Mijn hakken

Na het artikel over mijn ‘schoenen affaire’ van afgelopen zondag (lees het artikel hier), kon ik jullie natuurlijk niet teleurstellen en heb ik een filmpje opgenomen waarin ik mijn bescheiden hakkenstash laat zien. Enjoy!

Dames die nog leuke -misschien wat onbekendere- winkels weten die mooie schoenen verkopen, laat het achter in de comments.

En draag je zelf ook hakken? En zo ja, vaak? of misschien alleen op feestjes?


Reacties

Door Milou op 7 november 2010 12:24

Leuk joh!
Ik had pas ook een artikeltje over al mn hakken en schoenen op mn blog gemaakt ik kreeg er ook wel veel complimenten over!

ik draag mn hakken zelf trouwens wel met regelmaat, de ene keer een hele week wel en dan weer echt maanden niet. Maar sinds ik mn uggs heb ben ik daar toch ook wel heel vaak in te vinden ;)

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 7 november 2010 om 12:31:

Als je niet wilt spammen moet je niet die link daar neerzetten want dit is gewoon dikke spam…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 12:53:

Milou ik heb even je comment aangepast en de link van je artikel in het websitevakje gezet. Dus als lezeressen je artikel willen lezen kunnen ze op je naam kliken.

[Beantwoorden]

Lisanneleeft antwoordt op 7 november 2010 om 15:28:

Ik vind het een beetje asociaal van je, die sneaky spam. Bij masha en miss lipgloss ook al :S

[Beantwoorden]

Lisanneleeft antwoordt op 7 november 2010 om 15:29:

Lekker slim, ik bedoel dus mascha

[Beantwoorden]


Door Milou op 7 november 2010 12:27

Wat een leuk filmpje! Ik heb gisteren mijn eerste paar hakken gekocht bij de Bristol. En ik ben er verliefd op!

[Beantwoorden]

Milou antwoordt op 7 november 2010 om 12:28:

Ik ben er nu trouwens op het leren lopen haha.

[Beantwoorden]


Door Lee; op 7 november 2010 12:29

Leuk om te zien! :D Sinds ik mijn zwarte laarzen (met 9 cm hak) heb, draag ik veel vaker hakken. Ze lopen lekker, best makkelijk en zijn geschikt voor de winter. Verder draag ik het alleen op feestjes, maar niet met uitgaan, dat is irritant :P

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 november 2010 12:30

Helpt het bij dat tweede paar niet als je er een zooltje inlegt? Want het is wel zonde dat je ze niet aankan omdat je er uitglipt :O

Leuk om te zien ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 12:53:

Kan het proberen, maar ik vrees dat het niets helpt… :(

[Beantwoorden]

Ellen antwoordt op 7 november 2010 om 12:58:

Als je een zooltje in je schoenen legt. komt je voet er iets hoger in te liggen. kan vaak wel helpen om je schoene beter passend te maken;)

[Beantwoorden]

Tamarah antwoordt op 7 november 2010 om 13:57:

Slip je er aan de achterkant uit Vera? Want ze verkopen ook plakhieltjes die je achter in de schoen kan vastplakken waardoor je er veel minder snel uitslipt. Die heb ik namelijk zelf ook in een paar hakken ;)

Je blauwe enkellaarsjes zijn echt heel gaaf trouwens!

britt antwoordt op 7 november 2010 om 21:18:

je kan inderdaad ook van die zooltjes kopen, van die soort witte stoffen. Die heb ik ook en die zorgen ervoor dat je voet niet gaat glijden!

[Beantwoorden]

Michelle Manon antwoordt op 8 november 2010 om 13:07:

ik heb hier ook last van gehad bij een gewoon zwart paar killer heels,
op dat moment zat ik op de mode opleiding en gebruikte de hakken voor modeshows, ik heb toen een zwart elastiek zo genaaid dat het een rondje werd , die om mijn schoen gedaan, en nu lijkt het net een zwart bandje, mijn voet glipt er niet uit en ik krijg allemaal complimenten hoe leuk het staat!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 7 november 2010 12:33

ik ben 15 en ik vind het ook geweldig om op hakken te lopen!
alleen uitgaan doe ik niet op hakken, dat is echt een hell!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 7 november 2010 12:33

