‘De site en het meisje erachter’ is weer up to date!

‘De site en het meisje erachter’ pagina waarop je informatie over de site en ook een beetje over mijzelf vindt, heb ik eindelijk aangepast. Hij is nu helemaal up to date met de laatste info :) Hieronder vind de volledige tekst. Tell me what you think! En als er volgens jou nog iets ontbreekt, hoor ik het graag.

Vera Camilla is mijn naam, en mijn plekje op het world wide web. Hier zal ik je meer vertellen over Vera Camilla de persoon en bovenal Vera Camilla de site.

Image Hosted by ImageShack.us

Vera Camilla
Mijn naam is Vera Camilla en ik ben op 6 februari 1992 geboren in Arnhem. Ruim 18 jaar later woon ik daar nog steeds, samen met mijn ouders, broertje en labrador Flint. Ik heb een lange tijd gehockeyd, maar ben daar begin dit jaar mee gestopt. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd met vrienden af te spreken en lekker uit te gaan op de korenmarkt, of te shoppen met mijn moeder.

De site
Maar naast familie en vrienden, speelt deze site de grootste rol in mijn leven. VeraCamilla.nl bestaat sinds september 2009 en is een beautyblog zoals je hem nog nooit zag. Op VeraCamilla.nl vind je dagelijks 1 á 2 artikelen, die meestal over beauty gaan, maar zich afwisselen met artikelen over mode, mijn leven en columns. Dit alles met een persoonlijk tintje en natuurlijk mijn 100% eerlijke mening. Vera Camilla is vooral gemaakt voor de consument. Ik maak geen reclame voor producten en krijg geen geld om ze te testen. Ik review producten en schrijf hierover, zodat wanneer jij in de drogist voor het make-upschap staat, hopelijk iets beter weet wat je wel en niet moet kopen.

Ik ben deze site begonnen toen ik ongeveer een half jaar met mijn DTP studie bezig was. Ik merkte dat ik het schrijven op deze opleiding miste en daarom begon ik een blog op web-log.nl. Gewoon voor de lol, om een beetje mijn ei kwijt te kunnen. Ik blogde vooral over cosmetica en liet foto’s van mijn make-up looks zien. Ik kreeg steeds meer bezoekers en begon er steeds meer plezier in te krijgen. Een half jaar later, toen ik zo’n 800 bezoekers per dag had, kocht ik VeraCamilla.nl. Best een grote stap voor mij, want het kopen van een eigen domein betekende voor mij toch wel dat ik het nu serieuzer moest aanpakken. En het begon al goed, een paar maanden na het starten van mijn site won ik een SpinAward voor het beste jonge talent van 2009. Een hele eer!

We zijn nu een jaar later, en de site trekt nu dagelijks zo’n 4.000 tot 5.000 unieke bezoekers. Per maand zijn dat er zo’n 135.000. Het aantal pageviews ligt in verhouding vrij laag, omdat je op mijn site nooit hoef te te klikken als je een artikel wilt lezen. Alles is te lezen op de homepage, en daarom heeft de site op maandelijkse basis zo’n 225.000 pageviews.

1 keer per 2 weken is er op maandag de fashion column A Touch Of Fashion geschreven door de geweldige Suzanne. Op zaterdag is er Twitter Question en 2 keer per week staat er een filmpje online. Verder wordt de site o.a gevuld met reviews en columns.

Sinds augustus dit jaar sta ik ook in geschreven bij KvK onder nummer 50541749. De site is nu officieel mijn bedrijf!

School
Naast het onderhouden van mijn site volg ik -nadat ik afgelopen jaar mijn DTP studie heb afgerond- ook nog een voltijd studie Multimedia Vormgeving in Arnhem. Voor mij is de combinatie van vormgeven en bloggen perfect. Het zijn de 2 dingen die ik het liefste doe. Op school ben ik creatief bezig met vormgeven, en thuis kan ik artikelen schrijven, producten testen, foto’s maken en contact met lezeressen onderhouden.

En ja, soms is het wat hectisch. Maar ik zou het niet willen veranderen. Nee, in plaats daarvan hoop ik op meer. Een column bij een tijdschrift bijvoorbeeld, of visagiste worden en een eigen webshop starten. Dat zijn een aantal van de vele dromen die ik heb.

Vooral werken bij een tijdschrift lijkt me geweldig. Vroeger verknipte ik al oude tijdschriften en plakte daarvan zelf mijn eigen magazine’s in elkaar. Eigenlijk is deze site een beetje mijn tijdschrift, maar dan digitaal.

