How’s life? #02

Ik heb jullie al een tijd niet meer een update over mijn persoonlijke leven gegeven, en daarom vond ik het vandaag wel weer eens tijd om dat te doen. School & site, dat is momenteel het enige waar mijn leven dit moment uit bestaat. Wanneer mensen me vragen hoe het gaat heb ik al snel de neiging om ‘druk’ te zeggen. Maar als ik dat zeg, lijkt het net of ik het niet leuk vind hoe ik mijn leven nu leef!

En dat is zeker niet het geval. Ik zit op dit moment goed in mijn vel, want vooral met de site loopt het lekker. Momenteel ben ik druk bezig met een nieuw design, waar ik erg enthousiast over ben. VeraCamilla wordt in een nieuw, en veel beter zittend jasje gestoken. Over een paar weken zal het nieuwe design online komen te staan, I can’t wait!

Verder heb ik niets over mijn site te zeggen. Het loopt gewoon goed en ik schrijf nog elke dag met veel plezier nieuwe posts. Ook ben ik blij dat ik steeds beter contact heb met een aantal andere beautybloggers, want dat zijn tenslotte toch mijn collega’s!

Met school heb ik het momenteel heel erg druk. Ik ben mijn usb-stick 2 weken geleden kwijtgeraakt, en daar stonden werkelijk ál mijn bestanden op. Aangezien ik een multimedia opleiding doe, werk ik bijna altijd achter de computer en wanneer ik dus die bestanden kwijt ben, ben ik alles kwijt. Ik heb dus al het werk van de afgelopen 10 weken moeten inhalen, en daar ben ik nog steeds mee bezig. Het is heel hard werken, ik ben nu zo’n beetje iedere dag van half 9 ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds aan de slag om het voor elkaar te krijgen. Als ik ook maar één onvoldoende haal, loop ik de kans om te blijven zitten… Duimen jullie even mee dat dit niet gaat gebeuren? Ook krijg ik over 2 weken nog maar les over 1 richting, in plaats van de 3 richtingen waar ik nu les over krijg. Ik heb 20 weken lang les gehad in webdesign, film/3D animatie en grafische vormgeving, maar over 2 weken is dat verleden tijd. Ik heb er voor gekozen grafische vormgeving te gaan doen, dat vind ik toch wel het leukste en beste bij me passen.

Mijn sociale leven staat dit moment op een erg laag pitje, maar heel vervelend vind ik dat niet. Ik spreek mijn lieve klasgenoten iedere dag, dus dat scheelt een hoop. Ook probeer ik nog op zaterdagavond even de stad in te kunnen om met vriendinnen wat te drinken, zodat ik hun ook niet volledig vergeet.

En verder… word ik bijna 19! NEGENTIEN. Over 1,5 week op 6 februari al; time flies! Ik weet niet echt hoe ik er tegenaan moet kijken. Ik vind het wel leuk om ouder te worden, maar aan de andere kant ook weer niet. Op mijn verjaardag zelf ga ik niet veel bijzonders doen, misschien dat ik een dagje wegga met mijn ouders naar Amsterdam. We’ll see!

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 28 januari 2011 | 79 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Brechtje op 28 januari 2011 07:48

Veel succes op school, je redt het vast wel! Ik ben ook heel benieuwd naar het nieuwe design. :D

[Beantwoorden]


Door Romy op 28 januari 2011 07:48

Wat balen van je usb-stick! Hopelijk lukt het je!

[Beantwoorden]


Door Celine op 28 januari 2011 08:09

Veel succes op school!

[Beantwoorden]


Door Anne op 28 januari 2011 08:24

Heel erg veel succes op school!
& alvast gefeliciteerd.;) hahaha.

[Beantwoorden]


Door Desiree op 28 januari 2011 08:31

Leuk weer eens zo’n persoonlijke update. :) Succes met school!