Oeeeh leuk, ik vond je sneakerstash ook leuk om te zien dus deze waarschijnlijk ook, nouja dat moet wel! Ja dat artikel van Schoenen affaire vond ik echt heel leuk geschreven! Hmm, ugh ik vind die hakken niet mooi, maar ik hou ook niet van hakken die net niet hoog en net niet klein zijn, kleine hakjes dus. Ik vind het echt niks voor jou nee. Jaaaaaa! Die vond ik zo gaaf met die studs op de dinges. Ik vind zeg maar dat ene voor dat die rond is mooier dan een punt! Awh echt jammer zeg, ze zijn wel supermooi! :(. Ik vind sleehakken heel gaaf, maar met laarzen minder. Maar ik vind het raar, nu vind ik die laarzen wel heel tof! Ik kan mijn eerste indruk nog herinneren: lelijk. Noooooooo! Die enkellaarsjes zijn zoo wreed, ik wil zoiets in het zwart! Laarsjes met hakken lopen veel beter. Bij de vanharen hebben ze heel veel hakken en ook nog supermooi! Misschien kun je daar eens kijken. Oja, die vind ik nu weer minder, jammer dat ze zo zwaar zijn :(. AAAAAAAH DIE ZIJN NOG GAVER! Die vind ik echt heel gaaf, waaaaah! Ik vind suede laarsjes echt zo gaaf maar die mag ik niet van mijn moeder omdat ze niet tegen regen kunnen mweeeh! Ja ik heb ook bristol laarsjes met hak en ik ben een paar keer in de gangen van de school uitgegleden, woeps! Nicee! :D

[Beantwoorden]

irina antwoordt op 7 november 2010 om 18:45:

jij hebt heel veel geschreven echt wooow

[Beantwoorden]

Ellyg antwoordt op 7 november 2010 om 22:53:

Ik snap echt nooit een bal van de comments van jou.

[Beantwoorden]


Door Maxime. op 7 november 2010 12:39

je hebt niet echt hoge hakken haha. ik loop eigenlijk altijd op hakken die hoger zijn als 10 cm. maar ik vond je sleehakken die laarzen wel echt heel leuk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 12:55:

Ben nog maar een beginner he ;)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 7 november 2010 12:41

Leuk filmpje! Toevallig zijn vorige week mijn eerste paar enkellaarsjes binnengekomen. van H&M hak van 9.5 cm en ze zitten best goed! Nu nog aan durven doen want ik ben dan zo;n 185 met die laarsjes aan -.-”

[Beantwoorden]

katrien antwoordt op 7 november 2010 om 14:03:

dat ‘probleem’ ken ik. gewoon doen! :)

[Beantwoorden]

Samanthaa antwoordt op 7 november 2010 om 16:09:

ja idd!
wat katrien zegt gewoon doen
alleen kan je soms wel vage reacties verwachten

volg gewoon je eigen smaak!
doe ik ook ;)

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 7 november 2010 om 16:39:

Haha, ik ben 1m83 van mijzelf en ik draag ook gewoon hakken, dus ik ben soms zo’n 1m90! Ik draag niet extreem hoge hakken, beetje de middelmaat, anders krijg ik zo’n ‘travo-lengte’ haha. Ik krijg al-tijd complimenten met hakken aan, mannen vinden het prachtig! Dusss gewoon dragen die hakken!

[Beantwoorden]


Door Lara op 7 november 2010 12:41

Ik vind die enkel laarsjes met sleehak echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door astrid op 7 november 2010 12:46

Leuk filmpje! Ik loop eigenlijk niet zo vaak op hakken, maar ik ga er binnekort wel nieuwe kopen denk ik ^^

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 november 2010 12:48

welke maat zijn die cindy crawford schoenen? als het 41 is wil ik ze hebben :D

Als tip voor je Bristol laarsjes; ga naar de keuken, pak een rasp en haal ze even onder je zolen door :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 12:55:

Haha toevallig maat 41!

En bedankt voor de tip.

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 7 november 2010 om 14:17:

Serieus? Ik vind ze erg tof namelijk! Mail me anders even tegen de tijd dat je ze wilt verkopen!

[Beantwoorden]

Ellen antwoordt op 7 november 2010 om 12:59:

Ja of met schuurpapier. Ik werk in een schoenenwinkel en heb die tip geleerd van collega’s. Is bij herenschoenen heel vaak want die hebben bij nette schoenen allemaal van die gladde zolen:P

[Beantwoorden]

Quirine antwoordt op 7 november 2010 om 16:25:

:eek: een rasp? Ik heb wel een paar pumps die te glad zijn. Maar om mijn schatjes met een rasp te gaan bewerken. :|

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 7 november 2010 om 23:34:

kan echt makkelijk, gewoon 1 keer van boven naar beneden en een keer van links naar rechts. Op de allerfijnste staad :)

[Beantwoorden]

steph antwoordt op 7 november 2010 om 19:45:

goed dat ik dat weet!, ik deed ze bij de schoenmaker voor een antislipzool..

