Geen plamuurkop meer – update.

Bijna 2 weken geleden vertelde ik jullie dat ik 8 weken lang geen foundation draag. Ik had toen al 2 weken achter de rug en inmiddels begin ik al bijna aan mijn 5de foundation vrije week. Maar zie ik al verschil? En, houd ik het als foundation-addict een beetje vol?

Image Hosted by ImageShack.us Adam Lambert zou van mij wel wat minder foundation mogen dragen…

Hoewel ik na mijn laatste filmpje veel opmerkingen kreeg dat mijn huid er beter uitziet, ben ik het daar slechts gedeeltelijk mee eens. Ik heb het geluk, dat wanneer ik een filmpje opneem pukkeltjes opeens als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar wanneer ik geen draaidag heb, zitten er vaak een stuk of 3 pukkels op mijn kin. Ik zie dus niet echt verbetering, maar wellicht dat wanneer ik weer foundation ga dragen, ik toch merk dat mijn huid achteruit gaat en ik écht wel een stuk betere huid had toen ik geen foundation droeg.

Hoewel ik nog maar 3,5 week te gaan heb, denk ik dat ik eerder weer begin met het dragen van foundation. Simpelweg omdat ik nu helemaal geen foundation, concealers, poeders, blushes en bronzers; alles wat je maar op je gezicht smeert kan testen voor de site. En ik merk dat dit steeds meer een probleem wordt. Het heeft er dus niets mee te maken dat ik het dragen van foundation mis (dat valt best mee), maar meer omdat het gewoon hartstikke onhandig is!

In de 4 weken dat ik geen foundation draag, heb ik slecht een keer gezondigd; toen ik uit ging. Maar verder heeft de afgelopen weken geen poedertje mijn huid van dichtbij gezien. Ook vandaag, hoewel ik naar een groot event ga, draag ik geen foundation. En dat vind ik niet eens zo heel erg vervelend.

Ik denk dat ik nog 1,5 week geen foundation draag en dan voorzichtig ga beginnen met alleen minerale poeder en minerale concealer. Eens kijken wat dat voor mijn huid doet.

I’ll keep you all posted!

Twitter Facebook
Categorie: Verzorging | 28 augustus 2010 | 48 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Tamarah op 28 augustus 2010 13:10

Ik snap wel dat je voor de site in de problemen komt nu ja en daarnaast blijft het je eigen keuze. Wel jammer at het geen gigagroot verschil is, had toch leuk geweest voor ons meiden! ;)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 28 augustus 2010 13:12

o, ik zag wel verschil. Zelf draag ik bijna nooit foundation omdat ik geen goede kleur kan vinden en ik heb bijna geen pukkels. Maar dat kan ook aan mij liggen.

[Beantwoorden]


Door Sharona op 28 augustus 2010 13:27

Soms helpt het ook wel eens om een ander merk foundation te gebruiken, maar ik denk dat je wel veel verschillende hebt ;)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 28 augustus 2010 13:36

Go Vera Go Vera go go go Vera! Misschien dat je ergens allergisch voor bent of dat je hormonen nog een grote rol spelen? Ben benieuwd of die foundation-loze dagen hebben gewerkt!

[Beantwoorden]


Door syl op 28 augustus 2010 13:36

Ik zou het idd gewoon weer gaan gebruiken. De make-up van tegenwoordig is helemaal niet slecht voor je huid.

[Beantwoorden]


Door Demi op 28 augustus 2010 13:41

Ik vind het wel super knap van je! ik doe dat dus echt niet! Wat ik wel doe in 1 keer in de week echt mijn huid echt een diepte reiniging geef. Dus al mijn make up eraf halen…dan nog extra reinigen,stomen, srubben, een goed masker en dan met serum eindigen. Ik merk dat mijn huid hier echt baat bij heeft. Want door de weeks is dit te veel werk maar op vrijdag of zaterdag avond heb ik meer tijd! Misschien is dat het proberen waard gewoon zeker 1 keer in de week een diepte reiniging te doen!

Succes Vera

[Beantwoorden]


Door Demi op 28 augustus 2010 13:42

Ik vind het wel super knap van je! ik doe dat dus echt niet! Wat ik wel doe in 1 keer in de week echt mijn huid echt een diepte reiniging geef. Dus al mijn make up eraf halen…dan nog extra reinigen,stomen, srubben, een goed masker en dan met serum eindigen. Ik merk dat mijn huid hier echt baat bij heeft. Want door de weeks is dit te veel werk maar op vrijdag of zaterdag avond heb ik meer tijd! Misschien is dat het proberen waard gewoon zeker 1 keer in de week een diepte reiniging te doen!

Succes Vera!

