PRIMARK!

Afgelopen vrijdag ben ik samen met mn lieve vriendinnetje Nandini afgereisd naar Rotterdam om daar eens lekker los te gaan in Primark. Primark is een grote, super goedkope winkel met kleding en accessoires. Vooral de accessoires en schoenen zijn echt heel tof en ZO cheap. Kijk mee naar de shoplog.

Ben jij wel eens naar Primark geweest? En hoe ervoer jij het? Ik heb van meerdere mensen gehoord dat het een stúk rustiger is in de Primark in Luik. Wellicht een goede tip!


Reacties

Door Sophia op 29 augustus 2010 11:08

Aaaah nu wil ik ook heel graag naar de Primark! Leuke spulletjes, vooral die tasjes! <3

[Beantwoorden]


Door Teddy op 29 augustus 2010 11:08

Ben vrijdag ook naar de Primark geweest! Heeeeerlijke winkel, kom er eens in de maand en dan koop ik vooral tassen en sieraden en ondergoed/pyjama;s Love it!

[Beantwoorden]


Door Ela op 29 augustus 2010 11:15

Ik vind het echt een super winkel! woon er ook niet ver van af. ik ben er heel vaak geweest allee, sommige schoenen gaan we de schoenen snel kapot:( en de kleding is erg fijn ga er binnenkort weer heen!! hoelang doe jij er over?

[Beantwoorden]


Door evatje op 29 augustus 2010 11:18

woow wat een mooie spullen

[Beantwoorden]


Door Miranda op 29 augustus 2010 11:19

ik ben er nog nooit geweest, ik moet best ver reizen dus!
Je hebt leuke spullen gehaald. :D

[Beantwoorden]


Door Kira op 29 augustus 2010 11:26

Ik ga ieder jaar wel een paar keer, ben afgelopen jaar ook al twee keer in die in Londen geweest! Die is ook super fijn, vind de kwaliteit niet extreem slecht ofzo! :P Ik hou echt van de Primark, haha :P

[Beantwoorden]


Door loeke op 29 augustus 2010 11:29

Ben je tegen buitenlanders ofzo?

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 29 augustus 2010 11:30

Ik woon in Rotterdam, dus ik ben er binnen 10 minuten :p

[Beantwoorden]


Door Frauke op 29 augustus 2010 11:33

Leeeuk! Nooit geweest! En goed gefilmd, duidelijk! :D

[Beantwoorden]


Door Shenyce op 29 augustus 2010 11:35

Die witte roos ring wil ik ook! Ik zag hem gisteren al bij je, ik heb de armband ervan maar die ring hadden ze toen nog niet. En die sleehak laarzen, my god, geweldig. Hahaha, ik wil weer naar primark. Ik woon in de buurt maar ga maar 2x ofzo per half jaar hahaha.

[Beantwoorden]


Door Lois. op 29 augustus 2010 11:40

super leuk voor al die laatste tas.

x

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 29 augustus 2010 11:40

Leuke spullen heb je geshopt! Ik ben enkel in die in London geweest, misschien vd week nog eens nr rotterdam!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 29 augustus 2010 11:40

Suuuperleuke spulletjes gekocht!
Die roos-ring is superleuk! :D

Jij bent echt zo lekker spontaan en vrolijk in je filmpjes, heerlijk om naar te kijken! :D

[Beantwoorden]


Door Sharony op 29 augustus 2010 11:43

Ik wil ook een keer naar de Primark

[Beantwoorden]


Door Devina op 29 augustus 2010 11:47

Ik woon er 5 minuten vandaan, dus ik ging er in het begin (toen hij net was geopend) vaak erheen. Maar ik vind het niet zo heel bijzonder meer en de drukte schrikt mij soms toch een beetje af om naar binnen te gaan. Maar sommige dingen zijn wel heel leuk! :D

[Beantwoorden]


Door Tess op 29 augustus 2010 11:49

Al mijn familie aan mn pa’s kant woont in Parijs, en daar gaan we vaak heen. Daar zit ook een Primark (vast wel meerdere, maar ik weet er maar één).. :P Dus ik ga er dan echt vaak heen. Sowieso, als ik in Parijs ben is het enige wat ik doe: Shop till I drop. (a)Maargoed, daar is ie meestal echt uitgestorven. Ö

[Beantwoorden]


Door Sara op 29 augustus 2010 11:49

Supper leuke spulletjes

en die tasjes LOVE IT!

ik wil ook naa de Primark
maar dat is voor mij te ver:(

[Beantwoorden]


Door Touch of Make-up op 29 augustus 2010 11:50

ha je lijkt zo blij met je aankoopjes! Veel plezier er mee!
ik ben nog nooit in de Primark geweest. Moet eens kijken of ze dat in België ook al hebben:) En indien ja plan ik zeker eens een shoppingtripje daar naar toe! :)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 29 augustus 2010 11:50

Leuke dingen heb je gekocht! Ik ben er ook een stuk of drie keer geweest. Toen viel het opzich nog mee met de drukte, maar ik was er steeds rond openingstijd en buiten de vakanties om! Maar na een uur stroomt het echt vol. Dat vind ik wel heel jammer aan de Primark, vooral de laatste keer (toen zowat heel nederland het had ontdekt) was het stukken drukker. Dan heb ik er ook al meteen minder zin in :p

[Beantwoorden]


Door Nynke op 29 augustus 2010 11:52

Ik slaag er wel altijd goed voor kleren! Ben 1x in Londen geweest en 1x in Rotterdam, beide keren flink geslaagd.