[Beantwoorden]


Door Mariel op 7 november 2010 12:53

Leuk filmpje!

[Beantwoorden]

irina antwoordt op 7 november 2010 om 18:43:

ja he leuk filmpje vind ik ook

[Beantwoorden]


Door Elisa op 7 november 2010 12:57

Leuk filmpje! Ik vind hakken zo mooi staan maar kan er zelf niet goed op lopen en dan durf ik ook niet de straat ermee op om er juist op te leren lopen haha!

[Beantwoorden]


Door Esther op 7 november 2010 12:58

Dude, koop eens bij de schoenenreus van die gelkussentjes. kosten een euro of zes en die leg je voorin, zitten bobbels in. Je glipt er dan niet meer uit. Veel te zonde om die mooie cindy crawford hakken weg te doen :P
Plus je krijgt er minder pijn van aan je teentjes, loopt heel comfi!

Ik heb ze zelf ook voor een aantal hakken, en die zijn gewoon perfect!

Verder koop ik mijn hakken eigenlijk vooral bij van haren, primark enzo :)

Ik geef niet veel geld uit aan hakken omdat ik ze binenn de kortste tijd verkloot heb XD haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 14:17:

Oke mama, ga ik doen!

[Beantwoorden]

Esther antwoordt op 7 november 2010 om 14:48:

brave meid!

[Beantwoorden]

Samanthaa antwoordt op 7 november 2010 om 16:06:

hahah:P
goedzo vera
ik heb ook van die zooltjess
hahha!

[Beantwoorden]

irina antwoordt op 7 november 2010 om 18:44:

het is wel zooltjes niet zooltjess

[Beantwoorden]

Samanthaa antwoordt op 9 november 2010 om 19:44:

boeiend
mag ik geen typ foutje maken ofzo?
haha


Door Esther op 7 november 2010 12:59

Dude, koop eens bij de schoenenreus van die gelkussentjes. kosten een euro of zes en die leg je voorin, zitten bobbels in. Je glipt er dan niet meer uit. Veel te zonde om die mooie cindy crawford hakken weg te doen :P
Plus je krijgt er minder pijn van aan je teentjes, loopt heel comfi!

Ik heb ze zelf ook voor een aantal hakken, en die zijn gewoon perfect!

Verder koop ik mijn hakken eigenlijk vooral bij van haren, primark enzo :)

[Beantwoorden]


Door Es op 7 november 2010 13:00

Je haar is echt prachtig hier ( Als altijd)

[Beantwoorden]

anne antwoordt op 7 november 2010 om 13:15:

ja dat vond ik ook al, heel mooi!

ps; heel handig dat je nu ook reply buttons hebt zeg!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 14:18:

Dankjewel! En ja, die reply buttons zijn handig he :D

[Beantwoorden]


Door Aranka op 7 november 2010 13:01

Wat een mooie hakken! Ik vind die slee hakken van jou echt geweldig. Ik heb zelf maar 1 paar hakken, maar als ik erin loop voel ik me helemaal niet op mijn gemak. Ik ben 1,87 en steek dan echt overal bovenuit. Erg jammer vind ik dat, misschien moet ik me er niet zoveel van aantrekken maar ik zie die ogen gewoon in mijn rug prikken van ‘die is lang’ haha. Ik zou ook graag van die mooie slee hakken willen dragen!

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 7 november 2010 om 16:43:

Ik had hierboven ook al een reactie neergezet bij Teddy, maar ik ben zelf 1m83 (iets kleiner dan jou dus) en ik draag ook gewoon hakken. Ik krijg juist altijd complimenten (vooral van mannen!), je krijgt er mooie lange benen van en die ogen in je rug is alleen maar omdat ze jaloers zijn op je lange benen :) gewoon dragen dus!!!