[Beantwoorden]


Door Tara op 28 augustus 2010 14:16

Het is echt jammer dat het niets voor je huid helpt!
Als ik foundation draag zijn mijn puistjes wel altijd erger. Daarom probeer ik als het kan alleen maar poeder en concealer en in het weekend niets! Heb je ook wel eens de anti acne van clearasil geprobeert? Bij mij werkt die zo goed. De face wash en dan de tonic. Werkt bij mij echt super goed!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 28 augustus 2010 14:20

:) eigenlijk wist ik het al van te voren. vaak is “gezondheid” van je huid de reden van alle pukkeltjes. sterker nog.. het komt vaak gewoon van binnenuit. dus als vanbinnen niet alles optimaal is, zie je het vaak aan de buitenkant. en foundation heeft hier niet zoveel mee te maken (het is kwestie van de juiste foundation kiezen die je poriën niet gaat verstoppen…that’s it). maar succes nog even dan!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 augustus 2010 15:03

Ik snap wel dat je gaat beginnen, maar je hebt al 5 weken achter de rug, echt supergoed van je! Inderdaad langzaam opbouwen! :D

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 augustus 2010 15:05

ik hoop voor je dat je huid met minerale producten beter wordt! het heeft voor mij wel een positief verschil gemaakt ook al draag ik normaal gesproken nooit makeup behalve tijdens shoots ^^

[Beantwoorden]


Door Lois. op 28 augustus 2010 15:45

ik gebruik een goede dag creme en alleen consealer waar het nodig is en poeder ik heb zo minder erg puistje en ik gebruik nu ook een tonic van yves rocher en het werkt zo goed maar stinkt wel maar dat is na 3 minuten weg haha

zelfde nu ik ongesteld ben valt eht zo mee

[Beantwoorden]


Door Lois. op 28 augustus 2010 15:50

en je zou ook is op lette wat je eet eet je veel vettige ding ?
en zin je vaak met je hande aan je gezicht dus geen gewassen handee

[Beantwoorden]


Door Sanne op 28 augustus 2010 15:52

Sterkte & succes! Vind het in ieder geval wel supergoed dat je het probeert! ;)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 28 augustus 2010 15:57

Ik denk eerlijkgezegd dat het ook niet persé aan de foundation ligt, mits je het er niet afhaald, maar dat doe je wel neem ik aan haha. Ik denk dat je gewoon het beste naar een dermataloog kunt gaan, die hebben er echt goede middeltjes voor :)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 28 augustus 2010 15:58

Het is jammer dat je niet echt een duidelijk verschil ervaart :) Ik draag nooit foundation of poeder of wat dan ook & ik vind het heerlijk! Vind het iig erg knap van jou als beauty addict om zomaar te stoppen met foundation dragen (Y)

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 28 augustus 2010 16:18

Ik snap dat het lastig is om niet te testen.. jammer dat je toch niet zoveel verschil merkt

[Beantwoorden]


Door Lisa op 28 augustus 2010 16:30

Interessante update, ben benieuwd hoe het verder zal gaan voor je, succes ermee ! :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 28 augustus 2010 16:53

Als het niet echt helpt, kun je inderdaad net zo goed wél foundation etc gebruiken. Maar ik vind het toch goed van je dat je het zolang hebt volgehouden, nog even afmaken dan ;)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 28 augustus 2010 17:08

Jammer dat je geen verschil ziet! :(
Wel goed dat je het volhoudt zeg ^^

En woow, die foto van Adam is echt verschrikkelijk!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 28 augustus 2010 17:30

Wauw! Ik heb in de zomer Essence foundation gedragen en daarna kreeg ik opeens allerlei puistjes. Die foundation draag ik nu nooit meer, en ze zijn bijna allemaal weg! :D

You go girl! Al 5 weken! Knap hoor!
ben benieuwd hoe je huid gaat reageren als je wel weer foundation gaat dragen!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 28 augustus 2010 17:38

Jammer dat je inderdaad niet veel merkt, maar toch goed dat je het zo lang vol houd!:D

[Beantwoorden]


Door nono op 28 augustus 2010 17:38

Ik raad je aan benzoylperoxide te gebruiken en dan 5%. Hierdoor drogen je puisten gelijk op. Sommige mensen krijgen nou eenmaal sneller pukkels dan anderen. Ik heb zelf veel baat gehad bij de website acne.org.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 28 augustus 2010 17:54

Thanks voor alle lieve reacties en dat jullie zo mee denken! I appreciate it very much!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 28 augustus 2010 18:00

Je moet doen wat jezelf het beste lijkt. Je hebt het geprobeerd om een poos geen foundation te dragen met bijna tot geen resultaat. Ik zou zelf echt niet zonder foundation kunnen als ik de deur uit ga haha ;)

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 augustus 2010 18:19

Inderdaad jammer dat je geen groot verschil ziet. Meestal hangen pukkels van meer dingen af: stres, snoepen, etc? Misschien nieuw project. 6 weken niet snoepen? Hahaha.
Wel onhandig met je site enzo!