[Beantwoorden]


Door Resy op 29 augustus 2010 11:53

je hebt echt leuke dingen gekocht! ben zelf nog nooit in de primark geweest maar ben het wel een keer van plan

[Beantwoorden]


Door Sharon op 29 augustus 2010 11:56

Ontzettend leuk filmpje! Love ur portomenee & tas :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 augustus 2010 11:58

Ik ben vrijdag ook in de Primark geweest, rond 6 uur.
Veel dingen die jij hebt heb ik niet gezien. Maar ik meot nog een blog maken met alles wat ik heb gekocht daar.

Ik vond het niet zo druk. Maar komt omdat ik London ben gewend, daar was het DRUK.
Er stonden bij de paskamers telkens maar 2 mensen voor mij. Betalen boven ging trouwens wel sneller dan beneden.

[Beantwoorden]


Door marieke op 29 augustus 2010 11:58

leuke dingen! ik ben er een paar weken geleden geweest, en in engeland, maar het was zó druk in die winkel, dat het bijna niet leuk meer was :(. In engeland was het veel minder druk, maar daar zitten die winkels overal :)

[Beantwoorden]


Door The fashion building op 29 augustus 2010 11:59

Oo, wauw die tas, die wil ik ook in het donkerblauw! Ik zoek al een tijdje een blauwe tas. Helaas kom ik niet binnenkort bij de primark..

[Beantwoorden]


Door Anoniem op 29 augustus 2010 12:08

In de Primark in Luik ben ik gisteren geweest, was het ERG druk!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 29 augustus 2010 12:11

i love Primark !! er komt er ook eentje in Hoofddorp he ;) en in 2013 in Nijmegen.
Maar ik vind t erg dat t zo druk is.. pas nooit iets daar..

[Beantwoorden]


Door Eline op 29 augustus 2010 12:15

Hij scherpt niet stel :D:D

Ik wordt altijd vrolijk van je filmpjes, je komt zo spontaan over!

[Beantwoorden]


Door tamara op 29 augustus 2010 12:20

in nederland ben ik er nog nooit geweest maar een vriendin van me woonde in Cork en daar zit Primark ook alleen daar heet het Penny’s. is daar druk maar niet overdreven druk en erg goedkoop. had laatst (in mei alweer) voor 55 euro een grote tas vol (daar krijg je papieren tassen met Penny’s erop) met 5 setjes met 4 of 5 onderbroeken (waren toen afgeprijst voor 1 euro per setje) 1 witte linnen broek, 2 topjes in groen en oranje, 2 tuniekjes, 2 paar ballerina’s (groen en oranje) een paar witte cowboylaarzen en wat haarspullen.
winkel is zeker niet duur en spullen zijn er erg leuk. als ik weer in Ierland ben dan probeer ik daar zeker weer langs te gaan.

[Beantwoorden]


Door Celine op 29 augustus 2010 12:22

aaah, ik wil er ook zo graag heen,
alleen moet ik er 3 uur voor in de trein zitten :(

[Beantwoorden]


Door Esther op 29 augustus 2010 12:28

Leuke spullen!
Ik ben in de Primark in Londen geweest, ook superleuk :D Daar had ik ook best veel gekocht.

[Beantwoorden]


Door nina op 29 augustus 2010 12:30

al die tasjes zijn echt suuuuuper leuk!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 29 augustus 2010 12:30

@Ela: ik denk een uurtje reizen vanuit arnhem.

@loeke: haha! waar baseer je dat nou op?

@Shenyce: haha klopt! die laarzen had ik gister ook aan.

@Anoniem: Ja hello, op zaterdag! dan is het zelfs in de zeeman nog druk ;) altijd doordeweeks gaan.

@Tamara: Oeh, good to know!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 29 augustus 2010 12:37

Wat een leuke spullen heb je gekocht zeg! En wat goedkoop! Voor zo een leuke tas ben je bij de invito zo 40 euro kwijt!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 29 augustus 2010 12:38

Wauw, jammer dat de primark zo ver weg is. (ik woon dicht bij nijmegen). Wel echt leuke laarzen! meestal vind ik laarzen met een sleehak niet zo mooi, maar deze zijn wel echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Feli op 29 augustus 2010 12:40

haha ik was er donderdag!! Heb ook veel ingeslagen ;)

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 augustus 2010 12:43

Leuke spulletjes!
Eigenlijk moet ik er nog eens een keertje hen, alleen moet ik dan wel tijd hebben xD!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 29 augustus 2010 12:49

Super leuke dingen zeg! :D Ik kom er ook wel eens, en koop er meestal tassen, ondergoed of sieraden.

[Beantwoorden]


Door chloe op 29 augustus 2010 12:54

super leuke dingen !
ik ben er nog nooit geweest :$
wil wel heel graag maar voor mij is dat echt zo lang reizen…:(

[Beantwoorden]


Door Feli op 29 augustus 2010 12:57

Voor 76 euro schrik niet heb ik; 2 tassen (een mooie zwarte shopper + jouw tas in het donkerblauw), 3 paar schoenen ( zwarte enkellaarsjes met hak, grijze sneakers (loopt heel lekker met de hond uitlaten), zwarte kittenheels) 14 paar witte sokken, 3 paar watermeloensokjes, 2 setjes bh + slip, 2 slipjes, schuifspeldjes, baret, haarborstel echt niet normaal veel :D en ben er ook heel erg blij mee!!

