A Touch Of Fashion: Mooi maar onbetaalbaar

1 keer in de twee weken neemt Suzanne mijn plek in voor haar fashion column: A Touch Of Fashion. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suzanne’s schrijfkunsten én gevoel voor mode.

Eerlijk is eerlijk, ik ben geen designerexpert. Simpelweg omdat de prijzen voor mij niet bepaald haalbaar zijn. Als fashionista moet ik mezelf echter toch wat bijscholen af en toe. De Zara en H&M hebben leuke dingen in het rek hangen, maar deze zijn toch vaak ongegeneerd afgekeken van de designers. Een kort kijkje op www.net-a-porter.com drukt me dan ook al met de neus op de feiten: deze items verdienen eigenlijk meer mijn aandacht dan H&M Online. Vandaar deze week de nadruk op de categorie kleding: mooi maar onbetaalbaar.

Deze ‘cropped pants’ komt van het ‘haalbare’ zusje van Net-a-Porter: www.theoutnet.com. De broek heeft verschillende aantrekkelijke dingen. Om te beginnen: het comfort dat deze uitstraalt. Vervolgens ben ik dit seizoen verliefd geworden op deze caramel-bruine kleur. En dan de combinatie tussen joggingbroek en patchwork legging: verfrissend toch?

Image Hosted by ImageShack.us

Ik geef toe: de verkeerde persoon moet deze broek vooral niet aantrekken in de verkeerde combinatie. Maar ook voor de goede persoon kan deze broek een echte faux pas zijn. Mijn oog viel hoe dan ook op deze broek doordat ik laatst onderstaande foto van Kate Moss tegenkwam. Het kunnen Kate’s poseer skills zijn, maar toen ik deze foto zag kwam de rode leren broek onmiddellijk op mijn wishlist. Met nonchalante zwarte flatjes en blouse ben je naar mijn idee gedurfd, maar niet over the top.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Al een hele tijd heb ik een zwak voor kwastjes; ook schoenen met kwastjes zijn nog een wens. In combinatie met model enkellaarsje, opnieuw die caramel-bruine kleur, én een respectabele platform, doen deze Louboutins me kwijlen. Geen commentaar verder, hoe lang nog voor Kerst?

Image Hosted by ImageShack.us

Donna Karan stond in mijn hoofd niet opgeslagen als favoriete designer. Maar, zoals ik al aangaf, dit zegt meer over mij dan over Donna. Toen ik echter Net-a-Porter ‘opensloeg’, vielen mijn ogen namelijk op haar creaties. Zoals deze draperie: zo simpel in zijn eenvoud. Meer en meer leer ik de little black dress waarderen; misschien geen hoogstaande modische kunsten, maar wel in alle gevallen classy, stylish en eindeloos opnieuw te transformeren.

Image Hosted by ImageShack.us

De basis van deze laarzen doet mij erg denken aan paardrijden. Leuk is dat deze gecombineerd is met punky studs; dit contrast maakt deze laarzen lekker gewaagd. Een skinny jeans en basic zwarte top en je bent ready to go. Ik zie een knock off dit jaar wel bij Zara staan *hint, hint*.

Image Hosted by ImageShack.us

Menigeen van jullie zal ook geen portemonnee hebben die bovenstaande aankopen toelaat, maar toch zou ik je aanraden om eens op ‘designer’ te googlen. Je loopt zo op de ketens vooruit, waardoor je bijvoorbeeld alvast aan de trends hebt kunnen wennen voor de tijd dat ze in betaalbare variant verkrijgbaar zijn. Bovendien maakt het zien van écht mooie items weer wat kritischer met shoppen, zodat je ook efficiënter je geld uitgeeft. Conclusie van dit alles: let youself be inspired!

Twitter Facebook
Categorie: A Touch Of Fashion | 30 augustus 2010 | 36 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Deborah op 30 augustus 2010 13:09

Leuk onderwerp, maar toch zijn de dingen die genoemnd zijn niet echt iets voor mij..

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 30 augustus 2010 13:14

Leuk om te lezen, maar ik zou het niet zo snel aan schaffen.

[Beantwoorden]


Door Martine op 30 augustus 2010 13:19

Zoals charlotte zegt, leuk om te lezen.
Maar, niets voor mij.
Dat jurkje vindt ik super leuk maar hij zal mij niet staan XD

[Beantwoorden]


Door Amber op 30 augustus 2010 13:20

Leuk om te lezen, maar geen van allen mijn ding… :P

[Beantwoorden]


Door Marge op 30 augustus 2010 13:22

Leuk om te lezen maar absoluut niet mijn stijl :)

[Beantwoorden]


Door Leontien op 30 augustus 2010 13:29

Same here, leuk artikel maar niet mijn smaak

[Beantwoorden]


Door astrid op 30 augustus 2010 13:37

leuk om te lezen! ^^

[Beantwoorden]


Door Sharon op 30 augustus 2010 13:43

Ook hier haha, ik vind het allemaal niet mooi. Maarja, ieder zn eigen smaak :)

[Beantwoorden]


Door Marge op 30 augustus 2010 13:49

ik dacht eigelijk dat die foeilelijke broek een grapje was :p

[Beantwoorden]


Door Eline op 30 augustus 2010 13:51

je schrijft ontzettend leuk!