[Beantwoorden]


Door Anne op 7 november 2010 13:03

Ik loop altijd op hakken!
Love it!! Die laarzen van de primark heb ik ook in het zwart. Die zijn heerlijk idd.. jammer dat de zool al snel ging slijten! Misschien heb je bij de schoenen waar je uitglipt de kans ddat ze iets te groot zijn. Mij werd verteld dat je hakken gewoon pumps die open zijn echt zo strak mogelijk moet kopen het lieft een maat te klein. Die schoenen loop je best wel uit.. en wauw ze had gelijk eerste paar dagen auw arme teentjes maar nu lopen ze heerlijk!

leuke stash meid! vooral die suede laarsjes van de ddd!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 7 november 2010 13:06

Ik werk dus zelf in een schoenwinkel(durlinger). heb dus ook echt een schoenentik. MAar was het fijne is aan wat ‘duurdere’ schoenenwinkels is dat ze je veel beter kunnen helpen. zodat je ook schoenen hebt die goed aansluiten. je moet ze ook echt goed verzorgen, heb je veel langer plezier van je schoenen!
Ik heb intussen al best veel schoenen met hakken. Loop er niet zo vaak op(A) Maar vindt ze wel heel fijn.

[Beantwoorden]


Door Geralda op 7 november 2010 13:13

Ik loop beter op hakken dan op sneakers. Op sneakers loop ik vaak wat naar binnen toe, daarom draag ik dus meestal hakken. Maar bij een bepaalde look draag ik wel sneakers. Ik heb meer hakken dan sneakers. Ik draag hakken zowel naar school als op feestjes.

[Beantwoorden]


Door anne op 7 november 2010 13:13

Ik vind die kaki enkellaarsjes echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 7 november 2010 13:16

Bij de eerste hakken zeg je ze zitten wel lekker en later ze zitten niet zo fijn :P Maargoed, mooie stash heb je! Ben zelf alleen niet zo’n fan van sleehakken maar de andere hakken en enkellaarsjes vind ik super! Ik heb nu sinds een tijdje laarsjes met een hak en ik voel me er ook fijner bij :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 november 2010 13:21

ik ga maar niet vertellen hoe veel paar hakken ik heb want dat is gewoon schandalig XD naja wat wil je met een shoe-addict…

ik loop zelf eigenlijk ongeveer 80% van de tijd op hakken ^^ en met feestjes en andere speciale gelegenheden trek ik vaak mijn hoogste hakken aan of gewoonweg stiletto’s.

leuk laarzen btw!

[Beantwoorden]


Door janne op 7 november 2010 13:51

Die grijze sleehak laarzne zijn echt super mooi!! Ik loop zelf nooit op hakken, mag niet van mn moeder…. haha…

[Beantwoorden]

irina antwoordt op 7 november 2010 om 18:33:

maar janne je zoet niet naar je moeder luisteren je moet doen wat je wil nou ook niet alles maar als je op hakken wil lopen dan moet je dat doen

[Beantwoorden]

irina antwoordt op 7 november 2010 om 18:34:

ik bedoel maar janne je moet niet zoet

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 november 2010 13:53

je hebt mooie hakken!
zelf heb ik 1 paar, niet zulke hele hoge zwarte pumps met een houten hak, ze zijn heel mooi, maar die draag ik eigenlijk alleen met optredens van orkest. ;P
ik wil wel graag meer hakken trouwens, helemaal na dit filmpje (:

[Beantwoorden]

irina antwoordt op 7 november 2010 om 18:36:

maaike dan moet je meer hakken kopen maar natuurlijk eerst geld sparen en dan kopen!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 7 november 2010 13:54

Leuk filmpje! Ik vind die twee paar sleehakken/laarsjes en de blauwe hakken echt mooi! Ik zit zelf nog in de sneakerfase :p

[Beantwoorden]


Door katrien op 7 november 2010 13:55

je hebt waarschijnlijk gewoon smalle hielen tov je voorste deel van je voeten waardoor je uit die schoenen glipt. heb ik ook! ;) mooie schoenen heb je! (en idd, dat eerste paar hakken past niet bij jou)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 7 november 2010 14:02

Leuke hoge schoenen heb je, vooral het tweede paar vond ik heel mooi met studs erop denk ik ? Vind het trouwens grappig dat in de zomer denk ik toch dat je helemaal into sneakers was en nu opeens veranderd bent naar hakken, lol :P wel leuk om te zien =) Zelf heb ik ook paar hakken maar draag ze niet zo vaak, sneakers lopen gewoon meer comfortabel voor mij maar af en toe draag ik nog wel hakken als ik naar een feestje ofzo zou gaan denk ik :) Leuk filmpje trouwens, thanks for sharing :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 14:20:

Was eigenlijk altijd into sneakers, maar nu niet meer. Dus niet dat ik zo wispelturig ben ofzo ;)

[Beantwoorden]


Door elise op 7 november 2010 14:02

Leuke hakken heb je allemaal! Ik loop zelf eigenlijk altijd op hakken (alleen bv. niet als ik de hond ga uitlaten oid). Werk ook in een schoenenwinkel, waar ik mijn hakken voornamelijk vandaan haal. Ik heb een paar enkellaarsjes met een killerheel waar ik aan verslaafd ben :) en ook een paar mooie suède plateaupumps. Ik ben van mening dat vrouwen in Nederland meer hakken zouden moeten dragen, ook al zijn je voeten groot! Het doet zoveel met je houding, maakt je veel vrouwelijker en sierlijker.

