Over mij

Mijn naam is net als de naam van deze beautyblog Vera Camilla. Ja, Vera Camilla is mijn echte naam. Camilla is mijn tweede naam en spreek je uit als Kaa-mie-la. Maar je mag ook best Kammillah zeggen hoor (dat doe je toch wel). Ik ben 26 jaar oud, geboren en getogen in Arnhem, maar sinds oktober 2013 inwoner van Amsterdam.

rode_jas05

Ik heb behalve een passie voor beauty, schrijven en muziek ook veel liefde voor shoppen, lezen, social media, actiefilms en afspreken met vriendinnen. Ik ben verliefd op het leven en alles wat het te bieden heeft. Live life to the fullest! Dat probeer ik echt te doen.

Vera is rode lipstick, snorrendraagster, blond met een slag, zelfspot, een harde lach, Instagram verslaafd en Facebook n00b, Drake, Aaliyah, The Weeknd en Frank Ocean fangirl, Arnhems met een errrrr, mooie tassen, high waisted jeans en sneakers.


A girl should be two things: her self.

Ik werk vanuit mijn kantoor aan huis full-time aan veracamilla.nl en bijbehorende kanalen. Ik maak filmpjes in de woonkamer, tik artikelen op mijn MacBook in bed en fotografeer producten op mijn bureau.

Биржа ссылок под буржунет