[Beantwoorden]


Door loeder op 30 augustus 2010 13:52

oh wow wel hele gave dingen, vooral die schoenen! In loovee

[Beantwoorden]


Door Annelies op 30 augustus 2010 14:17

Je kan er ook gewoon voor sparen aangezien zulke items waarschijnlijk langer mee gaan. Een designer tas word meestal alleen maar mooier met de jaren en dat kan je niet zeggen van de 10 goedkopere die je in de tussentijd gehaald hebt. Bij dure designer items moet je gewoon tijdloze stukken kopen die heel goed passen bij jezelf. Alle mode dingen die weer uit gaan koop je gewoon bij de H&M. Conclusie: shop smart and invest

[Beantwoorden]


Door Sharony op 30 augustus 2010 14:32

Je schrijft heel leuk, maar de kleding is niet echt mijn smaak.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 30 augustus 2010 14:37

Leuk om te lezen, maar die dingen zijn niet echt mijn smaak! (:
Toch vind ik het erg leuk geschreven enzo, en toch boeiend om te lezen (:

[Beantwoorden]


Door nina op 30 augustus 2010 14:55

die schoenen en die rode broek zijn mooi!

[Beantwoorden]


Door Iris op 30 augustus 2010 15:06

Goed stuk!^^

[Beantwoorden]


Door Josephine op 30 augustus 2010 15:27

Hmm, laat ik het toch maar niet opzoeken want dan word ik er hebberig van, ik houd het bij de H&M haha.

[Beantwoorden]


Door daisy op 30 augustus 2010 16:24

leuke dingen op de site! En de prijzen vallen wel mee, ik heb een hele leuke jas gezien die ik denk ik ga bestellen..
zie link onder naam

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 30 augustus 2010 16:28

Mooie dingen!! Die rode broek is gaaaf

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 30 augustus 2010 16:33

Ik doe dit al te lang ben ik bang. De kunst is om goede knock off’s te vinden bij cheap ass winkels. ;):P

[Beantwoorden]


Door lisa op 30 augustus 2010 16:39

Echt leuk om te lezen altijd deze rubriek!!

[Beantwoorden]


Door Janice op 30 augustus 2010 16:47

Wauw die hakken! I love them!
Die laarzen zijn trouwens precies hetzelfde als mijn paardrijdelaarzen, alleen dan zonder studs en gesp …

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 30 augustus 2010 17:12

vind de hakken heel gaaf :D (zou er alleen nooit op kunnen lopen)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 augustus 2010 18:37

@ daisy… nou dat vind ik toch wel een behooorlijke prijs maar zoals ongeveer alles op die site wel heeeeel prachtig!

thanks voor iedereen ‘who loves this’, volgende keer beter voor wie t zijn smaak niet is;)

[Beantwoorden]


Door Eline op 30 augustus 2010 18:43

Camel is echt zo’n mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Floor op 30 augustus 2010 19:06

Oef, ik vind die broek écht lelijk (sorry :$)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 30 augustus 2010 19:26

@ Marge, hahaha, dat dacht ik ook!
@ Floor, :P ik ben het met je eens..

Wel leuk geschreven hoor! Maar echt totaal niet mijn stijl. ;)

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 augustus 2010 19:57

Leuk stukje. Die broek vind ik spuug lelijk ( :$).
De schoenen zijn wel leuk xD

[Beantwoorden]


Door kimberly op 30 augustus 2010 20:13

wauw die high heels met dat kwastje zijn geweldig!! me wants it!

[Beantwoorden]


Door Lien op 31 augustus 2010 08:59

In plaats van een rode leren broek, staat er bij mij een rode jeans op mijn wishlist. :) Net iets veiliger, maar toch nog gedurfd. :)

[Beantwoorden]


Door Touch of Make-up op 31 augustus 2010 10:14

niet echt mijn stijl:) zeker die broek al niet :) ieder zijn mening gelukkig:p

[Beantwoorden]


Door Marijke op 31 augustus 2010 14:35

Hoi hoi ;) ,

Die hakken heb ik ook( bij de Bob Hoogland) en ze zijn duur ja, maar ik kreeg nog 40% korting er op waar door het nog wel mee viel! En ze lopen niet echt dat je zegt super, als je ze aan hebt is het net als of je naar voren valt, zo sta je ook een beetje!

Leuke blog weer meis :)

kusjes…

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 31 augustus 2010 16:26

Hmm.. niet zo’n mijn ding, lijken een beetje paardrijoutfits als je het mij vraagt haha.

[Beantwoorden]


Door Dees'. op 3 september 2010 14:02

Hmm , De stijl past niet helemaal bij mij . Dat jurkje is wel heel leuk. De mode is soms best vaag . Vanochtend is me vertelt dat broeken met Wijde pijpen weer inkomen ;o ! Oeps ;( Mij zie je dus niet met een wijdebroek lopen !

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 september 2010 21:15

@ Marijke; nou ik ben jaloers hoor!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 14 januari 2013 16:15

[…] jaar geleden schreef ik over mode die ‘mooi maar onbetaalbaar‘ is. “Leuk om te lezen”, zeiden jullie, maar daar bleef het bij. Naast het feit dat veel […]