[Beantwoorden]


Door Myca op 28 januari 2011 08:38

Leuk weer z’n persoonlijke update,
het gaat je vast lukken op school succes.:)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 28 januari 2011 08:51

Succes met je school! Het gaat je vast lukken! En alvast gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door teddy op 28 januari 2011 08:54

Wat leuk dat je ons zo op de hoogte houdt van alles om jou en de site heen :D

[Beantwoorden]


Door Nadia op 28 januari 2011 09:03

Vervelend zeg van je usb stick. Succes met het inhalen van je werk. x

[Beantwoorden]


Door Kathy op 28 januari 2011 09:12

Veel succes met school, echt klote dat je alles moet inhalen. Kan niet wachten tot ik het nieuwe design zie

[Beantwoorden]


Door Kim op 28 januari 2011 09:29

Wow wat erg dat je je usb stick kwijt bent! Leer ervan, AL-TIJD ergens een back-up hebben! Succes met het inhalen van al je werk, zal wel een rotklus worden :(

Wat grappig, je bent op dezelfde dag jarig als een vriendin van mij ^^

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 28 januari 2011 09:33

Succes met je school! Komt vast wel goed, hoop ik!

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien Plat op 28 januari 2011 09:35

Leuk die persoonlijke posts! Echt enorm rot van je USB stick, ik hoop dat je alles in kunt halen. Blijven zitten is helemaal niks natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Ais op 28 januari 2011 09:35

19 pas ooooh veer je hebt nog een heel leven voor je! The fun only just started ;) x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 13:40:

Jij bent ook véél ouder he! ;D

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 januari 2011 09:36

leuk stuk, wel rot van je usb :(

alvast gefeliciteerd! op 6 februari zijn ik en m’n vriend precies 6 jaar samen XD lol

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 13:40:

wowie, gefeliciteerd alvast!

[Beantwoorden]


Door Helena op 28 januari 2011 09:41

Wat er van die usb stick zeg!
Zal duimen dat je geen onvoldoendes haalt!!!
Vind het leuk zo’n persoonlijk berichtje zo af en toe ;)!

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 januari 2011 10:15

Leuk om te lezen :) Al bijna jarig, leuk voor je, balen van die usb stick zeg!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 28 januari 2011 10:21

Je sociale leven staat toch niet echt een een laag pitje als je elke dag mensen spreekt gelukkig :) Geniet daar nog maar van want ik denk dat wanneer je full time thuis werkt enzo dat je veel minder mensen spreekt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 13:40:

Mja maar dat is wel meer schoolgerelateerd. En wie heeft gezegd dat ik (ooit) full time thuis ga werken? ;)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 28 januari 2011 10:28

Ik vind het heel fijn voor je dat het met je site zo goed gaat. Wel écht heel erg rot van je USB-stick. :( Ik hoop dat je het nog op tijd in kunt halen. En alvast gefeliciteerd met je verjaardag natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 januari 2011 10:36

ik dacht het laatst nog; je bent bijna jarig! ik ben namelijk heel goed in verjaardagen onthouden (dat is een tick van mij) en ik weet nog dat toen wij hockeyden en je echt 15 zou worden ofzo, je daar echt al hálf jaar van te voren over praatte, haha. maar echt balen van die usb-stick zeg! en ik ben blij dat je lekker in je vel zit :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 13:41:

Hahaha dat klopt! En nu vergeet ik mijn verjaardag bijna…

[Beantwoorden]


Door Sabine op 28 januari 2011 10:39

Oef succes op school meid, klinkt heftig. En 19 vond ik echt een flutleeftijd haha. Je mag niets meer of extra’s dan wanneer je 18 werd. Ik word nu 21, dat vind ik dan wel weer leuk ;)

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 28 januari 2011 10:40

Ik zal voor je duimen! ;-) En echt super veel succes met school ik heb echt bewondering voor je, je werkt echt keihard. xoxo

[Beantwoorden]


Door Tasja op 28 januari 2011 10:44

Tijd gaat echt snel eh!
Toen ik 19 werd dacht ik echt: “OMG waarom?! Ik word oud.. ik ben BIJNA 20! *_*”

Leuk dit soort persoonlijke berichtjes :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 13:42:

I know, dat denk ik dus ook!

[Beantwoorden]


Door Esther op 28 januari 2011 10:52

Oh mijn god, wat een drama met je usb stick. Nu zeker wel alles 3x backuppen op je pc al je bestanden die je erop zet. :P Succes!