Ik hoop dat het duidelijk is. Heb je nog vragen over de site of over mijzelf? Mail me dan gerust via het contact formulier. Ook (pers)bedrijven en webshops mogen uiteraard gebruik maken van dit contactformulier.

Wil je meer VeraCamilla?
Volg me dan op op Twitter.
En op Bloglovin’ om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen.
Je kunt je ook abonneren op mijn YouTube kanaal.
En natuurlijk is er ook een Hyves waar je lid van kunt worden!

En vernieuwde ‘De site en het meisje erachter’ is nog maar een klein begin van de vele veranderingen die rondom VeraCamilla.nl zullen gaan volgen. Maar daarover later meer….

Twitter Facebook
Categorie: Site | 4 november 2010 | 49 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Hinke op 4 november 2010 07:14

Leuk stukje en goed geschreven!
Xx

P.S:
Ik ben de eerstee!:)

[Beantwoorden]


Door Simone op 4 november 2010 07:28

altijd leuk om dingen persoonlijke dingen te lezen!

[Beantwoorden]


Door Lydia op 4 november 2010 07:29

Wat super leuk geschreven ,
bijna iedere beauty blogger begon op vroege leeftijd, haha
super leuk!! Xxx

[Beantwoorden]


Door Nadine op 4 november 2010 07:35

Erg leuk geschreven! Ik vind je blog erg fijn en kijk er dus ook elke dag op

[Beantwoorden]


Door Ilja op 4 november 2010 07:45

Leuk stukje om te lezen, ik vind het altijd leuk om te zien wie er achter een website schuilt :-)

xx Ilja

[Beantwoorden]


Door Silva op 4 november 2010 08:10

Leuk! Goh, vee dingen wist ik nog niet :)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 4 november 2010 08:32

Wat leuk om te lezen wat je elke dag bezig houdt! Erg leuk geschreven.

[Beantwoorden]


Door Diede op 4 november 2010 08:49

Leuk :)
Precies zoals jij bent (niet dat ik je ken maaaaaaar via je site dan zegmaar (A) )

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 november 2010 08:52

leuk om te lezen, heel uitgebreid! en ik voel me vereerd dat ik ook een plekje heb! ben benieuwd wat je allemaal nog meer gaat ‘updaten’. hoop dat ik binnenkort ook een domein heb, dat wil ik toch wel heel graag. maar wil t wel allemaal goed enzo, en helaas is daar niet echt de tijd voor op dit moment.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 november 2010 09:13

Leuk stukje!

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 november 2010 09:50

Wat ontzettend leuk dat er de laatste dagen steeds 2 artikelen per dag online staan! :D Leuk stukje heb je er van gemaakt hoor!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 4 november 2010 09:55

Superleuk stuk!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 4 november 2010 10:02

Leuk hoor :D
Ik vind zulke stukjes altijd zo leuk om te lezen :) Ik zou mijne ook moeten updaten eigenlijk!

[Beantwoorden]


Door Allungaa op 4 november 2010 10:08

Leuk geschreven !

[Beantwoorden]


Door Sharon op 4 november 2010 10:12

Super geschreven Vera! En je maakt me heel nieuwsgierig haha!

[Beantwoorden]


Door Elisa op 4 november 2010 10:16

Heel erg leuk stukje! En nu ben ik heel benieuwd naar al die veranderingen! :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 november 2010 10:20

Goed geschreven Vera!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 4 november 2010 10:21

Leuk dat je hebt ge-update!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 4 november 2010 10:29

Ik vind je zo leuk en goed schrijven! You go girl!

[Beantwoorden]


Door Arantxa op 4 november 2010 10:35

Wat een onwijs leuk stukje! Las het zo weg, leuk gedaan :)

[Beantwoorden]


Door Liesl op 4 november 2010 10:39

Hey!
Even een aandachtspuntje, als je op Twitter klikt doet deze het niet ;)!

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 november 2010 11:35

Mag ik even zeuren :#

In het kopje school, de volgende zin

”Het zijn de 2 dingen die ik het meest graag doe”

Meest graag is geen goed Nederlands. Ik zou daar ”die ik het liefste doe” van maken als ik jou was.

Verder vind ik het een leuk en informatief stukje!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 4 november 2010 11:53

Leuk geschreven zeg!

x

[Beantwoorden]


Door Fleur op 4 november 2010 12:20

:) de titel alleen al made me smile

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 november 2010 12:39

Leuke foto en goed geschreven het stukje intro :D

[Beantwoorden]


Door Nurchamiel op 4 november 2010 12:43

Ik ben benieuwd naar de andere veranderingen…!