Wat jij had, had ik ook Rotterdam is nou niet zo’n geweldige stad vooral in het centrum (na alexander ging ik naar het centrum, ik kom uit Amsterdam) heerst er niet een geweldig sfeertje al overdag soms. Ben helemaal fan van die winkel, de bh’s zijn soms heel mooi :D niet heel veel steun maar ik heb kleine borsten dus dan opzich kan het wel af en toe gewoon een heel mooi bh’tje aan ipv de meeste steun. Wil zeker snel terug maar ik heb gewoon geen kleding gekocht haha =p de kleding vond ik totaal niet mooi, winterjassen waren wel lekker warm maar niet getailleerd echt.. schoenen helemaal blij mee :D!! Alleen wel jammer dat je niet weet wanneer de nieuwe collectie komt? is er een soort mailinglist of… ?

Ik had een vraagje, je haar ziet er in dit filmpje echt géweldig uit heel natuurlijk niet alsof je er veel producten in hebt gedaan heb je misschien tips?

xxxx

[Beantwoorden]


Door Liennnn op 29 augustus 2010 13:04

ik wil ook nog eens naar de primark! lijkt me echt superleuk.
‘hij scherpt niet stel, hihihi ;$’

[Beantwoorden]


Door anoniem op 29 augustus 2010 13:05

primark is super! (L)
je zou eens in luik moeten gaan daar is het altijd heel rustig en er zijn leukere spullen ! :D

[Beantwoorden]


Door Esther op 29 augustus 2010 13:06

Ik ga altijd in Luik, eerst in Rotterdam toen ie er niet was. Maar daar is het ZO rustig, haha. Belachelijk rustig, en de mensen die er zijn zijn vaak ook nog eens Nederlanders of Nederlandstalige belgen, terwijl het in het frans gedeelte ligt.

Primark in Luik is zeker een aanrader.
Heel toevallig heb ik met die rozenring in mijn handen gestaan, maar vond ‘m toch wat te plastic en goedkoop ogen, en ook die portomonnee heb ik in mijn handen gehad.

erg leuke shoplog :D

[Beantwoorden]


Door Sorayaa op 29 augustus 2010 13:08

Heej,
Leukee dingetjes gekocht ,vooral die laatste tas is super vet!!
Ik wil der ook heen !!!whahhahah:P.
Komt er nog een filmpje over zaterdag dat summer Xperience ofzo?hihi?
kusjess(L).

[Beantwoorden]


Door Lilly op 29 augustus 2010 13:10

Toen ik naar de Primark ging mocht ik wel sorteren en passen en zo! Vreemd! Maar ja, het passen van kleding was sowieso niet zo’n succes bij mij omdat ik echt dood moe was door al de drukte en de hitte waardoor niks me stond. :’) Maar ja, ik heb door jouw filmpje echt heeeeul erge zin om naar de Primark te gaan en dat tasje te kopen die je als eerst liet zien! :D

[Beantwoorden]


Door Alicia op 29 augustus 2010 13:18

luik is me toch iets te ver weg! maar leuke aankoopjes :D vooral die laatste tas, nu krijg ik zin om naar de primark te gaan (: XX

[Beantwoorden]


Door Lara op 29 augustus 2010 13:19

super leuke spulletjes, ik raad je echt aan om eens naar luik te gaan is misschien wil wat verder maar echt super rustig daar vergeleken met Rotterdam. Daarnaast heb ik in luik helemaal geen last gehad van beveiliging die naar je toe komt als je aan het passen of sorteren bent in de winkel! :o

[Beantwoorden]


Door tess op 29 augustus 2010 13:40

leuke spullen heb je gekocht.
ik vind daar ook altijd wel iets leuks, alleen jammer dat het niet van hele goede kwaliteit is.

[Beantwoorden]


Door zoë op 29 augustus 2010 13:44

ben 1 keertje in de primark geweest, en de kleding viel me echt super tegen. maar de accesoires zijn wel echt sùper leuk. maar ik woon echt tè ver van rotterdam dus kom er niet vaak en van de drukte heb ik niet heel erg last.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 29 augustus 2010 13:46

@aranka: klopt, heb een invito tas en die is ook echt flut maar een stuk duurder!

@Feli: woah nicely done! ik ging nog het winkelcentrum in, vond t ook geen leuke sfeer.

heb alleen mn haren gewassen met shampoo en conditioner van gliss kur in zo’n parelmoerige fles!

@Sorayaa: nee komt geen filmpje over, helaas.

[Beantwoorden]


Door Nandini op 29 augustus 2010 14:05

Je noemt mijn naam!! waaauw i’m famous!!
Primark was top babeeeeeeeeeeeeeh!

Doen we gauw een keertje over!
En gisteravond was ook zoooooo gezellig lekker uit, en i loveee that boy he’s really hot!!

en ik houuuuuuuuuuuuu veel van mijn veertje!!(L)(L)

[Beantwoorden]


Door Shen op 29 augustus 2010 14:09

ja ik snap wat je bedoelt met de sfeer in rotterdam. ik woon in rotterdam en ondanks dat het een geweldige stad is; alles wat je nodig kunt hebben zit er en mooie skyline, uitgaan etc. is de sfeer gewoon verziekt de laatste jaren. Ik was vrijdag ook naar de primark gegaan btw maarr die leuke grotere tas zag ik niet =( ga toch nog maar eens kijken want ik vind hem supercute. Heb hetzelfde met de schoenen trouwens

[Beantwoorden]


Door Tessa BD op 29 augustus 2010 14:14

echt schandalig dat ik daar nog nooit ben geweest, Luik is maar 30 min van bij mij vandaan! en vooral de tasjes zien er leuk uit voor die prijs! xx

[Beantwoorden]


Door Danique op 29 augustus 2010 14:17

Ik ben er een tijdje geleden ook geweest, ik had een tijdje gespaard, en daarna was ik jarig, dus toen had ik wat geld te besteden. Ik vond de sfeer en alles ook niet super, het filiaal zelf viel me een beetje tegen, en het was er súper druk, terwijl ik er op een dinsdag was ofzo. En het was er super chaotisch. Desondanks kwam ik wel terug met 2 tassen vol kleding(en een paar andere dingen) voor 100 euro! Zo chill.
Ik wil er nog wel een keer naar toe, maar het is voor mij echt 3 uur rijden met de trein, da’s wel een nadeel.

