Jip & Janneke make-up bij Hema.

Door het dolle heen was ik toen ik afgelopen week erachter kwam dat ze Jip&Janneke make-up bij de Hema verkochten. Kwijlend stond ik voor het schap, wat zal ik meenemen!? Helaas was er niet veel keus meer, dus nam ik 1 lipgloss en een roze oogschaduw mee. Toen ik het blije nieuws twitterde, kwam ik er al snel achter dat ik niet de eerste was die deze ontdekking had gedaan. Vandaag mijn mening over de make-up!

Image Hosted by ImageShack.us
Ik kocht de lipgloss fuschia voor €2.50. Doet de verpakking je niet erg aan MAC Dazzleglasses denken? De dop is versierd met Jip & janneke figuurtjes, getekend door Fiep Westendorp. Super cute!

Image Hosted by ImageShack.us
De lipgloss heeft een spons aplicator, wat ik zelf altijd prettig vind werken.

Image Hosted by ImageShack.us
De lipgloss is lekker fel met mooie kleine glittertjes. Echt een zomers product! De lipgloss is er ook nog in een lichtroze uitvoering. Beiden kleuren zullen denk ik iedereen wel mooi staan.

Image Hosted by ImageShack.us
Op mijn lippen aangebracht pakt de kleur toch wat lichter uit als ik had verwacht. De lipgloss heeft een vrij vloeibare substantie, hij plakt niet en je voelt hem nauwelijks zitten. Het enige waardoor je niet vergeet dat je lipgloss draagt, is het fruitige luchtje wat eraan hangt. Heerlijk! Het doet me denken aan de NYX Mega Shine Lipglosses. Heel lang blijft de lipgloss niet zitten. De gloss had wat minder waterig mogen zijn, zodat hij meer kleur zou bevatten en langer zou blijven zitten.

In de collectie zitten 3 oogschaduws, een hagelwitte, een donkerblauwe en een knalroze. De witte en blauwe waren allebei al gebruikt en dat vind ik echt een big no no. Hema, verpak je make-up beter en leg testers van alle producten neer! De roze oogschaduw zag er mooi (en ongebruikt) uit, dus nam ik 03pink voor €3 mee.
Image Hosted by ImageShack.us
Op de verpakking staat de tekst: ”Make every day a happy day”. Een vrolijke tekst, helemaal passend bij Jip & janneke en ook bij mij. I make every day a happy day! in het midden staat het hondje van Jip & Janneke en wederom doet ook deze verpakking me aan MAC denken.

Image Hosted by ImageShack.us
De roze kleur is lekker roze, met kleine glittertjes. Zou ook goed als blush gebruikt kunnen worden.

Image Hosted by ImageShack.us
”O” was mijn reactie toen ik de oogschaduw swatchte. Niet zo veel pigment helaas. Ik had er wel op gehoopt…

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
”O!” was mijn reactie toen ik de oogschaduw (met e.l.f. eyeshadowbase) op mijn ooglid opbracht, de kleur pakte toch een stuk mooier uit als ik verwachte. Een stuk feller en zeker heel opvallend. Gaaf!

Oordeel lipgloss: Door het fijne prijsje van €2.50 kan denk ik elke beautyholic zich wel deze supercute lipgloss permiteren. De verpakking vind ik het leukst, de lipgloss zelf vind ik net wat waterig. Een hapje van je boterham, slokje van je smoothie of kusje op de wang van je lover en de lipgloss is er grotendeels af.

Oordeel oogschaduw: De kleur vind ik gaaf, lekker fel. Extra fijn is dat de oogschaduw niet brokkelig is, wat je vaak ziet bij goedkopere oogschaduws. Ook van deze verpakking word ik happy! Dit vind ik ook een leuk product. Misschien niet heel speciaal, maar wel echt een tip voor make-up beginners.

In de collectie zitten nog 2 andere oogschaduws en 1 andere lipgloss. Ook bevat de collectie een roze kwast, die er heel leuk ziet maar niet van al te beste kwaliteit is (kwaliteit bezemsteel), 3 nagellakjes (een transparante, zilveren en roze. Lees hier een review over de lakjes op de blog Chery Plum Sky) en een bronzer (die er ook erg mooi uit zag!) in de collectie. Ook heb ik bij de Hema een cute Jip & Janneke spiegeltje voor in mijn tas gekocht, maar deze hoorde niet bij de make-up collectie.

Edit: De collectie is LE, dus wees er snel bij!