PS. Ik zou inderdaad een inlegzooltje proberen voor je Cindy Crawford’s. Veel winkels hebben ook anti-slipzooltjes, dat is een stripje wat je in de hiel van je schoen plakt, zodat je er minder snel uitglipt. Gewoon om advies vragen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 14:20:

Ik wist dat van die inlegzooltjes écht niet. Zo stom! Ik ga er zeker naar opzoek.

[Beantwoorden]


Door Silva op 7 november 2010 14:04

Leuke hakken! Ik heb ook een aantal hakken, lekker goedkoop, want ik wist niet of ik ze wel ging dragen. Ik draag ze nu regelmatig, ze zitten best lekker!

[Beantwoorden]


Door Tasja op 7 november 2010 14:11

Erg grappig om dit zo te horen.
Wat jij hakken noemt vind ik geen hakken meer. maar het doet me er wel aan denken hoe ik zelf ook begonnen was :p
Kijk maar uit,, nog even en je hebt net zoals ik een kast vol met onpractisch hoge hakken ;)
de liefde voor hakken die is er in ieder geval bij jou wel.

leuke blog trouwens!

[Beantwoorden]


Door Mieke op 7 november 2010 14:12

Die van de h&m lopen idd super, maar die jij hebt zijn niet kaki ;S. maar grijs-beige.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 14:21:

grijs zijn ze absoluut niet, en ze zijn ook veel donkerder dan beige

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 7 november 2010 14:17

Wouw! Ik vind die sleehak-laarzen echt mooi ;D Ik koop mijn hakken meestal bij de shoe outlet. Super leuke schoenen en niet te duur. Super leuk filmpje trouwens!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 7 november 2010 14:24

Ik heb erg snel last van mijn rug dus ik kan eigenlijk geen hakken dragen… :(
Mooie schoene though!

[Beantwoorden]


Door Yara op 7 november 2010 14:26

echt kei leuke hakken!
vooral die sleehakken zijn gaaf!
ik mag pas op mijn 16de van mijn ouders hakken dragen, echt onzin vind ik!

[Beantwoorden]

yara antwoordt op 7 november 2010 om 15:11:

hee wat grappig we hebben dezelfde naam:)
woon jij ook in belgie?

[Beantwoorden]

irina antwoordt op 7 november 2010 om 18:39:

yara als jij hakken wil dragen dan moet je dat doen luister niet naar je ouders!

[Beantwoorden]

irina antwoordt op 7 november 2010 om 18:39:

trouwens ik bedoel de eerste yara

[Beantwoorden]

Samanthaa antwoordt op 9 november 2010 om 19:45:

ja lekker gezegt.
haha


Door Hinke op 7 november 2010 14:30

Leuk filmpje.
Ik heb zelf ook hakken van 5 cm.
Ik heb ze gekocht bij de bristol voor maar 30,- euro. ze lopen echt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Bella op 7 november 2010 14:34

Wat een superleuke hakken heb je!
Ik ben ook helemaal verslaafd aan hakken XD Ik voel me er gewoon beter op, vooral omdat ik niet zo lang ben. Maar die van jou zijn echt heel erg leuk :)

[Beantwoorden]


Door Ann op 7 november 2010 14:43

Wat je kunt doen als je pumps koopt is 1 maatje kleiner kopen doe ik wel altijd, want ze rekken vanzelf uit en dan krijg je dat je voet er dus uitglipt. Misschien ook een tip voor jou :). Ik loop zelf af en toe op hakken vaak als ik een korte dag op school heb of als ik uitga enzo. Een lange schooldag op hakken met een zware tas is killing :P.

[Beantwoorden]


Door suzan op 7 november 2010 14:48

ik weet wel een winkel maar die is in aken:
topfashion, daar krijg je alleen maar laarzen met hakken voor twintig euro.
super goedkoop en kwaliteit best goed. maar aken is best ver weg vanuit arnhem.:S

xxx

[Beantwoorden]


Door Juudith op 7 november 2010 14:49

oee..!! leuke hakken heb je!!
Helaas zijn hakken niet voor mij weggelegt! Opzich kan ik der wel op lopen, maar het past niet bij me.. haha

[Beantwoorden]

irina antwoordt op 7 november 2010 om 18:40:

hakken passen bij iedereen alleen niet bij mannen

[Beantwoorden]


Door Todays Fashion Couture op 7 november 2010 14:57

Ik vind die blauwe en die kaki kleurige halflaarsjes met hak van jouw leuk!