In Engeland is de Primark een soort Wibra/Zeeman trouwens, hoorde ik. Vond ik wel grappig.

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 augustus 2010 14:20

Leuke aankoopjes :D

Ik ben ongeveer 10 keer bij de Primark in Rotterdam geweest. Laatste keer viel behoorlijk tegen. Ze hadden veel jurkjes die op ‘designerjurkjes’ leken. Tja, leuk voor een feestje enzo… maar niet echt casual. Ik heb toen ook alleen maar sieraden en tassen gekocht. De schoenen gaan wel snel kapot, maar voor die prijs vind ik dat niet eens erg.

Echt een gave winkel dus :D Meestal ook wel leuke kleding hoor, alleen die laatste keer dus niet ;)

[Beantwoorden]


Door Kathy op 29 augustus 2010 14:28

Ik ga de primark nooit meer vergeten. Ik kwam om 10 uur ongeveer daar aan en ik schrok me kapot. Ik wist niet hoe ik die winkel in moest lopen. Overal waren mensen er was nergens een rustig gedeelte. Ik heb me maar overal tussen gepropt.
Doordat het zo druk was had ik toen 2 te krappe T-shirtjes en een te kleine BH gekocht. Het enige wat ik nog gebruik is een pyjama en sokken daarvan. Ik zou er nog wel heen willen als het minder druk was, maar ik ga nu wel liever naar een andere winkel dan de Primark.

[Beantwoorden]


Door Kim op 29 augustus 2010 15:00

Superleuke dingen heb je gekocht, vooral die chainbag!
Ik ben er maar 1 x geweest maar ga zeker weer terugg!

[Beantwoorden]


Door nono op 29 augustus 2010 15:36

Hey die grote portemonnee heb ik ook. Ik kom daar best wel vaak omdat ik in de buurt van alexandrium werk. Meestal koop ik gewoon wat ik leuk vind en pas ik het thuis, dan kan ik het altijd terug brengen. Vooral accesoirres en ondergoed is echt leuk.

[Beantwoorden]


Door daimy op 29 augustus 2010 15:43

ik ga niet vaak naar primark want rotterdam is wel ver voor mij.
maaaar ik heb geluk ( en jij ook wel denk ik? arnhem is dichtbij! ) want in 2013 komt hij in nijmegen!
:)

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 augustus 2010 15:59

Leuke spullen! Vooral de laarzen en de grijze tas. Ik wil ook een keer naar de Primark!

[Beantwoorden]


Door Linda op 29 augustus 2010 15:59

Ik vind de Primark echt helemaal niets. Ik ben in Engeland in wel 4 Primark’s geweest, en zo goedkoop vond ik hem niet eens. Voor dezelfde prijs heb je bij de H&M of C&A 10x betere kwaliteit. Ik vond de kwaliteit namelijk echt zo crappy. Maar je hebt leuke aankoopjes gedaan!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 29 augustus 2010 16:11

aaaaaaaah ik voel me zoooo kt ;(
ik was 2 weken terug voor een weekendje in londen.. toen ben ik niet naar de bovenverdieping geweest omdat ik het te druk vond.. er stond gewoon een rij voor de trap..
en juist boven waren alle assecoires en schoenen enz..
wat baal ik als ik dit filmpje van jou zie want ik vind dat je echt super aankopen hebt gedaan :O

:jaloers:

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 29 augustus 2010 16:14

Ik word echt jaloers! Wil ook naar de primark. Het is alleen behoorlijk ver weg:( Maar als die in hoofddorp er is, kan ik daar heen, die is goed te doen voor mij! Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 29 augustus 2010 16:20

@Nandini: Primark was super! En uitgaan was ook super leuk (L) snel weer nan :D weet niet wat ik zonder jullie moet!

@daimy: jup! maar 2013… dat duurt nog lang!

@kirsten: ga gewoon een dagje naar rotterdam!

[Beantwoorden]


Door else op 29 augustus 2010 16:29

echt super leuke spulletjes!
wil er ook heen!!:)

[Beantwoorden]


Door Danique op 29 augustus 2010 16:42

Super leuke dingen heb je gekocht! Ik was naar engeland geweest op vakantie, en daar zitten heel veel primarks, in bijna elke grote plaats! En het is daar zooo rustig, die winkel is daar niet zo speciaal meer omdat er echt zo veel zijn! Echt ik ben helemaal los gegaan ook toen ik daar op vakantie was haha! En ik hou ook echt super erg van goude sieraden, en ook zwart met goud echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Dinah op 29 augustus 2010 16:54

Wanneer opent de Primark in Hoofddorp?