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 augustus 2010 18:27

Jammer dat je nog altijd zo’n ‘probleemhuid’ hebt! Hopelijk vind je een keer een product dat je er vanaf helpt ;)

[Beantwoorden]


Door Loeder op 28 augustus 2010 18:49

hmm dat is jammer zeg, wel knap dat je het volhoud en durft.

[Beantwoorden]


Door Frauke op 28 augustus 2010 18:56

Succes! :D Haha die foto van Adam Lambert! :P

[Beantwoorden]


Door Britt op 28 augustus 2010 19:10

Heey, jij hebt toch die Glisskur shampoo, die parelmoer kleur? Wat vind je daarvan, want ik heb het idee dat mijn haar best pluizig word. xx!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 28 augustus 2010 19:16

@Laura: 6 WEKEN NIET SNOEPEN!? noooit!!! ;)

@Britt: ben er ook niet zo weg van, mn haar is best droog.. de shea cashmere shampoo en conditioner van gliss kur zijn wel echt top.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 28 augustus 2010 19:25

Knap dat je het volhoud hoor. Ik heb het ook een hele tijd gedaan maar merk dat het niet zo veel beter wordt dan dat ik altijd hoop. Ik draag dus gewoon foundation.

[Beantwoorden]


Door Lieve op 28 augustus 2010 19:40

heel knap van je hoor, vera!
ik zou het inderdaad ook niet kunnen, zal na 1 dag denk ik het toch wel weer opdoen haha.
ik heb zelf ook last van onzuiverheden enz, daarom!

xxx

[Beantwoorden]


Door Feli op 28 augustus 2010 20:00

Minerale concealer? TIPS :P ?

[Beantwoorden]


Door luu op 28 augustus 2010 21:29

Het ligt bij jou niet echt aan de gezicht make-up, bij jou is het meer dat je al die producten wel gebruikt, maar dat je het er niet goed af kan wassen met goede producten, omdat je allergisch bent. Ik vind het dan ook niet zo raar dat je dan pukkeltjes krijgt van make-up

[Beantwoorden]


Door Kim op 28 augustus 2010 22:33

Ik wil dat eigk ook doen en kijken of het helpt maar ik durf niet zo goed zonder foundation deur uit.
Ik doe niet zoveel op, maar toch.
Het ziet er meteen heel anders uit!
Haha, vind het wel knap dat je dat durft !:)

[Beantwoorden]


Door - op 28 augustus 2010 23:13

u should know you look stunning.

[Beantwoorden]


Door . op 29 augustus 2010 00:05

Maar hoe zie je eigenlijk dat iemand foundation draagt?

[Beantwoorden]


Door Touch of Make-up op 29 augustus 2010 09:33

Kdenk wel dat het je huid wel eens goed zal gedaan hebben. beetje een rustpauze:)

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 29 augustus 2010 11:36

Ik zou me foundation echt missen denk ik :P

[Beantwoorden]


Door Eline op 29 augustus 2010 11:55

Fijn om zo’n update te lezen!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 29 augustus 2010 12:33

@Feli: Maybelline mineral concealer

@.: Het is de bedoeling dat je het niet ziet, dat het natuurlijk oogt. Het hangt er vanaf!

[Beantwoorden]


Door Suus. op 29 augustus 2010 18:19

je kunt misschien ook die van dr. van der hoog kopen. dat is eeen sulfpowder en het stopt je porien niet dicht. tenminste: dat staat op de verpakking.
zelf ben ik ook erg beniewd naar dat product!

[Beantwoorden]


Door CherryFizzNL op 29 augustus 2010 20:55

Ik vind het knap hoor dat je dit durft…ik heb hier toch echt “de ballen” niet voor.

Zou je “slechte” huid niet kunnen liggen aan iets dat je eet? Ik merk bij mijzelf dat wanneer ik varkensvlees eet dat ik dan vrij snel last van mijn huid krijg :S

[Beantwoorden]


Door Kim op 30 augustus 2010 16:01

adam!
waar ben je mee bezig man!
mijn god die plamuurlaag is vreselijkk!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 30 augustus 2010 21:00

Ik denk dat ik de oplossing heb! Ik denk dat je maar elke dag filmpjes moet maken! Dan zijn ze altijd weg :)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 7 september 2010 11:50

maar als je huid zo slecht reageert op foundation enzo is het het dan wel waard om voor de site te gebruiken???

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 7 september 2010 11:53

@Marleen: het komt waarschijnlijk niet door de foundation. En als het wel zo zou zijn, dan zou het t zeker waard zijn.

[Beantwoorden]