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 januari 2011 11:02

Succes op school! Wat onwijs *** dat je je usb-stick kwijt bent geraakt :(

[Beantwoorden]


Door Desirée op 28 januari 2011 11:09

Leuk om zo wat persoonlijks te lezen. Ik duim zeker met je mee dat je niet blijft zitten, komt vast helemaal goed! Liefs

[Beantwoorden]


Door Mirte op 28 januari 2011 11:12

19, dat gaat snel meid!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 13:39:

Echt he! Het gaat heeel snel…

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 28 januari 2011 11:25

Oeh veel succes op school, komt vast goed :) Voortaan alles niet alleen op usb stick hebben staan? ;) Maar fijn dat het verder wel allemaal goed gaat!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 13:39:

Haha nee ik ga back-uppen als een malle! ;)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 28 januari 2011 11:27

pff, wat ontzettend balen van je usb stick, ’t komt vast allemaal goed ^^ En ik ben erg benieuwd naar je nieuwe design. :D

[Beantwoorden]


Door Lee; op 28 januari 2011 11:29

Wat fijn om te horen dat je lekker in je vel zit! :D

[Beantwoorden]


Door Ann op 28 januari 2011 11:49

Mooi om te horen dat het goed met je gaat. Het is natuurlijk wel rot dat je usb- stick bent kwijtgeraakt, maar ik hoop dat je geen onvoldoende krijgt zal iig voor je duimen!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 28 januari 2011 12:13

Wat vervelend dat je USB stick kwijt is! Veel succes met al je opdrachten en ik ben benieuwd naar je nieuwe design.:D

[Beantwoorden]


Door Cindy op 28 januari 2011 12:15

Apart dat je geen originele bestanden op je imac had staan? Veel succes iig! Ik heb pas geleden mijn laptop moeten herinstalleren en ik ben al mijn bestanden kwijtgeraakt (ik had geen backup) dus ik was ook lekker lang bezig om alles in te halen en bestanden terug te halen..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 13:38:

is niet zo apart aangezien ik thuis zelden aan school werk, heb ook geen Adobe cs5 programma’s dus dat gaat nogal moeilijk… En bedankt! vervelend he :(

[Beantwoorden]


Door daimy op 28 januari 2011 12:40

wat vervelend zeg van die usb!
tip : koop een externe harde schijf en maak een back-up van je belangrijke bestanden.

ben benieuwd naar het nieuwe design. :)

[Beantwoorden]

daimy antwoordt op 28 januari 2011 om 12:41:

ik weet trouwens neit zeker of het een externe harde schijf heet, maar zoiets dacht ik :$

ik bedoel iniedergeval zo’n losse harde schijf of zoiets.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 13:36:

i know what u mean, een externe harde schijf ja! :) en ga ik doen.

[Beantwoorden]


Door Lindappelsap op 28 januari 2011 13:01

het heet een externe harde schijf ja;p

cool dat je grafisch vormgeven gaat doen! ik doe dat ook (: zit nu in het 2e jaar daarvan(: ik weet hoe jij je voelt met dingen kwijt raken en zo hard werken voor schule;p ik maak elke maand een nieuwe back-up voor op me laptop en voor op me externe harde schijf , dan raak ik nooit iets meer kwijt (: misschien een ideetje;p

& love your site (: ben benieuwd naar je nieuwe design, doe je dat ook zelf?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 13:35:

Ja, vormgeving doe ik grotendeels zelf!

[Beantwoorden]

Lindappelsap antwoordt op 28 januari 2011 om 13:53:

Ooh dat is echt heel vet;p ik krijg binnekort er les in! en dan ga ik een site maken voor mijn portfolio(:

succes met school nog;p

[Beantwoorden]


Door Liiieenn op 28 januari 2011 14:04

uhm de andere bloggers zijn toch niet echt j collegas? i mean, je hoeft toch niet dagelijks met ze te werken? maar oke ;P

echt leuk dat je een nieuw design krijgt!
wel echt balen van je usb stick :/ mega veel overnieuw doen!
zonde! succes ;)

friends are important! hihi. als je weinig tijd hebt kun je ook bijvoorbeeld zo nu en dan een smsje of mailtje sturen en vragen hoe het gaat. misschien niet zo persoonlijk, maar als je het druk hebt & het zijn echte vriendinnen dan begrijpen ze dat wel!

ik zit zelf in het examenjaar 4 TL (hoogste van vmbo). ik wil hierna graag naar een leuke mbo opleiding, maar ik twijfel nog wat tussen meerdere opleidingen. ;a

leuke update vera!
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 16:14:

Nee daar heb je gelijk in, maar dan zou het eerder concurrentie zijn… En zo zie ik het liever niet!