Twitter Facebook
Categorie: Reviews | 7 augustus 2010 | 64 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Lara op 7 augustus 2010 11:10

wat grappig! heb gister net de bronzer ervan gekocht, die is echt heel fijn :). het lijkt inderdaad heel erg op mac…

[Beantwoorden]


Door Marissa op 7 augustus 2010 11:14

Ik had ze ook al zien liggen. Maar dacht eerlijk gezegd dat het niks zou zijn. De oogschaduw ziet er inderdaad mooi uit. Al is roze niet mijn kleur.
Maar het staat jou wel goed hoor.

[Beantwoorden]


Door Rani op 7 augustus 2010 11:16

Ik had ze ook zien liggen, die oogschaduw is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 7 augustus 2010 11:20

Bij ons is het altijd heel rustig en er komt bijna niemand dus heb ik de bronzer,roze kwast , witte en donkergrijze oogschaduw en een roze nagellakje. Ik ga ook nog de 2 lipglossjes kopen.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 7 augustus 2010 11:25

super cute!!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 7 augustus 2010 11:41

die oogschaduw is echt gaaf!
ik heb de bronzer, die is echt geweldig! heel licht, dus geschikt voor meiden met een lichte huid, en hij staat zo natuurlijk! je ziet niet echt dat je het op hebt, maar je ziet er gelijk wat bruiner en zomers uit, echt een aanrader.

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 augustus 2010 11:42

’t Is echt zo’n leuke collectie! Vond het alleen jammer dat er geen blush bij zit… Ik heb de light pink lipgloss, bronzer, pink oogschaduw en de poederkwast. Misschien ga ik er nog wel wat van halen (als het er nog is). De bronzer is trouwens ook echt een aanrader, vind ik.

[Beantwoorden]


Door Regina op 7 augustus 2010 11:47

ziet er wel mooi uit. haha ja en de nagellak potjes van catrice :P

[Beantwoorden]


Door Frauke op 7 augustus 2010 11:49

Echt een leuke LE ! :D

[Beantwoorden]


Door Sarah M op 7 augustus 2010 11:49

Super leuk dat je mij gelinkt hebt, Vera! Ik zal ook snel een toevoeging doen aan mijn artikeltje waarin ik naar dit artikel link :)

Groetjes, Cherry Plum Sky

[Beantwoorden]


Door A* op 7 augustus 2010 12:03

Ik had er al over gelezen op een andere blog. Heb de 2 lipglossjes gehaal en de transparante nagellak. Ik twijfel nog over de bronzer, die was (hier tenminste) maar in 1 kleur en wel erg licht. Ik denk dat die licht roze jou ook mooi zal staan Vera.

[Beantwoorden]


Door Esther op 7 augustus 2010 12:20

De verpakkingen lijken inderdaad erg op de verpakkingen van Mac.

Ik vind deze collectie er echt schattig uitzien. (:

[Beantwoorden]


Door Emma op 7 augustus 2010 12:28

Dat hondje op die oogschaduwverpakking, zo schattig!

[Beantwoorden]


Door Maria op 7 augustus 2010 12:36

Ik heb de bronzer, het is inderdaad precies dezelfde verpakking als mac :P

[Beantwoorden]


Door Amanda op 7 augustus 2010 12:37

Ik heb ook wat dingetjes gekocht ^^ Vind de oogschaduws ook tegenvallen maar het is wel een leuk hebbe dingetje haha

[Beantwoorden]


Door Marijke op 7 augustus 2010 12:46

Mooie spulletjes! En moest lachen om ‘kwaliteit bezemsteel’ ;-)

[Beantwoorden]


Door Jessica S op 7 augustus 2010 12:47

Ik heb alleen de kwast gekocht en op een of andere manier maar voor 50 cent en daar kon ik hem niet voor laten liggen, en ik vind hem juist súper fijn voor wat bronzer over heel je gezicht aan te brengen want je hebt nooit te veel omdat de haren heel flexibel(?) zijn :)

[Beantwoorden]


Door Leontien op 7 augustus 2010 12:51

Ik heb die andere lipgloss gekocht, de lichtroze en vind hem best wel crap, ik vind de substantie niet fijn, inderdaad waterig enzo.
En ik heb nog een donkergrijze/zwarte oogschaduw gekocht uit deze collectie en die is wel fijn!

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 augustus 2010 12:57

Ik wil de bronzer!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 7 augustus 2010 13:12

@Laura: idd! ze hadden er echt een mooie blush bij moeten doen…

@Jessica: 50 cent!? wow!

@Leontien: Ja ik hou ook meer van dikkere lipgloss. Maar zo heeft iedereen zijn voorkeur!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 7 augustus 2010 13:14

Ik heb ook een aantal dingen uit die collectie, wilde eerst niks kopen maar vond ze in het echt toch wel leuk dus heb toch wat gekocht.