Zelf houd ik ook van hakken maar dan het liefst met half/enkellaarsjes.

Ik heb van de H&M grijze enkellaarsjes met sleehak gekocht en ook die lopen geweldig!

xoxo

[Beantwoorden]


Door yara op 7 november 2010 15:06

wat een leuk filmpje en super mooie hakken!:)
welke schoenmaat heb je?
die zwarte stilleto’s zijn super mooi maar ik denk ook niet dat ze goed lopen

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 19:17:

41.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 7 november 2010 15:16

Mooie hakken heb je! Ik heb ook nog met die H&M hakken in m’n handen gestaan, maar ik heb uiteindelijk andere gekocht.

[Beantwoorden]


Door Lois. op 7 november 2010 15:31

leuk (:

Hoe draaag jij je enkellaarsjes?

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 19:17:

meestal met een rokje en een legging, maar ook met een jeans.

[Beantwoorden]


Door Samanthaa op 7 november 2010 16:03

jesus vera!
wat een super leuke hakken!
jij heb meer hakken dan dat ik schoenen heb:P
hahhaha!
x

[Beantwoorden]


Door Felicia op 7 november 2010 16:04

Die laarsjes van Fornarina zijn echt mooi <3
Zelf wil ik heel graag en vaak op hakken lopen en ook redelijk wat hakken, maar toch draag ik ze bijna nooit. Ik moet doordeweeks een stuk lopen van station naar school en weer terug en dan weet ik dat ik echt super veel pijn aan mijn voeten krijg :P. En ook met stappen durf ik het niet aan, de hele avond hou ik nooit vol. Daarom wil ik nog steeds fijne ballerina's die ik in mijn tas mee kan nemen en van schoenen kan wisselen als mijn hakken onverdraaglijk worden ;).

[Beantwoorden]


Door nina op 7 november 2010 16:16

echt super leuke hakken heb je! Vooral die blauwe enkellaarsjes vind ik echt geweldig.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 7 november 2010 16:29

Leuke hakken!
Ik draag nu vooral laarzen met hakken. Wil binnenkort wel een paar pumps voor kerst enzo.

x

[Beantwoorden]


Door Joanne op 7 november 2010 16:53

Ik draag best vaak hakken, ook al ben ik heel lang (1.83m). Het staat gewoon zo mooi! Maar als ik een dagje ga shoppen doe ik meestal wel platte schoenen aan. ;)
Ik vind vooral laarzen fantastisch. Daar wil ik altijd wel een aardig centje voor neertellen. Mijn mooiste paar zijn echte suède van de Tango. Die waren heel duur maar ik ben er nog steeds ZO blij mee. Die waren het geld echt waard. (:
Ik heb ook twee paar laarzen van de Zara, die zitten super fijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 19:18:

Ja ik ga ook echt niet de hele dag als ik ga shoppen op hakken lopen, dat gaat me te ver!

[Beantwoorden]


Door Anke op 7 november 2010 17:01

Oké, dit gaat heel erg weird klinken, maar het is een van de beste tips voor hakkendraagster (vind ik dan), omdat zoveel pumps een gladde zool hebben!!!
Je pakt een kaasrasp (I know, WEIRD) en daarmee ga je een paar keer over je zool. Zo haal je dan misschien wel een paar plakjes rubber van je zool weg, maar je crieerd ook een stroef profiel (stoef = niet glad = minder bijna-val-ervaringen).
Zolang je niet al te enthousiaist aan het rapsen gaat zodat je je hele zool eraf raspt, gaat dit best. Ik doe het zelf ook altijd. Probeer het gewoon een keertje, je zult zien dat het helpt.
xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 19:19:

Ja ik kreeg de tip al eerder in de comments, en ik ga het proberen. Thanks!

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 7 november 2010 om 23:36:

Ja dat had ik dus ook al gezegd zon 30 comments eerder :P

[Beantwoorden]


Door Leonie op 7 november 2010 17:07

Ik vind hakken de laatste tijd veel mooier worden dan een aantal jaar geleden. Zal wel door de leeftijd komen. Vooral sleehakken! Alleen jammer dat ik er niet op kan lopen, en er geen geduld voor heb om het te oefenen.