Lastig he, een opleiding kiezen? Ga voor wat je het aller leukste lijkt! Er is een grote kans dat je later toch wat anders gaat doen, maar dat is helemaal niet erg. Dat moet je gaandeweg gewoon leren. Good luck!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 28 januari 2011 14:18

leuk om te horen dat het goed met je site gaat. ik vind je site top en ik blijf je site ook bezoeken want ik vind het leuk om jou artikeltjes te lezen. wel rot dat je je usb stick kwijt bent geraakt. ik dope voor men opleiding ook alles op pc. en heb een tip voor je. als je iets opslaat op je usb stick, stuur dat bestand ook naar je mailbox toe. dus naar jezelf verzenden. stel het gaat mis en je raakt je stick kwijt dan hoef je alleen nog die mailtjes terug te zoeken. (ik stuur alles naar me mailbox van school al al 2 jaar en ik sla het op in me usb stick) XX

[Beantwoorden]

Asmae antwoordt op 28 januari 2011 om 14:21:

regel 3: dope=doe

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 16:14:

Thanks! Goede tip.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 28 januari 2011 14:20

Balen zeg van je USB stick! Ik heb nu ook heel veel bestanden op een USB die ik nog moet overzetten, dat ga ik maar gauw doen voordat ik ook alles kwijt ben (ben daar al zo goed in, haha!). Ik ben echt heel erg nieuwsgierig je nieuwe layout, wordt vast heel erg gaaf :)! Heel veel succes nog met school!

[Beantwoorden]


Door San op 28 januari 2011 14:23

Wow, wat vervelend dat je je USB kwijt bent geraakt! Dat is echt heel erg zuur. Wel echt knap dat je nu zo gedisciplineerd te werk gaat. En ik kijk uit naar het nieuwe design!

[Beantwoorden]


Door Kim op 28 januari 2011 14:26

Oh, dat is wel heel erg balen van je USB stick. Heel veel succes, ik hoop voor je dat je snel klaar bent :).

[Beantwoorden]


Door Tiaa op 28 januari 2011 15:00

had dat vroeger ook vaak voor (usbsticks zijn onbetrouwbaar en doen alles om mijn leven te vergallen!! ;)).. Maar voor een Multiemediastudente zou je toch beter moete weten? BACKUP BACKYUP en nog eens backuppen die handel! :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 28 januari 2011 15:05

Zo, veel succes met school zeg!
Echt balen dat je je dat allemaal bent kwijtgeraakt! Hoop dat je het kan bijbenen! :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 28 januari 2011 15:10

Ah ik weet hoe het is ik doe de zelfde opleiding, ben ook een keer alles kwijtgeraakt ! Veel succes nog ! Hopen dat je over gaat!

X

[Beantwoorden]


Door lotte op 28 januari 2011 16:45

haha, je bent op dezelfde dag jarig als mijn broer :P Hij wordt dan 22 :)

alvast gefeliciteerd he!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 16:50:

Feliciteer hem alvast even voor mij! ;D

[Beantwoorden]


Door Bertine op 28 januari 2011 16:51

leuk zo’n persoonlijk stuk! ja is druk he, bloggen en school! usbstick kwijtraken is errug balen.. veel suc6 met in halen!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 28 januari 2011 17:47

Leuk om te lezen!
Wat jammer van die USB-stick!
Tuurlijk duim ik mee :D
Bijna 19? YAAAY :P

[Beantwoorden]


Door silke op 28 januari 2011 17:57

Ik hoop dat het inhalen je gaat lukken! suc6

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 januari 2011 18:01

Ik ben echt heel benieuwd naar je lay-out! EEN PAAR WEKEN NOG?! Dat houd ik wel uit met je artikels! Aaaawh echt kut zeg dat je je usb kwijt was gehaald :S. Echt HEEL VEEL SUCCES! Jaaaaa je wordt bijna 19 echt al zo.. lang geleden dat je 16 was. Kan ik me namelijk nog herinneren volgens mij, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 19:45:

Dat kan niet want ik ben begonnen met bloggen op mijn 17de! haha ;D

[Beantwoorden]


Door Melanie op 28 januari 2011 18:17

Wat vervelend van je USB stick! Ik ben ook een keer een aantal belangrijke documenten kwijt geraakt en dan voel je letterlijk de vloer onder je vandaan zakken! Veel sterkte met school! Succes! En ik vind het heel goed dat ondanks al die schoolstress je site er niet onder lijdt! Dat is pas proffesioneel!

[Beantwoorden]


Door Danique op 28 januari 2011 19:56

19 is inderdaad alweer bijna 20.. Raar idee. Ik ben zelf afgelopen woensdag 18 geworden, en ik vind dat al vreemd :P

Wat vervelend zeg, van je USB! Ik kan me enigszins voorstellen wat voor ongelooflijk baal-gevoel jij moet hebben gehad!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 22:20:

Ah, nog gefeliciteerd! :D

[Beantwoorden]


Door D op 28 januari 2011 20:16

Hahah ik ben ook jarig op 6 februari :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2011 om 22:20:

Yeay :D Alvast gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 28 januari 2011 20:31

Ben blij voor je dat alles zo goed gaat voor je, ga zo door :D Nog veel succes op school! :-) Enne, ik wens je alvast een gelukkige verjaardag toe! :D

[Beantwoorden]


Door Samira op 28 januari 2011 20:43

LEUK !!! écht je moet dit vaker doen ! <3

[Beantwoorden]


Door Dewy op 28 januari 2011 22:08

Ik ben ook mijn usb stick kwijt geraakt, ik denk alleen dat jij er meer problemen mee zal hebben als ik ( ik volg de opleiding Toerisme ) maar er stond een heeele hoop werk op. Ik dacht laat ik een leraar op de hoogte brengen.. vroeg ze me of ik geen back-up had gemaakt? Nou nee.. hellaas vergeten! Dat word alles opnieuw maken ;( Succes , het gaat je zeker lukken:)

[Beantwoorden]


Door Silva op 28 januari 2011 23:00

Wat vervelend! Ik hoop dat je die stick nog terugvindt, en veel succes verder met school!

[Beantwoorden]


Door Vivian op 28 januari 2011 23:38

Echt super vervelend van je usb. Back-up is inderdaad wel handig, misschien kun je de bestanden op 2 usb sticks zetten? 1 die je altijd bij hebt en 1 die gewoon bij je computer (of ergens op een vast plek) hebt liggen zodat als je de usb stick die je bij je hebt kwijt raakt je thuis nog 1 hebt liggen
staat er niets meer op je computer? of op een externe harde schijf? ik hoop dat het goed komt en dat je snel weer een beetje kunt ontspannen! succes
o en alvast gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Loes op 29 januari 2011 12:19

Wat erg dat je je usb bent kwijtgeraakt:O heel veel succes nog met alles opnieuw maken! En bijna 19, wo dat gaat snel hee! alvast een fijne dag!

[Beantwoorden]


Door Linda op 29 januari 2011 14:09

Leuk, om even wat persoonlijks te lezen. Wat vreselijk dat je die USB stick bent kwijtgeraakt, doodzonde. Maar ja, er is nu weinig meer aan te doen.

Ik vind je nog maar een jonkie, ik word 2 februari 27!

Over je sociale leven: dat heb ik zelf ook, maar dan door m’n rare werktijden. Echte vrienden begrijpen dat gelukkig. En anders zijn er nog een heeeeleboel twittervriendinnetjes ;-)

[Beantwoorden]


Door annelies op 30 januari 2011 17:08

haha nu nog 7 dagen :)

ik ben benieuwd bij de layout.

xxxx’

[Beantwoorden]


Door Suzanne Marije op 3 februari 2011 21:23

Succes met inhalen, ik weet hoe vervelend dat is… backup, backup ik kan het blijven roepen, maar ook ik vergeet het nog steeds. Ben blij dat het allemaal zo lekker loopt. op de inhaal slag na dan ;)

[Beantwoorden]