Trouwens, foto’s met je nieuwe camera gemaakt? Want ze zien er mooi en duidelijk uit, vooral die lipgloss swatch op je hand :D

[Beantwoorden]


Door Elsemiek op 7 augustus 2010 13:17

Oooh, de pigmentatie van die oogschaduw valt me (op het oog) inderdaad reuze mee! Ik ga het niet aanschaffen (ben niet echt fan van de makeup van de Hema), maar Jip en Janneke zijn natuurlijk wel réuze schattig :D

[Beantwoorden]


Door Marijke op 7 augustus 2010 13:36

Wat lief zeg van Jip & Janneke! De vorige zag ik trouwens een bloq van Deo’s, heb je de deo wel eens geprobeerd van Bourjois? De roze is namelijk echt heerlijk net parfum, totaal geen deo lucht!

Kus.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 7 augustus 2010 13:55

Schattige spulletjes van Jip en Janneke :) Bedankt voor de review :D :)

[Beantwoorden]


Door Loeder op 7 augustus 2010 14:06

Ik heb ook al het een en ander gehaald..zijn leuk spullen

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 augustus 2010 15:11

Ik heb de nagellak, maar vind het geen aanrader hoor. De bronzer heb ik ook. Die vind ik dan wel weer fijn!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 7 augustus 2010 15:31

De bronzer is écht heel mooi, zeker voor een wat lichtere huid. Het ziet er echt heel natuurlijk en sunkissed uit!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 7 augustus 2010 15:47

Ik had gisteren ook de 2 lipglosses en de witte en de roze oogschaduw gehaald. Die bevielen me zo goed dat ik vandaag de broner en de zwarte oogshaduw heb gehaald. De poederkwast en de nagellakjes waren op, ergens anders kijken dan maar!

[Beantwoorden]


Door Yara op 7 augustus 2010 16:55

heb ze vandaag nog in de hand gehad!
bij ons was alles er nog (het is dan ook niet echt groot..)
maar ook was alles netjes en waren er overal testers van, dus dat was goed op orde, maar ik twijfelde of ik die lichtroze lipgloss zou kopen, maar helaas niet gedaan :(

maar wat zijn het lieve verpakkingen <33

[Beantwoorden]


Door silja op 7 augustus 2010 17:28

leuk artikel,
maar zoals je op mijn blog al had gezien heb ik bijna de hele collectie gekocht ..
erg leuke kleurtjes vindt ik het .

[Beantwoorden]


Door As op 7 augustus 2010 17:43

Huh? Ik heb ook de fuchsia ligloss en bij mij pakt -ie veel donkerder uit, terwijl ik best wel gepigmenteerde lippen heb…

[Beantwoorden]


Door Lente op 7 augustus 2010 18:02

ik had dit artikel gelezen en ging de stad in dus keek ik er ook even naar.
Ik heb de transparante lak, had er 1tje nodig en ik vond het wel cute met jip erop.
Ik had beter ook de comments gelezen voor ik de stad in ging dan had ik zeker ook de bronzer meegenomen ! :(
als hij er volgende keer nog is neem ik hem zeker mee

[Beantwoorden]


Door Ellen op 7 augustus 2010 18:27

hmm moet nog snel de rest erbij halen.
heb nu alleen de lichtrose lipgloss en de bronzer. ben er erg tevreden over.
alleen wil ik de nagellakjes niet als ze zo fel zijn.

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 augustus 2010 18:57

Die roze oogschaduw vind ik geen succes. De lipgloss is wel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 augustus 2010 19:16

hihi wat leuk! de oogschaduw is mooi op je oog!

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 augustus 2010 19:19

Ik loop er iedere keer langs maar heb dan geen geld bij me ! :S,super mooi !

[Beantwoorden]


Door carmenkind op 7 augustus 2010 19:24

Ik vind het zó jammer dat ik nu op een no-buy zit… Ik ben erg benieuwd naar de bronzer!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 7 augustus 2010 19:36

Ik heb die roze oogschaduw!
Idd zonder basis is hij flut, maar met is hij mooi ^^

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 augustus 2010 12:53

die lipgloss doet me inderdaad denken aan mijn dazzleglass glamour od van mac! morgen toch maar even langs de hema…

[Beantwoorden]


Door Danique op 8 augustus 2010 16:10

De bronzer is geweldig <3

[Beantwoorden]


Door Cupcakiees op 8 augustus 2010 20:14

Ik Heb die knalroze lipgloss ook.
Ik vind de kleur er van heel mooi.
Wel jammer dat ie niet lang blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door Mariel op 8 augustus 2010 20:26

Leuke collectie :)

[Beantwoorden]


Door suzanne op 8 augustus 2010 21:54

haha ooit zei iemand dat lipglossapplicators gemaakt waren van schapen staartjes en tot het lezen van jouw artikel geloofde ik daar nog heilig in hahaha! ik zag ‘lipgloss heeft een sponsapplicator’ of iets in die trant, en toen dacht ik; oja het is een sponsje xd! leuke site meis!