[Beantwoorden]


Door A op 7 november 2010 17:27

Leuk filmpje! Ik zelf heb 1 paar, gewone zwarten, ik draag ze niet naar school maar tijdens shoppen enzo. Je laatste blauwe hakken zijn mooi :D !

[Beantwoorden]


Door Julia op 7 november 2010 17:28

Leuke schoenen allemaal, maar die ooglook en je haar zijn echt geweldig, hoe heb je dat gedaan?

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 19:20:

Met mijn haar heb ik niets gedaan en op mijn ogen draag ik een aantal bruine oogschaduws.

[Beantwoorden]


Door Veerle op 7 november 2010 17:44

Je kende het vast al, maar bij de Van Haren hebben ze hele hoge (oefen) hakken. Ik heb een jaar geleden een paar van 13 cm gekocht, voor 20 euro. Daar heb ik op geoefent en nu kan ik bijna overal op lopen:D Let wel echt op bij de randjes, ik had ook een paar gepast en ik had al na een rondje in de winkel rode streepjes op mijn voeten langs de zijkant…:(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 19:20:

Goede tip, dankjewel.

[Beantwoorden]


Door Nynke BBS. op 7 november 2010 17:44

Leuke schoenen. Ik vind die sleehaklaarsjes van de Bijenkorf helemaal geweldig!! Kan je er een keertje een Outfit Of The Day mee maken?

XX

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 7 november 2010 18:34

Leuk schoenen! En jij noemt dat niet veel? Haha XD

[Beantwoorden]


Door Dewy op 7 november 2010 18:40

Ik draag bijna elke dag hakken, heb vandaag in brussel twee paar nieuwe gekocht, beide van de New Look, mischien wel bekend? Ik weet niet waar in nederland het allemaal zit , maar als je ooit in brussel komt zeker binnen lopen super leuk!
& weer leuk filmpje :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 november 2010 om 19:20:

New Look zit in Rotterdam. Kom er niet vaak helaas!

[Beantwoorden]


Door Helena op 7 november 2010 19:46

Mooie schoenen hoor. Ze zijn inderdaad nog aan de relatief lage kant. Je zult zien dat als je op hogere hakken gaat lopen, dat de hakken die je nu hebt echt heel laag gaan voelen. Als je echt leren/suede hakken koopt, vooral pumps, dan raad ik aan ze een maatje, of half maatje kleiner te kopen. Dit loopt namelijk altijd uit. Als je dan één dag pijn doorstaan hebt om ze in te lopen, zitten ze de volgende keer als gegoten.

[Beantwoorden]


Door isabelle op 7 november 2010 22:02

je hebt ontzettend leuke hakken!
ik zelf draag niet zo vaak hakken,
aangezien ik zelf 1.83 meter ben..
ik heb wel een paar laarsjes en een paar sleehakken van 7 cm, maar dat is echt mijn maximum kwa hakken.

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 7 november 2010 22:35

Ik draag regelmatig hakken, gewoon naar school en ook naar feestjes. Naar school enkellaarsjes met hak of gewoon laarzen met een hak, en naar een feestje soms pumps. Maar ik draag ook graag m’n all stars :)

[Beantwoorden]


Door anouk op 8 november 2010 11:29

Doe enkellaarsjes van de bristol heb ik in het grijs. Ze lopen echt super! ik loop wel wat vaker op hakken maar het maakt me echt zo groot. maar ik draag ook heel vaak nep uggs gewoon omdat ze lekker zitten :D

[Beantwoorden]


Door Mieke op 8 november 2010 13:28

Ik heb zelf ook redelijk wat hakken.
– nette donker bruine laarzen met een laag hakje (5 cm)
– donkergrijze laarzen met een hakje (ook 5 cm)
– bruine pumps met open teen (9 cm)
– zwart/grijze pumps (9 cm van dolcis)
– enkellaarsjes met bont en een sleehak (9 cm)
– Cognac kleurige laarzen met een hak ( 7 cm)

Ik koop ze allemaal bij schuurman schoenen. Maar dat komt omdat ik daar werk. Hebben ze overigens nu hele leuke enkellaarsjes wel met gigantische hakken. Maar zo mooi!

[Beantwoorden]


Door marijn op 8 november 2010 16:14

vanaf wanneer kun je eigenlijk beginnen met hakken dragen? ik vind het ook echt geweldig maar ik ben er denk ik nog te jong voor terwijl andere meiden van mijn leeftijd het wel hebben…

[Beantwoorden]


Door Emily op 8 november 2010 17:34

Haha, ik vind jou echt zo’n leuke meid!
Zo lekker enthousiast en blij.

