit echt een ge-wel-dig artikel. ik ben echt opgelucht dat er nog bloggers zijn die hun imperfecties omarmen, of dat er bloggers zijn die niet voor de rest van hun leven maatje 0 willen blijven, had ik niet verwacht :roll: :yay: :yes: :wow: :hi: :inlove: :ja: :ja: :ja: :ja: :ja: :ja: :roll:

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 1 maart 2011 20:49

Wow, leuk en herkenbaar stuk! Ik vind met mijn lange benen vaak de perfecte jeans van Gstar, iets duurder maar zoo mooi en fijn!!

[Beantwoorden]


Door Anne op 1 maart 2011 20:57

leuk artikel!
vooral dat je het zo met elkaar vergelijkt, snap ik ook beter wat je bedoelt. :P

[Beantwoorden]


Door Flore op 1 maart 2011 21:18

dat heb je echt heel erg leuk geschreven! Vaak haak ik snel af bij zo’n tekst, maar hier bleef ik echt lezen
complimenten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 23:29:

thanks! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Liiieenn op 1 maart 2011 21:36

Hmm, veel mensen vinden het vinden van de perfecte spijkerbroek lastig.
Nou moet ik zeggen dat ik perfect een groot woord vind, maar een spijkerbroek die een beetje lekker zit en mooi slank kleed heb ik al gevonden! iedereen vind het awful om jeans te passen en te kopen want ze zijn nooit helemaal goed. maar je wil niet weten hoe een jeans veranderd naar mate je m vaker draagt. Zo is mijn favo jeans de 10 euro spijkerbroek van H&M. mooi donker jeans, skinny model, de knoop kan moeiteloos dicht en hij zit ook niet eens laag.
dat vind ik nog t ververlendste; als een jeans zo laag zit. dan zakt ie steeds af, vreselijk vind ik dat.
dus die spijkerbroeken van de H&M vind ik goed! ik heb ook t liefste een skinny model, niet te laag en of course niet te strak. maar liever strak dan wijd ;a
maar ja, ik draag toch t meeste jurkjes met panty’s dus ja! hahah.
:hearts:

[Beantwoorden]


Door Mandy op 1 maart 2011 21:39

ik heb altijd bij broeken die ik niet pas enzo.
maaar tot ik een merk broek gevonden had
hij heet Royal J hij is te koop bij
de scooter maar hij is alleeen in lichte kleuren
maar het is een skinny ze zitten echt perfect bij mij :hearts:
ik heb er 2 van en ik hou er van :hearts: :hearts: :hearts: :hearts:

[Beantwoorden]


Door Carolien op 1 maart 2011 21:45

Ja met die jongen ben ik het een maar de spijkerbroek kan je op maat maken bij een winkel, op de site van misslipgloss staat wel een filmpje daarover van afgelopen 7 dagen

Maar leuk artikel waar ik me goed inkan vinden

[Beantwoorden]


Door M. op 1 maart 2011 23:00

Geweldig geschreven stuk :hearts: , je hebt zóóóóó erg gelijk gewoon :ja: !!

ps. kort bericht, ik weet het, maar ik wilde het toch even zeggen :lol:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2011 om 23:28:

Liever een korte reactie dan geen reactie ^^) Thanks M!

[Beantwoorden]


Door carmenkind op 1 maart 2011 23:15

Leuk artikel! Erg leuk geschreven ook ^^ Ik hou echt van jou schrijfstijl!

[Beantwoorden]


Door Ann op 1 maart 2011 23:58

Ik heb ook bijna altijd problemen met broeken! hij is vaak iets te lang, waardoor ik hem eerst korter moet laten maken en dan zijn ze weer iets te wijd om me middel waardoor ik ook een riem moet dragen. Nee het zit nooit hoe het hoort en bij jongens hetzelfde verhaal. De juiste is lastig te vinden! Mooi stukje Vera je moet vaker gewoon stukken schrijven:)

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 maart 2011 14:56

Hoi!
Ik reageer eigenlijk nooit haha maar voelde me nu toch wel erg geroepen.. Ik haat broeken kopen omdat ze me ook vaak niet passen omdat ik erg brede heupen heb terwijl ze vaak om mijn benen wel passen… heb dus een paar dagen geleden een broek gekocht van supertrash en ik durfde hem aanvankelijk niet aan te doen omdat ik dacht dat ik ‘m toch niet zou passen… maar hij bleek dus echt perfect te zitten. Zit lekker veel stretch in en past zich helemaal aan aan je figuur. Wat ook fijn is, is dat hij niet zo laag is van achter zodat je niet hele tijd je broek omhoog hoeft te hijsen.. Hij was wel wat prijziger (109,95) maar die prijs is het echt waard! Hoop dat je er iets mee kunt. De naam van die broek is trouwens paradise, heel toepasselijk haha. xx

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 2 maart 2011 15:45

Leuk artikel, lekker vlot geschreven! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Nina op 2 maart 2011 22:25

Deze column vind ik echt heel leuk geschreven, en zo herkenbaar! Ik ben veel te kieskeurig als het op jongens aankomt, maar juist niet kieskeurig genoeg bij broeken (ken je die €10 broeken van H&M? Ik heb ze allemaal! Zitten ze goed? Nee..) dus dat klopt bij mij niet helemaal, maar verder vind ik de link heel leuk gelegd, had er zelf niet aan gedacht!
Hopen dat ik ze allebei vind, de perfecte jongen én de perfecte broek!

[Beantwoorden]

Gaya antwoordt op 3 maart 2011 om 12:27:

Ik heb zelf ook een €10 broek van de H&M ,
en hij zit bij mij echt verschrikkelijk :-( .
Ik snap zelf ook eigenlijk niet echt waarom ik hem heb gekocht .

[Beantwoorden]


Door Naomi op 5 maart 2011 22:06

heel herkenbaar! ^^)
ik zoek oook altijd de perfecte spijkerbroek!
ik hou van een beetje strakke skinny broeken maja je hebt er zoveeel! (x)

[Beantwoorden]


Door Febe op 8 maart 2011 19:28

Ik denk dat ik men perfecte spijkerbroek wel gevonden heb!
Goede nieuws; ik heb hem al een half jaar en ze verkopen hem nog steeds dus kan ik hem nog eens kopen
Slechte Nieuws; Die winkel gaat binnenkort 2 jaar dichht :(

[Beantwoorden]


Door Djenna op 31 juli 2011 20:38

Ik heb mijn perfecte spijkerbroek al gevonden!
Bij de h&m degene die normaal al €9,95 kost en dan in middelste kleur <3 <3

[Beantwoorden]


Door Mijnperfectebroek! op 29 januari 2014 10:54

Hi! Oud topic maar ik ga toch reageren!

Ik heb PRECIES deze drama’s gehad mygod wat een depressie.
Ik heb stevige kuiten en bovenbenen maar een super slanke taille (zandloperfiguur).

Mijn ULTIEME en echt PERFECTE broek is de ‘Levi’s BOLD CURVE modern rais skinny jeans’.
Ik heb jaren gezocht en inmiddels wil ik geen andere broeken meer omdat deze zo mooi zitten en ze kleden enorm af! Ik heb ze in het zwart (geen aanrader trouwens want na 2 keer wassen is het grijs), en ik heb een donker en een lichtblauwe. De jeans blijven kwa kleur perfect in de was alleen de zwarte variant helaas dus niet. Ik denk ik vermeld het maar even haha.

Maar serieus dus; probeer eens die bold curve van levi’s!

[Beantwoorden]