[Beantwoorden]


Door Brecht op 29 augustus 2010 17:05

haha, ik vind het zo grappig, jij zegt altijd ; “dus die”.
verder leuke spullen, ik vind die laatste tas ook echt megaaleuk voor maar 8 euro OMG!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 augustus 2010 17:06

ik was er het eerste jaar echt al 4 keer ofzo *addict* en ik weet niet… in het begin was t gaaf, maar ik heb het idee dat het minder leuk en duurder wordt, de lol gaat er wel een beeeetje af

[Beantwoorden]


Door Loeder op 29 augustus 2010 17:08

Primark is geweldig, vooral in London!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 29 augustus 2010 17:09

@ dinah, binnenkort waarschijnlijk in oktober/ November ! Ik Woon er namelijk naast haha

[Beantwoorden]


Door Regina op 29 augustus 2010 17:14

superleuk filmpje as always :D enne ook leuke dingen heb je gekocht, vooral die tas vind ik super!

[Beantwoorden]


Door michelle op 29 augustus 2010 17:14

Ik ben in de Primark in Londen geweest maar die vond ik eigenlijk niet zo bijster interessant. De zonnebrillen waren wel echt om van te kwijlen zo leuk! Misschien lag het ook aan het feit dat ik niet veel kon kopen omdat ik er de hele dag met die spullen moest sjouwen haha (ik was met school erheen ^^)

[Beantwoorden]


Door krista op 29 augustus 2010 17:17

leuk filmpje! laarzen zijn echt super :)

[Beantwoorden]


Door Elisa, *.:thesweetbutterfly:.* op 29 augustus 2010 17:24

Ik wil er ook graag een keertje heen!
Als ik ga shoppen in Amsterdam ga ik er zeker even langs :)

[Beantwoorden]


Door Inge op 29 augustus 2010 17:32

i love primark.
maar er is echt altijd chaos hahah.

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 29 augustus 2010 17:58

Ik ben er al een paar x geweest voor mij is het niet zo ver, soms is het heeel druk en soms niet zo.. voor af en toe vind ik het wel leuk om er heen te gaan :D

[Beantwoorden]


Door todaysfashioncouture op 29 augustus 2010 18:10

Leuke spulletjes,
Ik vind al die Fake Chanel tasjes van de Primark so cute.

[Beantwoorden]


Door Jenneke op 29 augustus 2010 18:15

Leuk filmpje!
Wel staat de primark mij een beetje tegen omdat zij bijna alles door kinderen laten maken, vandaar dat het zo goedkoop is.
Ik weet dat dit bij veel goedkopere winkels zoals h&m ook wel gebeurt maar bij de primark schijnt dit niet anders te gebeuren, iets wat mij toch wel een beetje tegenstaat!
Wel leuke spulletjes heb je..:d

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 29 augustus 2010 18:20

Jaaaa! Liefde voor Primark! En ik ben het helemaal met je eens: Wat een chaos!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 29 augustus 2010 18:23

Kleding vind ik daar niet zo veel aan, accessoires zijn daar wel leuk en lekker goedkoop. Maar ik ga er nooit heen omdat ik ook een vreselijk hekel heb aan die drukte daar haha kan daar echt niet tegen!

[Beantwoorden]


Door anoniem op 29 augustus 2010 18:27

Ben jij wel eens naar Primark geweest? En hoe ervoer jij het?

volgens mij is het ” Ben jij wel eens naar de primark geweest? en hoe ervAARDE je het?” ;)

[Beantwoorden]


Door Nickita op 29 augustus 2010 18:57

hoe je Primark uitspreek klopt echt niet..
Tis gewoon primark
jij zegt prymark..:p

[Beantwoorden]


Door Mirjam de Wit op 29 augustus 2010 19:02

Die portomonnee is gaaf hé?

Wat onwijs leuk om naar te kijken, je bent zo vrolijk!

LIefs Mirjam

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 29 augustus 2010 19:09

@anoniem: Volgens mij niet :)

@Nickita: het is geen NL bedrijf, ik spreek t uit zoals het er staat. niet als priemark.

@Mirjam de Wit: ja supergaaf! en dankjewel honey :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 augustus 2010 19:26

ik woon vlakbij primark het is dus ook heel erg bekend onder me schoolgenoten enz. maar wij spreken het gewoon uit als priemark op zn nederlands dus
ik heb eerlijk gezegd nog nooit iemand het horen uitspreken zoals jou maargoed misschien zeggen wij het wel verkeerd :p

[Beantwoorden]


Door CherryFizzNL op 29 augustus 2010 19:49

Ik ben er een ker met 2 vriendinnen geweest…ik vond het echt helemaal niets! De spulletjes waren wel leuk (ik heb daar een heel leuk setje voor Celina vandaan), maar het was mega druk pff! Misschien vond ik het toen niets dordat ik toen hoogzwanger was dat zou natuurlijk ook kunnen haha. Misschien toch nog maar een keertje daarheen ^-^

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 29 augustus 2010 19:54

Wat ben je excited in je filmpje :D
Altijd leuk om te zien :)
Leuk filmpje trouwens!
hihi’ hij scherpt niet stel :D
Dat dune riempje met slangenleer is leuk!
Dat tasje voor uitgaan is echt moooooi!♥
Leuk portemonneetje ook :)
(die grote trouwens ook ;))
Die gouden bloemenring is zoooooo tof!!(l)
Die grote roos is ook moooi!
Die laarzen zijn ook gewoon prachtiiig!♥♥
Normaal hou ik niet zo van slehakken , maar deze zijn echt leuk!
Die tas is echt moooooooooooooooooooooi!