Ik weet een leuke webshop voor schoenen, ik zet gewoon de naam van de shop er in anders word het volgens mij als spam gezien: AlysaMode en bij google, de bovenste link.

Ik weet niet of je het goed vind dat ik het er zo inzet, anders moet je mijn berichtje maar gewoon verwijderen.
X

[Beantwoorden]


Door Shen op 8 november 2010 19:11

he vera! ik ben zelf al jaren een hakkenfanaat, mensen zijn altijd verbaasd dat ik ze hele dagen kan dragen :P Ik wissel het wel af met uggs om me voetjes gezond te houden.

winkeltips:
-cafe moda heeft vaak hele vette schoenen/laarsjes met hakken; soms zitten er ordinaire dingen tussen maar ook heel veel leuks!
-new look is een soortgelijke winkel als primark en heeft echt zoooohoooveel hakken voor weinig geld. elke kleur, elk model, elke stof hebben ze. voor elke stijl wat wils dus!
-zara; ze verstoppen ze onder de kledingrekken maar als je goed zoekt vind je daar echt prrrrachtige hakken voor 40 euro meestal en ze zijn (vindik) van goede kwaliteit!

sommige winkels zitten wel in rotterdam en ik weet niet of ze ergens anders ook te vinden zijn! maar ach een shoptripje op zijn tijd is ook leuk haha :D

[Beantwoorden]


Door miranda op 8 november 2010 19:31

Ik heb ook wel een paar hakken, die draag ik wel eens naar school. Alleen heb ik een hele smalle en kleine voet en ik moet stevige pumps hebben anders kan ik er echt niet op lopen( ga ik telkens door de enkel, heel vervelend)

[Beantwoorden]


Door Me op 9 november 2010 15:09

I(L)schoenen!
En dan vooral met hakken.
Wat een supermooie schoenen!
Echt gaaf.
*jaloers* haha.
X Me

[Beantwoorden]


Door Pam op 9 november 2010 20:36

leuke hakkenstash,
maar zijn die donkerblauwe enkellaarsjes nog steeds bij de bristol te koop? vind ze erg leuk!

[Beantwoorden]


Door ilona op 9 november 2010 21:02

Wat leuk om een filmpje te maken over je hakken! Ik heb echt een schoenen verslaving! En jaaaaaah ik draag veel hakken!! Ik ben verliefd op hakken! En cowboylaarsjes (L) die staan op nr. 1! Ik vind je site echt super leuk! Reageer niet veel maar lees altijd stiekum mee ;)
Liefs ilona

[Beantwoorden]


Door rosa op 9 november 2010 23:16

Hoi Vera,
Ik heb dat zelf ook gehad dat ik uit mijn hakken slipte. Zoals je liet zien bij je 2e paar hakken. Ik heb bij de VanHaren antislip dingetjes gekocht die je bij je hiel moet plakken, je kan ze er ook weer makkelijk weghalen. En helemaal niet duur!! Als je geen VanHaren hebt in de buurt, wil ik ze wel even voor je opsturen! Groetjes

[Beantwoorden]


Door Lotte-Mirt op 12 november 2010 16:35

Heey veraa,
egt gaaff! Oja v&d en dan van het merk new look heeft hele gaafe hakjes! xx

[Beantwoorden]


Door Angela op 21 november 2010 18:00

Leuk artikel! En mooie schoenen!

[Beantwoorden]


Door Britt op 25 november 2010 18:54

leuk artikel/filmpje. Ik ben 13 en heb nu al behoefte aan hakken. Ik vind het zo mooi en chique! ik heb nu zwarte laarsjes met echt hele korte hakken, zo’n blokhak, ik vind die zelfs al geweldig!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 11 januari 2011 20:36

Ik loop regelmatig hele dagen lang op hakken van 13 cm en bevalt me prima zolang ik er inderdaad niet uit stap! het enige nadeel vind ik dat als ik ze aan heb ik even lang/iets langer ben dan mijn vriend… haha

[Beantwoorden]


Door blogging op 19 april 2011 02:59

Existence is a seamless mile, unzipping with new words you couldnt have guessed existed a moment ago. Am startled by the Life. An admirer. spilling with new secrets I cannot truly tell till …….

[Beantwoorden]


Door Classic Theather Prints op 10 augustus 2011 17:46

Every time I read this I discover one thing I previously overlooked! These tips are invaluable to me as a person.

[Beantwoorden]