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 augustus 2010 07:31

Ik heb ook de fuschia lipgloss en de bronzer!
De bronzer werkt erg fijn, zitten als je heel goed kijkt ook een paar glittertjes in.
Ik vind ze erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lilly op 9 augustus 2010 17:48

Hey,
Ik ben nu op vakantie en ik kom 14 augstus weer terug.Tot waneer is die LE?
Gr Lilly

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 9 augustus 2010 17:50

@Lilly: het ligt er maar net aan of ze veel verkocht worden bij jou hema en hoe vaak ze bijgevuld worden. maar ik denk dat je wel een goede kans hebt hoor :)

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 9 augustus 2010 19:51

Cutee!:D Echt leuk

[Beantwoorden]


Door Marleen op 10 augustus 2010 13:15

aiii je look vind ik niet zo mooi. totaal niet geblend lijkt wel? :P

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 10 augustus 2010 16:03

Tot wanneer is deze supercute LE te koop? Ik ga zaterdag misschien.

[Beantwoorden]


Door mrijntjuhh op 12 augustus 2010 14:58

Ik kan dus geen lichte bronzer meer vinden en die licht roze lipgloss dus ook niet :(

[Beantwoorden]


Door Aletta op 13 augustus 2010 00:00

Aaaah takkie !! Ik ben zwaar fan van dat hondje! Baal alleen, ben net terug van vakantie dus alles zal wel weg zijn..

[Beantwoorden]


[…] navolging van één van de Beautybloggers die ik volg, heb ik me ook aan de Jip en Janneke make-up gewaagd. Ik lanceer Hollands Next […]


Door nienke op 14 augustus 2010 11:03

aaa super leuk artikel =D
je schrijft echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Anke op 14 augustus 2010 17:37

Ik heb de bronzer en de witte en roze oogschaduw gekocht en de roze nagellak voor mijn zusje. De andere producten wilde ik ook wel, maar die kleuren had ik al en dan zou ik ze alleen maar gekocht hebben vanwege de verpakking :D Hele fijne producten voor deze prijs!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 15 augustus 2010 09:21

Morgen maar tjop tjop naar de hema :)

[Beantwoorden]


[…] De roze oogschaduw heb ik overigens uiteindelijk niet gekocht, hoewel het pigment en de kleur prima waren, leek het me niet een kleur die ik heel vaak zou gaan gebruiken. Bovendien heb ik een oude oogschaduw die er redelijk op lijkt. Maar mocht je een swatch zoeken van die kleur, check dan even deze post van Vera […]


Door VeraCamilla.nl op 24 augustus 2010 14:07

[…] droomde ik al van glossy lippen dankzij vrouwen op tv met glimmende lippen. Hierboven draag ik Hema Jip & Janneke Lipgloss in Fuschia. Lipgloss geeft je lippen vooral glans, maar ook kan het je lippen groter laten lijken (plumping […]


Door Kim op 24 augustus 2010 14:32

toen ik je artikel zag ben ik meteen naar de hema gerent :D
ik heb de oogschaduw gehaalt, ik vind die super schattig en lekker opvallend. je kan het idd ook prima als blush gebruiken.

xxxxxxxxxx

[Beantwoorden]


Door Sofie op 24 augustus 2010 14:37

ik ga em denk ik ook kopen

xxxxxxx

[Beantwoorden]


Door Isabel op 25 augustus 2010 21:09

Veraa!
ik had een vraagje, weet jij tot wanneer de jip en janneke producten in de winkel liggen?
ik heb namelijk in september pas weer de mogelijkheid om te kopenkopenkopen :$ en ik dacht opeens, straks zijn ze in september al weer weg…

xx<3

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 25 augustus 2010 21:25

@Isabel: Heb echt geen idee! sorry! :O

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 augustus 2010 12:21

Die oogschaduw :O

[Beantwoorden]


Door nickita op 18 september 2010 17:18

Die kwast is fijn.

[Beantwoorden]


Door Ellen op 17 oktober 2010 21:58

Echt een leuke collectie! Heb jij de nagellakjes ook?
Wel grappig bij mij is de lipgloss wel echt heel felroze, donkerder dan bij jou.

[Beantwoorden]