[Beantwoorden]


Door Leontien op 29 augustus 2010 19:58

Leuke aankoopjes!
Ik ben nog nooit in de Primark geweest, het moet er nog een keer van komen, en dan ga ik ook gelijk naar New Look

[Beantwoorden]


Door Ro0z op 29 augustus 2010 20:16

Love die laarzen en de tasjes, moet ook weer eens langs de primark!

[Beantwoorden]


Door Amber op 29 augustus 2010 20:19

Ik was er vrijdag nog, heeeeel even. Als ik een half uur in de rij moet gaan staan voor de paskamers en een uur voor de kassa heb ik het wel gezien. :’) Misschien moet ik ook maar eens naar Luik dan. Dan maar dingen die ik niet hoef te passen, maar ik schrok me dood toen ik die rij bij de kassa zag! de winkel van voor naar achter x2, ja daaaag! :O

[Beantwoorden]


Door kiran op 29 augustus 2010 20:20

hey !
ik zag jou in de primark rond 11 uur half 12 :P
ik durfde alleen niet tegen je te zeggen! :$
ik vond trouwens dat je huid er goed uitzag zonder foundation

groetjes Kiran.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 29 augustus 2010 20:27

wat een leuk, vrolijk filmpje! Leuke aankoopjes! Waarom hebben we geen primark in Antwerpen? zou fijn zijn!! :-)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 29 augustus 2010 20:38

@kiran: Toen was ik er nog niet zo lang dus. En dankjewel! :D

[Beantwoorden]


Door Chantal op 29 augustus 2010 20:43

Oh zo gaaf die tassen! Ik ben nog maar 1 keer bij Primark geweest, maar ik had mezelf ook al voorgenomen als ik weer ga, ga ik voor de accesoires en sieraden. ( en de leggings zijn ook wel top!)

[Beantwoorden]


Door . op 29 augustus 2010 21:42

Jmmer dat er geen Primarks zijn in haarlem en amsterdam.anders zou ik er elke dag wel zijn:D Ik ben echt jaloers dat jij zoveel mooie spulletjes hebt!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 29 augustus 2010 22:05

Ben anderhalve week geleden met mijn moeder en zus naar de primark geweest in Luik. Toen we tijdens onze Londense citytrip voor het eerst de Primark hadden ontdekt (de flagshipstore, hell yeah) moesten we natuurlijk nog eens terug.
Het was er heeeel rustig, bijna nooit een rij voor de kleedhokjes. Je mocht wel maar 8 dingen mee het hokje in, wel even stom als je zo’n heel mandje vol hebt gepropt :D Ik kocht ook vooral accessoires maar ook van die lekker zachte huisslofjes enzo! Volgens mij kan je er in de herfst trouwens toffe jassen scoren :)

[Beantwoorden]


Door LS op 29 augustus 2010 22:08

Haha wat toevallig, ben 2 weken geleden voor het eerst naar de Primark (in Rotterdam) geweest en heb hetzelfde roze/taupe tasje gekocht en de portomonnee in het wit ;)
Leuke spulletjes!

[Beantwoorden]


Door Chris op 29 augustus 2010 22:42

Voor alle bijdehandjes: het is niet prIEmark, maar gewoon zoals Vera het zegt.. en het is ook niet erVAARde.. Zoek het eerst goed uit voordat je iemand gaat verbeteren!
Leuk shoplog!!

[Beantwoorden]


Door stacy op 29 augustus 2010 23:49

super leuke spulletjes!
ik zag je gisteren nog bij broadway nails @ summerexpierince alleen niet gedag gezegd ;p

[Beantwoorden]


Door Lisa op 29 augustus 2010 23:51

Leuke spulletjes, het vestje is niet zo mijn ding maar de schoenen vind ik dan wel weer heel leuk ! :) Leuke aankoopjes heb je gedaan ;) Wil Primark ook wel eens bezoeken :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 29 augustus 2010 23:56

Hihi toen zag ik jou in de trein!
Oh nu wil ik weer naar de Primark.

[Beantwoorden]


Door Desiree op 30 augustus 2010 06:31

Leuke aankoopjes. Ben nog nooit bij Primark geweest maar zou er graag eens willen kijken!

[Beantwoorden]


Door Nadine op 30 augustus 2010 08:45

Wowww leuke aankoopjes! Jaloersss

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 30 augustus 2010 09:04

@Chris: Dankjewel! ik wist wel dat ik gelijk had.. ;)

@stacy: jammer! en broadway nails was stom. gingen ze bij iedereen nagels zetten, was ik aan de beurt; deden ze nog maar 1 nagel! laat dan maar zitten :P

@Lotte: yeah :D

[Beantwoorden]


Door A* op 30 augustus 2010 10:15

Je wenkbrouwen zien er mooier uit! Primark is een hel en hemel tegelijk haha. Ik ga zon 3x per jaar heen en moet er wel aantal uren voor reizen maar dan heb je ook wat. Maar zoooo druk, word er altijd super aggressief! En je mag inderdaad niet sorteren :P

[Beantwoorden]


Door leonie op 30 augustus 2010 10:24

In laarsjes sta je zoiezo steviger zodat ze wat fijner zijn :P en dat probleem met die tas heb ik ook ik hang hem altijd aan mijn stuur ookal is hij mega zwaar haha xD Nee ik ben nog nooit bij primark geweest :$

[Beantwoorden]


Door Sanne op 30 augustus 2010 10:45

echt hele leuke spullen :)
Is de primark alleen richting Rotterdam te vinden of?