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 november 2010 13:17

ziet er goed en duidelijk uit!

*btw; ik heb de welke van de twee-tag gepost en je link vermeld! <3*

[Beantwoorden]


Door britt op 4 november 2010 13:19

Ik vind het een erg leuk stukje! Leuk geschreven

[Beantwoorden]


Door Bonnie op 4 november 2010 14:59

Ik vind het erg leuk geschreven :)!

[Beantwoorden]


Door N.B.B. op 4 november 2010 15:03

leuk geschreven.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 4 november 2010 15:21

Super leuk geschreven:D

[Beantwoorden]


Door Marikee op 4 november 2010 15:22

Leuk stukje om te lezen! :)

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 4 november 2010 15:30

Leuk geschreven, leest fijn en is niet langdradig.

Even een mini aanmerking. In de eerste regel staat ‘Vera Camilla is mijn naam, en mijn plek je op het world wide web.’ Er zit een spatie tussen plek en je, dat hoort niet toch? ;)

Sorry, ik ben perfectionistisch xp

[Beantwoorden]


Door Wies op 4 november 2010 15:35

Haai vera! Heel leuk artikel! Ik heb ook een vraagje voor je, want ik wil graag nieuwe kwasten kopen en ik had jou artikel gelezen over kwasten (van de make-up basics) en ik wilde graag e.l.f. kwasten kopen / bestellen maar op de site kunnen ze het niet versturen naar Nederland… Hoe ben jij eraan gekomen? Ik hoop dat je mijn vraag wil beantwoorden! XXX wies

[Beantwoorden]


Door janne op 4 november 2010 15:55

mooie tekst hoor!! Goed geschreven!!

[Beantwoorden]


Door lotte op 4 november 2010 15:57

is je achternaam écht camilla? ;)

[Beantwoorden]


Door Bertine op 4 november 2010 16:00

Leuk om te lezen! En wat is je site binnen een korte tijd groot geworden zeg! :)

[Beantwoorden]


Door Mariel op 4 november 2010 16:35

Super leuk stukje!
Camilla is je tweede naam toch?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 november 2010 16:39

@Wies: Op eyeslipsface.nl kun je ze bestellen!

@Lotte: Nee, dat is mijn tweede naam.

@Mariel: Klopt!

[Beantwoorden]


Door Sharony op 4 november 2010 16:52

Ben benieuwd naar de volgende veranderingen!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 november 2010 16:59

Goed stuk hoor :D

[Beantwoorden]


Door Wies op 4 november 2010 17:07

@ VeraCamilla: Dankjewel! Nu wachten tot ze dat oogschaduwkwastje hebben ;)

[Beantwoorden]


Door Ann op 4 november 2010 18:52

Het is altijd leuk om over de persoon te lezen achter de site :) zoiets mag wat mij betreft wel vaker!

[Beantwoorden]


Door Nina op 4 november 2010 19:01

“Vroeger verknipte ik al oude tijdschriften en plakte daarvan zelf mijn eigen magazine’s in elkaar. Eigenlijk is deze site een beetje mijn tijdschrift, maar dan digitaal.”

Mooi gezegt!

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 4 november 2010 20:28

Leuk zo’n stukje.

[Beantwoorden]


Door Lin op 5 november 2010 00:09

Goed geschreven Vera!
Eén puntje ter verbetering: contactformulier is 1 woord :)
Verder een heel helder en duidelijk stukje!

[Beantwoorden]


Door katrien op 5 november 2010 14:29

tof! vlot om te lezen ;)
enkel inde zin:
Het aantal pageviews ligt in verhouding vrij laag, omdat je op mijn site nooit hoef te te klikken als je een artikel wilt lezen. is het daar niet hoefT ipv hoef?
is niks ergs hoor, verder heel leuk stukje

[Beantwoorden]


Door Lise op 6 november 2010 17:48

Heel erg leuk geschreven! :) Maar hoe zit het eigenlijk met jou en de jongens? heb je wel eens een vriendje gehad of hoe en wat:’D i want to knowwww it

[Beantwoorden]


Door Mariska op 7 november 2010 13:31

Leuk stukje!:) Leest lekker weg.

Engige wat ik weg zou halen: ‘Ik hoop dat het duidelijk is’. Is gewoon overbodig, en zegt tegelijkertijd ook niet veel.

[Beantwoorden]