[Beantwoorden]


Door Felicia op 30 augustus 2010 10:50

De eerste keer dat ik naar Primark ging was in Londen, daarna ben ik nog 2x in R’dam geweest. Maar die eerste x was toch wel echt het meest geweldig. In Londen istie ook echt 4x zo groot :|! En alle 3 de keren ook zeker rond de 70 euro uitgegeven daar :P. Heerlijke winkel, ondanks de drukte en de kilometers wachtrij voor de paskamers..

[Beantwoorden]


Door Eline op 30 augustus 2010 10:56

Haha die kleine portomonnee heb ik ook! :) voor de rest heb je leuke dingen gekocht

[Beantwoorden]


Door lis. op 30 augustus 2010 12:24

aah wat hou ik toch van primark! ik ben zelf naar de primark in bremen geweest, dat is dichterbij voor mij & daar viel het harstikke mee qua drukte en het zag er ook heel erg netjes uit dus dat is ook wel een aanrader! hij is volgens mij ook groter dan r’dam maar dat weet ik niet zeker..

[Beantwoorden]


Door Sanne op 30 augustus 2010 12:57

Keileuk tasje,die lookalike Chanel..alleen lullig voor je dat ie 7 euro was,ik heb dezelfde zaterdag gekocht in hetzelfde filiaal en bij mij was die 3 euro :S

[Beantwoorden]


Door sophiee op 30 augustus 2010 14:16

vind die sleehakken echt superlelijk! voor de rest wel leuke dingen..

[Beantwoorden]


Door Iris op 30 augustus 2010 14:21

Eerste tasje heb ik ook!
Ik vond het ook echt heel leuk daar!

[Beantwoorden]


Door amy op 30 augustus 2010 14:44

ik ben nog nooit naar primarkt geweest maar als ik jou er zo over hoor lijk mij het super leuk!
en je heb leuke dingen gekocht!

[Beantwoorden]


Door yentl op 30 augustus 2010 16:11

leuke spullentjes! maar het is best logisch dat het druk was, want dat is het altijd in het weekend of vakantie ;)
x

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 30 augustus 2010 16:20

@sanne: alleen in rotterdam ja.

@yenti: t was op vrijdag :)

[Beantwoorden]


Door Lieneke op 30 augustus 2010 18:06

Heeej, omg die tasjes zijn echt supertof en die portomonee ben ik ook echt helemaal wegvan :O
Ik woon ook in de buurt van arnhem.. alleen hoe ben jij erheen gegaan? met de auto, trein? Als ik geld heb gebeurd ga ik daar zekers heen! (hebben zo ook spijkerbroeken?)
x

[Beantwoorden]


Door Nickita op 30 augustus 2010 18:11

Hahaahah iecdereen spreek het uit als priemark.
niet als prymark ofso
klinkt zo gaar..

[Beantwoorden]


Door Mariel op 30 augustus 2010 18:41

Leuke dingen :)
Is het eigenlijk ook toegankelijk voor rolstoelers? Ik zit in een electrische rolstoel en die til je niet zomaar even een trap op dus wil niet voor niets komen haha:P

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 30 augustus 2010 18:54

@Lieneke: met de trein, heb OV dus ik kon gratis. Overstappen in Utrecht en je bent er binnen in een uurtje! Ze hebben ook jeans, voor ongeveer 11 euro.

@Mariel: Denk het niet.. heb wel een meisje in een rolstoel gezien, maar handig is anders.. Vooral als het zo druk is kun je denk ik met je stoel nergens komen. Er zijn roltrappen, maar denk dat t niet handig voor je is. Wel echt balen zeg! :S Kan je over het algemeen wel makkelijk shoppen?

[Beantwoorden]


Door jasmine op 30 augustus 2010 20:23

wil je eens je tassenstash tonen in een filmpje?
??

[Beantwoorden]


Door Lieneke op 30 augustus 2010 20:27

voor 11 euro :O
oke, ik moet daarheen hahaha
Dankje wel ;D

[Beantwoorden]


Door Benthe op 30 augustus 2010 21:58

Erg leuk allemaal :D

[Beantwoorden]


Door Rena op 31 augustus 2010 08:16

Leuke spullen! Ben nog niet in de primark in rotterdam geweest. In Dublin ga ik naar de Penny’s, dat is een winkel die bij Primark hoort. volgens mij precies hetzelfde! en zeker niet te druk!

[Beantwoorden]


Door nora op 31 augustus 2010 08:53

echt leuke spulletjess!! ik wil ook naar primark maar das so verweg..:(

[Beantwoorden]


Door Dorien op 31 augustus 2010 19:00

Ben nog altijd niet naar de Primark in Luik geweest, schandalig gewoon ! Ga deze week vragen aan m’n moeder om er eens naartoe te gaan, vermits die blijkbaar best afgelegen ligt… Hoe zit dat in Rotterdam? Ligt die in ’t centrum van de stad of ook wat verder weg/afgelegen? Leuke spullen trouwens :) !

[Beantwoorden]


Door Sandrine op 31 augustus 2010 19:18

helaas wel heel wat kinderhandjes aan vuil gemaakt :(

[Beantwoorden]


Door Liselot op 2 september 2010 08:03

Je hebt echt superleuke dingen gekocht!

[Beantwoorden]


Door eelin op 2 september 2010 17:32

er is ook een lift hoor, ik kom er zo’n paar keer per week aangezien ik er 10 minuten fietsen vanaf woon, en druk is het altijd, vanaf t moment dat die opengaat tot die sluit echt erg gewoon, ook als ik en mijn vriendinnen door de oosterhof(alexandrium) lopen, allemaal mensen die vragen waar is de primark enzo, en het is dus niet in het centrum van rotterdam maar in rotterdam oost, zoals ze al zei: alexander.

[Beantwoorden]


Door anna op 4 september 2010 19:25

Hooi,ik vindt je website echt heel erg cool ik heb je gevonden via girlz! ik vindt het echt geweldig dat zo een site hebt ik ga hem vanaf nu echt elke dag volgen echt heel gaaf ook leuke tip van de primark ik ga er zeker een keertje heen

x Anna

[Beantwoorden]


Door pomme op 5 september 2010 15:56

woon jij in arnhem??
x

[Beantwoorden]


Door Josephine op 7 september 2010 16:24

Okay, omdat ik het filmpje die dag al op youtube had gezien stelde ik het maar weer uit om een lange comment te commenten en je video opnieuw te bekijken. Maar nu heb ik ALLE tijd van de wereld, dus tadaaaa! Ik ben echt nog NOOIT in een primark geweest :( maar wil wel heel graag! In dit filmpje ben jij zooooooo spontaan! Echt waar. hahahaha Vera in thaaa house! :P Dat tasje is zo gaaf! hahahha “Hij scherpt niet stel” , GEWELDIGE uitspraak. Ik vind het printje zeg maar, de ingrepen erin erg leuk, net als van Chanel die tasjes. aaaaight, slangenprint, die riempjes bij elkaar zijn zo gaaf! hahaha lekker slim vera! Ik vind de riempjes zelf in het bruin leuker :). Ah, ook weer zo’n leuk tasje! Vind die hengsels altijd superleuk! Haha, nep ding aan de voorkant :P. Awwh, dat had ik nog niet gelezen :O Dat is echt heel vervelend! Vind die portomonnee best wel chique en oeeeh die lange grotere is nog chiquer, echt veel leuker! Lijkt me zo onhandig, zo’n grote portomonnee. Oeh, dat is handig, maar ik denk dat het koordje te klein is, vind hem dan denk ik niet zo. Als die om je heup zeg maar komt, ik bedoel tot aan je heup, dan zou het nog wel leuk zijn :) Hmm nee met koordje is echt niet leuk. WAJOOOW, 2 zakken vol met accesoires? Koeeel. Die ring is echt heel gaaf, vooral doordat hij goud is. Die oorbellen zijn wel cute, maar knopjes zijn niet echt mijn ding. Oeh, daar heb je gelijk in, wit staat inderdaad beter. HUH LAARZEN MET EEN SLEEHAK?! Wow. Okay, 1e indruk: lelijk. 2e indruk: hmm het kan mooi zijn. Vind de laars zelf heel gaaf, ik denk dat het de perfecte laars zou zijn als het een normale hak heeft, maar door de sleehak vind ik hem minder. HAHHAHAHAH dat geluidje! “waarom? waarom vera, waarom? ” ofzo iets, haha! Wat, waarom mag dat niet? :O. Hmm jaa, ik snap de redenering wel, maar wel irritant ja. Aaah, hij is inderdaad wel leuk! Vind de roze kleur wat matig bij de schouderdetail, zwart zou heel gaaf staan. HAHAHAHA 6 maten te groot, haha. Aaaah, die tas is erg gaaf. OH JAAA zo’n koord is ideaal. Bij mij zakte zulke tassen bij mijn rechterschouder af, maar bij mijn linkerschouder niet, omdat mijn schouders zeg maar scheef staan. Misschien moet je dat proberen een keertje aan je andere schouder? Echt een superleuk filmpje, en erg spontaan!

[Beantwoorden]


Door anouk op 11 september 2010 16:59

ik ben naar de primark in londen geweest deze week!

[Beantwoorden]


Door eeev op 18 september 2010 18:44

had net al laten weten datk byje op school zat – en moest lachen toen je zij – geen boeken nodig.
dacht ik ook. NIET DUS haha engels – nederlands en rekenen! lijkt wel weer middelbare school ;)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 18 september 2010 19:12

@eeev: ik had je reactie gezien! ben wel benieuwd wie je bent :O. Rekenen is echt belachelijk! en ik heb t op dezelfde dag als engels… echt helll en bovendien passen mn boeken niet eens in mn tas! haha

[Beantwoorden]


Door michelle op 7 oktober 2010 17:41

beethe late reactie maar er komt ook een Primark in HOOFDDORP!!
word in november geopend!

[Beantwoorden]


Door fiona op 26 mei 2011 14:41

ik zit naast de primark rotterdam op school dus ben er bijna elke dag haha i love it

[Beantwoorden]


Door veerle op 3 januari 2012 09:39

wat een schattige spulletjes, ik ben gister ook naar de primark geweest, in Bremen. Ik heb gehoord dat die in Bremen dus veel groter is dan in Rotterdam. Terwijl ik dat heel erg mee vond vallen na wat ik allemaal heb gehoord over hoe groot de primark wel niet was. Weet iemand hoe groot alle primarks zijn ?

[Beantwoorden]


Door Demi op 21 februari 2012 16:05

Eerste keer Primark: Was ff met mn mams naar Primark geweest, ze hield het niet uit zo druk, nou ikke wel hoor! Heb voor (ehm…) volgens mij voor ongeveer 11 euro dit gekocht: Blauwe colsjaal, lange ketting, 5 paar oorbellen, zonnebril, borstel en horloge! Niet te geloven! Ik vergeet die dag nooit meer, heb echt geno-ten! En zooo geproviteerd van die prijzen! Ben echt superblij geweest (en nu nog!)

[Beantwoorden]